1. Hocu sale. Hvala na sugestiji :)
    Imam 35 godina i mislio sam da sam najstariji ovde. Ali ocigledno ima i vas od 50godina.

    Deni ejdz i taj mladjani wilkins su prosek jer nisu izbacili vise od jedne sezone preko 10 poena u proseku. Da to je prosek.
    Da si rekao blakman, dumars, dreksler, ricmond, malin... ali ova dvojica su u rangu Livingstona
    (Nba fan, 14. novembar 2019 11:46)

    # Link komentara

  2. "NBA fan" koji za Ejndža i Meksvela, pa i mlađeg Vilkinsa iz bomb squad Niksa kaže da su sasvim prosečni igrači? Smehotres! Promeni taj nik u NBA novija istorija fan, čisto zbog nas matorih.
    (Sale.mls, 13. novembar 2019 12:22)

    # Link komentara

  3. "Trojka je uvek bila 7,24.
    Odbrane su bile grublje, samim tim i jače to je sigurno. Neboitno na prosek poena.Ako već guglate, guglajte izmenjena pravila za poslednjih 20-30 godina."

    Odgovor za malutu i klokalan itd.

    Pravila nemaju veze sa statistkikom gde igrac u 15 sezona prebacuje jednu preko 10 poena a ti ga svrstas u top bekove devedesetih.
    Niti je promena pravila uticala na statistiku. Pogledaj iz 91-91 prosek poena, skokova itd. Dumarsa, Blakmana, wilkinsa, byron scotta... namerno ne spominjem Melouna, Barklija, Jordana, Hakima koji su imali statistiku ravnu danasnjoj i jacu! Statistika nije merodavna ali ponavljam, odabrao si jedno 6,7 igraca za koje nije niko cuo, a cak nisu bili ni u prvim petorkama svoje ekipe. Malo si preterao i budi realan.

    Statistika ne moze pokazati sve ali imati 8 poena i 2 asistencije u proseku te ne moze stvarno svrstati u najjace bekove.
    (Nba fan, 13. novembar 2019 12:16)

    # Link komentara

  4. Igrao sam pre 40-tak godina onu Drugu ligu SFRJ (bile su 4 grupe Druge lige, a lakše je bilo postati pobednik evropskog takmičenja nego biti prvak u Prvoj ligi, primer su Bosna, Cibona, Jugoplastika, Partizan) i govorim iz ličnog iskustva. Nekada smo pre utakmice pili pivo, ali ne 10 nego dva-tri piva i iskreno rečeno uvek je bio pozitivan efekat. Verovatno da manje količine piva utiču na opuštenost, smirenost i daju izvesnu dodatnu energiju igraču. Naravno, ne treba preterivati.
    Inače, trojka u NBA je otkad znam za sebe bila na ovoj distanci, mislim da je pre nekoliko godina bio predlog da se poveća za još jedan metar, ali to nije prošlo. Inače, nije tajna da mnogi profesionalni sportisti uoči utakmice popiju izvesnu doza alkoholnih pića, verovatno zboga razbijanja treme. Pozdrav!
    (Rokatanski, 13. novembar 2019 11:57)

    # Link komentara

  5. 10 piva 18 rupa, nije lose za procenat iz igre...
    (Mister Vo, 13. novembar 2019 11:21)

    # Link komentara

  6. Majkl Dzordan je najzasluzniji sto je Najk postao to sto jeste. Ako igrac ne igra u skladu sa ocekivanjima,sponzorski ugovori propadaju! Da je potpisao sa Adidas ko sto je hteo,Nike ne bi postojao!
    (vince carter, 13. novembar 2019 10:33)

    # Link komentara

  7. Sportska oprema NAJK je najzasluznija za to sto se on zaziva nekakvim GOATom. Najprecenjeniji kosarkas ikada.NAJKL Dzordan.
     (Gorki, 13. novembar 2019 09:43)

    # Link komentara

  8. 80te i 90te nisu ista kosarka,kao ni 2000-2010 i danasnja o cemu vi pricate! 80tih se igralo brze verovatnl po uzoru na Show time Lejkerse,Bad Boysi su novim i cvrsim stilom zaustavili Lejkerse i Selticse a Bullsi su se prilagodjavali njima,slicno su igrali i Knicksi..fizicki,kao i sonixi itd. 90te su vise fizicka kosarka sa bar timova kao Wariorsi koji su bili small ball i run and gun. @Zivac pa dovoljno je da ti kazem kako je Jordan 2002 igrao protiv Mariona,Kida,Dirka,Pedje,Terija momke koji su ustopovali Lebrona sa supertimom u svojim poznijim godinama. Pa onda Karter,Pirs,alen mozda najbolje da ukucas MJ vs Garnet jer KG ga je cuvao vrhunski a ovaj pogadjao,to nije mit,pogledaj! Sa 39 godina! Ponovo ne respektovanje nekog na osnovu izgleda kao Hornocek i guduric bi mu to i to :)) pa kad vidis Kida od 38 godina,malog terija i starijeg Mariona pored Lebrona rekao bih da ce im Lebron ubaciti 80 ali...:)) Hornosek,KJ,Mayerle i ostali Sunsi su 90te sa 4:1 dobili Medzika i 3 all star Lejkersa. Ovaj sto ne zna imena ovih bekova pa im izvlaci prosek karijere a mnogi su ranije usporavali zbog povreda pa im prosek i padao..na primer Maxvell iz 1994 i 96 nije isti igrac. Uostalom mad max Maxvell ili Xavier Mcdaniel,Starks su igrali neverovatno fizicku odbranu pa je to mnogo teze nego da igras protiv Bookera na primer. A Cavsi su bili dobar tim,89te 6:0 vs Buls u regularnom delu,3:2 u playofu za Bullse bez prednosti domaceg terena.
    (vince carter, 13. novembar 2019 09:31)

    # Link komentara

  9. Što volim ove statističare.
    Aj da ponovim što sam već dosađivao.
    Tabak ima dva šampionska prstena, Miličić jedan, Divac nijedan.
    Matijas Almeida ima procente dodavanja slične kao i Xavi i Iniesta.
    Drugi- treći Evropljanin u NBA je Bugarin. Prvi je sa Islanda.
    Zavod za statistiku je izračunao da je za obrok dovoljno 57 dinara
    Nisu ni Žan Tabak ni Darko Miličić veći igrači od Divca zbog prstenja.
    Skoro sva dodavanja Almeidina su bila ne duža od 2-3 metra.
    Bugarska sigurno nije ni bila, niti je sad sila u košarci. Isto važi za Island.
    Ja lično ne mogu da se najedem i radim težak posao za te pare.
    Ne možete poredite košarku, život uopšte, isključivo kroz statistiku.
    Reći da Deni Ejndž bio loš je u najmanju ruku neozbiljno. Igračina je bio. Maksvel je bio odličan igrač. Neko ih je napljuvao, pa da kažem nešto
    Isto tako gledati Džordana po statistici je bezveze. Pojava koju je jednostavno teško objasniti danas. Pa ne verujem da je Tim Hardavej lošiji po statistici od Džordana. Jeste uzeo titule sa Rodmanom , Kukočem i Pipenom. Ali je uzeo i sa Horasom Grantom i Peksonom i Velingtonom (prve tri, dobro i Pipen je bio tu)
    Koliko ja pamtim, manje je bilo timova tad. 27, ako ne i manje. To utiče na svaku statistiku. Trojka je uvek bila 7,24.
    Odbrane su bile grublje, samim tim i jače to je sigurno. Neboitno na prosek poena.Ako već guglate, guglajte izmenjena pravila za poslednjih 20-30 godina.
    (Maluta, 13. novembar 2019 09:11)

    # Link komentara

  10. Citam ove gluposti o MJ-u. Vidi, on je toliko ispred svih da se cesto pitam jel kosarka danas cirkus ili seoski vasar. Ove pare koje danasnji baletani dobijaju veze nema sa onim sto daju publici. Vestacka steroidna kosarka koja lici na nesto tek u playofu.
    (aleksandar, 13. novembar 2019 09:08)

    # Link komentara

  11. @Vladimir, vest je prenela ono sto je lik rekao, a on je rekao 52 poena i +26 za Bulse. E onda su novinari nasli utakmice mj-a protiv Klivlenda, i videli da nije nikad dao 52, i bilo +26, ali da je bilo jednom 44 i +24, i zato lepo kazu da pretpostavljaju da lik misli na tu utakmicu, samo da je malo pogresio oko brojki.
     (Zhol, 13. novembar 2019 07:21)

    # Link komentara

  12. Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)

    Danas odbrana u NBA ne postoji, cisto da te obavestim.
     (Mare, 13. novembar 2019 02:34)

    # Link komentara

  13. Slazem se da je Dzordan zbog svog odraza bio kralj zakucavanja. Medjutim, kada vec govorimo o trojkama, iako mislim da nije pomjerana udaljenost u nba, nego samo u Evropi (uvijek bila 7,25), najfascinantniji podatak (koji ne ide Dzordanu u prilog) je da je Lebron bolji trojkas po procentu. Zamislite, Lebron kojem je sut sa distance najslabija stavka u igri.


    3 sekunde u reketu je uvedeno nakon njegove karijere i trojke su sa 6.25 pomerene na 7.25 pre 5-6 godina.
    E sada zamislite koliko je tesko bilo zakucati ili poloziti loptu u zgusnutijoj odbrani u kojoj centar slobodno stoji pod kosem.
    E u takvim uslovima je MJ zakucavao i polagao lopte u kos kao lud, a da igra danas davao bi 100 poena na utakmici.
    (Bolontiku, 12. novembar 2019 22:58)
    (Wilfredo Leon, 13. novembar 2019 01:46)

    # Link komentara

  14. "Bajron Skot, Džo Dumars, Klajd Dreksler, Darrel Walker, John Starks, Gerald Wilkins, Avery Johnson, Vernon Maxwell, Danny Ainge, Kevin Johnson, Jeff Hornacek, Nick Anderson, Kenny Anderson, Mookie Blaylock, Rolando Blackman, Derek Harper, Gary Payton, Ricky Pierce, Quintin Dailey, Dražen Petrović... Ovo je za sezonu 91/92 lista bekova iz nekih 12-13 klubova... Nisam imao snage da se dalje priseća... Ko god je gledao košarku u to vreme, zna da su bar polovina od ovih igrača izmislili košarku za ove današnje bekove na supersteroidima... Pa, tako pre nego što neko tresne glupost, neka se proba prisetiti ili neka pročita neki košarkaški almanah, ako je mlad. Toliko od mene...
    (Klokan)"

    Odgovor za Klokana :

    Verovatno je ljudima delovalo da si izrekao nesto pametno ali proverio sam ove igrace :
    Darrel walker, quintin dailey, danny ainge, gerald wilkins, maxwell...
    Pa to su kosarkasi koji su u svojoj karijeri imali jednu, ponavljam jednu sezonu iznad 15poena proseka. Cak dvojica od navedenih samo jednu sezonu preko 10 poena u proseku. Ili si istrolovao ili iskucao prve igrace bekove iz 91 godine..
    (Nba fan, 13. novembar 2019 01:31)

    # Link komentara

  15. Kljucne 2 stvari se razlikuju od Dzordanove i sadasnje ere.
    3 sekunde u reketu je uvedeno nakon njegove karijere i trojke su sa 6.25 pomerene na 7.25 pre 5-6 godina.
    E sada zamislite koliko je tesko bilo zakucati ili poloziti loptu u zgusnutijoj odbrani u kojoj centar slobodno stoji pod kosem.
    E u takvim uslovima je MJ zakucavao i polagao lopte u kos kao lud, a da igra danas davao bi 100 poena na utakmici.
    (Bolontiku, 12. novembar 2019 22:58)

    Pratim NBA još od ranih 80ih, i smatram MJ-a jednim od najboljih košarkaša koje sam imao prilike da gledam (iskreno, ne mogu da dodlučim koji bi bio IMHO najbolji, ali je MJ verovatno najbliži tome.

    Međutim, nevezano za Džordanovu veličinu, praktično si omašio sve u svom postu.

    Trojka je u NBA na 7.24 (ne 7.25) od samog početka kada je uvedena pre 50ak godina. Sredinom 90ih je tri sezone bila skraćena trojka na 6.71 u svakom delu od koša (Inače to je, u NBA, trenutno razdaljina od koša u uglovima).
    Pravilo 3 sekunde je postojalo oduvek. Defanzivne 3 sekunde su uvedene pre 10ak godina. Štaviše, zaona je bila izričito zabranjena u NBA do polovine 80'. Kasnije je dozvoljena, ali uz primenu defanzivne 3 sekunde.
    (Vlada, 13. novembar 2019 01:20)

    # Link komentara

  16. Eh 10. Americki Budweiser i to 0,3.
    Ko je bio u Americi zna šta je pivo kod njih.
    Dodji ti druže sa balkancima jedno poslepodne.
    Nećeš posle znati za koji tim igras a kamoli loptu neko u ruke da ti da haha.
    (popac, 13. novembar 2019 00:26)

    nigdje veze komentar, kao da jedna vrsta piva postoji u americi...
     (ameriirusi, 13. novembar 2019 00:51)

    # Link komentara

  17. Kad smo kod prica o utakmicama pod gasom, meni je bolja prica kad su navijacice Bulsa noc pred utakmicu u nekom klubu videle Lerija Birda i jos nekog iz Seltiksa i cascavale ih pivom celu noc. Leri je ubio Bulse na utakmici, prosao pored navijacica i dobacio im:"Hvala za pivo, devojke." Skoro sam poceo da nalazim price protivnika o Leriju, i bolje su od prica o Dzordanu.
    (Milan, 13. novembar 2019 00:45)

    # Link komentara

  18. Eh 10. Americki Budweiser i to 0,3.
    Ko je bio u Americi zna šta je pivo kod njih.
    Dodji ti druže sa balkancima jedno poslepodne.
    Nećeš posle znati za koji tim igras a kamoli loptu neko u ruke da ti da haha.
    (popac, 13. novembar 2019 00:26)

    # Link komentara

  19. Pogotovo uzevši u obzir da su se tada navodno igrale mnogo čvrste odbrane i sudije su puštale grublju igru?
    Ne vredi "Beograđanine", pada mit o 90-im kao kula od karata. Bolje vam je da to na vreme shvatite i prihvatite, nego da živite u legendama i mitovima...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JeRemija, 12. novembar 2019 21:23)
    Po zadnjem istrazivanju u Americi, 80-tih se igrala brza kosarka nego danas. Ne znam da li su 90-te mit, ali znam da je zadnjih 10 godina, najgora i najsterilnija decenija u istoriji sporta uopste.
    (xxxx, 12. novembar 2019 23:48)

    # Link komentara

  20. Ako ne računamo asove, Novak posle 2 seta ima samo 16 vinera u poređenju sa Timovih 30! Previše mekanih lopti u bekhend, iz kojeg je Tim povukao desetak strasnih paralela, i previše sporih lopti po sred terena iz kojih je Austrijanac uglavnom pogadjao vinere, mada je imao i par vrlo važnih promasaja, kao onaj na 5-5 u taj breku. Ipak, nije ovo Noletova igra, mora u trecem setu da bude mnogo aktivniji, da igra ostrije i snažnije. I da ne promasuje one voleje na mreži. Tim neće pobediti samog sebe. A evo loše je Nole počeo 3. set, opet dominacija Tima u razmenama. Teška defanziva, slabo, sporo, Tim ga napuni vinerima... Sada vrlo vrlo teško. Bas mlitavo igra ceo meč i ima već veliki problem sa Timom u kontinuitetu.
    (veliki strumf, 12. novembar 2019 23:05)

    # Link komentara

  21. Kljucne 2 stvari se razlikuju od Dzordanove i sadasnje ere.
    3 sekunde u reketu je uvedeno nakon njegove karijere i trojke su sa 6.25 pomerene na 7.25 pre 5-6 godina.
    E sada zamislite koliko je tesko bilo zakucati ili poloziti loptu u zgusnutijoj odbrani u kojoj centar slobodno stoji pod kosem.
    E u takvim uslovima je MJ zakucavao i polagao lopte u kos kao lud, a da igra danas davao bi 100 poena na utakmici.
    (Bolontiku, 12. novembar 2019 22:58)

    # Link komentara

  22. Kad dođu klinci koji nisu bili ni u planovima kada je Džordan harao ligom i prosipaju pamet ovde kako je ovaj ili onaj bolji od njega... Isto kao kada bih ja ocenjivao npr Oskara Robertsona, Vilta Čembrlena, Bila Rasela itd, a nisam se ni rodio kada su bili na vrhuncu. Totalni debilizam...
     (železničar, 12. novembar 2019 22:45)

    # Link komentara

  23. poenta je sto danasnjim klincima sve to samo nesto sto je bilo pre 30tak godina..kao nama tada, price o Čemberlejnu,Raselu ,Dr Džeju itd..znas da su bili superstarovi ali prosto ih ne gledas tada u tom momentu i nemozes ni da ih svatis ozbiljno do te mere da ih poredis sa tadasnjim..svako vreme ima svoje heroje,superstarove ali neki su jednostavno za sva vremena,a MJ je prvi od svih i to je univerzalna konstanta..
     (nemanja, 12. novembar 2019 22:42)

    # Link komentara

  24. Stvarala se legenda oko MJ, kao sad oko Lebrona, on je nesumnjivo jedan od naj igraca NBA ikad, tesko je reci da li je i broj 1, jer je nezahvalno porediti razlicite epohe u kosarci. Mediji i ovakvi mitovi su pomogli dosta, plus marketing je je kosarci trebao brend tih godina. Kao sto danas se gura Lebron, koji def nije ni blizu Majklu, nije taj tip vodje. Chicago je bila ekipa podredjena MJ, imas Rodmana da skace i hvata lopte, igra prljavu odbranu, Pipena da asistira i da svojih 15-20p, pa Kukoc je bio tada najbolji 6-tu igrac lige... Danas imate Hardena kojem je sve podredjeno u Houstonu, daje preko 35p ali nije vodja i nema titule...
     (Pedja, 12. novembar 2019 22:21)

    # Link komentara

  25. @блек н блек
    ко што данас не би играо свако вече против каваја ленарда или леброна џејмса, тако ни крајем осамдесетих и почетком децедесетих није играо против детроита и њујорка сваки дан. играо је против аматера из сакрамента, вашингтон булитса, њу џерсија, кливленда....
    мора д му је био пакао кад га је чувао џеф хорнасек. мислим да би том чивеку гудурић дао 60 поена. пешке.
    ако неко од вас шатро врхунских познавалаца нба и џорданове ере може да наведе више од 5-6 бекова против којих је џордан играо рецимо те 92, ја дајем главу на пањ.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живац, 12. novembar 2019 18:41) # Link komentara
    Dreksler,Miler,Dumars,Majerle,Ejndz,Havkins,Pirs,Smit,Drazen,Ricmond,Starks,Hornasek,Harper,Maksvel,Luis (nazalost pokojni),Anderson,dali je ovo dovoljno?
    (Miroslav, 12. novembar 2019 21:38)

    # Link komentara

  26. @Beograđanin

    A kako objašnjavaš činjenicu da se krajem 80-ih i početkom devedesetih češće išlo na liniju slobodnih bacanja nego danas, "kada se za svaki mrki pogled svira faul"?
    Siguran sam da imaš genijalno objašnjenje.
    Tada je bilo 30 slobodnih bacanja po timu a danas ima 24...

    Pogotovo uzevši u obzir da su se tada navodno igrale mnogo čvrste odbrane i sudije su puštale grublju igru?
    Ne vredi "Beograđanine", pada mit o 90-im kao kula od karata. Bolje vam je da to na vreme shvatite i prihvatite, nego da živite u legendama i mitovima...
     (JeRemija, 12. novembar 2019 21:23)

    # Link komentara

  27. Tada su sutirali prosečno po 6 trica na utakmici... A danas po 33 i dalje raste broj pokusaja.
    Koji su to vanzemaljci bili kad su to uspevali. Da izbacis danas trojke igrači ne znaju sta bi radili. Ali tad je bilo 20 klubova, , a ne danasnjih 30. 10 ne igra nista. Ma to vise i nisu isti sportovi.

    Ali dobr tu je "čovek bez reči zvani Jeremija' da nam objasni istinu.
    (Beogradjanin, 12. novembar 2019 20:29)

    Zamisli, a prije se igralo na šljaci. E to je bila košarka.
    (Mj23, 12. novembar 2019 21:10)

    # Link komentara

  28. Popio 10 piva, to govori, koliko je tada bila neozbiljna košarka. On da igra sada, ne bi znao, šta je triple double, a šampijonski prsten to tek ne.
     (Zevs, 12. novembar 2019 20:59)

    # Link komentara

  29. Džordan je Federer košarke!
     (Dane, 12. novembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  30. Sezone 86-87 svaki tim je davao u proseku 109.9 poena
    sezone 87-88 svaki tim je davao 108.2
    88-89 se davalo 109.2

    Tih godina je Majkl vladao.

    A evo ti poslednje 3 sezone kada ima kao što kažeš "260 poena po utakmici"

    2016-17 sezona 105.6
    17-18 sezona 106.3
    18-19 sezona 111.2

    (JeRemija, 12. novembar 2019 19:11)

    Tada su sutirali prosečno po 6 trica na utakmici... A danas po 33 i dalje raste broj pokusaja.
    Koji su to vanzemaljci bili kad su to uspevali. Da izbacis danas trojke igrači ne znaju sta bi radili. Ali tad je bilo 20 klubova, , a ne danasnjih 30. 10 ne igra nista. Ma to vise i nisu isti sportovi.

    Ali dobr tu je "čovek bez reči zvani Jeremija' da nam objasni istinu.
    (Beogradjanin, 12. novembar 2019 20:29)

    # Link komentara

  31. Da li je Džordan ubacio 52 ili 44 poena?

    Nije bitno ali odlucite se za brojku.

    Pozdrav
     (Vladimir, 12. novembar 2019 20:22)

    # Link komentara

  32. Umeli su i nasi dosta utakmica da odigraju prilicno mamurni i pobede u njima. Nije to naravno nivo leteceg Majkla ali imali su i tu nasi momci sta da pokazu.
     (Champions, 12. novembar 2019 20:21)

    # Link komentara

  33. Jedan je Jordan! Nema vise takvog igraca a ni NBA kosarke kakva je bila u to doba. Ovo danas je vise cirkus nego pravo lepljenje.
     (Deni, 12. novembar 2019 20:11)

    # Link komentara

  34. ronik,bio faca tada.
    extra hokejas,
    samo se lesio od alkohola i vrlo verovatno, da ne zna ni vreme,ni rezultat te utakmice.
    ... i da su igrali golf,nisam siguran:d
    ...a jordan i dan danas ode u vegas i baci milion-dva za vece :d

    jordan je igrao bejzbol za WS, na prvoj bazi u mlb!
    sad zamislite nekog kosarkasa da igra profi sport,npr fudbal :d

    ima mnogo extra igraca,ali MJ je Merna Jedinica za kosarku!
     (belgrado, 12. novembar 2019 20:06)

    # Link komentara

  35. (живац, 12. novembar 2019 18:41)
    Drxler, Richmond i Miller su u Hall Of Fameu, Steve Smith, Joe Dumars, Drazen je te godine imao sjajnu sezonu, Hersey Hawkins je davao 20 poena po utakmici, na koliko danas elitnih sutera ide Harden? na koliko niskih krila LeBron? Jordan je takodje cesto bio cuvan ili cuvao Wilkinsa, Hardawaya, Paytona, taj Hornacek kojeg si pomenuo je te godine imao 17 poena u proseku, ne zvuci nesto ludo ali u ovom trenutku u NBA ligi 54 igraca ima vise poena u proseku. Malo proverite
    (spree 15, 12. novembar 2019 20:05)

    # Link komentara

  36. sada se igra najbolja kosarka i sada igraju najbolji igraci.manite se corava posla nekad ostavite na miru gledajte sta nas sutra ceka.bar ja tako vidim.
     (nebitan srbin, 12. novembar 2019 19:54)

    # Link komentara

  37. @Back in black
    "u danasnjem baletu od kosarke...Jordan bi ovo i ono"...zasto ne kazes da je Jordan jedan od razloga zasto se danas gleda balet. Jeste, tukli su ga i sta se desilo...two hands - faul, hand check - faul, hand touch - faul, pogled - faul...trazili ste, gledajte balet. Kad si vec gledao dokumentarce (pominjes "Jordan rule"), pogledaj o Johnsonu i Birdu, pa da vidis kako se menjala kosarka. Ljudi su krv pljuvali protiv istih tih BB i dobijali ih. Bill i Parish i Jabbar, McHale i Rodman i Worthy, Magic i Isiah i Larry. Slazem se da je MJ najbolji ikad, ali era balerina pocinje s njim.
     (Max, 12. novembar 2019 19:51)

    # Link komentara

  38. @Stariji covek Posto licno poznajete MJ,evo,svi Vas molimo da nam kazete sta voli od auta? Jel'istina da mu je Yugo 45. i dan danas omiljen komad iz ergele,i da ste mu ga Vi,licno,preko veze nabavili Unapred zahvalan...
    (Walldorf, 12. novembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  39. Džoki mama. I pijan i sa 60 godina bi ovima danas mogao da dominira.
     (Mare, 12. novembar 2019 19:36)

    # Link komentara

  40. Odgovor za @блек н блек:
    Bajron Skot, Džo Dumars, Klajd Dreksler, Darrel Walker, John Starks, Gerald Wilkins, Avery Johnson, Vernon Maxwell, Danny Ainge, Kevin Johnson, Jeff Hornacek, Nick Anderson, Kenny Anderson, Mookie Blaylock, Rolando Blackman, Derek Harper, Gary Payton, Ricky Pierce, Quintin Dailey, Dražen Petrović... Ovo je za sezonu 91/92 lista bekova iz nekih 12-13 klubova... Nisam imao snage da se dalje priseća... Ko god je gledao košarku u to vreme, zna da su bar polovina od ovih igrača izmislili košarku za ove današnje bekove na supersteroidima... Pa, tako pre nego što neko tresne glupost, neka se proba prisetiti ili neka pročita neki košarkaški almanah, ako je mlad. Toliko od mene...
    (Klokan, 12. novembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  41. U cikagu igrali golf u martu.....
    (Aca k, 12. novembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  42. Magic allahu dragi kakav je to igrač bio ... pogledam sada npr Dončiće usporeni ili lbj onako nezgrapnog pa od tuge uključim youtube i bulse da se nahranim... djeco gledajte vidite Ga lafčine
    (Tabasco, 12. novembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  43. današnju košarku u americi nemožeš približiti tadašnjoj gde se igrla brutalna odbrana toliko snažna da ovo deluje kao da gledaš balerine totalno nezanimljiva svira se faul na svaki dodir ponekad ni dodir tada si morao igrati izuzetno snažnu odbranu jedan toni kukoč je ulazio samo sa klupe u danasnje vreme kad pogledam kakvu kilavu odbranu igraju bio bi največa zvezda košarke bio bi sigurno nezaustavljiv ovo mazenje danas prosto ubija totalna dosada košarka plus pavze svaki čas nenormalno duge nemože čovek izdržati,da odgleda ovu današnju košarku zato i neču pominjati ono ime i stavljati ga sa jednim majklom djordanom sa žvakom u ustima igrao je strašnu odbranu bio u top 5 najboljih odbrambenih igrača o njegovom šutu gde ostaje duže u zraku od ostalih,da nepričam.a brzina i ulaz strašno nezadrživ,da je hteo samo sebi puniti statiastiku davao bi svaku utakmicu 100.koševa ali je gledao,da i ostali igraju nije bio sebičan danas odbranu neigrju užasno dosadna košarka čak je u evrop dosta zanimljivija košarka.ovo danas kao,da igraju 3.brzine ispod one tadašnje košarke koju si mogao zvati košarka ovo danas ja niti nezovem košarka.
    (slaviša šmigič, 12. novembar 2019 19:33)

    # Link komentara

  44. @slavisa smigic Dobro rodjeni, nije bas toliko jaka odbrana bila, da ti i pravopis izbila iz glave.
    (Loony bin Inmate, 12. novembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  45. Nekada je Radmilo Misovic redovno ubacivao po 50 koseva raznim timovima, a trojka nije ni postojala. Ne bi to bilo neobicno za njega jer je bio fenomenalan strelac da pre utakmice nije pio pet, sest duplih s nogu.
     (chombe, 12. novembar 2019 19:28)

    # Link komentara

  46. O,33 ili 0,5?
    (Siniša, 12. novembar 2019 19:26)

    # Link komentara

  47. Kosarka je jednako Majkl Dzordan! Najveci ikad,sve ostalo su bajke za malu decu...
    (Misa, 12. novembar 2019 19:14)

    # Link komentara

  48. Trči baba da uhvati bus kod Bazara, ali joj izmače. Pa pita Džordana:
    - Šinko, jel' to bila trojka?
    - Nije baba, čepala si.
    (Novi Sad, 12. novembar 2019 19:13)

    # Link komentara

  49. kakav lebron djejms,ko se neseča majkla djordana netreba ni da polemiše o tome,ko je bolji.majkl djordan ne samo,da je najbolji ikada u istoriji on je sinonim za sport i verovatno najbolji sportista ako stavim sve vrste sportova koje postoje opet bi djordan bio daleko ispred svih sportista.znamo mi kakva se igrala košarka tada ovo trenutno je pileča košarka tada su te tukli po rukama svom snagom a sudije nisu svirale non stop strašna borba a i tuča sečam se,da se lam bir potukao gotovo svaku drugu utakmicu odbrana je bila strašna melounom i maisen ekipa new yorku je delovala kao zbir ufc faitera teške kategorije karl melon je imao mišiče na kojima bi mu pozavidio i švarceneger iz najboljih dana pa rodman ili robinsonk kroz takve odbrane se teško prolazilo igrala se izuzetno čvrsta odbrana i nije se sviralo kao sada svaki dodir čak ni dodir.lebron nebi mogao ni da bude u sastavu one ekipe bulsa jer jim bilo vaznije,da imaju čoveka belca centra u reketu koga nije mogao pomeriti smesta niti šakil onil sa svojom kilažom nije se smela igrati conska odbrana jer onda bi bilo izuzetno malo koševa ako se desila dolazilo je do slobodnog bacanja ono je bila košarka ovo danas ni blizu košarke kakva se igrala tih vremena u americi danas nemaš živce gledati barem ja svake toliko pavza 10.minuta strašno dosadna košarka samo se gleda,da neko sebi puni statistiku kao danas.danas nemožeš meriti košarku sa tadašnjom nije ni blizu dosadna do zla boga ono je bila uživancija gledati.
    (slaviša šmigič, 12. novembar 2019 19:12)

    # Link komentara

  50. @555555

    Sinak, otidi na neki net pretraživač pa ukucaj nba season .....average game points, zatim se vrati na b92 sajt i izvini se svima za svoju nadobudnost.

    Sezone 86-87 svaki tim je davao u proseku 109.9 poena
    sezone 87-88 svaki tim je davao 108.2
    88-89 se davalo 109.2

    Tih godina je Majkl vladao.

    A evo ti poslednje 3 sezone kada ima kao što kažeš "260 poena po utakmici"

    2016-17 sezona 105.6
    17-18 sezona 106.3
    18-19 sezona 111.2

    Ajde nam reci, jel ti bar malo neprijatno nakon koještarija koje si napisao a pri tome još vređaš ljude. Molim redakciju da ti udeli neku nagradu za najgluplji komentar godine.
     (JeRemija, 12. novembar 2019 19:11)

    # Link komentara

  51. MJ najveci...iz mnogo razloga.
    Pored vrv najboljih ofanzivnih karakteristika u istoriji ove igre, čovek je igrao brutalnu odbranu. U to vreme se teže svirao faul, pa je i pored dobijen8h batina MJ itekako znao i da mlati.
    Takode ne treba misliti da je cela sezona bila na nož i treba biti realan da se i tada pola sezone igralo polurekreativno i sa blažim odbranama.
    Ne znam kakve bi brojke imao u ovoj eri small ball kosarke sa dosta bržim bekovima. Vrv bolje nego tada. Nije ni ovaj period slab...napritiv, GSW od pre par godina su imali toliko brzu tranziciju i protok lopte da bukvalno nisi mogao da pravis faul na šuteru, pa ti handcheckovi 90ih bi bili daleko manje delotvorni nego što se misli.
    Sa druge strane, evo čitam o wiginsu i iznose podatak da je poludistanca najneproduktivnije ofanzivno mesto, a MJ sipao odatle 90% svojih poena.
    Imam osecaj da bi se MJ prilagodio danasnjoj kosarci i šutirao mnogo više 3ojki. Bio bi bukvalno Stef Kari sa najboljom odbranom...Spoj najboljeg šutera i defanzivca i najboljeg cluch igrača, opet najbolji...a to nema veze sa TD glupostima...
    Nekako današnja kosarka sem LBJ (od pre nekoliko godina, ne ovog usporenog) nema kompletnih igrača..svi su ili sjajni šuteri i ofanzivci, ili su dobri defanzivci.
    A i LBJu je češće Irving resavao poslednje minute
     (lignjoslav, 12. novembar 2019 19:07)

    # Link komentara

  52. "@živac"-Hornasek je bio strašan defanzivac,kao i cela ekipa Jute iz tih vremena,verovao ti ili ne.Nije izgledao "atletski" ali je bio paklen igrač,u oba smera.O da,Džordan je igrao protiv paklenih bekova:Dreksler,Stokton,Starks,Dumars,Tomas,Pejton,Redzi Miler...Ima ih koliko hoćeš,više je od 5-6...Tada se igrala košarka,ozbiljna košarka.Danas je "dogadjaj" kada se pojave bekovi koji igraju vrhunski i napad i odbranu,Klej Tompson i Lenard su taj "dogadja".Sada je MVP lige čovek koji ne može da pogodi obruč sa linije slobodnih bacnja,na primer,i koji je izgledao komično na SP u Kini kada se neko "usudio" da igra odbranu na njemu.Nekad je MVP bio Džordan,Hakim,Medzik,Bird,Kobi...A sada Vestbruk,Harden,Janis,pa ti uporedi...
     (goran, 12. novembar 2019 19:05)

    # Link komentara

  53. Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)

    Nije se igrala odbrana???
     (P-76ers, 12. novembar 2019 19:04)

    # Link komentara

  54. ...Medzik,Jordan,Barkli,Dzabar,Pipen,Bird...da ne nabrajam dalje...pojeli bi ove danasnje igrace za dorucak...nemate deco srece sto ih niste gledali dok su harali...ovo danas su instagram manekeni...
     (nikad nikome izvini, 12. novembar 2019 19:04)

    # Link komentara

  55. Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)

    O Bože, tada se nije igrala odbrana. A sad se igra odbrana sa 260 poena na utakmici.

    Sine pogledaj tada rezultate u NBA ligi, 80-83 ; 76-73; 86-92; i znači po tebi ovi rezultati znače da se nije igrala odbrana. Hahahahahaha.

    Sve ove što si nabrojao gore, ne bi mogli da prebace 20 poena na utakmicama, a Džordan je sam 1987 imao prosek poena na utakmicama 37 poena. 1988 35 poena po meču i bio najbolji odbrambeni igrač lige. U ovakvim rezultatima ispod 100 poena on je postizao po 40, 50 poena na mečevima. Jel razumeš koliko je to?

    Molim redakciju da ovom čoveku udele neku nagradu za najgluplji komentar veka.
    (555555, 12. novembar 2019 18:34)

    Izgleda da tip koji smatra da su Kari Durent i sadasnji asovi bolji od MJ nije gledao NBA dok smo mi bili deca
     (ArmadaJJ, 12. novembar 2019 18:58)

    # Link komentara

  56. Nije to nista. Jedne zime tamo 90 I neke u Atlantik Sitiju, celo popodne smo igrali rulet ja, Majkl I jos par ortaka, on je za kratko vreme sljustio bocu konjaka I par miliona dolara, svi smo se sladili...u jednom trenutku je otisao sa 2 konobarice gore, Nije ga bilo sat vremena kad se vratio ispalio je jos 5-6 casica konjaka I tad sam ga kolko se secam zvao napolje na dzoint, Nije znao sta govori..nekako sam ga izgubio iz Vida do kraja veceri, kad sam odlazio primetio sam Kako lezi u kanalu Sav od snega, dobacio sam mu da stavim na Nju Dzersi sve ovo od ruleta? Promumljao je "dajem 50 poena I pobedjujemo 20 razlike"
    Za sat vremena pocela je utakmica I Majkl je na kraju nabio 63 poena uz pobedu od 19 razlike!
    Da ne verujes!
    (Dvojnik, 12. novembar 2019 18:58)

    # Link komentara

  57. jedan jedini neponovljivi
     (miki, 12. novembar 2019 18:53)

    # Link komentara

  58. Vidim da se lozite. Znam ga licno, objasnicu. Vrhunski ali mnogo sebican igrac. Svi su igrali za njegovu statistiku, bio je privatnik i carinik u ono vreme. Isti Harden danas.
    (Stariji covek, 12. novembar 2019 18:52)

    # Link komentara

  59. Zarko Paspalj je na sve to Dzordanovo tukao 2 pakle cigareta na dan pa vi vidite.
     (Sirovinin drug, 12. novembar 2019 18:48)

    # Link komentara

  60. Mislite da ovi danasnji igraci (u svim sportovima) sasvim slucajno otimaju da nose broj 23
    (Toto ko tunjo, 12. novembar 2019 18:47)

    # Link komentara

  61. @poltron Nisi ni svestan koliko si u pravu kada kažeš da se nije igrala odbrana, bar po današnjim standardima. Ono je bila klanica, rat, a ne odbrana.
     (mighty banana, 12. novembar 2019 18:46)

    # Link komentara

  62. Meni zvuci kao da se popravio kokainom.
    Posle 10 piva ubaciti 52 poena zvuci neverovatno.
    Mada americka piva su malo jaca od vode. D trut is aut der :)
     (ikac klisa, 12. novembar 2019 18:45)

    # Link komentara

  63. ponosan sam sto sam odrastao uz njegaa...idol !!!
     (Mercedes Petronas F1, 12. novembar 2019 18:43)

    # Link komentara

  64. @блек н блек
    ко што данас не би играо свако вече против каваја ленарда или леброна џејмса, тако ни крајем осамдесетих и почетком децедесетих није играо против детроита и њујорка сваки дан. играо је против аматера из сакрамента, вашингтон булитса, њу џерсија, кливленда....
    мора д му је био пакао кад га је чувао џеф хорнасек. мислим да би том чивеку гудурић дао 60 поена. пешке.
    ако неко од вас шатро врхунских познавалаца нба и џорданове ере може да наведе више од 5-6 бекова против којих је џордан играо рецимо те 92, ја дајем главу на пањ.
     (живац, 12. novembar 2019 18:41)

    # Link komentara

  65. Nje to Slovenac nego Srbin... A džordan najbolji u istoriji...
     (veljko, 12. novembar 2019 18:39)

    # Link komentara

  66. Još ste zaboravili napisati da su igrači Cavsa nosili boksere i bejzbol palice.

    Što da ne. Kad se već pravi mitomanija - neka se pravi u stilu.
    (Mj23, 12. novembar 2019 18:36)

    # Link komentara

  67. Koja histerija senilnih staraca, za mene lično je LB najbolji i tačka, mada se i ne sećam Džordana iz svojih najboljih dana, nešto malo se sećam kad je igrao u Vašington Vizardsima.
    (Permafrost, 12. novembar 2019 18:36)

    # Link komentara

  68. Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)

    O Bože, tada se nije igrala odbrana. A sad se igra odbrana sa 260 poena na utakmici.

    Sine pogledaj tada rezultate u NBA ligi, 80-83 ; 76-73; 86-92; i znači po tebi ovi rezultati znače da se nije igrala odbrana. Hahahahahaha.

    Sve ove što si nabrojao gore, ne bi mogli da prebace 20 poena na utakmicama, a Džordan je sam 1987 imao prosek poena na utakmicama 37 poena. 1988 35 poena po meču i bio najbolji odbrambeni igrač lige. U ovakvim rezultatima ispod 100 poena on je postizao po 40, 50 poena na mečevima. Jel razumeš koliko je to?

    Molim redakciju da ovom čoveku udele neku nagradu za najgluplji komentar veka.
    (555555, 12. novembar 2019 18:34)

    # Link komentara

  69. Gledam juče Minesota-Denver, a smešno mi. Kad se setim Džordana i svih onih ajkula... Nije to isti sport, ovo danas je ritmička gimnastika za curice iz osnovne škole. Jokića obožavam, ali koliko bi on imao tripl-dablova u ono vreme?
    (Zema, 12. novembar 2019 18:33)

    # Link komentara

  70. poltron@ najgluplji komentar ikada, sasvim sigurno... Kažeš, tada se nije igrala odbrana; sigurno si premlad da bi shvatio ko su bili Bill Leimbear, Denis Rodman, Gary Payton, Shon Camp itd, itd... Oni su lomili bez pardona, sada se svaki kontakt svira a onda u su u utakmicu ulazili samo pravi borci i to istim žarom cele sezone i u play off-u... Nba '90ih je neponovljiva...
     (Gaga, 12. novembar 2019 18:33)

    # Link komentara

  71. Чега се паметан стиди...
    (Miracul, 12. novembar 2019 18:32)

    # Link komentara

  72. Mnogo skupa fotka, Džordan u punoj snazi, pozadi Teks Vinter, Fil Džekson, Toni Kukoč i Stiv Ker. Mnogo prstenova...
     (markobg, 12. novembar 2019 18:32)

    # Link komentara

  73. Ma naravno da jeste.....
    I pre finalne utakmice sa Jutom je popio pet flaša viskija, pa je posle toga sekiricom udario poštara po rukama, i pošto već sudije nisu svirale faul, onda je odgurnuo odbrambenog igrača rukom, napravio 11 dodira tla sa jednim driblingom i dao koš sa penala.

    Svemogući NIKE, pardon Majkl.
    (KOSTA1703, 12. novembar 2019 18:30)

    # Link komentara

  74. Zato je jedini igrac Koji je dobio vlastite dzordanke!!!
    (Dragan Tesic, 12. novembar 2019 18:29)

    # Link komentara

  75. Nikad, niko, nigde kao on!!!
     (nex, 12. novembar 2019 18:28)

    # Link komentara

  76. Steroidi ljudi. Pao bi na dopingu ko ona ispod plavog mosta. Sut imao nije, trojku jedva pogodio, radila hemija.
    (Hemicar, 12. novembar 2019 18:28)

    # Link komentara

  77. Za @poltron@..si ti pri sebi.. Koliko imas godina? Pre se nije igrala odbrana? Pa danas se ne igra, tek pocnu malo jace u plej ofu, dok u regularnom je vise rekreativnog tipa.. Juing, Meloun,Barkli, Olajdzuvon, kako je tu pucalo pod kosevima..
    (ti nisi Jakovljevic, 12. novembar 2019 18:00)

    I timska odbrana Detroita na MJ.
     (krle, 12. novembar 2019 18:27)

    # Link komentara

  78. 10 mala ili 10 velika?
    (Slobodan Zika Jalovina, 12. novembar 2019 17:24)

    U Americi je standardna flašica (ili konzerva) 12 unci, što je oko 0.35l.
    Kad uzmes da njihovo najpopularnije pivo (Bud) ima 4% alkohola, dodje mu da je popio ekvivalentno 5-6 naših zidarskih od pola litra. Jos ako je razvukao ceo dan, bila vrućina i dobro jeo, on je posle zagrevanja već pao na dozvoljenih 0.5 promila.
     (x, 12. novembar 2019 18:27)

    # Link komentara

  79. Nba je sprdnja. Samo gledaju licnu statistiku, da je slucajno ne kvare. Utakmice dosadne. Retko ko povuce. Gledas 2 sata od 4 ujutru i umoris se od gledanja. Bolje snuker repriza reprize. Filipinska liga najbolja za gledanje.
     (matriks u srba, 12. novembar 2019 18:26)

    # Link komentara

  80. (poltron, 12. novembar 2019 17:14)
    Nije se igrala odbrana?! To nije bila odbrana to su bile batine.Može se raspravljati o svemu i svačemu ali o odbrani koja je danas tipa ne kašlji u pravcu super zvezde i one tada NE!
    Bil Lembir , Rembis ,čak i Stokton npr su takve prljavštine od igrača bili ,pa oni bi doživotno suspendovani bili u današnjem NBA.
     (WH, 12. novembar 2019 18:25)

    # Link komentara

  81. Ispravno je napisao pisac teksta jedan od najboljih jer kao sto kaze Majkl ne mogu se porediti razlicite ere, ne moze se reci najbolji ikada jer nije igrao npr protiv Wilta Cembrlenta ili Bila Rasela, po meni je ta njegova konstatacija tacna, zato stoji ovo jedan od najboljih! Da ne govorimo o razlicitim pozicijama, kako porediti beka i centra glupost! Ali Majkl je nesto sto je ostavilo najveci trag u vremenu u kosarci, mozda i u sportu jedan jedini i neponovljivi.
     (Banjaluka, 12. novembar 2019 18:23)

    # Link komentara

  82. @Back in Black Sve sto je trebalo reci,rekao si,ortak.Te stvari je nemoguce docarati danasnjim klincima.Ja se nesto posebno i ne trudim.Neka veruju da su danasnji milijarderi nesto posebno.Pa samo bih jedno voleo videti,pa kud puklo da puklo.Voleo bih videti LBJ u vreme najboljih dana "Crva" i druzine.Pa na traumatologiji bi visio iz sezone u sezonu.Karijeru bi zavrsio u nekom osrednjem turskom timu...
    (Walldorf, 12. novembar 2019 18:15)

    # Link komentara

  83. Trenutno 23 komentara...
     (..., 12. novembar 2019 18:12)

    # Link komentara

  84. Ovog Slovenca pojeo bi za dorucak, ne bi slo trpao po 30 poena.
     (q, 12. novembar 2019 18:07)

    # Link komentara

  85. Proveriš istorijske podatke, i vidiš da je taj dan najviša temperatura u Čikagu bila 8 stepeni, -3 najniža i da je duvao vetar od 20 km/h. Pre ću poverovati da je je popio i 10 flaša viskija i da je dao 40 poena, nego da su igrali golf na poluzaleđenom terenu gde je šibao prilično jak vetar.
    (brm, 12. novembar 2019 18:07)

    # Link komentara

  86. Leteci bog. Ovi danas jedu chia seme, idu na krio terapije, masiraju se, imaju trenere za spavanje i opet nisu ni do kolena najvecem.
    (Kako moze, 12. novembar 2019 18:06)

    # Link komentara

  87. MJ 23 the only one
     (ArmadaJJ, 12. novembar 2019 18:06)

    # Link komentara

  88. Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)
    Izvini prijatelju ali ovo je jedan od najglupljih komentara ikada.Mozda se šališ ako ne onda ne znam sta da ti kazem.
     (Back in Black, 12. novembar 2019 18:05)

    # Link komentara

  89. Najjace mi bilo kad posle 3 godine neigranja kosarke se vratio cisto iz razonode.. I u jednoj utakmici imao je tad mislim 39 godina postigao samo 6 poena.. To je bilo prvi put u karijeri da nije imao dvocifren broj koseva.. Odmah svi mediji mator,treba da Batali kosarku,nije to vise za njega, samo ispada smesan

    Sledeca utakmica prva cervrtina daje mislim 24 Kosa sa samo jednim promasajem.. Ukupno 52..sledeca odmah sutraDan daje 48 I obe pobedili.. Jos se secam toga "challenge me tell me I am older tell me I can no longer fly"
     (dzoni, 12. novembar 2019 18:05)

    # Link komentara

  90. Zar to nije doping?
    (ljubomilko, 12. novembar 2019 17:21)

    Nikad bio, naprotiv
    (anti doping, 12. novembar 2019 18:05)

    # Link komentara

  91. ove danasnje zvezde, zasticene kao beli medvedi ni trezni ne mogu to da urade a kamo li posle toliko piva...
     (irony man, 12. novembar 2019 18:04)

    # Link komentara

  92. 10 malih piva, onih americkih. jaka stvar?
     (Vukvlad, 12. novembar 2019 18:04)

    # Link komentara

  93. @poltron.. hahahha,kazes nisu igrali tada odbranu?
    pa danasnje nba sudije bi sudile zatvor direktno, da neko onakvu odbranu igra danas..
     (nemanja, 12. novembar 2019 18:03)

    # Link komentara

  94. Velika je razlika da li 10 malih ili 10 velikih piva! Da ne pricam o tocenim...
     (nikola, 12. novembar 2019 18:02)

    # Link komentara

  95. Za @poltron@..si ti pri sebi.. Koliko imas godina? Pre se nije igrala odbrana? Pa danas se ne igra, tek pocnu malo jace u plej ofu, dok u regularnom je vise rekreativnog tipa.. Juing, Meloun,Barkli, Olajdzuvon, kako je tu pucalo pod kosevima..
     (ti nisi Jakovljevic, 12. novembar 2019 18:00)

    # Link komentara

  96. @Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)

    ahahahahahahqq....jaooo ala me nasmeja - do suza!
    cuj genija - "nije se igrala odbrana"..
    hahahahaaaa
    nije se igrala odbrana?!?!?!?!!!
    sine, idi pitaj tatu,.. ili dedu: ko je bio Michael Jordan.
    Ili pitaj tatu da ti kaze ko su bili Sijetl supersoniksi. Detroit BBoysi..
    Ja bih, odokativnom metodom rekao da ti jaaaako malo znas o kosarci.
     (zoom, 12. novembar 2019 17:56)

    # Link komentara

  97. Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)

    Pomislih da lupetaš za sve pare ali onda dođoh do dela gde kažeš "i nije se igrala odbrana" i shvatih da se zezaš i da si ironičan jer niko normalan ne bi mogao reći takvu glupost
    (a današnja odbrana..., 12. novembar 2019 17:55)

    # Link komentara

  98. Ova prica je odlican pokazatelj naporne mitomanije. Dzordan je odigrao odlicno ali malo je reci 44, dao je "52" poena... I sad fazon ko god da uradi sta god, uvek bi Dzordan vise bolje brze jace. Kad Dzordan postigne 50 poena on je Bog, kad neko danas postigne 50 - "cirkus" "niko ne igra odbranu" "Dzordan bi danas davao toliko u proseku"
    (korosavendz, 12. novembar 2019 17:54)

    # Link komentara

  99. 10 malih bezalkoholnih..
     (realista, 12. novembar 2019 17:51)

    # Link komentara

  100. To kakav je bio igrac, najbolje pitajte Danilovica
    (Mare, 12. novembar 2019 17:48)

    # Link komentara

  101. @Back in Black

    Prijatelju, baš ga pretera sa Lamberom...

    Šta tek reći za rečenicu da bi MJ danas davao 65 poena 20 asistencija i 35 skokova? Gde je mozak?

    Evo ja mislim da bi Džordan danas davao 96 poena, 42 asistencije i imao 55 skokova po meču...Ajde malo smanjite loženje, bolje za vas da se toliko ne primate:)
     (JeRemija, 12. novembar 2019 17:46)

    # Link komentara

  102. MJ1, slažem se da su neka pravila promijenjena, a isto tako nije bilo zonske odbrane, sve je bilo jedan na jedan. Tako da to niko ne zna.
     (the truth, 12. novembar 2019 17:43)

    # Link komentara

  103. Ide pivo ko deca u skolu
    (kezual, 12. novembar 2019 17:42)

    # Link komentara

  104. najbolji svih vremena
     (Milos, 12. novembar 2019 17:38)

    # Link komentara

  105. tata 23!
     (kuste, 12. novembar 2019 17:38)

    # Link komentara

  106. Bio pijan kad je davao ovu izjavu :-)
     (hahaha, 12. novembar 2019 17:33)

    # Link komentara

  107. Sada će naši košarkaši početi da piju 10 piva pre utakmice!
     (Razum, 12. novembar 2019 17:30)

    # Link komentara

  108. Majkl Dzordan bi u ovoj danasnjoj NBA kosarci i po ovim pravilima imao 65 poena,20 asistencija i 35 skokova u proseku.Covek se bre borio sa Bed Bojsima protiv Bila Lambera i Rika Mahorna i tada mladog Denisa Rodmana pa su izmislili specijalnu odbranu za njega koju su nazvali Dzordanovo pravilo.A cela fora je bila da su ga ubijali od batina.Je li znaju klinci ko je bio Bil Lamber?Znaju,ne znaju dalje od nosa.Pa taj bi u ovom danasnjem baletu od kosarke za jedan prekrsaj dobio dozivotnu zabranu a verovatno i zatvor a u njegovo vreme je igrao sasvim normalno i jos dva puta bio sampion a bio je kasapin koji je jednom radja.Danas jedan Harden zasticen kao panda ne smeš da ga taknes covek izvodi po 20 slobodnih bacanja.Tripl dabl svaki drugi igrac,plejmejkeri na svakoj drugoj utakmici imaju trip dabl a zasto zasto sto svi imaju po 10 skokova imao bi toliko skokova kao plej u Jordanovo vreme ali juce,pre bi se desilo da bez ruku ostanes nego da imas toliko skokova pored onakvih divova.
     (Back in Black, 12. novembar 2019 17:26)

    # Link komentara

  109. Jedan je Majkl, ovi svi pre i posle njega ni pivo da mu donose, ni patike da mu čiste.
     (@Laki, 12. novembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  110. Jednom od najboljih?
     (pa da, 12. novembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  111. 10 mala ili 10 velika?
    (Slobodan Zika Jalovina, 12. novembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  112. Jednom od najboljih?
     (pa da, 12. novembar 2019 17:23)

    # Link komentara

  113. Zar to nije doping?
     (ljubomilko, 12. novembar 2019 17:21)

    # Link komentara

  114. Leteći Majkl. Ufff, kakav igrač, svet to više videti neće.
     (RADAGAST, 12. novembar 2019 17:21)

    # Link komentara

  115. Precijenjen kosarkas uvijek bio
     (cole, 12. novembar 2019 17:17)

    # Link komentara

  116. Svaka mu čast! Klivlend je tad bio strah i trepet, svaka ekipa je imala po bar 2 all star igrača, odbrane su bile na krv i nož, igrali su bolji šuteri nego danas ( Redzi Miler je bolji od Karija i Tomspona npr).
     (JeRemija, 12. novembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  117. Trijeznog Lebrona i Hezonja zalijepi...
    (Oliver, 12. novembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  118. Mnogo se uzdize Jordan. Jeste bio dobar ali ima puno igraca koji su bolji od njega. To je bilo drugo doba i nije se igrala odbrana a mislim da on sada igra u ovo vreme da bi bio daleko iza karija, le brona, durenta i jos par igraca...
    (poltron, 12. novembar 2019 17:14)

    # Link komentara

  119. Genetika je čudo.
     (orange_party, 12. novembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  120. dobar je bio jordan nema sta. ali najbolji svih vremena je ipak roko leni ukic!
     (mile, 12. novembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  121. Ne jedan od najboljih, vec NAJBOLJI ZA VIJEK I VEKOVA!
    (Mister x, 12. novembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  122. Kada pričamo o ovom majstoru mora da se zna da je igrao košarku u vreme kada je igra bila više fizička.
    U vreme hand checkinga koji je ukinut kasnije, današnji igrači su smešni za one iz 90s.
    Danas je igra mekana a igrači previše zaštićeni, promenili su dosta pravila da bi olakšali napadačima, otvorili reket sa 3 sekunde, ukinuli kontakte u odbrani...i sl
    Danas bi Majkl davao po 50pts u punoj snazi.
     (MJ1, 12. novembar 2019 17:11)

    # Link komentara

  123. 28mi Mart? Hmmm? Hokejaška sezona je u jeku, isto tako i košarkaška. Plejof počinje u Aprilu. A, uz to je i obično jako hladno u Čikagu u to doba godine. Bojim se da je datum pogrešan. Inače, priča je kul.
    (z’brda, 12. novembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  124. King!
    (pepa, 12. novembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  125. Nije rekao datum, omasio poene, razliku... Verovatno i broj piva, a mozda su bili i sokici. Da se ne lazemo, Dzordane, najveci si! Al' dajte ljudi malo ozbiljnosti...
     (x, 12. novembar 2019 17:03)

    # Link komentara

  126. “Celo popodne smo Majkl i ja pili, sećam se da je popio preko 10 piva i znam da sam se našalio da ću se večeras kladitii na Klivlend s obzirom na njegovo trenutno stanje. On mi je tada rekao, vrlo ozbiljnim glasom. Slušaj me dobro, kladiću se s tobom da ću ubaciti preko 40 poena i da će Bulsi pobediti sa minimum 20 razlike. Rekao sam dogovoreno i pružio ruku. A znate šta je on uradio? Isporučio je Kavalirsima 52 poena, pa su Bulsi pobedili sa 26 poena", rekao je Ronik.
    -Zamisli da nije pio ceo dan?!Koliko bi im isporučio onda leteći Majkl?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 12. novembar 2019 17:01)

    # Link komentara