1. Nikako ovo nije najbolja ekipa u kojoj je Lebron igrao, onaj Majami je ipak klasa za sebe, tad je Lebron imao sansu da se nakupi prstenja, ipak izgubio je neocekivano neka finala (pre svega od Dirka i Dalasa) i sa Majamijem je uzeo "samo" 2 prstena.
     (Samo čovek, 30. novembar 2019 14:20)

    # Link komentara

  2. Miki28
    Pa ne znam sta bih rekao, Lebron je tad bio fizicki bolji ali je sad bolji u svakom drugom aspektu. Vejd previse povreda, Bosh nije kalibar AD i mozda je na nivou Lova u najboljem slucaju. AD najbolji saigrac do sad i jedini koji zna da rolla posle pika, igra brutalnu odbranu, covek sve zna. Ostali saigraci u Majamiju su bili dobri, slazem se ali svi davno prosli najbolje igracke godine. U ovoj ekipi je Lebron najstariji igrac. Klipersi su po meni i bolji, mada za koplje slabiji pod kosem . Imaju mnogo dobrih defanzivaca Harkles,Green,Paterson da odmene ove glavne na Lebronu. Ne znam ko ce AD da cuva, Herel, Zubac bas tesko. Videcemo, jedna povreda menja sve a mozda jos neko iskoci na zapadu, Hjuston, Denver,Juta, Portland(tim redom) su tu.
    (jorgovan, 30. novembar 2019 13:42)

    # Link komentara

  3. "Hauvard" hahaha :D Bravo @Bojaaane :))) "Hauvard" je sam sebe vratio u zivot tako sto je smrsao i bolje se krece ne igra samo u reketu a Howard je lik koji je sa prosecnim timom otisao u finale preko Lebrona koji je bio favorit i imao prednost domaceg terena :) Howard uglavnog igra defanzivu tako da ne znam ko ga je to vratio u zivot osim njega samog,on i rezerve Lejkersa su bez Lebrona,davisa i ostalih preokrenuli rezultat protiv Chicaga od 15 razlike a ovi potom dovrsili posao
    (vince carter, 30. novembar 2019 12:00)

    # Link komentara

  4. Dzejms je Hauvarda iz penzije vratio i napravio ga opet igracem..
     (bojaaan, 30. novembar 2019 11:39)

    # Link komentara

  5. 10 godina cekam Lejkerse da zaigraju kako treba i da budu konkurentni. Stvarno je sve kliknulo kod igraca koji su dosli,a skoro svi su dosli sem par igraca. Dobro odabran tim,fali jos Bredli zbog povrede da pojaca bekovsku liniju,ali Vogel je pokazao da odlican trener. Igraju vrhunsku odbranu i svi se trude. AD bi mogao biti i defanzivni igrac godine. MVP ce biti opet Janis jer covek ima brojke ko na igrici.
    (Radojica, 30. novembar 2019 11:22)

    # Link komentara

  6. Jorgovan, tesko da je najbolja ekipa u kojoj je Lebron igrao. Majami je imao brutalan tim, izbalansiran odlicno a da ne pricam Lebron u full snazi plus Vejd i Bos. Mnogi zaboravljaju koliko je Bos bio bitan za taj tim, promijenio je svoju igru samo tako. Rej Alen, Rasar Luis, Majk Miler, Sejn Batije, Rio Calmer, Noris Kol, Birdman, Haslem. Lejkersi ce imati problem sa Klipanima jer nemaju cuvare za PG13 i Kawhija. Green i Bradley su odlicni defanzivci ali nemaju visinu i masu da se suprostave ovima, posebno Kawhiju a trazit to od Lebrona kad toliko napad zavisi od njega je bas bas rizik. Ako dovedu Igija onda se moze reci da su egal sanse... Uglavnom posle nekoliko godina Lejkersi su opet u prici za titulu
     (Miki28, 30. novembar 2019 10:58)

    # Link komentara

  7. @jezekilj sto znaci da je bolji trojkas od Stojakovica :DD samo vi gledajte u papir,cim igrac zavrsi karijeru i nema momentum sve se drugacije gleda u odnosu na aktivnog igraca,evo vec vidim pojedine koji o Novickom pisu kao da je bio prosek :))
    (vince carter, 30. novembar 2019 10:54)

    # Link komentara

  8. Koji je ovaj antetokumpo car. Strasan igrac. Za klasu bolji od vecine igraca. Ajmo sad minusi jer hvalim igraca koji nije djokovic ili jokic
    (Misa, 30. novembar 2019 10:32)

    # Link komentara

  9. Verovatno najbolja ekipa u kojoj je Lebron igrao, samo je steta sto je sastavljena u 35 godini zivota. Da je Klivlend imao igraca AD kalibra a ne Kevina, to bi bila drugacija prica. Velika rotacija igraca, dobro pokrivne sve pozicje, Rondo odlicno vodi drugu postavu a i Vogel & co se za sada pokazali kao fenomenalan izbor. Lejkersima predstoje 3 teska gostovanja Dalas, Denver i Juta. Mislim da ce tesko protiv Jute i Denvera.
    (jorgovan, 30. novembar 2019 10:29)

    # Link komentara

  10. LeBron Džejms prestigao Stojakovića na 18. mjestu sa najviše ubačenih trojki u istoriji NBA.
    (Jezekilj, 30. novembar 2019 09:34)

    # Link komentara