1. (Nisam čiko ja!, 19. novembar 2019 08:28)

    Ocigledno nisi pratio pazljivo trku. Pogledaj snimak i videces da je Lekler prilikom nailaska Vetala blago korigovao volan na levo, sto se i vidi kasnije u snimku kako se odaljavao od Vetala, ono sto je Vetel pogresno uradio jeste da je bio previse blizu cak i na levo isao cime je malo zakacio Leklera, nije namerno sigurno ali je definitivno morao biti obazriviji. Inace Vetle ima katastrofa ucinak u poslednje vreme, sto se vidi na startu i na restartu prilikom sigurnosnog vozila kako ga svi obilaze olako.
    (asd, 20. novembar 2019 10:03)

    # Link komentara

  2. F1 bi bio mnogo uzbudljiviji sport uz samo jedno novo pravilo: ekipa moze da zadrzi istu postavu vozaca samo 2 godine, nakon 2 godine jednog mora zameniti. Znaci jedan vozac moze da "sluzi" drugom samo 1 godinu, sledece ce ako ne bude bolji od njega izgubiti mesto. Pa nek opstaju samo najbolji! A ekipe ce se boriti da zadrze talentovanije mlade vozace a ne izvikane sampione
    (nekerozberg, 19. novembar 2019 14:07)

    # Link komentara

  3. Ne može Lekler da se ponaša prema klupskom kolegi kao prema ostalim vozačima. Namerno je išao na incident nakon što ga je Fetel obišao.
     (Nisam čiko ja!, 19. novembar 2019 08:28)

    # Link komentara

  4. U neka stara, dobra vremena, ovaj incident bi bio najnormalnija pojava. Danas, kada postoje klupska naređenja, prvi i drugi vozači, ovo je problem. Pretpostavljam da će jednog od njih dvojice morati da reše obaveza
    (mr čović i dr terzić, 18. novembar 2019 22:04)

    # Link komentara

  5. @wve,tvoje drugo ja,ili ti "sah 88",kaže tako je,a tvoje treće ja "ave"kaže ma sigurno je tako!
    (Bolest ne bira!!, 18. novembar 2019 21:26)

    # Link komentara

  6. Dok god Ferari budu vodili Italijani u tehničkom i administrativnom delu biće kao i do sada anarhija.
    (Vladimir, 18. novembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  7. Fetel krivac po opštem mišljenju.
    (jovo, 18. novembar 2019 20:35)

    # Link komentara

  8. Binoto je sa inzinjerima napravio zvjer od motora Ferarija, ali su u aerodinamici potpuno omasili. Binoto je u Ferariju od 95. zato malo postovanja za ovog covjeka koji je ocigledno veliki strucnjak. Ono sto se desilo ne smije da se desava, ali bilo i proslo. Po mom misljenju krivac je Fetel, ali ja bih sve prepisao trkackom incidentu. Da se Lekler bori za titulu, pa i da razumijem pojedine komentare, ali ovako ne. Umanjio je sanse da zauzme 3. poziciju, ali sta bi mu to znacilo. Ferariju je najveci problem to sto su se 'probudili' i poceli da pobjedjuju tek nakon ljetnje pauza, tj. od Belgije. Neka se fino spremaju za narednu sezonu, da vozaci imaju jednak status na pocetku sezone, da im se dozvoli trkanje bez incidenata, pa neka bolji pobjedjuje. I u Mercedesu su na pocetku sezone dozvolili trkanje izmedju Botasa i Hamiltona, tako i ovdje treba biti.
     (HARIS, 18. novembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  9. Binoto vrh i odličan za posao direktora, Lekler najveći talenat koji se pojavio u zadnjoj deceniji. Ovaj dvojac će vratiti Ferrari na Šumaherove staze u bliskoj budućnosti.
    (wve, 18. novembar 2019 20:08)

    # Link komentara