1. Koliko je samo srecan ovaj Brejdi, da wr mora bacati za njega td za pobjedu. Mislim da su bar pobijedili 100 utakmica na jedan posjed u zadnjih 10 godina. S razlogom ga je jedan novinar u SAD nazvao LOAT ( luckiest of all time). Ali sjecam se jednog mocnog komentara na ovom sajtu jos iz cuvene zadnje sezone Reja Luisa: Tomo cuvaj se crna ptica stize.
    (Vilfredo Leon, 19. novembar 2019 08:51)

    # Link komentara

  2. Prednost Lamara je da igra za ekipu koja je kao dizajnirana za njega. Rejvensi godinama igraju dobru odbranu i napad trcanjem, pas je tu samo da otvori prostor. Rejvensi i ne zele mnogo dugih dodavanja, oni zele kontrolu nad loptom
    (Milan, 18. novembar 2019 14:32)

    Sve je to super ali naleteće u plej ofu na ekipu koja dobro brani trčanje i šta onda? Na stranu što Lamar nema vrhunski pas, Baltimor nema ni nekog vrhunskog WR, onaj tight end je prva hvatačka opcija u napadu...pitanje je kako ce uspeti da se izbore sa odbranom Patriotsa u finalu AFC, verujem da je to stvar rutine jer su ubedljivo dve najjače ekipe u konferenciji ali to ni približno nece biti ista utakmica kao pre 2 nedelje, NE je svoju dinastiju stvorio jer su 90% utakmica u plej ofu igrali na domacem terenu...i osim upravo Baltimora 2013 ne secam se da ih je neko pobedio u Bostonu u plej of utakmici.
     (CJC, 18. novembar 2019 15:27)

    # Link komentara

  3. @CJC
    Prednost Lamara je da igra za ekipu koja je kao dizajnirana za njega. Rejvensi godinama igraju dobru odbranu i napad trcanjem, pas je tu samo da otvori prostor. Rejvensi i ne zele mnogo dugih dodavanja, oni zele kontrolu nad loptom
    (Milan, 18. novembar 2019 14:32)

    # Link komentara

  4. Nisam baš siguran u LaVara...ovo njegovo trcanje će kad tad biti provaljeno a pas mu nije vrhunski da bi mogao da ga upotrebi kad bude zaustavljen trčanjem.
    Kapernik je zbog toga propao, Robert Grifin takodje a imali su sezone slične ovoj Lamarovoj. Rasel Vilson je bio taj tip igrača i da nije na vreme skontao da mora da poboljša pas, pojeo bi ga sport kojim se bavi.
     (CJC, 18. novembar 2019 12:59)

    # Link komentara

  5. Lamar je neverovatan, nikad nisam gledao ivako brzog i spretnog kvoterbeka, a dokazao je da ume i sjajno da baca pasove. Baltimor je cini mi se glavni kandidat za osvajanje SB. I ovo kazem kao navijac NE.
    (Kekec, 18. novembar 2019 11:32)

    # Link komentara

  6. Drago mi zbog Vikingsa i Raiders-a, žao mi zbog Jaguars-a.
    'Ladno nisu kaznili malenog pevca iz Steelers-a ništa, mada bilo je za očekivati.
    Pozdrav
    (Defunctus82, 18. novembar 2019 10:51)

    # Link komentara

  7. Baltimore-Houston, najavljivan kao okrsaj dva tima sa qb-ovima slicnog stila igre, kao college football tipovima qb-ova. Na jednoj strani Watson, koji ce zeleti sto pre da zaboravi ovaj okrsaj protiv Jackson-a. Gotovo kompletan mec ispod svog ovosezonskog nivoa, svojim losim odlukama je potpisao poraz Texans-ima i lisio nas zanimljivije utakmice. Los trenutak za slabu partiju cele ekipe imajuci u vidu da Houston vec u cetvrtak ceka divizijski okrsaj sa neugodnim Colts-ima, pa zatim i protiv New England-a. S druge strane Lamar Jackson ponovo impresionira i moram priznati da pomalo podseca na Michael Vick-a iz vremena provedenog u Falcons-ima. Takodje se pokazuje kao sjajan potez dovodjenje Marcus Peters-a iz Rams-a gde su Ravens-i drasticno poboljsali svoju odbranu. Mora se navesti da je pocetak meca obelezilo nekoliko neverovatnih sudijskih odluka (na stetu Texans-a).
    (george pappadoubie, 18. novembar 2019 10:35)

    # Link komentara