1. Navijam za Zvezdu, maltene od rodjenja, a trecinu zivota sam zivio u Srbiji.Medjutim,ne mogu da se otmem utisku da zvezdini navijaci ne mogu da se pomire sa tim, da se u Podgorici stvara regionalni lider u kosarci.
    (Zoran PG, 08. decembar 2019 20:54


    lider koji je u prošlogodišnjem finalu dobio po tamburi sa 100+ razlike,ne budi smešan ,zadužili se i nastavljaju sa dugovima...
     (zelja, 8. decembar 2019 21:41)

    # Link komentara

  2. Navijam za Zvezdu, maltene od rodjenja, a trecinu zivota sam zivio u Srbiji.Medjutim,ne mogu da se otmem utisku da zvezdini navijaci ne mogu da se pomire sa tim, da se u Podgorici stvara regionalni lider u kosarci.
    (Zoran PG, 8. decembar 2019 20:54)

    # Link komentara

  3. @gile: gordic je rekao da je verbalno napadnut od strane jednog coveka (sa akreditacijom, sto je sramno), ali to se desilo POSLE utakmice i pricamo o VERBALNOM napadu...
    ako laze mondo.me mene, lazem i ja vas...
     (lal, 8. decembar 2019 18:24)

    # Link komentara

  4. lal...upravo si rekao neistinu.kad vas je buducnost brejknula u bg prvu svasta ste radili da dobijete drugu.napali fizicki gordića i onoga crnca.a vec o lozenju atmosfere i bricanje svakakvih laži od vašeg ćokija da ne pričam!samo mi nisu jasni bg mediji koji sve cuju i vide svojim ocima i usima i pored toga ne iznesusvoj stav već prenose i drže za istinu što ćoki kaže!
     (gile, 8. decembar 2019 10:29)

    # Link komentara

  5. 100 komentara na pobjedu Buducnosti... a sve vas kao ne interesuje neka neka
    (Podgoricki, 8. decembar 2019 10:26)

    # Link komentara

  6. (Slobodan, 8. decembar 2019 09:08) Klasican covicev sledbenik koji ne zeli sebi da prizna da su mu ugasili klub ili kako oni to kazu "zamrzli", dali svoje ime drugom klubu i preselili se na odredjeno vreme u zeleznik i ubedili sebe da je to ona njihova zvezda, dok je prava zvezda bila u nekom zamrzivacu u zelezniku ili ko zna gde. Pa onda tako nesretan i isfrustriran sto je ostao bez voljenog kluba pokusava da izjednaci ono sto se izjednaciti ne moze. Poslovno tehnicku saradnju dva kluba, koji nisu menjali adrese, preuzimali igrace, hale i sta ti ja znam sa brisanjem njegovog voljenog kluba. Bese nekad i kk zvezda borovica u Rumi isto tako. Ali dobro, tako ce oni vecno ne bi li ublazili sav sram koji osecaju zbog svoje bruke. Treba ih i razumeti. Mada, nekad ovo njihovo mesanje baba i zaba zahteva i odgovor i reakciju.
    (stoler, 8. decembar 2019 09:51)

    # Link komentara

  7. @teorije zavere: kosarka kakva se igra danas, ne bi ni postojala na ovim prostorima da nije bilo kk zvezde... bili bismo na nivou svajcarske...
    da li treba da omalovazavamo stepu stepanovica zato sto nije obarao nevidljive avione?!?
     (lal, 8. decembar 2019 09:21)

    # Link komentara

  8. @gringos pg: dobili nas hrvati dva puta u dva dana na f4... i zvezdu i partizan... u sred beograda... niko nam nije bio kriv... sve posteno cestitali i priznali... evo dobila nas cedevita proslo kolo... bili su momci bolji... svaka cast... dobila nas buducnost pre dve sezone prvu utakmicu i brejknula nas u beogradu... i dalje je sve bilo ok...
    a onda smo stigli u podgoricu... TU JE SVE POCELO... i ma sta tebi bokan govorio to je jedina istina... dokumentovana i nepromenjiva...
    a da je covic dobar, NIJE... ali da bi posvadjao dva oka u glavi?!? pa nije on sah milo... nesto si pobrkao...
    i dok ste, na primer, posteno dobili zvezdu u beogradu ove godine (nestvaran sut sa vase strane, nasa losa forma, prazne tribine... moze se uvek naci izgovor), nad partizanom ste izvrsili udruzeni zlocinacki poduhvat... ali naucili su i oni lekciju, kao sto je i zvezda... nema vise na mufte... moracete da naucite da igrate, pre nego sto ponovo postanete sampioni...
     (lal, 8. decembar 2019 09:18)

    # Link komentara

  9. Cuj fuzionisanje sa Logikeom?Dete,ne mozes porediti to sa gasenjem cz,zatim pravljenje mutanta,"kome niko ne moze zabraniti kako ce se zvati"!Igokea je. pre svega preduzece,po kom se zove kk iz Laktasa,reklama se placa!
    (dure, 08. decembar 2019 08:35)

    Super, a zasto su se oni zvali Igokea-Partizan ???
    Ako te mogu shvatiti oni su platili vama da se zovete Parrizan-Igokea a vi njima da se zovu Igokea-Partizan ...
    Pise ti na netu sta su napravili i kako su se ujedinili da ne maltretiras ni sebe ni nas ... znao ono kada je kosarkaska lopta preskocila Drinu itd...
    Po istom modelu su se ujedinili Olimpija i Cedevita, Olimpija-Cedevita igra ABA i Slovenacku ligu a Cedevita-Olimpija samo neku Hrvatsku ...
    (Slobodan, 8. decembar 2019 09:08)

    # Link komentara

  10. (teorije zavere, 8. decembar 2019 00:42) Ne znaju oni to druze, jer jedva da jos ima zivih svedoka te dominacije iz cetrdesetih pa o tim "slavnim" danima jos ponesto mogu da nadju samo na internetu. I na tim cetrdesetim godina proslog veka oni zasnivaju svu svoju bitnost u jugoslovenskoj i srpskoj kosarci. Ne znam kako ti, ali meni je draze sto smo prvu titulu osvojili bas te 1976. i sto smo postali ozbiljan klub kad je i kosarka na ovim prostorima postala ozbiljna igra, kad su poceli da se osvajaju evropski trofeji, reprezentacija zlata i znacajne medalje, kad su se radjali veliki svetski i evropski igraci i treneri, a mali nebitni klub i njegovi navijaci bili samo nemi posmatraci svega toga. Zato oni i pricaju i vade neke praistorijske podatke sa interneta jer nesretnici nemaju za sta drugo da se uhvate, posto su od 1955. realno nebitni. I da nije bilo tog perioda i tih titula sa sljake oni ne bi imali o cemu da pricaju i da se busaju u grudi.
    (stoler, 8. decembar 2019 09:07)

    # Link komentara

  11. Sve ce to pregaziti Sakota k'o plitak potok, polako....
     (UGASENO JSD partizai, 8. decembar 2019 08:58)

    # Link komentara

  12. Cuj fuzionisanje sa Logikeom?Dete,ne mozes porediti to sa gasenjem cz,zatim pravljenje mutanta,"kome niko ne moze zabraniti kako ce se zvati"!Igokea je. pre svega preduzece,po kom se zove kk iz Laktasa,reklama se placa!
     (dure, 8. decembar 2019 08:35)

    # Link komentara

  13. Ova Srbija je čudo. Ja se ne sjećam kad ste zadnji put kada ste izgubili pružili ruku i rekli svaka čast uvijek sudije krive, sve protiv vas.

    Od 16 titula ABA lige 13 su osvojili klubovi iz Srbije, ovdje neko nekog pravi blesavim. Napravite linč atmosferu u Beogradu a onda pričate kako je loša atmosfera bila u Podgorici...

    Srbija izgubi 5:0 u fudbalu, ovdje idu komentari pokrao nas sudija a lagano je moglo bit 4:0 nego sudija protiv nas... Ma bolji smo.

    Uz to Covic je ubedljivo najprljaviji lik u sportu na Balkanu, taj bi druže dva brata zavadio da oci jedan drugom pokopaju.

    Što se Zvezde tiče mi vas čekamo u finalu ili već u polufinalu jer realno ćete teško izgurati i ABA i El, a onda ko sta ponese. Volio bih da bude dobra atmosfera ali teško će to biti naročito posle onoga što se desilo prošle godine, uz to vas predsjednik stalno doliva ulje na vatru. Fora je sto ko god se u ati u kolo sa tim srpskim kompleksima ostane da se valja u blatu sa vama... Kome bre treba onakva atmosfera, kome treba Covic u sportu?
    (Gringos_pg, 8. decembar 2019 08:14)

    # Link komentara

  14. ajmo plavi...do titule!
     (gile, 8. decembar 2019 08:03)

    # Link komentara

  15. Vwv
    Vi stvarno i dalje niste naucili sta znaci rec fuzija koliko ja vidim
    Svaka vama cast
    Ali vama niko ne moze da zabrani kako cete da se zovete, samo kupite svoj klub i dovodite koga vi hocete
     (PFC, 8. decembar 2019 05:14)

    # Link komentara

  16. Sve će ovo Partizan odrati u play offu kad doda gas. Sad igra sa 30% snage i delje, kad krene da igra full košarku pregaziće sve.
     (Luke Babbitt gravedigger, 8. decembar 2019 03:45)

    # Link komentara

  17. ja cekam hendikep a Nidam tapka da prodje vreme..
     (miki, 8. decembar 2019 01:46)

    # Link komentara

  18. Navijaci kluba koji se 2007.fuzionisao sa Igokeom, pominju Gebelsa i 1000puta ponovljenu laz??? Zemljo otvori se!!! Kad iz mrznje pominjete Cz, najtrofejniji klub SFRJ, po broju titula, da ustanete mirno, jer ste prvu osvojili tek 1976.!!!
    (vwb, 07. decembar 2019 21:50)

    Zato je Zvezda prvih 8 titula osvojila dok, vecina klubova koji danas igraju kosarku, nije ni postojala i to na turnirima od 4 ili 6 ekipa. Zvezda je jedina bila ucesnik na svim turnirima nakon 2 svetskog rata... Kosarka ovakvu kakvu je znamo danas, pocinje da se igra dosta kasnije...
    (teorije zavere, 8. decembar 2019 00:42)

    # Link komentara

  19. Vrhunska partija,korektno navijanje,bez i najmanjeg incidenta...prava sportska atmosfera...A znamo kako se ova ista Cedevita docekivala u Bg...pa onda mi divljaci?
    Inače,Moraču pune samo BG blizanci jel? Ne bih baš rekao...
    (Dado PG, 8. decembar 2019 00:20)

    # Link komentara

  20. Ove godine vam ni sudije nece pomoci, kao sto su uglavnom i radile od kad je kosarke na ovim prostorima. Kad smo mi malo porasli i ne dozvoljavamo da nas ocigledno kradete onda su odjednom sudije "nase".
    (delboj, 7. decembar 2019 21:08)

    Ovo je najbolesniji komentar dana.

    Pokrali ste Partizan ove godine, prošle ste vi i Jasko Fijasko započeli i pravili haos, pa se nastavilo na kraju u Pioniru, pretprošle ste pokrali Zvezdu najstrašnije. Da i Cedevitu, ali nema veze.
    (Knedla, 7. decembar 2019 23:11)

    Bato moj, Coviceve performanse u pravljenju haosu su odavno prisutne. Mnogo prije Bokana. Nama kad ne dosude 6,7 faulova u Pioniru mi smo presrecni.

    Vi ste poceli i pretprosle, i prosle godine. Mi znamo, a i vi, sto je bilo u drugoj utakmici u BG, i pretprosle, i prosle godine.
    (delboj, 8. decembar 2019 00:16)

    # Link komentara

  21. Ima da padne branje ušiju kao prošle godine. Realno, ova Budućnost je komedija za onu od prošle godine, gledajući igrački kadar. Samo što je prošle godine Jasko fijasko odradio svoje. Ove godine je Budućnost u formi na samom početku sezone, a CZ raštimovana skroz, pa je još Šakota treći čovek koji vodi ekipu od početka sezone. Drž'te se dobro kad Crvena furija uđe u formu.
     (ferdinand, 8. decembar 2019 00:00)

    # Link komentara

  22. Navijaci kluba koji se 2007.fuzionisao sa Igokeom, pominju Gebelsa i 1000puta ponovljenu laz??? Zemljo otvori se!!! Kad iz mrznje pominjete Cz, najtrofejniji klub SFRJ, po broju titula, da ustanete mirno, jer ste prvu osvojili tek 1976.!!!
    (vwb, 07. decembar 2019 21:50)

    šljaka je čudo...
     (Gordon Bennett, 7. decembar 2019 23:55)

    # Link komentara

  23. A ja se ponadao da bih mogao ovdje procitati komentar o utakmici, jer nisam gledao...

    Sve u svemu, bice zestoka borba za prve cetiri pozicije. U ovom prvom dijelu samo je Buducnost napravila break protiv CZ, sve ostalo pobjede domacina od prva 4 kluba. Niko drugi se, realno, ne moze umijesati u borbu za play off.

    Pretpostavljam da ce ova 4 tima imati max 2-3 kiksa u drugom dijelu, sto znaci da ce medjusobni susreti odlucivati o plasmanu, vjerovatno kos razlika. Svi vec imaju po jedan "kiks".

    Ne razumijem kako neki ljubitelj kosarke moze biti protiv ove lige, cak i bez obzira na to da li garantuje EL. Sta mislite, da ce Bartomeu dati nekoj od lokalnih liga plasman u EL? Zar nije bitna titula u ABA Ligi sama po sebi? Zar nije bitno biti najbolji u nekom takmicenju samo po sebi? Ovako su barem sigurna 3 mjesta u EC.

    Uostalom, bolje je biti konkurentan u EC, nego ganjati 11 pobjeda u EL koje nista ne znace. Nije ovo fudbalska ChL da se dobijaju velike pare kao satisfakcija.

    Inace, izgleda da su sva 4 tima jaci nego prosle godine. Bice ovo zanimljivo prvenstvo
    (Komsija, 7. decembar 2019 23:49)

    # Link komentara

  24. (Radikal Republika Srpska, 7. decembar 2019 23:15) Kakvo radikalno lupetanje.
    (stoler, 7. decembar 2019 23:41)

    # Link komentara

  25. Svako poredjenje Zvezde i Buducnosti prestsje kad se vidi da Zvezda ima 5 pobeda u 12 Meceva a Buducnost 6 u celoj EL sezoni.

    Budućnost je EL igrala s budžetom od nepunih 6 miliona, a mutant je igra s budžetom od nepunih 14 miliona. Znači više od duplo više para imate. Izvor informacija je isti. Znači treba vam barem 12 pobjeda da bi bili isti a ne vidim đe ćete ih napravit.
    (moralni gmizavac, 7. decembar 2019 22:50)

    Nije tacno da Partizan Igokea ima 14 miliona evra budzet. Ne lazi.
    (John Terry, 7. decembar 2019 23:37)

    # Link komentara

  26. Dvije ispodprosecne Cipiripi ekipice gde je pobedu odnio domaćin zbog sudenja iako ima daleko lošiji roster od Cedevita Olimpije.Sacekajte dok Crvena Furija,srpski evroligas sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) završi posao u evroligi na višem nivou košarke, a onda će da dođu na red ove inferiorne ekipice iz ABA lige. Tada ćete moci da vidite i osetite pravu snagu crveno bele mašinerije i u proseku sve ispod tridesetak razlike bice ravno senzaciji.
    (Radikal Republika Srpska, 7. decembar 2019 23:15)

    # Link komentara

  27. Ove godine vam ni sudije nece pomoci, kao sto su uglavnom i radile od kad je kosarke na ovim prostorima. Kad smo mi malo porasli i ne dozvoljavamo da nas ocigledno kradete onda su odjednom sudije "nase".
    (delboj, 7. decembar 2019 21:08)

    Ovo je najbolesniji komentar dana.

    Pokrali ste Partizan ove godine, prošle ste vi i Jasko Fijasko započeli i pravili haos, pa se nastavilo na kraju u Pioniru, pretprošle ste pokrali Zvezdu najstrašnije. Da i Cedevitu, ali nema veze.
    (Knedla, 7. decembar 2019 23:11)

    # Link komentara

  28. Sada ima sasvim solidnu ekipu ,mnogo bolja koncepcija nego ono prosle godine .Po meni makar je Zvezda i dalje hlavni favorui,najsiru rotaciju imaju ,Braun se polako prilagodjava.Partizan isto ima potencijala sada da se ozniljno umesa u borbu za titulu .
    (Buducnost, 7. decembar 2019 23:05)

    # Link komentara

  29. Drugari može li neko da objasni zbog čega je u sjutrašnjem duelu šestoplasiranog i drugoplasiranog ABA lige kvota 1.07 na šestoplasiranog? Mislio sam da će biti bar 1,10 da čovjek stavi 500 eura i zaradi 50, ali ovako ne ide?
    (mg, 7. decembar 2019 21:27)
    Drugar uzmi 30 sta ti fali netreba biti halav.
    (Bogdan, 7. decembar 2019 23:03)

    # Link komentara

  30. Šta sam vam pričao cijele godine a vi se meni smijali? Evroliga u sledeću godinu u Podgoricu
    (ogicg, 7. decembar 2019 19:59)





    :)))))
    crni ogi, što bismo mi pored arene i pionira utakmice igrali u podgorici?!
    (mladići borovi, devojke jele, 7. decembar 2019 22:59)

    # Link komentara

  31. Ista price svake godine navijaca Crvene Zvezde. Dizemo polako formu. Prosle godine ste dizali formu pa ste opet bili prvi. Morate priznati da ove godine stvari ne idu u vasu korist i bice vam vrlo tesko igrati protiv Buducnosti u Podgorici. Drugim recima, ostavite vi Partizan, Buducnost, COL. Prvo treba doci do 4. mesta. I nikada nemojte unapred da osvajate titule i lige, posle cete samo glupi ispasti kada ne odradite to. A sto se tice navijaca buducnosti iz prosle godine, oni su pak mogli da se prepucavaju jer su uvek bili na diobi 2/3/4 mesta a vi ste 6. ?? Srecno. Sportski pozdrav
    (AvF, 7. decembar 2019 22:57)

    # Link komentara

  32. sta se obarate s'milogorcima?!?
    moze prica ko sta hoce, svi znamo ko je prvi poceo.. i treba zavrsiti vise s'tim..
    ako pocne divljastvo, bilo gde, odmah prazniti halu, ako je to malo teze, kao sto i jeste, odloziti utakmicu, pa bez prisustva publike i cao zdravo..
    dokle vise ovaj sabanizam?!
     (Pant.LA, 7. decembar 2019 22:55)

    # Link komentara

  33. Drugari može li neko da objasni zbog čega je u sjutrašnjem duelu šestoplasiranog i drugoplasiranog ABA lige kvota 1.07 na šestoplasiranog? Mislio sam da će biti bar 1,10 da čovjek stavi 500 eura i zaradi 50, ali ovako ne ide?
    (mg, 7. decembar 2019 21:27)

    Neka oli, nagrdi ih.
    (delboj, 7. decembar 2019 22:54)

    # Link komentara

  34. Svako poredjenje Zvezde i Buducnosti prestsje kad se vidi da Zvezda ima 5 pobeda u 12 Meceva a Buducnost 6 u celoj EL sezoni.

    Budućnost je EL igrala s budžetom od nepunih 6 miliona, a mutant je igra s budžetom od nepunih 14 miliona. Znači više od duplo više para imate. Izvor informacija je isti. Znači treba vam barem 12 pobjeda da bi bili isti a ne vidim đe ćete ih napravit.
    (moralni gmizavac, 7. decembar 2019 22:50)

    # Link komentara

  35. @beogradski
    Klinac, Buducnost vec ima ZAGARANTOVANO mjesto u Evroligi sledece sezone. Sve je dogovoreno izmedju Bokana i Bartomeua. Ako osvojimo titulu, idemo kao sampioni ABA lige. Ako bi se desilo neko cudo da je ne osvojimo, idemo sa licencom, odnosno dobijamo wild card. To je poznaga cinjenica, nepoznata izgleda samo vama iz FMP-a.

    Haha ne mogu da verujem šta čitam.Jeste garantovao je mesto timu koji jedva skupio 5 pobeda prošle godine koji ima dvoranu za 5.000 ljudi i na mapi Evrope kao i grad i drzava jedva da je punoletan.Mora da vam je rekao da imate i zagarantovano mesto na f4 koji će se a đe drugde organizovati u Titogradu i obećao da će te u finalu posle dva produžetka pobediti Real.
     (OtacMakarije, 7. decembar 2019 22:49)

    # Link komentara

  36. pottazite malo statistilu pa ce i fmpu biti jasno da nema govora o sudjenju protiv njih. e sad sto covic ne moze da igra normalno nego stalno vrsi pritisak to je deiga prica. Svi ste zaboravili da je bokan bio sponzor zvezde!!!!
    (ivan, 7. decembar 2019 22:41)

    # Link komentara

  37. Za sve Titograđane
    100+ iz prosle godine vam nikako ne daje za pravo da futuru i to gde god da se igra smatrate favoritom protiv Zvezde.A zaboravljate da idete na noge Partizanu koji vam onu krađu od pre dve nedelje neće zaboraviti.
    Već sledeće nedelje sledi prizemljenje u Zelezniku.
     (Markobg, 7. decembar 2019 22:38)

    # Link komentara

  38. Nisi svjestan sta vas ceka u Podgorici, ugasicemo vas, a sa Bartomeuom je vec dogovoreno da Buducnost igra Evroligu, zato je u ukinuo sigurno mjesto. Mi smo u EL u narednim godinama, vi se gasite.
    (pg1, 07. decembar 2019 21:19)

    Tako je!!! Pariz, London i Podgorica! Tri najinteresantnija trzista za Djordija. Zeli najmanji grad i najmanju dvoranu u EL po svaku cenu!!! Jer marketinski potencijal Buducnosti je ogroman. Iteresovanje u Madridu, Barseloni, Atini, Istanbulu je nesluceno. Trazi se karta vise...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Magdalena, 7. decembar 2019 21:37)

    Naravno, para ima. I nije u opticaju samo Buducnost i Podgorica, povescemo Dordja i ekipu na Sveti Stefan pa cemo se dogovoriti...
    (delboj, 7. decembar 2019 22:20)

    # Link komentara

  39. Eto dragi ljubitelji košarke, sporta, olimpizma, viteštva, ako ste mislili da nema ljudi koji vole ovaj sport a radovali bi se tituli osvojenoj stolicama i ciglama po glavama gostiju, ili onoj osvojenoj četvorokorakom - razmislite opet. U Crnoj Gori se za takve kaže "kuća im ga daje".
    (mag, 7. decembar 2019 22:09)

    # Link komentara

  40. Normalno da osvajaju titulu kad u timu imaju Hasana Martina 24god otkrovenje sezone ,momak je cudoviste u pravom smislu!
     (Privacy, 7. decembar 2019 22:02)

    # Link komentara

  41. Iduci je pravi vjestacki Fmp pa onda kuci pravi Fmp
    (Prosto nevjerovatno, 7. decembar 2019 21:57)

    # Link komentara

  42. Neka osvoji i Budućnost samo ne fmp
    (ŠOKI PFC PRIJEDOR, 07. decembar 2019 19:59)/////// Idi ti care u Ljubiju i navijaj za tvoj Rudar!
    (naše će sene ..., 7. decembar 2019 21:54)

    # Link komentara

  43. Buducnost je finansijki ubjedljivo najstabilniji ABA-ligaski klub. Dok vi grcate u dugovima svake godine i jedva nalazite pare za punjenje budzeta i svake godine pijete tuzbe. Naravno da smo se sve dogovorili sa Djordjom :)))). Ove godine vam ni sudije nece pomoci, kao sto su uglavnom i radile od kad je kosarke na ovim prostorima. Kad smo mi malo porasli i ne dozvoljavamo da nas ocigledno kradete onda su odjednom sudije "nase".
    (delboj, 07. decembar 2019 21:08)

    Dogovorili se s Djokom, axaxaxaxxaxaaxa
     (NebaCar, 7. decembar 2019 21:50)

    # Link komentara

  44. Navijaci kluba koji se 2007.fuzionisao sa Igokeom, pominju Gebelsa i 1000puta ponovljenu laz??? Zemljo otvori se!!! Kad iz mrznje pominjete Cz, najtrofejniji klub SFRJ, po broju titula, da ustanete mirno, jer ste prvu osvojili tek 1976.!!!
     (vwb, 7. decembar 2019 21:50)

    # Link komentara

  45. Vidi, vidi, al' su se napalili ovi iz naruznijeg grada na svetu...rodjaci, Zvezda dize formu polako, kao pravi veliki klub, videli ste Brauna, Berona i ostale, sta da vam kazem, kad sve znate...cini mi se da ce opet biti prasenja na prolece, secate se kako Zvezda melje...aj, sportski pozdrav...
    (sALE, 7. decembar 2019 21:50)

    # Link komentara

  46. Alo podgorcani gde ste poleteli pa dali vi znate da dolazite partizan fmp Olimpiji i mornar takodje zvezda ce vas odučiti od košarke ko prošle godine. imaćete minimalno sest poraza i ova toje sedam a zvezda neće vise izgubiti ni jedne jer zvezda je mnoga jaca od vas boranije zato tisina bićete pregaženi u pleofu da sami nećete verovati staće vas snaći.pozdrav
    (zdravkogf, 7. decembar 2019 21:46)

    # Link komentara

  47. Jel to ona buducnost sto je prosle sezone gubila nekoliko utakmica od Zvezde preko 40 razlike,hahaha dobri su oni dobri,a sto je najtragicnije za njih da je Zvezda puno jaca nego prosle sezone,znaci neka se opet spreme...
     (antiJSD, 7. decembar 2019 21:42)

    # Link komentara

  48. Ogi,pg1, delboj, igor x 6, mg, pg.... A sve junačine iz Titograd. Viđu kolko ih je a kad pukne -100 ponovo niđe nikog. Čojstvo i junaštvo, jadan.
    (oberin martel, 7. decembar 2019 21:42)

    # Link komentara

  49. Milogorci, Ima Lorenco i Bily da vas napune, ponovo 40 razlike!
     (Kontras, 7. decembar 2019 21:40)

    # Link komentara

  50. Nisi svjestan sta vas ceka u Podgorici, ugasicemo vas, a sa Bartomeuom je vec dogovoreno da Buducnost igra Evroligu, zato je u ukinuo sigurno mjesto. Mi smo u EL u narednim godinama, vi se gasite.
    (pg1, 07. decembar 2019 21:19)

    Tako je!!! Pariz, London i Podgorica! Tri najinteresantnija trzista za Djordija. Zeli najmanji grad i najmanju dvoranu u EL po svaku cenu!!! Jer marketinski potencijal Buducnosti je ogroman. Iteresovanje u Madridu, Barseloni, Atini, Istanbulu je nesluceno. Trazi se karta vise...
     (Magdalena, 7. decembar 2019 21:37)

    # Link komentara

  51. Звезда после 12 кола у Евролиги има 5 победа, а Будућност је прошле године после свих 30 кола имала 6 победа. То довољно говори о разлици у класи. Видећеш у плеј-офу, када нам се заврши Евролига, како се игра кошарка.
    (Марко, 7. decembar 2019 20:46)

    Bato moj, bolje gledaj kako da dodjete do dobre pozicije za plej-of, jer ako budemo imali prednost domaceg terena vi ga pobjede u Moraci gledati necete, a sve na konto proslog finala i onoga sto ste uradili... U plej-ofu nas mogu izbaciti Partizan ili Olimpija jer cemo sa njima igrati gospodski kao sto i dolikuje tim klubovima, a vi Durenta da dovedete pobjede u Podgorici necete gledati.
    (delboj, 7. decembar 2019 21:33)

    # Link komentara

  52. Svako poredjenje Zvezde i Buducnosti prestsje kad se vidi da Zvezda ima 5 pobeda u 12 Meceva a Buducnost 6 u celoj EL sezoni.
     (Iskreno, 7. decembar 2019 21:31)

    # Link komentara

  53. Drugari može li neko da objasni zbog čega je u sjutrašnjem duelu šestoplasiranog i drugoplasiranog ABA lige kvota 1.07 na šestoplasiranog? Mislio sam da će biti bar 1,10 da čovjek stavi 500 eura i zaradi 50, ali ovako ne ide?
    (mg, 7. decembar 2019 21:27)

    # Link komentara

  54. @sut,wild card
    Fmp govori najtrofejnijem evropskom klubu Aba lige da je vestacki klub.Sada ste pod uticajem covica postali i ljubitelji gebelsovskih metoda,1000puta ponovljena laz postaje istina.A lepo vam je pre par dana covic rekao da napravite novi klub ako vam se ne svidja to sto on radi
     (vlado, 7. decembar 2019 21:23)

    # Link komentara

  55. @deki
    U zadnjem finalu ste kriminalnom agresijom, kamenicama i silom “oducili” i ukrali titulu, ali tu ste i sebi presudili za sva vremena. Nisi svjestan sta vas ceka u Podgorici, ugasicemo vas, a sa Bartomeuom je vec dogovoreno da Buducnost igra Evroligu, zato je u ukinuo sigurno mjesto. Mi smo u EL u narednim godinama, vi se gasite.
    (pg1, 7. decembar 2019 21:19)

    # Link komentara

  56. @he he
    Prika, unisticemo vas kao klub, u Podgorici vi ostajete bez jos jedne “Zvezde”. Pa pravite novu.
    (igor, 7. decembar 2019 21:09)

    # Link komentara

  57. Ogi i ostali navijači Future nikako da shvate da ABA liga nema zagarntovano mesto u EL i šampion lige nije siguran u EL. Izmedju ostalog, zato što EL ne želi timove poput Future unutra. Iz regiona, njih zanimaju samo Beograd, Zagreb i Ljubljana. Trenutno su samo 3 ekipu u konkurenciji za Wild card, osvojili titulu ili ne, Zvezda, Partizan i Olimpija. Ko bude bolje plasiran od ove tri ekipe, ide u EL, a ne ko bude šampion. Džaba krečite.
    (beogradski, 7. decembar 2019 20:34)

    Buducnost je finansijki ubjedljivo najstabilniji ABA-ligaski klub. Dok vi grcate u dugovima svake godine i jedva nalazite pare za punjenje budzeta i svake godine pijete tuzbe. Naravno da smo se sve dogovorili sa Djordjom :)))). Ove godine vam ni sudije nece pomoci, kao sto su uglavnom i radile od kad je kosarke na ovim prostorima. Kad smo mi malo porasli i ne dozvoljavamo da nas ocigledno kradete onda su odjednom sudije "nase".
    (delboj, 7. decembar 2019 21:08)

    # Link komentara

  58. @beogradski
    Klinac, Buducnost vec ima ZAGARANTOVANO mjesto u Evroligi sledece sezone. Sve je dogovoreno izmedju Bokana i Bartomeua. Ako osvojimo titulu, idemo kao sampioni ABA lige. Ako bi se desilo neko cudo da je ne osvojimo, idemo sa licencom, odnosno dobijamo wild card. To je poznaga cinjenica, nepoznata izgleda samo vama iz FMP-a.
    (igor, 7. decembar 2019 21:02)

    # Link komentara

  59. @Džoni
    Bartomeu je posle divljackog ponasanja zvezde u petoj utakmici rekao da nema vise zagarantovanov mjesta za ABA sampiona. Sto znaci da za divljake iz Zeleznika vise nema mjesta u EL. Sastanci Bartomeu sa Bokanom jasno pokazuju koji klub iz ABA lige on favorizuje.
    Vi ste nebitni, privatni klub na ivici bankrota.
    (igor, 7. decembar 2019 20:59)

    # Link komentara

  60. Dok Igokea i njeni navijaci,gledaju EL ispred malih ekrana,zaista nemam problem,sa tim ,ko ce biti prvi.C,B ili mi,sasvim svejedno,samo bez vestackih drzavnih tvorevina!!!Mi posle 6 g igranja EL,nemamo problem da igramo i EK,ali titula se ne osvaja u decembru?
     (Sut,wild,card, 7. decembar 2019 20:53)

    # Link komentara

  61. Buducnost ide lagano ka prvom mestu koje im daje prednost domaceg terena. Ne mogu vise ni da se setim kako stoje u EL ali i mi cigani i grobari trebamo da navijamo da prodju dalje. Ukoliko ispadnu iz EK i ostanu samo na ABA,Zvezda i Partizan imaju minimalne sanse jer ce se potrositi a nista nece uraditi. Uz cesitke igracima Buducnosti za pobedu mora da se prizna domacinsko sudjenje. O tome je Covic pricao pre neki dan, krajnje je vreme da Zvezda i Partizan nastupaju zajedno jer je u pitanju interes srpske kosarke. U tom smislu je Zvezda povukla Cabarkapu sa sastanka jer nije bio predstavnik Partizana koji je trazio odlaganje a nije udostojen ni odgovara. Buducnost i Cedevita Oli igraju na kartu srpske nesloge i rivalstva Zvezde i Partizana i za sada im to prolazi. Zvezdi u zadnjem finalu nisu mogli nista jer smo ih oducili ali ako bude "stani pani " odradice sudije posao
     (deki, 7. decembar 2019 20:51)

    # Link komentara

  62. Šta sam vam pričao cijele godine a vi se meni smijali? Evroliga u sledeću godinu u Podgoricu
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 7. decembar 2019 19:59)

    Звезда после 12 кола у Евролиги има 5 победа, а Будућност је прошле године после свих 30 кола имала 6 победа. То довољно говори о разлици у класи. Видећеш у плеј-офу, када нам се заврши Евролига, како се игра кошарка.
    (Марко, 7. decembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  63. Šta sam vam pričao cijele godine a vi se meni smijali? Evroliga u sledeću godinu u Podgoricu
    (ogicg, 07. decembar 2019 19:59)

    Onaj Bartomeu je baš zbog ekipa kao što je Budućnost i rekao da ABA nema zagarantovano mesto u EL, jer je ono od prošle godine bila bruka šta ste vi igrali? U EL sa ovih prostora mogu Zvezda, Partizan i eventualno CedOlimpija, mada je i to pod velikim znakom pitanja za njih. Tako da, ako ne bude šampion niko od te tri ekipe ABA neće ni imati predstavnika sledeće godine. Eventualno neki poziv Zvezdi (ako bi dobro dogurala ove sezone) ili Partizanu ako plate? Ako bi Partizan ušao kao finalista EC onda definitivno ne bi bilo bitno ko je šampion ABA, jer dva tima sa ovih prostora ni u ludilu ovaj neće pustiti da igraju?
     (Džoni, 7. decembar 2019 20:44)

    # Link komentara

  64. a kad se samo sjetim koliko je pred pocetak sezone bg poznavalaca igre pisalo "Buducnost jr proslost"... nece vam san na oci ocete ligu da gasite od muke
    (Podgoricki, 7. decembar 2019 20:44)

    # Link komentara

  65. BUDUCNOST ima manjinbudzet za igrace, ali zato za sudije ne stedi...
    Javore Javore,u sred Crne Gore..
    (sasa the red baron, 7. decembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  66. Ogi i ostali navijači Future nikako da shvate da ABA liga nema zagarntovano mesto u EL i šampion lige nije siguran u EL. Izmedju ostalog, zato što EL ne želi timove poput Future unutra. Iz regiona, njih zanimaju samo Beograd, Zagreb i Ljubljana. Trenutno su samo 3 ekipu u konkurenciji za Wild card, osvojili titulu ili ne, Zvezda, Partizan i Olimpija. Ko bude bolje plasiran od ove tri ekipe, ide u EL, a ne ko bude šampion. Džaba krečite.
    (beogradski, 7. decembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  67. Klasično gaženje! Šampionska igra cijelog kolektiva...pogotovo Dzonija Ivanovica...a svi znamo kako se zavrsava sezona koju on odigra na svom nivou!
    Titula se vraca u PG!
    (Damir PG, 7. decembar 2019 20:33)

    # Link komentara

  68. Nikad unapred ne treba prognozirat al" Budućnost svi proglase za tešku borbu 4.mesta ove sezone kad oni na prvom mestu uz loš start Zvezde i prijatno iznenađenje Primorske.

    Treba im čestitat na ovakvom startu.

    Što ne znači da su sigurno prvi i osvajači aba lige..
    (Poštovalac igre, 7. decembar 2019 20:32)

    # Link komentara

  69. Neka osvoji i Budućnost samo ne fmp
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ŠOKI PFC PRIJEDOR, 7. decembar 2019 19:59)

    Ma može i tvoja Bosna ili Sloboda Dita..
    (oberin martel, 7. decembar 2019 20:32)

    # Link komentara

  70. Šta sam vam pričao cijele godine a vi se meni smijali? Evroliga u sledeću godinu u Podgoricu
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 7. decembar 2019 19:59)

    Pa pričao si i prošle godine svašta pa vas je početnik Tomić sa duplo slabijim tim otresao kao slinu. Čini mi se u proseku je bilo -35... Neće Titograd nikada više vidjeti EL.
    (pivljanin, 7. decembar 2019 20:26)

    # Link komentara

  71. ogicg, pa da nam opet brukate region sa celih 6 pobeda? EL ostaje u Bg-u sledece sezone i to je to.
    (Gossa placa Zeljko, 7. decembar 2019 20:24)

    # Link komentara

  72. ali zato bilo domacinsko sudjene u prvih 15-20 min za milogorce sudije su uvek uz njih
    (Prizrenac, 7. decembar 2019 20:20)

    # Link komentara

  73. Budućnost gostuje FMP, Partizanu, Primorskoj i Olimpiji a čeka Zvezdu.

    tako da će joj trebati bar dve pobede da bude prva na kraju.

    daleko je play-off.
     (vremenska prognoza, 7. decembar 2019 20:16)

    # Link komentara

  74. Неко овде рече да Будућност има мањи буџет од Партизана...можда за играче...више троше на судије, посебно кад играју против Партизана и Звезде...
    (Capricorn, 7. decembar 2019 20:14)

    # Link komentara

  75. Buducnost salje jasnu poruku "Titula i Evroliga u Podgorici"!
    Dosadili su odavno beogradski blizanci.
    Napred plavi!
    (Milos, 7. decembar 2019 20:13)

    # Link komentara

  76. Čekamo Zvezdu da vam vratimo za prošlu godinu, dođite nećete se vratiti.
    (samir pg, 07. decembar 2019 20:01)

    Sta veljis bate?
     (kakone, 7. decembar 2019 20:13)

    # Link komentara

  77. Ogicg,no sto cete jado evroligu u Podgoricu da se brukate...
    (Radoslav, 7. decembar 2019 20:12)

    # Link komentara

  78. Buducnost mozda i svesno pustila evrokup, prvi.su i imaju veliku sansu da to budu na kraju sezone, medjutim i plejofu sledi otreznjenje!
     (cukce, 7. decembar 2019 20:10)

    # Link komentara

  79. Čekamo Zvezdu da vam vratimo za prošlu godinu, dođite nećete se vratiti.
    (samir pg, 7. decembar 2019 20:01)

    Ne mozete vi nista nama da vracate, jer ste sve to zapoceli prvi pre dve godine.
    (Ivan, 7. decembar 2019 20:10)

    # Link komentara

  80. Čekamo Zvezdu da vam vratimo za prošlu godinu, dođite nećete se vratiti.
    (samir pg, 07. decembar 2019 20:01)

    Ono što vi radite uz pomoć istih sudija beogradskim klubovima ne bi nigde prošlo osim u ovoj ligi. Ne budi bas 100% siguran prika da će sve biti tako.
     (he he, 7. decembar 2019 20:08)

    # Link komentara

  81. Buducnost ubedljivo najjaca u ABA ligi, osvojice ovo i to rutinski. Prvo mesto su obezbedili, tako da ce imati prednost domaceg terena, sto ce im dati dodatnu sigurnost.
    (@@@, 7. decembar 2019 20:03)

    # Link komentara

  82. Milogorci se ne šale... Ozbiljna ekipa, odličan roster, dobar trener, luda publika.
     (Beskitchmenjak, 7. decembar 2019 20:01)

    # Link komentara

  83. Čekamo Zvezdu da vam vratimo za prošlu godinu, dođite nećete se vratiti.
     (samir pg, 7. decembar 2019 20:01)

    # Link komentara

  84. Buducnost osvaja aba ligu igraju najbolje a nemaju najskuplji tim, imaju mnogo jeftini tim od partizanovog.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 7. decembar 2019 20:00)

    # Link komentara

  85. Neka osvoji i Budućnost samo ne fmp
     (ŠOKI PFC PRIJEDOR, 7. decembar 2019 19:59)

    # Link komentara

  86. Dzastin Kobs po meni najbolji stranac na poziciji 1i 2 u ligi.
     (Tumba petica, 7. decembar 2019 19:59)

    # Link komentara

  87. Šta sam vam pričao cijele godine a vi se meni smijali? Evroliga u sledeću godinu u Podgoricu
     (ogicg, 7. decembar 2019 19:59)

    # Link komentara

  88. Nije 91:75, nego 93:80.
    (Spale, 7. decembar 2019 19:58)

    # Link komentara