Federer neočekivano operisan!

Jedan od najboljih tenisera u istoriji Rodžer Federer neočekivano je podvrgnut operativnom zahvatu.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Zaista uživam u svakom RF meču, gde god on pruži svoj maksimum taj meč je za pamćenje. Nole i Rafa imaju slične mečeve takođe, ali oni su ipak mnogo mlađi, 33 i 34 godine, nije to za poređenje sa 39!
    Razumem Rogera, danas biti deo velike trojke zaista je za pamćenje, i verujem da je osećaj sjajan, ali mi se čini da će to koštati zdravlja Rogera!!
    U njegovim godinama mnogi uspešni teniseri, koji su daleko od RF-a su uživali u zaslugama, reputaciji i blagodetima šampiona, a RF malo-malo pod nož. Mislim da se treba okrenuti sebi, i uživati u plodovima svojih rezultata zasluženo, a mlađi će već doći!!
    (Nema veze šta drugi kažu!!, 21. februar 2020 17:46)

    # Link komentara

  2. Zbog novca na operaciju, zvuči poznato, onako sponzorski?
    (autosovinista, 21. februar 2020 11:44)

    # Link komentara

  3. Fedexu brate, želim ti da igraš još mnogo godina. Da Nole još dugo tebi i tvojoj publici lomi živce i iluzije. I da ne bude posle Nole se naosvajao tek kad se Rodzer povukao.
    (Daddy, 21. februar 2020 06:26)

    # Link komentara

  4. Kako smarate sa najlepsim tenisom!!!
    (aman, 21. februar 2020 00:50)

    # Link komentara

  5. Meni je najtužnije što se dobro sećam da je sam Federer, posle iscrpljujućeg meča sa Sandgrenom (i spasavanja onih 7 meč lopti) izjavio da u poslednja dva seta nije osećao svoje noge. E - sada baš to dolazi na naplatu. Mislim da nije bilo potrebe da se na tako jeziv način preforsira.
    (Sofronije, 21. februar 2020 00:30)

    # Link komentara

  6. Pozdrav
    Mislim da je svima dosadilo prepucavanje ko je GOAT,ne postoji GOAT,postoje 3 GOAT-A.
    1.Federer-Najtalentovaniji teniser ikada.Najviše popularan,najlepši tenis za gledanje.Najbolji Forhend ikada,i naravno 20gs preko 300 nedelja,od 2003-2008 na 1.mestu bez prestanka,najviše pobeda za redom na travi,betonu,verovatno će prestići i Konorsa po titulama do se ne povuče(mislim da mu fali 5).Itd mogao bih ovako još dugo.
    ---…--
    2.Djoković-Teniser sa najboljim riternom ikada,verovatno i bekendom.Generalno teniser koji je dostigao najviši mogući level ikada.Prime Djokovića bi mogao pobediti Nadal na rg,Wawrinka kad je napaljen i Federer bilo gde kada mu je baš dan(kao na Rg 2011,kakva partija Rogera).Mentalni gigant,defanzivac,proklizavanje koje je radi najbolje itd.17gs a biće još,preći će verovatno 300 sedmica na 1. Mestu.Jedini čovek sa svim mastersima i pozitivni h2h sa Federerom i Nadalom.Dosta mogao bi još mnogo.
    3.Nadal-Bog šljake-Najbolji ikada,12 RG xD,19 gs preko 150 nedelja na 1.mestu,preko 30 mastersa,zlato na OI,Najpožrtvovaniji teniser ikada,Generalno najbolji Levoručni forhend,daleko je od takozvanog šljaka teniser ima nekoliko us opena i wimbldona,na turu dobrih 15 godina nosio se i sa prime Federerom i Djokovićem,Pobedjivao je,a i gubio.Bio je učesnik nekih najboljih mečeva ikada (Wimbldon 2008 Finale,i AO 2012)itd mrzi me više
    Zaključak ne možete izdvojiti jednog od njih kao najboljeg,sva trojica su GOAT-I.
    (Danijel, 20. februar 2020 23:44)

    # Link komentara

  7. Intersantna situacija. Federer očigledno sve karte baca na Vimbldon jer u slučaju da ga osvoji, svi bi ga ustoličili na mjesto "GOAT-a" i sve potonje rezultate bi nipodoštavali u odnosu na ovaj eventualni uspjeh. Naročito ako bi na putu do titule pobijedio Novaka. Novaku tad ni 25 gren slemova ne bi bilo dovoljno da ga proglase najboljim. Ne tvrdim da je ova operacija izmišljena, ali se savršeno uklapa u narativ po kome bi ovo bio posljednji kraljevski ples šampiona koji je izašao iz povrede i potom u nevjerovatnoj četrdestoj godini utvrdio svoj tron. Da je Federer pobijedio u finalu prošle godine, vjerovatno bi završio karijeru u velikom stilu. Zato mislim da će sljedeći Vimbldon biti pun nagaznih mina i vjerovatno najteži put do titule u karijeri, a osvajanjem istog, Novak bi u potpunosti očistio stazu ka stausu najboljeg svih vremena.
    (AIR, 20. februar 2020 12:12)

    a pa nema tu sad ovako sad onako. ako fed uzme vimbldon i bude mu to 21. slem, apsolutno ne znaci da ga novak sa 22 ne bi prestigao po pitanju goat. svakako bi, ima i medjusobne i masterse, u tom slucaju imao bi i broj nedelja na prvom. sve bi bilo cisto kao suza, apsolutno nedvosmisleno. :)
    (vrg, 20. februar 2020 22:56)

    # Link komentara

  8. Oporavak od artroskopije bilo koje vrste je 5-6 nedelja , mirovanje, fizioterapija...pa tek onda u šetnju a o trčanju da ne govorim...želim mu svakako brz oporavak...
    (ms, 20. februar 2020 13:51)
    Apsolutno netacno,artroskopija je najmanje invazivna metoda intervencije na kolenu,ukoliko je meniskus u pitanju vec posle par nedelja moze da se pocne sa treningom.Ukoliko se radi o”brijanju”hrskavice(licno iskustvo iz profesionalnog bavljenja sportom),oporavak moze biti nesto duzi.Svakako nisu meseci u pitanju......
    (MUDAR POTEZ, 20. februar 2020 22:23)

    # Link komentara

  9. @Pravi sportista- ma da, ma da. Federer bi radije pao mrtav na terenu, nego da prizna da je povrijeđen, pa ne dođe na meč (fizioterapija u svlačionici se,valjda ne računa da nije otrpio i prećutao povredu). To može samo u slučaju da je sasvim siguran (uobraženost mu naglo popusti, pa sve jasno vidi- rijetko se dešava, doduše) da nikako ne može pobjediti, kao onomad na završnom tutniru. Ili kao sada, da je iscrpljen nakon 6 mečeva na AO i egzibicije u Africi. Ili je zaista pravi sportista, a pošto je jedini takav, nismo mogli znati, jer to prvi put vidimo. Sad smo učeni.
    (Bl, 20. februar 2020 22:17)

    # Link komentara

  10. Moš mislit!
    (Milosav, 20. februar 2020 20:46)

    # Link komentara

  11. Čitam ove primitivne komentare, pa me sramota i što sam Srbin i što sam teniser iz Srbije.
    Bruke jedne.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krsta Petrović,

    Interesantno , primetih da se potpisnik Krsta cesto pojavljuje bas u komentarima kakvih se navodno stidi. Samo je ovoga puta dodao prezime i navodno je teniser.
    Ko vas bre ne zna trolcici!

    Federeru brz oporavak!
    (jovana, 20. februar 2020 20:23)

    # Link komentara

  12. Onog trenutka kada Federer vidi da ga Nadal ili Novak moze preteci po broju GS, tog trenutka ce se povucu. Tacno onog momenta kada neko izjednaci broj GS i na sledecem GS moze da ga pretekne (da ima svoju omiljenu podligu Nadal ili Novak na bilo kojoj podlozi). On zna da ne sme da se desi penzija nakon sto ga neko pretekne u GS-ovima jer tada ne ide u penziju kao najbolji u istoriji u tom momentu. Kako siromasna taktika za nedavno neprikosnovenog u svetu tenisa, ali i jedina moguca. Sta dozive covek.
    (proliver, 20. februar 2020 19:20)

    # Link komentara

  13. Auu sad sad se sjetio.
    Wimbledon ce ga stavit u prva 4 nositelja, jer oni ne gledaju rang listu nego rezultate iz prosle 2 sezone na travi

    Opet mu i to ide u prilog
    (Rafa30, 20. februar 2020 19:03)

    # Link komentara

  14. aferim
     (jo-jo, 20. februar 2020 18:47)

    # Link komentara

  15. Iznenada, neocekivano operisan. Sta je poenta svega ovog, a niko to ne komentarise. Znaci da je Federer vec duze vremena igrao povredjen, a niko to nije znao. Zasto? Zato sto pravi sportista ne govori o svojim povredama, jer na taj nacin oduzima od znacaja pobeda svojih protivnika! Setite se samo nekog drugog igraca koji kao nece ga govori o svojoj povredi, ali ipak tek da se zna.
    (Pravi Sportista, 20. februar 2020 18:42)

    # Link komentara

  16. @ $$$

    Pitaš koji je cilj njegove taktike, a nije ti čudno, nije te uopće iznenadila činjenica da se deda vraća taman na Wimbledon, hahahahaah..

    Ajoj,trebate vi još puno žganaca pojest, drugovi moji..
    Kad ja već par sezona pričam da Mastersi više nisu bitni velikoj trojci, vi se smijete..

    Ljudi, jedino što Roger ove godine ima u cilju - Wimbledon, Olimpijada..
    Pa nije lud da se troši na Mastersima u 39.ljetu na leđima, o Roland Garrosu da uopće ne pričam..
    Istina, izgubit će dosta bodova..
    I to je DIO SMIŠLJENE TAKTIKE..
    zapamtite jednu stvar koju ću sad svima otkriti, nitko to nije spomenuo..

    U ovim godinama gospodin Roger deda Federer RADIJE ŽELI IGRATI S ĐOKOVIĆEM ILI NADALOM U RANIJIM, PONOVIT ĆU, RANIJIM RUNDAMA WIMBLEDONA JER IMA VIŠE ENERGIJE NEGO U EVENTUALNOM POLUFINALU ILI FINALU..
    i zato pad na ljestvici neće imati nikakav značaj.
    E tako..
    Sad kad smo to razjasnili, možemo na ručak..

    Btw. nisam poludio nego sam u Južnoj Americi pa mi je sad vrijeme za ručak, a vama za večeru..
    Dobar tek
    (Rafa30, 20. februar 2020 18:41)

    # Link komentara

  17. Velokodušan je Federer, dao je materijal komentatorima za bar mesec dana. Mogu da razvijaju teorije i kritikuju do mile volje.
    (ZX, 20. februar 2020 18:20)

    # Link komentara

  18. Čitam ove primitivne komentare, pa me sramota i što sam Srbin i što sam teniser iz Srbije.
    Bruke jedne.
     (Krsta Petrović, 20. februar 2020 18:10)

    # Link komentara

  19. Džabe sve računice, prošlo je doba različitih kalkulacija.
    Samo je jedno važno ove sezone, zver je gladna i mora da se nahrani.
     (remax, 20. februar 2020 18:05)

    # Link komentara

  20. Da, a pošto je naše razmišljanje najnormalnije, kao produkt te pameti i normalnosti država nam se tri puta smanjivala za 30 godina. A šta bi ti hteo, da mi bodujemo i rangiramo za Vimbldon? Da pitaju ljude u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, pa kako oni odluče tako da bude na Vimbldonu?
    (banjica, 20. februar 2020 14:12)

    Bravo, ali neće ovi ukapirati. Ništa to ne kapira.
     (kiza, 20. februar 2020 17:53)

    # Link komentara

  21. Iznenadilo me.

    Niko normalan nije očekivao ovaj raspelt događaja al'ipak dogodilo se. Svakako da iz ovog ima pozitivne stvari a to da u narednoj sezoni neće branit ništa a da će ove svesno igrat ono što mu je prioritet Vimbldon i Oly ne verujem da će ga biti na završnom turniru jer treba da osvoji sve masterse i US Open da bi se kvalifikovao za tamo. To je nemoguće još ako se uzme obzir da će past na svetskoj rang listi onda je jasno sve.

    Brz oporavak za kralja tenisa i družbenici samo mogu da mu pljunu pod prozor utoliko.
    (Poštovalac igre, 20. februar 2020 17:53)

    # Link komentara

  22. Ovde neki uzimaju za pravo da komentarisu Srdjana Djokovica.Da li ste ludi ili ste zaboravili koliki je uticaj on imao praveci pritisak na organizatore i sve zive vezano za zreb na turnirima.Ko misli o teoriji zavere ovaj put je u pravu.Nole je gubio mnoga finals jer ga je uvek u pf cekao Marej i ubio svaki atom u njemu.Prethodno organizator sve utanaci da Djokan nema ni 24h izmedju pf i finala.Samo lud ne shvata da to nikada nisu radili Rodji zbog sponzora i ostale masinerije.E zato je Srdjan bio i ostao kralj jer je svuda u svetu to govorio i protiv toga se borio.
    (Zico, 20. februar 2020 17:45)

    # Link komentara

  23. i olimpijske igre su ove godine...
    (nije samo do WBD, 20. februar 2020 17:39)

    # Link komentara

  24. 👎СРЛЕ - Било би добро да Федерер испадне одмах на старту Вимблдона. Ја му то као велики Новаков навијач од срца желим, и њему и Надалу.
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 20. februar 2020 17:17)

    # Link komentara

  25. To znači da će Dominik Tim sigurno biti 3. nosilac na RG pa se iskreno nadam da će završiti u Rafinoj polovini žreba kako Novak ne bi morao da igra i sa Dominikom i sa Rafom...
    @čini mi se da me gitara ne sluša
    Bez obzira da li je Tim treci ili cetvrti i da li je Nole prvi ili drugi, Dominik ima 50% sanse da bude u Noletovoj polovini zreba, 50% u Nadalovoj.
    (Pera, 20. februar 2020 17:04)

    # Link komentara

  26. Ovo me poprilično iznenadilo. Pre nekoliko dana je lično Federer izjavio da propušta sve turnire na šljaci osim RG i da će na RG sigurno igrati, međutim, evo sad se ispostavlja da će morati da zbog povrede kolena pauzira do Vimbldona. Valjda će odigrati i njegov omiljeni Hale pre Vimbldona jer to redovno čini u sklopu priprema za njegov najomiljeniji Slem Vimbldon. Šteta što ga opet cele sezone neće biti na šljaci, prošle sezone je pokazao da i dalje sa 38 godina (tada 37) dobre rezultate pravi i na toj podlozi, u Madridu je došao do četvrtfinala i tesno izgubio od Tima a u Rimu se povukao sa turnira u polufinalu pošto je prethodno u 2 dana igrao 3 meča sa dobrim protivnicima i sva 3 pobedio, dok je na Rolan Garosu stigao do polufinala i tek tu izgubio od Nadala koji je znamo svi kralj šljake i Rolan Garosa. Šteta, i ove godine bi opet stigao do završnice na Rolan Garosa siguran sam i bilo bi zanimljivih mečeva njega protiv ili Noleta ili Nadala ili Tima ali šta da se radi. Na sve to dolazi činjenica da će izgubiti ogroman broj bodova, odlične rezultate je Federer na sve te turnire prošle sezone ostvario, finale Indijan Velsa, četvrtfinala Madrida i Rima, polufinale Rolan Garosa, sve to brani od prošle sezone a to je veliki broj bodova, pa pošto će odsustvom sa tih turnira izgubiti sve te bodove pašće na ATP listi prilično. Želim mu da se što pre oporavi od te povrede pa da opet gledamo Veliku trojku na Vimbldonu i možda novi epski duel Federera i Noleta u finalu.
    (Ivan, 20. februar 2020 16:50)

    # Link komentara

  27. "...i mislim da je posle Tesle najuticajniji Srbin ikad rodjen..."
    Da li si svestan sta pricas i koga uporedjujes? Uporedjujes coveka koji je izmenio svet i nekoga ko prebacuje lopticu preko mreze. Da li si pre nego sto si napisao komentar pomislio da ne bi ni mogao da ga napises da nije bilo Tesle. I stotine drugih stvari. Sta ne bi mogao da nije Djokovica?
    (Slavisa V., 20. februar 2020 16:46)

    # Link komentara

  28. Gledam podatke jel moguce da Federer nije dobio Djokovica na Slemu od 2012.???
     (Roli, 20. februar 2020 16:32)

    # Link komentara

  29. Federer ima 3 cilja Wimbldon,OI i da stigne Konorsa po broju turnira.Uz neverovatnu srecu i pomoc ATP na zalost nije nemoguce.Realno je uz svoju dobru igru jedan GS i jos jedan masters i neki manji turnir.Naravno najvise bi voleo da zezne Noleta nadocito u Tokiju.
    (Saci, 20. februar 2020 16:30)

    # Link komentara

  30. Bice 15. igrac sveta pred Vimbldon, ima da se sprdaju sa njim u drugom kolu
     (Kosta, 20. februar 2020 16:30)

    # Link komentara

  31. @dejan76

    Meni to zvuči ovako: "Ajde ti druže Rodžere bre očisti taj ždreb pa da te ja umornog lakše pocepam u finalu" Tako nekako jelda? Pa zar se Novak mora oslanjati na starog velemajstora da obavi "prljavi posao" za njega ?
    (CroFed, 20. februar 2020 16:27)

    # Link komentara

  32. Nije Federer nikakva pretnja Djokovicu, ja zelim Federeru da igra jos 5 godina da Nole nabije bar 35 pobeda protiv njega
     (Homer, 20. februar 2020 16:07)

    # Link komentara

  33. Odlaže odlazak sa teniske scene nadajući se da mu se opet ukaže prilika kao 16-17 godine, kad je Novak bio povrijeđen. To je iskoristio da uzme dva GS, pa opet vreba.
    No, teško se to ponavlja, pa ako ne ode brzo, biće upamćen da je lakomošću pokvario utisak sportske veličine.
    (milutin, 20. februar 2020 16:02)

    # Link komentara

  34. šteta. ništa lepše nego kada je rođko u noletovom delu žreba da počisti next gen omladince pa kod noleta na čas tenisa.
     (dejan76, 20. februar 2020 15:58)

    # Link komentara

  35. Neverovatno! Umesto samo da izbaci gluten, tad se od operacija oporavis za 6 dana! Hahahahahahaha...
     (Jumko, 20. februar 2020 15:51)

    # Link komentara

  36. Kako li će ovo da prežive sve one silne pokondirene tikve, kako ovde, tako i napolju.
    (Pera, 20. februar 2020 15:51)

    # Link komentara

  37. @mlekadzija A hoce li Djokovic napokon osvojiti novi RG? Tesko... A da je Federer velemajstor, jeste! Pitaj koga god hoces van granica nebeske zemlje.
     (Jumko, 20. februar 2020 15:49)

    # Link komentara

  38. Pa zar koleno, Fekice ?. Bozeee...na sta je ovaj covek spreman samo da pobegne Novaku sa reketa !!!
     (NS oldtajmer, 20. februar 2020 15:48)

    # Link komentara

  39. Deda deda baš si dju... e. kažu u Maratoncima.Hoće elegantno da izbegne poraze na šljaci možda i u prvim kolima od nekih omladinaca u naletu, a pogotovo od Noleta i Rafe ma kad to bilo polu cetvrt ili samo finale,i da se odmori lepo i onako zadnjim trzajem da ugrozi Noleta na Vimbldonu. Pa da se hvali tokom života evo ja sam taj koji je u 40 godini pobedio prvog na listi i najboljeg.Zar ne zaslužujem da budem proglašen za najboljeg ikada! Proračunato i prljavo.
     (legolas, 20. februar 2020 15:45)

    # Link komentara

  40. Mozda je procenio da ce Noleta lakse da izbaci u cetvrt-finalu, dok trava ne bude sasvim unistena. Takav teren vise odgovara njegovom nacinu igre.
     (Bocko, 20. februar 2020 15:38)

    # Link komentara

  41. Kad je u pitanju Rodžer Federer, ništa nije iznenada i slučajno. Sve je to pomno smišljena taktika. Otkud sad koljeno? Na AO "muke" s preponama, ni pomena o povredi "koja traje već duže vrijeme". Poslije AO je, valjda išao na skijanje ( bar je spominjao, a tu, svako ko se razumije u skijanje, zna da koljena nisu uopšte potrebna- ma ne!).Pa
    egzibicija,humanitarni meč, druženje sa ljubimcem Nadalom ili šta već u JAR. Ni pomena o povredi sa AO, a kamo li nekoj drugoj. Sad mu stvarno Nadal, možda Zverev i šta znam koji još drugar moraju spašavati rekordnih broj sedmica. On, eto, nikako ne može. Peh!
    Ako je i od Federera, previše je.
    (Bl, 20. februar 2020 15:16)

    A cilj njegove taktike je?
    ($$$, 20. februar 2020 15:36)

    # Link komentara

  42. Opet vidim da svi polemisete o tome ko je G.O.A.T Djokovic ili Federer.Ali zaboravljate na jedno ime:RAFAEL NADAL PARERA!
    (Dr dre, 20. februar 2020 15:20)

    # Link komentara

  43. Rodžer ulazi u onu fazu karijere koja će mu predstavljati ništa drugo do mučenje. Dobro, kada sujeta nadvlada zdrav razum i kad ne znaš kada ti je dosta, to tako najčešće biva. Videćemo kako će to izgledati da on praktično sa odigranih pet mečeva u toku sezone i bez odigranog takmičarskog meča praktično pola godine, dođe na Vimbldon sa nadom da će ga osvojiti.
    (Sale, 20. februar 2020 15:19)

    # Link komentara

  44. Kad je u pitanju Rodžer Federer, ništa nije iznenada i slučajno. Sve je to pomno smišljena taktika. Otkud sad koljeno? Na AO "muke" s preponama, ni pomena o povredi "koja traje već duže vrijeme". Poslije AO je, valjda išao na skijanje ( bar je spominjao, a tu, svako ko se razumije u skijanje, zna da koljena nisu uopšte potrebna- ma ne!).Pa
    egzibicija,humanitarni meč, druženje sa ljubimcem Nadalom ili šta već u JAR. Ni pomena o povredi sa AO, a kamo li nekoj drugoj. Sad mu stvarno Nadal, možda Zverev i šta znam koji još drugar moraju spašavati rekordnih broj sedmica. On, eto, nikako ne može. Peh!
    Ako je i od Federera, previše je.
    (Bl, 20. februar 2020 15:16)

    # Link komentara

  45. Zelim mu brz oporavak. Nadam se da pauza od 6 meseci nece uticati na kvalitet njegove igre kad se vrati na teren. Nadam se, ali je malo verovatno da ce tako i biti.
     (Anksiozan_91, 20. februar 2020 15:07)

    # Link komentara

  46. "...drugo Federer suviše LIČNO prima SVAKI poraz od Novaka te emotivno reaguje SAMO na taj poraz (suze, konferencija za štampu i da ne nabrajam informiši se imaš Google)..."

    yt: "Federer crying during australian open 2009"
    (II, 20. februar 2020 15:04)

    # Link komentara

  47. Догодине ладно може да избије на прво место.
    (СЕНОВИЋ, 20. februar 2020 14:53)

    # Link komentara

  48. Освајање новог РГ се одлаже за 2021... никад није касно за такве велемајсторе као што је Федерер. Јел тако Јумко?
    (mlekadzija, 20. februar 2020 14:53)

    # Link komentara

  49. Zbogom preko 3k bodova.. Tesko da ce ostati u prvih 8. Ovo prakticno znaci da nece igrati na zavrsnom turniru jer propusta 5 mastersa. Ostaju samo tri turnira vredna igranja ove sezone za njega. Wimb, OI, UO. Mozda je ovo definitivno poslednja sezona. Iz ugla Novaka to nisu bas dobre vesti, nema ko da sklanja konkurenciju...
    (pernatonapuhnatomudo, 20. februar 2020 14:50)

    # Link komentara

  50. Пензија?
     (Bob Rock, 20. februar 2020 14:44)

    # Link komentara

  51. Federer se folira...Isto kao Djokovic sa laktom...Sve sami foliranti...
    ($$$, 20. februar 2020 14:43)

    # Link komentara

  52. Malo realnosti nije na odmet, pa zato moram kao veliki obozavalac Djokovica da postavim pitanje: Da li stvarno mislite da ce Federer da se odrekne 3680 poena osvojenih poena prosle sezone do Vimbldona? Tek tako, nije mi realno.
     (Beogradjanin, 20. februar 2020 14:42)

    # Link komentara

  53. Zelim ti da se sto prije oporavis i krenes na turnire gdje te Novak uvijek zeljno ceka.
     (ssss, 20. februar 2020 14:41)

    # Link komentara

  54. Poželimo velikom Rodžeru brz oporavak, a da sačuva koleno za neka nova vremena, potreban je tenisu u nekoj novoj ulozi ! Teško da od njega išta više zavisi u odbrani broja osvojenih trofeja. Na Nadalu i Đokoviću je da pokušaju da ga dostignu i prestignu !
     (Boris Banović, 20. februar 2020 14:39)

    # Link komentara

  55. Vidimo se na travi :)
    (difovac, 20. februar 2020 14:38)

    # Link komentara

  56. @Modus ponens što pišeš odgovor na nečiji komentar samo da bi mislio da si nešto pametno rekao? Prvo Federer je institucija koja se ne dira. Inače suviše je uloženo u njega i njegovu karijeru od strane sponzora, organizatora turnira i drugih investitora da bi njegovo ime jednostavno nestalo. Time nestaju mnogi sa tribina, tv prenosa, medija itd., itd. jedna mašinerija ... drugo Federer suviše LIČNO prima SVAKI poraz od Novaka te emotivno reaguje SAMO na taj poraz (suze, konferencija za štampu i da ne nabrajam informiši se imaš Google) što nisi ni primetio već smatraš da je Federer fer sportista i da ga nosi takmičarski duh. Onda stvarno nisi obavešten ako nemaš informaciju u eri interneta da njegov tim očekuje od svakog organizatora za razmaženog starca idealne uslove i brzu podlogu za njegov nastup .... ma ko ga ... ups ovaj jeste talenat i vrhunski teniser ali ga preteruju i magnati oko njega čiji tron ne sme biti oboren naročito ne od ovoga našeg ..., a to je neminovno ... pozz.
     (XXL, 20. februar 2020 14:34)

    # Link komentara

  57. Drz' se Rodjo
    GOAT liste vodjo
    (Pjesnik, 20. februar 2020 14:33)

    # Link komentara

  58. Opa klocnula kolenca deda,brz oporavak pa da te Nole omlati na Wimbledon opet i opet heehh
     (DnK (°~°), 20. februar 2020 14:29)

    # Link komentara

  59. Slavlje po s4pskim kafanama
     (haha, 20. februar 2020 14:28)

    # Link komentara

  60. @Milan_PT
    Да, у праву си. "Понело ме", па сам рачунао бодове на трави у овом тренутку, а не пред Вимблдон.
    (Ђ, 20. februar 2020 14:28)

    # Link komentara

  61. Tenis posle Federera nece biti isti.
    (oderemotisestruuhaustoru)

    Iluzija
     (prskaosamtikevusinoc, 20. februar 2020 14:23)

    # Link komentara

  62. Tenis posle Federera nece biti isti.
    (oderemotisestruuhaustoru, 20. februar 2020 14:14)

    Nece. Tenis ce izgubiti jednog placljivka
    koji se skoro nece pojaviti.
     (mamutinabijamogrupno, 20. februar 2020 14:22)

    # Link komentara

  63. Drzi se Fedex, ipak si najbolji u istoriji
    (Enrik Masip, 20. februar 2020 14:11)

    готов је. ако настави да игра, остаће упамћен по поразима од почетника
     (мики, 20. februar 2020 14:19)

    # Link komentara

  64. Aktivni sportista u 40. operise koleno. Srbi. Zavera. Znaci nepopravljivi smo.
    (parx, 20. februar 2020 14:19)

    # Link komentara

  65. Interesantno da je sličnu imao baš posle AO 2016 , a ne i AO17 i AO18.

    Pretpostavljam ne bi bilo fer prema sponzorima od kojih dolazi ogroman novac, da kaže lepo -ljudi rehabilitujem se ,odmaram , skupljam snagu , treniram za Wimbledon.

    Eh a pusti novci..
    (bex, 20. februar 2020 13:57)

    Takodje i nakon AO 2008.godine, doduse tada je bio bolestan. Nije bio bolestan krajem 2007., pre AO 08, tokom AO 08. vec nakon poraza u polufinalu. Naravno nakon toga takodje vise nije bilo traga toj ,,bolesti'' !
    (antiDebil, 20. februar 2020 14:19)

    # Link komentara

  66. Bio Dominik 3 nosilac ili 4 nosilac sanse su iste da upadne u zreb kod Novaka za polufinale ili da ne upadne: 50 % . Nista se nece promeniti neigranjem Federera. Ne bi bilo lose nauciti vec jednom kako funkcionise zrebanje kod odredjivanja kostura.
    (teniski ekspert od 2011, 20. februar 2020 12:20)

    Bio Tim 3 ili 4 nosilac na RG upasce u Djokovicevu polovinu zreba, o tome nikakakve rasprave, dovoljno je proveriti zrebove na prethodnih 10 RG !
    (antiDebil, 20. februar 2020 12:33) # Link komentara

    Haha, tacno tako, dobro zapazanje, zadnja 4 Rolangarosa Tim je u Novakovoj polovini, ne znam koliko bi puta zaredom to trebalo da se desi pa da ljudi shvate da nije slucajnost… Neka me isprave matematicari ali verovatnoca da 5 puta zaredom budu u istoj polovini zreba je oko 3 %.....
    (srbin, 20. februar 2020 14:19)

    # Link komentara

  67. Tenis nije vise isti ako ne mozemo uzivati u dranju baletana iz Bazela...
    (Nolemanijak, 20. februar 2020 14:00)

    Tenis posle Federera nece biti isti.
     (oderemotisestruuhaustoru, 20. februar 2020 14:14)

    # Link komentara

  68. Ali pošto su englezi i njihovo razmišljanje sve samo ne normalno, onda njihovo bodovanje i rangiranje će ga postaviti opet za trećeg ili četvrtog nosioca. Sve samo da ne ispadne pre polufinala. Ali, uzalud sve. Neće doći jadnik ni do četvrtfinala.
    (Zdenko Silic, 20. februar 2020 13:23)

    Da, a pošto je naše razmišljanje najnormalnije, kao produkt te pameti i normalnosti država nam se tri puta smanjivala za 30 godina. A šta bi ti hteo, da mi bodujemo i rangiramo za Vimbldon? Da pitaju ljude u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, pa kako oni odluče tako da bude na Vimbldonu?
    (banjica, 20. februar 2020 14:12)

    # Link komentara

  69. Drzi se Fedex, ipak si najbolji u istoriji
    (Enrik Masip, 20. februar 2020 14:11)

    # Link komentara

  70. Федерер ће пред Вимблдон имати нешто мање од 4000 поена. Ако нико од првих на листи до тада не изгуби значајан број поена, Федерер ће бити шести или седми (у зависности од тога шта ће да уради Зверев). За листу носилаца на Вимблдону битни су резултати на трави у последње две године. По том основу Федереру припада око 2400 поена. Осим Ђоковића, остали неће имати значајан прилив "травнатих" поена, па би Федерер ипак могао да буде четврти носилац. Они који буду имали више од 6400 поена биће испред Федерера на листи носилаца.
    (Ђ, 20. februar 2020 13:30)

    Ne bih se zakleo, jer znam i da pogrešim ponekad, ali mislim da si u broju poena na travi u zadnje 2 godine pred WB2020 "precenio" Federera. Tu mu se računaju učešća na oba WB (360+1200) i Hale od prošle godine (500) s tim što tu idu faktori 1,00 i 0,75, pa tako da od "travnatih poena" Federer ima 1,00*1200+0,75*(360+500)=1845 poena. Dakle, toliko treba da ima poena više neko ko u zadnje 2 godine nije uzeo nijedan poen na travi, pa da bude nosilac ispred Federera. Glavni kandidati su Tim i Medvedev (naravno, pored neprikosnovenog dvojca). Tim je loš na travi, pa od ovih poena ima 17,5, a Medvedev je nešto bolji - 292,5 poena, s tim što obojica imaju šanse da učešćem na Istbornu, Kvinsu i Hertogenbošu ove godine zarade još neki poen.
    Tim je verovatno zagarantovan na 3-em mestu, a Medvedev je prošle godine bio katastrofalan u prvoj polovini, tako da će i on gotovo zasigurno biti 4. nosilac...
    (Milan_PT, 20. februar 2020 14:07)

    # Link komentara

  71. Placljivko zna vec sad da nece moci igrati na RG ali je sigurno najavio sezonu na travi!?!?!? Hahahaaa~ Pa kako ga nije sram!!! O, Boze...

    Dzabe dzemperko izvodi ove vratolomije sa laznim oepracijama... On je odavno treca rupa na sviralu. Moze da se priprema za Wimbledon puna 4 meseca i da tamo naguraju duplo vise arogantnih engleza da ometaju naseg cara ali No1e ovaj put ima da ga oduva u tri seta ako rodja uopste dodje do No1eta!!! Naravno, zreb mu je vec namesten (kao i pozicija 2 nosioca) i on tacno zna sa kime ce da igra do eventualnog finala sa No1etom!!!
    (hihi, 20. februar 2020 14:07)

    # Link komentara

  72. kapiram da ga je Mirka poslala na vestacku oplodnju jer id tenisa nema vajde...
     (Lamar Dzekson, 20. februar 2020 14:04)

    # Link komentara

  73. ovo je kraj
     (Jeremy (grobar Jefimije), 20. februar 2020 14:04)

    # Link komentara

  74. Dobar dan svima koji vole tenis, kao veliki navijac naseg Novaka zelim kao sto mu to i Novak sigurno zeli sto brzi oporavak i povratak tenisu.
    (Srdjan Jagodic, 20. februar 2020 13:18)

    Naravno da svi zelimo brz oporavak staroj Novakovoj musteriji.
    Tenis nije vise isti ako ne mozemo uzivati u dranju baletana iz Bazela...
    (Nolemanijak, 20. februar 2020 14:00)

    # Link komentara

  75. Tolika zluradost i likovanje u komentarima da je to prosto neverovatno. Svi koji pričaju da je to predstava za javnost neka se stide, jasno se videlo da je imao problema sa kretanjem. Ali vi te mečeve niste ni gledali, najbitnije je da dodjete na neki portal i pišete sve najgore o Rodžeru.
    Nekako se ponavlja 2016 godina, operacija posle polufinala AO, samo što sada neće napraviti grešku i brzo se vratiti na teren. Tada je čak odigrao i par mastersa na šljaci. Sada to neće i to je razumna odluka.
    Neko je u komentarima pomenuo migrenu. Iz iskustva znam da to ne prolazi tako lako, traje i 72 sata i veoma ometa bilo koju aktivnost. Da li je to bio izgovor ili predstava za javnost? Po vama ispada da samo Novak ima prava da bude bolestan i povredjen, drugi ne? Valjda će sad Srdjanu srce biti na mestu ili će opet napadati Rodžera po novinama. Sve te njegove izjave prenose i strani mediji i ne znam zašto se čudi što ga ne poštuju. Traži poštovanje a sam nikog ne poštuje.
    (Dragana, 20. februar 2020 13:58)

    # Link komentara

  76. Interesantno da je sličnu imao baš posle AO 2016 , a ne i AO17 i AO18.

    Pretpostavljam ne bi bilo fer prema sponzorima od kojih dolazi ogroman novac, da kaže lepo -ljudi rehabilitujem se ,odmaram , skupljam snagu , treniram za Wimbledon.

    Eh a pusti novci..
    (bex, 20. februar 2020 13:57)

    # Link komentara

  77. To je žalosno i sadašnje stanje u Srbiji.., likuju na nečijoj povredi...,
    (aa, 20. februar 2020 12:17)
    Kakvoj povredi? Izmišljenoj povredi? Zna da na šljaci ne može ni do polufinala, pa mu se ne isplati. On sam je rekao da tek sa polufinalima zarađuje, a ako ispadne ranije gubi novac.
    (R., 20. februar 2020 13:56)

    # Link komentara

  78. pa nece sigurno da gubi energiju na sljaci i jos dodatno da iskvari H2H sa Noletom, ovako ide na sve ili nista, malo "stelovanja" pa sta mu Bog da.
    (lol, 20. februar 2020 13:54)

    # Link komentara

  79. @Zdenko Silic, 20. februar 2020 13:23

    "...Ali pošto su englezi i njihovo razmišljanje sve samo ne normalno, onda njihovo bodovanje i rangiranje će ga postaviti opet za trećeg ili četvrtog nosioca..."

    Postoji USTALJENA formula za odredjivanje nosioca na Wimbldonu. Pored renkinga od pre dve nedelje, uzimaju se i rezultat postignuti na prethodnom Wimbldonu, kao i na turnirima na travi u prethodnom periodu.

    Tacno su odredjeni procenti ucesca pomenutuh rezultata u finalnom odredjivanju nosioca. Ovo se godinama ne menja i svi igraci znaju za to.

    Ovo je zato sto je trava specificna podloga. Nekima igracima, npr. Federeru ta formula odgovara, nekim igracima, npr. Nadalu ne. Niko licno se ne favorizuje. Favorizuju se rezultati ostvareni na travi.
    (Pele 2.0, 20. februar 2020 13:54)

    # Link komentara

  80. Ako ode na šesto sedmo mesto povratka u vrh nema. Godine ga pritiskaju. Iz pauze od nekoliko meseci teško da se fizički vrati. Ne može se protiv biologije. Može da ima volju. Jedan Vavrinka koji je mladji teško do uspeha. Ima primera još
    Ni veterani Novak i Rafa teško izlaze na kraj sa nadolazećim mladim igračima.
     (NY, 20. februar 2020 13:53)

    # Link komentara

  81. Oporavak od artroskopije bilo koje vrste je 5-6 nedelja , mirovanje, fizioterapija...pa tek onda u šetnju a o trčanju da ne govorim...želim mu svakako brz oporavak...
     (ms, 20. februar 2020 13:51)

    # Link komentara

  82. Kao Lens Armstrong
    (misko ajkula, 20. februar 2020 12:48)

    Gresis, to je rezervisano za Nadala jer kad tad ce prava istina o njegovom dopingu izaci na videlo. Coveku lije znoj sa cela jos za vreme biranja strana i pre prve udarene loptice. Nije normalno da bog kaze.
    (kvisko, 20. februar 2020 13:51)

    # Link komentara

  83. Ne da se ljubomorni starkelja Federer da iko osvoji više od njega trofeja, a pogotovo NE Novak Đoković i da ga prestigne. Odložiće odlazak u tenisku starosnu penziju do sudnjeg dana kad mu sam reket od težine ne ispadne iz ruke samo da ga srbadin ne ukloni sa trona ...
    (XXL, 20. februar 2020 13:07)

    Koliki problem u razmišljanju neko mora da ima, da bi ovako nešto napisao?! Elem, Rodžer ne prestaje da igra ne bi li sprečio Novaka, ili koga drugoga da ga pretekne! Ako je u stanju da ga spreči, zašto bi prestajao?! Čak i ako se nada da će neko drugi izbaciti Novaka ili Rafu i tako mu omogućiti da uzme još koji veliki trofej, to je sasvim legitimno! Treba pobediti i onoga koji je izbacio glavne favorite. Navijam za Novaka, čak mislim da makar neko od trolova takođe navija za njega, ali vas bezmisleće treba tovariti na svakom koraku!
     (Modus ponens, 20. februar 2020 13:48)

    # Link komentara

  84. To znači da će Dominik Tim sigurno biti 3. nosilac na RG pa se iskreno nadam da će završiti u Rafinoj polovini žreba kako Novak ne bi morao da igra i sa Dominikom i sa Rafom...
    (čini mi se da me gitara ne sluša, 20. februar 2020 12:02)
    Koja je razlika da li je 3.ili 4?
     (Tenis, 20. februar 2020 13:47)

    # Link komentara

  85. matori se sprema za poslednju igru leptira... Vimbldon
     (bozza, 20. februar 2020 13:47)

    # Link komentara

  86. Bio Tim 3 ili 4 nosilac na RG upasce u Djokovicevu polovinu zreba, o tome nikakakve rasprave, dovoljno je proveriti zrebove na prethodnih 10 RG !
    (antiDebil, 20. februar 2020 12:33)

    Šanse svakog tenisera da se susretne sa Novakom su velike i zavise od igara jednog i drugog. Čak i prvi i drugi nosilac, koji su najudaljeniji na rasporedu koliko se može biti, počesto se susretnu, naravno u finalu.
    Tim je učestvovao 7 puta na RG i susreo se sa Novakom 3 puta (Novak je pobedio 2016. kad je i osvojio RG, ali je izgubio 2017. i 2019.). Tim se pritom susreo 4 puta sa Nadalom (2x u finalu, jednom u polufinalu i jednom u 2-3-oj rundi) i niko ne kaže da mu žreb stalno potura Tima. Jednostavno, velike su šanse da se dobri igrači sretnu u polufinalu ili finalu svakog turnira, bez obzira na redosled nosilaca. I ove godine će žreb odlučiti u čiju polovinu pada Tim, a u čiju verovatno Medvedev...
    (Milan_PT, 20. februar 2020 13:47)

    # Link komentara

  87. Маестро, признај да је крај и да више не можеш поднијети понижења од Новака.
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 20. februar 2020 13:46)

    # Link komentara

  88. Желим му брз опоравак, али сада је питање на Вимблдону, који ће Федерер бити носилац. Изгубиће доста бодова, али познато је да Енглези због свог система могу га поставити и да буде међу прва 4 носиоца. Пошто Федерер увек долази свеж и напрасно оздрави пред Вимблдон, било би добро да буде међу 4 носиоца јер ће готово сигурно поставити га у половину жреба где је Ђоковић и могао би да налети на њега у осмини финала или четвртфиналу. Роџеру брз опоравак, срећно Ноле у Дубаију и борби са Надалом за прво место!
    (srle, 20. februar 2020 13:45)

    # Link komentara

  89. Brzo ozdravljenje zelim!
    (Djordje Delic, 20. februar 2020 13:43)

    # Link komentara

  90. Kalkuliše pred ne samo Vimbldon nego i OI.
     (DPb, 20. februar 2020 13:43)

    # Link komentara

  91. To je kad si rodjeni sampion koji se nikog ne boji i ne plasi da izadje na megdan pa makar i izgubio.Federer je olicenje upornosti i posvecenosti sportu.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger., 20. februar 2020 12:34)
    Evo ga Rodzerov advokat.. Ti nista drugo u zivotu nemas osim da branis i hvalis Federera,a lik ne zna ni da postojis,a penis ovde kao ludak.
    (Pljuvac svih stilova, 20. februar 2020 13:38)

    # Link komentara

  92. Najbolji momenat za povlacenje je bila 2018. Tada je razlika bila 20-12, da se povukao mozda bi i moglo da se kaze da je Djokovic osvojio ostale GS bez njega da ih ne bi osvojio i da nije imao konkurenciju. Ovako je Novak njega tukao naredne 2 godine, i dalje ce ako ovaj ne ode u penziju.
    (NS, 20. februar 2020 13:33)

    # Link komentara

  93. Sjedi jedan! U najgorem, ali zaista najgorem slučaju će biti deveti uoči Wimbledona, a treba imati na umu da se tamo vode nekim "drugim pravilima" kada su u pitanju nositelji. Znači, ako i najveći Roger bude osmi ili deveti, on će zbog "minulog rada" dobiti "nagradu" i biti četvrti ili peti nositelj
    (CroFed, 20. februar 2020 12:42)

    Sky je stvarno lupio kad je rekao da RF brani 1000 poena sa RG, jer je to nemoguće. Poeni su podeljeni ovako: 2000-1200-720-360-180-90-45-10, plus 25 poena ako neko dođe iz kvalifikacija.
    Što se tiče "minulog rada" to se odnosi na dobre rezultate na travi u zadnje 2 godine pred turnir, a tu ima 360 poena sa WB2018, 500 iz Halea i 1200 sa WB prošle godine. To je solidan broj poena, ali ako ove godine ne bude išao na turnir u Haleu, slabo će mu to vredeti, jer je faktor 1,00 za poene na travi u zadnjih 12 meseci (bez Halea ove godine to je samo WB2019) + 0,75 puta poeni od 12-24 meseca, a to je samo WB2018 i Hale 2019.
    To će ga možda pogurati na poziciju 5-og nosioca, ali to mu je isti žreb kao i da je 6., 7. ili 8. Da stigne do 4-og nosioca, to bi mu dosta značilo u smislu lakših protivnika pre polufinala, ovako ne baš...
    (Milan_PT, 20. februar 2020 13:31)

    # Link komentara

  94. On svaki put posle poraza od Djokovica u Australiji ide na operaciju
     (Uzicanin, 20. februar 2020 13:30)

    # Link komentara

  95. Федерер ће пред Вимблдон имати нешто мање од 4000 поена. Ако нико од првих на листи до тада не изгуби значајан број поена, Федерер ће бити шести или седми (у зависности од тога шта ће да уради Зверев). За листу носилаца на Вимблдону битни су резултати на трави у последње две године. По том основу Федереру припада око 2400 поена. Осим Ђоковића, остали неће имати значајан прилив "травнатих" поена, па би Федерер ипак могао да буде четврти носилац. Они који буду имали више од 6400 поена биће испред Федерера на листи носилаца.
    (Ђ, 20. februar 2020 13:30)

    # Link komentara

  96. kako federer može biti bolji od novaka kad nema sve masterse a Atp cup sigurno nece osvojiti samo Gs ima više sve ostalo na Novakovoj strani realno gledano
     (raso, 20. februar 2020 13:29)

    # Link komentara

  97. Brz oporavak našem G.O.A.T.-u želimo. Za Federera braćo!
    (banjica, 20. februar 2020 13:25)

    # Link komentara

  98. Uzdrmale mi se i gaće !
    (JPR24, 20. februar 2020 13:24)

    # Link komentara

  99. Za početak odoše bodovi iz Dubaija 500, iz Indijan Velsa 600 i ode titula i bodovi iz Majamija 1000, četvrtfinale Madrida još 180 i čevrtfinale Rima još 180. I na kraju 720 sa RG. To je 3180 bodova. Nije loše. Bolje da ne dolazi na Wimbldon kao sedmi ili osmi na ATP listi. Ali pošto su englezi i njihovo razmišljanje sve samo ne normalno, onda njihovo bodovanje i rangiranje će ga postaviti opet za trećeg ili četvrtog nosioca. Sve samo da ne ispadne pre polufinala. Ali, uzalud sve. Neće doći jadnik ni do četvrtfinala.
    (Zdenko Silic, 20. februar 2020 13:23)

    # Link komentara

  100. Dobar dan svima koji vole tenis, kao veliki navijac naseg Novaka zelim kao sto mu to i Novak sigurno zeli sto brzi oporavak i povratak tenisu.
    (Srdjan Jagodic, 20. februar 2020 13:18)

    # Link komentara

  101. Vazda mu je nešto..
    (Mišo, 20. februar 2020 13:17)

    # Link komentara

  102. izbegava šljaku da ne pokvari inače negativan skor sa Nadalom i Novakom.

    lisac je to.
     (Dušan, 20. februar 2020 13:14)

    # Link komentara

  103. Na silu igra,ne zeli da se povuce .Nada se GS,ali zaista ne vidim nacin da on vise ista osvoji
    (krajisnik, 20. februar 2020 13:12)

    # Link komentara

  104. jel beba u redu?
    (bob, 20. februar 2020 13:10)

    # Link komentara

  105. Ne da se ljubomorni starkelja Federer da iko osvoji više od njega trofeja, a pogotovo NE Novak Đoković i da ga prestigne. Odložiće odlazak u tenisku starosnu penziju do sudnjeg dana kad mu sam reket od težine ne ispadne iz ruke samo da ga srbadin ne ukloni sa trona ...
     (XXL, 20. februar 2020 13:07)

    # Link komentara

  106. Da li vam pada na um da bi i Novak mogao nešto da operiše, to mu se jednom već desilo, i da bi to mogao da bude kraj, jer i Nolo krajem maja ulazi u 34. godinu i posle Federera i nadala treći je po broju godina. Niko posle 34. nije bio u vrhu, osim Federera. Novak sa svojim skelet-telom ne uliva meni veliku nadu za budućnost. Kakve se sve gluposti ovde mogu pročitati: uskoro zvanično ustoličenje Nola za goata, a ko će ga "krunisati", i gde? Dok se to zvanično ne desi, poštujte goata i ne pišite da je lažni. Zašto je lažni? Zato što nije Srbin? E onda u redu.
    (Rang lista: Novak, Tesla, Sveti Sava, car Dušan, Miloš Obilić, Vuk Branković..., 20. februar 2020 12:46)

    Balerina je lazni goat zato sto nije goat, prosto i jednostavno !
    Sto se tice tih prica nakon 30.godine itd, to se vec culo ovde kada je Balerina gubila finala Wimbledona od Djokovica, ,,Videcemo Djokovica, a i Nadala, nakon 30.godine, videcemo kako ce igrati sa 33,34 itd''... Djokovic i Folirant Nadal su za 3 odnosno 4 godine osvojili vise GS nego Balerina za 9 godina, nakon 30-te !
    (antiDebil, 20. februar 2020 13:06)

    # Link komentara

  107. Evo šanse za Nadala!
     (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 20. februar 2020 13:04)

    # Link komentara

  108. Ovo je samo predstava za javnost i to je svima jasno! Rodja vidi da vise ne moze i onda izmislja problem i operaciju s kolenom o cemu nije bilo ni reci do danas jer su ga na AO mucile prepone! Hahaa~ Sve ulaze u Wimbledon ali tamo ga ceka No1e Strasni!!!
    (dzemperko je treca violina odavno!,

    Predstava? Nesto si pobrkao, clanak nije o Noletu. Federer ima problem, operisao i tacka. Nema u njega Noletovih predstava: "gotovo, lakat katastrofa, a ne, nije nista ne moram operisati. Boli rame, gotova sezona, grimase bolne, a nee, ops, nije nista malo se ja zezao." Dehidrirao, medicinsko cudo, dehitratacija prosla igrajuci tenis i malo pijuckajuci u pauzi. Migrena? Ma laze medicina, migrena prodje za sekund igrajuci.

    Idi, more, begaj...
    (Gotovo je kad Kralj kaze da je gotovo, 20. februar 2020 13:04)

    # Link komentara

  109. Artroskopija kolena je jednostavna intervencija, uglavnom na meniskusu ili hrskavici kolena. Oporavak posle iste ne traje više od par nedelja. Do Rolan Garosa bi mogao sigurno da se oporavi ali je Rodžer shvatio da jedino na Wimbledonu može možda nešto da uradi, tako da će gledati da odmori telo i pripremi se što je moguće bolje za Wimbledon. Mudar potez starog lisca....
    (MUDAR POTEZ, 20. februar 2020 13:02)

    # Link komentara

  110. Federerova operacija je završena u 15:40. Oporavak će trajati do kraja života.
    (hirurg Nole, 20. februar 2020 13:02)

    # Link komentara

  111. Ajde dizi se....Mirka...pripazi coveka i vrati ga na teren brzo....Nole je nestrpljiv da ga opet pobedjuje.
     (gogi, 20. februar 2020 13:01)

    # Link komentara

  112. Djokovic treba da malo kalkulise, preskoci RG i pusti Tima da uzme svoj prvi GS, odmori se pa onda na W saceka Federera, i naravno isprati ga sa terena uz 2-3 tapsaja po ramenu, a 3:0 na semaforu.
    (Calculator, 20. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  113. Sve karte baca na Wimbledon.
    (Topnik, 20. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  114. Djabe, kad Nadal ima da osvoji sve na sljaci!
     (Kontras, 20. februar 2020 12:58)

    # Link komentara

  115. Ovo je namerno uradio iz mrznje prema Djokovicima i Srbiji, da ima izgovor da ga Djokovic nije "cisto" pobedio u Melburnu! Savetovao je masone, koji su doneli ovakvu odluku...
     (Jumko, 20. februar 2020 12:58)

    # Link komentara

  116. Ovo mu je šansa da lepo izađe iz sveta aktivnog tenisa, Svemu mora doći kraj pa i aktivnom igranju. Bolje i sad nego da ga gaze mlađe snage koje neminovno dolaze. Njemu svaka čast u dosadašnjoij karijeri, nije da ga nešto volim, ali istina je da je obeležio jedan period Tenisa.
    (NekoIzMase, 20. februar 2020 12:58)

    # Link komentara

  117. Ураст'о му Новак!
    (Steva Signal, 20. februar 2020 12:54)

    # Link komentara

  118. Jel znate da je King Roger albanac?
    (misko ajkula, 20. februar 2020 12:52)

    # Link komentara

  119. @Sergio

    Tako treba, svaka čast!
    (CroFed, 20. februar 2020 12:49)

    # Link komentara

  120. Evo sanse No1LU da osvoji London jer Rogera sigurno nece biti
    tamo ove godine, da ga ponovo ponizi bez koske. (6-4, 6-3 )
    (NO1VAK, 20. februar 2020 12:48)

    # Link komentara

  121. To je kad si rodjeni sampion koji se nikog ne boji i ne plasi da izadje na megdan pa makar i izgubio.Federer je olicenje upornosti i posvecenosti sportu.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King Roger., 20. februar 2020 12:34)

    A koji se to teniser boji??? Molim samo ozbiljan odgovor? Hvala
    (dimitrije, 20. februar 2020 12:48)

    # Link komentara

  122. Kao Lens Armstrong
    (misko ajkula, 20. februar 2020 12:48)

    # Link komentara

  123. kad mirka naredi mora da igra dok može da hoda nema mrdanja
     (4, 20. februar 2020 12:47)

    # Link komentara

  124. Brz oporavak zelim i sto vise jos meceva sa Noletom,da mu nabije jos kompleksa.
    (xxxl, 20. februar 2020 12:47)

    # Link komentara

  125. Da li vam pada na um da bi i Novak mogao nešto da operiše, to mu se jednom već desilo, i da bi to mogao da bude kraj, jer i Nolo krajem maja ulazi u 34. godinu i posle Federera i nadala treći je po broju godina. Niko posle 34. nije bio u vrhu, osim Federera. Novak sa svojim skelet-telom ne uliva meni veliku nadu za budućnost. Kakve se sve gluposti ovde mogu pročitati: uskoro zvanično ustoličenje Nola za goata, a ko će ga "krunisati", i gde? Dok se to zvanično ne desi, poštujte goata i ne pišite da je lažni. Zašto je lažni? Zato što nije Srbin? E onda u redu.
    (Rang lista: Novak, Tesla, Sveti Sava, car Dušan, Miloš Obilić, Vuk Branković..., 20. februar 2020 12:46)

    # Link komentara

  126. @Anhel Za više ljudi sa problemima sa kolenima znam koji ne da nisu alavi, nego ništa ne rade, samo jedu, tove se, ništa ne treniraju i onda kad ih stigne kukaju na sudbinu.
    (boris, 20. februar 2020 12:46)

    # Link komentara

  127. Preskace od 2017 ili od 2016 ali je tada bio na pauzu.Tad je imao 35 ,36.Koju celu karijeru je izbegavao sljaku.Jel znas da Federer ima vise pobede na sljaku od Nola.
    @ (King Roger.,

    "bio na pauzu?" "ima vise pobeda na sljaku"?? Joj sreco,pa ti ne znas 7 padeza,hahahahahaha, je l' su svi Fedexovi navijaci tako glupi, hahahahahahahahahhaahhahahahhahaahah,da li cujes moj grohotan smeh
    (Oliver, 20. februar 2020 12:45)

    # Link komentara

  128. Nešto mi se javlja da i posle ove "operacije" opet neće biti ni traga od najtanjeg mogućeg ožiljka na preplanulom telu (kao što ga nije bilo posle prethodne) , a i da nećemo biti u prilici da preko socijalnih mreža pratimo kako napreduje rehabilitacija... Dakle sve suprotno od onoga kako izgleda svaki put kad nesrećni Delpo bude operisan.
    (shamanNS, 20. februar 2020 12:44)

    # Link komentara

  129. Ovde se Djokovicu vec dodeljuje wimbldonski pehar!

    Lakse, sinovci, ne igraju tenis samo Djokovic i Federer.

    Sto bi nas mudri narod rekao: "Skidaju gace, a Morave nema ni na vidiku."
    (Pele 2.0, 20. februar 2020 12:43)

    # Link komentara

  130. To je kad si rodjeni sampion koji se nikog ne boji i ne plasi da izadje na megdan pa makar i izgubio.Federer je olicenje upornosti i posvecenosti sportu.
    (King Roger., 20. februar 2020 12:34)

    A kako se zove tvoje stanje ? jel misliš da si ok ,teško...
     (zelja, 20. februar 2020 12:42)

    # Link komentara

  131. Svaka njemu čast i njemu i ostalim vrhunskim sportistima.
    Ali, kada je dosta?
    Kada se povući iz profesionalnog sporta?
    Kada ostaneš bez noge i postaneš totalni invalid?
    Kakav će to onda život biti?
    Nema to veze sa parama...
    Vrhunski sport nije zdrav i ostavlja ogromne posledice po telo.
    (NN, 20. februar 2020 12:42)

    # Link komentara

  132. @Sky

    Sjedi jedan! U najgorem, ali zaista najgorem slučaju će biti deveti uoči Wimbledona, a treba imati na umu da se tamo vode nekim "drugim pravilima" kada su u pitanju nositelji. Znači, ako i najveći Roger bude osmi ili deveti, on će zbog "minulog rada" dobiti "nagradu" i biti četvrti ili peti nositelj
    (CroFed, 20. februar 2020 12:42)

    # Link komentara

  133. Ovo je samo predstava za javnost i to je svima jasno! Rodja vidi da vise ne moze i onda izmislja problem i operaciju s kolenom o cemu nije bilo ni reci do danas jer su ga na AO mucile prepone! Hahaa~ Sve ulaze u Wimbledon ali tamo ga ceka No1e Strasni!!!
    (dzemperko je treca violina odavno!, 20. februar 2020 12:39)

    # Link komentara

  134. To je to kad si alav i narusavas sebi zdravlje bzvz
    (Anhel, 20. februar 2020 12:22)

    To je kad si rodjeni sampion koji se nikog ne boji i ne plasi da izadje na megdan pa makar i izgubio.Federer je olicenje upornosti i posvecenosti sportu.
     (King Roger., 20. februar 2020 12:34)

    # Link komentara

  135. Bio Dominik 3 nosilac ili 4 nosilac sanse su iste da upadne u zreb kod Novaka za polufinale ili da ne upadne: 50 % . Nista se nece promeniti neigranjem Federera. Ne bi bilo lose nauciti vec jednom kako funkcionise zrebanje kod odredjivanja kostura.
    (teniski ekspert od 2011, 20. februar 2020 12:20)

    Bio Tim 3 ili 4 nosilac na RG upasce u Djokovicevu polovinu zreba, o tome nikakakve rasprave, dovoljno je proveriti zrebove na prethodnih 10 RG !
    (antiDebil, 20. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  136. Bio Dominik 3 nosilac ili 4 nosilac sanse su iste da upadne u zreb kod Novaka za polufinale ili da ne upadne: 50 % . Nista se nece promeniti neigranjem Federera. Ne bi bilo lose nauciti vec jednom kako funkcionise zrebanje kod odredjivanja kostura.
    (teniski ekspert od 2011, 20. februar 2020 12:20)

    Bio Tim 3 ili 4 nosilac na RG upasce u Djokovicevu polovinu zreba, o tome nikakakve rasprave, dovoljno je proveriti zrebove na prethodnih 10 RG !
    (antiDebil, 20. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  137. Treba znati kada stati...
     (varburg limuzina, 20. februar 2020 12:32)

    # Link komentara

  138. Operacija koljena nije bezazlena kao ni lakta ili noktiju.
    (Jumko, 20. februar 2020 12:32)

    # Link komentara

  139. Ako,ako...želim ti brz oporavak,pa da te Novak ponovo brije.
     (tragtor, 20. februar 2020 12:32)

    # Link komentara

  140. Sada ce moci potpuno 100% da uziva u Novakovim igrama na tv!
    (Juznoafricki migrant iz Bazela, 20. februar 2020 12:31)

    # Link komentara

  141. Ispada iz top 20 do Vimbldona, samo na Garosu brani 1000 poena a gde su prethodni turniri
     (Sky, 20. februar 2020 12:31)

    # Link komentara

  142. Ili skoro umirovljenje, ili se vraća jak kao u najboljim danima!
    (CroFed, 20. februar 2020 12:28)

    # Link komentara

  143. Nema jumka i king rodzera,pa samo da ih pozdravim i njima zazelim artroskopiju oba kolena,moraju da slede svog miljenika u svemu,hehehe
    (Oliver, 20. februar 2020 12:27)

    # Link komentara

  144. Kako mozes da budes G. O. A. T kad celu karijeru preskaces sljaku i cuvas se za travu. Daj Boze da se uopste i operisao ili jos jedan izgovor
    (Rockstar, 20. februar 2020 12:12)

    Preskace od 2017 ili od 2016 ali je tada bio na pauzu.Tad je imao 35 ,36.Koju celu karijeru je izbegavao sljaku.Jel znas da Federer ima vise pobede na sljaku od Nola.
     (King Roger., 20. februar 2020 12:27)

    # Link komentara

  145. Realno nije ni imao sta da trazi na sljaci. Brani dosta bodova, tako da
    ce do sezone trave ispasti iz top 6 pa mu se time smanjuju sanse da nesto uradi na Wimbledonu, jer ce vec u cetvrtfinalu potencijalno naleteti na Novaka, Rafu ili Tima...
    (teniski ekspert od 2011, 20. februar 2020 12:27)

    # Link komentara

  146. jedino ako odrade face of
    on i novak
    kao travolta i cage u filmu
    i tako prevare mediokritete ko je osvojio wimbldon
     (kalcokera i trokorak bili, 20. februar 2020 12:26)

    # Link komentara

  147. Federer je u najboljim godinama izgubio 2 finala Vimbldona od Djokovica 2014. i 2015.
     (Tiesto, 20. februar 2020 12:26)

    # Link komentara

  148. Ne sumnjam da ce mu mu za vimbldon uspricati doktori nesto kako bi uspeo da odigra poslednji ples
     (petarczv, 20. februar 2020 12:24)

    # Link komentara

  149. Ali najjace kad neko napise cuva se za Vimbldon hahshahahahahaha moze da se cuva koliko hoce, u 3 dobijena seta Djokovica pobediti ne moze. Da li je to toliko tesko da se utuvi?
     (Pitam se, 20. februar 2020 12:24)

    # Link komentara

  150. Treba znati kada završiti karijeru.

    Posle AO 2018 je bio logičan momenat,ali avaj novac, slava , ego, oproštajne egizbicije po Kini , Južnoj Americi , Africi..
    (Lažni goat Roger Feder, 20. februar 2020 12:24)

    # Link komentara

  151. Nadam se da vecina komentatora nema vise od 15 god, ako ste " matori" ko ja oko 40, onda vam želim 99tu, nema spasa za takvu generaciju onda...Ovakve botine( koje Nole ni želi) ima samo " vodja"
     (saša, 20. februar 2020 12:23)

    # Link komentara

  152. To je to kad si alav i narusavas sebi zdravlje bzvz
     (Anhel, 20. februar 2020 12:22)

    # Link komentara

  153. Znaci na Vimbldonu ce ga neko zgaziti vec u trecem kolu
     (Pluton, 20. februar 2020 12:21)

    # Link komentara

  154. To znači da će Dominik Tim sigurno biti 3. nosilac na RG pa se iskreno nadam da će završiti u Rafinoj polovini žreba kako Novak ne bi morao da igra i sa Dominikom i sa Rafom...
    (čini mi se da me gitara ne sluša, 20. februar 2020 12:02)

    Bio Dominik 3 nosilac ili 4 nosilac sanse su iste da upadne u zreb kod Novaka za polufinale ili da ne upadne: 50 % . Nista se nece promeniti neigranjem Federera. Ne bi bilo lose nauciti vec jednom kako funkcionise zrebanje kod odredjivanja kostura.
    (teniski ekspert od 2011, 20. februar 2020 12:20)

    # Link komentara

  155. To je žalosno i sadašnje stanje u Srbiji.., likuju na nečijoj povredi...,
     (aa, 20. februar 2020 12:17)

    # Link komentara

  156. Da nije bilo onog odmora 2016 ne bi osvojio GS 2017 i 2018 a tako ce biti i ove.Federer osvaja W.
     (King Roger., 20. februar 2020 12:17)

    # Link komentara

  157. Izgubice ogroman broj poena..u Indian Welsu je igrao finale,a u Majamiju osvojio titulu..Nije los bio ni na Rolan Garosu,dosao do polufinala....Da li ce se Federer posle ovoga vise ikada vratiti u vrh,posto puni krajem ljeta 39 godina...
     (Sinke, 20. februar 2020 12:17)

    # Link komentara

  158. Dijagnoza - Djokovitis Novakorum.
     (Grobarchina, 20. februar 2020 12:16)

    # Link komentara

  159. I onda dođe i osvoji i Vimbldon. To nije ništa nemoguće, da je umesto Đokovića bio neki prosečan teniser prošle godine on bi imao 21 GS. To što je Đoković sila i što spašava meč lopte ne znači da su i drugi. Ne otpisujte Federera, on je ipak šampion
    (Ns, 20. februar 2020 12:16)

    # Link komentara

  160. Srećno Rodžere i što brže natrag u pogon. Ne treba se sprdati, nego poželeti što duže trajanje velikom šampionu.

    Nema GOAT Novaka bez Federera, mislite.
     (detektiv kokni kol, 20. februar 2020 12:15)

    # Link komentara

  161. jisa, gledaj ti ko ti gazi ....
     (saša, 20. februar 2020 12:15)

    # Link komentara

  162. nikola..., pusti Federera i Novaka..., gledaj svoja posla...
     (aa, 20. februar 2020 12:15)

    # Link komentara

  163. vreme je za penziju
     (as, 20. februar 2020 12:14)

    # Link komentara

  164. realni, ko je tvoj mozak razsrafio??
     (saša, 20. februar 2020 12:14)

    # Link komentara

  165. Kako mozes da budes G. O. A. T kad celu karijeru preskaces sljaku i cuvas se za travu. Daj Boze da se uopste i operisao ili jos jedan izgovor
    (Rockstar, 20. februar 2020 12:12)

    # Link komentara

  166. Intersantna situacija. Federer očigledno sve karte baca na Vimbldon jer u slučaju da ga osvoji, svi bi ga ustoličili na mjesto "GOAT-a" i sve potonje rezultate bi nipodoštavali u odnosu na ovaj eventualni uspjeh. Naročito ako bi na putu do titule pobijedio Novaka. Novaku tad ni 25 gren slemova ne bi bilo dovoljno da ga proglase najboljim. Ne tvrdim da je ova operacija izmišljena, ali se savršeno uklapa u narativ po kome bi ovo bio posljednji kraljevski ples šampiona koji je izašao iz povrede i potom u nevjerovatnoj četrdestoj godini utvrdio svoj tron. Da je Federer pobijedio u finalu prošle godine, vjerovatno bi završio karijeru u velikom stilu. Zato mislim da će sljedeći Vimbldon biti pun nagaznih mina i vjerovatno najteži put do titule u karijeri, a osvajanjem istog, Novak bi u potpunosti očistio stazu ka stausu najboljeg svih vremena.
    (AIR, 20. februar 2020 12:12)

    # Link komentara

  167. prpa od noleta. inace zbog toga dzemperka ocekuje pad na atp listi.
    (nikola, 20. februar 2020 12:11)

    # Link komentara

  168. Kako tupavi komentari vrv od isto takvih ljudi. Noleta volim i mislim da je posle Tesle najuticajniji Srbin ikad rodjen, ali pljuvati veličinu kakav je Federer je bolesno.
    To je isto kao da pljujete MJa, Šumahera ili Ronalda Zubu. To su sve vrhunsku sportisti i kraljevi.
    Nadam se da će Nole biti goat ali za sada je to Rodžer nažalost, zbog toga nema mržnje nego navijanje za noleta da što više postigne.
     (Sergio, 20. februar 2020 12:10)

    # Link komentara

  169. Znao sam.Zato je ibtako odigrao i na AO i nekoliko meseci pre.Tacno se je videlo da ne trci najbolje i da slabo krece.Ali ovde nolovci su govorili kako on glumi na mecu sa Nolom kao je pokvaren.E nolovci mnogo se zavidni.A nasem Kralju Federeru zelim uspesan povratak na zravi i da se ponovi igra i uspeh kao 2017 pogotovu na AO 2017.Idemo Rodzo do titule na W.
     (King Roger., 20. februar 2020 12:08)

    # Link komentara

  170. Razšrafio ga Djovak :)
    (Realni, 20. februar 2020 12:06)

    # Link komentara

  171. Nazalost, Novak ga je razstelovao pa je morao na generalku.
    Nadamo se uspesnom povratku u Wimbledonu.
    (King Roger, 20. februar 2020 12:04)

    # Link komentara

  172. Kraj.
    (SUBOTICA, 20. februar 2020 11:56) tako ste pricali i 2016te posle Vimbldona,a on posle toga osvojio jos 3GS!
    (miksererrr, 20. februar 2020 12:03)

    # Link komentara

  173. To je to, kraj
     (is, 20. februar 2020 12:03)

    # Link komentara

  174. Lukavo. Čuva se za W i finalni atak.
     (Ekspert, 20. februar 2020 12:02)

    # Link komentara

  175. Sretno ti institucijo, želim ti brz i uspješan oporavak;čekamo tvoje igre.
    (Poštovalac lika i djela Novaka Đokovića...., 20. februar 2020 12:02)

    # Link komentara

  176. To znači da će Dominik Tim sigurno biti 3. nosilac na RG pa se iskreno nadam da će završiti u Rafinoj polovini žreba kako Novak ne bi morao da igra i sa Dominikom i sa Rafom...
    (čini mi se da me gitara ne sluša, 20. februar 2020 12:02)

    # Link komentara

  177. steta, necu moci do leta da vidim kako te gazi Nole l
    pih
     (jisa, 20. februar 2020 12:02)

    # Link komentara

  178. Rožije mili vaš, hahahha :)
     (zvezdas-rajvoSa, 20. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  179. Nazalost mislim da je ovo konacno kraj velikog Federera. Tesko da ce se u ovim godinama vratiti u formu u kojoj je bio prije operativnog zahvata.
     (Bosanac, 20. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  180. Brzo ce GOAT biti nazad na terenu!
    (No1vak, 20. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  181. Bataljuj tenis, čoveče! Dosta je bilo.
    (Sveznajući sveznalac., 20. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  182. Ovo je doping tura pred WB, jer mu je to jedina sansa za GS jos. Uveren sam. Vrlo me zanima da li ce imati doping kontrole u ovom periodu
    (haylee, 20. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  183. Ako se,zaista,vrati i zaigra na svom nivou,potvrdiće da je je više od čoveka,odnosno,da je supermen.U svakom slučaju puno sreće,jer bez njega ništa neće biti isto
     (Napo Leon, 20. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  184. Brz oporavak najvecem igracu svih vremena!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 20. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  185. Vratice se jos jaci,osvojice Vimbldon ove godine!
     (Mile, 20. februar 2020 12:00)

    # Link komentara

  186. Vraća se posle nekoliko meseci! Nolo “operiše” lakat i već sutradan uzme reket u ruke! Kakav borac ccc!
    (Labud, 20. februar 2020 11:58)

    # Link komentara

  187. K.R.A.J.
     (?, 20. februar 2020 11:58)

    # Link komentara

  188. Izgubiće dosta poena ali na to je svakako računao. Brz oporavak pa posle da bude kao 2017 i 2018.
    (Dragana, 20. februar 2020 11:58)

    # Link komentara

  189. GOAT
     (zlatanZ, 20. februar 2020 11:58)

    # Link komentara

  190. EHEHEHEHHE Neocekivano .... Vazi Rodjo robote, pa tebe neocekivano ni munja ne moze da udari
    (LOL, 20. februar 2020 11:57)

    # Link komentara

  191. Ajde kralju. Da se vratis kao i 2017te!
    (miksererrr, 20. februar 2020 11:56)

    # Link komentara

  192. Kraj.
     (SUBOTICA, 20. februar 2020 11:56)

    # Link komentara