1. Ватерполо клуб Партизан , седмоструки шампион света и стуб српског ватерпола , се смишљено урушава од стране сопствене државе . Отима му се базен, искључује струја, момци тренирају у хладној води и сад се као чудимо шта нам се дешава са репрезентацијом ?? А биће још горе ! Прлаиновић је рекао шта је срж проблема српског ватерпола. Неко сме да каже , а неко је Филиповић....
    (Бане, 27. januar 2020 11:03)

    # Link komentara

  2. Karma.Cutao si na unistavanje VK Partiyan koji je decenijama bio oslonac reprezentativnih uspeha. Mislio si nece to tebe mnogo da se tice.Sve se na kraju vraca ali tebe boli uvo,ti ces na mesto Udovicica. To je put kojim idu takvi kao vi,velika karijera malog coveka. Vise bi te cenili da si veliki covek.
    (Istine radi, 26. januar 2020 10:24)

    # Link komentara

  3. Sad kada Tatjana Rakas preuzme sve funkcije u srpskom vaterpolu, ima da pobedjujemo i bez vode u bazenu.
    (bgd011, 25. januar 2020 18:02)

    # Link komentara

  4. @zzzz
    BRAVO!
    Ako nisi iz vaterpola i ako ne znas Filipa a ovo si izrekao onda si nstvoren za profajlera, ako to vec nisi :)
    P.S. Bas mi je drago da je tvoj komentar prvi!
    (JaPaJa, 25. januar 2020 16:31)

    # Link komentara

  5. ali koja je to razlika u obrazovanju, inteligenciji, elokvenciji... ovi vaterpolisti kao da svi imaju po dva faksa zavrsena...
    fica je za prosecnog fudbalera matija beckovic licno...
     (lal, 25. januar 2020 16:30)

    # Link komentara

  6. @gost,

    verujem da ne vidiš. A kad vidiš biće kasno... mada je već kasno.
     (Randy Marsh, 25. januar 2020 15:54)

    # Link komentara

  7. Bravo, majstore. Začepi usta ovim novinarčićima, koji bi zbog par klikbajt naslova i duplo više pregleda rado gledali vaše poraze i svađe.

    I ovi zluradi komentari na vestima su od onih glupana-neznalica, koji su obično najglasniji i tu su posle svakog poraza da "pametuju". Srećom, nemaju puno prilike, bar što se vas tiče.

    Većina nas vas obožava, zbog pobeda i titula i ponašanja i radosti koje nam darujete ovolike godine (i decenije). Svaka sledeća utakmica (bez obzira pobeda ili poraz) vam učvršćuje mesto u našim srcima. Što se nas tiče, zaslužujete balkon i pre i posle svakog prvenstva
     (Ironicni Che, 25. januar 2020 15:35)

    # Link komentara

  8. Ako niste upuceni, vaterpolo je jedan od najskupljih sportova. Koliko klubova poseduje sopstveni bazen? Da li znate koliko kosta sat vremena rentiranja bazena za trening vaterpolista? Da li znate da su klupske clanarine za najmladje kategorije 6-7000 dinara mesecno? Zamislite da imate dvoje dece na treningu, to vam je cifra koju retko koja prosecna plata u Srbiji moze da isfinansira.
    (Ime, 25. januar 2020 15:15)

    # Link komentara

  9. Majstore samo igraj i pobedi i za peto mesto kao za prvo. Samo tako ćete ostati veliki, a vi ne da ste veliki nego preveliki!
    Dakle opušteno i bez ikakvog pritiska. Tako treba govoriti i mlađim igračima kao što su vama. Uživajte u igri, pripremite se dobro i zlato je odbranjeno. Mislim da i niste svesni koliko vas narod voli i prati.
    (vidim sve, 25. januar 2020 15:03)

    # Link komentara

  10. Filip Filipovic je najbolji vaterpolista svih vremena vec sada bez ikakve dileme.
    Nista vise da ne osvoji kao igrac.
    Ipak nadam se da ce i posle Tokija Filipovic i Prlainovic jos makar par godina igrati za reprezentaciju.
    Potrebni su nam, i nama a i vaterpolo svetu.
    Voleo bih da ostanu do Pariza ali odluka je na njima.
    Slicno i sa pijetlovicem, aleksicem, mitrovicem...
    Ljudi niste svesni kakvu smo mocnu ekipu imali, kakvu generaciju, 7 zlata ej.
    Nek ostanu jos koju godinu zajedno svi na okupu, osvoje jos zlata i zabetoniraju svoj status u istoriji sporta generalno.
    (nekle, 25. januar 2020 15:01)

    # Link komentara

  11. Što da verujemo Fići, kad ima ovde vrsnih komentatora - bazen ne bi mogli poprečke da preplivaju, ali zato znaju da nećemo uzeti medalju na Olimpijadi.
    (R, 25. januar 2020 14:45)

    # Link komentara

  12. Kao Zvezdas nemam nista protiv da Partizan bude drzavni projekat,kao sto je dosad bio, ako postoji visi interes, a to je reprezentacija. Ali to onda mora da se jasno kaze. Mada ne vidim razlog zasto bi reprezentacija zavisila od jednog kluba, al ok. Za taj vaterpolo treba toliko malo novca za uspehe, a mi nismo sposobni ni toliko da obezbedimo. Dovoljno je samo da se zakine toliko novca fkp i fkcz i eto resenja.
    (Gost321, 25. januar 2020 14:42)

    # Link komentara

  13. Ne ide fica nigde posle OI. On je srpski Estijarte, ima jos jedan olimpijski ciklus da ga gledamo u najdrazem ''dresu'', pa moze u penziju tamo negde sa 37-38 god. Dobrog je zdravlja, verovatno i dalje najbolji igrac na svetu. Uz Mandica ima da jos godinama do trofeja predvodi ove mladje momke, kao i one koji su izostali sa spiska za EP a po kvalitetu su tu (Subotic recimo). Srbija!
     (skakavac, 25. januar 2020 14:24)

    # Link komentara

  14. Sprema se čovek za funkciju, pa ne daj boze da kritikuje nešto.
     (zzzz, 25. januar 2020 14:14)

    # Link komentara