1. Sve mi se nekako cini da je sve to dobro izrezirano i da je glavni uzrok Jokiceve slabe forme to sto je igrao za reprezentaciju, a to ce biti glavni alibi da se vise ne odaziva. Sto smo gledali Jokica u repki, gledali smo.
    (Milan, 6. decembar 2019 10:05)

    # Link komentara

  2. Nikola samo treba da se uozbilji i počne malo više da radi na sebi i trenira više
    (super, 6. decembar 2019 06:43)

    # Link komentara

  3. Ma, biće bolje.Fizičku formu MORA da sredi!Kondicija mu je baš loša.Meni nikada neće biti jasno, kao u NBA je sve isplanirano do najsitnijeg detalja, svako ima max uslove itd...A onda igrač od koga se toliko očekuje se ovoliko zapusti.Svako ko je vežbao zna da su transformacije i dovodjenje kondicije uz pravilnu ishranu i vežbanje moguće u relativno kratkom periodu.Života mi,ovo mi nikada neće biti jasno.
    (MRKELA, 6. decembar 2019 03:31)

    # Link komentara

  4. Ma, biće bolje.Fizičku formu MORA da sredi!Kondicija mu je baš loša.Meni nikada neće biti jasno, kao u NBA je sve isplanirano do najsitnijeg detalja, svako ima max uslove itd...A onda igrač od koga se toliko očekuje se ovoliko zapusti.Svako ko je vežbao zna da su transformacije i dovodjenje kondicije uz pravilnu ishranu i vežbanje moguće u relativno kratkom periodu.Života mi,ovo mi nikada neće biti jasno.
    (MRKELA, 6. decembar 2019 03:31)

    # Link komentara

  5. Rachel Nichols i The Jump... kao da su je na Pinku osmislili. Prosle godine su 90% programa posvetili velikom vodji Lebronu iako Lakersi nisu usli u plejof. Emisija za one koji ni povrsno ne prate NBA.
    (Kurir emisija, 5. decembar 2019 23:15)

    # Link komentara

  6. Krivo mu je sto je Mri digao veću kintu pa ko veli, eto vam on nek vas gura :).
    Mišljenja sam da je suviše osetljiv, ali isto tako mislim da ga je tretman u reprezentaciji poremetio. E sad, da li zato sto je osetljiv ili je možda imao i razloga, to nikad nećemo saznati. Ugojio se, fizički nespreman ušao u sezonu i sad mu se ne zuri, on tek sad pokušava da uđe u formu. Ne brinem se za njega jer on se ne oslanja na atleticizam pa mislim da kako sezona bude odmicala da će i on da igra bolje, agresivnije. Možda je i deo taktike da se ostatak ekipe osposobi a ne da u plejofu sve padne na njega i Murija. Ali, sto bi se ja nervirao, svi su oni finansijski obezbeđeni i sutra kada bi pozeleo da prestane da se bavi košarke ništa mu se u životu ne bi promenilo.
    (Ray Donovan, 5. decembar 2019 22:53)

    # Link komentara

  7. ima tu svega, napr ekipa koja najbolje brani 3ku u ligi je denver a to zahteva zrtve prvenstveno na centarskoj liniji jer se cesto preuzima, rotira i pomaze. mislim da je to jedna od cinjenica zbog kojih cesto ptorivnicki visoki igraci imaju visoke brojke. ali tako ne mogu da se pobede tekme u modernoj kosarci i to je vidjlivo negde i po denverovom rezultatu koji je lako mogao biti i izuzetan uprkos ovakvim igrama nikole. ali ostaje cinjenica da je ovo liga za velike momke a ne za decake i da je vreme da se odraste derane.
    (bojan, 5. decembar 2019 22:53)

    # Link komentara

  8. Uzo lovu, sad moz da cepa grancle i igra soni na miru...
     (m, 5. decembar 2019 22:19)

    # Link komentara

  9. ruku na srce, učešće na SP je ove godine poremetilo njegove standardne pripreme za NBA sezonu. nisam sarkastičan, ozbiljno to mislim, i ne bi me iznenadilo da mu u sledećim sezonama Denver ne dopusti da učestvuje na takvim izletima (osim olimpijskih igara, koje su Amerima svetinja)...
     (diplinž, 5. decembar 2019 21:22)

    # Link komentara

  10. @DokHoliday

    Kada su Jokica pitali sta je uzrok njegove sjajne igre prosle godine, odgovor je bio kratak: "trener mi je dao loptu u ruke". Tacka. To je sve sto Jokicu treba i sto Jokic hoce. A Malone mu je dao loptu ne zbog toga sto je to zeleo, vec zbog toga sto nije imao drugi izbor jer su bili povredjeni Barton, Haris, Milsap i Marej par utakmica. Tada je Jokic igrao sa igracima sa klupe a tukli su sve od reda, cak i Hjuston, Oklahomu, Minesotu, Boston, Toronto itd. Jokic voli da je prva violina, da lopta ide ka njemu i da se sve vrti oko njega. Jokic pre svega uziva u asistencijama i zato zeli loptu u svojim rukama a da ostali igraci postizu poene. Prosle godine je Jokic od svih igraca u NBA imao najvise dodira lopte, ove godine se ta cifra prepoloviala. Jokic voli da se zabavlja na tarenu a ne da se sve svodi na odbranu i nacrtane akcije u napadu. Jokic je umetnik a ne robot. Napad treba da ide preko Jaokica a ne preko Mareja. Marej nije plej i prvobitna ideja je i bila da igraju sa dva beka-sutera jer je Jokic plej ali se sve to promenilo kada su Mareju dali max ugovor. On je trebalo da dobije 100/5 a ne 170/5. Sada menadzer kluba treba da opravda taj ugovor i zato forsiraju Mareja kao prvog igraca, ali sve im je to uzalud jer on nikada nece biti top igrac jer nema ono najvaznije BBIQ. Jokic je zrtva pogresnih odluka menadzera kluba i mislim da se tu vise nista ne moze popraviti. Za Jokica bi bilo najbolje da dobije trejd, u NOLA kod Fincha ili u Spurse kod Grega.
    (bskfan, 5. decembar 2019 20:47)

    # Link komentara

  11. Debeo je i trom, a pritom nije ni radio na sutu, vec jahao konje u toku letnje pauze. Bolje od ovog ne moze.
     (Petar, 5. decembar 2019 20:45)

    # Link komentara

  12. Imamo i jednog Gobera koji je takodje maz igrac i koji je po mnogima najbolji defanzivni centar u NBA pa sto se nije pokazao protiv Lejkersa?
    (bskfan, 5. decembar 2019 17:45)

    Odavno pisem da je NBA totalno pukla na poziciji centra, gde prosecni centri poput Goberta, Valanciunasa, Vucevica, Jokica, Kantera igraju prve postave. Nijedan od njih nije nikada nista odigrao za reprezentaciju znacajno, niti je u Evropskoj kosarci pravio neku razliku. Neki nisu ni igrali u Evropi, dok su ostali koji jesu bili suvi prosek, osim jedino P.Gasola koji je bio doktor kosarke za sve njih.
    Cak je i M.Gasol, prosle godine najbolji centar sveta bio prosek.
    Najbolji jer je osvojio prsten u NBA i SP, sto sigurno nije slucajnost. Ako jeste, zasto onda ovde prozvani najbolji nije nesto osvojio?

    Posle ere Dzabara, Olajuwona, Sheka, Minga(povrede unistile), P.Gasola, mi gledamo jednog Jokica koga prolazi u odbrani ko kako hoce, svaki protivnicki centar ima rekord karijere protiv njega.
    Da danasnja NBA nije cirkus liga, pozoriste gde je sve rezirano unapred, pola igraca ne bi moglo da igra.
    Koji Fournier, Rubio, Iljasova, Bogdanovici sve igraci za Evroligu, kakva NBA.
    Mogli bi biti realno epizodisti, igraci zadatka.
    Sve se svelo na sut i sklanjanje u odbrani, jurnjavu napred, pick and roll. To je danasnja NBA kosarka.
    Evroliga sa amaterima, daleko zanimljivije takmicenje.
    (hardaway, 5. decembar 2019 20:18)

    # Link komentara

  13. Svi ste vi u pravu, ali koliko ja vidim Jokic je bolji u novembru ove nego prosle godine, a svi znamo kako se prosla sezona zavrsila. Polako, duga je sezona
     (Milanche, 5. decembar 2019 20:17)

    # Link komentara

  14. Kakav bre Pirs, razvalili ga u Indianapolisu, pa prica gluposti. Prevara je to od igraca i prevara od komentatora.
    (Grobar, 5. decembar 2019 20:03)

    # Link komentara

  15. Ljudi moji...koliko jokic ima godina..je li mozda star igrac,bi li trebao biti u padu igre?...on je lani bio u prvoj petorci lige,to je znaci superstar,vec dovoljno iskusan a najbolje godine pred njim...i on kao top 10 igrac lige ima 15 koseva ...i onda ovi sto kritiziraju nisu u pravu,pa ljubomorni,pa ga mrze a on se zaokruzio ko bacac kugle..pa 100 igraca ima 15 koseva po utakmici..a on lani u igri za MVP...i onda kriticari u krivu sto od takve igracine traze puno,puno vise..a zacudo samo srbi (opet i uvjek) u pravu..cudo ste ljudi,cudo..
    (Svale, 5. decembar 2019 19:11)

    # Link komentara

  16. Paul Pierce The Truth sve sto je rekao je trista posto u pravu.
     (Tool, 5. decembar 2019 19:07)

    # Link komentara

  17. Pa ni Bircevicu bas ne ide ove sezone. Izgleda da ih je borba za startnu cetvorku u reprezentaciji fizicki i emotivno iscrpila.
    (mile jovin, 5. decembar 2019 18:41

    Jokica je iscrpelo neigranje protiv spanije i Argentine, a i tu Jokic i Bircevic imaju nesto zajednicko, obojica nisu igrali te meceve!
    (antiDebil, 5. decembar 2019 19:06)

    # Link komentara

  18. Pa ni Bircevicu bas ne ide ove sezone. Izgleda da ih je borba za startnu cetvorku u reprezentaciji fizicki i emotivno iscrpila.
    (mile jovin, 5. decembar 2019 18:41

    Jokica je iscrpelo neigranje protiv spanije i Argentine, a i tu Jokic i Bircevic imaju nesto zajednicko, obojica nisu igrali te meceve!
    (antiDebil, 5. decembar 2019 19:05)

    # Link komentara

  19. Trejd na pomolu ...
     (Miodrag, 5. decembar 2019 19:03)

    # Link komentara

  20. Ja ne kapiram. Ovde se do skora pisalo posle svake Jokićeve utakmice kako tamo pravi dar-mar, tripl-dabl, drž ne daj. Kao super igra, vuče ceo tim. Sad odjednom loše počeo sezonu, slabo igra. Pa šta su bili onda oni hvalospevi? Klasična srpska posla, izmišljanje?
    (Mića, 5. decembar 2019 19:02)

    # Link komentara

  21. Kompletna prva postava Denvera je bila truba veci deo utakmice sa Lejkersima.
    (Sarkazam, 5. decembar 2019 18:56)

    # Link komentara

  22. @bskfan

    Izuzetno cenim vase analize , pogotovu oko Denvera i naseg Jokica. Zanima me sta je razlog Nikoline losije igre. Da li je mozda neki tihi bunt( znamo da je Nikola to i prosle godine radio ali to bi uglavno trajalo 3-4 utamice) ili je po sredi slabija fizicka sprema ili nesto sasvim trece. Ovo postaje sve ozbiljnije i meni se cini da je malo izgubio samopouzdanje. Sto se tice Mareja, u potpunosti se slazem da on ustvari i nije PG iako po svojoj visini to jedino moze da bude.
     (DokHoliday, 5. decembar 2019 18:54)

    # Link komentara

  23. Koliko ja vidim, statistika mu nije losija u odnosu na ovaj period prethodnih sezona.. a skor Denvera je znacajno bolji. Ne vidim ja tu nikakav problem, Pole Pirsu.
     (Lars, 5. decembar 2019 18:47)

    # Link komentara

  24. Pa ni Bircevicu bas ne ide ove sezone. Izgleda da ih je borba za startnu cetvorku u reprezentaciji fizicki i emotivno iscrpila.
    (mile jovin, 5. decembar 2019 18:41)

    # Link komentara

  25. Duga bre sezona a I Jokic uvek krene slabije.
    (DusanUS, 5. decembar 2019 18:36)

    # Link komentara

  26. Pirs je objektivan, kao ja za kriket...
    (JPR24, 5. decembar 2019 18:26)

    # Link komentara

  27. Istina je da je Jokic trenutno van forme ali ono sto mnogi ne primecuju to je i da se igra Denvera u mnogome promenila u odnosu na proslu godinu...Jokic ima daleko manje lopte u svojim rukama kao organizator i kada dobije loptu od njega se sada trazi da zavrsava akcije a da budemo iskreni Jokic nije takav tip igraca i cak zbog tog forsiranja ponekad i dolazi do njegovih ne rezonskih suteva...sa druge strane od Mareja se zahtevalo da preuzme ulogu pleja a on realno nije za to on je mnogo cistiji kao bek-suter i po meni je upravo tu glavni problem u igri Denvera,Jokic je jednostavno unikatan igrac koji trazi da bude organizator akcija a kada to nije onda njegov najveci kvalitet i nestaje a on postaje samo prosecni centar i nista vise.....
    (Goliat, 5. decembar 2019 18:09)

    # Link komentara

  28. I naravno naci ce izgovor u reprezentaciji, gde nije mogao individualno da se sprema i vise nikada necemo gledati Jokica u nacionalnom dresu...
    (Djulamester, 5. decembar 2019 18:08)

    # Link komentara

  29. pa u pravu je cova...Jokara lose igra od kraja prosle sezone
     (Gandra Šajkaš, 5. decembar 2019 18:06)

    # Link komentara

  30. Jokara je Srbin, legenda NBA, čigra na parketu.
    (Jokara goat (dabl-dabl, tripl-dabl, tripl-tripl), 5. decembar 2019 18:04)

    # Link komentara

  31. Pirs je totalno u pravu ne vidim po cemu je ovo zlurado to isto trener koga kritikuje treba da mu kaze ali u 4 oka-nije mu on kriv sto je dosao nespreman, deblji nego ikad. Jokic treba da odraste i prestane da se prenemaze, nije vise klinac. Nek pocne da se ponasa kao profesionalac il nek sedi kuci, znaci il dijeta i max posvecenost ili treba da ga stave van 12 pa nek ga placaju i 1000 miliona. Nije posao tima i trenera da odrzava njegovu fizicku spremu nego njegov, kao profesionalca zato ga i placaju tolke pare.
    (Mladen, 5. decembar 2019 17:59)

    # Link komentara

  32. Nikola Jokic je postao NBA super zvezda. Ono sto ljudi u Srbiji ne razumeju je da se u Americi ne racuna prosek, bljesak itd. Ako si dobar u svom poslu i traziz paznju, novac, slavu ocekuje se da postizez rezultate svaki dan u svakoj utakmici. Sve kritike Nikoli su dobronamerne i posledica su poverenja koje je zaradio (ne bas preko noci) u prosle 2-3 godine. Prvo je bio iznenadjenje, onda je sledilo nepoverenje a sada kad se dokazao nema nazad. Ocekuje se samo bolja igra, liderstvo. Da li Nikola zeli da bude super zvezda i da li to odgovara njegovom karakteru je druga stvar a i nije problem tima, lige, komentatora. U USA ne vole da cuju opravdanja za losu igru. Imas sve uslove, daj rezultat ilibse vrati u prosek.
     (pera zdera, 5. decembar 2019 17:55)

    # Link komentara

  33. @MYNX
    Paul ima NBA titulu i bio je MVP NBA finala. I komentarise kako Jokic igra danas i sta ce da bude sutra. I ne seca se Indijanopolisa. I bas ga briga za Bodirogu.
     (pera zdera, 5. decembar 2019 17:46)

    # Link komentara

  34. Imamo i jednog Gobera koji je takodje maz igrac i koji je po mnogima najbolji defanzivni centar u NBA pa sto se nije pokazao protiv Lejkersa? Juta je pukla jos gore od Denvera pa su se Lebron i Dejvis cak odmarali, tj. igrali samo oko 25 minuta. Ne pobedjuje pojedinac nego tim. Za sad Lejkersi imaju sve: i skok, i odbranu, i asistenicje, i sut u reketu i sut za tri poena. Ako ne bude nekih povreda definitvno idu ka finalu ali to sto mogu Lejkersi drugi timovi ne mogu. Svi bi da igraju u LA...tzv. LA efekat. Kad vidim kako smaraju sa Lejkersima dodje mi zhao sto se raspao GSW...oni su barem sve tukli sa stilom, ovi sve nesto na silu.
    (bskfan, 5. decembar 2019 17:45)

    # Link komentara

  35. Da njima najvise smeta sto on ne zeli da sutira .Ako si prvi igrac ekipe sto ob jeste ,ocekuje se da prangijas i kad ti ne ide .Takvom igracu mora da krene ,pa nek ispali i 20 plus lopti .Ak ib nece sto neki lepo rece inati se .
    (Mislim, 5. decembar 2019 17:33)

    # Link komentara

  36. Mora Jokić prvo telo da sredi, da se steše i kondiciju isto da popravi a ne da diše na škrge. Kasnije u igri mora da bude agresivniji da uzima od 25 do 30 šuteva kao Dončić što radi.
    Nekako mi je preskroman šmokljan fali mu stav pobednika i šampiona i nema samopouzdanje.
    Neka batali asistincije poeni se od njega traže.
     (who, 5. decembar 2019 17:29)

    # Link komentara

  37. Znate kako kazu iskusni poznavaoci NBA, ko zna da igra kosarku i ko je zvezda pokaze u PLAY OFFu ovo regularno sluzi za ostale da se malo probiju, mslm da Jokic ceka off da pokaze koliko je ozbiljan
     (spalle, 5. decembar 2019 17:25)

    # Link komentara

  38. Jedva docekao ovaj....jos ima kompleks od 2002 godine i Indijanapolisa....džabe mu sve i nba i sve....Bodiroga klasa od igraca za njega....sto mu je i dokazao tada....ovoj nadobudnoj zvezdi bivšoj....a sto se tice ovoga sto prica prosle godine kada je Jokic ubijao Dejvisa tu se nesto nije javljao....a i ne saceka malo do kraja sezone i plej of....pa da vidimo da li je u pravu....ali po svemu do sada sto se javljao godinama unazad od kada je jas igrac u nba....nista nije nikad pogodio....tako da 99% Ne!
    (MYNX, 5. decembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  39. Koga god je Pirs kritikovao, bilo je baš obratno. Tako da bez brige deco.
     (Aki, 5. decembar 2019 17:18)

    # Link komentara

  40. Izdrzi Jokara ove koji te napadaju... Jokara -genije kosarke
    (samorealno, 5. decembar 2019 17:15)

    # Link komentara

  41. Nema ovo veze sa padom forme, losim pocetkom..
    Jokic kada hoce, moze da bude u samom vrhu, medjutim njegov problem je sto se stalno nesto duri, hoce da bude po njegovom I da bude glavna zvezda, kao da se plasi da mu Marej ne preuzme tu ulogu
    Dobar kosarkas Ali ocigledno da je bas tezak covek, kao I nas bivsi selektor, tako da onaj rezultat I nije toliko iznenadjenje
    Denver se nece boriti za titulu, za to je potreban jos jedan superstar
    (S, 5. decembar 2019 17:11)

    # Link komentara

  42. "Novembar:

    2017/2018: 14,6p, 10sk, 4,7as;
    2018/2019: 13,9p, 9sk, 7as;
    2019/2020: 15,8p, 10sk, 5,8as."


    Ovo je najbolji pokazatelj one čuvene rečenice da je statistika kao bikini. Zašto? Pa zato što ako isključivo pogledamo statistiku rekli bi da Jokić ustvari najbolje igra ove godine u novembru (u odnosu na prethodne dve). Međutim, kad pogledate utakmice, on na terenu izgleda, blago rečeno, očajno. Veći deo meča isključivo pravi blokove, solidno asistira i šutira gotovo isključivo samo kada mora (kada dobije vruć krompir u poslednjim sekundama ili kada se svi ostali muče pa pokušava da povuče ekipu). Igra na postu ne postoji, u odbrani nikada nije ni bio dobar, ali ove sezone je kriminalan (pogledajte brojke centara protivničkih ekipa u duelima sa Denverom), a za pare koje je dobio i za to što bi trebalo da predstavlja (lice franšize) ne igra ništa bolje od njegove rezerve Plamlija. Ta njegova letargija, "nisam ja najbolji/vođa/heroj, igramo timski" obiće se o glavu i njemu i Denveru i pod hitno mora prvo da promeni stav, inače će kola krenuti nizbrdo nakon par vezanih poraza.
    (Čendler Bing, 5. decembar 2019 17:07)

    # Link komentara

  43. "Da, prošle godine je bio u prvoj postavi lige", kratko je odgovorio novinar ESPN.

    "Prošle godine, ali definitivno ne i ove godine", nastavio je Pirs.
    ---…--

    U pravu je Pirs, Jokic je uprskao sve sto je uradio prosle i pretprosle sezone. Nadam se da ce se vratiti u formu ali za sada su kritike vise
    nego opravdane.
    (nba fan, 5. decembar 2019 17:04)

    # Link komentara

  44. Volim Nikolu naš je, uspešan, ali od Dejvisa nikad neće biti bolji centar, jednostavno sa onakvim telom i ovo do sada što je pokazao je i više nego realno.
     (Dr. Haus, 5. decembar 2019 17:02)

    # Link komentara

  45. Bolji od tebe pirče
     (777, 5. decembar 2019 17:00)

    # Link komentara

  46. Kad bi smrsao jedno 5 kg bar bio bi zverina. Ovako se preforsirao prosle sezone a i ove su krenuli nezrelo, na sto vise pobeda dok je portland kao i prosle godine krenuo losije onda uhvatio prikljucak i na kraju i izbacio Denver. Denver bez problema moze da bude 4. na zapadu, uz Lejkerse, Kliperse i Hjuston. Portland ce biti 6-7 i nece biti pretnja, forsiranje na sto vise pobeda rezultira padom forme u plejofu, osim ako imas dobre igrace kao GSW sto je imao, ali to Denver nema
     (Odzidza Ofoe, 5. decembar 2019 17:00)

    # Link komentara

  47. Ono Jokicevo ponasanje je krajnje neozbiljno
     (sergioramos, 5. decembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  48. Kako će mu Joka začepiti usta do kraja sezone :-)
     (e, 5. decembar 2019 16:56)

    # Link komentara

  49. Ne diraj mi Jokaru
     (stajaznam, 5. decembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  50. Nikad ga nije hvalio, uvek je bio na strani Embida, jedva docekao, mada verujem da Jokic gore od ovoga ne moze...
    (Lav Jasin, 5. decembar 2019 16:54)

    # Link komentara

  51. Meri Pirs je u pravu, Jokic je ispod prosecan igrac koji je imao jednu dobru sezonu i to je to
     (Mikii, 5. decembar 2019 16:51)

    # Link komentara