1. Oči na posmatranje.

    Svaka cast Luiki. Izuzetan talenat .... ali oni sto je radio Dražen, pogotovu u evropskoj Kosarci je bio svemir. I tada je bilo viših NBA igrača u Evropi ali ni jedan nije radio ono sto je Dražen - u kontri loptom oko tela ispod noge i onda “ no look” pas za zakucavanje. Razlika između Jordana i sledećeg najboljeg u NBA je bila mnogostruko manja nego između Dražena i sledećeg najboljeg u Evropi.

    Galis je davao koseve ali Dražen je bio drugi, visi nivo.

    Sto mi je rekao jedan Trener: i Sabid Hadžić da 20p ali on ore po terenu a Kicanovu elegantno...

    Luka je odličan, izuzetan ali Dražen je bio mnogo iznad svih ostalih u svoje vreme. Nedodirljiv, neprevazidjen, nezaustavljiv, najatrakktivniji, prvi, jedini, najbolji kada je najvažnije, najdominantniji (ubedljivo) u Evropi u svoje vreme....
    (Mr X, 1. decembar 2019 02:13)

    # Link komentara

  2. U Torontu ima dinosaurusa, lično znam bar dva. I neka ostala imena mogu da su glupa, tipa Jezeraši ili Džez. Bio je u Orleansu i logičan ali neka ga među Mormonima. Ali ako je promena logična ne da nije zabranjena nego je poželjna i prirodna. Seatle ode u Oklahomu pa posta Thunder, naravno. Ovi iz Sirakuze u Filadelfiju sada su 76ers. Bilo bi glupo da nisu menjali.
    E pa to je sa Grizlijima - sa Memfisom veze nema nikakve. Dakle hvala na obaveštenju ali promašili ste poentu, ili da ja vrama uzvratim obavest da su timovi menjali imena, kako god više volite.
    (znanje-imanje, 30. novembar 2019 21:47)

    # Link komentara

  3. Evo opet ovog petarfmp, opet se bruka ODRASO (!) čovek :-)
    (Dragan, 30. novembar 2019 21:42)

    # Link komentara

  4. jsx, 30. novembar 2019 12:02

    Koliko bolestan moras da budes da stavljas coveku reci u usta, a da ih nije izgovorio. Lepo je napisao Bojan Bogdanovic, a ne Bogdan tako da je ceo tvoj post u najmanju ruku glup. Ali ipak razumem, Bogdana mrzis posto ti je unistio i detenjstvo i mladost, pa od te mrznje ne vidis dobro sta je napisano.
    (ultrasrbin, 30. novembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  5. @bla
    Doncic je vec najbolji sa ovih prostora koji je ikada igrao. Sta ce mu olimpijsko zlato ili svetsko? To zavisi od reprezentacije, a na to ne utice kvalitet jednog igraca. Olimpijsko zlato ima malo koji igrac bivse Jugoslavije, jer smo ga osvojili jedan jedini put i to kad SAD nisu ucestvovale.
    Ima evropsko zlato koje je osvojio zasluzeno, kao najbolji igrac, ima klupsku titulu Evrolige, opet bio najbolji, bio ruki godine u NBA, sada sa 20 godina medju najboljim igracima sa preko 30 poena po utakmici. Bolji se u Evropi nije pojavljivao.
    (KiKs, 30. novembar 2019 19:20)

    # Link komentara

  6. I otkad je košarkaš sa 30 veteran, što je onda Scola?

    Sportski pozdrav svim ljubiteljima košarke i sporta.
    (zelkec,

    Odkad se Luka pojavio oni od 30 postadose veterani.

    Nipodastavaju Lukine kvalitete i nije im dovoljna cinjenica da
    Dalas zahvaljujuci Luki vise nije na dnu tabele nego pri vrhu a
    njemu je samo 20g.
    (nba, 30. novembar 2019 18:39)

    # Link komentara

  7. Bojan je gotovo franšizni igrač postao koji trpa skoru svaku utakmicu 20-30 koševa, odgovoran i vrijedan igrač kojeg bi svaki tim u NBA uzeo bez razmišljanja. Bogdan je vječni talent kojeg se čeka godinama da eksplodira i njegovih se 20 poena slavi ko zlatna medalja. Jako talentiran ali još jače nepouzdan igrač. Poštujem srpsku košarkašku reprezentaciju a pogotovo rezultate koje je ostvarila i tamo je Bogdan broj jedan. U NBA ligi je miljama daleko od Bojana ali stigne ga naravno i prestigne. Nek mu je sa srećom.
    I otkad je košarkaš sa 30 veteran, što je onda Scola?

    Sportski pozdrav svim ljubiteljima košarke i sporta.
    (zelkec, 30. novembar 2019 16:08)

    bojan nije fransizni igrac. nije cak ni blizu, a nije ni bogdan. bogdan je bolji igrac ako se sagleda ceo paket ali bojan je prosle godine napokon shvatio koja je njegova uloga i dobat je komplement glavnim igracima, bogdan to jos treba da shvati i verovatno ce i u nba biti bolji od njega. ni jedan ni drugi nisu ni blizu luke a luka nije najbolji igrac sa ovih prostora koji je ikada igrao. mozda bude ali tesko ce on do titula svetskog prvaka ili do zlata na olimpijadi. evropsko je osvojio na ramenima gorana dragica. mozda ce biti najbolji koji je igrao u nba ali to tek treba videti za 5-6 sezona.
    (bla, 30. novembar 2019 18:20)

    # Link komentara

  8. Vajtsajdu falilao dva poena za tripl dabl, 8 poena, 15 skokova i 10 blokada
     (milan, 30. novembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  9. citat: "Luka prosecno ima 15 bacanja po utakmici. Sacuvaj Boze. Brojke su tu, malo prenaduvane u eri danasnjeg marketinga, ali nije on kriv sto je tako. Ako uvede Dalas medju 8 svaka mu cast.""

    nema brate... ima 9 bacanja u proseku ove sezone..
    (Kokki, 30. novembar 2019 16:48)

    # Link komentara

  10. Luka Doncic je zver od igraca ali da neko kao Dzordan igra u ovoj ligi danas imao bi po 50 poena po mecu bez ikakvih problema i tu nema diskusije.

    A ovo kao ko je bolji Bogdanovic pa videlo se na Olimpiskim igrama, na Evropskom prvenstvu i na All star utakmici. Bojan je vec veteran i uopste nije bolji od Bogdana koji je kompletniji igrac i da se razumemo pre svega mnogo brzi.
    (eX, 30. novembar 2019 14:08)

    Bojan je gotovo franšizni igrač postao koji trpa skoru svaku utakmicu 20-30 koševa, odgovoran i vrijedan igrač kojeg bi svaki tim u NBA uzeo bez razmišljanja. Bogdan je vječni talent kojeg se čeka godinama da eksplodira i njegovih se 20 poena slavi ko zlatna medalja. Jako talentiran ali još jače nepouzdan igrač. Poštujem srpsku košarkašku reprezentaciju a pogotovo rezultate koje je ostvarila i tamo je Bogdan broj jedan. U NBA ligi je miljama daleko od Bojana ali stigne ga naravno i prestigne. Nek mu je sa srećom.
    I otkad je košarkaš sa 30 veteran, što je onda Scola?

    Sportski pozdrav svim ljubiteljima košarke i sporta.
    (zelkec, 30. novembar 2019 16:08)

    # Link komentara

  11. Mapa USA i Memfis [link]
    A ovde ima grizlija [link]
    E sad zašto se oni koji đavo zovu Memfis Grizliji? I kako je to Gudurić NBA košarkaš? I jedno i drugo solidno ne ide u glavu.
    Bojan Bogdanović je trenutno najkorisniji evropski igrač. Nije vidljiv kao Luka ili Janis ali u smislu +/- je izvanredan.
    Porzingis je napravio 2 poena iz 8 šuteva, sreća po njega da je on već dobio svoj suludi ugovor. Nikad nije bio više od "možda-će-biti-vrhunski" ali sada od tog "možda" ni traga. Luki su dosudili 2 "Harden" faula, Šariću zato i tehničku kad se bunio i tu je meč odlučen.
    Nju Jork, puna hala a oni prosečan tim - ali za Euroligu. I imaju rezervnog pleja koji ne ume da vodi loptu. Ne fraza nego bukvalno ne ume. Svašta čovek vidi u NBA ali to još nisam.
    Dramond je neprijatan i koristan centar sa kojim izbegavaju tuču. Bjombo je naprotiv stalno bio u tuči, pa je još Dramondu uvalio lakat u grlo. Našta je Dramond odlučio i dočekao da vrati to laktom u glavu. Nokaut jeste bio efektan ali od tog faula u napadu u finišu izgubio je utakmicu. Izgubio je dve lopte a onda je na zakucavanju popio rampu od Bjomba kakva se retko viđa. Pa je nakon poraza sedeo očajan na klupi, sa peškirom oko glave, ovi su im direktan rival za 8 mesto.
    (znanje-imanje, 30. novembar 2019 11:03)

    Koliko ima jezera u LA? Kakve ti sve gluposti pišeš...

    P.S.
    Grizliji se zovu tako jer su premešteni iz Vankuvera, Lejkersi iz Mineapolisa.
    (Locutus, 30. novembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  12. Eh, da Bogdan ima slobodu kao sto ima Luka! Ne bi se desilo nista hahahahah
    (Kukatilo, 30. novembar 2019 09:35)

    Hahahaha, baš si vickast kukutaloooo :)
    Pa zar ti je Bogdan toliko ukanalio život, da moraš da ga pljuneš iako vest nema ama baš nikakve veze sa njim? Saosećam se sa tobom, definitivno. Nije tebi lako...
    A vidiš koliko nismo isti, ti pljuješ Bogdana iako nije ni igrao, a Gudura nema ni jedan pogrdljiv komentar od strane grobara iako je bio "solidan". Misli malo o tome...
     (MarcoPolo, 30. novembar 2019 15:21)

    # Link komentara

  13. Luka Doncic je zver od igraca ali da neko kao Dzordan igra u ovoj ligi danas imao bi po 50 poena po mecu bez ikakvih problema i tu nema diskusije.

    A ovo kao ko je bolji Bogdanovic pa videlo se na Olimpiskim igrama, na Evropskom prvenstvu i na All star utakmici. Bojan je vec veteran i uopste nije bolji od Bogdana koji je kompletniji igrac i da se razumemo pre svega mnogo brzi.
    (eX, 30. novembar 2019 14:08)

    # Link komentara

  14. Ali dresovi jute i mimfisa praznik za oči povratak u devedesete. Bukvalno da se oženis u bilo kom od ta dva dresa.
     (petarczv, 30. novembar 2019 13:56)

    # Link komentara

  15. @Bla
    Posle 20 utakmica je najbolji igrac lige, niko ne kaze da je bolji od Dzordana.
    Ali, cinjenica je da ima bolju statistiku cak i od Dzordana u njegovim godinama. Dakle, Doncic sa 19 i 20 godina je bolji nego Dzordan sa 19 i 20 godina.
    Ocigledno su slobodna bacanja zanimljivija ovima koji ga fauliraju, lakse im tako nego da im sipa trojke i dvojke sa svih strana. A ti patis i patis, hahahaha
    (Oko, 30. novembar 2019 13:31)

    # Link komentara

  16. Ja u životu nisam video da su faulovi sude nekom kao ovom dončiću,možda Hardenu ali i to je diskutabilno,bukvalno ne smeš da ga pipneš,očekujem da mu odsviraju 50 bacanja uskoro.
    (Walt, 30. novembar 2019 10:15)

    Pa problem je sto nisi video ti ništa, nisi odgledao nijednu utakmicu bec samo gledas statistiku kao i 95% komentatora ovde
     (petarczv, 30. novembar 2019 12:54)

    # Link komentara

  17. @znanje-imanje zato sto su Grizlisi bili u Vankuveru pre nego sto su presli u Memfis,a Vankuver je u Kanadi a tamo ima Grizlija. A sad se ti zapitaj zasto su Jezerasi u Los Andjelesu..jer su pre toga bili u Mineapolisu a tamo ima najvise jezera. Nego jel ima Dinosaursa u Torontu? :D
    (vince carter, 30. novembar 2019 12:43)

    # Link komentara

  18. l to uporedjujes prosek bacanja Dzordana u karijeri sa 20 utakmica Doncica? Bravo.
    Naravno da Doncica fauliraju kada ne mogu da ga zaustave! To je dokaz da je najbolji.
    Ima duplo vise poena od Jokica po utakmici, znaci da je duplo bolji od njega.
    (Oko, 30. novembar 2019 10:26)
    Zanimljivo je da ga posle 20 utakmica nazivate najboljim pa tako je i poredjenje ok. Inace su mj zaustavljali vrlo lako pa je luka superioran u odnosu na njega. Ne znam samo kome je interesantno da gleda izvodjenje slobodnih bacanja umesto kosarke.
    (Bla, 30. novembar 2019 12:05)

    # Link komentara

  19. @znanje-imanje
    Jao, jos jedna "znalacka" izjava coveka koji je pretprosle godine kad su GSW i Hjuston igrali 4:3, Minesota jedva usla u plej-of i pociscena bas od Hjustona, a Denver nije ni igrao PO, celu sezonu tvrdio da su upravo Denver i Minesota najveci favoriti i da imaju 51% sanse protiv Ratnika.
    Sad je Bogdan najkorisniji Evropljanin u NBA pored Janisa, Jokica (ciji su timovi daleko ispred Sakramenta), Doncica, Gobera, Rubija (koji je ucinio Feniks pristojnim), Bojana... I to zbog volsebnog +/- indeksa po kom je cak iza i Doncica i Bojana, a pogotovo Adetokumba (mada nije da je taj indeks toliko bitan) ([link])
    (jsx, 30. novembar 2019 12:02)

    # Link komentara

  20. Vajtsajdu falila dva poena da napravi tripl dabl 8p 15skokova i 10blokada!
     (petarczv, 30. novembar 2019 11:42)

    # Link komentara

  21. Hahahahahah to je ta logika (nepostojeća). Koji je Jokin tim na tabeli a koji je Dončićev? Denver gazi duboko u PO, najmanje polufinale konferencije. Dalas možda i ne uđe u PO.
    Prosto je, kako se našla odbrana za Joku, naći će se i za Dončića. Ništa loše o Luki, on igra svoju igru pa ako prođe - prođe, ali ubi ovaj medijski hajp oko njega. I neverovatno je koliko ste se pojedini naložili na njegovu statistiku u 20ak utakmica...
    (Aleks, 30. novembar 2019 10:59)

    Evo je alex bogdanova internet devojka i opasan poznavalac kosarke(kad bi se zezali) Iako se u potpunosti slazem sa tobom da se ne slazem sa likom kome si odgovorila tvoj komentar je totalna glupost. Kao glavni argument navodis poziciju na tabeli denvera i dalasa u fazonu pogledaj gde je denver a gde je dalas kao ovi su prvi a dalas zadnji. Istina je da su jedan pored drugog na tabeli to jest dalas ima samo jednu pobedu manje od denvera. Ali ti na osnovu toga vidis denver duboko u playoffu a za dalas je pitanje dal ce uopšte da udje?! Jokin tim kako ga ti zoves je samo na pobedu ispred doncicevog tima. A denver je na okupu vec nekoliko godina srz tima igra zajedno i super se poznaju. Dok dalas predvodi decko od 20godina sa rovitim prozingisom koji se jos traži i odigra svaku trecu utakmicu solidno, juce je imao samo 2p i nije pogodio nikedan šut iz igre, ostali igrači su neki prosek u nba. E takvu ekipu taj luka vodi u playoff i trenutno je na jedno mesto ispod proslogodisnje najbolje ekipe zapada. A vidim smeta ti hajp oko njega.. A sta da je bogdan u dalasu i da radi isto sto i luka jel bi ti i tad smetao hajp ili bi ovde balvila kako je najbolji igrač ikada... Potpuno si nerealna o nesrecno zaljubljena i nba igrača koji ni ne zna za tebe. Zamisli se da li je to normalno?!
     (petarczv, 30. novembar 2019 11:37)

    # Link komentara

  22. vajstajd pre par godina 13blk protiv cikada, sad 10.. leze mu
     (stiv, 30. novembar 2019 11:10)

    # Link komentara

  23. Luka Dončić skroman i prosječan igrač što ga toliko forsirate
     (Djuka Cg, 30. novembar 2019 11:06)

    # Link komentara

  24. Sinoc Bogdanovic onaj bolji laganih 32p u pobedi svoje ekipe. Uz sut preko 50%. Kao sto sam reko bogdan nije ni najbolji bogdanovic u nba a od luke je udaljen svetlosnim godinama
     (petarczv, 30. novembar 2019 11:03)

    # Link komentara

  25. Mapa USA i Memfis [link]
    A ovde ima grizlija [link]
    E sad zašto se oni koji đavo zovu Memfis Grizliji? I kako je to Gudurić NBA košarkaš? I jedno i drugo solidno ne ide u glavu.
    Bojan Bogdanović je trenutno najkorisniji evropski igrač. Nije vidljiv kao Luka ili Janis ali u smislu +/- je izvanredan.
    Porzingis je napravio 2 poena iz 8 šuteva, sreća po njega da je on već dobio svoj suludi ugovor. Nikad nije bio više od "možda-će-biti-vrhunski" ali sada od tog "možda" ni traga. Luki su dosudili 2 "Harden" faula, Šariću zato i tehničku kad se bunio i tu je meč odlučen.
    Nju Jork, puna hala a oni prosečan tim - ali za Euroligu. I imaju rezervnog pleja koji ne ume da vodi loptu. Ne fraza nego bukvalno ne ume. Svašta čovek vidi u NBA ali to još nisam.
    Dramond je neprijatan i koristan centar sa kojim izbegavaju tuču. Bjombo je naprotiv stalno bio u tuči, pa je još Dramondu uvalio lakat u grlo. Našta je Dramond odlučio i dočekao da vrati to laktom u glavu. Nokaut jeste bio efektan ali od tog faula u napadu u finišu izgubio je utakmicu. Izgubio je dve lopte a onda je na zakucavanju popio rampu od Bjomba kakva se retko viđa. Pa je nakon poraza sedeo očajan na klupi, sa peškirom oko glave, ovi su im direktan rival za 8 mesto.
    (znanje-imanje, 30. novembar 2019 11:03)

    # Link komentara

  26. Čoban

    Ja razumem osnovu tvog razmišljanja, ali gde ti ode čoveče.
    (#FrankDrebin#, 30. novembar 2019 08:46)

    Ako ti razumeš onda i ti sa njim pod ruku pa u bolnicu. Cujes nadju se masoni preko leta i odredjuju ko ce biti mvp, ko ce imati tripl dabl hahahahababa
     (petarczv, 30. novembar 2019 11:00)

    # Link komentara

  27. Cekaj i ja da kazem ako Luka nastavi ovako bice najbolji a ima samo 20godina
     (Pa da, 30. novembar 2019 11:00)

    # Link komentara

  28. @Bla
    Jel to uporedjujes prosek bacanja Dzordana u karijeri sa 20 utakmica Doncica? Bravo.
    Naravno da Doncica fauliraju kada ne mogu da ga zaustave! To je dokaz da je najbolji.
    Ima duplo vise poena od Jokica po utakmici, znaci da je duplo bolji od njega.
    (Oko, 30. novembar 2019 10:26) # Link komentara

    Hahahahahah to je ta logika (nepostojeća). Koji je Jokin tim na tabeli a koji je Dončićev? Denver gazi duboko u PO, najmanje polufinale konferencije. Dalas možda i ne uđe u PO.
    Prosto je, kako se našla odbrana za Joku, naći će se i za Dončića. Ništa loše o Luki, on igra svoju igru pa ako prođe - prođe, ali ubi ovaj medijski hajp oko njega. I neverovatno je koliko ste se pojedini naložili na njegovu statistiku u 20ak utakmica...
    (Aleks, 30. novembar 2019 10:59)

    # Link komentara

  29. Melo još uvijek zna.
    (Topnik, 30. novembar 2019 10:52)

    # Link komentara

  30. A šta Ne treba da šutira bacanja? Treba da ga tuku a da ne šutira bacanja da bi stručnjaci srbski bili zadovoljni? O Bože
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neki veliki dr, 30. novembar 2019 09:50)
    Ne da ga ne biju nego ne smeju da ga pipnu. Suteri kao on i harden su zasticeni zesce i to zbog marketinga im nabijaju statistiku. Zadnje dve godine svaki dan se srusi neki rekord a nisu ovi bas toliko bolji of igraca iz devedesetih ili osamdesetih godina. Sa druge strane ja sam evropsku kosarku prestao da gledam zbog previse slobodnih bacanja tako da i to bas nema smislaA šta Ne treba da šutira bacanja? Treba da ga tuku a da ne šutira bacanja da bi stručnjaci srbski bili zadovoljni? O Bože
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neki veliki dr, 30. novembar 2019 09:50)
    Ne da ga ne biju nego ne smeju da ga pipnu. Suteri kao on i harden su zasticeni zesce i to zbog marketinga im nabijaju statistiku. Zadnje dve godine svaki dan se srusi neki rekord a nisu ovi bas toliko bolji of igraca iz devedesetih ili osamdesetih godina. Sa druge strane ja sam evropsku kosarku prestao da gledam zbog previse slobodnih bacanja tako da i to bas nema smisla
    (Bla, 30. novembar 2019 10:32)

    Ajde objasni zasto bas harden ima najviše slobodnih bacanja zasto je bas on zasticen kako ti kažeš?! Zbog brade ne razumem?! Zašto nije bilo ko drugi nego bas harden?!
    (Bla, 30. novembar 2019 10:32)
     (petarczv, 30. novembar 2019 10:50)

    # Link komentara

  31. Se polako Portland ,imaju oni kapacitet itekako da budu u olej ofu .
    (Vraca, 30. novembar 2019 10:33)

    # Link komentara

  32. A šta Ne treba da šutira bacanja? Treba da ga tuku a da ne šutira bacanja da bi stručnjaci srbski bili zadovoljni? O Bože
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neki veliki dr, 30. novembar 2019 09:50)
    Ne da ga ne biju nego ne smeju da ga pipnu. Suteri kao on i harden su zasticeni zesce i to zbog marketinga im nabijaju statistiku. Zadnje dve godine svaki dan se srusi neki rekord a nisu ovi bas toliko bolji of igraca iz devedesetih ili osamdesetih godina. Sa druge strane ja sam evropsku kosarku prestao da gledam zbog previse slobodnih bacanja tako da i to bas nema smisla
    (Bla, 30. novembar 2019 10:32)

    # Link komentara

  33. @Bla
    Jel to uporedjujes prosek bacanja Dzordana u karijeri sa 20 utakmica Doncica? Bravo.
    Naravno da Doncica fauliraju kada ne mogu da ga zaustave! To je dokaz da je najbolji.
    Ima duplo vise poena od Jokica po utakmici, znaci da je duplo bolji od njega.
    (Oko, 30. novembar 2019 10:26)

    # Link komentara

  34. Dokaz njegove dominacije su slobodna bacanja! Toliko je dobar da protivnici moraju da ga fauliraju, jer ne mogu da ga cuvaju! Nema odbrane! Dokaz dominacije!
    (Oko, 30. novembar 2019 10:24)

    # Link komentara

  35. Ja u životu nisam video da su faulovi sude nekom kao ovom dončiću,možda Hardenu ali i to je diskutabilno,bukvalno ne smeš da ga pipneš,očekujem da mu odsviraju 50 bacanja uskoro.
    (Walt, 30. novembar 2019 10:15)

    # Link komentara

  36. Bravo Melo!
     (City Slicker, 30. novembar 2019 10:07)

    # Link komentara

  37. Vise nije Bogdanovic solidan... hahah
     (Individualac, 30. novembar 2019 10:07)

    # Link komentara

  38. Citat: ""Luka prosecno ima 15 bacanja po utakmici. Sacuvaj Boze""

    Aj pogledaj jednu, al samo jednu utakmicu pa dođi da daš komentar. On tako igra, ide hrabro u reket i na obruč među 5 igrača. I ne samo da je svako njegovo bacanje bilo posle faula već mu i ne sude dovoljno koliko ga biju... Znači, samo jednu utakmicu je dovoljno pogledati da bi to bilo jasno.
    (Vladimir, 30. novembar 2019 10:04)

    # Link komentara

  39. Stvarno smarate sa NBA ligom ne razumem zasto bar jedan novinar (a ima ih dosta) ne napise jedan teks o ovoj cirkus ligi, zar ne vidite da to vise nema veze sa kosarkom ono je sramota postala nikakve razlike ne vidim izmedju NBA i americkog rvanja
    (CZBG, 30. novembar 2019 09:53)

    # Link komentara

  40. A šta Ne treba da šutira bacanja? Treba da ga tuku a da ne šutira bacanja da bi stručnjaci srbski bili zadovoljni? O Bože
     (neki veliki dr, 30. novembar 2019 09:50)

    # Link komentara

  41. Sale, sta znaci prenaduvane u eri marketinga? Stvarno bih voleo da mi objasnis.
    (Roki, 30. novembar 2019 09:47)

    # Link komentara

  42. Luka ima sigurnih 15 bacanja svaku utakmicu, klinci se primaju. Svaka čast ali sam sebi umanjuje uspeh, plus naravno NBA režija.
    (Paja, 30. novembar 2019 09:46)

    # Link komentara

  43. (Čoban, 30. novembar 2019 08:36)

    ubeđen sam da sam pročitao identičan komentar pre par dana
     (NegujmoSrbskiJezik, 30. novembar 2019 09:42)

    # Link komentara

  44. Luka prosecno ima 15 bacanja po utakmici. Sacuvaj Boze. Brojke su tu, malo prenaduvane u eri danasnjeg marketinga, ali nije on kriv sto je tako. Ako uvede Dalas medju 8 svaka mu cast.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale#4, 30. novembar 2019 08:50)
    Recimo MJ je imao oko 9 slobodnih bacanja u proseku danas igraci kao harden i luka imaju skoro pa duplo. Ako se na nba gleda kao na takmicenje deluje besmisleno. Sa druge strane kada pocne play off takve stvari se sude manje i manje i onda bar to ne deluje kao cist marketing
    (Bla, 30. novembar 2019 09:40)

    # Link komentara

  45. "NBA je izrežirana kao i Američko rvanje,bukvalno pred sezonu se organizuje sastanak svih trenera i par vodećih igrača iz svih ekipa i dogovori se scenario,ko kad pobeđuje,ko ce biti Mvp ko nova zvezda,ko kad ostvaruje tripl dabl itd.
    Dončić je bio potreban ligi posle povlačenja Novickog,zbog profita,dakle belac, mlad,lep,dolazi iz male države,voli ga kamera,a pare kaplju i kaplju. 
    Sve je to jedan veliki marketing,samo da je što više prodatih dresova,hot dogova i bezalkoholnog piva na utakmicama.
    (Čoban, 30. novembar 2019 08:36)"

    Pa zato nas i bombarduju jer ih srbin sve provali! Evo, ja bio na tom sastanku, sve tačno kao što kažeš, podelili smo pare, ja kupio par stanova, velikih, u centru Beograda. Svaki dan sedim u kafiću, pijem espreso, putujem gde hoću i gledam tebe kako ideš na posao a nemaš ni za patike.
    A mogao si i ti imati, samo da su ti dali. Ali nisu hteli, zato si ljut. Ali tako mora, tebi je dosta i to što imaš.
     (No1e, 30. novembar 2019 09:37)

    # Link komentara

  46. Eh, da Bogdan ima slobodu kao sto ima Luka! Ne bi se desilo nista hahahahah
     (Kukatilo, 30. novembar 2019 09:35)

    # Link komentara

  47. @Oxi Kosarkas kao kosarkas bolji je Doncic od Petrovica,bolje zna sa loptom ali tvoja poredjenja su bez mozga,posto u ono vreme ni Doncic ne bi imao skokove,reket je bio brutalan a ne prazan,naravno da je mogao da zakuca i ne znam kako to odredjuje kosarkasa i da nije. I koliko god da je dobar Luka u ono vreme bi mnogo kasnije otisao u Nba jer je tako bilo. Petrovic je mogao da bude nesto kao Klay Thompson u ovom vremenu gde se prangija dosta za 3. Ima treci procenat suta za 3 u istoriji Nba.
    (vince carter, 30. novembar 2019 09:33)

    # Link komentara

  48. Dončić se poigrava sa protivničkim igračima i pokazuje svu raskoš svog talenta.Već sada je među pet najboljih igrača u NBA.
    Ubrzo će biti neprikosnoveni br.1
    (Aleksandar, 30. novembar 2019 09:32)

    # Link komentara

  49. Melo kad bi bio konstantan bilo bi extra
     (Odzidza Ofoe, 30. novembar 2019 09:30)

    # Link komentara

  50. Svaka cast na brojkama ali 18 bacanja... Beli medved... ali bukvalno.
    (Djenka, 30. novembar 2019 09:24)

    # Link komentara

  51. Kako su smesni matorci kad nas pocnu ubedjivati da je Drazen bio bolji. Drazen nije umeo zakucati, nije umeo igrati ledjima, nije imao skokove, dok je asistirao vrlo nerado. Luka je spoj Bodiroge, Drazena, Danilovica, Pedje, Dragica i Bogdanovica u jednoj osobi, znaci da je Drazen najvise 20% od onog sto moze Luka. Definitivno najbolji kosarkas kojeg je jedan Srbin napravio ikada, a dobro se zna se da je taj srpski Y hromozom najbolji za kosarku na svetu.
    (Oxi, 30. novembar 2019 08:47)

    znači bolji i od Džordana. današnja košarka je ko kečeri. cirkus
     (q, 30. novembar 2019 09:24)

    # Link komentara

  52. Kako su smesni matorci kad nas pocnu ubedjivati da je Drazen bio bolji. Drazen nije umeo zakucati, nije umeo igrati ledjima, nije imao skokove, dok je asistirao vrlo nerado. Luka je spoj Bodiroge, Drazena, Danilovica, Pedje, Dragica i Bogdanovica u jednoj osobi, znaci da je Drazen najvise 20% od onog sto moze Luka. Definitivno najbolji kosarkas kojeg je jedan Srbin napravio ikada, a dobro se zna se da je taj srpski Y hromozom najbolji za kosarku na svetu.
    (Oxi, 30. novembar 2019 08:47)

    Zar ne vidiš da je ovo cirkus i da od njega prave zvezdu.
     (..., 30. novembar 2019 09:15)

    # Link komentara

  53. @Sale#4
    Jednostavno je toliko dominantan da nemaju drugo resenje osim da ga fauliraju. Nema odbrane za njega.
    (..., 30. novembar 2019 09:05)

    # Link komentara

  54. Luka prosecno ima 15 bacanja po utakmici. Sacuvaj Boze. Brojke su tu, malo prenaduvane u eri danasnjeg marketinga, ali nije on kriv sto je tako. Ako uvede Dalas medju 8 svaka mu cast.
     (Sale#4, 30. novembar 2019 08:50)

    # Link komentara

  55. Kako su smesni matorci kad nas pocnu ubedjivati da je Drazen bio bolji. Drazen nije umeo zakucati, nije umeo igrati ledjima, nije imao skokove, dok je asistirao vrlo nerado. Luka je spoj Bodiroge, Drazena, Danilovica, Pedje, Dragica i Bogdanovica u jednoj osobi, znaci da je Drazen najvise 20% od onog sto moze Luka. Definitivno najbolji kosarkas kojeg je jedan Srbin napravio ikada, a dobro se zna se da je taj srpski Y hromozom najbolji za kosarku na svetu.
    (Oxi, 30. novembar 2019 08:47)

    # Link komentara

  56. #Čoban

    Ja razumem osnovu tvog razmišljanja, ali gde ti ode čoveče.
     (#FrankDrebin#, 30. novembar 2019 08:46)

    # Link komentara

  57. Zasto bi nekoga od nas trebalo da zanima statistika Luke Doncica, a posebno Bojana Bogdanovica.
     (Shigman, 30. novembar 2019 08:44)

    # Link komentara

  58. Luka Doncic je sinoc dopisao pored svog imena jos jedan neverovatan rekord.
    U novembru je imao prosecno 32.4 poena po mecu, 10.3 skoka, i 10,4 asistencije.
    Takozvani "AVERAGE 30+ POINT TRIPLE DOUBLE IN CALENDAR MONTH" do sada su u istoriji NBA imali samo Oscar Robertson (5) i Russell Westbrock (2)
    (Slobo, 30. novembar 2019 08:38)

    # Link komentara

  59. NBA je izrežirana kao i Američko rvanje,bukvalno pred sezonu se organizuje sastanak svih trenera i par vodećih igrača iz svih ekipa i dogovori se scenario,ko kad pobeđuje,ko ce biti Mvp ko nova zvezda,ko kad ostvaruje tripl dabl itd.
    Dončić je bio potreban ligi posle povlačenja Novickog,zbog profita,dakle belac, mlad,lep,dolazi iz male države,voli ga kamera,a pare kaplju i kaplju. 
    Sve je to jedan veliki marketing,samo da je što više prodatih dresova,hot dogova i bezalkoholnog piva na utakmicama.
     (Čoban, 30. novembar 2019 08:36)

    # Link komentara

  60. Luka ako ovako nastavi biti ce najbolji kosarkas Europe ikada a tek mu 20 god
     (mixxx, 30. novembar 2019 08:30)

    # Link komentara

  61. Dončić stvarno brutalan...da je amerikanac već sada bi bio proglašen za MVP-a sezone jedva čekam da počne glasanje za all-star.
     (Markobg, 30. novembar 2019 08:29)

    # Link komentara

  62. Doncic trenutno najbolji kosarkas sveta.
    (..., 30. novembar 2019 08:25)

    # Link komentara

  63. Oko 200 najboljih igrača na svetu sinoć igralo tekmu.Kod Luke najbolja statistika 42/9/11..U 20 godina preš’o igricu...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 08:13)

    # Link komentara

  64. Karmeloo legendoo
     (bocko, 30. novembar 2019 08:08)

    # Link komentara