Bogdanović i Bjelica na O2.TV

Borba za plej-of NBA lige se zaoštrava, favoriti se fokusiraju na što bolju poziciju, a ostali vrebaju poslednju šansu za mesto u doigravanju.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @Aleks

    Devojko, molim te pazi sa kokicama, da se ne zagrcnes, evo tvoj "decko" za sada ima sut za tri 1 od 7! Superstar!!! Buahaaaaa...
    (petarczv, 22. februar 2020 23:06)

    # Link komentara

  2. petarczv

    Zapamti da svakim komentarom koji ovde napišeš govoriš o sebi. Dakle verovatno si ti taj koji nema sređen život u realnosti, devojku/ženu, nije profesionalno ispunjen. Ti živiš na ovom portalu, u virtuelnom svetu, od pluseva na komentarima pa zato pišeš iza više nikova. Jadno i patetično, a takvi kao ti uvek imaju obraza da prozovu druge.
    (Aleks, 22. februar 2020 22:36)

    # Link komentara

  3. Jao ljudi, jel se secate lozenja kad je Bogi bio MVP one jadne utakmice USA vs World??? Hahahahahaha
     (Kukatilo, 22. februar 2020 17:10)

    # Link komentara

  4. Super utakmica u najavi. Jedva čekam. Obožavam Bogdana i teško mi padaju njegove slabe partije. Očekujem njegovu eksploziju, možda baš od ove utakmice. Znam da ima potencijal da bude superstar, samo da malo poradi na samopouzdanju. Još nije kasno za play of, a ako se plasiraju, sve je mogu?e, zar ne? Spremam kokice, bi?e spektakl!
    (Aleks, 22. februar 2020 12:31)

    Jedino ako se opase dinamitom.
     (Kukatilo, 22. februar 2020 17:08)

    # Link komentara

  5. hahah tacno se vidi koji komentari dolaze ko poruceni iz Zeleznika
    (DjapeKorleone, 22. februar 2020 16:09)

    # Link komentara

  6. Hahaha, bogdanova internet devojka, za koju on i ne zna da postoji, kaze da ce ovaj biti superstar!!!??? Buahahaha...
    Aleks, devojko, zeno, osim kokica, uzmi skuvaj i rucak, pospremi nesto, nisi ti za kosarku!
    P.S. A decka trazi u realnom svetu, ako uopste znas sta je to, jer zivis u virtuelnom!
    (petarczv, 22. februar 2020 15:16)

    # Link komentara

  7. Evo jedna igrica: Covek je nedavno poceo da prati kosarku, bavi se analizama utakmica, za njega je Sacramento proud i po samopouzdanju koje ima u naredne 2 godine sigurno biti GM neke NBA ekipe. Ko je covek ?
    (Luk Ajnstajn Sikma, 22. februar 2020 14:55)

    # Link komentara

  8. A zašto ja plaćam Arena sport kad isti ustupaju prenos sestrinskoj televiziji?
     (Deyan, 22. februar 2020 14:44)

    # Link komentara

  9. Toliko pljuvanje Bogdana mnogo više govori o onima koji ga toliko pljuju.

    Podrška našim košarkašima bez obzira u kom klubu su igrali
     (Randy Marsh, 22. februar 2020 14:37)

    # Link komentara

  10. Selektivno objavljujete komentare, čim se kritikuje vaša kuća na bilo koji način odmah ih ne objavljujete a naročito kada su istinite.
    Neću gledati O2 sada a ni u budućnosti jer ste najavili allstar a nije ga bilo pa sam celu prvu Četvrtinu jurio strim na internetu, tako da ni sada ni u budućnosti neću gledati vaše kanale.
     (dokle više, 22. februar 2020 14:30)

    # Link komentara

  11. Večeras bogi inače proglašen za najboljeg igrača srbije nastavlja svoj strasan niz trojki! U poslednja 3 meča je pogodio čak 3 iz 22 pokušaja. Fantastican učinak predvodnika srpske kolonije u nba i igrač koji je zvanicno proglašen kao jedini koji bi mogao da igra basket iza zgrade sa djordjevicem i svojim tastom danilovicem koji ga je btw proglasio za najboljeg. Po rečima eminentnih stručnjaka za kosarku i nba Alex i Vlad Rad bogi je ubedljivo najbolji igrač kraljeva iz kalifornije i zasluzuje da bude vodja! Osim što je ubitacan strelac po njihovim rečima najbolje kreira igru kad je na terenu pravi "floor general" nešto kao chris paul. Ove sezone beleži skoro 3 asistencije po meču!!! Svi jedva čekamo da uživo vidimo bravure ovog srpskog snajpera. Sto se tiče bjelice jeste da ima skoro isto poena kao bogdan u proseku, vise skokova i asistencija ali to je nebitno...
    (petarczv, 22. februar 2020 12:06)

    Sta opet te pustili kuci za vikend...
     (Hmmmm, 22. februar 2020 14:10)

    # Link komentara

  12. "dok Sakramento Kingsi postapeno gube korak za plej-of pozicijom, sa 22-33 zaostaju čak šest pobeda za doigravanjem."

    Sakramento postepeno gubi plejof poziciju još od predsezone...
    (DR, 22. februar 2020 13:02)

    # Link komentara

  13. Večeras bogi inače proglašen za najboljeg igrača srbije nastavlja svoj strasan niz trojki! U poslednja 3 meča je pogodio čak 3 iz 22 pokušaja. Fantastican učinak predvodnika srpske kolonije u nba i igrač koji je zvanicno proglašen kao jedini koji bi mogao da igra basket iza zgrade sa djordjevicem i svojim tastom danilovicem koji ga je btw proglasio za najboljeg. Po rečima eminentnih stručnjaka za kosarku i nba Alex i Vlad Rad bogi je ubedljivo najbolji igrač kraljeva iz kalifornije i zasluzuje da bude vodja! Osim što je ubitacan strelac po njihovim rečima najbolje kreira igru kad je na terenu pravi "floor general" nešto kao chris paul. Ove sezone beleži skoro 3 asistencije po meču!!! Svi jedva čekamo da uživo vidimo bravure ovog srpskog snajpera. Sto se tiče bjelice jeste da ima skoro isto poena kao bogdan u proseku, vise skokova i asistencija ali to je nebitno...
    (petarczv, 22. februar 2020 12:06)
    I posle su grobari kompleksasi...znas kad bih ja napisao nešto ovako za naseg košarkaša samk zato sto je igrao u Zvezdi? Nikad. Ok je neka normalna kritika, ali podrska nasim igračima nikad ne smem da izostane, posebno momcima za primer kao što su košarkaši.
     (Dr Hitch, 22. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  14. Hoce li biti stvarno na O2 ili kao sto su najavljivali All Star vikend na O2 pa ga nije bilo
     (Maśa, 22. februar 2020 12:41)

    # Link komentara

  15. Tako je, Alex kao najveci strucnjak objasnila nam, da je Bogdan jedini igrac na Balkanu i sire, rodjeni superstar i cudi je, kako ga kao takvog jos ne tretiraju u Americi. Ali skoro ce, samo sto nisu. Dokazace taj njegov kvalitet i veceras, kada ce bukvalno sam da zgazi Kliperse. Nemojte to da propustite.
    (Dimitrijevic, 22. februar 2020 12:40)

    # Link komentara

  16. Petarczv, i dalje boli? :)
     (Veranda, 22. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  17. Hoce li moj Bogi mlatiti opet glavom
     (getruda, 22. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  18. Super utakmica u najavi. Jedva čekam. Obožavam Bogdana i teško mi padaju njegove slabe partije. Očekujem njegovu eksploziju, možda baš od ove utakmice. Znam da ima potencijal da bude superstar, samo da malo poradi na samopouzdanju. Još nije kasno za play of, a ako se plasiraju, sve je moguċe, zar ne? Spremam kokice, biċe spektakl!
    (Aleks, 22. februar 2020 12:31)

    # Link komentara

  19. Bogi 3/9 snajper
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. februar 2020 12:15)

    # Link komentara

  20. Večeras bogi inače proglašen za najboljeg igrača srbije nastavlja svoj strasan niz trojki! U poslednja 3 meča je pogodio čak 3 iz 22 pokušaja. Fantastican učinak predvodnika srpske kolonije u nba i igrač koji je zvanicno proglašen kao jedini koji bi mogao da igra basket iza zgrade sa djordjevicem i svojim tastom danilovicem koji ga je btw proglasio za najboljeg. Po rečima eminentnih stručnjaka za kosarku i nba Alex i Vlad Rad bogi je ubedljivo najbolji igrač kraljeva iz kalifornije i zasluzuje da bude vodja! Osim što je ubitacan strelac po njihovim rečima najbolje kreira igru kad je na terenu pravi "floor general" nešto kao chris paul. Ove sezone beleži skoro 3 asistencije po meču!!! Svi jedva čekamo da uživo vidimo bravure ovog srpskog snajpera. Sto se tiče bjelice jeste da ima skoro isto poena kao bogdan u proseku, vise skokova i asistencija ali to je nebitno...
     (petarczv, 22. februar 2020 12:06)

    # Link komentara

  21. Bogdan Rizing star i Profesor Bjelica!Jedva čekam!Idemo!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. februar 2020 11:57)

    # Link komentara