1. Najveća Zvezdina greška!!
     (SAŠA FRANKFURT, 22. februar 2020 20:52)

    # Link komentara

  2. Samo napred, Faje! Hvala ti na svemu, pre svega na jakom srcu!
    (Lukajlo, 22. februar 2020 19:58)

    # Link komentara

  3. Srecno Mo! Ostali su mnogo gori likovi od njega u Zvezdi., Ali!?
    (naše će sene ..., 22. februar 2020 17:02)

    # Link komentara

  4. vidis kako rusi na Francuskom porucuju dobrodoslicu novom igracu "osevaj se dobrodoslim MF"
     (dm, 22. februar 2020 14:56)

    # Link komentara

  5. Garnet za siromasne...
     (BokeeLee, 22. februar 2020 14:38)

    # Link komentara

  6. Šta sad kukate, hoćete strance ili "našu decu"?

    Evo vam Kuridže i Boriše umesto njega, konačno igraju "naša deca". Čemu sad sentimentalnost.

    Uživajte u igri "naše dece".
    (Hando, 22. februar 2020 14:21)

    # Link komentara

  7. @ Trebao je Partizan da ga dovede. Paklen igrač. Ne mogu da opišem kako sam se radovao kada sam shvatio da su ga u Zvezdi zamenili Kuridžom.
    (ja, 22. februar 2020 11:56)

    Slazem se. Trebao je Partizan da ga dovede umesto beskorisnog i stetnog Birce! Taman bi time ucvrstili cetvorku sa Tomasom i Fajeom, plus Novica da pripomogne. Tada bi imali centarsku liniju granitnu sa Mozlijem, Mekaduom, Tomasom i Fajeom plus Jankovic i Novica, neprelazni bedem. I ovako smo odlicni ali celu pricu kvari Birca, ne uklapa se nikako, on je kalibar za Borac, Dinamik, nije za ozbiljnu kosarku.
     (Admiral, 22. februar 2020 14:21)

    # Link komentara

  8. Faje igrac koji je davao Zvezdi energiju,sa poludistance nepogresiv,sut za tri pogadjao u dobrom procentu,pod kosem borben i uvek na skoku sto ga je preporucilo za nov ugovor...naravno govorimo o Fajeu iz prosle sezone.
    Sad da se vratimo na start tekuce...jedno veliko NISTA...Sut kao da ga je zaboravio pa su sevali er bolovi,borbenost se potrosila i to je trajalo pola sezone da se nakupe porazi cak i u ABA ligi...Besumucno rotiranje tria Faje,Braun,Gist ne bi li makar od jednog koristi bilo nije urodilo plodom,i posle sijaset izgubljenih utakmica i letargije na terenu nesto je se menjati moralo.U sred sezone za kvalitetom od igraca se vise ne moze traziti...sto je mogla to je Zvezda i reagovala dovela i stabilizovala igru.Ono je bilo vise mucno za gledanje.Dosli smo do vezanih pobeda u EL i povratak na poziciju plej offa ABA lige,koja je na pole sezone bila vec upitna sa takvim igracima...Problem trenera je uzrok da dodje do potpunog preokreta.Za one koji kazu da sad cute povodom Fajea,evo ja ne cutim vec stojim iza svega sto pisem.Kao sto sad tvrdim da treba sto pre Sakotu zameniti Jovanovicem iz FMPA...pod hitno pre plej offa.
     (Dejan CZ, 22. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  9. Не знам,мислим да доста удјела у свој причи око отпуштања Фајеа имају и многи "стручни" коментатори на разноразним форумима,посебно на РСБ-у.Готово на свима њима,истакнути чланови форума,блиско повезани са клубом и пуни инсајдерских информација су готово једногласно агитовали да се ове сезоне да пуна шанса Симанићу па по цијени и да се склони Фаје.Свима је први пик за отпуштање био Гист али је он заштићен уговором па Фаје испаде колатерална штета...Не кажем да је Фаје отпуштен због њих,далеко од тога,али сам сигуран да су многи од њих сугерисали управи да учини тако нешто,а ови су због лоше сезоне и атмосфере у клубу потпали под тај утицај.Не треба занемарити утицај друштвених мрежа.
    Ево сви видимо шта добисмо са Симанићем.Једно велико НИШТА ! Сада исти ти који су га на форумима форсирали ћуте и праве се блесави...
    Шта смо добили са Куриџом?Јаку одбрану али нешто слабији скок у односу на Фајеа а мизеран учинак у нападу.
    Гист? На 4-ци готово неупотребљив.
    (Иду дани..., 22. februar 2020 12:04)

    # Link komentara

  10. Šakota rekao da su morali da otpuste one koji se ne bore dovoljno na terenu i koji igraju bez energije. Otpustio Fayea. Pametnom dosta.
     (IronyMan, 22. februar 2020 11:58)

    # Link komentara

  11. Faje je 10x bolji igrač od Kuridže,Lazića,Gista i Štimca,šteta što su ga oterali,još jedan dokaz koliko se uprava pogubila i time olakšala Partizanu put ka svih 5 trofeja ove sezone.
    (Čoban, 22. februar 2020 11:34)

    Samo objasni kako su olakšali put Partizanu ka trofeju Evrokupa, veza između Fajea i takmičenja u njemu?
     (sve je relativno, 22. februar 2020 11:56)

    # Link komentara

  12. Trebao je Partizan da ga dovede. Paklen igrač. Ne mogu da opišem kako sam se radovao kada sam shvatio da su ga u Zvezdi zamenili Kuridžom.
    (ja, 22. februar 2020 11:56)

    # Link komentara

  13. Odreći se Fajea je zaista idiotski potez. Jedan od malobrojnih koji zasluzuju dugogodisnji ugovor.
     (Gorki, 22. februar 2020 11:49)

    # Link komentara

  14. Nije trebalo pustiti ovog igrača. Ginuo je na svakoj utakmici. Hvala mu za sve i zao mi je što je otišao.
     (blabojzna, 22. februar 2020 11:48)

    # Link komentara

  15. Na sve greske uprave Zvezde tokom ove sezone,ova sa izbacivanjem Fajea je tragikomicna.Ubedljivo najbolja cetvorka je bio.Vrlo koristan igrac,uz to u odbrani mogao da cuva i 4 i 5 bez problema.Potpuno neshvatljivo sta Zvezda radi ove godine sa jako dobrim budzetom
     (Jankela, 22. februar 2020 11:45)

    # Link komentara

  16. Kakva greska sto smo ga oterali. Mo zver u reketu, nedostajace njegova energija kada iscupa loptu protivniku i unosenje u publiku... Jedan od najzasluznijih za proslogodisnju titulu.
    (Bice Kalemegdan, 22. februar 2020 11:35)

    # Link komentara

  17. Faje je 10x bolji igrač od Kuridže,Lazića,Gista i Štimca,šteta što su ga oterali,još jedan dokaz koliko se uprava pogubila i time olakšala Partizanu put ka svih 5 trofeja ove sezone.
     (Čoban, 22. februar 2020 11:34)

    # Link komentara