1. (Gazda, 8. decembar 2019 18:23) a inace Liverpool svaku utakmicu igra viktoriju pred golom protivnika? ili igraju na brzu tranziciju. Ronaldo svih 5 golova za Juventus u nokaut fazi i ucesce u 70% golova Juventusa , netacne su price da se nije snasao. a i Unitedu i Realu je kidao te se lako zakljuci da moze da uspe u svakom sistemu, a kad se uzme u obzir da je najbolji strelac i asistent EP sa timom malo jacim od proseka lako se zakljuci da moze i sa slabijom ekipom da funkcionise sasvim dobro.
    (lektor, 8. decembar 2019 20:26)

    # Link komentara

  2. (lektor, 8. decembar 2019 16:00)


    Pa ni Ronaldo ne sme da ode u neki slabiji klub jer zna da se ne bi snasao nego igra samo po najjacim i sta cemo sad? :) Zapravo, on se dobro ne snalazi ni u Juventusu, a sta bi tek bilo da igra za Romu, Napoli ili Milan...

    I kako to u Engleskoj ligi nema viktorije kada Liverpul npr. jucer imao posed lopte 74%. Tako vise ne dominira ni Barselona vec dugo vremena.
    (Gazda, 8. decembar 2019 18:23)

    # Link komentara

  3. (gazda, 8. decembar 2019 15:44) haha i vrhunsko razmisljanje sa tvoje strane kad napises da je Ronaldo pobegao iz Reala zbog toga sto su svi saigraci tamo presli tridesetu. a dosao u Juve gde opet svi glavni igraci imaju preko 30.
    (lektor, 8. decembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  4. (gazda, 8. decembar 2019 15:44) nije Ronaldo pobegao nego je otisao za novcem. Messi ne sme da ode iz Barse jer zna da se na drugom mestu ne bi snasao. Ferguson nije bio na tribinama u Torinu i to je dezinformacija.ne bi mogao Messi igrati u PL sa 3 pretrcana km po mecu, cak i Silva,Aguero,De Bruyne su prave atlete koje se dosta trose, Messi bi uglavnom usporavao igru jer tamo nije lako igrati 99% vremena pred golom protivnika, nema tamo viktorije.
    (lektor, 8. decembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  5. (lektor, 8. decembar 2019 14:22)

    Znaci smeje igrati za Barselonu koja je slabiji tim, a ne sme za Liverpul koji je jaci klub od Barselone? Hahah vrhunsko razmisljanje.

    Mogao je Mesi otici iz Barselone u Siti kod Gvardiole gde bi sigurno osvojio jos koju LŠ ali nece zato jer je gospodin i jer ostaje uz Barsu i u dobru i u zlu. Nije kao Ronaldo koji je pobegao iz Reala nakon sto su im svi glavni igraci napunili 30+ godina. Tako je i Mesi mogao uraditi nakon odlaska Cavija i Inieste ali nece.

    Ronaldo je jednostavno jedna bezkarakterna 0 od coveka jer je govorio u nekoliko navrata da ce se nekada vratiti u Junajted ali ocito je da se to nikada nece desiti jer vise nisu tako jaki kao nekad. Jos je proslavio i gol prosle sezone protiv njih, a sa tribina ga gledao Ferguson.
    (gazda, 8. decembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  6. (nnn, 8. decembar 2019 14:17)



    :)))))
    upotrebio sam i bojice i plastelin da ti nacrtam/izvajam da je za džaku, strelca i asistenta, bio zadužen milinković-savić-kokeza-kežman, i da bi on čak i da je nešto dobro uradio, a nije, bio isključivo odgovoran - no, ko sam ja da oponiram ekspertu poput tebe!
    (mladići borovi, devojke jele, 8. decembar 2019 14:47)

    # Link komentara

  7. (gazda, 8. decembar 2019 13:44) sme li Messi da predje bilo gde drugde? nek bude i Liverpul koji je najjaci tim na svetu trenutno. ne sme tako da bolje nemoj da mi repliciras.
    (lektor, 8. decembar 2019 14:22)

    # Link komentara

  8. @(mladići borovi, devojke jele, 8. decembar 2019 12:22)
    Aha, iako niko od onih koji su gledali utakmicu ne može da zaključi da je Sergej kriv za golove Švarcaraca, on je nekom tvojom uvrnutom logikom kriv jer se NIJE nalazio tu i tu u odsutnom trenutku....dok oni koji se tu jesu nalazili, a nisu sprečili gol nisu krivi....Takođe, po tebi nisu ni za šta krivi ni oni kojima su Švajcarci bezbroj puta u toku meča iza leđa utrčavali....nisu krivi valjda zato što su nakon SP širom razjapili usta protiv Krstajića, pa ih to oslobađa krivice.
    (nnn, 8. decembar 2019 14:17)

    # Link komentara

  9. imao je petlje da izadje iz zone komfora za razliku od nekih.
    (lektor, 8. decembar 2019 02:00)


    Ali nije imao petlju otici u neki slabiji tim poput Napolija ili Milana kao Maradona ili Ibrahimovic. Smije igrati samo po najjacim klubovima.
    (gazda, 8. decembar 2019 13:44)

    # Link komentara

  10. 👍ЛОВРА ВЕРЕБИ - Тако је! 👏👏👏
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 8. decembar 2019 13:15)

    # Link komentara

  11. nnn, 8. decembar 2019 00:22)
    Krstajuć je nastavio igru po Muslinovom receptu, bože ima li te. Muslin je kriv što smo ispali sa svetskog prvenstva, a selektor bio Krstajuć, ko ga bio po ušima da nastavi taktiku Muslina.
    (LOVRA VEREBI, 8. decembar 2019 12:55)

    # Link komentara

  12. Један је краљ Рима, ФРАНЧЕСКО ТОТИ!
    (ДЕЛИЈА??, 08. decembar 2019 10:22)

    A De Rosi, Kaseti, Burdizo?
     (Bodibond, 8. decembar 2019 12:32)

    # Link komentara

  13. Juve je igrao u oslabljenom sastavu, nisu igrali Kijelini, Bufon, Matuidi, Bernardeski i Rabio. Da su oni igrali Juve bi pobedio.
     (Bodibond, 8. decembar 2019 12:31)

    # Link komentara

  14. (nnn, 8. decembar 2019 11:18)




    :)))))
    kod prvog gola švajcaraca, kolarov je izblokirao šaćirijev udarac sa njihove desne strane, lopta se odbila polulevo do usamljenog džake koji je neometano šutirao, jer je milinković-savić-kokeza-kežman koji je trebalo da je pored njega - sve to nezainteresovano posmatrao sa polovine terena.
    kod drugog gola, milinković-savić-kokeza-kežman opet nije na vreme ispratio džaku, već je trčkarao i nožicu podigao tek nakon što je ovaj loptu uputio šaćiriju, što se ne bi desilo da milojević nije zamenjen desetak minuta pre toga i tada nije ni bio na terenu što si ti nekako uspeo da previdiš.

    igrao sam fudbal, bio sam i reprezentativac u mlađim kategorijama, ali priznajem da osim "igre" u defanzivi koju ti vešto preskačeš, nisam video da je milinković-savić-kokeza-kežman išta odigrao ni ofanzivno, pa čak ni to da je švajcarce "vezivao" za sebe.
    naprotiv - samo je smetao, ne samo na ovoj nego i na ostale dve utakmice.


    muslina što se tiče, tebi ostavljam da se baviš rekla-kazala "činjenicama", u probranom si društvu - kokeza, kežman, "profesor", nate pantić i plejada nezavisnih srpskih novinara od 100 evra...
    (mladići borovi, devojke jele, 8. decembar 2019 12:22)

    # Link komentara

  15. 👎ННН - Тај "мутни лик" је испунио задатак и одвео репрезентацију на свјетки шампионат и ту престаје свака расправа. Доста је њих и прије и послије њега који то нису учинили. Кад год будете "пљували" Муслина ја ћу да вам дајем реплику.
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 8. decembar 2019 12:14)

    # Link komentara

  16. neko dole poredi Ronalda sa Gerdom Mullerom? prva stvar Ronaldo je u karijeri dao 150-200 vanserijskih golova, ima preko 200 asistencija u karijeri, preko 60 golova iz slobodnih uudaraca a Muller nema ,nije ni blizu vec je bio kao Klose. Ronaldo je izmedju 2005 i 2014 bio igrac koji je konstantno bio u vrhu sto se tice broja uspesnih driblinga po mecu. to sto ga pojedini gledaju zadnjih 4-5 godina pa misle da je oduvek tako igrao je druga prica, s obzirom na Ronaldovu visinu i konstituciju sasvim je shvatljivo zasto je promenio stil igre. koliko god to nekima smetalo on je u rangu najvecih.
    (pravi gazda, 8. decembar 2019 11:56)

    # Link komentara

  17. @(mladići borovi, devojke jele, 8. decembar 2019 10:19)

    Nerovatno je kako si uspeo Sergeja da označiš kao krivca za švajcarske golove, iako je njegova krivica najmanja. Kod prvog gola je Ivanović pokušao bezuspešno da izblokira, a kod drugog je Tošić bio spor. Golovi su došli kao plod odlične igre Švajcaraca i njihove dominacije na sredini terena jer su lako utrčavali iza leđa srpskom dvojcu na sredini Milivojeviću i Matiću.

    Naravno da je Sergej svoju igru ocenio sa 8, 5. U prvoj utakmici je bio igrač utakmice, u utakmici sa Švajcarskom nije mogao ništa učiniti zbog naopako postavljene koncepcije igre srpskog tima, no barem je vezivao za sebe švajcarske defanzivce i otvarao prostor drugim srpskim igračima što nije iskorišćeno, a u trećoj utakmici sa Brazilom gde je igrao na sasvim drugoj poziciji nego na meču sa Švajcarskom (igrao je zadnjeg veznog) je defanzivnim kvalitetima spasao srpski tim od daleko težeg poraza.

    Muslina optužbe za iznudu novca od igrača i menadžera prate dosta dugo i prava je sramota što je s takvom reputacijom uopšte postao selektor. Najpre, treba postaviti odgovornost onih koji su ga doveli, a to su ljudi iz FSS. Kapiram da je svest o moralu jako niska kod branilaca Muslina, ali je više nego žalosno da se sa takvom pakošću ostrve na srpskog fudbalera koji je Srbiji doneo titulu omladionskog svetskog šampiona sve zbog odbrane jednog mutnog lika. Srbija jeste duboko kriminalizovano društvo, ali ovo je zaista žalosno.
    (nnn, 8. decembar 2019 11:18)

    # Link komentara

  18. Један је краљ Рима, ФРАНЧЕСКО ТОТИ!
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 8. decembar 2019 10:22)

    # Link komentara

  19. uz izvinjenje adminu, samo par činjenica koje zbog ograničenog broja karaktera nisu stale u moj prethodni komentar:

    matić je švajcarcima ukrao loptu i dao je tadiću koji je "izbunario" mitrovića kod postizanja našeg gola, a i kod nedosuđenog penala bilo je slično.
    milivojević je bio jedan od naših najboljih igrača na toj utakmici, i da je ostao na terenu do kraja bilo bi, makar, nerešeno, a zamenjen je jer milinkovića-savića-kokezu-kežmana, koji kod muslina ne bi ni bio u rusiji jer, kao što je viđeno i protiv švajcaraca i uvek kada se docnije našao na terenu, ne samo da ne igra ništa ni u napadu ni u odbrani, nego i smeta - krstajić nije smeo ni da pomisli da menja.
    kod prvog gola švajcaraca, u akciji koja je dugo trajala i gde je kolarov sprečio gol, milinković-savić-kokeza-kežman je taj koji nije bio pored džake do koga se ta lopta odbila već sve gledao sa centra.
    kod drugog gola, ponovo je on taj koji je nezainteresovano trčkarao ispred igrača koji je asistirao šaćiriju.
    to trčkaranje viđeno je i u akciji u kojoj su švajcarci pogodili prečku.

    doduše, možda je milinković-savić-kokeza-kežman zbog toga bio samokritičan, pa je sam sebe ocenio samo sa 8,5?!
    (mladići borovi, devojke jele, 8. decembar 2019 10:19)

    # Link komentara

  20. (nnn, 8. decembar 2019 00:22)




    :)))))
    jedino opravdanje je da je lik samo još jedan sa kežman-kokezinog platnog spiska, što je naravno moralno degradirajuće ali daje kakav-takav smisao ovome što je napisao.

    lumen je ladno čoveka koji nas je kao četvrte po snazi u našoj kvalifikacionoj grupi odveo kao prve na svetsko prvenstvo, a potom ne samo oteran nego i provučen kroz medijskog toplog zeca gde su "novinari" od sto evra lansirali i muslinovo ugrađivanje u transfere, tog čoveka dakle - okrivio je za poraz na tom istom svetskom prvenstvu sa koga je oteran?!
    (mladići borovi, devojke jele, 8. decembar 2019 10:17)

    # Link komentara

  21. Gol bio absolutno svetski nivo Pa da li ga postovali ili ne !!!
    (joki, 8. decembar 2019 10:17)

    # Link komentara

  22. Naš divni Sergej! Bravo dečače! Srbine!
    (Niki, 08. decembar 2019 07:35)

    Jeste baš je divan. Skoro pola godine nije dao gol, pa je sada ponovo kralj i cena mu opet skočila na 100 milki.Kako da ne, limitiran totalno.
     (Rade, 8. decembar 2019 10:07)

    # Link komentara

  23. После Сантрача, Петковића, Антића, МУСЛИН је селектор који је СРБИЈУ ОДВЕО на завршно такмичење. Прочитајте још једном, значи О-Д-В-Е-О! Добио човјек задатак и УСПЈЕШНО ГА ОДРАДИО! Дал је то било прескакањем игре или неким другим начином али на крају је успјело. Шта, значи кад нешто и успјешно одрадим ти ћеш мене да мијењаш?! СРБИЈА ЗЕМЉА АПСУРДА! Тад се вратио и култ репрезентације тиме и публика. Ето, игра вам сад и Сергеј и остали менаџерски играчи па видимо колико је публике дошло да их гледа, видимо шта народ мисли о њима и колико их "подржава". Нека сад играју сами за себе и за своје менаџере.
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 8. decembar 2019 09:45)

    # Link komentara

  24. Tek prvi poraz Juventusa u ovoj sezoni a racunam i evropske meceve. Jeste igra bleda ali forma se tempira za prolece, bice ovo zanimljivo do samog kraja ako se Inter pametno pojaca na zimu
    (realno, 8. decembar 2019 08:31)

    # Link komentara

  25. Naš divni Sergej! Bravo dečače! Srbine!
    (Niki, 8. decembar 2019 07:35)

    # Link komentara

  26. @dnena doza
    Predlažem da gledaš snimke utakmica pod Muslinom pa ga onda pravi od blata
     (ipce, 8. decembar 2019 07:05)

    # Link komentara

  27. odlicna utakmica, sergej najbolji na terenu. inzagi-bog
     (bog kladionice, 8. decembar 2019 06:37)

    # Link komentara

  28. Pevaj Srbijo, zemljo junaka! SMS igrač utakmice, kakav prijem i gol! Svaka mu čast!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlo, 7. decembar 2019 22:45)


    Mila majko, ne piše se nama dobro.
    (Šta više reći?, 8. decembar 2019 06:35)

    # Link komentara

  29. Sergej nekoliko sezona unazad medju najboljim veznim igracima u Italiji, a u reprezentaciji prakticno i ne igra. Sta je toliko tesko, staviti najbolje igrace koje imas na raspolaganju. Ne, moraju ovi nasi selektori da glume ludilo… Nema Grujica, Jovica, SMS jedva u protokolu. Kako mozes da ocekujes dobre rezultate, kada savez i rukovodstvo sabotiraju sami sebe.
    (Ivan, 7. decembar 2019 22:56)
    Pa nisam siguran koliko je to mjerodavno, ali primjerice naš Kovačić je došao u Italiju kao puno bolji igrač nego što je otišao. Veznjaci u Italiji sa njihovim poimanjem nogometa, jako pate. Moraju igrati defanzivno i beskrajno sporo, zbog neke nazovi silne taktike. Rijetki uspijevaju, ne samo balkanci, nego i južnoamerikanci, nizozemci...Kovačić se tako oporavlja od Intera već tri godine i tek sada je počeo sličiti na sebe prije Intera. SMS je neosporno dobar, ali neke druge lige bi pokazale njegovu pravu vrijednost.
    (Dujma, 8. decembar 2019 05:49)

    # Link komentara

  30. Baš sam ponosan!
    (charlie, 8. decembar 2019 05:38)

    # Link komentara

  31. Stvarno golcina.
    (Komsija, 8. decembar 2019 02:21)

    # Link komentara

  32. (Laske, 7. decembar 2019 23:57)Ronaldo iz Uniteda je za Messija Maradona licno,mogao je pre 10 godina da se povuce i opet bi bio legenda . Real i sve posle toga je slag na tortu.ovaj dole pise o izazovima i sto nije dosao u Milan? pa nije dosao zbog lige nego da proba i sa trecim klubom da osvoji LS, imao je petlje da izadje iz zone komfora za razliku od nekih.
    (lektor, 8. decembar 2019 02:00)

    # Link komentara

  33. @Sasa
    Nije izazov prijatelju da dodjes u najjaci tim u jednoj Seria A koja nije na nivou od pre 15-tak godina. ‘Zeleo bih izazov, hm, bas je izazov osvojiti Seria A sa Juveom!’. Izazov bi bio da je otisao u Inter ili Milan npr. Ajde Milan je bas slab nego Inter. Pa kao izazov. To je izazov. On je izabrao izazov kao kada bi ti imao Bugatti i izazove te neki Fiat. To nije izazov nego pumpanje statistike i pored toga je jedan Kvaljarela bio bolji golgeter prosle sezone takodje su vise golova od njega dali i Zapata i Piatek iz Milana. Hocu reci nema ekipu kao sto je ekipa u Madridu radila za njega. Igraci Juvea ne zele da igraju samo za njega i to se odmah vidi u njegovoj statistici. On je izabran za igraca sezone samo zbog imena prosle sezone. Kvaljarela je trebao da pokupi to priznanje posto je imao vise golova, a isti broj asistencija kao Ronaldo. Ali Juve masina radi u Italiji. Lik je dao 21 gol i podelio 8 asistencija, a posto ga stalno poredite sa Mesijem, omaleni Argentinac koji uopste nije napadac niti svi igraju za njega nego je on taj koji vodi igru postigao 36 golova i podelio 15 asistencija prosle sezone u ligi. P.S. Benzema je postigao takodje 21 gol u ligi. Da ti kazem, izazov je kada sednes u auto slicne snage kao tvoj protivnik i pobeda zavisi u tvom šaltanju brzine. Tj tvoj kvalitet. Ne znam do kada cete svrstavati Ronalda u vrh ‘ikada’ kada to nije. Vrhunski strelac je bio i Miler iz Nemacke pre 50 godina pa nije ostao nesto upamcen. Jeste, kao dobar strelac i to je to. Tako ce vam biti i sa Ronaldom koji to zna i zato budzi statistiku maksimalno da divljenje potraje.
    (kako da ne, 8. decembar 2019 01:45)

    # Link komentara

  34. Mislim da je samo dva prvenstva osvojio za 9 sezona u Spaniji, neki pisu ovde da mu je izazov Juventus, trebao je u Milan da ode da trazi izazov a ne u najjacem klubu
     (Royal, 7. decembar 2019 23:35)  ma upravu si.. neki ne smeju izazov da prihvate i na naj jace klubove. ni juve ni city ni bayern..
    (presheva, 8. decembar 2019 01:41)

    # Link komentara

  35. Pogledao sam gol. Iskreno ne znam da li bi jos neki na s igrac uspeo onakav gol da da. U trku prijem jednom nogom i odmah sut drugom. Ovo bi eventualno mozda uspeo Jovic jer poseduje sjajnu tehniku. Samo sto niko ne zna zasto ne dobijaju šansu u reprezentaciji...
    (MarkoPFC, 8. decembar 2019 01:12)

    # Link komentara

  36. ovi kao da se takmice da ne osvoje ligu
     (komedija, 8. decembar 2019 00:27)

    # Link komentara

  37. Al ste svi koji pisete protiv Juvea zaboravili da je taj isti Juve dobio Inter u gostima i da mu na prolece dolaze i Inter i Lazio tako da je dva boda razlike zanemarljivo.
    (Juventino, 8. decembar 2019 00:26)

    # Link komentara

  38. @(dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 23:00)

    Kao prvo, Muslin je išutiran iz svakog kluba koji je trenirao zbog optužbi da je tražio novac od igrača i njihovih menadžera da bi ih stavio u tim. Ako ćeš ti praviti jednog kriminalca od blata izvoli...
    Kao drugo, nismo doživeli neuspeh protiv Švajcarske zbog Sergeja nego zbog forsiranja Muslinovog koncepta sa kojim je Krstajić samo nastavio ( preskakanje sredine terena bunarenjem na sidraša Mitrovića, dvojica sporih panjeva Matić - MIlivojević na sredini pored kojih je Šaćiri prolazio kao brzi voz). Od kakve bi koristi bio sjajni tehničar Sergej na sredini kad se dugim loptama preskače sredina. Sva je pažnja švajcarske odbrane bila na njega skontrisana, a kad bi se oslobodio čuvara nije imao kome dodati loptu jer saigrača u blizini nije bilo. Srbija nije ni organizovala napad, već je bunarila na sidraša. Srbija nije igrala fudbal na SP, nego Muslinov anti-fudbal, a to na SP ne prolazi. Kao treće, ako već komentarišeš Sergeja onda bi trebalo da pratiš njegove klupske igre,a ne da kao ostali ljubitelji Muslina pišeš zajedljive i besmislene komentare. Sergej ima već četiri asistencije i tri gola ove sezone, mada njegov posao nisu golovi već organizacija igre na sredini terena. Konstatno pruža dobre partije i jedan je od najboljih veznjaka Serije A o čemu svedoči i činjenica da je odlukom AIC (italijanski ekvivalent nagradama FIFE i neka vsrta Oskara italijanskog fudbala) ulazio u idealnu postavu italijanske lige.
    (nnn, 8. decembar 2019 00:22)

    # Link komentara

  39. Sari je za ovih nekoliko meseci zesce upropastio Juventus.
    Cele sezone igraju ocajno, skoro sve utakmice sto su dobili, dobili su jedva. Igra nikakva.
    Alegri je za njega doktor.
     (kalup, 8. decembar 2019 00:15)

    # Link komentara

  40. sta vredi...ja cu sl. kolo na njih.
    Oni ce izgubiti od nekih slepaca.
     (punimlimenke, 8. decembar 2019 00:14)

    # Link komentara

  41. Muslinovi botovi će dobiti nervni slom zbog ovog naslova.
    (anti-bot, 7. decembar 2019 22:51)

    zbog cega bi?

    uvalio jedan gol a obicno je prosek?

    sad ce biti nedelju dana 1000 novinarskih naslova da menja barsa mesija za njega? pa posle pola godine ponovo muk jer se ni ne primecuje?

    u repki nista pokazao nije, a zbog njega smo dobili krstajica i slicne (nije ni muslin neki trener, stavise njegov fudbal je tek za mrvicu bolji od domacih bunkerasa sa 10 zadnjih veznih, al nas je bar vodio na svetsko)...
    (netko, 8. decembar 2019 00:10)

    # Link komentara

  42. kao neutralni posmatrac moram reci da dva kola za redom se sudi protiv juvenutsa i o tome se ništa ne piše, jer dosta diskutubilnih odluka, sve na stranu lacia i u proslom kolu sasuola, mozda inter i osvoji, ali vidi se da se sili sve da juventus ne uzme ove godine, velik je sa ostatak lige
     (pazoo, 8. decembar 2019 00:06)

    # Link komentara

  43. Nejasno mi je da na ovoj planeti postoje oblici zivota koji porede onog postavljaca noge u petercu iz Juventusa sa fudbalskim vanzemaljcem iz Barselone. Inace Sergej pokidao!
     (Laske, 7. decembar 2019 23:57)

    # Link komentara

  44. Sergej sa 140 miliona na 400 miliona vrednosti!!!
     (capitano, 7. decembar 2019 23:40)

    # Link komentara

  45. A bio je vec i red. Doduse, nesto se cudno desava danas. I Kovacic zabio za Celzi :D
    (hm, 7. decembar 2019 23:37)

    # Link komentara

  46. Ronaldo je otisao iz Spanske Lige da moze konacno osvojiti nekolike lige,jer od Messija nije mogao,ali evo izgleda da mu se i odje komplikuje.
    (Sinki, 07. decembar 2019 22:46)

    Mislim da je samo dva prvenstva osvojio za 9 sezona u Spaniji, neki pisu ovde da mu je izazov Juventus, trebao je u Milan da ode da trazi izazov a ne u najjacem klubu
     (Royal, 7. decembar 2019 23:35)

    # Link komentara

  47. Kakav prijem Sergeja i kakav gol, unistio damu
     (Nicola, 7. decembar 2019 23:33)

    # Link komentara

  48. Bajern, Siti i Juve izgubili.
    Prelep fudbalski dan.
    Vreme za nove sampione!
     (MaceBobiste, 7. decembar 2019 23:31)

    # Link komentara

  49. Top samo POŠTENO SUDJENJE I JUVE SA SARIJEM NE ZNA GDE JE...
    (gremlin, 7. decembar 2019 23:24)

    # Link komentara

  50. Sarri je toliko los da ovakav Juve nece osvojiti titulu. Jos jedna potvrda da bez Hrvatanema trofeja.
    (drago, 7. decembar 2019 23:23)

    # Link komentara

  51. Ma kakav sergej...osim tog gola absolutno nista nije pokazao
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 23:22)

    # Link komentara

  52. Luis Alberto i Sergej ubjedljivo najbolji na terenu. Gledao sam utakmicu i komentare stručnjaka poslije utakmice na sky i svi se slažu da je Sergej neosporivo jako dobar igrač, ali što kaže Deki Stanković još kad bi bar pretrčao kilometar, kilometar i po više....
     (friúl, 7. decembar 2019 23:19)

    # Link komentara

  53. Muslinovi botovi će dobiti nervni slom zbog ovog naslova.
    (anti-bot, 7. decembar 2019 22:51)

    Zasto? Zato sto je izvikani i preplaceni igrac par godina kasnije zablistao jednom na par sekundi?
    (ako zelite corau koku, posaljite SMS, 7. decembar 2019 23:18)

    # Link komentara

  54. Ja verujem da je večeras cena skočila preko 180mil.!
    (Boro iz Pobede, 7. decembar 2019 23:14)

    # Link komentara

  55. Dodji u Chelsea Sergej, novi broj 8, sa Lampardom najbolji igrac sredine terena na svetu, ne samo u Serie A!
    (BlueBlueBlue, 7. decembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  56. Умеша се Лацио у борбу за скудето... можда јесте рано, али зато никад није касно ;)
    (Хаџи, 7. decembar 2019 23:06)

    # Link komentara

  57. Ronaldo je otisao iz Spanske Lige da moze konacno osvojiti nekolike lige,jer od Messija nije mogao,ali evo izgleda da mu se i odje komplikuje.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinki, 7. decembar 2019 22:46) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Ronaldo je osvojio Premier ligu, Primeru kao i Seriju A. Nigde on nije otisao bezeci od Mesija, vec trazeci dalje izazove. Naosvajao se on "Nekoliko liga" sto bi ti rekao. Pogotovo Liga sampiona. Besmislen ti jeste komentar. Infantilan.
    (Sasa, 7. decembar 2019 23:05)

    # Link komentara

  58. Форца Интер! Сергеј 👎!
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 7. decembar 2019 23:04)

    # Link komentara

  59. Zakuhalo se u Italiji, Alegri im je bio dosadan, čovjrk koji je osvojio toliko titula zaredom i doveo Juve do dva finala LŠ (nijr on kriv što juve ima tako uzasnu tradiciju u finalima a uz to je igrao protiv RM i Barse gdje su objektivno bili autsajderi) pa su doveli Sarija i sada ono sto je bilo sigurno vise nije. Tacno je da je i Konte jedan od razloga ove situacije u Italiji ali da stara dama mijenja pobjednicki tim to nema smisla. Jasno da zele LŠ, zato su doveli i Ronalda ali šanse na klupi sa Sarijem nisu nista vece nego sa Masimom. Lacio ove sezone hit.
    (Red devil 7, 7. decembar 2019 23:04)

    # Link komentara

  60. Bravo, Serđo! Pozdrav od tvojih Slaninara, samo nastavi tako!
    (besan ker, 7. decembar 2019 23:00)

    # Link komentara

  61. Muslinovi botovi će dobiti nervni slom zbog ovog naslova.
    (anti-bot, 07. decembar 2019 22:51)
    Kralju,taj Muslin je poslednji naš selektor koji nas je odveo na neko veliko takmičenje...Narednih 30 godina naša reprezentacija neće igrati EP i SP...Pravićemo tog Muslina od blata...Njega i još par igrača što su se forsirali na SP nas je koštalo blamaže protiv albanaca...Naravno da je za sve platio Bane Ivanović a ne ovaj momak i njih još par..Jedina smo zemlja na svetu u kojoj se stavljaju igrači i interes pre reprezentacije i uspeha iste...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 23:00)

    # Link komentara

  62. Ма, није
    (А. Петров, 7. decembar 2019 23:00)

    # Link komentara

  63. Udriiiiiii Sergejeee
     (Mario, 7. decembar 2019 22:58)

    # Link komentara

  64. Sergej nekoliko sezona unazad medju najboljim veznim igracima u Italiji, a u reprezentaciji prakticno i ne igra. Sta je toliko tesko, staviti najbolje igrace koje imas na raspolaganju. Ne, moraju ovi nasi selektori da glume ludilo… Nema Grujica, Jovica, SMS jedva u protokolu. Kako mozes da ocekujes dobre rezultate, kada savez i rukovodstvo sabotiraju sami sebe.
    (Ivan, 7. decembar 2019 22:56)

    # Link komentara

  65. Pa i corava koka ubode neko zrno.
     (Stanimal, 7. decembar 2019 22:56)

    # Link komentara

  66. Ako hoćeš da ti tim igra najkomplikovaniji fudbal na svetu-dovedeš Sarija i stvar je rešena.Hiljade pasova do šesnajsterca da se protivnik sto puta namesti u blok...e moj Sari...FORZA JUVE!!!...
    (Trivajuve, 7. decembar 2019 22:55)

    # Link komentara

  67. Naslov je dobar, ali za nekoga ko nije gledao meč. Oni koji su gledali znaju da je malo preterivanje u pitanju.
     (Malkom, 7. decembar 2019 22:54)

    # Link komentara

  68. Dobar, igrač,
     (djoka, 7. decembar 2019 22:54)

    # Link komentara

  69. Napokon da proradi i on,da se nije džabe pisalo mesecima o njemu onomad....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 22:53)

    # Link komentara

  70. Imaš jednog od najboljih trenera na svetu, ode i ti dovedes jednog od najgorih, koji igra fudbal na 0-1 gola, strašno, Juventus ništa neće osvojiti ove sezone
     (Ika, 7. decembar 2019 22:51)

    # Link komentara

  71. Muslinovi botovi će dobiti nervni slom zbog ovog naslova.
    (anti-bot, 7. decembar 2019 22:51)

    # Link komentara

  72. Bravo Sergej.Inter do skudeta ove godine :)
    (Toni, 7. decembar 2019 22:51)

    # Link komentara

  73. Cim sudije ne pomognu Juventusu oni gube
     (Paskal, 7. decembar 2019 22:51)

    # Link komentara

  74. Bravo Laciooo zgazili ste ih
     (Orinoko, 7. decembar 2019 22:49)

    # Link komentara

  75. Narednih 7 dana će biti tekstovi o ovom podvigu...Inače svaka čast za gol protiv Juvea...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 22:47)

    # Link komentara

  76. Ronaldo je otisao iz Spanske Lige da moze konacno osvojiti nekolike lige,jer od Messija nije mogao,ali evo izgleda da mu se i odje komplikuje.
     (Sinki, 7. decembar 2019 22:46)

    # Link komentara

  77. BRAVO.
    (Marko, 7. decembar 2019 22:46)

    # Link komentara

  78. Pevaj Srbijo, zemljo junaka! SMS igrač utakmice, kakav prijem i gol! Svaka mu čast!
     (Mihajlo, 7. decembar 2019 22:45)

    # Link komentara

  79. Bravo Sergej !!!
     (VeljaCZV, 7. decembar 2019 22:45)

    # Link komentara

  80. Ako Inter ove godine ne osvoji titulu nece nikad.
    (Loading..., 7. decembar 2019 22:44)

    # Link komentara

  81. Bravo breeee braco Lacijali! Vole vas Interisti! Gazi lopove bree!
    (Jevge Interista, 7. decembar 2019 22:44)

    # Link komentara