1. Srpski sport je u sunovratu. Nema vise talentovanih generacija.Mogu da relativno uspeju samo deca bogatih roditelja koji su spremni da potplacuju trenere da bi im progurali decu.Sto se tice vaterpola kriza je posledica loseg strucnog rada jer mi nemamo posle Nikole Stamenica ni jednog kvalitetnog trenera.Nasi vaterpolisti su tromi debeli i vrlo sporo plivaju sto se i videlo na prvenstvu, a i godine su ih sustigle.Problem je i sto nemamo drugog sidrasavtako da je sve palo na vremesnog Pijerlovica koji ne moze sve sam.Golmani su u svakoj vaznoj utakmici bili losi.Vise nema sveze krvi iz Crne Gore kao sto su Prlainovic ,Mandic l Vico,posto su sad tamo vece pare.Prica o skoli Partizana je velika fama je on svoj kvalitet gradio na bazi uzimanja najkvalitetnijih igraca iz Srbije(okosnicu igraca je iz Vojvodine ) l CG.Nas trenerski kadar je neskolovan,jer retko ko ima zavrsen DIF i u principu nasi treneri su kursisti.
    Vaterpolo nema pravo da se zali da je zapostavljen jer su zauzeli sve bazene po Srbiji a rezultati su im nikakvi.Osnovna svrha je uzeti sto veci broj clanarina i ako je moguce prodati nekog igraca.Sa takvim stavom uspeha nema.Nasi vaterpolisti prvo mora da nauce tehniku plivanja pa sve ostalo.Ugledajmo se na Madjarsku gde je plivanje na prvom mestu pa tek ko ne prodje selekciju odlazi na vaterpolo.Rezultati bi garantovano bili bolji.
     (dr.zile, 25. januar 2020 10:53)

    # Link komentara

  2. @Prle
    Razlog je taj što je sport kod mladih ispao iz prvog plana i nije više omiljeni način zabave.
    Pre desetak godina, kada sam imao 14-15 otprilike, moja generacija je na lokalnom košarkaškom terenu čekala i po 2 sata da se stariji sklone da mi možemo da igramo, a oni su nam pričali da često nisu ni mogli da dođu na red, kada su bili naših godina. Danas me tuga uhvati kada prođem tuda, jer je teren konstantno prazan. Štaviše moja generacija i par starijih koji još uvek imaju vremena su idalje najčešći na košu.
    Fokus se prebacio na internet i tehniku i sport više nije u prvom planu. Verujem da je i u vaterpolu slična situacija. Šanse da neko uspe u sportu su male, i zato je bitno imati široku bazu i veći broj dece koja se bave sportom. Kako se taj broj smanjio, smanjio se i broj dobrih sportista koji dolaze.
     (app, 25. januar 2020 10:33)

    # Link komentara

  3. Druga ce se pesma pevati kad osvojimo zlato na OI.
     (Kukatilo, 25. januar 2020 10:16)

    # Link komentara

  4. Da se navikavamo polako...
     (Randy Marsh, 25. januar 2020 09:45)

    # Link komentara

  5. Чудно да смо имали боље спортисте почетком 2000их.Они који су одрасли 90их кад је код нас било расуло тотално. Дали су друге земље постале боље, дали менаџери или је ова нова омладина млака?
    Само да напоменем нисам за мачо културу, хулигане и насиље у било ком смислу. Али много нам лошије иде у спорту у задње време!
     (Прле, 25. januar 2020 09:09)

    # Link komentara

  6. Pa da ste pobedili bili biste u polufinalu. Vi ste igrali, nisu Žika i Mika. Ali šta sad, nije ni važno uostalom, cilj je zlato na OI i želim vam puno sreće
    (Nemanja, 25. januar 2020 09:04)

    # Link komentara

  7. Kako se uništava Partizan, tako se uništava i reprezentacija. Uništili ste im kuću vaterpola.
     (sasho, 25. januar 2020 09:00)

    # Link komentara

  8. navikavajte se.
     (el.doktore, 25. januar 2020 09:00)

    # Link komentara

  9. Treba se navikavati na ovo posle Olimpiskih igara u Tokiju.
     (IRVAS, 25. januar 2020 08:55)

    # Link komentara

  10. Polako...Ima vremena...Ovo će biti u budućnosti normalna pojava...
    (xd, 25. januar 2020 08:54)

    # Link komentara