Džejkob Pulen MVP sedmog kola ABA lige VIDEO

Košarkaš Mornara iz Bara Džejkob Pulen proglašen je za najkorisnijeg igrača sedmog kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

A. Kovačević Izvor: B92, zvanični sajt
Pošaljite komentar
  1. 9 asistencija, a u Zvezdi isla prica da ga nece jer je divljak i sebicnjak... Cak i da jeste takav bar bi vukao ekipu kad joj ne ide.
    (bvb, 19. novembar 2019 23:19)

    Kada ćete više shvatiti da broj asistencija ne odražava sebičluk i podređenost ekipi jednog igrača, nevezano da li je Pulen sebičan ili ne. Kroz asistencije igrači takođe budže svoju statistiku, to najbolje vidimo na primeru NBA, recimo kod Ronda kako je gledao na sve moguće načine da udeli asistencije pa i po cenu izgubljene lopte. Sebičluk i podređenost ekipi se gleda kroz kretnju bez lopte, zagrađivanju obruča, zalaganju u odbrani, udvajanjima i svim ostalim stvarima koje se ne vide kroz statistiku. Vil Mozli je pravi primer nesebičnog igrača, jer se potpuno podredio ekipi, i radi puno tih stvari koji ne vidi većina gledalaca. Srđan Radojević sa SK je to najbolje objasnio.
     (ja, 20. novembar 2019 01:27)

    # Link komentara

  2. 9 asistencija, a u Zvezdi isla prica da ga nece jer je divljak i sebicnjak... Cak i da jeste takav bar bi vukao ekipu kad joj ne ide.
     (bvb, 19. novembar 2019 23:19)

    # Link komentara