1. @(Tango Sojic, 29. oktobar 2019 17:14)

    Naravno da je slučajno uzeo titule. Imao je 3x bolji bolid od svih ostalih. Mogao je i A.Newey da sedne u taj bolid uzeo bi titulu.
    (Zašto Fetel dobija 35 miliona, sramota!, 29. oktobar 2019 17:37)

    # Link komentara

  2. @Zašto Fetel dobija 35 miliona, sramota!
    Ma kakvi. Fetel je 4 titule uzeo sasvim slucajno u nadmocnom bolidu. Eto, pogodilo se tako. Vozio Adrian Newey umesto njega. Sena, Sumaher, Hakinen i Prost su vozili smederevce i osvajali titule. Nisu cak ni gorivo koristili, vec su vozili na ugalj i suvu bukovinu.
    (Tango Sojic, 29. oktobar 2019 17:14)

    # Link komentara

  3. @(The Wolf, 28. oktobar 2019 14:55)

    Prvo da čestitam Hamiltonu još jednu pobedu. Svaka čast, veliki šampion. Ali, doživeo sam da Wolf brani Fetela. :) Drugar, Fetel je prosek koji dobija čini mi se 35 miliona evra po sezoni u Ferariju. Zar zaista misliš da je Fetel nivoa Sene, Prosta, Šumahera, Hakinena. Ne, za klasu i više je lošiji vozač. Ova 4 šampiona su bili ubice u 32. godini koliko sada Fetel ima. Fetel je više puta pobeđivan od strane klubskog kolege i čak rukija Leklera. Više ne mogu da izbrojim koliko je grešaka napravio. Ruki vozači nikad nisu pravili toliko broj grešaka. Pucanje pod pritiskom, očajna vožnja po kiši. Trebalo bi da se organizuje jedna peticija da mu se oduzmu te titule.
    (Zašto Fetel dobija 35 miliona, sramota!, 29. oktobar 2019 13:28)

    # Link komentara

  4. Bojim se da ce Mercedes u sledecoj sezoni mucki protiv Hamiltona da radi samo da se ne bi izjednacio po broju titula sa Sumaherom. Siguran sam da ce u to i zvanicna nemacka politika da se umesa.
    (Vansitart, 28. oktobar 2019 15:44)

    # Link komentara

  5. @(Prestani više da živiš tuđi život., 28. oktobar 2019 13:34)

    Ako nisi primetio, verovatno nisi, moji komentari su samo odgovor na omalovažavanje Hamiltonovih rezultata.
    Te ima najbrži bolid, te nema konkurenciju, te ima sreće… Gomila gluposti…
    Evo sada po tebi Fetel je nikakav vozač iako je četvorostruki šampion sveta, ima 50+ pobeda i 50+ pol pozicija, samo iz razloga da bi se Hamiltonovi rezultati umanjili jer eto konkurencija je nikakva, stvarno smešno. Uostalom, Ferštapen takođe vozi bolid Adriana Neweya pa nije ni blizu da bude svetski šampion.
    I ako te zanima tehnologija, a ne timovi i vozači, zašto ih onda uopšte komentarišeš i iznosiš mišljenje o njima?
    (The Wolf, 28. oktobar 2019 14:55)

    # Link komentara

  6. Mercedesova taktika se jednostavno zove: Ferari.
    (Milutinac, 28. oktobar 2019 13:36)

    # Link komentara

  7. @(The Wolf, 28. oktobar 2019 12:48)

    Postoji samo jedan mali problem. Nisam navijač Ferrarija. Zanima me tehnologija a ne timovi i vozači. Oni dođu i prođu. Idoli mi nikad nisu trebali u životu. Sam sam sebi idol, :) što preporučujem i tebi. A još nešto mi je zapalo u tvom komentaru. Sebastian Vettel. Čovek je bre ispod prosečan vozač. Kakav crni četvorostruki šampion. Te njegove titule ne vrede ništa. Što se mene tiče a nisam jedini on ima 0 titula. Uopšte ga ne smatram nikakvom konkurencijom Luisu. Da je Luis za šampionsku titulu pobedio Sennu, Prosta, Schumachera pa i da te razumem. Vettel je vozio bolid Adrian-a Newey-a. Po meni najbolji inženjer koji postoji u F1. Što bi rekao Nigel Mansell svojevremeno dok je vozio Newey-jev Williams Renault. "I lutka sa ovim bolidom može da uzme šampionsku titulu". To je rekao A. Prostu pred početak sezone 1993. A Ferrari...ijaoooo...italijani su tek posebna priča. Pa ti nisu uzeli titulu pre Schumacher/Brawn/Todt kombinacije 20 godina. Da nije bilo njih Ferrari ne bi video titulu do danas. Tačno sam znao da kad se povuče Schumacher da će Ferrari da se raspadne. Uostalom N.Lauda je sve rekao o Ferrari-ju, ne bih ništa novo imao da kažem na to. :) Williams, Meclaren su bili prava konkurencija ali su nažalost nestali. Ovo je sada vreme proizvođača a ne timova. Mercedes je na pola sezone popustio, verovatno zato što prave bolid za sledeću sezonu jer je ova praktično bila gotova još na prvoj trci u Australiji.
    (Prestani više da živiš tuđi život., 28. oktobar 2019 13:34)

    # Link komentara

  8. Prosto je neverovatno da u poslenjih 10 godina ferari nijednom nije pobedio Medcedes i Red bull u taktici. Ne kapirsm ljude koji vode ferari, ipak je to privatni kapital. Uzas
    (samorealno, 28. oktobar 2019 00:07)

    A je ne kapiram ljude koji se pale na propali Ferari.Poslednja titula za vozaca 2007, a za konstruktora 2008. Bruka. Bas je lepo navijati za Hamiltona i Mercedes a navijati za Ferari , pa to su teske traume.
    (Goran ks, 28. oktobar 2019 12:56)

    # Link komentara

  9. @(Prestani više da živiš tuđi život., 28. oktobar 2019 11:32)

    Na jučerašnjoj trci ni u jednom momentu se nije videlo da Mercedes navodno ima bolji trkački tempo od Ferrarija, pobedu su ostvarili strategijom, a ne zato što su bili ne znam koliko brži u trci. Tempo su imali ujednačen, tome svedoči ista razlika koja se nije značajno menjala u poslednjih 30-tak krugova između Hamiltona, Fetela i Botasa. U Rusiji je na primer Ferrari imao bolji trkački tempo i opet ćorak. Uostalom i ako imaš bolji trkački tempo, a u zaostatku si na početku trke ne znači da ćeš trku i pobediti, jedno je sustići bolid ispred, a drugo je prestići ga (pogotovo je velika prednost za ekipu koja ima zaključan prvi startni red).
    Vama sektašima, navijačima Ferrarija, najlakše i najjednostavnije je kada ne pobedite reći kako drugi imaju bolji bolid, a vi jadni eto sa krntijom se takmičite. Imate sve moguće resurse da napravite šampionski bolid, novac, moć, vozača koji je četvorostruki šampion sveta, najbrži bolid u kvalifikacijama i opet ste truba.
    Na tvom mestu ne bi se hvalio da Formulu 1 pratim 30+ godina, preporučio bi ti da pređeš na praćenje sinhronog plivanja ili nečeg sličnog na primer.
    (The Wolf, 28. oktobar 2019 12:48)

    # Link komentara

  10. Pa realno Luis Hamilton i nema neku konkurenciju. Fernando Alonso je jedini koji je bio taj šampionski nivo a koji je vozio u Hamiltonovoj eri. Nažalost nikad nije ima sreću sa timovima i bolidima inače ne bi ostao na samo dve titule. Ovi drugi ne znam ni kako su došli u Formulu 1. Težak prosek.
    (Petar, 28. oktobar 2019 12:01)

    # Link komentara

  11. @Smoreni gledalac,jel ovu disertaciju napisa iz Laze Lazarevića?
    (Neko iz Mase!, 28. oktobar 2019 11:54)

    # Link komentara

  12. @(The Wolf, 28. oktobar 2019 08:44)

    Mercedes ima najbolji bolid. Racepace to pokazuje. Kvalifikacije i trka su ko nebo i zemlja. Sa tom pričom možeš da farbaš decu a ne nekog ko gleda formulu 30+ godina. Mercedes F1 Petronas ima najbolji bolid 6 godina i tu se svaka priča završava. Ne vidim ko može da ih zaustavi u sledećih 10-tak godina. Imaju najbolji tim od vozača do inženjera. I dečko, Hamiltonov uspeh nije i tvoj uspeh. Radi nešto u životu osim što glorifikuješ lik i delo Luisa Hamiltona koji ni ne zna da ti postojiš.
    (Prestani više da živiš tuđi život., 28. oktobar 2019 11:32)

    # Link komentara

  13. Ferrari ima aerodinamiku koja funkcioniše samo sa svežim pneumaticima.
    Kad im se gume istroše ne mogu da budu brži od Mercedesa
     (Sky, 28. oktobar 2019 09:50)

    # Link komentara

  14. sad ce nama srbi koji voze "program sabacke auto pijace" od 3000 evrica objasniti kako je hamilton prosecan vozac i samo vozi najj bolid;);)
     (kuste, 28. oktobar 2019 09:30)

    # Link komentara

  15. Max ponovo vozac dana pa vi strucnjaci vidite
     (Guromir, 28. oktobar 2019 09:13)

    # Link komentara

  16. Iako Mercedes ima najjači, najbrži, prejaki i premoćni bolid, "slabašni" Ferrari ima 6 pol pozicija zaredom. Ukupno u sezoni isti taj "slabašni" Ferrari ima ih 9, a Mercedes 8. Poslednju pol poziciju Mercedes je ostvario još na VN Nemačke, a imaju najjači, najbrži, prejaki i premoćni bolid, neverovatno koliko su u stvari "nesposobni".

    Hamilton ima 4 pol pozicije u sezoni, 2 pobede (od ukupno 10) ostvarene sa istih, toliko o tome da pobeđuje samo kada startuje prvi i da Mercedes ima baš toliko najjači, najbrži, prejaki i premoćni bolid, pre će biti da imaju najboljeg vozača, najbolju strategiju, najbolji tim.
    (The Wolf, 28. oktobar 2019 08:44)

    # Link komentara

  17. Koliko je Ferari izgubio na taktici odlaskom Rosa Brawna... bolje da kopiraju Mercedes, kad već ne znaju šta će. Juče su upropastili 1-2 sa kvalifikacija, genijalci!
    (Novosadjanin, 28. oktobar 2019 08:19)

    # Link komentara

  18. Prvi krug, ljudi ispituju incident izmedju Fetela i Hamiltona, dok je ovaj drugi isekao Maksa u krivini i upropastio mu trku.
    (vuja, 27. oktobar 2019 23:33)

    Šta si očekivao? Pobesneli Max se trka sa svetskim prvakom, a ne Okonom.
    (1965 chevelle, 28. oktobar 2019 08:03)

    # Link komentara

  19. Ovi što lupaju minuse na komentar da je Mercedes benchmark Pirelliju za razvoj guma, kao i da je njihov bolid "mule" na kojem se testiraju gume treba malo da se informišu. To ne umanjuje veličinu Hamiltona kao vozača, ali pitanje da li Mečka bila ovako dominantna da nije Pirelli izabrao baš njih.
     (Mita koji mnogo pita, 28. oktobar 2019 07:40)

    # Link komentara

  20. E moj pusti Ferari... pa kada ces iskoristiti to prvo i drugo mesto u kval, i tako zavrsiti i trku..
    (mare, 28. oktobar 2019 06:59)

    # Link komentara

  21. @Neko iz Mase!, 27. oktobar 2019 23:41

    Socioloski, "sedimenrni sloj drustva" bi predstavljao onaj sloj koji je po prirodi cvrsto vezan za dno, to jest drustveni sloj niske inteligenccije. U prevedenom znacenju, stvarno mora da si pajser i tvrdo drvo ako se odusevljavas izjavama tipa, "ovo je najbolja publika", "ovo je bila moja najbolja trka", svaki put kad Hamilton pobedi, i ako verujes da je to stvarno tako. Bar da smisli nesto novo.
    Bele, tvrde gume kao "netrkacke gume". Ako pratis F1 znas da tvrde gume imaju najduze trajanje i najslabije performanse. To jest, nisu predvidjene da se postizu najbolja vremena sa njima, nego da mozes najduze da vozis, pa stoga i "netrkacki" pridev. Naravno da sa njima moze da se postigne i najbrzi krug, ali samo kad je bolid mnogo laksi zbog potrosnje goriva. Sa istom kolicinom goriva (tezinom), tvrde gume su najsporije.
    Cestitam svakom ko se odusevljava licnoscu Hamiltona. Voleo bih da se ta pojsava psiholoski ispita, ako ima neki kvalifikovani dobrovoljac da takvo istrazivanje sprovede.
    (Smoreni gledalac F1, 28. oktobar 2019 04:09)

    # Link komentara

  22. Interesantan podatak, Verstapen je vozio citavih 66 krugova na najtvrdjim gumama.
     (Vlad, 28. oktobar 2019 02:35)

    # Link komentara

  23. S obzirom da u Meksiko Sitiju ima preko 20 miliona stanovnika, ne vidim u čemu je problem da dođe 350k na trku. Isto kao kad bi u Bg-u došlo 35k na fudbal. Za nas je to :O
     (joker, 28. oktobar 2019 00:53)

    # Link komentara

  24. Kako Ferstapen nema srece, a najbolji je vozac.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 27. oktobar 2019 20:28)

    Preporučujem (+7)Ne preporučujem (-35)

    Zašto ovoliko minusa, ljudi...????
    Da ima Ferari ili Mercedes, Max Verstappen bio dobio svaku trku ove sezone, a verovatno i prošle. Najbolji vozač na turu bez ikakve dileme. I sam sam vozio trke, znam o čemu pričam.
    Mali Max nevervatno vozi i samo se nadam da će ikada da sedne u bolid koji mu dolikuje.
    (Poznavalac prilika i bivši vozač, takmičar, 27. oktobar 2019 23:37)
    Bratiću sad ce i tebi minusi.?
     (Sale, 28. oktobar 2019 00:38)

    # Link komentara

  25. Prosto je neverovatno da u poslenjih 10 godina ferari nijednom nije pobedio Medcedes i Red bull u taktici. Ne kapirsm ljude koji vode ferari, ipak je to privatni kapital. Uzas
    (samorealno, 28. oktobar 2019 00:07)

    # Link komentara

  26. Kako smara Hamilton, prvo priprema javnost pre trke kako nemaju sanse da pobede, onda tokom trke se svadja sa svojim timom, a ovi ga smiruju i bodre kao da je neko neko dete u zabavistu, a kad pobedi, tekst mu je isti (hvala komentatorima SK koji su to ne samo primetili vec i imali hrabrosti da kazu), i sve uvek u fazonu, "ovo je najbolja publika, ovo je moja najbolja trka, bla-bla." Ja ne znam ko se lozi na takve izjave, verovatno neki sedimentni sloj drustva po kugli zemljaskoj. U sustini, tvrde gume leze Mercedesu, ali su u svakoj varijanti ne-trkacke, jer prosto, ako imate bolide slicnih performansi, nece se nista desiti, samo ce pratiti jedni druge. Te gume izjednacavaju performanse bolida, kao npr. kad se vozi po kisi.
    (Smoreni gledalac F1, 27. oktobar 2019 23:22)
    Vidi se da si smoren ko Pavle i Srdjan,i edukuj nas molim te pa mi objasni ono " sedimentni sloj i netrkačke gume???A kakve su inače samo za izložbu i reklamu!
    (Neko iz Mase!, 27. oktobar 2019 23:41)

    # Link komentara

  27. Kako Ferstapen nema srece, a najbolji je vozac.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 27. oktobar 2019 20:28)
    Preporučujem (+7)Ne preporučujem (-35)

    Zašto ovoliko minusa, ljudi...????
    Da ima Ferari ili Mercedes, Max Verstappen bio dobio svaku trku ove sezone, a verovatno i prošle. Najbolji vozač na turu bez ikakve dileme. I sam sam vozio trke, znam o čemu pričam.
    Mali Max nevervatno vozi i samo se nadam da će ikada da sedne u bolid koji mu dolikuje.
    (Poznavalac prilika i bivši vozač, takmičar, 27. oktobar 2019 23:37)

    # Link komentara

  28. Dosla su teska vremena. Da Hamilton ne vozi, opet bi ponedio. Crveni tabor jeste jos jednom razocarao. Time nije umanjena pobeda Mercedesa.
    (Satiricno produktivan lik, 27. oktobar 2019 23:35)

    # Link komentara

  29. Prvi krug, ljudi ispituju incident izmedju Fetela i Hamiltona, dok je ovaj drugi isekao Maksa u krivini i upropastio mu trku.
    (vuja, 27. oktobar 2019 23:33)

    # Link komentara

  30. Kako smara Hamilton, prvo priprema javnost pre trke kako nemaju sanse da pobede, onda tokom trke se svadja sa svojim timom, a ovi ga smiruju i bodre kao da je neko neko dete u zabavistu, a kad pobedi, tekst mu je isti (hvala komentatorima SK koji su to ne samo primetili vec i imali hrabrosti da kazu), i sve uvek u fazonu, "ovo je najbolja publika, ovo je moja najbolja trka, bla-bla." Ja ne znam ko se lozi na takve izjave, verovatno neki sedimentni sloj drustva po kugli zemljaskoj. U sustini, tvrde gume leze Mercedesu, ali su u svakoj varijanti ne-trkacke, jer prosto, ako imate bolide slicnih performansi, nece se nista desiti, samo ce pratiti jedni druge. Te gume izjednacavaju performanse bolida, kao npr. kad se vozi po kisi.
    (Smoreni gledalac F1, 27. oktobar 2019 23:22)

    # Link komentara

  31. @wve, ave

    Ispao si glup u društvu!

    I da te informišem, Hamilton je samo dve od svojih deset pobeda ove sezone osvojio startujući sa pol pozicije!
     (The Wolf, 27. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  32. Dragi novinari, ispade po vama da se na trci bas nista nije desavalo i da je bio opasan smor, a realno nije tako.
    A neko pametan napisa, Hamilton moze nesto da uradi samo kad startuje prvi - svasta..
    Indikativna je jedna stvar, Mecka kad god se prica da nema nikakve sanse da pobedi, upravo tada pokida (npr Monca prosle godine)...
    I druga stvar je jos indikativnija, toliko su izjednaceni Mecka i Ferrari, da gotovo u finisu trka nama napadanja, nego se voze jedni iza drugih, tako da neku pravu dominaciju ne treba bas pominjati...
     (puz, 27. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  33. Sve čestitke Luisu,ali dal je moguće da ovi komentatori toliko smaraju.Nalupaše se gluposti za medalju a onaj Pavle neće moći noćima da spava zbog Luisove pobede.Toliko klevete na račun Hamiltona pa to nije normalno,čoveku očigledno nije jasno da gleda najboljeg u istoriji i da je samo pitanje dana kad će pasti shumaherovi rekordi za koje se ovaj drži ko pijan plota!
    (Fan F1, 27. oktobar 2019 22:50)

    # Link komentara

  34. Maestralno,šampionski,šta drugo reći za pobedu Hamiltona.Pobeda je još draža kad se znalo još s početka trke da Mercedes nije favorit.Verštapen ili vozači Ferarija su već bili vidjeni kao pobednici na ovoj stazi zbog konfiguracije iste, ali ih je Luis taktički sve iznenadio. Odvezao je nestvarnu trku,na početku incident sa Maxom,oštećen bolid i pad na šesto mesto nisu obećavali hepi end ali konstantna želja za pobedom i kada je inferioran presudila je današnju trku.
    (Montoya, 27. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  35. Nije Hamilton jedini vozio 50 krugova na tvrdim gumama, isto je uradio Rikardo. Znaci nije u pitanju neka veza Pirelija i Mercedesa nego losa procena Ferarija.
    (evoba, 27. oktobar 2019 22:43)

    # Link komentara

  36. Luis opet pokazao zašto je najbolji vozač u istoriji.
    (điu,liu i sadriu, 27. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  37. Odličan start trke za Ferari,Hamiltonov pad na peto mesto i oštećenje na bolidu u kontaktu sa Ferštapenom nije bilo dovoljno za pobedu italijanske ekipe.Ferari gubi strateške bitke godinama unazad i od odlaska Žana Toda nema pravog vođu u ekipi.Očekivao sam da će zbog novijih pneumatika Fetel i Botas iskoristiti prednost i obići Hamiltona, kao i većina gledalaca,ali...
    I na kraju kada se sve sagleda potpuno zaslužena pobeda za Hamiltona.
    (Bajker, 27. oktobar 2019 22:21)

    # Link komentara

  38. Čovek pre prve zamene guma bio cetvrti i preko boksa dosso na prvo mesto.Bez obilaženja bez ičega neverovatno kao u rusiji i bas ga briga samo skuplja pobede tim sve radi zajedno sa gumama koje očigledno mecki najviše traju
    (Medvedev, 27. oktobar 2019 22:20)

    # Link komentara

  39. 350k ljudi,aloo :D
     (PsyTranceBre, 27. oktobar 2019 22:14)

    # Link komentara

  40. Ala starletan Hamilton pleše pored staze. Samo kada startuje prvi može nešto ozbiljnije da uradi.
    (wve, 27. oktobar 2019 20:17)

    kazi da se osecas bar malo glupo :)

    za ostale koji nipodastavaju hamiltona: ljudi, da li vi zaisa mislite da samo treba sesti u "najbolji" auto i onako, voziti se po stazi, pa postati prvak? luis je danas izvezao 50 krugova na jednom setu guma! ni komentatori na skaju nisi bili sigurni da ima ikakve sanse i smatrali su da ce morati na jos jednu zamenu. bez problema je drzao fetela sa 15 krugova svezijim gumama na tri sekunde, tako da mu ovaj nijednom nije prisao. da li ste svesni koliko je znanja i iskustva potrebno da se postede gume u tako poodmakloj fazi? isto se odnosi ina hladjenje motora, pripremu za voznju najbrzeg kruga tokom trke itd. neko je dole pomenuo kimija u fazonu - to je vozac i naveo cuvenu frazu 'pustite me da vozim' sa njegove poslednje pobede (valjda kao to je fora, pravi vozac, fajter, kome ne treba tim da mu govori sta da radi). samo je zaboravio da doda drugi deo te cuvene recenice: pustite me da vozim, NECETE VI DA ME UCITE KAKO SE STEDE GUME! pa care, luis je danas odradio uprao to isto :) ok, mozda je meni iz engleske lakse da sve to bolje ukapiram jer pratim prenos uz najbolje komentatore na svetu i bivse vozace kao strucne konsultante... ali da li je zaista toliko tesko malo se udubiti u to kako se stvari odvijaju na samoj stazi? stvarno ne mogu da razumem neke ljude koji ovde pisu svasta.
    (andreas kisser, 27. oktobar 2019 22:13)

    # Link komentara

  41. Tata je ovde jedino Toto Wolf da vam ja kažem.
     (Mita koji mnogo pita, 27. oktobar 2019 22:10)

    # Link komentara

  42. Ovo bi Ferarijevci trebalo da iskoriste i pobede, pogotovu još zbog loše forme Hamiltona zadnjih nekoliko trka, iako ima ubedljivo najbolji i najbrži bolid.
    (ave, 27. oktobar 2019 20:03)

    I najbolje gume...
     (EUFORIJA, 27. oktobar 2019 22:08)

    # Link komentara

  43. Hamilton pobedjuje
    (jovo, 27. oktobar 2019 20:04)

    Bravo!
     (EUFORIJA, 27. oktobar 2019 22:08)

    # Link komentara

  44. Decoooo čovek vozi 45 krugova na istim gumama i kontrolise svaku sekundu trke.Na 15 krugova do kraja drzi Fetela na dve sekunde.Sta treba vise covek da dokaze da je ubedljivo najbolji vozac u F1!?Klasa za sve drug Hamilton
     (Mirko Kojotovski, 27. oktobar 2019 22:07)

    # Link komentara

  45. Koliko srece ovaj Hamilton ima, svaki put kada je neko bio u duelu sa njim taj neko drugi je je izleteo sa staze
    (Imas, 27. oktobar 2019 20:26)

    Nije to sreca vec celicna masina...
     (EUFORIJA, 27. oktobar 2019 22:07)

    # Link komentara

  46. Staviti i Rusela u Ferrari ili Mercedes i pobedice... Hamilton nije nista vise od dobrog vozaca u odlicnom timu i sa dobrim ledjima... Vozacki nikad nece biti ispred Kimija...leave me alone i know what I am doing.... niti ce ikad biti vodja kao Lauda i Sumaher... oni su unapredjivali tim do savrsenstva...
    (Bojan, 27. oktobar 2019 20:28)

    Ne moze svako doci do najboljih bolida. Luis je kao klinac bio veliki talenat i samo nadogradio svoj talenat. Kimi je odlican za izjave ali kao vozac nije ni blizu Luisu.
     (EUFORIJA, 27. oktobar 2019 22:06)

    # Link komentara

  47. Bruka za ferrari, dal je moguce da su ovoliko nesposobni
     (sindrom, 27. oktobar 2019 22:05)

    # Link komentara

  48. Ovi iz Ferarija treba stratega pod hitno da menjaju.
     (Mile, 27. oktobar 2019 22:05)

    # Link komentara

  49. Iako mnogo volim Ferrari, moram da kažem da je Hamilton zasluženo došao do pobede. Odvezao je fantastično na tvrdim gumama, dok Fetel nije uspeo da iskoristi to što je kasnije menjao svoje gume. Sve u svemu, još jedna dobra trka za Fetela. Bolje sad što nije uspeo da trijumfuje kada je već jasno ko osvaja šampionsku titulu, ali je važno što je u odličnoj formi i samo treba tu formu da prebaci na narednu sezonu. Čestitke za Hamiltona, odlična trka
    (Orao, 27. oktobar 2019 22:02)

    # Link komentara

  50. hvalaa svimaa na cestitkamaa... ljubim vas
     (Mercedes Petronas F1, 27. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  51. Ali komentatori... Genijalna taktika Fetela, Luis ne moze da izdrzi do kraja na ovim gumama bice 3 ili 4... Na kraju pogrešna taktika Ferarija... Komedija od komentarisanja. Bravo za Luisa 47 krugova na istim gumama DOKTOR!
     (Sima, 27. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  52. Budeš treći u trci i udjes u boks i zavrsis prvi nikog ne obidjes to je danasnja formula 1.Nema draži a ovo sa gumama je neverovatno da voziš 50 krugova i bukvalno se nisu ni istrošile.Ferrari gubi trke u boksu šta će lekler u iste gume prvi put kad je ušao a vodio je trku neverovatno gube trke u boksu po ko zna koji put.Hamilton je pobedio nekoliko puta preko tima i boksa.
    (Medvedev, 27. oktobar 2019 21:57)

    # Link komentara

  53. Ljudi, Pirelli testira gume sa Mercedesom i sasvim je normalno da njihov bolid najbolje funkcioniše sa gumama. Nije baš sportski ali prosto je tako. I dok je tako, realno, niko ih neće (Mercedes) smaći sa čela. Nije Hamilton danas bio ništa bolji od Vettela i Botasa, jedino je Leclerc imao par grešaka ali to pripisujem neiskustvu. Sirova snaga i brzina Ferrarija je ubedljiva, ali je prosto neverovatno da Merc ne mora uopšte da menja gume 50 krugova i brži je i dalje od ostalih i tu je suština njihovog uspeha.
     (Mita koji mnogo pita, 27. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  54. Doktor..... Bravo. Vrhunska vožnja.
     (blabojzna, 27. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  55. Kakva strategija Ferarija, pa ni ovo 2. mjesto nisu zasluzili! Bruka!
     (HARIS, 27. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  56. Pokidao ih Hamilton ali stvarno lagano.
    (MilosRU, 27. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  57. Sramotan Ferari. Od taktike do mehanicara, ne moze se tako pobediti Hamilton. Navijam za Ferari, ali Mercedes je za 3 klase bolji.
    (Auu, 27. oktobar 2019 21:53)

    # Link komentara

  58. Брука и срамота Феррари-ја
     (Мосад, 27. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  59. Titule uvek osvajali najbrzi bolidi, ja ne znam o cemu ljudi pricaju. F1 je sport inzenjera i vozaca, za one kojima se to ne svidja se organizuje Tour de France svakog jula. Tu pobedjuje samo vozac.
     (evoba, 27. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  60. sassicaia, 27. oktobar 2019 20:24
    Ferrari pises pocetnim malim slovom
    E ti si jos mali da komentarises
    Kad kazem F1 mislim na FERRARI
    (Ovo je jedan svečarski trenutak, 27. oktobar 2019 21:42)

    # Link komentara

  61. Kakva kradja Mercedesa sa gumama uzas
     (Sasa, 27. oktobar 2019 21:41)

    # Link komentara

  62. Raspali ferari. Potpuno nesposobni.
     (Đura, 27. oktobar 2019 21:41)

    # Link komentara

  63. Уложите неку пару па ће вам онда бити драже праћење. Овако, зар је битно ко ће да побиједи? Гледајте себе, и они ово због пара возе
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 27. oktobar 2019 21:34)

    # Link komentara

  64. @sassacia,dobrim dijelom priče si u pravu,ali Formula1 odavno nije takmičenje najbržih i najsposobnijih,već liči na cirkus,ili čak na američko rvanje!Stvarno nisam pametan kako da postane stvarno ozbiljno utrkivanje,možda svi da voze iste bolide,ne znam?
     (War Inside My Head, 27. oktobar 2019 21:10)

    # Link komentara

  65. Sampionska voznja Fetela
     (Sasa, 27. oktobar 2019 21:05)

    # Link komentara

  66. (sassicaia, 27. oktobar 2019 20:24)

    Klinac pobrkao si nesto, upravo deca navijaju za Hamiltona
     (Imas, 27. oktobar 2019 20:43)

    # Link komentara

  67. Kako Ferstapen nema srece, a najbolji je vozac.
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 27. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  68. Staviti i Rusela u Ferrari ili Mercedes i pobedice... Hamilton nije nista vise od dobrog vozaca u odlicnom timu i sa dobrim ledjima... Vozacki nikad nece biti ispred Kimija...leave me alone i know what I am doing.... niti ce ikad biti vodja kao Lauda i Sumaher... oni su unapredjivali tim do savrsenstva...
     (Bojan, 27. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  69. Koliko srece ovaj Hamilton ima, svaki put kada je neko bio u duelu sa njim taj neko drugi je je izleteo sa staze
     (Imas, 27. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  70. Sve se radi da se unazadi velika karijera Hamiltona. Hej covjek ima toliko titula i djeca govore kako je to zbig brzog bolida. Onda nek genijalci objasne sta je bilo u vrijeme Sumahera i njegovih konstantnih titula? Tada nije bio najbrzi bolid? Pustanje od strane Baricela, plakanje istog sto je morao da koci u ciljnoj ravnini kako bi sumaher uzeo pobjedu. Dok je prestizao drugog u poretku na stazi za citav krug, to je bilo umjece a ne brz bolid. Kako se to zaboravlja za Sumahera ali za Hamiltona se sve veze. Titule koje su ferari i sumaher ukrali Hakinenu, nista? Uvijek je ferari uzimao na kvarno ali to je ferari, tu su pare i zato Fia ne moze tu nist. Ovo sto Hamilton radi je zasluzeno, karijera bez mrlje. Jos dve titule i onda ce zvanicno da bude najbolji ikada. I sada je to ali ajde da se insa tim titulama zavrsi.
     (sassicaia, 27. oktobar 2019 20:24)

    # Link komentara

  71. Dobi Verstapen, dobi......
    (joksim, 27. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  72. A kazna za Ferstapena?
    (pero, 27. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  73. Ala starletan Hamilton pleše pored staze. Samo kada startuje prvi može nešto ozbiljnije da uradi.
    (wve, 27. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  74. Za one koji pitaju ko ovo prati da kazem prepune tribine nema gde igla da padne.
    (milan, 27. oktobar 2019 20:15)

    # Link komentara

  75. Hamilton pobedjuje
    (jovo, 27. oktobar 2019 20:04)

    # Link komentara

  76. Ovo bi Ferarijevci trebalo da iskoriste i pobede, pogotovu još zbog loše forme Hamiltona zadnjih nekoliko trka, iako ima ubedljivo najbolji i najbrži bolid.
    (ave, 27. oktobar 2019 20:03)

    # Link komentara

  77. Valjda super premoćni i prejaki Mercedes u kome je Hamilton napada titulu koja se njemu piše. Forca Ferrari! Ajmo momci do pobede, imamo prvi startni red i velike šanse za slavlje.
    (wve, 27. oktobar 2019 19:59)

    # Link komentara

  78. Kakav prizor pred trku,avioni nad pistom...p.s.samo da im nije Sinaloe...
    (gremlin, 27. oktobar 2019 19:57)

    # Link komentara