1. Sve stručnjaci a niko ne zna da fudbalske reprezentacije na dresu ne nose nacionalni grb, već grb fudbalskog saveza...
    (Ivan63, 26. februar 2020 18:34)

    # Link komentara

  2. Mnogo bitni ovi dresovi. Sami će da igraju, što budu lepši , rezultati će da budu bolji.
    (Sima, 26. februar 2020 11:48)

    # Link komentara

  3. Dres je vizuelno odličan i 10x bolji nego prethodni u obe varijante. Niko nije promenio boju osnovnog dresa, i dalje je crven. Ovo je drugi dres. Gostujući. Idite vidite pumin češki drugi dres koji je skroz žut sa crnim ili italijanski koji je nešto tirkizno zelen. Ne razumem tu zadrtost. Koje boje nose Liverpul, Barsa ili Juventus u gostima? Napokon da nemamo dizajn neke krpe sa buvljaka i isprane boje. Bravo za pumu i samo da populisti iz saveza ne pokleknu i ne promene ovaj dres jer očekujem "zelote" da će histerisati. Ja kupujem čim bude bio u prodaji
    (Djordje, 26. februar 2020 01:18)

    # Link komentara

  4. Dvoglava puma...interesantno resenje...svakako bolje od samo crvene boje
    (B78, 26. februar 2020 00:48)

    # Link komentara

  5. Deki Pariz...vazno da ceno imati lava na grbu verovatno sto ih po Sumadiji imas koliko hoces...baci pogled na pomocni grb Intera iz 2008 pa prokomentarisi pre nego sto pricas
    (B78, 26. februar 2020 00:45)

    # Link komentara

  6. Slobo
    Bojim se da nisi shvatio, moj komentar je lagana parodija na vase identitesko-vizualno lutanje sto se dresova tice.
    (Pijani zlotvor, 25. februar 2020 23:21)

    # Link komentara

  7. (Pijani zlotvor, 25. februar 2020 16:10)
    gde to u zastavi srbije postoji crna boja da bi smo je stavljali na dresove reprenzetacije? kakve veze imaju tuđmanove crne boje partizana sa reprenzetacijom? kakav tu kompromis treba praviti da bi bili zadovoljni navijači partizana i šta nas briga za njih.dresovi reprenzetacije srbije moraju biti crvene majice,plavi šorc i bele čarape.na majici grb belog dvoglavog orla.tako nam je danilović poturio skoro crne dresove košarkaškoj reprenzetaciji,ali nije ni to najveći problem već što za njegovog mandata ni jedna selekcija osim ženske nije osvojila ni jednu medalju niti su se muškarci još uvek plasirali na olimpijadu ,a blamiraju se u kvalifikacijama za pe.istovetne i još gore rezultate ima kokeza kao predsednik fudbalskog saveza pa ću parafrazirati kontraša iz vrućeg vetra.nama ne trebaju dresovi,nama trebaju stručnjaci
    (slobinator, 25. februar 2020 23:03)

    # Link komentara

  8. Валдорфе, после свега наведеног мислим да би љубичасти дресови били најбоље решење, по угледу на заставу Цара Душана. Поготово за праве Србе, звездаше.
    (ND, 25. februar 2020 22:37)

    # Link komentara

  9. "...Kad primitivci uzjašu na vlast,
    ispada iz igre dostojanstvo i čast,..."
    (činjenica, 25. februar 2020 21:57)

    # Link komentara

  10. A sta znace 4 D na grbu ?
    (Dexx, 25. februar 2020 13:19)

    Pa Damo Dloga Drbina Dasava naravno
    (OKH, 25. februar 2020 21:21)

    # Link komentara

  11. Najlepsi su dresovi iz Vremena Radomira Antica. Crvena majica, plavi sorc i bele stucne. Ove poslednje kombinacije su veoma nekreativne.
    (Milan, 25. februar 2020 21:06)

    # Link komentara

  12. Kada se zaviri u proslost,jasno se vidi da je vama,"drugovi" jugosloveni,eksperimentisanje urodjeno.Nemate osecaj postovanja tradicije,sto je sramotno.Pa 80% vas i dan-danas ne zna koje su vase originalne boje,iz 1945.godine,kada su vas dekretom iz Zagreba prekomandovali u Beograd.Ne znate ni do koje godine su vasi nogometasi nosili te boje na dresovima.Ni ko je bio na utakmici Juventusa,pa silno odusevljen njihovim crno-belim bojama,opet dekretom promenio boje vaseg kluba.Nosite ih i dan-danas.I takvi kakvi ste,osecate se pozvanim da predlazete,diskutujete i ocenjujete stvari vezane striktno za Srbiju,srpski narod i njegovo nasledje.Ocito,vama je sve srpsko,nesto sto je zaostalo.Seljana,sto bi vi rekli.Ali vam srpske pare ne smrde.Srpske pare su vam "super",jel tako?I nikada vam ih nije dosta.I ma koliko ih dobili,osecate se kao "Pastorcad",sto onomad rece vas genijalni Savo.Pitam se,kako bi vase "jugoslovenstvo" bilo prihvaceno,da se kojim slucajem,vas klub vrati na maticnu adresu.Zato,ostavite se vi Srbje i njenog svetlog nasledja.Niste dostojni da o tome diskutujete.Sve do trenutka kada se javno ne odreknete gubavog "jugoslovenstvo" i iz imena vaseg spirtskog drustva ne izvrisete taj sramni prefiks.Pozdrav Otadzbini!
    (Walldorf, 25. februar 2020 21:00)

    # Link komentara

  13. Nadam se da uz ovaj gornji deo idu i kožne gaće.
    (Calm Like a Bomb, 25. februar 2020 20:29)

    # Link komentara

  14. Za ,neke neupućene, garda Srbije je uvek bila u plavom, kome treba sovjetska crvena boja, možda Terziću.
    (Dragan, 25. februar 2020 20:00)

    # Link komentara

  15. Opet susjedi se bave formom, a ne sustinom. Dres vam je i tako za jednokratnu uporabu.
    (Libar, 25. februar 2020 19:47)

    # Link komentara

  16. Sve je bolje od onih proslih.
    Lepi dresovi, ako zaista budu takvi, jedino mi se nikako ne uklapa ova zelena boja, iako je minimalna.
    (2CRAZY, 25. februar 2020 19:33)

    # Link komentara

  17. @b778
    kakav bre sad krst na dres? pa ne igraju nam popovi....bože šta mora da se pročita....

    treba nam nešto u fazonu Kameruna. oni imaju dres sa nekog lava.....mi bih mogle nešto sa dvoglavni orao
    (Deki-Pariz, 25. februar 2020 19:25)

    # Link komentara

  18. Verovatno je najorginalnije rešenje koje smo imali bilo ono sa krstom preko dresa. Crvena boja nije bila u dobroj nijansi i oni plavi detalji su bili nepotrebni, ali u celini je bilo relativno orginalno rešenje koje se moglo doraditi. Ovo je "B" dres i kao takav je ok, ništa posebno. Lično, mislim da se nakon što je Srbija postala samostalna bez potrebe insistiralo na crvenim dresovima. Italija tradicionalno nastupa u plavim, a tu boju uopšte nema na zastavi. Nije bilo razloga da se ne zadrži plava boja.
    (Zoki, 25. februar 2020 19:20)

    # Link komentara

  19. Zaista je neverovatno sta covek moze procitati u komentarima.Kljucni detalji drzavnog tima jedne zemlje se ne menjaju.Mogu se promeniti tek detalji,kada protivnicka reprezentacija ima prece pravo izbora.Zaista su neshvatljivi komentari tipa,"Konacno nesto novo)!!!Da ne poveruje covek.Frapantni su komentari u kojima se trazi dominantno plava boja.Gospodo,plava boja nikada nije bila dominantna ni u cemu srpskom.Srpska boja je crvena.Crvena boja simbolizuje srpska kraljevska obelezja.Plava boja simbolizuje propalu jugoslaviju.Svakome ko bi ponovo jugoslovenske boje,poruka da se vrati u jugoslaviju.Ovo je Srbija!Pogledajte evropske,juznoamericke,pa i africke reprezentacije.Boje sportske opreme svih tih nacionalnih timova su konstantne.Pocev od Brazila,Argentine,Cilea,Francuske,Nemacke,Skotske,Italije itd.Dakle,bojama jedne reprezentacija se ne eksperimentise.Boje jedne nacije se postuju i cuvaju.To se zove postovanje proslosti.Tradicija.Dok bi kod nas jugosloveni malo,jel'te,eksperimentisali.Pre stvaranja Jugoslavije,srpski sportisti su nastupali na medjunarodnim sportskim smotrama.Na Olimpijadi.Pogodite koje boje je bila sportska oprema srpskih olimpijaca.To je moglo i trebalo biti u anketi.A ne pitanje,da li se nekome dopada ili ne,ova bruka i sramota koja se sa sportskim opremom posebno dogadja kod kosarkaske reprezentacije Srbije.No,to je tako kada su propisi i pravila tek na papiru,dok u praksi svako radi sta mu padne na pamet.Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 25. februar 2020 19:18)

    # Link komentara

  20. Ljudi sta se palite ovo nije domacin dres, nemora gostujci dres uvek da bude u bojem drzave
    (Daki, 25. februar 2020 19:00)

    # Link komentara

  21. Апдејтујте ГРБ људи више аман за аман!
    Овај нови стил је много лепши од претходног, остало све ок.
    (Летећи одред, 25. februar 2020 18:51)

    # Link komentara

  22. Sponzor pa čak i sam dizajn su po meni manje bitni, suština je da dresovi budu u boji zastave, a ne jednobojni od glave do pete. Kada smo domaćini, niko ne može da ti zabrani da dres, gaćice i štucne budu u različitoj boji; u prevodu briga te šta će gost da nosi.
    (ivko, 25. februar 2020 18:43)

    # Link komentara

  23. Meni izgleda kao dres od Bosne i Hercegovine.Bela plava ,zuta fale samo ljiljani.
    (napred nasi, 25. februar 2020 18:40)

    # Link komentara

  24. @ironija tvoje aronije Aha, to znači nije zelena boja nego se to samo tako vidi. LOL
    (marko, 25. februar 2020 17:44)

    Ti druze ne znas razliku izmedju zelene boje i fluorescencije.Zelene boje je italijanski dres, treca garnitura. Pogledaj na netu. Fluorescentni grbovi su cesta pojava poslednjih godina na drugim i trecim garniturama mnogih velikih klubova i reprezentacija. Sad da li je to nekom lepo ili nije druga je stvar,ali to nije zelena boja dresa. Kljuc je po meni u tamnoplavim prugama, one su bitne, a to je odlicna promena. Neko je pitao za brojeve, da naravno nova Pumina garnitura ima nove fontove brojeva i slova, koga interesuje nek pogleda na netu. Jedva cekam domaci dres nadam se da ce biti dobar, ovo obecava.
    (ironija tvoje aronije, 25. februar 2020 18:30)

    # Link komentara

  25. Jesu li ove rupice oko ramena da se odliva znoj? Ili da se provetravaju? Ja se ne secam da oni nekad trče pa se pitam čemu sve to ;)
    (Slucaj x file, 25. februar 2020 18:26)

    # Link komentara

  26. (B78, 25. februar 2020 17:32)

    Nasi bi pre trebalo da imaju dres nesto poput Proletera iz Novog Sada, gostujuce kao River Plejt. Ili da se vrate na crveno plavo belo, ova varijanta sve crveno je uzas.
    (dvoglava puma, 25. februar 2020 18:25)

    # Link komentara

  27. Po stoti put moram da kazem da je uloga dresa da bude lep ali i prepoznatljiv pre svega u cemu skidam kapu sahovnicarima. Licno bih voleo da u basketu kopiramo resenja Detroit Pistonsa a u fudbalu Interov pomocni dres sa krstom na grudima manje zbog religije a vise zato sto imamo krst u amblemu drzave i zato sto to nema nijedna reprezentacija tako da bi bili odmah uocljivi a po meni i lepo izgleda. Opcija potpuno beli ili potpuno crveni apsolutno ne asocira ni na koga tako da bih nasao pored bele i neku verziju crveno plavo belo sa ovim krstom napred.
    (B78, 25. februar 2020 17:32)

    Nasi bi pre trebalo da imaju dres nesto poput Proletera iz Novog Sada, gostujuce kao River Plejt. Ili da se vrate na crveno plavo belo, ova varijanta sve crveno je uzas.
    (dvoglava puma, 25. februar 2020 18:24)

    # Link komentara

  28. @(Pijani zlotvor, 25

    Nek si nam rek'o :)
    Živeli!
    (STRUČNI KONSULTANT, 25. februar 2020 18:13)

    # Link komentara

  29. Mnogo mi se sviđa ideja koju sam prvi put pročitao u komentarima na ovu vest-da nam dres bude ljubičast. To je super ideja. Nema mnogo ljubičastih reprezentacija, a boja je kombinacija boja na našoj zastavi. Pritom niko ne mrzi ljubičastu, kao što nekome smeta crvena, nekom plava. To bi bila neka svetlo ljubičasta i bili bismo hit! Gostujući mogu i ovakvi, lepi su. Pa da uživamo u filigranstskim kombinacijama naših ljubičica, tako ćemo ih zvati umesto orlovi.
    (STRUČNI KONSULTANT, 25. februar 2020 18:07)

    # Link komentara

  30. Treba da pitaju Luku Milivojevića za dres...samo da prekopiraju dres od Cristal Palas...bijeli sa lentom kao zastava Srbije...dres je fantastičan
    (Alex, 25. februar 2020 18:04)

    # Link komentara

  31. Da li su promenili one idiotski brojeve.
    (zoro, 25. februar 2020 18:02)

    # Link komentara

  32. @ironija tvoje aronije Aha, to znači nije zelena boja nego se to samo tako vidi. LOL
    (marko, 25. februar 2020 17:44)

    # Link komentara

  33. Što se tiče floruscente boje pogledajte gostujući dres Češke, isto Pumin, i budite srećni
    (Nemanja, 25. februar 2020 17:41)

    # Link komentara

  34. Bolje je da ne obuku te nove dresove kad ne igraju za njih
    (Dragan, 25. februar 2020 17:33)

    # Link komentara

  35. Po stoti put moram da kazem da je uloga dresa da bude lep ali i prepoznatljiv pre svega u cemu skidam kapu sahovnicarima. Licno bih voleo da u basketu kopiramo resenja Detroit Pistonsa a u fudbalu Interov pomocni dres sa krstom na grudima manje zbog religije a vise zato sto imamo krst u amblemu drzave i zato sto to nema nijedna reprezentacija tako da bi bili odmah uocljivi a po meni i lepo izgleda. Opcija potpuno beli ili potpuno crveni apsolutno ne asocira ni na koga tako da bih nasao pored bele i neku verziju crveno plavo belo sa ovim krstom napred.
    (B78, 25. februar 2020 17:32)

    # Link komentara

  36. Sta ce puma na desnoj strani, kad je nas grb dvoglavi orao?!
    (dvoglava puma, 25. februar 2020 17:22)

    # Link komentara

  37. Odakle zelena boja na dresu Srbije?
    (Oliver Kosta, 25. februar 2020 17:20)

    # Link komentara

  38. Zelena boja u grbu je potpuno nepotrebna. Dizajn dresa je ok ali boje koje nisu plava crvena bela nemaju šta da traže na dresu. Recimo siva ili srebrna bi eventualno bila ok tu.
    (Prota, 25. februar 2020 17:04)

    Opet?! Po stoti put! Grb nije zelene boje vec se radi o fluorescentnom efektu za boljim isticanjem na beloj povrsini!
    (ironija tvoje aronije, 25. februar 2020 17:11)

    # Link komentara

  39. Zelena boja u grbu je potpuno nepotrebna. Dizajn dresa je ok ali boje koje nisu plava crvena bela nemaju šta da traže na dresu. Recimo siva ili srebrna bi eventualno bila ok tu.
    (Prota, 25. februar 2020 17:04)

    # Link komentara

  40. Zašto nije grb Srbije nego ova parodija sa loptom u sredini?
    (dejan76, 25. februar 2020 16:58)

    # Link komentara

  41. Ne trebaju nama novi dresovi, nama su potrebni novi igrači.
    (Nebojša, 25. februar 2020 16:53)

    # Link komentara

  42. Шта значе ова 4 С на грбу?
    (Beton, 25. februar 2020 14:19)

    Nisu to 4C nego ocila!
    (SUPERMAN, 25. februar 2020 16:44)

    # Link komentara

  43. Дрес није лош. Иначе, први дрес би требао бити нека нијанса љубичасте, која се добије када се споје боје српске тробојке - црвена, плава и бела. Поред 90% тимова који играју у плавој или црвеној овако би имали свој препознатљиви идентитет.
    (н. Далобор, 25. februar 2020 16:36)

    # Link komentara

  44. ovo je drugi komplet,koji ce nositi na gostovanju u slucaju da neka reprezentacija isto ima crveni dres kao prvu opciju (npr. norveska)...niko nije reko da ce ovo biti prvi komplet...prvo procitajte sta pise pa lupajte gluposti...
    (saško dete teško, 25. februar 2020 16:29)

    # Link komentara

  45. Čemu ovo poigravanje za bojama grba?
    Krst sa ocilima ima jasno određenu belu boju na crvenoj podlozi, ne može se menjati samo da bi dres izgledao "lepše".
    (Perperius, 25. februar 2020 16:18)

    # Link komentara

  46. Sta vredi kad nemaju strucni stab i onu stvar
    (milan, 25. februar 2020 16:15)

    # Link komentara

  47. Meni iskreno ovo do sad je najbolji dres. Ovo big mozda i kupio.
    (Tequila, 25. februar 2020 16:11)

    # Link komentara

  48. Dosao sam do spoznaje sto trebate napraviti.
    Posto ste nenormalni klubaski sektasi, to je vise dio vaseg identiteta nego repka.
    Stoga, zvijezdine dresove uzmite za domace, a partizanove za gostovanja.
    Da svi budu zadovoljni, ciklus nakon toga partizanovi se proglasavaju domacima, a zvijezdini gostujucima. I tako rotiranje svake 2 godine. :D

    Postoji i mogucnost fuzije: spojite boju zvijezde (crvena) s bojom partizana (crnom).
    Onda imate dresove kao milano, ali tad bi bili nezadovoljni fanovi intera u srbiji, medjutim na sve sam mislio i opet imam rjesenje: gostujuca garnitura crno-plava.
    I to takodjer nek ide rotacijom svake 2 godine.
    (Pijani zlotvor, 25. februar 2020 16:10)

    # Link komentara

  49. Plavi, plavi!!!
    (Vuk, 25. februar 2020 15:49)

    # Link komentara

  50. Hoću bele silejdjike!
    (Fazon, 25. februar 2020 15:49)

    # Link komentara

  51. Kibo

    Pa valjda je obrarno, crvena asocira na komunizam i SKJ ako cemo tom logikom.
    (Grobx, 25. februar 2020 15:49)

    # Link komentara

  52. Samo potpuni geaci mogu da navijaju za crvenu boju, koju delimo sa još 100 drugih reprezentacija, a da svesno ignorišemo sva ostala vizuelna rešenja koja em imaju podjednakih veza sa našom istorijom i identitetom, em izgledaju neuporedivo bolje, lepše, efektnije.
    (turbokid, 25. februar 2020 14:23)

    Slazem se,ali je istina i da bas nkd nismo imali nkg ko bi se razumeo u FSS o tome o cemu pises.
    Brend i brendiranje,trgovina,dizajn,to su ovde strane reci jer preovladava misljenje"kakve ima veze u cemu igraju samo neka igraju"..
    Crvena boja dresova je dekretom nametnuta i nije nasa boja dresova,to prilici albancima,turcima,cg ili mk jer njihova je zastava (ako posmatramo zastavu) crvena a nasa je trobojka ko FR a opet su zabranili plavu boju?
    Nadrealno.
    (C i n i k, 25. februar 2020 15:47)

    # Link komentara

  53. Odlican!
    (DaniloVB, 25. februar 2020 15:33)

    # Link komentara

  54. Ово као фински дрес, као да смо Финска. Где је ту тробојка, црвена боја, српска застава.
    (Вук, 25. februar 2020 15:31)

    # Link komentara

  55. Samo da ne gledam one crveno bele.
    (glava, 25. februar 2020 15:17)

    Фрањевачки део Топчидерског брда говори из тебе.
    (Кутловић, 25. februar 2020 15:30)

    # Link komentara

  56. E ako nam ovaj nov dres ne pomogne da bolje igramo i imamo rezultate onda ne znam ko će.
    (Zuba, 25. februar 2020 15:27)

    # Link komentara

  57. Serbia Seahawks
    (nenadn22, 25. februar 2020 12:56

    Without Sea..
    (Ivan, 25. februar 2020 15:27)

    # Link komentara

  58. "a rugali se Crnogorcima na rukometnom prvenstvu
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikson, 25. februar 2020 15:08)"
    Je l' ti stvarno porediš ONE crnogorske i ove naše?!
    (Legionar, 25. februar 2020 15:27)

    # Link komentara

  59. Cekaj malo... sad neki hoce plavu nazad, a tocno se sjecam prica da je plava zapravo boja mrske sfrj a ne srbije, i da vas sputava pogresna boja dresa i 'pogresna himna' jer ste zvizdali na 'hej slaveni'.
    I sad, nakon koliko, 15 god?, ne valjaju vam dresovi i opet hocete plavu. :D
    Morate se jednom odluciti i kakva god bila odluka- nema nazad.
    (Pijani zlotvor, 25. februar 2020 15:22)

    # Link komentara

  60. Dres Juge 90-te kada je Piksi slomio kičmu Špancu je najlepši u istoriji!
    (Boro iz Pobede, 25. februar 2020 15:19)

    # Link komentara

  61. Samo da ne gledam one crveno bele.
    (glava, 25. februar 2020 15:17)

    # Link komentara

  62. Сиротиња једна, намају за црвену и плаву боју!
    (Прле, 25. februar 2020 15:16)

    # Link komentara

  63. Mister Vo
    4 слова с немају везе са грцима. Тај знак је у основи свастика. Означава 4 месечеве мене. Знак ћеш наћи, на хаљини богиње Сербоне.грци су ову богињу преименовали у Артемида. Друга занимљива ствар везано за Сербону да су грци брисали назив Сербона а пуатили назив диана. Сербона Диана.у основи је пасивни женски симбол. Активни мушки је Коловрат. Молим вас да ми пуатите коментар. Хвала.
    (Nino, 25. februar 2020 15:16)

    # Link komentara

  64. a rugali se Crnogorcima na rukometnom prvenstvu
    (nikson, 25. februar 2020 15:08)

    # Link komentara

  65. Mogu I goli da igraju sve im je dzabe kad pojma nemaju !
    (vojskovodja od 15 dana vojske, 25. februar 2020 15:08)

    # Link komentara

  66. jako bitno u kojim cemo dresovima igrati
    (wolwerine, 25. februar 2020 15:06)

    # Link komentara

  67. A njima su kao Mosi i Tirketu smetali znaci dresovi, pa su cekali prave?!
    (drveni, 25. februar 2020 15:02)

    # Link komentara

  68. Srbi su i dalje najveći komunisti,od hrišćanskog simbola su napravili lakrdiju,ubacivši loptu u sred krsta.Zato nam je ovako kako nam je,samo sebe ne poštujemo.
    (Vuk, 25. februar 2020 14:59)

    # Link komentara

  69. Izgleda da se dozivamo pameti, kosarkasi opet plavi, odbojkasi i vaterpolisti uvek i bili. Plava je nasa boja i boja pod kojom smo ostvarili sve svoje najvece sportske uspehe i nema razloga da je se stidimo.
    (Grobx, 25. februar 2020 14:31)

    Plava asocira na Jugoslaviju i SCG.. Skroz crvena je samo Srbija...
    (Kibo, 25. februar 2020 14:56)

    # Link komentara

  70. Ovo je fenomenalno. Konačno plavo i 4S na rukavima što smo trebali odavno imati. ovo je nas identitet. komplet tamno plava oprema kao iz 1998.
    (stevan, 25. februar 2020 14:51)

    # Link komentara

  71. "E kad nećeš mirnim putom, primoran sam CITRON ŽUTOM, svoje emocije da ti otkrijem!!"

    A što fali CITRON Žutoj?
    (Ante, 25. februar 2020 14:51)

    # Link komentara

  72. Vratite plave dresove!
    Nzn sto su zabranjeni a imamo i plavu na zastavi,sem toga oni odvratni crveni dresovi su nalik na mk,cg,albanske,turske ili reprezentacije Malte.
    Ali sve ove drzave imaju pretezno crvenu boju na zastavi.
    Mi imamo trobojku ko Francuska, zato ne razumem, zasto je plavi dres zabranjen?
    (C i n i k, 25. februar 2020 14:48)

    # Link komentara

  73. Pa boje zastave u sklopu s Kosovom onda je ok..
    (Tako je, 25. februar 2020 14:43)

    # Link komentara

  74. I sa tim Dresom, mislite da će Srbija biti svetski šampion.
    Hahahaha
    (saša, 25. februar 2020 14:42)

    # Link komentara

  75. A ljudi kukaju na nasa cetri S. Sramota bre!
    (ZP Hibridi, 25. februar 2020 14:37)

    # Link komentara

  76. a pa to ce bas da pomogne, 12. igrac jel?
    (korona anti virus, 25. februar 2020 14:37)

    # Link komentara

  77. Главни дрес треба да буде беле боје - бели орлови. И уместо 4с да грб буде бели орао. А гостујући може да се бира у било којој другој комбинацији.

    Зашто дрес мора да буде у бојама заставе? Ни Немачка ни Италија немају дресове у бојама заставе и шта им фали?
    (јд123, 25. februar 2020 14:36)

    # Link komentara

  78. Lepo izgleda, ali da nema grba FSS čovek bi pomislio da je engleski.
    (dnevna soba prosecnog Srbende, 25. februar 2020 14:34)

    # Link komentara

  79. Izgleda da se dozivamo pameti, kosarkasi opet plavi, odbojkasi i vaterpolisti uvek i bili. Plava je nasa boja i boja pod kojom smo ostvarili sve svoje najvece sportske uspehe i nema razloga da je se stidimo.
    (Grobx, 25. februar 2020 14:31)

    # Link komentara

  80. Možeš im dati i svemirske dresove ali fudbal ćemo i dalje igrati iz 1930 godine...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 25. februar 2020 12:51)

    Ne uporedjuj Mošu i Tirketa sa ovim manekenima
    (Igor, 25. februar 2020 14:30)

    # Link komentara

  81. Treba nam prepoznatljiv drees.

    Plavi sa trobojkom na grudima, po uzoru na Sampdorijin dres.
    Na plavoj podlozi bi crveni grb saveza došao do izražaja.
    Sa takvim dresom bi svi na planeti kad uključe tv znali koja reprezentacija je na terenu.

    Cela naša država bi pokupovala tako lep dres.
    (Operisani smo od smisla za išta, 25. februar 2020 14:30)

    # Link komentara

  82. Pa gdje nadjoste zelenu pobogu?
    (ssss, 25. februar 2020 14:29)

    # Link komentara

  83. Ovo bre kao da nam je lav pivo država a ne Srbija !?!?
    (why, 25. februar 2020 14:27)

    # Link komentara

  84. U Rusiji smo imali najgoru i najjeftiniju puminu garnituru od svih reprezentacija, ali bar u državnim bojama. Ova se čini još jeftinijom, taman za Srbu dok nateže pivo ispred zadruge. Postajemo pokusni kunići...
    (Dogodine u Kninu, 25. februar 2020 14:09)

    1) Plava je takođe "državna" boja, jer se nalazi kako na zastavi tako u grbovima i emblemima mnogih državnih (političkih i kulturnih) ustanova.

    2) Čak i da plava nije boja na trobojci, kakve to ima veze? Plava i ljubičasta su tradicionalne vizantijske a potom i srpske boje vlastele, a zastave i ostali heraldički elementi sa plavom bojom su deo srpske istorije još od srednjeg veka. Uostalom, neki od najpoznatijih dresova na svetu veze nemaju sa državnim zastavama. Nemci igraju u belo-crnoj opremi (takođe zbog istorijskog konteksta: aluzija na boje Pruske), Amerikanci igraju takođe u crnim, Slovenci u zelenim, Australijanci u žutim, Holanđani u narandžastim, Novozelanđani u crnim itd.

    Cilj dresa je REPREZENTACIJA, odnosno PREDSTAVLJANJE jedne države, faktički njeno brendiranje kroz dizajn. Samo potpuni geaci mogu da navijaju za crvenu boju, koju delimo sa još 100 drugih reprezentacija, a da svesno ignorišemo sva ostala vizuelna rešenja koja em imaju podjednakih veza sa našom istorijom i identitetom, em izgledaju neuporedivo bolje, lepše, efektnije.
    (turbokid, 25. februar 2020 14:23)

    # Link komentara

  85. Vise je bitno ko Ih nosi I kako ce u njima igrati....
    (kenta, 25. februar 2020 14:21)

    # Link komentara

  86. Kao da je pravit za reprezentaciju Sandzaka.
    (pacifist, 25. februar 2020 14:20)

    # Link komentara

  87. Шта значе ова 4 С на грбу?
    (Beton, 25. februar 2020 14:19)

    # Link komentara

  88. Samo sklonili grb Italije, stavili Srbije i to je to.
    (HARIS, 25. februar 2020 14:17)

    # Link komentara

  89. Jel ovo dres reprezentacije Finske ?
    (Mile konobar, 25. februar 2020 14:14)

    # Link komentara

  90. Batman

    "Hej Slaveni"?
    U Srbiji se valjda zovu Sloveni,bio sam dete ali znam da se pevalo "Hej Sloveni".
    (Sumadinac91, 25. februar 2020 14:13)

    # Link komentara

  91. Dresovi lepi i ukusno odradjeni,jos samo da se dobro zaznoje.
    Nadam se da hoce,a onda nek bude sta bude.
    (boban,nis, 25. februar 2020 14:13)

    # Link komentara

  92. Da li je realno da se ovaj nakaradan dres sa drečavim radioaktivnim 4C sviđa većini na portalu. Oko 60% - Da, konačno nešto drugačije?? Koliko god da nam treba promena dresova izgleda nam još više treba promena glave. U Rusiji smo imali najgoru i najjeftiniju puminu garnituru od svih reprezentacija, ali bar u državnim bojama. Ova se čini još jeftinijom, taman za Srbu dok nateže pivo ispred zadruge. Postajemo pokusni kunići...
    (Dogodine u Kninu, 25. februar 2020 14:09)

    # Link komentara

  93. Ma neka igraju u majicama poljoprivredne zasruge Bolec, samo neka pobede..
    (Mare, 25. februar 2020 14:09)

    # Link komentara

  94. Opet 4S!?
    (Miki, 25. februar 2020 14:04)

    # Link komentara

  95. Zasto zelena boja???
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mile, 25. februar 2020 12:59)

    Ајде овако да ти објасним.Мада видим да је неко већ писао нема везе.Та зелена боја није зелена боја већ флуоресцентни сјај грба како би се истакао на белој површини,капираш? Дакле већ је пар година пракса да многи тимови у фудбалу имају грбове у неким једноличним бојама типа комплетно златан или флуоресцентан како би се истакао и боље видео.На домаћем дресу грб ће вероватно бити стандардан.Значи још једном,то није зелена боја него само флуоренсцентни сјај грба као ефекат на дресy.
    (Бојанче, 25. februar 2020 13:57)

    # Link komentara

  96. Dresovi kod kuće moraju da budu u boji Srpske trobojke a ovaj dres je gostujući i svidja mi se čak je baš i moderan sa ovim zelenim grbom.
    (Србин 100%, 25. februar 2020 13:56)

    # Link komentara

  97. Super je, crveni si fuj....
    (kole, 25. februar 2020 13:52)

    # Link komentara

  98. Dobar je samo onaj dres koji je posle utakmice braon zelene boje.
    (Millennium, 25. februar 2020 13:50)

    # Link komentara

  99. Valjda nam je cilj da nam reprezentacija bude popularnija u svetu?
    (dokle više, 25. februar 2020 13:26)


    Prvo neka postane polularna u svojoj zemlji. Za svet cemo lako.
    (Dime, 25. februar 2020 13:50)

    # Link komentara

  100. Trebalo bi da znate da ta slova na grbu nisu S nego grcko slovo beta, tj neki stilizovani derivat, skracenica od Car careva caruje nad carevima na grckom (slogan vinzantijske dinastije Paleolog). Nema veze s fudbalom ali ima sa opstom kulturom i osnovnim poznavanjem svoje zemlje...
    (Mister Vo, 25. februar 2020 13:49)

    # Link komentara

  101. Skinuli grb sa uniforma VS i dodali loptu u centar.
    (Leti vreme, 25. februar 2020 13:46)

    # Link komentara

  102. a gace , kakve su ;)
    (kladzom do bola, 25. februar 2020 13:44)

    # Link komentara

  103. @Tajni detektiv Djido Mova

    šta ti imaš protiv roze dresova? Juventus je 90-ih nosio roze dresove i nisu igrali kao devojčice.
    Meni bi bilo super da igramo u takvim dresovima. Uostalom, gde piše da dres mora da prati boje zastave.
    (ivan, 25. februar 2020 13:44)

    # Link komentara

  104. Дрес треба да буде тренс.
    Дакле дрес боје ултра жуто зелене а шорц ултра наранџасте боје.
    Шта је бре ово? Као радничке спортске игре.
    (Ђенерал, 25. februar 2020 13:43)

    # Link komentara

  105. S obzirom kakva nam je reprezentacija ovo su totalno nebitne vesti!
    (Bezrezervni, 25. februar 2020 13:42)

    # Link komentara

  106. Dzabe...ne znaju i nece da igraju...blamiraju zemlju i grb.
    (Realno stanje raspada, 25. februar 2020 13:39)

    # Link komentara

  107. Najlepse dresove smo imali na sp 1998 u francuskoj, ali ona plavo bela garnitura. Sa strane belo, napred plava strafta adidas
    (duke nukem, 25. februar 2020 13:38)

    # Link komentara

  108. Dobar dizajn samo umesto zeleno da bude zlata ili bela boja na grbu! Jer zeleno bas se na slaze sa belom I plavom bojom
    (Maki_Kavasaki, 25. februar 2020 13:36)

    # Link komentara

  109. Najbolji dres koji ste ikad imali...Meni izgleda odlično!
    (Netko iz HR, 25. februar 2020 13:06)

    Meni takodjer,lijepa kombinacija,mora im se priznati.
    (HR_Zadar, 25. februar 2020 13:35)

    # Link komentara

  110. dres kao trobojka treba da bude, sad ima jos vise razloga za tako nesto! Najlepsi fudbal smo imali ksd je dres bio takav i zlatni brojevi na ledjima
    (sssss, 25. februar 2020 13:32)

    # Link komentara

  111. ionako ne nameravam daga kupim
    (navijac, 25. februar 2020 13:23)

    Kupi pravopis.
    (Miki, 25. februar 2020 13:31)

    # Link komentara

  112. Meni liči na Dres Engleske!
    (Maky, 25. februar 2020 13:31)

    # Link komentara

  113. Ne igraju dresovi, nego igrači.
    (Nenad, 25. februar 2020 13:30)

    # Link komentara

  114. Zašto puma na dresu?

    Daj aligatora!
    (Ah da, fudbal je za tisućljetne kulture,aligator je ipak za gospodu..., 25. februar 2020 13:30)

    # Link komentara

  115. Ја бих оне са СП 2010!!!
    (ацос, 25. februar 2020 13:30)

    # Link komentara

  116. Vratite crveno-plavo-belu garnituru! Crveni dres, plavi šorc, bele štucne.
    (Dosta je gluposti, 25. februar 2020 13:26)

    # Link komentara

  117. o Tottenhame, ti li si?
    (barclay, 25. februar 2020 13:26)

    # Link komentara

  118. Moderan, dobar, čist i bez nekih preteranih dodataka sa jednim a to je fluo konac što je za gostujuću garnituru standard.
    Svi kojima se ne dopada fluo boja nek pogledaju po svetu malo i nek se zapitaju jel bitnije da se svidi njemu ili ljudima po svetu? Valjda nam je cilj da nam reprezentacija bude popularnija u svetu?
    (dokle više, 25. februar 2020 13:26)

    # Link komentara

  119. Ova kricavo zelena u grbu saveza je epic fail.
    Dres izgleda kao neki derivat bosanskih dresova.
    (Pijani zlotvor, 25. februar 2020 13:24)

    # Link komentara

  120. Kakav god da je, ne moze da bude gori od onih kao za trening, sa buvljaka.
    Doduse sa ovim zelenim slovima vise vuce na Keniju nego na Srbiju ali ajde.
    Mada to nije ni problem za nasu reprezentaciju mi i ovako nemamo rezultate, problem je za kosarkasku reprezentaciju, i tu smo obuceni kao za trening
    (stef, 25. februar 2020 13:24)

    # Link komentara

  121. ionako ne nameravam daga kupim
    (navijac, 25. februar 2020 13:23)

    # Link komentara

  122. Možeš im dati i svemirske dresove ali fudbal ćemo i dalje igrati iz 1930 godine...
    (dnevna doza prosecnog Srbende,

    Занимљиво,Србија је баш 1930 била четврта на СП у Уругвају.
    (Steva Signal, 25. februar 2020 13:23)

    # Link komentara

  123. Dres je top! Ali, ne igraju dresovi.
    (Apocalyptoo_, 25. februar 2020 13:23)

    # Link komentara

  124. Kao gostujuci od Austrije, tuga brate. Najbolje da im date roze boju, jer i igraju kao devojcice.
    (Tajni detektiv Djido Mova, 25. februar 2020 13:22)

    # Link komentara

  125. koga boli uvo...sve nam se kao nes menja, a najbitnije igraci u uprava ostaju isti
    (SaNdRo, 25. februar 2020 13:22)

    # Link komentara

  126. Samo ukloniti ovo zeleno
    (Marko, 25. februar 2020 13:22)

    # Link komentara

  127. i šta tu ima srpsko? žuti grb?! odvratno.. aj s srecom...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Daki, 25. februar 2020 13:00) # Link komentara

    Pa čekaj bre da vidiš celu garnituru! Šajkača će na glavu + reebok opanci, pa da vidiš ti fudbalera kad zaigraju!
    (Eto sad, 25. februar 2020 13:22)

    # Link komentara

  128. Meni se bas dopada,konacno nesto malo drugacije,da makar gostujuci dres ne bude crvene boje nego kombinacija plave i bele sto vecina nas trazi vec godinama.Odmah se vidi da ovi dresovi nece biti ona prevara kao prosli kada su nam podmetnuli Pumine majice bez dizajna i kada su nam dresovi bili vidno losijeg kvaliteta i dizajna od ostalih Puminih reprezentacija na SP u Rusiji.E sad mene zanima sorts,ako je tamno plavi kao ove pruge na ramenima dresa onda pun pogodak!!!! Sto se domaceg dresa tice mislim da bi pun pogodak bio kombinacija crveno-plavog dresa,ali da sacekamo da vidimo.Za sada obecavaju ovako i vidi se promena koja nam je bila neophodna.
    (Xyx, 25. februar 2020 13:21)

    # Link komentara

  129. Sve je bolje od ove koju sada koristimo. Trenutna garnitura je najgora ikada.
    Prethodna garnitura (ona Umbro sa kragnom) je bila prelepa i trebalo je samo malo da je doteraju, možda promene boje a ne da menjaju kompletno.
    Ova garnitura koja je u najavi mi se sviđa ali mi boje nisu nikako dobre. Pogotovo ne ona žuto - zelena.
    (jednostavno, 25. februar 2020 13:20)

    # Link komentara

  130. A sta znace 4 D na grbu ?
    (Dexx, 25. februar 2020 13:19)

    # Link komentara

  131. Stalno neki bofl od dresova. Jedino je super ova flourscentna žuta, kad izađeš u klub ima da blještiš u njemu
    (mikac678, 25. februar 2020 13:18)

    # Link komentara

  132. Jedno je sigurno bice bezlicni kao i uvek. Imali smo dva dobra dresa jedan adidas jos davnih 90-tih i umbro crveni sa zlatnim krstom
    (Majk, 25. februar 2020 12:55)

    Najbolji mi je bio onaj Adidas plavi i beli za Sp 98 sa pertlama.
    (..., 25. februar 2020 13:18)

    # Link komentara

  133. To sigurno nije dres Srbije! Da promenite boju dresa, to je moguce, ali da izmenite boju grba i simbola, to je nedopustivo i ne radi se. Ovo se verovatno neko poigrao u Fotošopu i to prostim filterima. Dres je beli sa crvenim naramenicama i novom šarom. Ništa senzacionalno, osim što je ružan kao i ranije. Najki prva garnitura, kao i ona sa krstom preko celog dresa su daleko neprevaziđene! Ovo je beda, preteklo im od Švajcaraca. Ali tretman treba zaslužiti, prvo boljom igrom, ali i većim zalaganjem rukovodstva FSS. Da se misli i na svoju zemlju, a ne isključivo na svoj džep!
    (Mik, 25. februar 2020 13:17)

    # Link komentara

  134. Za nase manekene je veoma bitno kako su stilizovani na terenu. Kada vec stalno gube da barem lepo izgledaju.
    (Cirkuz, 25. februar 2020 13:17)

    # Link komentara

  135. Šta kaže Halland on ovo ?
    (Scotland, 25. februar 2020 13:17)

    # Link komentara

  136. Džabe kad ne znaju da igraju fudbal
    (Scotland, 25. februar 2020 13:16)

    # Link komentara

  137. Možeš im dati i svemirske dresove ali fudbal ćemo i dalje igrati iz 1930 godine...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 25. februar 2020 12:51)

    Da bar igraju kao tad...
    (Građanin, 25. februar 2020 13:15)

    # Link komentara

  138. Font za 4 S je stari. Mora bar to da se promeni i koristi novi.
    (Deda Kreza, 25. februar 2020 13:15)

    # Link komentara

  139. Plavi dres mora biti prva garnitura, ako mogu Hrvati da budu plavi to tek mi moramo i mozemo da budemo. Mi nismo ni Danska, Svajcarska, Albanija niti Turska.
    (Plavac, 25. februar 2020 13:15)

    # Link komentara

  140. Eh ta tradicionalna drecava zelena, ocito i Puma kapira da smo postali zemlja bez jasnog identiteta. Prvo smo se iz petnih zila trudili zadrzati Hej Slaveni i plave dresove pa presli na himnu koju pola nacije ne zna da odpeva sa crveno-plavo- belim kompletom, pa onda sve crveno kao braca sovjeti, sad prelazimo znaci na finski dres sa modernim neon zelenim ocilima jer eto pratimo trendove (iz 1996). Al dobro, dresovi su najmanji problem u srpskom fudbalu.
    (Batman, 25. februar 2020 13:14)

    # Link komentara

  141. Gori od ovih trenutnih ne može biti,meni je najjača naša oprema bila na SP 2010 što je pravio NIKE,posle toga plavu boju totalno eliminisali,samo crveno i belo.
    (SUPERMAN, 25. februar 2020 13:13)

    # Link komentara

  142. Za razliku od prosle pijacne garniture dres je lep i prestanite stalno sa nekim glupostima! Jeste hteli svi da vratimo plavu boju makar na gostujuci dres? Evo plave boje,sasvim lepo izgleda i sto je jos bitnije dres je potpuno istog dizajna kao i gostujuci dresovi Italije,Ceske,Austrije koje sam vec video jer su ranije objavljeni.Domaci ce biti sigurno takodje dobar sa pravom crvenom nijansom.
    (Frula, 25. februar 2020 13:12)

    # Link komentara

  143. Dobro je ako budu ovakvi, plašio sam se da neće da nas zezne opet Puma kao Maroko i Egipat, njima su uvalili neke trening dresove, kao nama pred SP.
    (Djole_Kg, 25. februar 2020 13:12)

    # Link komentara

  144. Oscila vise lice na latinicno slovo D
    (detaljista, 25. februar 2020 13:10)

    # Link komentara

  145. .....ovo je tipično srspsko.......nema veze što ne umemo al' dresovi......
    (deniro, 25. februar 2020 13:08)

    # Link komentara

  146. Svi koji pricaju o zelenom odsjaju grba,treba da znaju da se grbovi mnogih klubova ali i reprezentacija na gostujucim dresovima odavno pojavljaju samo u nekoj drecavoj zelenoj nijansi da bi se istakli pogotovo kada je u pitanju grb pretezno bele boje kao nas a koji treba da bude na beloj pozadini kao sto je nas gostujuci dres! Prestanite da lupate! Taj zeleni odsjaj nije zelena boja kao zelena boja nego kao fazon vec vidjen!
    (Justicija, 25. februar 2020 13:08)

    # Link komentara

  147. Koliko ljudi nemaju veze s mozgom a komentarisu.. Puma vam je Adidas, i nek igraju u žutom i tako su ko neke balerine nema im pomoći
    (Marko, 25. februar 2020 13:08)

    # Link komentara

  148. Najbolji dres koji ste ikad imali...Meni izgleda odlično!
    (Netko iz HR, 25. februar 2020 13:06)

    # Link komentara

  149. Svaki je lep posle onog prethodnog. Mada meni se i mimo toga svidja ovaj novi. Srbija !!!
    (xxl, 25. februar 2020 13:05)

    # Link komentara

  150. Ко да чистимо улице, као комуналци! Ово више подсећа на Босну или Косово*.
    (Прле, 25. februar 2020 13:04)

    # Link komentara

  151. Ako glavna garnitura ne bude plava dzaba su krecili.
    (Vlado, 25. februar 2020 13:04)

    # Link komentara

  152. Много су нам лепши дресови са плавом нијансом, него црвеном (као да смо хрвати, македонци, албанци, црногорци, швајцарци..)
    ПС: једина замерка на ову флоресцентну, жуто-зелено боју на грбу
    (СРЈугославија, 25. februar 2020 13:04)

    # Link komentara

  153. i šta tu ima srpsko? žuti grb?! odvratno.. aj s srecom...
    (Daki, 25. februar 2020 13:00)

    # Link komentara

  154. Kakva, bre, Puma, samo Najk.
    (Nenad, 25. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  155. Lepo! Neka bude i srećno.
    (tata dvoje lepe dece, 25. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  156. Kakva, bre, samo Najk.
    (Nenad, 25. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  157. Zasto zelena boja???
    (mile, 25. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  158. Najbolje da izađemo bez dresa.
    (Sava, 25. februar 2020 12:58)

    # Link komentara

  159. Дресови су одлични, још да су играчи и игра како треба, било би супер...
    (ДрашкоРС, 25. februar 2020 12:58)

    # Link komentara

  160. Sjajno! Prvo vec se vidi da ce ova garnitura dresova da bude istog dizajna i kvaliteta kao i Austrije,Ceske,Italije,Urugvaja itd.,kojima je takodje Puma sponzor jer su njihovi gostujuci dresovi vec objavljeni zimus.Za razliku od ove prosle garniture dresova za SP 2018 koje su bile apsolutna prevara,secate se one afere da je neki strani sajt otkrio da su nam podmetnuli jeftnine majice i prelepili sam grb Saveza! Druga sjajna stvar je sto se vraca plava boja na dresove! Dakle iako jos ne znamo domaci dres,u najmanju ruku gostujuci ce biti beli sa tamno plavim detaljima sto umnogome podseca na onaj nas svima najlepsi gostujuci dres sa SP 1998,kada smo imali onu plavu prugu po sredini! Sjajno,sjajno!
    (pjp9899, 25. februar 2020 12:58)

    # Link komentara

  161. meni je sjajan...moderan i lep dizajn...konacno i mi dres dobar da imamo...prvi dres koji bih kupio i nosio...
    (dm, 25. februar 2020 12:57)

    # Link komentara

  162. Serbia Seahawks
    (nenadn22, 25. februar 2020 12:56)

    # Link komentara

  163. Menjamo dresove stalno, a igra i konačni rezultati ostaju isti!
    (Bora, 25. februar 2020 12:55)

    # Link komentara

  164. Jedno je sigurno bice bezlicni kao i uvek. Imali smo dva dobra dresa jedan adidas jos davnih 90-tih i umbro crveni sa zlatnim krstom
    (Majk, 25. februar 2020 12:55)

    # Link komentara

  165. Зелена слова упропастише дрес
    (Келт, 25. februar 2020 12:55)

    # Link komentara

  166. cvene majice,plavi šorc i bele štucne...tako treba da izgleda varijanta kada smo domacini...
    (filip, 25. februar 2020 12:55)

    # Link komentara

  167. Sta vredi novi dres kad samo gube.
    (ja, 25. februar 2020 12:55)

    # Link komentara

  168. Сад барем на нешто и личи...
    (Иду дани..., 25. februar 2020 12:54)

    # Link komentara

  169. Meni se mnogo vise svidjao onaj Loto dres kad smo imali
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 25. februar 2020 12:54)

    # Link komentara

  170. Sad gledam i druge repsracije, mi i Italija imamo iste dresove
    (Serbo, 25. februar 2020 12:54)

    # Link komentara

  171. Pazi kad je grb stvano u bojama Slovenije!?
    (ZLOBEX, 25. februar 2020 12:53)

    # Link komentara

  172. wow.. dobar!!
    (axwell, 25. februar 2020 12:53)

    # Link komentara

  173. Odlican kad se igra po mraku da se zna koji su nasi.
    (strucni konsultant, 25. februar 2020 12:53)

    # Link komentara

  174. O konacno! Da se resimo onih prevara dresova!
    (Huh, 25. februar 2020 12:51)

    # Link komentara

  175. puno bolje od majice koju smo do sad nosili
    (dzo, 25. februar 2020 12:51)

    # Link komentara

  176. Možeš im dati i svemirske dresove ali fudbal ćemo i dalje igrati iz 1930 godine...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 25. februar 2020 12:51)

    # Link komentara

  177. Hteli ste plavu boju - evo vam,hteli ste urbano - evo vam
    (Zovem, 25. februar 2020 12:50)

    # Link komentara

  178. Zanimljivo
    (sojic, 25. februar 2020 12:50)

    # Link komentara