1. Ne zelim ulaziti ni u kakvu polemiku,jer za to nemam ni volje ni zelje.Zelim ponoviti samo par stvari.Selektiranje tima za ovu sezonu je,najblaze receno,neshvatljovo.Menadzmentu kluba svaka cast na tome sto je obezbedio pristojan budzet.Sta vise,u datim uslovima,izvanredan.A onda,poceli smo se ponasati kao pijani milioneri.Nesto poput proslosezonskog poslovanja KK Buducnost.Sada beremo gorke plodove pogresnih,skupo placenih gresaka.I u tome je cela prica!Sto se tice vremena Dejana Radonjica,plejmejkeri su bili PROVERENI,iskusni igraci(Uz izuzetak Rebica).Jovic,Volters,dr Markus Vilijams itd.Radonjic je imao herza da Filipa vrati u FMP.Tomic to nije imao.I sada je na Sakoti da "vadi vrelo kestenje" iz vatre.Tomic je ucestvovao u selektiranju tima.Ne iskljucujem varijantu da je morao pristati na kompromise,odluke "odozgo".Na kraju,vec nakon par utakmica,Tomic se predao!Digao sidro i otisao.To nije manir velikih ljudi.Tomic je morao ostati i trpeti posledice svojih losih odluka i pristanka na kompromis!Ovako je sve nas ostavio na cedilu.Sve u svemu,polovina sezone je skoro tu.Ni malo lak posao je pred Sakotom i menadzmetnom kluba.A vremena je sve manje.Posledicu losih letosnjih poteza,vidimo na tribinama.Sve je manje gledalaca.I bice ih jos manje.Porazi nisu razlog tome.Razlog su nekoliko igraca,koji su poremetili ono sto smo imali protekle sezone.Svojom neprofesionalnoscu,svojim sramotnim odnosom prema grbu i dresu koji nose.Prema navijacima koji dolaze.Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 13. decembar 2019 14:09)

    # Link komentara

  2. Ja sam Zvezdas i zna sira okolina prijatelja da sam rekao da ce Zvezda biti u EL izmedju 12-14 mesta. Jos u septembru. Cim su dosli Gist i Braun veteran povredjeni, znao sam da tu nema leba za nesto vise,mada Zvezda sa svojim budzetom nema koga ni da dovede,a da tog hoce neka druga ekipa iz te lige. Znaci ova blebetanja kako igrao Pera,Mika,Laza je glupa prica. Zar neko misli da se lako dobija 4 utakmica uzastopce,dve u gostima vec. Ali smesni su grobarcici koji igraju u esalon diviziji 5ih-6tih ekipa iz Spanije,Rusije,Italije,Turske,Francuske i nesto komentarisu. Pa oni bi svima bili uzina obrok.Nego neka talasaju.Kup Srbije mozda uzece a za ostalo bice kmecanje,plakanje,sudije,kisni krov,patike krive.
    (Opusteno, 13. decembar 2019 12:06)

    # Link komentara

  3. Za ove što tvrde da čudniju utakmicu nisu gledali evo podsetnika: Žalgiris, Dačka...2016. u BG, idemo dalje Bamberg 2017., ASVEL ove... sve su to utakmice koje su odigrane skoro preslikano: bacanja 50%, kontra ritam, usponi i padovi u serijama...
    Za ove koji pominju 2 playa, Zvezda je imala čak 4 playa na startu priprema, Radanov je prosleđen u FMP ostao je Nenadić, znači u rosteru ima još jedan play. Zašto nije deo rostera pitanje je za Šakotu. Kao i to što igra sa tri krilna centra i još tri centra, znači 6 visokih igrača. Još Đorđević je to forsirao na SP i niko već 5 godina.
    Treće Radonjić je igrao samo sa jednim play, Jović, i to trećinu EL dok nije stigao Volters, zamena je bio Rebić pa prosleđen i Đenka kao pomoćni.
    Juče sam pisao, EL ima ok raspored za Zvezdu do kraja prvog dela ali ABA ima ubitačan, gostuje se Primorskoj i ako izgubi Zvezda više ne zavisi od sebe za to 4.mesto jer Primorska odlazi na 2 pobede više i 10 utakmice do kraja. Zatim ide u Podgoricu gde će biti jako vruće a i sudije dole igraju sezonama glavnu ulogu. Ruku na srce i Budućnost igra dobro, svoju igru ima, tako da već se nazire ishod sezone. Po nas negativan.
    Možete sada o Čoviću F ili o bilo čemu ali od početka Zvezdi mnogo toga nedostaje taktički. Poduži je spisak i tiče se uglavnom napada mada sve više se ispoljava i nedostatak u odbrani, faulovi za bacanja a nismo u bonusu, udvajanja... i te sitnice koje znače siguran poraz.
    (mohikanac, 13. decembar 2019 11:29)

    # Link komentara

  4. U petak potvrdu dobija činjenica da Oli ima vise navijaca u BG nego u Atini !!!
    (DrL, 13. decembar 2019 09:56)

    # Link komentara

  5. Ova " Euroliga" je u stvari Španska liga! Sudije du čudo uradile! Mislim slede dece sezone 6 klubova iz Spnije! Real, Barca, Vakensija, Baskonija, Unikaha, Juventud! Plus 3 Turska Fenef, Eges, Darusafaka. I eto Bartomeu lepe mašine za pranje love!!!
    (naše će sene ..., 13. decembar 2019 09:52)

    # Link komentara

  6. Zvezda je bolja verzija Budućnosti od prošle godine jer ima još skuplji i kvalitetniji tim.Međutim, igra preslikana,Nikakva.Nekako nema ,,krvi" nema energije,zalaganja.Svi smo bili ubjeđeni u top8 evrolige,čak vjerovali u top4 a šetnja Abom.Sada ne djeluje da će tako biti...a ne vidi se mogućnost oporavka.
    (sasa.r, 13. decembar 2019 09:26)

    # Link komentara

  7. Jednostavno to je isto kao kad je Partizan igrao svaku u Fuenlabradi.Em ne mogu da je napune,em niko u njoj ne oseca pritisak,em igraci u njoj ne mogu nista da pogode.Jebes pola miliona eura para od karata kad nijednu utakmicu u njoj ne mozes da dob8jes.
    (Kolja, 12. decembar 2019 21:17)

    Prvo, poredis ovu grupu gradjana sa sampionima Evrope. Drugo, dvorana u Fuenlabradi je bila puna i navijalo se za Partizan i protiv spanskih ekipa. Svi vole pobednike.
    Da ne pricam o pelceru kosarke koji je tamo Partizan ostavio pa su kasnije oformili i svoj klub.
    Vi ni svoje luzere necete da gledate. Nije do dvorane, veruj mi.
    (Gazda Dojkan, 13. decembar 2019 08:41)

    # Link komentara

  8. I dalje tvrdim da je Covic doveo Gista samo zato da bi nama napakostio, a uskocio je sebi u stomak sto nikad nece priznati.
     (ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 13. decembar 2019 08:41)

    # Link komentara

  9. Neko rece uprava napolje.
    Ej isteruju vlasnika napolje, ko si ti da teras vlasnika kluba sine, prvo se zapitaj za koga navijas.
     (moralni gmizavac, 13. decembar 2019 08:34)

    # Link komentara

  10. Vrlo uobičajeno, gotovo rutinski. Oduvek veze s košarkom nije imala. Večito je to bio hrkljuš i čekala se nova sezona.
     (Svaka čast, 13. decembar 2019 08:30)

    # Link komentara

  11. Šta će vam tek CSKA uraditi u Moskvi naredno kolo hahaha, onda vam dolazi Olimpijakos u Arenu, možda braća opet ošamare kao juče u Pireju hahaha
    (Cvejo49, 12. decembar 2019 23:34)

    Njima EL nije prioritet. A za nedelju-dve nece biti ni ABA.
    (Gazda Dojkan, 13. decembar 2019 08:27)

    # Link komentara

  12. Слабо смо играли одбрану а без тога се немамо чему надати. Иако и није у некој форми, мора Берон више играти и да више акција он завршава. Без Лоренца има да буде још теже. Превише играмо топло-хладно, таман кад повежемо пар побједа и ухватимо неки ритам оно дође пораз. Суђење баш криминално на нашу штету, публика угавном позери,...не знам, нисам нешто ни оптимиста по питању АБА лиге ако овако наставимо. Мада ако се појачамо и стегнемо ту одбрану у свакој утакмици можемо се надати можда и титули. Баш сам мислио да ћемо побиједити ову Басконију која није нешто специјално. Овај пораз нас је доста удаљио од другог круга...
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 13. decembar 2019 08:13)

    # Link komentara

  13. a mene minusirali
    kad sam pominjao tri plejmejkera
    a ne jedan ipo

    i sta cemo sad?
    5 panjeva na centru
     (kalcokera i trokorak bili, 13. decembar 2019 07:58)

    # Link komentara

  14. Zamor materijala posle 3 pobede.
    I igrača i nazalost navijača.
    Šakota nazalost raspolaže onim sta ima. Dobro on vodi ekipu koju je preuzeo ali realno ovo je za 10-12 mesto na tabeli. U ABA plafon 4.mesto
    (Car Birdza, 13. decembar 2019 07:44)

    # Link komentara

  15. koliko se ulozi u kuzmića.em ugovor,em lijecenje,em mijenjanje nalaza i uviđaja na mjestu udesa!
     (gile, 13. decembar 2019 07:36)

    # Link komentara

  16. Fali Mi Play
    (Igor, 13. decembar 2019 07:35)

    # Link komentara

  17. Terzic-Covic
     (Tumba petica, 13. decembar 2019 06:38)

    # Link komentara

  18. a atmosfera kao da je neko nedao bog umro.
    (Tool Pneuma, 12. decembar 2019 19:08)
    Žander ih ugasio.
    (P R I N T E Z I S, 12. decembar 2019 22:34)
    A gdi vam je onaj što svaki put celiva loptu?
    (Qantas, 13. decembar 2019 06:31)

    # Link komentara

  19. GodraPG, ahaha, vec vas ima toliko u drzavi da ni na vece stadione ne mozete svi da stanete... xD Usput, kakve veze ima koliki je grad iz kog dolazi klub? Bitno je koliko se ulaze u taj klub, kakva je infrastruktura. Buducnost je, sve u svemu, jako los klub. Jednom je uz ogromna ulaganja, ogromnu pomoc sudija, i neverovatnu glupost Zvezde u pojedinim trenucima, uspela da osvoji ABA ligu, i da naredne godine, uz jos pojacanja, sluzi kao kanta za napucavanje u EL. Svaka cast, zaista.
     (zhol, 13. decembar 2019 06:29)

    # Link komentara

  20. ako vec ovako igra, czv da vec jednom pusti na 30min simanica.davidovca. dobrica i ostale nase, dovede jos 2 iz fmp i iskusnog playa, a ne samo stranci bez kvaliteta.
    (Malo igro, 13. decembar 2019 06:17)

    # Link komentara

  21. ako vec ovako igra, czv da vec jednom pusti na 30min simanica.davidovca. dobrica i ostale nase, dovede jos 2 iz fmp i iskusnog playa, a ne samo stranci bez kvaliteta.
    (Malo igro, 13. decembar 2019 06:17)

    # Link komentara

  22. Šta će vam tek CSKA uraditi u Moskvi naredno kolo hahaha, onda vam dolazi Olimpijakos u Arenu, možda braća opet ošamare kao juče u Pireju hahaha
    (Cvejo49, 12. decembar 2019 23:34)
    Sigurno nećemo izgubiti 46 razlike kao vi
     (ArDzej65, 13. decembar 2019 06:16)

    # Link komentara

  23. mene vise brine manje gledalaca nego na Partizan - Krka
     (Tezina lanaca, 13. decembar 2019 05:04)

    # Link komentara

  24. ok, poraz, uzas u stvari....ali ajde, jel ja jedini ovako razmisljam, ili sam samo ja lud, a svi ostali pametni, ili sta: Simanic prosle godine eksplodirao, ove godine ga trener na zameni Andrija ubacio par utakmica, Borisa opet razvalio...... dodje iskusni Sakota, Borise opet nema, da li je realno da on nije zasluzio da igra? da li samo ja ovako razmisljam, ili?!
    (zbrdvic, 13. decembar 2019 01:12)

    Ja bon rekao da nije trener u pitanju... Već iznad.
    (JPR24, 13. decembar 2019 02:45)

    # Link komentara

  25. Koliko je Zvezda ove sezone nepredvidiva to je za ne poverovati? Dobiju dve na gostovanjima i to sa velikom energijom i onda odigraju ovako protiv po mom mišljenju prilično skromne ekipe Baskonije? U ABA situacija je još gora. Apsurd je da je FMP ove sezone mnogo bolji tim od Zvezde, a očekivali smo neka čuda sa ovim pojačanjima? Sve to treba razjuriti i dati šsnsu našim mladim momcima. Veliki sam navijač Zvezde, ali sam neki dan uhvatio sebe kako sam na momente poželeo da nas momci iz FMP dobiju. Nekako mi teško gledati ove strane plaćenike i navijati za njih kada igraju protiv naše dece.
     (Džoni, 13. decembar 2019 02:41)

    # Link komentara

  26. Sta se uzbudjujete, ko da igraju srbi ?...spanci tukli amere, nasi nisu ni igrali
    (Jovan, 12. decembar 2019 20:59). Koji Španci? Ajd mi nabroj 3 Spanca iz Baskonije! Nećeš moći - ima ih 2 (Diop je Španac koliko i Djenka Srbin). A koliko ih ima u Realu? Isto 2 - Ljulj i Rudi, a i Rejes koji i ne igra. U Oly 3 Grka. U Feneru 2 Turčina a u Efesu 4. Itd da ne nabrajam. Nisu dužni Zvezda i Partizan da stvaraju reprezentativce - naši najbolji igrači izgradjuju se u najvećim evropskim klubovima i u NBA. Samo oni i mogu da igraju za Srbiju i sa budemo moćni - ovi iz Zvezde i Pattizana to ne mogu.
    (veliki strumf, 13. decembar 2019 02:36)

    # Link komentara

  27. Podgorica je za vas centar kosarke. Smijesna publika, igra. Prosle godine Buducnost na skoru 5-24, dvorana puna. Podgorica 150 000 stanovnika, toliko o Zvezdi.
    (zvek, 12. decembar 2019 21:13). Normalno kad moraju da dodju. Milo podeli karte, naredi da se dodje - prpa bato, ajd nemoj da dodjes ako smeš!!! Koji ste vi crni centar - u Evrokupu ste sezonu počeli sa NULA- ŠEST!!! Ej 0-6 i sve vreme čvrsto držite fenjer. Mada, voleo bih da prodjete da gubite i vi snagu i da budete u grupi sa Partizanom oa se onako prijateljski krljajte.
    (veliki strumf, 13. decembar 2019 02:31)

    # Link komentara

  28. mozda neko odustane od top 8 pa vas pozovu....
    (borivoje surdilovic, 12. decembar 2019 21:15). To ste vi navikli da svake godine molite za pozajmice i vajld kard!!! Jedva ste se iscupali iz one Lige šampiona u kojoj ste briljirali sa 1-9! Sve se zaboravilo - potiskujete sve te ružne stranice vaše istorije ali se ispisuju svake godine. Za šta ćete da molite sledeće?
    (veliki strumf, 13. decembar 2019 02:21)

    # Link komentara

  29. Covic zeli da raskine ugovor sa Gistom, ali ne sme, zato sto zna ce ponovo obuci crno beli dres...
     (Sigmund, 13. decembar 2019 02:05)

    # Link komentara

  30. ok, poraz, uzas u stvari....
    ali ajde, jel ja jedini ovako razmisljam, ili sam samo ja lud, a svi ostali pametni, ili sta: Simanic prosle godine eksplodirao, ove godine ga trener na zameni Andrija ubacio par utakmica, Borisa opet razvalio...... dodje iskusni Sakota, Borise opet nema, da li je realno da on nije zasluzio da igra? da li samo ja ovako razmisljam, ili?!
    (zbrdvic, 13. decembar 2019 01:12)

    # Link komentara

  31. Jao jadna zvezdana pa ni sudije je ne vole!
    (vuk, 13. decembar 2019 01:03)

    # Link komentara

  32. Kada se uđe u sezonu sa ovolikim brojem utakmica sa samo 2 plejmejkera u rosteru, to je problem. Kada je rezervni plejmejker F.Čović, koji nema kvalitet da bude ni treći plej, to je veliki problem, a kada se povredi prvi plej to je ogroman problem. Vidim potura se teza evo večeras se pokazalo da nije F.Čović problem. Baš naprotiv, pokazalo se da je problem nedostatak rezervnog pleja, ali kvalitetnog, a ne Čovića. Nama fale 2 pleja ne jedan, ali u ovoj situaciji i taj jedan bi bio blagoslov. Dajte bar Pota. Imamo još sijaset problema, ali ovaj je najveći, i gorući. Ponavljam falilo je večeras rezervni plej, i ne samo večeras, a Filip je večeras bio na pravoj poziciji što se mene tiče.
    (Svi cemo biti locirani kao Laki, 13. decembar 2019 00:09)

    # Link komentara

  33. Ono što je zanimljivo jeste da je Lorenco imao 20 poena i 5 asistencija, što će reći da je učestvovao u 30ak od 64 poena. Od ostalih, niko ni dvocifren. Ne može jedan čovek da gura ceo tim. Može meč-dva, ali ne u nedogled. Nadam se da povreda nije ozbiljnija. Pozdrav iz suprotnog tabora.
     (Par, 12. decembar 2019 23:48)

    # Link komentara

  34. Evo,sada nije igrao Čović i Zvezda je razvalila??
    Kolektivni sport nikada ne zavisi od jednog igrača!
    (Вељкo, 12. decembar 2019 23:47)

    # Link komentara

  35. U vreme Dejana Radonjica,ekipa se gradila oko kvalitetnih plejmejkera.Od njih se kretalo.Od temelja.Sakota je na KZS,izmedju redova,lepo isprozivao onoga ko je selektirao ekipu pred ovu sezonu.Covek je lepo rekao da ce biti jos ovakvih i slicnih poraza,naravno,ne njegovom krivicom.Sve u svemu,odavno nisam gledao cudniju utakmicu.Bez energije,bez konstantno dobre odbrane,napadacki ocajno.Publika kao na pozorisnoj predstavi.Arena zvrji poluprazna.Sudjenje ne komentarisem,jer su sudije,i kada najstrasnije kradu,tek propratna pojava,ako ekipa igra na vrhunskim nivou.U ekipi imamo 3-4.igraca kojima se treba zahvaliti jer je njihov odnos prema profesionalnim obavezama,u najmanju ruku,SRAMOTAN.Menadzment kluba bi trebao pod hitno reagovati,jer ce publike,u sadasnjim uslovima,biti sve manje.Niko vise ne zeli gledati pogubljenog Gista,poluinvalida D.Brauna,Filipa Covica koji teskom mukom prenosi loptu na protivnicku polovinu, itd.Na kraju,cestitke Baskoniji,zasluzeno su nas dobili,jer,samo da smo bacanja pogadjali,bili bi makar u egalu.Posto ni to nismo mogli,ponavljam,zasluzena pobeda gostiju.Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 12. decembar 2019 23:45)

    # Link komentara

  36. Šta će vam tek CSKA uraditi u Moskvi naredno kolo hahaha, onda vam dolazi Olimpijakos u Arenu, možda braća opet ošamare kao juče u Pireju hahaha
    (Cvejo49, 12. decembar 2019 23:34)

    # Link komentara

  37. @ 3+ Upravo vas je u LAGANOM ritmu savladala ekipa iz grada veličine PG. :) Mada nisu vam učačkali 90 poena ko Budućnost, ali nisu bili loši. I oni vas trojkama odučili od basketa usred BG ko Budućnost prije nekoliko sedmica. 😁😁😁 Ne možemo svi u "Moraču", ne možemo svi ni na Marakanu. Jbg, 250 hiljada nas je sada. Veći smo od Splita i slični Kaunasu. Ne može ni pola PG da stane ni na najvećem stadionu na svijetu u Sjevernoj Koreji, koji ima kapacitet 114 hiljada , a kamoli u SC "Moraču" od 6000. Opušteno klinac.
    (GodraPG, 12. decembar 2019 23:34)

    # Link komentara

  38. Svi menjaju i dovode igrače samo Zvezda ne. Niko neće da gleda Gista i Derika Brauna
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (g, 12. decembar 2019 20:43)

    Ja hocu! Kamo lepe srece da obojica predju u Partizan!
    (Tepic Milenko, 12. decembar 2019 23:31)

    # Link komentara

  39. Pod hitno Nenadića u FMP, a Uskokovića u Zvezdu.
    (Cibe, 12. decembar 2019 23:31)

    # Link komentara

  40. Idemo
    (Milos, 12. decembar 2019 23:27)

    # Link komentara

  41. Idemo bre, vamos tako je bre
    (Milos, 12. decembar 2019 23:26)

    # Link komentara

  42. "Stub srpstva" je posto poto resio da urusi temelje srpske kosarke. Glavni projektant ove smejurije ce nastaviti da pise saopstenja a Zvezda ce uskoro svoje utakmice igrati u hali FMP-a.
    (Cinik, 12. decembar 2019 23:10)

    # Link komentara

  43. Da li su Kovacic I Kuzmanovic placeni od Zvezde da na TV na kojoj rade navijaju za Zvezdu kada prenose? Ili su placeni od TV na kojoj rade,ali im je dozvoljeno da bezobrazno, neobjektivno I neukusno navijaju?
    (Nebojsa Ilic,dizac obrva i mahac rukama, 12. decembar 2019 23:02)

    # Link komentara

  44. Napred Zvezdo! Tesko je EL povezati cetri pobede! Bice bolje!
    (Kontras, 12. decembar 2019 22:56)

    # Link komentara

  45. Kuzmic 8
    Gist 2
    Faye 1
    Odzo 0
    Simanic 4

    Ukupno samo 15 poena visokih igraca.
    Tu treba traziti uzrok poraza.
     (Bojan, 12. decembar 2019 22:37)

    # Link komentara

  46. a atmosfera kao da je neko nedao bog umro.
    (Tool Pneuma, 12. decembar 2019 19:08)

    Žander ih ugasio.
     (P R I N T E Z I S, 12. decembar 2019 22:34)

    # Link komentara

  47. Nije vam valjao Tomić ! Sa ovakvom igrom, vam je valjda jasno.
    (JPR24, 12. decembar 2019 22:34)

    # Link komentara

  48. Sta se lozite kad je Partizan sampion Evrope
    (partizan, 12. decembar 2019 22:33)

    # Link komentara

  49. Arena je smrt za kosarkase! U Pioniru su sanse uvek 20 posto vece!
    (satelit, 12. decembar 2019 22:28)

    # Link komentara

  50. Bice bolje u Moskvi protiv CSKA?
    (ccc?, 12. decembar 2019 22:26)

    # Link komentara

  51. Sta sad ne valja? Filip nije igrao
     (matori 2, 12. decembar 2019 22:25)

    # Link komentara

  52. A u hali muk...
    (Rale, 12. decembar 2019 22:24)

    # Link komentara

  53. Sada ce morati da dovedu pleja.
     (dr. Udo Brinkman, 12. decembar 2019 22:14)

    # Link komentara

  54. Delije: Zaboravite Baskoniji!
    (made in Serbia, 12. decembar 2019 22:11)

    # Link komentara

  55. pročitao sam sve komentare barem iz njih da shvatim šta se dešava? ispao partizan u fudbalu, mator sam ali ono nisam video da sinoć kada ispade zvezda. sada ova nazovi košarka? kažu teško je. 98e pred bombardovanje bili smo prvaci sveta evrope u košarci. zene rukometašice imaju deset puta veće srce, mi kad smo bili deca bez plate igrali smo sa više strasti ulica protiv ulice. i tako pročitah sve vaše komentare i ništa mi nije jasno...
    (neca, 12. decembar 2019 22:03)

    # Link komentara

  56. Sjecam se izjave Kuzmica od prije par dana “sjetite se dje smo bili prije mjesec,a dje smo sad”. E evo da ti ja kazem prije mjesec ste bili NIDJE I sad ste isto NIDJE!!!
    (Krsto Zrnov, 12. decembar 2019 22:02)

    # Link komentara

  57. Sramotno suđenje, ćutanje na njihove korake (ono 2+1 kucanje), ćutanje na njihove faulove, Berona čuvar bukvalno drži s obe ruke pre istrčavanja... svaka odluka u njihovu korist, svako gledanje snimka u njihovu korist...
    Na sve to Stauskas, Šengelija i Vildoza su klasa a Fal i Diop pod košem mnogo brži i spretniji od Kuzmića i Odža.
    Gist se uporno loše koristi i potpuno je neupotrebljiv kad treba da zida. Nobela za onog ko nađe ulogu Derika Brauna u ovoj ekipi.
    Lazić opet divljao u napadu i spuštao loptu u dribling. U svlačionicu bi mi leteo tek tako na prvi dribling.
    Poraz od ekipe koja se može dobiti u gostima poput asvela. Ali sad je mnogo bitnije dobiti zadar i primorsku.
    I molba rukovodstvu da se odustane od arene. Ne ide.
     (marko, 12. decembar 2019 21:53)

    # Link komentara

  58. Žander je naš brat!
    (Kikivoje, 12. decembar 2019 21:48)

    # Link komentara

  59. Porazi se nizu na svim evropskim frontovima iz dana u dan... Pobedjuju samo u domacinskim ligama protiv filijala.
     (Nastavite niz, 12. decembar 2019 21:46)

    # Link komentara

  60. Sledeća gostovanje protiv CSKA, pa dolazi OLY u BG. Predlažem da ispod koša daju priliku fudbaleru Žanderu, da se osveti OLYju, ipak on zna rukom!
    (Fićkooo022, 12. decembar 2019 21:39)

    # Link komentara

  61. Samo cu reci "sportski centar Moraca-30.decembar-PAKAO"
     (shade, 12. decembar 2019 21:38)

    # Link komentara

  62. @tamara taj efes osvaja el
     (hehehe, 12. decembar 2019 21:38)

    # Link komentara

  63. Zbog par hiljada navijaca vise po utakmici mi smo zakupili u Arenu umosto da sve igramo u Pioniru, i treba da gubimo
     (Sasha, 12. decembar 2019 21:38)

    # Link komentara

  64. Ја лепо кажем, приоритет треба да буде првенство!
     (Прле, 12. decembar 2019 21:37)

    # Link komentara

  65. Losa veoma losa utakmica Zvezde, ovoliko gresaka, sut katastrofa, tako se ne dobijaju utakmice u EL. Ali naravno nije smak sveta, jasno je da Lorenco ne moze u kontinuitetu da nosi igru sto je i normalno pa bi i toliko osporavani Filip ovde bio od koristi. Sigurno je da se u klubu razmislja o pojacanjima pogotovo na pleju ali navijaci ne treba da ocekuju previse jer prosto, dobri igraci su zauzeti a mi nismo ni finansijski nesto jaki. Mislim da ce minimum Derik Braun da ide mada i Gist je malo dao koliko smo ocekivali ali ni nasi plejevi nisu ni prici Kalatesu u igri pik en rol. Zvezda treba da akcenat baci na ABA ligu a ovde do 10 pobeda puna kapa
     (deki, 12. decembar 2019 21:34)

    # Link komentara

  66. 1. Zasto se igra u hali u kojoj se ne trenira? Procenat suta katastrofalan, igraci cak i slobodna bacanja suiraju ispod proseka. 5000 ljudi, ni Pionir ne bi napunili.
    2. Zar stvarno ocekujete da Lorenzo Braun igra svaku utakmicu po 35 minuta a da se ne povredi. Bogu hvala te je samo izvrnuo zglob. Nebojsa Covicu, DOVEDI PLEJA pod hitno inace ode sezona u propast!
    3. Centri su nam blagi uzas. Kuzmic ne moze 5cm da skoci, ne zna da gradi reket, Gist otkaz pod hitno, Odzo na hladjenje. Dati sansu Jovanovicu. Derik Braun pod hitno sut karta.
    4. Sta igra Carls Dzenkins? Ne igra nista!
    5. Neverovatan pad energije, izgleda da su igraci nedovoljno kvalitetni da igraju 2 utakmice nedeljno, Sakota nista novo nije doneo, i dalje se mucimo u napadu, ne zna se ko sta igra.
    6. Meni se kao velikom zvezdasu smucila ovakva Zvezda, voleo bih da ne uzmemo aba ligu dogodine, da se spustimo malo na zemlju, da renoviramo tim. Ovoliki broj nekvalitetnih stranaca ne vodi nicemu. Dovesti Radanova i Djordjevica iz fmp umesto Gista i Jenkinsa odmah pod hitno.
    (Peruzzi, 12. decembar 2019 21:34)

    # Link komentara

  67. Dobro losa utakmica u svakom segmentu ali nema odustajanja idemo dalje.
    @buu

    Gde da idete?
     (Bu aha ha, 12. decembar 2019 21:33)

    # Link komentara

  68. Sad vam skor 5:8
    dobri ste haha, sledeća sa CSKA
    ako želite da proverite sa kojom petorkom počinje CSKA pošaljite:
    ELARABI na *3:20#
    (Vukpfk, 12. decembar 2019 21:33)

    # Link komentara

  69. Ma kakva bre Baskonija, Zvezdu je porazila sidijska trojka onim tendencioznim,sramotnim suđenjem.Crvena Furija,srpski evroligas sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) je daleko jača i ovo bi sa iole normalnim suđenjem lagano dobila sa nekih pernaestak razlike.Medutim od samog starza se videlo da sudije neće dozvoliti zreci uzastopni poraz Španske ekipe i cetvrtu uzastopnu pobedu srpskog evroligasa.Ali dobro idemo dalje ima jos mnogo utakmica i jos uvek smo u igri za prolaz među osam sto bi sa najmanjim evroligaskim budzetom bio ogroman uspeh.Bravo momci,idemo dalje!
    (Radikal Republika Srpska, 12. decembar 2019 21:30)

    # Link komentara

  70. -od pocetka sezone zvezda igra lose ...
    -taman pomislis krenuli bolje i usli u ritam a oni se vrate na uzasni mod .
    - Tomic ,Gavrilovic i Sakota pa nije realno da ni jedan trener nevelja ! zakljucak ovde igraci nevaljaju ...moje misljenje je sledece
    - Lorenco Braun napredovao ali idalje nepouzdan ( ok za 2 pleja)
    - Covic tanak za evroligu mnogo
    -Lazic napadacki limitiran
    -Derik Braun dosao totalno van forme zbog povreda
    - Dzenkins nista nije pokazao i on totalno van forme
    -Beron samo nesto sutira preko ruke i iz trka
    -Gist tanko mnogo za njegov igracki renome
    -Odzo samo za cepanje drva i to cvornatih
    -Simanic stagnira a bljesne 1 od 20 utakmica
    -Davidovac po meni i on igra slabo
    -Kuzmic sta se sve izdesavalo ruzno dobro da izlaz na teren
    -Faje se bori ko lav al znanja nema mnogo i Abba liga je maximum za kvalitet igraca
    -ovde trebaju promene i pod hitno jos 1 plej ....otarasiti se
    .potom otarasiti se D. Braun ,Gista
     (ivkovic zoran, 12. decembar 2019 21:29)

    # Link komentara

  71. Isti smo kao ona krava što da 3 lit mleka pa sve prospe, tako i mi džaba one 3 pobede kad izgubiš kući od ovih
     (ArDzej65, 12. decembar 2019 21:24)

    # Link komentara

  72. 1.Делије се обрукале по ко зна који пут,показују да су фудбалски навијачи и да кошарку једноставно не капирају а још мање осећају тренутак када треба да дођу и пруже подршку...Ако уживају да гледају како нас пуне са 5-6 комада у Европи само нека изволе.
    2.Судије навлачиле за Басконију када год су могле,
    3.Промашај Добрића на закуцавању и неспортска Давидовца одредили даљи ток утакмице,
    4.Гист зрео за отказ,
    5.Повреда Лоренца само доказ да је ова ноћ уклета за нас,пренијели нам фудбалери негативну енергију,
    6.Сада немају избор,мораће довести плеја у наредна 2-3 дана јер је заочекивати да Браун одсуствује 7-10 дана.
    7.Превише играмо топло-хладно.Ако не искористимо нешто лакши жријеб у наредна 2 мјесеца сезона је готова...
    (Иду дани..., 12. decembar 2019 21:20)

    # Link komentara

  73. 7 stranaca u zvezdi ???! Mnogo je.
    (mrkobgd, 12. decembar 2019 21:20)

    # Link komentara

  74. Definitivno izgubljena sezona. Odmah otjerati Gista i Brauna D.,nema se sta vise cekati. Coviceva tvrdoglavost je dovela da smo sad bez ijednog pleja. Sta reci tek za navijace i onako jadnu atmosferu, bruka. Ovo je bila kljucna utakmica za 8 mjesto, sad je gotovo. Mislim da vise nismo zasuzili da igramo EL. Posebno sam razocaran navijacima. Ovo je bruka svih nas koji zivimo za Zvezdu, dolazimo po 400 kilometara na utakmice. Isto kao i u fudbalu, pa nam Terza uzme 100 eura za utakmicu da bih doveo La Parlu, Tomanea, Ivanica....
     (gagi, 12. decembar 2019 21:19)

    # Link komentara

  75. KRŠ EKIPA, UPRAVA NAPOLJE.
    (SM ladja, 12. decembar 2019 21:19)

    # Link komentara

  76. Rasturiti i razjuriti 75% ekipe,a sa tim parama vratiti Nedovica,Micica naci dva dobra centra ,nekoliko mladih srpskih igraca i krenuti da budemo neko u Evropi, jer ovo je samo bacanje para i gubljenje publike.Ja u ovoj y zvezdi ne mogu da prepoznam nase legendarne igrace.Ovo bi preporucijo i nasim komsijama ekipi partizana.
    (Dr.Misa, 12. decembar 2019 21:18)

    # Link komentara

  77. Pre sudije i njihove glupe odluke.
     (Mare, 12. decembar 2019 21:18)

    # Link komentara

  78. Sramota od posete..Nama od toga sve polazi. Mnogi su vise navijaci Olija nego Zvezde.. To ce se i pokazati iduce nedelje kad "braca " dodju. Zato poruka istim - okanite se komentarisanja!
    (DrL, 12. decembar 2019 21:17)

    # Link komentara

  79. Evroliga vratila spancima onu loptu protiv Valensije tako sto su ovi 15 lopti sudili za Baske.Zvezda stvarno ne treba da igra u Areni nikada vise.Ni ove ni ni bilo koje godine kad izbori ucesce.Jednostavno to je isto kao kad je Partizan igrao svaku u Fuenlabradi.Em ne mogu da je napune,em niko u njoj ne oseca pritisak,em igraci u njoj ne mogu nista da pogode.Jebes pola miliona eura para od karata kad nijednu utakmicu u njoj ne mozes da dob8jes.
    (Kolja, 12. decembar 2019 21:17)

    # Link komentara

  80. Čoviću dovodi bre više tog pleja !!! Lorenco se povredio, šta ćemo sad ??!!
    Onaj Šiško je dobar, odmah za telefon i dogovaraj to sa Miškom !!!
    Nećeš valjda da nas mučiš sa tvojim sinom još ?? Pa stvarno nismo ovo zaslužili !!!
    (Milan, 12. decembar 2019 21:17)

    # Link komentara

  81. nije baskonija pobedila zvezdu nego sudije.u životu nisam video onakvu pljačku,a video sam ih mnogo.ovo postaje besmisleno i igrati.pprvo se boriš protiv mnogo bogatijih timova,a onda ni tu nemaš pošten tretman.za one koji su kukali na čovića eto im sad.filip je odmarao lorenca po 13-14 minuta.večeras je došlo do zamora materijala i stigla je povreda.sad možemo da se slikamo
    (slobinator, 12. decembar 2019 21:17)

    # Link komentara

  82. prosle nedelje su osvajali evroligu, veceras plakanje, histerija i teranja iz kluba...
     (Alberto Rato, 12. decembar 2019 21:15)

    # Link komentara

  83. mozda neko odustane od top 8 pa vas pozovu....
     (borivoje surdilovic, 12. decembar 2019 21:15)

    # Link komentara

  84. Nedostatak rezervnog plejmejkera i Gist su glavni problemi kod Crvene zvezde. Pod hitno raskinuti ugovor sa Gistom, lik nas bukvalno zeza, nemogu da verujem da je ovoliko propao. Ovakvo sudjenje odavno nisam video, ovo je bruka i sramota za Evroligu. Valjda Lorenco nije ozbiljnije povredjen, inače cemo biti u jos vecem problemu.
     (SEnT, 12. decembar 2019 21:14)

    # Link komentara

  85. Podgorica je za vas centar kosarke. Smijesna publika, igra. Prosle godine Buducnost na skoru 5-24, dvorana puna. Podgorica 150 000 stanovnika, toliko o Zvezdi.
    (zvek, 12. decembar 2019 21:13)

    # Link komentara

  86. U paklu Arene +8 pobeda Baskonije, jest vam krenulo. Skor 5:8, nije loše haha. Sledeći meč gostovanje protiv CSKA. Ajoj. Al dobro, Zvezda je ipak uvek bila veći brend u fudbalu, u grupnoj fazi LŠ gol razlika 3:20 hahaha
    (Nemanja Dadovic, 12. decembar 2019 21:13)

    # Link komentara

  87. Potroseno je Zvezda izgledala kao tim. Ne moze se mnogo sa jednim plejem, s nadom da Lorenco nije ozbiljno povredjen. Baskonija je jaca u spoljnoj liniji sa 3 zdrava pleja, Henri, Stauskas i Vildoza, a kljucnu ulogu je imao, ako se pazljivo gleda, imao je Sengelija. Nikad u EL 4 tima ovako rano nusu bila dominantna, a to su Efes, Barsa, Real i CSK. Posle njih idu Panata, Makabi, a u trecoj grupi su Milano, Himki, Baskonija, Fener, Oli, Zvezda i Valensija. Trenutno Himki i Baskonija imaju nesto vise pobeda, ali realno Zvezda, Valensija, Fener i Oli su bolji od Milansa i Himkija. Npr. Alba je pri dnu, ali igra lepu kosarku sa mladim i brzim igracima, koje kao roditelj vodi Aito - stari majstor za rad sa mladjim kategorijama.
     (Demar Derosan, 12. decembar 2019 21:12)

    # Link komentara

  88. Kriminal od suđenja, da li će EL da se sada oglasi? Navijanje je bilo bruka za navijače! Gista treba da je sramota, nadam se da je Braun dobro!
    (Severnjača, 12. decembar 2019 21:10)

    # Link komentara

  89. Zvezdu treba izbaciti iz evrolige dekretom zauvek.Klub koji ima najgore navijače u Evropi nema šta da traži u ovom takmičenju.Nema nikakvog pritiska na sudije,rade šta hoće,i nema svrhe ovo igrati više.Publiku ne zanima košarka u Srbiji.U stvari verovatno ni fudbal ne zanima navijace ako nemaju platu za navijanje.
    (Kolja, 12. decembar 2019 21:09)

    # Link komentara

  90. Izgubili smo jako vaznu utakmicu... Mnogo bi znacila pobeda jer u sledecem kolu gostujemo CSKA, tamo gubimo i opet vezujemo dva poraza...
     (Haringa, 12. decembar 2019 21:09)

    # Link komentara

  91. Sve kapiram, da komentatori moraju da budu uz tim iz Srbije, ali ne da navijaju i lažu u korist srpskog tima. Večeras je to bila Zvezda, neki drugi dan će biti Partizan. Mada su Zvezdini komentatori "zaposeli" ključne funkcije po medijima.
    (slobodan, 12. decembar 2019 21:08)

    # Link komentara

  92. bolje je navijanje na nekim zenskim fjučrs turnirima u prvom kolu nego ovo veceras.
     (aca, 12. decembar 2019 21:07)

    # Link komentara

  93. Evo drame...evo majstrora evo gvozdjara evo poraza...izašli pre kraja daleko je Železnik...
    (gremlin, 12. decembar 2019 21:07)

    # Link komentara

  94. Pa druze Efes je pobedio i veceras lagano Fernebahce i ubedljivo su prvi.
     (Paki, 12. decembar 2019 21:06)

    # Link komentara

  95. Svaka čast Lorencu, ostali igrači očajni... 2 minuta do kraja, nekoliko napada da se proba nešto da se stigne, igrači plašljivi ne smeju na koš, umesto odmah da se ide na prodor/šut jer je vremena malo...
     (Manda, 12. decembar 2019 21:05)

    # Link komentara

  96. Atmosfera nikad gora, igra katastrofalna, i na sve to sudjenje gore negou Podgorici pre dve godine. Nikad gore sudjenje neki domacin nije imao u istoriji kosarke.
    (Student, 12. decembar 2019 21:05)

    # Link komentara

  97. Naša ekipa je vrlo slaba i uopšte ne treba da se zamlacujemo da možemo u top 8! Nama tamo nije mesto, a pitanje je da li ćemo uopšte uci u 4 u ABA jer imamo težak raspored a mnogo utakmica. Svi ovi sto lupetaju za Filipa: pa mi i tražimo 2. pleja znate!!! Da je on tu još bi gore bilo. Nama treba neko UMESTO NJEGA! Taj neko je falio, kapirate? Ali neće tatica protiv svog tima. Evo sad se i Lorenco povredio i sada smo tek u kanalu. Inace, Gist je u totalnom autu, Derik Braun ispod svakog nivoa - čovek bacanje ne može da ubaci. Lazic odavno nije ozbiljan EL igrač. Dzenkins - pa on nije ni 10% nekadašnjeg igrača. Jedino to nešto u odbrani ponekad - u napadu se ne seća kada je ubacio šut sa distance. Bek!? Simanic se raspada. Faje ne može ništa da pogodi. Davidovac - samo ga pratite šta taj lik radi u odbrani. Bukvalno se seta, njegov igrač je UVEK SAM! Pobegne čas posla. Ovaj tim se muci sa FMP, gubi od Krke i raznoraznih. Ovo nije tim, jedna obična zbirstina.
    (veliki strumf, 12. decembar 2019 21:05)

    # Link komentara

  98. HAHAHAHA. Piše evo drame na 10 razlike 40 sekundi pre kraja :D
    (hahaha, 12. decembar 2019 21:05)

    # Link komentara

  99. Koji krs od ekipe. Bruka. Bez volje, bez zara , Kao na humanitarnoj utakmici. Sada treba Sakota da ih posalje na trening.
     (momcilo, 12. decembar 2019 21:04)

    # Link komentara

  100. drama koja drama
     (deda, 12. decembar 2019 21:02)

    # Link komentara

  101. Nema veze sto gubimo,nije nase vece,jednostavno ne ide pa ne ide ali sudije su urnisale iovako mucan mec za gledanje!
    (Djoka pozivar, 12. decembar 2019 21:00)

    # Link komentara

  102. Sta se uzbudjujete, ko da igraju srbi ?...spanci tukli amere, nasi nisu ni igrali
    (Jovan, 12. decembar 2019 20:59)

    # Link komentara

  103. Opet vas sudije kradu kad gubite? Igrate najruzniju kosarku u El, ni vasi navijaci ne dolaze da vas gledaju. Tugo od kluba.
    (Hez, 12. decembar 2019 20:59)

    # Link komentara

  104. Samo na je jos falilo da se LB povredi. Covicu, plej pod hitno, ovako vise ne ide. Upitne su i utakmica u ABA sa jednim plejom koji ce u najboljem slucaju da odstustvuje 3 nedelje. I to sad kad nam je raspored ubitacan.
    (Gossa placa Zeljko, 12. decembar 2019 20:59)

    # Link komentara

  105. Igrace poput kuzmica, dzenkinsa, simanica, fajea, gista, covica, odza se mogu naci na ulicnom basketu, medju rekreativcima. Ne razumem upravu zvezde, zasto su vratili kuzmica i dzenkinsa? Kad su bili u dobro formi hteli su da odu iz kluba, sad kad ih niko nece zvezda ih vraca
    (Enrik Masip, 12. decembar 2019 20:57)

    # Link komentara

  106. Kakva glupa ekipa ova Baskonija.
    (posmatrač, 12. decembar 2019 20:57)

    # Link komentara

  107. Sad cemo dovesti igraca na jedan.

    Samo je Srbima kuku kad uvide da moze i gore...

    Strasno
    (Koliba, 12. decembar 2019 20:56)

    # Link komentara

  108. Šaketa opasan Couch
     (masoutis, 12. decembar 2019 20:55)

    # Link komentara

  109. Najveci utisak-pozorisna atmosfera!Nije ni cudo,oni ovaj sport jos uvek uče...ipak...treba to ponovo gasiti,samo brukaju Srbiju!
     (dure, 12. decembar 2019 20:55)

    # Link komentara

  110. AKO NISTA, sad nije bilo Covica pa ne mozemo na njega da svalimo sve...
    42 poena za 3/4 , na domacem terenu! Lazic kao da je pao sadruge planete,Dobric promasi zakucavanje, veciti talent Simanic usao i promasio celu tablu, Davidovac pravi nameran prekrsaj na 20 metara od kosa,ne znam sta za reci...Izgubi ili pobedi, ali ovo je sramota kako igramo..
    Ova Baskonija je prosek proseka, i ubise nas ljudi. Za 3 sutiramo 22% za 2 44%... Pa to je amaterski..Treba biti iskren i reci da je Milan Tomic sklopio fiasko ekipu, i pobegao od nje...
    (sasa the red baron, 12. decembar 2019 20:54)

    # Link komentara

  111. Pravda za Filipa Covica... Vidi se da je on samo jedan mali problem. u zvezdi. A dje Braun plej jel igrao veceras....
    (adjep, 12. decembar 2019 20:53)

    # Link komentara

  112. Alo groblje...pa mi smo se zasitili i evrope za razliku od vas gladnih...sta nije jasno?
    (zemun, 12. decembar 2019 19:59)

    decko sta ti pricas, pa mi tolike godine kidali u Evroligi da ne pričam u aba ligi, ej Partizan je rasturio zvezdu 41 razlike.. razmisli pa pisi, bzv se brukaš!
     (reci, 12. decembar 2019 20:53)

    # Link komentara

  113. Ovo treba ugasiti opet!
     (dure, 12. decembar 2019 20:52)

    # Link komentara

  114. Preforsirali jednog pleja e sad ce trebati 2 pleja sa vama komedija!!!
     (Branko, 12. decembar 2019 20:51)

    # Link komentara

  115. nema veze, bitno je da se razvijaju mladi igraci za reprenzetaciju.
     (mi los, 12. decembar 2019 20:50)

    # Link komentara

  116. A morate da priznate da goreg suđenja na štetu domaće ekipe odavno nije bilo.
     (Dr PSIHIJATAR, 12. decembar 2019 20:50)

    # Link komentara

  117. Muka vas je vise gledati!
     (Kosarkas, 12. decembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  118. Kakav FK CZ, takav i KK FMP.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci sa Zanderom, 12. decembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  119. Zvezda, ovaj FMP je uvek na kolenima
    (adjep, 12. decembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  120. ovo treba opet ugasiti!
     (dure, 12. decembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  121. Ne znam šta me više nervira,
    ove odvratne lopovske sudije,
    ova mrtva publika (ovo je najjadnije "navijanjanje")
    ili onaj odvratni magarac što se dernja u reklami na svaki minut
    (on sam se čuje sto puta više nego cela hala onih mrtvaka u publici!)!
    (NNN, 12. decembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  122. Tugo moja, škripe li škripe patike u dvorani. Batalite vi košarkašku, nije to za vas. Dobijete tri utakmice sa redom i za nagradu dobijete praznu dvoranu. Na tribinama samo rodbina...
     (slobo, 12. decembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  123. Katastrofalno vođenje utakmice, ovo liči na fudbalere. Razočaranje veliko.
    Da nema Lorenca imali bi 2 pobede, zajedno sa ABA ligom.
    Nemoj da bude ono u Milanu samo trenutak inspiracije i sreće, a jednostavno oni i igrali bez Micova i celo drugo poluvreme bez Nedovića.
    Šakota i dalje kao da igra šah, a uspeo da dobije tehničku. Pa podvikni na ove preplaćene igraće; pritisak na sudije se ne vrši prekrštenim rukama, sve sumnjive lopte dali su gostima.
     (Lorenco Braun, 12. decembar 2019 20:48)

    # Link komentara

  124. Opet Šakota razigrava Simanica, treba ulagati u budicnost, malo je 7 stranaca. Ista je situacija i sa Partizanom, treba makar 9 stranaca, pa da se napravi neki rezultat.
    Na šta se svela košarka, nemam osjecaj da su to naši klubovi.
    (Neutralan, 12. decembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  125. DOK SU RAZNI ČOVIĆI I TERZIĆI U ZVEZDI JA SAM NA PAUZI U NAVIJANJU ZA VOLJENI KLUB
    (JOVAN, 12. decembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  126. Jedino L. Braun igra košarku...ostali ni sami ne znaju šta igraju, a deda trener samo što ne zaspe.
     (milke, 12. decembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  127. necu vise da se nerviram. treba da koristim slobodno vreme nekako drugacije, tipa da ruckam prsutu i pijem vino...
     (ko to tamo, 12. decembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  128. Pravda za Ficu Covica... Sta je bre ovo, gde je igra, organizacija.... Fali Filip samo tako
    (adjep, 12. decembar 2019 20:45)

    # Link komentara

  129. A ovu istu Baskoniju je Efes proslo kolo razvalio u Spaniji 30 razlike .....
     (tamara, 12. decembar 2019 20:43)

    # Link komentara

  130. Svi menjaju i dovode igrače samo Zvezda ne. Niko neće da gleda Gista i Derika Brauna
     (g, 12. decembar 2019 20:43)

    # Link komentara

  131. Dobro,losa utakmica u svakom segmentu,ali nema odustajanja idemo dalje!
    (buu, 12. decembar 2019 20:43)

    # Link komentara

  132. BRUKA I SRAMOTA
    (Zidov, 12. decembar 2019 20:43)

    # Link komentara

  133. Kakvi su ovi navijači zvezde...Muk,čuješ svakog pojedinca kad nešto dobaci...ali,zato kad se raspomame kad priđe ili povede zvezda...to bi rekao nema boljih...Strašno...pre dva dana su ih dizali u nebesa i odmah "hlađenje" i pljuvanje...Prosto ne razumem kad neko pohvali vase navijanje...
    A,ono " ne cuje se himna EL"...pa,druze,bilo kakvih 20ak hiljada da.rec progovori iole jacim tonom je buka...sta je tu spektakularno...Igru ne bih da komentarišem
     (grobar.prijepolje, 12. decembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  134. Bravo Baski!
     (Jumko, 12. decembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  135. ton pustite ton..
     (milan che, 12. decembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  136. OLI boliiiiiiii
    (brka, 12. decembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  137. BRUKA I SRAMOTA
    (Harew, 12. decembar 2019 20:41)

    # Link komentara

  138. Sudije su teška bruka i sramota. Sramnije sudjenje nikada nije bilo. Sve odluke protiv nas i oštetile su nas mnogo puta. Ali brate, na šta liči ova igra??? Šta je bre ovo??? Kući dajemo 43 poena za 3/4!!! I to smesnoj Baskoniji koja zadnje 2 utakmice primila po 100 poena. Tragedija od igre, ovaj Stauskas nas razbi. Non stop su sami na sutu, rade šta hoce. Napad spooooor, ništa ne možemo da pogodimo. Berona nema, Derik Braun nula, Gist smešan, pogubljen... 19 razlike iz sprdnje. Davidovac se seta u odbrani, dečko je takva nevidjena rupcaga da je to neverovatno. Ugasise nas. I ovog Covica vise ne mogu da gledam. Koji djavo igramo u ovoj Areni koju nikad nisam mogao da smislim niti je iko voli. Ona je za nas gostujući teren. Šta nam je domaći teren? Pionir, Arena ili kad igramo na strani? Svaki meč drug a hala, pa gde to ima? I tvrdoglavi se, neće nikog da dovede. Ok, ali neka nam kaže da je ovu godinu pustio niz vodu, da se ne nerviramo.
    (veliki strumf, 12. decembar 2019 20:41)

    # Link komentara

  139. Ubiše nas trojkama... Zvezda neozbiljna... Preopušteno igraju... Misle da nonšalantno mogu da dobiju Baskoniju... Razvaliće nas.
    (Cile, 12. decembar 2019 20:40)

    # Link komentara

  140. Jel igrao Filip? Toliko o tome da je on najveci problem zvezde ccc... Lorenco Braun kao Carli Braun, precenjen igrac
    (adjep, 12. decembar 2019 20:40)

    # Link komentara

  141. Baba od 65 godina bi odigrala bolju odbranu od Davidovca na ovom meču.
     (scholes, 12. decembar 2019 20:40)

    # Link komentara

  142. Ovi izgleda misle da opet igraju protiv fmp-a pa da ce ovi da puste gas kad dodju na +10
     (fhsjaj, 12. decembar 2019 20:40)

    # Link komentara

  143. fića je solidan igrač, to ćete večeras da vidite kada ga nema...
    (grobarčina, 12. decembar 2019 20:39)

    # Link komentara

  144. covkinse vrati se sve ti je oprosteno
     (dovla, 12. decembar 2019 20:39)

    # Link komentara

  145. Ljudi zahvalite se Gistu ovo je vise sramota,a mozete slobodno Davidovca i Lazica u Fmp u zamenu za Radanova i da nam bar ne bude mucno da gledamo pocetnicke greske.
     (sreks, 12. decembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  146. Lose od ovoga ne moze,odjednom pali skroz,a ovi restaju trojke iz svih pozicija.
     (Paki, 12. decembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  147. Nik Stauskas krotitelj...pantera...
    (gremlin, 12. decembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  148. Je li ponovo kriv Filip?

    Dečko vam doneo titulu, vi pljujete. Izvolite, uživajte.
     (Wild West, 12. decembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  149. gde je rodbina na tribinama?
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci sa Zanderom, 12. decembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  150. Najcudnija utakmica svih vremena... Ne zna se sta je bilo gore, dal sudije, dal publika...
     (cermak, 12. decembar 2019 20:37)

    # Link komentara

  151. Sengelija sam na trojci a sutira 3/3 bas zanimljiva strategija...
     (Steva Djubre, 12. decembar 2019 20:37)

    # Link komentara

  152. Ja bih ipak rekao da je u centru pažnje naša najgora igra ove sezone!
    (metalstorm, 12. decembar 2019 20:37)

    # Link komentara

  153. Kakvo kriminalno suđenje... Za neverovati...
    (Cile, 12. decembar 2019 20:36)

    # Link komentara

  154. Pobedili, izgubili, svejedno 31 min utakmice... Nemoj vise niko da spominje Filipa Covica... Kakva je igra bez njega? Jos losija...pustite momka i prestanite da lupate po tastaturi
    (adjep, 12. decembar 2019 20:35)

    # Link komentara

  155. Ne igramo dobro ali sudjenje je sramotno
    (E, 12. decembar 2019 20:35)

    # Link komentara

  156. Katastrofa od igre!
    Trener pogubljen, igrači sa njime zajedno, ma užas!
    Više obraćaju pažnju na sudije koje očigledno navlače, ali i teraju inat već. Umesto da igraju košarku, oni igraju pitam se šta!?!
     (Ajde@, 12. decembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  157. Oruzana pljacka sudija uz nenormalno los sut. Ne moze, ali ne moze da se igra bez drugog pleja. Nema ritma i to je to.
    (Gossa placa Zeljko, 12. decembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  158. Ne igra Zvezda sjajno, ali sudjenje je u najmanju ruku sramotno.
    (Hmm, 12. decembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  159. Ako odmah ne šutnu Gista i Derika kajaće se al će biti kasno
     (g, 12. decembar 2019 20:33)

    # Link komentara

  160. Zvezda se probudila, Zvezda pregazila, Zvezda razbila, ooooo :O
     (Mladen, 12. decembar 2019 20:32)

    # Link komentara

  161. Da li su ovo čuvene Bokanove sudije
     (g, 12. decembar 2019 20:30)

    # Link komentara

  162. Sudije ojadiše Zvezdu...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 12. decembar 2019 20:29)

    # Link komentara

  163. Kakvo je ovo sudjenje danas majko mila... Nine da mi nesto igrami dobro ali ovo je stvarno bez veze..
     (lukhsa, 12. decembar 2019 20:28)

    # Link komentara

  164. Moram priznati da Sakota od Borise Simanica ina da napravi monstruma koliko mu minuta daje 👊👍
    (Dusan, 12. decembar 2019 20:26)

    # Link komentara

  165. Шта је ово, утакмица само што није почела а нигдје никог у арени?
    (ДЕЛИЈА??, 12. decembar 2019 18:48)

    Ne znam u kojoj vi drzavi zivite. Kome je jos do kosarke pored svih problema, ljudi saberite se!
     (SvetolikPopadićBaćko, 12. decembar 2019 20:24)

    # Link komentara

  166. Šengelija najbolji igrač zvezde.
     (Đura, 12. decembar 2019 20:22)

    # Link komentara

  167. Branko Lazic?????????? Cemu on sluzi
    (DEJAN CZ, 12. decembar 2019 20:17)

    # Link komentara

  168. Branko Lazic?????????? Cemu on sluzi
    (DEJAN CZ, 12. decembar 2019 20:17)

    # Link komentara

  169. Koliko zvezdi nedostaje Filip u igri....
    (čika velja, 12. decembar 2019 20:17)

    # Link komentara

  170. Heheh kakav pocetak 2. poluvremena! Dva vrlo bistra faula na sutu, 5 laganih poena, pa trojka pa lagana dvojka. Lazic defanzivac??? Pa ovaj Stauskas ga razbi za 2 minuta! Razbi! 8 poena u facu i lagana asistencija. I još prodaje loptu tako sto gazi liniju. I čovek i dalje na terenu. Kapiten...
    (veliki strumf, 12. decembar 2019 20:15)

    # Link komentara

  171. Evo opet,usao 4 min Lazic +10,a kad izadje muce se 15 min za egal
     (kiza, 12. decembar 2019 20:13)

    # Link komentara

  172. Ovi komentatori bi voleli da atmosferu prave oni debeli, celavi i goli kao da su na festivalu svinjogojstva. Gde to ima u evroligi? Ovako lepo dovedem svoje dete i gledam na miru, i ne moram da strepim dal ce neki “delija” da zapali dvoranu sa bakljama ili mi se ispovraca niz vrat. Kosarka je gospodski sport, a ne huliganski. Super sto delije bojkotuju kosarku, a mogli bi i fudbal pa da se vratimo na Marakanu.
    (wtf, 12. decembar 2019 20:13)

    # Link komentara

  173. OLI boliii
    (brka, 12. decembar 2019 20:12)

    # Link komentara

  174. Shvatite da ljudima nije ni do cega posle onog od sinoc. I ovi sto su otisli je dobro. Znam da nije u redu, ipak ovi momci daju sve od sebe, ali tako je kako je
    (Student, 12. decembar 2019 20:03)

    # Link komentara

  175. Delije u Grčkoj, zato nema organizovanog navijanja. Sudije što su mogle svirali su protiv nas.
    Što se igre tiče, na poziciji 4 smo slabi, ubijaju nas na skoku mahom njihove četvorke. Derik je premekan, Faje večeras poprilično izgubljen.
    U odbrani greške u odbrani picka, što se napada tiče nije loše, jedino su procenti niži. Izgleda da ekipi ne prija ovo seljakanje Pionir - Arena. Ekipa bi trebalo da igra u hali u kojoj trenira i oseća se komotno.
     (app, 12. decembar 2019 20:02)

    # Link komentara

  176. Igraj i bori se ajde severom ori se ajde do pobede sa nama tiii
    (Zvezda je zivot sve drugo su sitnice, 12. decembar 2019 20:02)

    # Link komentara

  177. Alo groblje...pa mi smo se zasitili i evrope za razliku od vas gladnih...sta nije jasno?
     (zemun, 12. decembar 2019 19:59)

    # Link komentara

  178. Toliko vam je dobra atmosfera da cak i komentatori SK bacaju fore na taj racun... dobrodosli veli na teniski mec hahahaha izadjite sami iz EL bolje 6 pobjeda u Moraci pred punom dvoranom i navijanjem nego 12 u Sterija Popovic/// Ubi te jadnog zavist! Pozdrav iz atene od 10356 zvezdasa!
    (naše će sene ..., 12. decembar 2019 19:59)

    # Link komentara

  179. Da nas nisu sudije ovako pokrale vodili bi barem 7-8 razlike na poluvremenu
     (petarczv, 12. decembar 2019 19:58)

    # Link komentara

  180. Sve vodje su u Grckoj. Veceras organizovanog navijanja nema.
     (Iskreno, 12. decembar 2019 19:56)

    # Link komentara

  181. Bogu plakati kako smo odigrali prvih 17 minuta. Pod košem jadno, bedno. Ni ovi sami ne znaju koliko su kucanja i laganih polaganja imali. Reket ne štitimo ama uopšte. Puca reket kad igraju Odzo i Gist, ali puca i na trojci gde su non stop sami. U napadu sporo, mnogo promasaja i prodatih lopti, bacanja samo 50%. Zadnja 3 minuta smo se vratili, malo stegli odbranu, oni promasise par šuteva, dobar skok u napadu... Baskonija je jedna sasvim prosečna ekipa i ovo je zicer kod kuće. Ovo moramo glatko da dobijemo! Sudije su nas stvarno zeznuli par puta. Najgluplja stvar u kosarci je kad igrač ide na kos a sudija prerano dosude faul i ponište kasniji kos. Pa pusti da šutne, a ako promaši sudi faul - trebalo bi da tako glasi pravilo, kao sto je prednost u fudbalu. Ovako smo zbog prerano dosudjen ih glupih faulova uskraćeni za bar 8 poena! Na mali rezultat to je mnogo.
    (veliki strumf, 12. decembar 2019 19:55)

    # Link komentara

  182. @podgoricki

    91:72
    97:54
    107:69

    Lezi mrčo ne avetaj, šjutra smena na palete, znaš da Bokan ne trpi kašnjenja.
     (prijatelj nekih prijatelja, 12. decembar 2019 19:50)

    # Link komentara

  183. Mrtvlje utakmice jos ne vidjeh.Sve naopako ide i svi su losi,cak vise nego obicno.Ali sto je Gist rupa,pa to je nevidjeno.U napadu ne postoji,a u odbrani stoji na 5,6 metara od kosa i gleda kako ovi zakucavaju.
     (kris, 12. decembar 2019 19:49)

    # Link komentara

  184. Podgoricki... Ajd, ne lupaj... Koliko Vas ima tamo, jos malo pa cete svi stati u tu Moracu...
     (3+, 12. decembar 2019 19:48)

    # Link komentara

  185. Ako jos jednom vidim Andriju Milosevic i dzekpot...
     (hezard, 12. decembar 2019 19:45)

    # Link komentara

  186. JAD I BEDA. KOLIKO PROMASENIH POJACANJA, SKAUTI NAPOLJE.
    (Djuro, 12. decembar 2019 19:44)

    # Link komentara

  187. Sta rade s onom prokletom reklamom dzekpot ovo je strasno
     (Sasha, 12. decembar 2019 19:44)

    # Link komentara

  188. kakvo se sivilo srucilo nad nasom zvezdom ove jeseni. Fudbal uzas zivi, losa igra, prazna marakana u domacoj ligi, kosarka jos gora prica.. Lose igramo, navijaca nigde, atmosfera ko na sahrani na utakmicama.. sve u svemu jako sumorna jesen. Nadam se da cemo se uzdici na visi nivo u svakom pogledu.
     (maradona, 12. decembar 2019 19:41)

    # Link komentara

  189. Dobric tezi amater, nikada od njega ozbiljnog kosarkasa...
     (Zorz, 12. decembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  190. Cisto zakucavanje promasuje Dobric za -4, posle 2 sekunde namerna licna.

    Ovaj Portugalac dosao da masakrira Zvezdu. Kakvo sudjenje.
    (Straight Outta München, 12. decembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  191. Jad i beda od igre. KOLKO PROMASENIH POJACANJA, SVI SKAUTI NAPOLJE.
    (Djuro, 12. decembar 2019 19:39)

    # Link komentara

  192. Ovi naš morali da putuju čak do „Štark arene“, pa se umoril, čak ni slobodna bacanja ne mogu da pogode. BRUKA!!!!!!!!
     (milke, 12. decembar 2019 19:38)

    # Link komentara

  193. Kako me ovaj Davidovac nervira ove godine - igra neverovatno neinteligentno, da ne kažem glupo. Promasuje zicere, šutira u 5. sekundi napada iz neizgradjene pozicije, pravi nesportski faul... Dobric zakucava u obruč, bacanja promasujemo... Odbrana ne postoji. Još nas uz našu lošu igru i sudije zajebavaju.
    (veliki strumf, 12. decembar 2019 19:37)

    # Link komentara

  194. Zvezda igra najruzniju kosarku u istoriji ovog sporta!
     (Bojan, 12. decembar 2019 19:36)

    # Link komentara

  195. punjenje
    (zastavnik džemo, 12. decembar 2019 19:35)

    # Link komentara

  196. Sramota da se igra u areni jel moguće da su glupi toliko da ne mogu to da skontaj i da konačno batale tu arenu.
     (Marin, 12. decembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  197. Pa zar niko iz staba C.Zvezde nije do sada shvatio da kada Branko Lazić pocinje u prvoj petorki mi gubimo...Ubaci ga brate malo kasnije,neka pretrci 2x i napolje s njim...I još nešto: bežite iz Arene k boga vas molim,,Tamo mogu samo koncerti da se odrzavaju/ košarka nikad...
    (Miki kd, 12. decembar 2019 19:29)

    # Link komentara

  198. sudija se ne cuje od navijača!
     (gile, 12. decembar 2019 19:28)

    # Link komentara

  199. Toliko vam je dobra atmosfera da cak i komentatori SK bacaju fore na taj racun... dobrodosli veli na teniski mec hahahaha izadjite sami iz EL bolje 6 pobjeda u Moraci pred punom dvoranom i navijanjem nego 12 u Sterija Popovic
    (Podgoricki, 12. decembar 2019 19:16)
    A PodGoricom je bilo ludilo od navijanja?!Da bi mogli igrati u svom selu evroligu morali ste ubaciti u salu još 200 stolica...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 12. decembar 2019 19:25)

    # Link komentara

  200. Toliko vam je dobra atmosfera da cak i komentatori SK bacaju fore na taj racun... dobrodosli veli na teniski mec hahahaha izadjite sami iz EL bolje 6 pobjeda u Moraci pred punom dvoranom i navijanjem nego 12 u Sterija Popovic
    (Podgoricki, 12. decembar 2019 19:16)
    Cim ti gledas Zvezdu tako pazljivo na SK jasno je cije pobede imaju vecu tezinu:) Zvezda se bori za Top8 a vi prosle godine da ne budete najgori tim u istoriji EL.
    (Bg Boy, 12. decembar 2019 19:24)

    # Link komentara

  201. Sta se desava u Areni,jel teniski turnir neki ili?? Vidim popaljena svetla ali nema galame,jel zna neko o cemu se radi
     (Bg open, 12. decembar 2019 19:22)

    # Link komentara

  202. A joj i ovaj Lazic vise,kad god nije igrao Zvezda dobija,danas sreca nema onog sto igra 23.3 sec napad al se vratio ovaj sto ne moze vola ubosti!
     (kiza, 12. decembar 2019 19:22)

    # Link komentara

  203. Okršaj? Više liči na pozorište...
     (Miladin, 12. decembar 2019 19:21)

    # Link komentara

  204. Odzo za 2 minuta: prošla mu lopta kroz ruke, loše zagradjivanje i faul, pa loše otkrivanje i opet izgubljena lopta, pa faul kos. Užas! Loša 1/4, napad slab, odbrana puca non stop, još su i promašili par otvorenih šuteva.
    (veliki strumf, 12. decembar 2019 19:20)

    # Link komentara

  205. od odza hocemo da napravimo sabonisa, svaki napad lopta na njega, alo, neka hvata skokove u odbrani I to je puna kapa od njega, sest napada zaredom ili promasuje ili gubimo ,loptu dodavajuci mu I svaki mec tako, kao odzo ce sebi nesto da iskreira?! a u napadu ga ovaj fal tek rasturi, kos faul, skokovi u napadu, uzas od igre.
     (goran, 12. decembar 2019 19:20)

    # Link komentara

  206. Toliko vam je dobra atmosfera da cak i komentatori SK bacaju fore na taj racun... dobrodosli veli na teniski mec hahahaha izadjite sami iz EL bolje 6 pobjeda u Moraci pred punom dvoranom i navijanjem nego 12 u Sterija Popovic
    (Podgoricki, 12. decembar 2019 19:16)

    # Link komentara

  207. Veliki udarac za KK CZ izostanak Fiće :)
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 12. decembar 2019 19:10)

    # Link komentara

  208. Sta se dešava sta je ovo u Areni?Momci spojili tri pobede u Evroligi a atmosfera kao da je neko nedao bog umro.
     (Tool Pneuma, 12. decembar 2019 19:08)

    # Link komentara

  209. Bolje naslov da ste stavili "Zvezda pojacana bez Covica napada Baskoniju"
    (Stefke98, 12. decembar 2019 19:02)

    # Link komentara

  210. Tako je bitan igrač za FMP da nece moci bez njega....
     (Zorge, 12. decembar 2019 19:00)

    # Link komentara

  211. Gazi bree.
    A delije su me razocarale.
    (Crni96, 12. decembar 2019 18:58)

    # Link komentara

  212. Pobedom se u potpunosti vracamo u borbu za top8.Ajmooo Zvezdo
    (Napred Zvezdo, 12. decembar 2019 18:54)

    # Link komentara

  213. Kakav peh igrati bez Juniora
     (hahah, 12. decembar 2019 18:52)

    # Link komentara

  214. No. Covic no party
     (Gerard, 12. decembar 2019 18:49)

    # Link komentara

  215. Шта је ово, утакмица само што није почела а нигдје никог у арени?
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 12. decembar 2019 18:48)

    # Link komentara

  216. Bas mi Zao!
    (Mesecina,mesecina...., 12. decembar 2019 18:43)

    # Link komentara

  217. A u Areni 339. coveka,sad sam ih prebrojao
     (Hahahaha, 12. decembar 2019 18:43)

    # Link komentara

  218. Odlično pobeđujemo.
     (Marko Serbia, 12. decembar 2019 18:42)

    # Link komentara

  219. Pih, pobediće zvezda, jača za negiranje Čovića...
     (Bard Živa, 12. decembar 2019 18:42)

    # Link komentara

  220. Poluvreme 42-37,kraj 82-77!
     (Dušan, 12. decembar 2019 18:37)

    # Link komentara

  221. Da li se Fićo oporavio?!Imao je neku manju povredu?
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 12. decembar 2019 18:35)

    # Link komentara

  222. Ajde Zvezdo...nastavi niz. Volimo te.
     (anica, 12. decembar 2019 18:28)

    # Link komentara

  223. Racunica jasna, sto manje minuta ima Filip Civic, vece sanse za pobedu Zvezde... ukoliko ga svedemo na ispod deset minuta sanse za pobedu su realne
    (samorealno, 12. decembar 2019 18:23)

    # Link komentara

  224. Baskonija vas razbija kao Juce Olimpijakos!!
    (Grobar, 12. decembar 2019 18:16)

    # Link komentara