1. ne smemo da dozvolimo da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju. To prepoznaju svi, pa i navijači Crvene zvezde", poručio je Ostojić.

    A da nije sviran penal za Zvezdu protiv Rada,partizan bi zgromio Mladost sa 5-0.kakav prelom mozga
    (slobinator, 21. oktobar 2019 13:32)

    # Link komentara

  2. Jel ima ko da nije kukao iz partizana... ajde dajte pa da zavrsimo, muka mi vise...
    (Vitezkoja, 20. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  3. ..... кме, кме, кмеееееее
    (Кики, 20. oktobar 2019 16:51)

    # Link komentara

  4. Оно што ја као Звездаш видим, јесте да вас колективно дрмају жешћи комплекси, јер ви играте у Лучанима пред меч са Манчестером на свом терену, и за пораз окривљујеш Звезду. Изјава да сте под пртиском и да зато не можете да победите, а притисак вам стварају друге утакмице у лиги, је најгора изјава коју је дао неки фудбалер. А долази из клуба у ком функционер истог свог највећег ривала назива ИСИСОМ. Вас треба дисциплиска комисија да казни, а онда Звезда да тужи за клевећење.
    Не верујем шта читам. Ви кад сте на силу желели да будете већи од Звезде, Звезда се није спуштала на тај ниво.
     (Хаџи, 20. oktobar 2019 15:17)

    # Link komentara

  5. Vidim i ja da nemate pojma.Malo ste uzleteli, kukuriknili, pricinila vam se titula a onda pad crnog jastreba
     (Delija severozapad, 20. oktobar 2019 14:52)

    # Link komentara

  6. Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nešto onako, 20. oktobar 2019 13:59)

    Decko, ajde da pretpostavimo da je sve kako ti kazes. Kako se to onda desilo da je ta ista preslabasna Zvezda koja samo uz pomoc sudija prolazi Mladosti i slicne dosla do toga da bije klubove mnogo jace od bilo kog u nasoj ligi u jednoj LIGI SAMPIONA u ciju grupnu fazu se plasirala dva puta za redom?! Kako to da je ta ista Zvezda u prethodna 3 derbija 4 puta ostecena, sto su potvrdili i iz sudijske organizacije, dakle, zvanicno je?! Kako to da taj prejaki Partizan moze biti sampion samo da Zvezda ne namesta kada sem derbija na koji se nalozite kao da vam ZIVOT zavisi od toga, ne moze da poveze DVE polu-krstene utakmice?! Ajde, maaaalo mucni glavom, znam da imas kapacitet..verujem u tebe.
    (Sabre, 20. oktobar 2019 14:24)

    # Link komentara

  7. A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

    @templar
    Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta
    (insajder, 20. oktobar 2019 13:51)

    Колико је Партизан имао победа у Лиги шампиона? То ти преброји уместо што бројиш пенале.
    (Марко, 20. oktobar 2019 14:11)

    # Link komentara

  8. Posle svega rečenog na ovoj stranici :
    ---…--
    ---…--
    1) Zvezda je najbolja u domaćoj ligi i igra najbolji fudbal, i to igra sa oko 50 % snage.
    2) Zvezda i u Evropskim takmičenjima već 3 godine igra najbolje od svih klubova bivše SFRJ plus Rumunija, Mađarska, Bugarska, Grčka, Austrija.
    3) Tačno je da su sudije više puta dosuđivale nepostojeće penale, kao to je tačno da joj više puta nisu dosuđivani očigledni penali i poništavani regularni golovi.
    4) Tačno je i to da je Zvezda uzimajući sve gore navedeno NAJBOLJI KLUB I IGRA NAJBOLJI FUDBAL I DA BI BILA PRVAK I PORED SVEGA NAVEDENOG.
    5) Komšije Partizanovci........ Bez histerije, bez plakanja i bez psovanja molim Vas...... Odlično znate da će Zvezda i ove godine, najverovatnije biti prvak jer nema konkurenciju u ovoj ligi.
     (Najveći Zvezdaš lkad, 20. oktobar 2019 14:09)

    # Link komentara

  9. @ Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..
    (NikolaSrb, 20. oktobar 2019 10:11)

    Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...
     (nešto onako, 20. oktobar 2019 13:59)

    # Link komentara

  10. Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.
    (Tramvaj zona prava mera, 20

    kineska liga ima samo 3 lige,
    koja 5-ica?!
     (belgrado, 20. oktobar 2019 13:53)

    # Link komentara

  11. A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

    @templar
    Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta
    (insajder, 20. oktobar 2019 13:51)

    # Link komentara

  12. @ Bela vrana

    Tole je otišao 2016. Dakle:

    Darko Lazović, Luka Jović, Luka Milivojević, Marko Grujić, Predrag Rajković, Nikola Maksimović, Nenad Milijaš, igrali i Miloš Ninković, Ognjen Koroman i Nenad Jestrović pod Toletom bez titule, Uroš Spajić, Duško Tošić, Filip Mladenović, Nenad Kovačević, Dejan Milovanović, Pavle Ninkov, Lee Ady (druge poznatije strance poput Evandra i Kastilja ne nabrajam jer su već imali neku reputaciju), Dejan Lekić, Vujadin Savić, Nenad Tomović, Filip Đorđević...

    Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.
     (Tramvaj zona prava mera, 20. oktobar 2019 13:37)

    # Link komentara

  13. Zvezda oduvek krade.
     (PFC, 20. oktobar 2019 13:36)

    # Link komentara

  14. @as
    Objasni mi samo čega ima da se stidim, kada sudija na utakmici sa Radom, ima isti kriterijima, pa što je penal za Zvezdu to je penal i za Rad. Usput budi rečeno kom klubu je u finalu kupa sudjen penal, a protiv njih sudija za istu situaciju, ostao nema, pa su im rivali izašli sa terena. Zašto bi me bilo sramota sumnjivog penala, koji nije ni iskorišćen, kad pre toga nije sviran penal za CZ uz crveni za njenog rivala. Sa druge strane za tebe i tebi slične, je nemoguća misija da priznate da je Zvezda oštećena u derbiju, jer nije bilo faula nad golmanom, ali zato za sličnu situaciju pre neku godinu, kada je čini mi se Tavamba, postigao gol kojim ste overili pobedu u derbiju, nije bilo faula. Sramota je kad se imaju dvostruki aršini, pa za istu stvar na jednoj strani se svira faul ili penal, a na drugoj ne. Pa čak i kad je bio onaj penal na 17m protiv Indjije, CZ je u toj utakmici oštećenja jer joj je mahan nepostojeći ofsajd.
    (Vladan R, 20. oktobar 2019 13:36)

    # Link komentara

  15. Omelo ga sto smo dali 3 gola Radu, a oni nama 1? Hihihihihihahahahaheheheehehuhuhuhuhihohoho
    (Dusanovo carstvo!, 20. oktobar 2019 13:25)

    # Link komentara

  16. Opet neko drugi kriv za poraz?
    (Maca, 20. oktobar 2019 13:16)

    # Link komentara

  17. Igras sa Mladosti u Lucanima, ceka te za par dana tekma sa Mancesterom, a tebi u glavi Zvezda!? E, moj ti...teski su vam ti kompleksi grobarski.
    (Stari cigan, 20. oktobar 2019 13:13)

    # Link komentara

  18. (as)
    Sta je sporno u proslogodisnjoj tituli?pa vi ste bili treci ili cetvtti,sporne su sudske vase titule.
     (Goran, 20. oktobar 2019 12:52)

    # Link komentara

  19. Zvezsa krade , ali za vase poraze sami ste krivi .
    (Ivan, 20. oktobar 2019 12:37)

    # Link komentara

  20. Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.
    (Zoran, 20. oktobar 2019 11:46)

    Партизан је захваљујући Томиславу Караџићу добио прилику да ОСАМ пута за редом игра квалификације за Лигу шампиона. Из тих ОСАМ покушаја Партизан је само ЈЕДНОМ успео да уђе у Лигу шампиона и тамо је осовојио НУЛА бодова. Газио га је ко је хтео и на страни и код куће. У последње три године, од како нема Томислава Караџића, Звезда је стигла прво до пролећа у Лиги Европе у сезони у којој је Партизан још једном пропустио прилику да уђе у Лигу шампиона, а онда је Звезда два пута за редом ушла у Лигу шампиона и тамо забележила већ две победе (за сада). Ти сад процени да ли је било боље када је за време Томислава Караџића српски фудбал за осам сезона имао само једном представника у Лиги шампиона и то са свих шест пораза, или је боље сада када српски фудбал у три сезоне има два пута представника у Лиги шампиона и две победе у Лиги шампиона. Осим тога, за време Толета српски клубови нису ниједном дочекали пролеће у Европи, а у три сезоне српски клубови нису дочекали чак ни јесен у Европи. Након Толетовог одласка српски клубови већ имају два пролећа у Европи. За време Толета смо били између 25. и 27. места на ранг листи УЕФЕ по клупском коефицијенту, а сада смо на 17. месту.
    (Марко, 20. oktobar 2019 12:26)

    # Link komentara

  21. @Zoran tako je Zoki, daj jos koju floskulu koji si cuo kod Zeksa ili procitao na nekoj eminetnoj fejsbuk stranici. Juce jedan profesor BG uneverziteta uporedjuje Zvezdu sa ISISom danas jedan Ostoja daje unapred napisanu izjavu. Ljudi, ovo je katastrofa nevidjenih razmera, ovo su Gebelsove metode formiranja javnog mnjenja. Pa Zvezdi i Radu je sviran po jedan slican penal, da li iko to pominje....ono sto vide navijaci Zvezde i iole poznavaoci fudbala je da ce ovih +7 samo da raste jer Partizan nema fond igraca da igra na dva fronta, a ovim izjavama izjavama samo traze alibi.
     (Djenka, 20. oktobar 2019 12:23)

    # Link komentara

  22. ja razumem kad se čovek isplače i bude mu lakše, ali bre ovi kukaju konstantno i ništa im bolje nije. naprotiv, još gore im je, tripuju sve više.
     (plagijat, 20. oktobar 2019 12:17)

    # Link komentara

  23. Iskopleksiran lik! Napred Zvezdo po jos jednu titulu!
    (Kontras, 20. oktobar 2019 12:02)

    # Link komentara

  24. Auuuuuh.
     (RADAGAST, 20. oktobar 2019 11:58)

    # Link komentara

  25. zamisli partizan dobije mancester, a lucani dobili partizan!?!?

    znaci mali jezdimirovic (lupio sam prezime posto ne znam nikoga) iz lucana treba da pojaca djavole!? O_O
     (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 20. oktobar 2019 11:51)

    # Link komentara

  26. prodajem kartu za mancester €10))
     (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 20. oktobar 2019 11:50)

    # Link komentara

  27. Ja kao navijac Zvezde jedino sto vidim je da vise nema Toleta u nadem fudbalu i hvala Bogu na tome
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiJSD, 20. oktobar 2019 10:44) # Link komentara

    Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.
    (Zoran, 20. oktobar 2019 11:46)

    # Link komentara

  28. @templar
    Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta
    (kako da ne, 20. oktobar 2019 11:42)

    # Link komentara

  29. Ne mogu da verujem koliko su svi podlegli pritisku iz Partizana... cak su i igraci poceli da veruju da im je Zvezda problem inace bi oni sve pobedjivali. Ja ne mogu da verujem da je njima Zvezda za sve kriva. Svirao je sudija pe al pogresno za Zvedu da. Kad je shvatio sta je uradio dao je isti takav penal Radu i ispravio gresku. Ne vidim sta je problem. Zvezda je apsolutno regularno pobedila s tim sto je sudija morao da osteti i jedne i druge kako bi napravi balans ali bolje to nego da je ostalo na onom pebalu zvezdi. Alie eto tako se vidi da nine nista namestao ali ne, ovi opleli kao da je svirao tri pebala samo za zvezdu. Alo bre gledajtw malo u svoje dvoriste. Nemate nista losiju ekipu od Zvezde. Doveli ste 5 vrhunskih igraca i jos se zalite? Pa kakva bre rotacija? Koja rotacija vam je potreban za Linglong ligu? Jos 5 top igraca?
     (4k4.Dex, 20. oktobar 2019 11:40)

    # Link komentara

  30. Навијачи Звезде препознају да вам највише недостаје Томислав Караџић.
    (Марко, 20. oktobar 2019 11:38)

    # Link komentara

  31. Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.
    (Tramvaj zona prava mera, 20. oktobar 2019 08:54) Reci mi jednog solidnog igraca Zvezde koga ste napravili za tih 8 godina?
     (Bela vrana, 20. oktobar 2019 11:37)

    # Link komentara

  32. Igrajte nešto! Pokažite želju, ideju, energiju! Pročitajte pravila fudbalske igre! Ne spinujte! Gledajte u svoje dvorište! Tačka!
     (Cvrle, 20. oktobar 2019 11:36)

    # Link komentara

  33. Nije problem sto Partizan gubi. Kad igra lose normalno je da izgubi, ali nije normalno da sve ekipe u ligi, ukljucujuci i Partizan, igraju sa pritiskom da ne smeju da kiksnu jer Zvezda ne kiksa nikada. Pa ko moze da osvoji titulu u takvom prvenstvu gde Zvezda ima pomoc protiv Indjije i Rada...poslednje i pretposlednje ekipe na tabeli.
     (Bela vrana, 20. oktobar 2019 11:33)

    # Link komentara

  34. Godine partizanskog poštenja pod Toletom se vraćaju sa kamatom. No de je onaj laklrdijaš Vuletić, nije pisao danas saopštenje?
    (Templar, 20. oktobar 2019 11:30)

    # Link komentara

  35. Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
    (roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

    Od 1945?
    Je l' si probao nekad nesto da ukrades od JNA?
    Za sraf dobijes metak u celo.
    Od JNA se ne krade, a Partizan je 45 godina i zvanicno bio JNA klub...
    (One night in May, 20. oktobar 2019 11:28)

    # Link komentara

  36. Najvaznija je mrznja prema Zvezdi svakom grobaru. To je pocetak i kraj. Prosli derbi je Zvezda bila ocajna ali je cinjenica da joj je ponisten cist gol ali je cinjenica i da je partizan bio bolji. I sta posle toga? Da prekinemo prvenstvo i proglasimo partizan za prvaka. Pobedite Vozdovac, pobedite Mladost i ne kukajte kako ste pod pritiskom zato sto se Zvezdi pri vodjstvu 1:0, svira sumnjivi penal.
     (molina, 20. oktobar 2019 11:26)

    # Link komentara

  37. Slažem se da nije lako boriti se za titulu, ako glavnog rivalu guraju sudije, i da to može biti frustrirajuće i delovati na tim. Ali dok god se u tudje dvorište gleda selektivno, pa se vide olako dosudjeni ili nepostojeći penali, za CZ, a ne vidi se na istim utakmicama, dosudjen isti takav protiv nje ili ne dosudjen čist za nju, uz crveni za protivnika, ili prekinuta akcija CZ, kad je 1na1 na golmana, zbog nepostojećeg ofsajda, ili ne želite da priznate ono što je očigledno, da je CZ oštećena na derbiju, zaslužujete sve ovo loše što vam se dešava.
    (Vladan R, 20. oktobar 2019 11:22)

    # Link komentara

  38. Svaki poznavalc fudbala vidi sta se desava!
    Igrate OČAJNO, jurcate kao muve bez glave, nema normalne postavke igre!

    Sve ostalo je manje vazno, da imate dobru igru sve bi vremenom doslo na mesto.
     (sale, 20. oktobar 2019 11:19)

    # Link komentara

  39. Ne razumem, šta mi navijači zvezde vidimo? Ja jedino vidim da vam ne ide ni igrački ni orgazaciono i ne raduje me to, a posebno me rastužuje što je uvek neko drugi kriv, a najčešće vam je kriv moj klub. Gledajte sebe, radite, i oba kluba da prestanu sa besmislenim saopštenjima i svađanjima i bave se sportom.
     (Огњен, 20. oktobar 2019 11:17)

    # Link komentara

  40. Je l' to onaj Ostojić koga je trio VVV izdvojio od tima i terao da trči deonice svakog jutra i večeri punih 6 meseci jer nije želeo da oprosti dinar duga prema njemu na osnovu plata i premija ?!

    Daj Bože da nam daš Ostojiću još jedan gol glavom u derbiju i da ti produže ugovor za još bar 2-3 godine i mi smo minri, sportski pozdrav ...
     (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 20. oktobar 2019 11:16)

    # Link komentara

  41. Linglong Partizan.
     (Borac, 20. oktobar 2019 11:09)

    # Link komentara

  42. Ovih dana je inače u trofejnoj sali fk Zvezda bio trofej prvaka sveta (koji je takođe namestila), pa je fk Partizan bio nikad bliži tom trofeju! Umesto da se sekcija prošetala i podigla taj pehar (jednom u životu) ,oni se bave spletkarenjima i kuknjavom!
     (Mile, 20. oktobar 2019 11:08)

    # Link komentara

  43. Milojevic osrednji trener???? Treca godina 1 liga evrope i jesen u istoj a posle 2 lige sampiona, 2 titule ako bog da i treća....vi ste grobari komedija ..
     (Predrag, 20. oktobar 2019 10:57)

    # Link komentara

  44. @slaninar Vi sto se sklanjate zvezdani nemate pravo glasa.
     (relevantnost, 20. oktobar 2019 10:56)

    # Link komentara

  45. Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.
    (Toplica, 20. oktobar 2019 08:50)

    Jel tebe placa klub da spinujes?
    Niko of grobara ne kaze da smo juce izgubili zbog Zvezde,nama je normalno da izgubimo bodove,gube svi timovi u svim ligama sveta,SEM CZ!
    A igrate sa drugim timom,pitam se kako izgubi Bajern od Majorke koja je juce usla u prvu ligu al CZ ne moze ni bod da izgubi.I pustite vase fore bolji ste od svih pa zato.Bolji je i Bajern pa gubi bodove,Real Siti.Samo vas loppvski sistem koji je osovina Terza Kokeza napravio vama donosi bodove,sa dva igraca da igrate vi biste u ovoj ligi pobedili.
     (as, 20. oktobar 2019 10:53)

    # Link komentara

  46. Ovi ko da su u PMS-u
     (glodari gluplji od teletabisa, 20. oktobar 2019 10:52)

    # Link komentara

  47. Strašno šta sve možeš pročitati danas. Od uprave do igrača sve sami profesori, filozofi, geometri... ...samo niko ne zna gol da da i onda im krivi Zvezda i sudije. Pa ko je bio kriv što smo mi izgubili od Voždovca i što nas je to koštalo titule? Haj'te molim Vas, mislim da ni sami sebi više niste zanimljivi. Uvek vam je bitnije bilo da Zvezda izgubi nego da vi pobedite, zato ste upravo tu gde jeste.
    Žali bože ovih ekrana što kuckamo po njima i ovih novinara što objavljuju ovakve izjave i samo truju narod koji nema pametnija posla nego da se bavi i CZV i PAR.
     (F10, 20. oktobar 2019 10:49)

    # Link komentara

  48. kolektivna histerija JSD.....mirni, Ostojini i Toletovi puleni...kratko pamćenje imate
     (zemun, 20. oktobar 2019 10:47)

    # Link komentara

  49. Ahahaha. Pa lepo su rekli : Uvek vam drugi krivi za vase neuspehe! Ko papagaji ste postali al sada i igraci placu i naricu
    (simpatizer, 20. oktobar 2019 10:45)

    # Link komentara

  50. Ja kao navijac Zvezde predlazem da vi FSS i sudije formirate jednu sudijsku komisiju i da izanalizirate sve utakmice Zvezde i vase u ovom prvenstvu. Ostali bi u soku koliko je Zvezdi pomognuto a koliko je ostecena. A sokiracete se i za vas.
     (POPE, 20. oktobar 2019 10:44)

    # Link komentara

  51. Ja kao navijac Zvezde jedino sto vidim je da vise nema Toleta u nadem fudbalu i hvala Bogu na tome
     (antiJSD, 20. oktobar 2019 10:44)

    # Link komentara

  52. Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom
    (Istina, 20. oktobar 2019 09:53)

    Veruj da normalnih navijaca ima na obe strane i tacno je da ih je sramota.A ti nemas pojma ni sta znaci rec sramota.
     (as, 20. oktobar 2019 10:44)

    # Link komentara

  53. Grobar sam ali stvarno losa igra Partizana i klasika patetika do neba kad se izgubi. Sto se mutiraju navijaci kad skandiraju?
    (Pero, 20. oktobar 2019 10:42)

    # Link komentara

  54. Sram te bilo !
     (Tomic, 20. oktobar 2019 10:41)

    # Link komentara

  55. Partizan treba da dobija u Evropi. Kako zna i ume da prođe grupu. Sve ostalo je manje bitno. Svima je jasno šta se dešava u domaćici.
    (mr čović i dr terzić, 20. oktobar 2019 10:40)

    # Link komentara

  56. Jedini klub koji ima 3 titule koje nije osvojio je Partizan:2 sudske(uefa ih nije priznala) i titula iz 1999 kada je bilo bombardovanje.
    (Goran, 20. oktobar 2019 09:56)

    I to napisa navijac kluba koji je u prosloj godini osvojio dve titule.Kluba kojem se dodeljuju titule posle 60+ godina.Ajde bezi..
     (as, 20. oktobar 2019 10:40)

    # Link komentara

  57. Igrači Partizana igraju na kartu intelekta partizanovih navijača. Mi izgubimo od Mladosti,okrivimo Zvezdu,navijači slepo veruju,udjem u auto od pedeset hiljada evra i uživam u zivotu i pored poraza a navijači neka tuguju.
     (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 20. oktobar 2019 10:39)

    # Link komentara

  58. Koliko ste vi bolesni to je cudo jedno. Prihvatili da su kao neka zrtva...a oduvijek rezimski klub. Ako vam je tako lase dobri ali smijesni ste.
    (Banjaluka, 20. oktobar 2019 10:38)

    # Link komentara

  59. Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd
    (BOSS, 20. oktobar 2019 10:09)

    Ne razumes poentu,porazi su normalni u svim ligama,juce Bajern,Real...
    Nije normalno to sto vas tim i kad igra lose tu odma uskace
    sudija sa penalima,nije normalno da protivnicki igraci protiv vas pretrce duplo manje nego protiv naprimer nas.Nije normalno sto kada vam gostuju timovi njihovi treneri odmaraju igrace ili je pola tima naprasno povredjeno posle pauze od 15 dana u prvenstvu.Protiv vas igraci izlaze na teren i znaju da mora da izgube,kakav moral i volju za borbu i igru oni mogu da imaju ako znaju da ce im dunuti sudija penal il im seckati igru da ne mogu da pridju vasem golu.Svi gube bodove na malim utakmicama samo vi ne a igrate stalno sa drugim timom.
    Pogledaj koliko bodova izgube vodeci timovi u drugim ligama i bice ti sve jasno. Svima je jasno ali ljudi u fudbalu su u strahu od Terzica i ne sme niko da pisne.Svira vam sudija penal protiv Rada za koji vecina vasih navijaca kaze da nije postojao a iz Rada niko ne sme da pomene to i niko od igraca nije cak ni prigovorio.E to je taj strah.
     (as, 20. oktobar 2019 10:37)

    # Link komentara

  60. Najveća Zvezdina prevara je bila 1991. Bajern ih pušta da daju gol, a oni ne umeju. Na kraju Augentaler sam sebi dade gol. A Bari da i ne pominjem, klasična sklanjalica, al opet nisu umeli da daju gol, pa su morali na penale. U novije vreme Salzburg, Liverpul, Oly... Plači komšijo mali i gledaj Ligu šampiona.
     (Realno, 20. oktobar 2019 10:36)

    # Link komentara

  61. Vidim,niste uspeli da pobedite Mladost.
    (Dino, 20. oktobar 2019 10:11)

    Imaju problem sa realizacijom, u vreme Toleta nisu imali takvih problema taj ga je "zavlacio" iz Beograda po svim gradovima u Srbiji.
    (KaraDjordje, 20. oktobar 2019 10:35)

    # Link komentara

  62. Kao sto sam rekao kad je Savo dosao. Savo je prevara od trenera. Nema osecaj za izmenu,stalno nesto kombinuje..
     (h, 20. oktobar 2019 10:34)

    # Link komentara

  63. pre par godina im je smetala visoka trava, mozda je sada previse niska
     (boki, 20. oktobar 2019 10:33)

    # Link komentara

  64. Evo ga jos jedan...sad mu Zvezda kriva sto su izgubili u Lucanima...teska bolest u vidu frustracije i histerije...
     (Fenomen, 20. oktobar 2019 10:26)

    # Link komentara

  65. A sta je problem? Prnal van sesnarsterca? Pa pogresi covek...
     (4k4.Dex, 20. oktobar 2019 10:24)

    # Link komentara

  66. Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.
    (Istine radi, 20. oktobar 2019 09:33)

    Jel i prošlogodišnje, kad ste bili treći.
    (Laki, 20. oktobar 2019 10:22)

    # Link komentara

  67. Izgubili ste od sela sa 2 000 stanovnika a plus spominjete zvezdu ahahahaaha transfer blama :D
     (Only red, 20. oktobar 2019 10:22)

    # Link komentara

  68. Partizan je posteno gazio cz pod Toletom (cak je bilo i nepostojecih penala, golova iz gol auta, po 2 penala za cz) , CZ ne moze da ostvari dominaciju pod Kokezom.
    Pametnom dosta.
     (vojojo1155@gmail.com, 20. oktobar 2019 10:21)

    # Link komentara

  69. kompleksi zvezdasa su neizlecivi.
    (Arnauti tirana, 20. oktobar 2019 09:03) Ajde mi objasni zbog čega bi mi imali komplekse, molim te? Imamo više titula, kupova, duplih kruna, evropskih utakmica, pobeda u evropi, proleća u evropi, pobeda u derbiju, veći stadion, više navijača i ono što vi nikada nećete imati, ona dva trofeja koji su nas stavili u velikane ove igre za sva vremena.
    (Kontraš, 20. oktobar 2019 10:20)

    # Link komentara

  70. Kao da je u pitanju neka sekta....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don 'Wardaddy' Collier, 20. oktobar 2019 09:49)

    Kao?
    (Bobek mladi domobran, 20. oktobar 2019 10:16)

    # Link komentara

  71. Ali arnauti koji se loze da su bitni i da jos neko misli o njima osim njih samih... Pa da vas nema, morali bi vas izmisliti. Koji je to nivo kompleksa. Svi gani bi potajno voleli da su partizanovci, da ne budu samo stado alo kasno je sada. No stress.
     (Nisam ciko ja..., 20. oktobar 2019 10:13)

    # Link komentara

  72. ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...
    (Capricorn, 20. oktobar 2019 10:02) Ma da, dve LŠ zaredom sa “prosečnim” trenerom. Ajde gledaj ti tvoj klubić!
    (Kontraš, 20. oktobar 2019 10:13)

    # Link komentara

  73. roarr.....pozdrav iz Lucana
     (marin, 20. oktobar 2019 10:12)

    # Link komentara

  74. Ti "zvezdas sam" nisu navijaci zvezde vec botovi...
     (Istina..., 20. oktobar 2019 10:12)

    # Link komentara

  75. Nažalost, ovo znači samo jedno - moramo ih, zbog mira u kući, pustiti i u sledećem derbiju. Užas!!!
    Stvarno se ste dno dna sa ovim kukanjem više. Iskreno, nisam znao da vam trener pušta utakmice Zvezde u sklopu priprema za utakmicu i jasno mi je da vas to boli, jer ste daleko iza nas. Eh Savo doktore!!!
    Za ovo da znamo šta se događa na drugim terenima - pa, ja barem, i ne znamo, gledam samo Zvezdu a rezultate FKP pratim na vestima jer nema tu baš šta da se vidi. Mi smo više za fudbal, zato ne gledamo ekipe ispod 3 mesta koje nam nisu konkurencija.
    Sportski pozdrav!!!
     (F10, 20. oktobar 2019 10:11)

    # Link komentara

  76. Šta treba da vide navijači CZ?
    1. Da Vučelić preko svojih medija sprovodi kampanju zbog sumnjive situacije kakvih je bezbroj u fudbalu a koja nije uticala ni na koji način na rezultat
    2. Da je po medijima prikazan SUMNJIV snimak koji nije validan za procenu
    3. Da je Partizan dobio novac od države da bi igrao u Evropi a kada je CZ trebao, država je ostala nema
    4. Da se potpredsednik kluba javno nedolično ponaša i pravi insinuacije poredeći CZ i ISIS a vaš klub je od stvaranja upravo u Srbiji...
    5. I još puno čega u nedogled!
    (Miki, 20. oktobar 2019 10:11)

    # Link komentara

  77. Kakva jadna izjava.
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 20. oktobar 2019 10:11)

    # Link komentara

  78. Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
    (roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

    Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..
     (NikolaSrb, 20. oktobar 2019 10:11)

    # Link komentara

  79. Vidim,niste uspeli da pobedite Mladost.
     (Dino, 20. oktobar 2019 10:11)

    # Link komentara

  80. Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd
     (BOSS, 20. oktobar 2019 10:09)

    # Link komentara

  81. Чему кукњава...играјте фудбал и гледајте себе...ми "Гробари" с поносом кажемо да смо навијачи клуба, а не резултата...дајте леп фудбал, залагање, па резултат ако дође, добро је...читава лига је пресмешна већ деценијама, а сада додатно због спонзора...Линг Лонг хахаха...баш ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...
    (Capricorn, 20. oktobar 2019 10:02)

    # Link komentara

  82. Nije kriv Partizan što igra ovako, nego Crvena Zvezda i sudije.
    (Miki, 20. oktobar 2019 09:57)

    # Link komentara

  83. Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
     (roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

    # Link komentara

  84. Jedini klub koji ima 3 titule koje nije osvojio je Partizan:2 sudske(uefa ih nije priznala) i titula iz 1999 kada je bilo bombardovanje.
     (Goran, 20. oktobar 2019 09:56)

    # Link komentara

  85. "realni zvezdasi" koji uvek pisu protiv zvezde nisu navijaci zvezde vec botovi.
     (Kosjan, 20. oktobar 2019 09:55)

    # Link komentara

  86. Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom
     (Istina, 20. oktobar 2019 09:53)

    # Link komentara

  87. Bas se potresao i onda je usao u svoj auto od 50.000e.
     (john smith, 20. oktobar 2019 09:53)

    # Link komentara

  88. Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom...
     (Istina, 20. oktobar 2019 09:52)

    # Link komentara

  89. Ovaj tim Partizana,kao i predhodni u zadnje 2 godine nije sposoban da igra i sa protivnikom i protiv Zvezdinih sudija.To je uspevao samo tim Marka Nikolića pre 3 godine.
     (Zoran, 20. oktobar 2019 09:52)

    # Link komentara

  90. Ne mogu da verujem, svi Partizanovi ljudi, od predsednika do ekonoma, istu priču ponavljaju... pastorčad, neregularno, nepošteno, itd.
    Najgore što su i svoje navijače i simpatizere ubedili da je tako, pa svi u glas isto pričaju.
    Niko ne analizira njihovu lošu igru, nego kako Zvezda igra.
    Kao da je u pitanju neka sekta....
     (Don 'Wardaddy' Collier, 20. oktobar 2019 09:49)

    # Link komentara

  91. Manje misli na Zvezdu,vise na fudbal,znam da su kompleksi neizlecivi,ali fudbal se moze u vasem slucaju popraviti.
    (Red, 20. oktobar 2019 09:46)

    # Link komentara

  92. komšije male, navikli uvek vlastite neuspehe pravdati Zvezdom..
    to im je jedini alibi, za koji znaju..
    (trn, 20. oktobar 2019 09:46)

    # Link komentara

  93. Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
    Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nešto onako, 20. oktobar 2019 09:01
    Da je regularno vi bi igrali utakmicu 90 minuta možda plus 3 minuta, neznam jer u Lučanima završena utakmica il se još igra
    (Laki, 20. oktobar 2019 09:39)

    # Link komentara

  94. Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.
    (Istine radi, 20. oktobar 2019 09:33)

    # Link komentara

  95. Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve. 
    Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu. 
    Vi ste, bre...
    (dr Dr, 20. oktobar 2019 08:40)

    A o čemu da misle?... U glavi samo Zvezda Crvena. I tako 70 i kusur godina.
     (NoName, 20. oktobar 2019 09:22)

    # Link komentara

  96. Od onakve face zar moze nesto inteligentno da se osmisli i pretoci u recenicu...
     (Dejan CZ, 20. oktobar 2019 09:20)

    # Link komentara

  97. Ima i taj plej of i borba za četvrto mesto Al nema samo podele bodova.
    (Delija, 20. oktobar 2019 09:18)

    # Link komentara

  98. Tesko detinjstvo?!!! Xaxaxxaxaxax
    (Aps, 20. oktobar 2019 09:16)

    # Link komentara

  99. Braćo grobaro, pustite prazne priče. Sr..a je uvek bilo i biće. Daj nam bože svima umeća, hrabrosti i sreće, pa da i jedni i drugi počistimo ostrvsko smeće.
    (milto i korupcija, 20. oktobar 2019 09:12)

    # Link komentara

  100. spavaš li mirno linglong plej-ofu?
    (mladići borovi, devojke jele, 20. oktobar 2019 09:12)

    # Link komentara

  101. kompleksi zvezdasa su neizlecivi.
    (Arnauti tirana, 20. oktobar 2019 09:03)

    # Link komentara

  102. Druze pod hitno dekretom da vam se dodeli titula da ne kmecite vise cim pocne utakmica vi padajre na centru i odma penal za vas i tako da izgurate prvenstvo.
    (Molim, 20. oktobar 2019 09:02)

    # Link komentara

  103. Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
    Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...
     (nešto onako, 20. oktobar 2019 09:01)

    # Link komentara

  104. crveene boje nacelnika Nisa.
    (pogotovo u ribe, 20. oktobar 2019 09:01)

    # Link komentara

  105. Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.
     (Tramvaj zona prava mera, 20. oktobar 2019 08:54)

    # Link komentara

  106. 1. Lepo mi je kad se , kao jutros, probudim i setim se da Zvezda ima 7 bodova vise od Partizana. Lakse se podnose dnevne obaveze ....
    2.Vidim da da Ostojic i Vuletic , posle poraza u Lucanima, opet vise pricaju o Zvezdi nego o dva uzastopna poraza u Superligi. Postoje razliciti nacini da se lece komleksi i frustracije. Oni su izabrali svoj nacin...
    3. Razmisljao sam i o navijacima Partizana koji prihvataju ovu retoriku. Razumem i njih. Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.
    (Toplica, 20. oktobar 2019 08:50)

    # Link komentara

  107. Vidim ja da niko ne pominje titulu iz 99 godine kada ju je Partizan dobio na poklon, kao i otet Kup vosi
     (Vojvodinas, 20. oktobar 2019 08:50)

    # Link komentara

  108. Svi se nadamo da ce ovo zlo proci ali ne zbog smesnog fudbala nego nasih zivota
     (Bombaj, 20. oktobar 2019 08:50)

    # Link komentara

  109. Vi igraci ste krivi ali trpite veliki pritisak a to sve znaju navijaci Zvezde? Ne kapiram kakve veze imaju vasa ocajna igra u poslednje dve utakmice sa pritiskom koji ima svaki fudbaler u iole ozbiljnijem klubu sa tim sta znaju navijaci Zvezde. Ili je mozda pozadina lose igre tima protiv Mladosti i Vozdovca to sto ne umete da igrate fudbal! To sto iz 20 sansu ne umete da date gol... Ili ti je profa rekao da spomenes Zvezdu.
     (Sef stanice, 20. oktobar 2019 08:49)

    # Link komentara

  110. Vidimo mi šta se dešava na vašim utakmicama.... Vidimo dobro
     (King, 20. oktobar 2019 08:49)

    # Link komentara

  111. Ma nek si ti nama dao gol u kupu...pa da te gledamo u dresu partizana jos dugo dugo..
    Samo da si zdrav i da izbegnes povrede..pa do sedamdesete da nam treses mrezu..
     (Kurs iz engleskog, 20. oktobar 2019 08:46)

    # Link komentara

  112. kakva pacerska izjava! pa igraj fudbal sine!
     (iki, 20. oktobar 2019 08:45)

    # Link komentara

  113. Mislim da ih drogiraju necim. Bez zezanja.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 20. oktobar 2019 08:42)

    # Link komentara

  114. Hahaha jadni ste partizancici. cisto da znate nema deljenje bodova. Zvezda na +20
     (Mita, 20. oktobar 2019 08:42)

    # Link komentara

  115. Ja kao navijač zvezde vidim da vi nemate blage veze sa fudbalom
     (Cile, 20. oktobar 2019 08:41)

    # Link komentara

  116. Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve.
    Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu.
    Vi ste, bre...
    (dr Dr, 20. oktobar 2019 08:40)

    # Link komentara

  117. Ukoliko dobro razumem, postoje neregularne sezone (kada Partizan nije šampion), neregularne sezone (Partizan uzeo Zvezdinu nameštenu titulu), a naravno ima i regularnih sezona (kada je Partizan šampion).

    Zatrovali su vas Vuletić i Pantić, pa vam skrenuli poglede na tuđe dvorište.
    Kada oni odu, vama će krenuti bolje.
     (joy, 20. oktobar 2019 08:38)

    # Link komentara

  118. Cccc, siroti mladic, potresen penalom Rada protiv Zvezde i ponistenim golom u derbiju te ne moze da pruzi svoj maksimum...
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 20. oktobar 2019 08:38)

    # Link komentara

  119. E moj Ostojiću... Dok je tebe i tebi sličnih za nas Zvezdaše nema zime.
    (tata dvoje lepe dece, 20. oktobar 2019 08:36)

    # Link komentara

  120. Decko, pojma vi nemate. Kao navijac Zvezde mogu da kazem da mi nije svejedno kada nam daju glupe penale, ali te pobede u najvecem broju slucaja na terenu zasluzimo za razliku od vas koji ne znate gde je levo. Jedinu dobru utakmicu u ligi ste ove polusezone odigrali protiv nas i posle vam se gubi svaki trag, zato kao sto si i sam rekao, gledaj u svoje dvoriste i brini o sopstvenim navijacima, a nas pusti na miru.
     (MarkoProkuplje, 20. oktobar 2019 08:36)

    # Link komentara

  121. Opet vi o Zvezdi. Ko vam je kriv sto ste izgubili, mi? Ma cao
     (Nislija, 20. oktobar 2019 08:36)

    # Link komentara

  122. Reče momak koji se rodio 2016. godine
     (Dejan Petrovic, 20. oktobar 2019 08:35)

    # Link komentara

  123. Prodali ste glavnog igrača. Karadžić. Glavni golgeter, zato vas neće go.
     (simasima, 20. oktobar 2019 08:34)

    # Link komentara

  124. Sampion je fokusiran na cilj, gubitnik na sampiona. Mislite o tome.
    (ludovan jovanovic, 20. oktobar 2019 08:33)

    # Link komentara

  125. Kako vas nije sramota, protiv Rada nepostojeci penal za obe ekipe, protiv Napretka prvo ne sude cist penal za lakat u glavu pa sude nepostojeci koji se pritom promasi, i tu sve regularno.
    Dakle jedina odluka u korist Zvezde koja je donela bodove je 1 penal protiv Indjije a cak i tu pre toga sviran nepostojeci ofsajd Ivanicu u 1 na 1 sansi. Posle toga ponisten cist gol u derbiju i vi dizete ovoliku frku.
    Nije nas sramota sto smo posteno prvi niti mozete frkom da nam uprljate bilo sta.
     (sasa, 20. oktobar 2019 08:33)

    # Link komentara

  126. Samo ti gledaj možda i naučiš nešto. Koje šanse stvarate
    (Mirko, 20. oktobar 2019 08:32)

    # Link komentara

  127. Navijaci Zvezde vide da se 5i na tabeli.Ne smaraj vise, pune te Vozdovac i Mladost.
     (MaxX, 20. oktobar 2019 08:31)

    # Link komentara

  128. "Mislim da nam je dosta teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi jer sve ovo što se dešava na drugim utakmicama utiče na nas."

    Ja mislim da na vas (tu mislim i igrace Zvezde) utice to sto na domacim utakmicama nema evropskih menadjera kao na medjunarodnim utakmicama. Nema tu zalaganja kao na medju.
     (NBGD, 20. oktobar 2019 08:29)

    # Link komentara

  129. Daj bre nemate veze sa zivotom a stalno neki alibi trazite
     (Igor(realni zvezdas), 20. oktobar 2019 08:29)

    # Link komentara

  130. Šta ti dečko radiš...
     (Dragan Jove Torbica, 20. oktobar 2019 08:23)

    # Link komentara

  131. Vidimo da nemate pojma!!! Prozivate Terzica a legenda kaže da vam potpredsednik i dalje trci oko stadiona bežeći od pištolja. A da ne pričamo o onom taksisti koji je dobio nanogicu ahahah
    (Trpaj bre, 20. oktobar 2019 08:21)

    # Link komentara

  132. Bolje bi bilo da vidi sebe,on je baš igračima.
     (matija, 20. oktobar 2019 08:21)

    # Link komentara