1. bskfan

    Za finale konferencije i eventualnu borbu za prsten Dalas mora da prodje previse prepreka za koje nema iskustva. Kroz par sezona ce vec biti druga prica. Mislim da bi se u eventualnom susretu Dalas-Denver pre ponovila prica da oni uspesno zaustave Luku... Sto se Denvera tice, slazem se, istorijat nam kaze da im Hjuston najmanje odgovara, jako tesko ih resavaju. Druga ekipa koja im najmanje lezi su definitivno Lejkersi, videli smo kako Dejvis, Mek Gi i Hauard kombinovano mogu da namuce Jokica jer njega menja PLAMLI... Vec Klipersi su druga prica, dominantni su na poziciji centra, a mislim da bekovi i krila Denvera mogu ustopovati Lenarda koliko-toliko. Tu im dajem dosta sanse, naravno ako se sklope kockice...videcemo.
    (AM, 24. februar 2020 22:27)

    # Link komentara

  2. @AM

    Sve zavisi od matchapsa. Primera radi, klupa Lejkersa ostaje u zivotu pre svega zbog Haurda za koga mnogi timovi nemaju resenje a Karlaji je tu nasao jeftino resenje u vidu Bobana koji moze da neutralise Hauarda prilicno dobro. Za Dalas je veliki hendikep sto su izgubili Pauela ali sta je tu je. Oni mogu da tuku sve osim Klipersa jer im oni ne odgovaraju. Igra Dalasa je slicna igri Hjustona, brza igra, kratak napad i eliminisanje izgubljenih lopti jer se ne komplikuje previse vec se odmah sutira, a Luka ima puno prostora za ulaz ispod kosa. Problem Dalasa je u tome sto nemaju iskustva da privedu mirno utakmicu kraju, kao sto je i Denver taj problem imao pre dve godine, ali nacice oni resenje za to. Snaga Dalasa je u tome sto mogu da igraju jako brzo i svi sutiraju trojke, a kada sutnes preko 40 trojki na utakmici sa procentom 40% onda mozes da pobedis bilo koji tim. Kao sto rekoh, Klipersi su za njih kriptonit jer za sada Luka nema odgovor za Kavajia, ni u napadu ni u odbrani, ali Luka je fanatik, pre ili kasnije resice on i taj problem. Ako izbegnu Kliperse lako mogu da odu u finale. Interesantan bi bio susret Dalasa i Denvera jer je prvu utakmicu dobio Dalas zahvaljujuci malom Bronsonu koji se setao kroz Denverovu odbranu kako je hteo, a drugu utakmicu je Dobio Denver jer je Grant potpuno zaustavio Luku. Sa druge strane, Denveru najmanje odgovara Hjuston jer nemaju resenje za Hardena, mada ga je Grant prilicno dobro cuvao. Kreg je imao polovican uspeh sa Vestbrukom.
    (bskfan, 24. februar 2020 21:20)

    # Link komentara

  3. bskfan

    Sve je bilo dobro dok nisi pomenuo Dalas u prici za titulu. Oni nemaju nikakve sanse.
    (AM, 24. februar 2020 19:43)

    # Link komentara

  4. Ima tu barem 8 timova koji pucaju na titulu ali svi oni imaju probleme. Lejkersi imaju slabu klupu i mogu do titule samo uz pomoc sudija. Klipersi, i pored silnih pojacanja, deluju kao razbijena vojska, nema ni lepote ni zadovoljstva u njihovoj igri. Hjuston je sve karte bacio na jedan veliki eksperiment niske postave po principu "pobednik ili pokojnik". Toronto ima odlicnog trenera, imaju razradjen sistem, imaju i dovoljno dobre igrace, tako da su oni po meni definitivno dobar kandidat. Baksi dominiraju u regularnom delu ali mislim da je njihovu igru lako skautirati i da ce u plejofu oni najvise da padnu. Boston moze da bude opasan ali ne vidim kako bi oni mogli da se dokopaju finala. 76-si nemaju kvalitet da odu do kraja. Juta je po meni losa, mogu da ucine nesto vise samo uz ludu srecu. Denver je nepredvidiv, moze da ode u finale ali moze i da ispadne u prvom krugu jer imaju rupe ne nekoliko pozicija. Da li mali Moris u plejofu da igra bolje nego prosle godine? Da li ce Haris da bude onaj stari Haris ili ovogodisnji Haris? Da li Malone da igra sa MPJ-om ili sa Tori Kregom? Da li ce igrati sa niskom klupom ili ce po milioniti put ocekivati od Plamlija da bude ono sto on nije? Uglavnom, sve je otvoreno a dosta toga zavisi od tzv matchapa i zdravlja igraca. E da, ne treba zaboraviti ni Dalas...Luka je cudo od igraca, sa njime je sve moguce.
    (bskfan, 24. februar 2020 18:53)

    # Link komentara

  5. Jokic i Murray su dva mlada igraca , obojica su dobili maksimalne ugovore i naravno da Denver ima ozbiljnu nameru i plan sto se tice njih dvojice . A plan je prost , pick and roll koji ce igrati njih dvojica ...ili ti two man gaym . To je dakle buducnost (isplanirana) .
    E sad , da li ce ta prica biti dovoljna da Denver dobaci do finala Zapada...iskreno , cisto sumnjam .
    Po meni , jos uvek ne ...bar ove godine .
    Murrray je jos uvek mlad igrac koji nije u stanju da odigra konstatno ...da igra na istom nivou iz utakmice u utakmicu, sto je u pllay ofu najvazanija stvar . Pllay off je sasvim druga prica naspram regularnog dela sezone . Jokic je u stanju da odigra na istom nivou pllay off , ali Murray nije ...to smo videli prosle godine (daj boze da se ove godine promeni) . To je prva stvar , drug je ta , koju stalno ponavljam ..."nije Jokic , pa ni Murray , Denverov problem ...njihov problem su Barton i Harris npr . Dva igraca koja nemaju potreban kvalitet za finale Zapada (narocito Harris) . Mozda i Millsapa da spomenem , ali verujem da ce "matori" odigrati pristojno pllay off . Centar koji menja Jokica , Plumlee , nedovoljno dobar za finale Zapada , nista se na njega ne moze odigrati kad se ne zna gde ni sta , a moralo bi. Trejd , nista tu nikom nije jasno ...ocekivao se dobar trejd koji bi pojacao Denver i uvecao njihove sanse za finale Zapada , a dobilo smo par igraca koji nisu ni u rotaciji ?
    (steva, 24. februar 2020 18:07)

    # Link komentara

  6. jer Bogdanovic igra ili sedi na klupi ? nije on za NBA
     (Prolaznik, 24. februar 2020 18:00)

    # Link komentara

  7. Gospodine Meloun, vi ste gubitnici i tacka. Videlo se to protiv portlanda prosle sezone. I ove ce biti isto, ispadate od
    Dalasa ili Jute jos u prvom krugu. A i drago mi je zbog naseg "patriote" koga zabole za Srbiju, a grize za denver. Ali tamo se placa, zar ne? E zato nece nikad nista osvojiti. Karma je cudo!
    (ThePain, 24. februar 2020 17:40)

    # Link komentara

  8. Da im je nekako u timu Bogdanovic, na Bojana mislim ili Bertrans bili bi drugi favorit za titulu ali videcemo.
     (Marepp, 24. februar 2020 16:51)

    # Link komentara

  9. Jokic je spreman za najvise domete, Marej mozda treba jos malo da sazri, mozda i ne. Videcemo.
     (Bocko, 24. februar 2020 16:35)

    # Link komentara

  10. Dovedite im jos jednog, dvojicu postenih igraca, ovako ce ih odrati Jezerdzije, a mozda i njihove komsije Klipersi. Nije to ekipa za titulu, mada navijamo ?
     (Blok, 24. februar 2020 16:33)

    # Link komentara

  11. Doslo je vreme da Nagetsi napadnu titulu.
    (Ivan, 24. februar 2020 16:11)

    # Link komentara

  12. ja navijacki gledam kosarku i nikad se nisam previse udubljivao u analizu ko bi sta trebao da radi, gde su greske itd. naravno ocigledno vidim. i mislio sam da strucni ljudi (treneri) sve drugacije vide. kad ono medjutim. trener gleda i ne zna dal je mnogo poena zbog dobrog napada il lose odbrane
     (dule, 24. februar 2020 16:05)

    # Link komentara

  13. Shoot Forrest, shoot.
     (Slušaj bre Emanuele, 24. februar 2020 16:00)

    # Link komentara

  14. Jokic ni senka onog od pre tri sezone
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 24. februar 2020 16:00)

    # Link komentara

  15. Njihova saradnja je takva da se sve svodi na to šta Jokic uradi hahahah.Salim se dobar je Marej
    (leo mesi, 24. februar 2020 15:53)

    # Link komentara

  16. Bravo
    (Milos, 24. februar 2020 15:36)

    # Link komentara