1. @Sead Rožaje

    pa zar to nije blam za CG, da su ti svi rodjeni u doticnoj,da su svi cgorci, a ti igras za susednu drzavu...ne razumem bas tu logiku
    (zed, 21. novembar 2019 14:49)

    # Link komentara

  2. Sto se tice Bogdanoviceve nacionalnosti, mislim da treba da prepustimo njemu da se sam oseca kako zeli. Za mene je on pre svega izvanredan kosarkas i, koliko mogu da primetim, dobar mlad covek. To je najbitnije. A inace, Bogdanovici jesu iz Pluzina, i verovatno se osecaju kao Srbi, ali i kao Crnogorci, u smislu da ova dva identiteta nisu nuzno iskljuciva, s tim da je ovaj drugi vise geografsko-istorijska odrednica, kao sto je to bilo nekada...medjutim, lako je proveriti, Bogdanovi roditelji su se doselili u Beograd krajem 80-ih, i u Bg su im su se rodili cerka i sin. Koliko znam, Bogdan je redovno posecivao babu i dedu i ostalu rodbinu u CG, ali je rodjeni Beogradjanin i ne verujem da je ikada imao dilemu za koju reprezentaciju ce da igra. Sto ne znaci da nije poreklom (i) Crnogorac, ali, kako rekoh, to bi trebalo da bude licna stvar pojedinca, a u njegovom slucaju najvaznije je da je sjajan igrac i dobar covek.
    (Dejan, 21. novembar 2019 10:59)

    # Link komentara

  3. Cekajte, ovo je neozbiljna vest. Ako sam je dobro shvatio, radi se o izjavi samog Bogdanovica posle meca u kojoj je rekao da misli da je u pitanju grc. Jel se oglasio klub posle obavljenih pregleda lekara da kaze zvanicno da se radilo samo o grcu? Naravno da se svim srcem nadam da nije povredjen a siguran sam da je tako i sa sportskom redakcijom B92, ali ne mozete ono sto bismo svi zeleli, kao i sam Bogdanovic, da predstavite kao proverenu vest. Ukoliko sam nesto pogresno razumeo izvinjavam se, ali je onda u tom slucaju tekst napisan amaterski.
    (Dejan, 21. novembar 2019 09:54)

    # Link komentara

  4. Ako inače neznate bogdanović je iz plužina
    To je mjesto u crnu goru
    Namjerno to nikad ne spominjete jer uvjek svojatate tuđe
    On je crnogorac
    (Sead Rožaje, 20. novembar 2019 17:54)

    Ne bih da svojatam tuđe, posebno ne vas "u crnu goru", ali rekao bih da si ti više Srbin, nego što je Bogdanović crnogorac.
     (Kolubarska Bitka, 20. novembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  5. Sokrat...moze pojasnjenje kako neko kome su svi iz Crne Gore,iz dela koje nikada u istoriji nije bio Srbije,ako mu niko nikad nije rodjen u Srbiji od predaka ni na njenoj teritoriji,moze biti Srbin?Sve sto valja u sportu,glumistu,umetnosti,pisanoj,slikarskoj je prisvojeno iz Cg.
    (abcd, 20. novembar 2019 19:34)

    Zato što se prostor na kojem žive nacije ne poklapa sa republičkim granicama
    (osnovna škola, 20. novembar 2019 20:09)

    # Link komentara

  6. Dobro je, šteta bi bilo da se sada povredio kad mu je forma u usponu. Nego imao je 7 a ne 11 asistencija kako pišete. Ponekad se stvarno pitam odakle vadite statistiku...
    (čovek si kada bole tuđe rane, 20. novembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  7. Sokrat...moze pojasnjenje kako neko kome su svi iz Crne Gore,iz dela koje nikada u istoriji nije bio Srbije,ako mu niko nikad nije rodjen u Srbiji od predaka ni na njenoj teritoriji,moze biti Srbin?Sve sto valja u sportu,glumistu,umetnosti,pisanoj,slikarskoj je prisvojeno iz Cg.
    (abcd, 20. novembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  8. @Sead Rožaje

    Bogdanovići su iz Plužina, ali su Srbi
     (Sokrat, 20. novembar 2019 18:02)

    # Link komentara

  9. Ako inače neznate bogdanović je iz plužina
    To je mjesto u crnu goru
    Namjerno to nikad ne spominjete jer uvjek svojatate tuđe
    On je crnogorac
     (Sead Rožaje, 20. novembar 2019 17:54)

    # Link komentara

  10. Drago mi je. Sada neka nastavi u istom stilu i jos jace.
     (pandinho, 20. novembar 2019 17:52)

    # Link komentara