1. Fed nikada nije pobedio Agasija a igrali su 3 meča
    (Lik, 17. oktobar 2019 13:36)

    To znaci da si ti zaspao 2002.godine. Federer nije pobedio Agassija u prva 3 meca koje su igrali. Svih kasnijih 8 je dobio.
    (neispravan kod, 20. oktobar 2019 15:19)

    # Link komentara

  2. Izgleda da su im patetika i pozerstvo familijarni identitet. Lepo kaže narod:"U dobru se ne ponesi... "
    (Negativni, 19. oktobar 2019 16:59)

    # Link komentara

  3. @Yoloswag

    E to je to! Komentar svih komentara! Bravo
    (CroFed, 19. oktobar 2019 02:30)

    # Link komentara

  4. @Mikii- zaisa je teško shvatiti osobu koja čita tekstove o Đokoviću i piše komentar u kojem insistira da je isti ne zanima. Shvatate li Vi sami sebe?
    (Milena, 18. oktobar 2019 20:45)

    # Link komentara

  5. Kakav je taj Novak sinčina, suprug, prijatelj...ma sve! Da Srbi kao celina imaju imalo mozga i karaktera, a pokazali su već previše puta da nemaju da bi bilo slučajno, ovakve kao Novak bi dovukli i molili da ih vode na svim poljima i za 5 godina ovo bi bila i Švajcarska i Švedska i Nemačka. Bravo Nole i hvala ti što se viteški boriš i pobeđuješ bez mržnje, bez zavisti, bez ljubomore i time po ko zna koji put pokazuješ Veličinu koju tvoj Narod ne može čak ni da shvati, a kamo li da sledi.
    (Tin, 17. oktobar 2019 22:08) # Link komentara

    Nije sve u vođama.
    (Ima nešto i u narodu, 18. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  6. Novak Đoković je teniski Aleksandar Vučić!
    (Milija, 18. oktobar 2019 18:48)

    # Link komentara

  7. novak je više od igrača.oličenje kulture,upornosti,marljivosti...on je pravi ambasador srbije i čitavog regiona.ostavite čoveka na miru da se može posvetiti tenisu koji igra više iz ljubavi nego iz neke koristi jednostavno može da uživa još nekoliko godina(otprilike 5,6) u sportu u kom je sjajan.zavist na njegovom uspehu ostavite sa strane.što stalno pominjete druge igrače a ne gledate njega.uživajte u njegovoj igri i ostavite ga na miru .
    (milan krivokapić, 18. oktobar 2019 14:26)

    # Link komentara

  8. Lepe zelje! Majka ko majka... Nazalost, Novak ne moze stici Federera po broju osvojenih GS, i valjalo bi da ne bude potisten zbog toga, jer je uradio toliko toga na sta moze da bude ponosan. Ne mora se uvek biti prvi... najcesce je tako. Gore glavu, Novace!
    (alkos, 18. oktobar 2019 09:04)

    # Link komentara

  9. "Uzela sam krst i molila sam se bogu". Kom bogu?
    I kakve veze ima krst sa tim bogom kojem si se molila?
    Zar vi niste hinduisti i kabalisti?
    (+41, 18. oktobar 2019 08:47)

    # Link komentara

  10. @Mlojica Sa kojim pravom vi kažete nekom da je naopak? Po čemu se vidi da ja ne pratim tenis? Po tome što ne pišem podatke sa Vikipedije o medjusobnim susretima velike četvorke? Nemam nameru da se pravdam bilo kome od kada ja pratim tenis i druge sportove ali znajte da ih pratim od detinjstva a to nije bilo baš tako skoro. Nisam imala nameru da više komentarišem na ovoj vesti ali ste me pomenuli i sebi dali za pravo da me na neki način etiketirate pa sam ostavila i ovaj komentar i nadam se da će biti objavljen.
    (Dragana, 17. oktobar 2019 23:25)

    # Link komentara

  11. Posvadjase se ljudi, trude se da ubede Dijanu kako svi navijaju za njenog sina, najsmesnije od svega je to, sto ona prica o svetu. Nju Srbija i navijaci ovde ne zanimaju, ona prica o tome kada igraju Novak i Federer, svi navijaju za Federera. Pa je ubedjujte i dalje, obozavajte joj sina, a oni svi zele odobravanje i obozavanje sveta. Ubedjujete se ko je veci Srbin i ostalo... Hahaha pa ovo je stvarno smesno😁😁😁
    (Hahahaha, 17. oktobar 2019 19:51)

    Domacine, pa on je svetski igrac. Svako po zaslugama i dometu koji dostigne u svom poslu. A njoj je sin PRVI ns svetu. O cemu treba da prica?
    (izadjite iz filma underground, 17. oktobar 2019 23:15)

    # Link komentara

  12. @Eeeeee
    Slazem se ali ne kradi nick..
    (Eeeeee, 17. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  13. Kakav je taj Novak sinčina, suprug, prijatelj...ma sve! Da Srbi kao celina imaju imalo mozga i karaktera, a pokazali su već previše puta da nemaju da bi bilo slučajno, ovakve kao Novak bi dovukli i molili da ih vode na svim poljima i za 5 godina ovo bi bila i Švajcarska i Švedska i Nemačka. Bravo Nole i hvala ti što se viteški boriš i pobeđuješ bez mržnje, bez zavisti, bez ljubomore i time po ko zna koji put pokazuješ Veličinu koju tvoj Narod ne može čak ni da shvati, a kamo li da sledi.
    (Tin, 17. oktobar 2019 22:08)

    # Link komentara

  14. To se zove LJUBOMORA!!!
    Branko (Teniser) iz Amerike
    (Branko Sajic, 17. oktobar 2019 21:47)

    # Link komentara

  15. Druže, misliš da te mržnja prema Teodosiću i Španovićki čini većim Novakovim navijačem??? Da sve sportiste koje smo imali, koje imamo i koje ćemo imati treba da stavimo u njegovu senku??
    (Grof Velja, 17. oktobar 2019 14:55

    Đoković je naš najbolji sportista, koji se pojavio ikada. Globalno, planetarno priznat. To su činjenice. Zašto bih mrzio Tea i Španovićku?! Oni su naši.
    (stevo, 17. oktobar 2019 21:45)

    # Link komentara

  16. Mama, tata i Bozja ruka.
    (Zupermen, 17. oktobar 2019 21:27)

    # Link komentara

  17. Dragana, 17. oktobar 2019 20:08

    Nemojte biti naopaki.Verovatno ste mladi,vidi se da ne pratite tenis i da ne pratite šta se dešava,da posebno niste iz sporta i ne pratite žrebove.

    U redu je sve.Novak je jedan srećnik,dolazi iz najlepše zemlje koju svi vole i jednostavno baš mu se posrećilo, rodila ga je majka vrlo srećnog pa ima uvek najlakše žrebove tako da je sasvim normalno što je eto baš on sa najlakšima i igrao najviše a i Nadal i Federer su bili nikakvi kada je on bio bar nekakav pa je tako samo on i opet on, srećni Srbenda, imao zapravo sreće da odigra najviše mečeva u Open eri (od 1973.god) sa nikakvim i zapravo vrlo osrednjim Špancem Nadalom samo 54 meča i da vodi 28:26, to je naravno ČISTA SREĆA,a lepo je da KONAČNO SRBIN IMA SREĆE,znači 54 puta je igrao protiv Rafe,wau brate kakav srećni žreb! I NARAVNO NAJVIŠE OD SVIH MEČEVA SA LAGANIM NIKAKVIM FEDEREROM samo 48 a vodi Srbin srećnik,26:22,što je zaista samo sreća, ČISTA SREĆA i zahvaliti,naravno,PRAVEDNOM ŽREBU,a tu je imao baš, BAŠ IMAO SREĆE.

    Ah,da ne zaboravimo i laganog Škota,sa njim je igrao 36 puta,sića u odnosu na prvu dvojicu,tu ima 25:11,za Srbina,SREĆA,SITNICA.

    Protiv Mareja Fed je igrao 25 puta,a Nadal 24,BAŠ SU NESREĆNI,ZAISTA,a Nole Srbin srećnik,protiv Mareja 36 PUTA,KAKAV SREĆNIK IHAAAA !

    Naravno ovi što nemaju sreće sa žrebom kao Srbin,ovaj Španac i Švajcarac sastali su se samo,pazite samo 40 puta.Tuga.Baš nemaju sreće.
    (Milojica, 17. oktobar 2019 21:04)

    # Link komentara

  18. Mnogo je pogresno to non stop potenciranje Novakovih clanova porodice i strucnog staba kako Novaka ne vole i ne postuju koliko zasluzuje. Da li su oni svesni koliko mu cine medvedju uslugu. Kuknjavom samo provociraju nastavljanje takvog odnosa stranih medija i publike prema njemu.
    (Dragan, 17. oktobar 2019 20:55)

    # Link komentara

  19. A zašto bi Novak plaćao porez Srbiji? Šta je to Srbija njemu dala? Da zna čovek da će taj novac da bude potrišen na izgradnju bolnica, puteva, škola... pa i ajde. Ali ne. U ovoj zemlji je budžet kasa iz koje političari uzimaju bez ikakve kontrole. I onda kao treba ovde da plaća porez na primanja koja je zaradio po belom svetu. Pa vi to što mu to zamerate ili ste zavidni ili niste normalni a verovatno i jedno i drugo.
    (Karudijan, 17. oktobar 2019 16:09)

    I meni Srbija ništa nije dala, samo oduzela, a ipak plaćam porez!
    (pop, 17. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  20. Novak jeste jedan od naših najboljih sportista svih vremena, ali koliko se samo patetike diže oko njega, to je strašno - šti od strane njega samog, što od strane njegovih bližnjih. Zaista ga nimalo ne gotivim kao lika, iako poštujem sve što je uradio za srpski sport i Srbiju u celosti.. ali sve to oko njegove mame, žene, strica, oca, ishrane, energije, gurua, krstova, religije, amajlija, grljenja drveća.. sve to ga čini krajnje antipatičnim, iako on za cilj ima da ostavi potpuno drugačiji utisak, kao i njegovi. Opet kažem, svaka mu čast na svemu što je učinio, medju najboljima svih vremena je u svom sportu, ali brale sve ostalo u vezi sa tobom izaziva blagi nagon za bacanjem pegle.
    (Yoloswag, 17. oktobar 2019 20:25)

    # Link komentara

  21. Velika smo mi sportska nacija tu nema dileme, velike sampione smo imali u vecini velikih i gledanih sportova, ali sampiona kao Novaka Djokovica vise nikada necemo imati to je tako voleli ga neki ili ne. Sama cinjenica da i u narednih 200, 300,500godina ustvari dok se god igra tenis u ovakvom formatu a verujem da velikih promena nece biti Novak ce biti u vrhu svih mogucih rekorda i zajedno sa Rogerom i Rafom spominjan kao najbolji i najuspesniji koji je igrao ovu igru. Svaki turnir koji postoji od najvecih Novak ce imati 3+ titule to ce biti rekord koji ce najduze da traje.. Uzivajte u gledanju istorije privilegija je ziveti u vremenu ova tri majstora....
    (Jack, 17. oktobar 2019 20:18)

    # Link komentara

  22. @Loki Manite se više tih teorija. Pa i ti tako svojim komentarima vršiš propagandu na ovom portalu kako je Rodžeru sve namešteno i kako je njega neko odredio da bude najuspešniji na svetu. Pa Novak godinama ima lake žrebove, što je mesto na rang listi bolje lakši je i žreb i nema tu neke velike filozofije. Po tebi je normalno da kada je Novak prvi ima lak žreb ali kad su drugi prvi onda je sramota da imaju lakši žreb od njega.Na stranu to što je veoma diskutabilno šta je to lak žreb i projekcija žreba. Mogli su da odrede Rodžera da bude najveći ikada ali da on nije trenirao, igrao sjajan tenis, trudio se, da li bi mogao da ima toliko pobeda, rekorda, 20 GS, Olimpijske medalje i da li bi toliko dugo bio u vrhu? Ne, po tebi neko odredi nekog i kaže, dobro, ti ćeš biti najbolji svih vremena, naše je samo da ubedimo ljude u to. A ljudi budale pa veruju u to,jer inače Federer nema vezu sa tenisom. Ma daj, molim te. Ne možeš prevariti toliko ljudi a rezultati govore sami za sebe. Malo realnosti nije naodmet.
    (Dragana, 17. oktobar 2019 20:08)

    # Link komentara

  23. Posvadjase se ljudi, trude se da ubede Dijanu kako svi navijaju za njenog sina, najsmesnije od svega je to, sto ona prica o svetu. Nju Srbija i navijaci ovde ne zanimaju, ona prica o tome kada igraju Novak i Federer, svi navijaju za Federera. Pa je ubedjujte i dalje, obozavajte joj sina, a oni svi zele odobravanje i obozavanje sveta. Ubedjujete se ko je veci Srbin i ostalo... Hahaha pa ovo je stvarno smesno😁😁😁
    (Hahahaha, 17. oktobar 2019 19:51)

    # Link komentara

  24. Nole će još dugoo, dugooo biti top tema koja će redovno rasplamsavati strasti.Kakava je zapravo realnost kada izuzmemo sveprisustne emocije.
    Najbolji naš teniser svih vremena zahvaljujući sebi i svojim roditeljima.
    Jedan od najboljih u sportu u kome je teško uspeti prvenstveno što inicijalno ne postoji koliko toliko prava selekcija igrača jer se radi o sportu rezervisanom za bogate.Svakako su njegovo igranje i rezultat mnogo doprineli da se poboljša imidž Srbije i da dobro je da nas neko takav reklamira u svetu ali to nikako ne znači da moraju svi, pa čak i u Srbiji da ga vole i posebno da ga poštuju naročito oni kojima sport, sam po sebi, je nebitna stvar u životu.
    (Diktat, 17. oktobar 2019 19:45)

    # Link komentara

  25. Navijam za Noleta. Voleo bih da pobedi svaki turnir na kojem nastupa. Ali činjenica je, da nije Srbin, više bih gotivio Federera i Nadala. Oni su u osnovi mnogo simpatičniji. A tek da ne pričamo o familijama. Uporedite Rafinog ćaleta sa Srdjanom.
    (Dragoljub, 17. oktobar 2019 19:29)

    # Link komentara

  26. Ajde bre vise ove price, zasto bi bilo koga neko morao da postuje i da voli. Pa uzimanje krsta u ruku i neko moljenje bogu... sve neki poboznici i konstantno neko kukanje. Zvizdi ti neko, neka zvizdi, mozda da je pokusavao manje da se svima uvlaci, verovatno bi ga vise postovali. Ona slanja srca poblici, zaista su stvari koje nerviraju svakoga. Nas je Novak i volim kada pobedi, ali aman vise koga briga da li te neko voli.
    (Nenad, 17. oktobar 2019 18:50)

    # Link komentara

  27. Ni mene okolina nešto ne miriše. Ipak više me cene oni koje sam u mladosti tabao dok sam bio u punoj snazi
    (JALIJAŠ, 17. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  28. Federer nema nijednog jedinog navijača već samo plaćene botove.
    (teoretičar zavere, 17. oktobar 2019 12:15)
    Tobož ironično pišeš o nečemu što ja nisam ni spominjao. Zašto si onda mene citirao?
    Šta, nije tačno da medijska mašinerija US & UK i od potpuno trivijalnih likova pravi globalno popularne zvezde? Jesi li čuo za Kim Kardašijan? Retoričko pitanje, naravno da jesi, neizbežno. Ti sad hoćeš da me ubediš da bi bio fan Kardašijana i da nisu napravljeni globalno poznatima?

    Ja nikad nisam rekao da stve vi plaćeni botovi firme "Federer", "Nike" ili slične. I vi ste oni koji plaćaju, koji kupuju tu "robu", a ne koji su plaćeni i koji je prodaju. Oni nisu budale, tačno znaju šta i zašto rade i na kakav profil idiota mogu precizno da računaju.

    Vidi, ako ti je za utehu, tu njihovu propagandnu "robu" ne mogu ni ja da izbegnem, samo ne želim da lažem sebe kako je baš ono što mi je bilo neophodno. Zato sam uveren da će posle Federera tenis biti mnogo zdraviji sport i mnogo više sport nego što je danas i od kako građenje kulta Federera traje. Za razliku od vas, mi itekako imamo šta i koga da gledamo i kad ode Federer, a i kad odu Đoković i Nadal.
    Ja to i ne krijem. Navijam za malog De Minaura i nadam se da će oboriti sve njihove rekorde. Možda i neće, ali ne navijam za njega zato što je američki ili britanski miljenik, proglašeni prestolonaslednik. Već sada je to na primer Kirijos.
    Da shvataš razliku ne bi bio idiot, niti bi bilo potrebe da ti objašnjavam.
    (Cane, 17. oktobar 2019 17:45)

    # Link komentara

  29. (Cvrle, 17. oktobar 2019 14:55)

    koliko je Federerova fondacija dala u Srbiji?
    koga je pomogla?
    koliko mozgabez treba da budeš da pomeneš da plaća porez u Švajcarskoj?
    što to mene zanima ili bilo koga ovde?
    koliko ti imaš od tog poreza?
    sramota.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pastorčići,limarčići.,

    Ja sam replicira nekome pod nickom Hedra u cijem komentaru se spominju
    Novakove humanitarne donacije. Federer je do sad pomogao 307.000 djece
    vecinom u Africi a zelja mu je da bude milion djece kojim ce pomoci.
    Ti i takvi kao ti ne mozete da shvatite da to neko veoma postuje i zato
    on ima najvise navijaca.
    BTW davao je prilog i za srpsku djecu ali je tebi 'promaklo'.
    Pitas me imam li ja nesto od toga, imam, drago mi je cuti da ima dobrih
    ljudi.
    (Cvrle, 17. oktobar 2019 17:37)

    # Link komentara

  30. Odgojoti i izvesti na put,ovakvog sampiona,naklon do poda Novakovim roditeljima..dok su Federer i Nadal imali bezbrizno djetinjstvo,i sve vrhunske uslove za treninge,Nole se krio po podrumima od Nato bombi...i zato veliko vam hvala Djokovici,sto istrajaste i podariste ovoj zemlji ovakvog sampiona...
    (Duh sa sekirom..Čiko.., 17. oktobar 2019 17:18)

    # Link komentara

  31. Dragana Ali komentatorima se stalno "omakne". To se zove propaganda. I "omakne" se da uvek Federer dok je dominirao (ne sada) je imao najlakse zrebove i "omakne" se da nikada ne igra na vrucini i "omakne" se za onu pljacku od rasporeda protiv koga je cak i Nadal progovorio na poslednjem Australien openu koji je Federer osvojio i "omakne" se da godinama ne igra izvan centralnog terena Vimbldona, a onda prvi mec koji odigra izvan centralnog terena izgubi (od Andersona). "Omakne" se da stalno sudije sude za njega. "Omakne" se da moze dva puta ljutito da opali lopticu i da mu ne bude oduzet poen (a svakome drugome bi oduzeli), pa da mu tek sudija oduzme poen nakon treceg napucavanja, a onda se Federer jos i svadja sa sudijom umesto da cuti i bude zahvalan sto mu nije oduzet nakon drugog napucavanja.
    (Loki, 17. oktobar 2019 17:14)

    # Link komentara

  32. Za počtetak da posadi jedno drvo kako bi sledbenici migli da grle isto.
    (Henry Chinasky, 17. oktobar 2019 17:06)

    # Link komentara

  33. Kod Noleta mi se svidja visok nivo fer pleja, njegova uctivost i humor u intervjuima posle meca i to sto zna vise jezika. Ne svidja mi se sto ponekad podivlja u mecevima i ono "deljenje ljubavi". Ne mozes prvo biti divljak (u "belom" gospodskom sportu), a posle izigravati mesiju koji zeli svima preneti svoju poruku. To sto me nervira kod njega cesto zamagli sve ono pozitivno.
    (Trovach, 17. oktobar 2019 17:05)

    # Link komentara

  34. Hvala Novakovim roditeljima sto nam ga podarise pa imamo cast da uzivamo u najboljim godinama svetskog tenisa ikada, ovo ce tesko biti ponovljivo u buducnosti.
    Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!
    (Milosav, 17. oktobar 2019 16:52)

    # Link komentara

  35. Da smo u svemu tako dobri kao što smo u mržnji i zavisti, bili bi gospodari sveta.
    (dendi, 17. oktobar 2019 16:35)

    # Link komentara

  36. Marex prijatelju sto si tako zapenio.Dugo nisi bio na ovom sajtu niti na drugim sajtovima u Srbiji pa ne znas kako to funkcionise. Svako u regionu moze da se registruje na nekom forumu i da onda pise svasta,komentarise svasta i lupa kako mi to kažemo kao MAXIM PO DIVIZIJi.Vidiš prijatelju ti koji pljuju po Noletu uopšte nisu Srbi. Dobro,nadje se tu poneki medju hiljadama komentatora ali samo bih te obavestio da su to uglavnom mladjani momci i devojke iz komšiluka a naročito iz te naše južne pokrajine. Pitaš se kako tako lepo pišu na ekavici,prosto kao da su Serbi oriđinale. E pa vidiš dragi moj Marex to je vrlo jednostavno ako ne znaju ekavicu a garantujem ti da je znaju samo se foliraju mogu da koriste i onaj nesretni google translate i uz malo korekcije eto teksta komentara gde bi se ti zakleo da su to neki Beoooogradjanii(onako razvučeno).Bude tu neki lapsus pa kažu lijepo ili mlijeko umesto lepo i mleko,pa se tako odaju. Mada ih odaje i generalna nepismenost što je dokaz da se radi o bubuljičavouspaljenim tinejdžerima. Znači Marex dragi da ti pojasnim svi Serbi,kažem svi(možda sa par stotina izuzetaka)obožavaju Djokicu i malko u tome preteruju što se ne može zameriti.Naročito vole kad urniše onog prepotentnog Rodju,ili nekog od ovih mladjih malo više uspaljenih zvezda. Možda imaju malo više respekta za jednog Rafu ili DelPotra,Dimitrova i njima sličnih jer i njih generalno Anglosaksonci mrze i omalovažavaju jer takodje nisu Anglo......itd.
    (mali radojica, 17. oktobar 2019 16:31)

    # Link komentara

  37. (Cvrle, 17. oktobar 2019 14:55)

    koliko je Federerova fondacija dala u Srbiji?
    koga je pomogla?
    koliko mozgabez treba da budeš da pomeneš da plaća porez u Švajcarskoj?
    što to mene zanima ili bilo koga ovde?
    koliko ti imaš od tog poreza?
    sramota.
    (pastorčići,limarčići., 17. oktobar 2019 16:29)

    # Link komentara

  38. A zašto bi Novak plaćao porez Srbiji? Šta je to Srbija njemu dala? Da zna čovek da će taj novac da bude potrišen na izgradnju bolnica, puteva, škola... pa i ajde. Ali ne. U ovoj zemlji je budžet kasa iz koje političari uzimaju bez ikakve kontrole. I onda kao treba ovde da plaća porez na primanja koja je zaradio po belom svetu. Pa vi to što mu to zamerate ili ste zavidni ili niste normalni a verovatno i jedno i drugo.
    (Karudijan, 17. oktobar 2019 16:09)

    # Link komentara

  39. @caca Ako se već obraćaš Jumku onda citiraj njegov komentar a ne moj.
    @ Loki Komentator rekao da je Federer najveći još 2003 godine? Čisto sumnjam,mada možda je lapsus napravio ili je vidovit bio. :D 20 GS teško da je neko mogao da isprojektuje pre 16 godina i nametne nekog kao najvećeg kad u tom trenutku nije imao niti jedan GS.
    Dokle se ide u umanjivanju Federerovih uspeha i igre da već postaje smešno.
    (Dragana, 17. oktobar 2019 16:04)

    # Link komentara

  40. Novak je uvek bio veliki i ostaće takav.Sve govore rezultati na sportskom polju,a koliko je poštovan u svetu,koliko je patriotski opredeljen,to se svakim novim danom svedoči.Ne mislim na botove koji na raznim turnirima navijaju protiv njega,dovoljno je pogledati njegov instagram i koji veličine sporta i svetske licnosti se njemu klanjaju u komentarima.Počev od Totija,Hamiltona pa sve do Toma Brejdija i mnogih drugih...
    (Nicola, 17. oktobar 2019 16:00)

    # Link komentara

  41. Djokovic u Srbiji treba da ima ulicu i bulevar, kad moze Del Potro moze vala i Novak, zasluzio je.
    (Joza, 17. oktobar 2019 15:56)

    # Link komentara

  42. @bravo
    ...a i svi ostali slični:
    Vi ne zaslužujete da se nadjete u istoj rečenici sa Novakom. Vi pišete o lošim genima, genetski otpade! Da išta vredite ne bi vam država bila ovakva, ne bi vam hleb bio luksuz, ne bi ogrezli u korupciji, sram vas bilo! Sve su to pokazatelji pameti jednog naroda. Najboljeg medju vama prozivate i nazivate lošim, što vas boljim prikazuje u svetu nego što zaista jeste. Pišem vama, jer se ne osećam pripadnikom tog naroda, iako jesam.
    Pozdrav iz dijaspore!
    I zamolio bih administratora da objavite moj komentar
    (Marex, 17. oktobar 2019 15:55)

    # Link komentara

  43. Novak Djoković iz dana u dan i dokazuje da i na ovim prostorima postoje ljudi, čiji karakter nisu mogle da upropaste nikakve nedaće, koje je imao na početku svoje karijere, a potom, ni slava, novac i svetski glamur, kome se približio na vrhuncu svoje karijere. Bio je, jeste i ostaće sin Srbije bez obzira gde živeo . Srbija je srećna što i u ovako teškim vremenima iz njenog jata, umesto uobičajenih jata kukavica, izleti po neki soko. Srećna što se i u ovom sveopštem brlogu nadje po neko zrno bisera. Poštujte njegovu ljudsku veličinu bez obzira na trenutne rezaultate. Zauzdajte svoju pakost i ljubomoru. Nemojmo i njega da "ugazimo".
    (Mitar, 17. oktobar 2019 15:54)

    # Link komentara

  44. Ovo vreme ce se u buducnosti pamtiti kao vreme Novaka Djokovica, samo sto pojedini ljudi to jos uvek ne shvataju. Hvala ti Novace do neba!
    (Bosko, 17. oktobar 2019 15:50)

    # Link komentara

  45. Za ovog sto se pita sta je Djokovic dao Srbiji:

    Djokovic Fondacija donirala 11.5 milion dinara za vrtic u Medosevcu

    Fondacija Novak Đoković uložila je više od 32,5 miliona dinara u prenamenu stare zgrade Doma zdravlja u Mačvanskom Prnjavoru u vrtić koji je danas otvoren u okviru predškolske ustanove "Naše dete" iz Šapca.

    Donacijom vrednom više od 10,5 miliona dinara, Fondacija Djokovic je obezbedila zamenu spoljne stolarije, sanaciju krova, obradu zidova i plafona, kao i krečenje u vrticu 'veseli cvetovi' u Smederevu

    Zahvaljujući vrednoj donaciji Fondacije "Novak Đoković" u iznosu od 4,9 miliona dinara, svečano je otvoren obnovljeni vrtić "Veverica" u Novom Sadu. 

    Novak Đoković donirao je za pomoć ugroženima poplavama u Srbiji celu novčanu nagradu koju je osvojio u Rimu, a to je 500.000 dolara.

    Novak Djokovic donirao 20 000 dolara, deci sa posebnim potrebama.

    Srpski teniser Novak Đoković priložio manastiru Gračanici 100.000 dolara.

    Fondacija Novak ?oković danas je potpisala ugovor sa opštinom Aleksandrovac i liokalnom Dečijom ustanovom ,,Naša radost,, o donaciji 6.625.610 dinara za zamenu stolarije na zgradi vrtića i adaptaciju prostora.


    I jos hiljade donacija, a ti koji sa masnom bradom komentarises svaku vest o Novaku i pljujes ga, koji dinara nisi dao u humanitarne svrhe imas obraza da pitas sta je on dao, sram te bilo!!!
    (Hidra, 17. oktobar 2019 14:08)

    Alal vera za komentar
    (Tomic, 17. oktobar 2019 15:47)

    # Link komentara

  46. Čemu ovakvi intervjui Noletovih roditelja?Sve što on teškim radom ostvari na terenu, njih dvoje upropaste ovakvim komentarima!!! NOLE JE URADIO VEOMA MNOGO I JOŠ ĆE, ALI RODITELJE NE BI TREBALO TOLIKO DA GA "BRANE" (uzgred to rade na loš način)!!! NOVAK ĆE SE SAM ODBRANITI!!!!!
    (m, 17. oktobar 2019 15:43)

    # Link komentara

  47. Ljudi se guse u mrznji prema jednom obicnom sportisti koji je uspeo u zivotu i najbolji je u onome sto radi.
    (Tetreb, 17. oktobar 2019 15:43)

    # Link komentara

  48. Novak veliki sportista jos veci covek!
    (Milos, 17. oktobar 2019 15:42)

    # Link komentara

  49. Naslov je dovoljan da ti pripadne muka, ovim ljudima znak € i $ viri iz očiju, a neko bi mogao da im kaže da se zemlja okretala pre a i okretaće se i posle Novaka. Nije njihov sin Isus Hrist niti je ona devica Marija pa da se svi klanjaju, niti mi zavisimo od pobeda njenog sina. Čuj nekome je bilo krivo kada je postao br.1..pa i vama svima je krivo što će za par dana Nadal da ga pretekne i postane NAJBOLJI TENISER PLANETE, ali tada u naslovu nećete to napisati kao i prošli put. Gospodjo, budi ponosna na svog sina i ne pametuj mnogo, to što ga ljudi u svetu ne vole kriv je on i njegovo ponašanje a i vi što ste ga tako vaspitali ili preneli loše gene, što ga većina ovde ne voli takodje zbog ovoga što ga u svetu ne vole a i zbog vas jer ste takvi kakvi jeste...
    (bravo, 17. oktobar 2019 15:02)

    # Link komentara

  50. Idi!
    A ko su to "oni"?
    (Dragance, 17. oktobar 2019 15:00)

    # Link komentara

  51. Stevka, ne brukaj se. Ne bih da umanjujem uspjehe Teodosića i Španovićeve, ali... Novak je prešao igricu više puta, dok Teo u Americi jako slabo, a Ivana na sp i oi uvijek iza, gleda u leđa...
    (stevo, 17. oktobar 2019 14:22)

    Druže, misliš da te mržnja prema Teodosiću i Španovićki čini većim Novakovim navijačem??? Da sve sportiste koje smo imali, koje imamo i koje ćemo imati treba da stavimo u njegovu senku??
    (Grof Velja, 17. oktobar 2019 14:55)

    # Link komentara

  52. Tek kad naš Nole završi karieru shvatićemo kakva je on veličina bio. Kad se budemo radovali ulasku nekih naših novih tenisera u prvih 100 na ATP. Tek tad. Postoji li danas Srbin koji daje više u humanitarne svrhe od Đokovića? Srećno majstore!
    (Hidra,

    Novak Djokovic ne placa porez Srbiji a ono sto njegova fondacija skupi
    za pomoc je mali dio u poredjenju sa porezom koji bi trebao da plati da
    je prijavljen u Srbiji. Za razliku od njega Rodzer Federer placa porez
    svojoj drzavi i to mnogo vise nego sto bi Novak placao Srbiji pa nije
    pobjegao u Monako, a sto se tice humanitarnog rada i donacija Federer
    spada u najvece humanitarce danasnjice. Njegova fondacija pomaze djeci
    sirom afrike. Placa porez svojoj drzavi i najveci je humanitarac a nama
    smeta sto ga vole vise nego Djokovica. Citav svijet zna za Rodzerovu
    fondaciju osim nas Srba. A mama bi trebala da zna da ima nesto i do
    genetike.
    (Cvrle, 17. oktobar 2019 14:55)

    # Link komentara

  53. hahahah ali koliko ima ljudi koji veruju da on u fondaciju daje svoj novac.
    (lindre, 17. oktobar 2019 14:51)

    # Link komentara

  54. Gospodjo,realno,Vašeg sina više voli zapad nego narod Srbije vašeg muža,realno,a vi volite svog muza,zar ne!
    To su pravila ljubavi!
    (Ne, 17. oktobar 2019 14:37)

    # Link komentara

  55. Velika vecina 'nasih" ljudi koji na Djokovica sikcu kao zmije, to rade zato sto im je on kao slika u ogledalu. On je sve ono sto oni nisu, a sto bi voleli da budu. Podseca ih na njihovu neuspesnost. A mogli bi kada bi hteli da i oni u svojim zivotima, budu bolji, i uzor drugima. Poljesce ih mrznja, kao sircetna kiselina plasticnu flasu.....
    (Goran Nikolic, 17. oktobar 2019 14:34)

    # Link komentara

  56. steva, 17. oktobar 2019 10:53

    Stevka, ne brukaj se. Ne bih da umanjujem uspjehe Teodosića i Španovićeve, ali... Novak je prešao igricu više puta, dok Teo u Americi jako slabo, a Ivana na sp i oi uvijek iza, gleda u leđa...
    (stevo, 17. oktobar 2019 14:22)

    # Link komentara

  57. Još jedna bitna stvar iz ovog članka je promakla komentatorima, a to je deo gde Dijana govori o korišćenju energije navijača. Još pre nego što je srpski jezik bio dominantan u Evropi (pet vekova pre Hrista), Arijevci iz Evrope tj Srbi su odneli srpski jezik sve do Indije i Japana. Ako ne znate, 370 srpskih reči danas postoji u japanskom jeziku. Da ne dužim priču, sedamdesetih godina prošlog veka je pronađen natpis u lokalitetu "Sanaj - Marujama" koji potiče iz petnaestog veka pre Hrista i u njemu jasno piše da će Arijevac tj beli čovek pokoriti Aziju. Šta mislite, ko je taj beli čovek? Pa Đoković. Tako da nije slučajno što je Novak svoj poslednji turnir osvojio upravo u Japanu, a Dijana je ovaj intervju dala za list iz Indije. Već vekovima se vodi prevlast između istoka i zapada kako u ekonomiji tako i u kulturnom uticaju. Razumete li?
    (teoretičar zavere, 17. oktobar 2019 14:22)

    # Link komentara

  58. Šta god ko pričao ili davao ocene, znam jedno: Nole je u svojoj eri najbolji teniser planete. Bolji od Rodgera i Rafaela. Bolji od bilo kojeg tenisera današnjice. Uostalom, rezultati Novaka Đokovića o tome govore u susretima sa pomenutom dvojicom. To sve govori, jer je tu preko sto odigranih turnira sa pomenutom dvojicom. I to onih turnira koji su u ovom sportu najznačajniji.
    Njegovi roditelji mogu biti ponosni, a to što ne vole neki tamo Nola,je samo mržnja iz zavisti što nije njihov. Ništa drugo.
    Svakako,ne treba žaliti zbog onih što mrze. Ima mnogo onih koji Novaka vole, poštuju i cijene...širom planete. To je dovoljno!
    (milutin, 17. oktobar 2019 14:20)

    # Link komentara

  59. Tenis je godspodski sport,Novak je dobar momak,ali nema nivo,manire jednog Federera i Nadala,ipak u njemu cuci taj nas srpski krkanski gen,a on jos opsednut da ga svi vole,srpski kompleksi vise vrednosti....
    (Eeeeee, 17. oktobar 2019 13:54
    Nadal ima manire???????
    Dečko 18 godina profesionalac u tenisu , još nije naučio malo dužu rečenicu da sastavi na univerzalnom svetskom jeziku-engleskom. I to je deo finih manira.
    Federerovi maniri su imidž koji mu je nametnut i kome se prilagodio.
    Najbolje mu se vide maniri kad ne ide. Pogledaj meč koji je zadnji izgubio, pogledaj SF 2011 konferenciju za štampu nakon što je Novak drugi put spasio meč lopte.
    Još kaže , moglo je biti gore- moglo je biti finale.. A šta ti je karma kad pogodi zloćka!

    Evo direktor turnira u Meztu isti onaj što je konsultovao Federera kakvu podlogu želi da bi igrao Masters u Parizu dok je bio direktor , govori da je Novakova ličnost izuzetna u svakom smislu. I po tome se razlikuje od ove dvojice.
    Harzma koju stvaraju mediji ubedjujuci nas u nešto i atraktivnost ličnosti koju je upoznao i imao interakcije sa njom.
    (cembalo, 17. oktobar 2019 14:20)

    # Link komentara

  60. Losmi Od cega kompleksi? Novak je bolji u svemu od Federera, uskoro ce ga prestici i po broju grend slemova i nedelja na prvom mestu. Vodi u medjusobnim duelima sa Federerom. Ne razumem.
    (Loki, 17. oktobar 2019 14:18)

    # Link komentara

  61. bodibond Znam da provociras i da znas sve ovo, ali napisacu ti. Rodzer je izgubio 6:0 set od Nadala u finalu Rolan Garosa, Novak nikada nije, Novaku su organizatori ukrali jednu titulu na Rolan Garosu tako sto su pri Novakom nizu od osam uzastopno dobijenih gemova bez razloga prekinuli mec, a taj set 6:0 je Novak ove godine izgubio od Nadala u finalu na mastersu u Rimu zbog toga su organizatori namerno stavili drugo, Novakovo, polufinale sa mnogo, neobjasnjivo, velikom pauzom izmedju prvog i drugog polufinala da bi Novak bio umoran i bio je, ali je onda bukvalno suvim kvalitetom dobio drugi set sto pokazuje da je GOAT (a sto se tice organizatora, ovo pokazuje koliko je jak Federer-Nadal lobi kada na turniru na kom svi navijaju za Novaka (uvek i preko 90 odsto stadiona navija za Novaka i kad igra i protiv Federera i protiv Nadala) oni (organizatori) moraju to da urade (ja mislim da i oni navijaju za Novaka, ali moraju to da urade ili ode posao)). I ne znam kako te nije sramota: NOVAK VODI U MEDJUSOBNIM DUELIMA SA NADALOM. Sto se tice ostaloga, samo cu da kazem da Zverev vodi u medjusobnim duelima sa Federerom. Sta to znaci? Ah, da, NOVAK VODI I U MEDJUSOBNIM DUELIMA SA FEDEREROM.
    (Loki, 17. oktobar 2019 14:12)

    # Link komentara

  62. (zemlja gruva, 17. oktobar 2019 13:15)


    Za ovog sto se pita sta je Djokovic dao Srbiji:

    Djokovic Fondacija donirala 11.5 milion dinara za vrtic u Medosevcu

    Fondacija Novak Đoković uložila je više od 32,5 miliona dinara u prenamenu stare zgrade Doma zdravlja u Mačvanskom Prnjavoru u vrtić koji je danas otvoren u okviru predškolske ustanove "Naše dete" iz Šapca.

    Donacijom vrednom više od 10,5 miliona dinara, Fondacija Djokovic je obezbedila zamenu spoljne stolarije, sanaciju krova, obradu zidova i plafona, kao i krečenje u vrticu 'veseli cvetovi' u Smederevu

    Zahvaljujući vrednoj donaciji Fondacije "Novak Đoković" u iznosu od 4,9 miliona dinara, svečano je otvoren obnovljeni vrtić "Veverica" u Novom Sadu. 

    Novak Đoković donirao je za pomoć ugroženima poplavama u Srbiji celu novčanu nagradu koju je osvojio u Rimu, a to je 500.000 dolara.

    Novak Djokovic donirao 20 000 dolara, deci sa posebnim potrebama.

    Srpski teniser Novak Đoković priložio manastiru Gračanici 100.000 dolara.

    Fondacija Novak ?oković danas je potpisala ugovor sa opštinom Aleksandrovac i liokalnom Dečijom ustanovom ,,Naša radost,, o donaciji 6.625.610 dinara za zamenu stolarije na zgradi vrtića i adaptaciju prostora.


    I jos hiljade donacija, a ti koji sa masnom bradom komentarises svaku vest o Novaku i pljujes ga, koji dinara nisi dao u humanitarne svrhe imas obraza da pitas sta je on dao, sram te bilo!!!
    (Hidra, 17. oktobar 2019 14:08)

    # Link komentara

  63. Novak je njeno dete i razumljivo je da je pristrasna. Ipak, kada pogledamo istini u oči, Rodžer je najpopularniji i najomiljeniji teniser u celom svetu. Prema njenim shvatanjima ljubav navijača prema sportisti treba da bude proporcionalna njegovom uspehu. Pa ne ide to tako. Nije uspeh jedino merilo. Igra tu " neki peti kec ". Nekog jednostavno voliš a neko ti je antipatičan, bez obzira na uspehe. Ne znam zašto je porodici Djoković toliko stalo da Novaka vole isto koliko i Rodžera, sve im je malo, sve bi hteli više pa čak i da ih na silu vole i stalno traže neko objašnjenje zašto nije najomiljeniji. Nije im dovoljno što ceo svet poštuje njegove uspehe.Ni Nadal nije uspeo da bude omiljen kao Rodžer pa neće ni Novak. Ne vole ljudi širom sveta Rodžera zato što je " zapadnjak ", kako neki uporno forsiraju tu teoriju, već zato što je Rodžer Federer. To se ne kupuje, ne nameće silom ili rezultatima.Jednostavno je tako.
    (Dragana, 17. oktobar 2019 13
    Jumko , tako i ja.
    Obožavam Rafu i Noleta , Federera jednostavno ne podnosim na prvi pogled.Te sitne zle okice kojima čkilji sa strane , hahah. Znaš ono sa ženskom intuicijom.
    A čovek je super teniser. Poštujem to i to je dovoljno
    (caca, 17. oktobar 2019 13:57)

    # Link komentara

  64. Postoji li danas Srbin koji daje više u humanitarne svrhe od Đokovića? Srećno majstore!
    (Hidra, 17. oktobar 2019 12:25)

    Pa ne daje svoj novac. Taj fond pune ljudi sirom sveta svojim prilozima. Ali po vama
    on odvaja od usta i pravi vrtice po Srbiji. A to sto ne placa porez na sponzorske ugovore , pobegao iz Srbije da sacuva koju desetinu miliona evra, a Nadal i Federer zive u svojim zemljama o tome drugi put.
    (Goran ks, 17. oktobar 2019 13:55)

    # Link komentara

  65. Koliko je puta Federera pomenula... vise nego svog sina. Sta su ti kompleksi.
    (Losmi, 17. oktobar 2019 13:55)

    # Link komentara

  66. Dragana Namece se tako sto je isprojektovano. Namece se tako sto 2003-e Federer igra Vimbldon i bez grend slem finala i u 4-om kolu i komentator na britanskoj televiziji kaze da je Federer najveci ikada.
    (Loki, 17. oktobar 2019 13:55)

    # Link komentara

  67. Tenis je godspodski sport,Novak je dobar momak,ali nema nivo,manire jednog Federera i Nadala,ipak u njemu cuci taj nas srpski krkanski gen,a on jos opsednut da ga svi vole,srpski kompleksi vise vrednosti....
    (Eeeeee, 17. oktobar 2019 13:54)

    # Link komentara

  68. Za ove likove sto pisu da je Novak najbolji imam jedno pitanje, ako je najbolji zasto je Novak izgubio finale RG od Nadala pa jos i sa 6:0 onaj jedan od 3 izgubljena seta, zasto protiv Kirjosa ima 4 izgubljena i NIJEDAN dobijen set u 2 dosadasnja susreta, i na kraju ali ne i najmanje bitno, zasto je izgubio od Cicipasa u Sangaju ili Medvedeva u Sinsinatiju? Izgleda da postoje i bolji teniseri od tog "najboljeg tenisera danasnjice".
    (Bodibond)

    1) Zašto je Novak izgubio finale RG od Nadala? Vrlo besmisleno pitanje, kad se zna da Nadal ima 12 dobijenih finala u RG. Od toga su "čak" 4 pobede protiv Rodžera, a "samo" 2 protiv Novaka.
    2) Zašto Novak ima 2 izgubljena meča protiv Kirjosa? Zato što se desilo da je Novak bio povređen i u lošoj formi (nema ko ga tad nije pobeđivao), pa je u 2 nedelje natrčao dvaput na Kirjosa (u Akapulku i Indijan Velsu 2017). A zašto Federer nema nijedan osvojen meč protiv Franka Skvilarija (da li si čuo za njega)? Taj Argentinac je pobedio Federera 2001 u Hamburgu na šljaci sa 6:3, 6:4, pa ga 2003 odrao u Sidneju sa 6:2, 6:3 na tvrdom. U ovom drugom meču RF je imao samo jednu break šansu, koju naravno nije iskoristio. Da li bi mogao da objasniš, jer je u tom trenutku RF bio No1, a Franko nikad nije bio Top10 igrač?
    3) Zašto je Novak izgubio od Cicipasa i Medvedeva? Zato što su tog dana bili bolji. Cicipas i Medvedev će igrati u Londonu, gde dolaze 8 najboljih. Skvilari ima 3 ATP250 u karijeri, Meda to uradi u mesec dana.
    (Milan_PT, 17. oktobar 2019 13:48)

    # Link komentara

  69. Tenis je gospodski sport, a novac taj hendikep ne može da nadomesti.
    (Gjj, 17. oktobar 2019 13:47)

    # Link komentara

  70. Pozdrav sa trulog zapada, gde nemaju pojma ko smo. 
    Serbia=Siberia=Syria ... sve im je isto.
    (Veritas, 17. oktobar 2019 12:42)

    Smanji doživljaj, biće ti bolje.
    Pozdrav i tebi iz zdravog Beča, od zdravog Srbina!
    (@Laki, 17. oktobar 2019 13:45)

    # Link komentara

  71. Uopste nije bitno da li ameri francuzi ili englezi ga vole za mene i 99% ljudi u Srbiji Nole je najbolji i najveci sportista Sto je ova nasa zemlja proizvela!
    Zato skidam kapu i kazem hvala Nole na nezaboravnim mecevima koji su nam pruzio i nadam se jos pruziti u buduce!!!!
    (joki, 17. oktobar 2019 13:45)

    # Link komentara

  72. Za ove likove sto pisu da je Novak najbolji imam jedno pitanje, ako je najbolji zasto je Novak izgubio finale RG od Nadala pa jos i sa 6:0 onaj jedan od 3 izgubljena seta, zasto protiv Kirjosa ima 4 izgubljena i NIJEDAN dobijen set u 2 dosadasnja susreta, i na kraju ali ne i najmanje bitno, zasto je izgubio od Cicipasa u Sangaju ili Medvedeva u Sinsinatiju? Izgleda da postoje i bolji teniseri od tog "najboljeg tenisera danasnjice".
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:37)

    Tvoje pitanje bi imalo smisla da si ga postavio objektivno a ne tendencizno kao i da si nam pri tom odmah i dokazao ko je onda zapravo, po tvom mišljenju najbolji teniser uopšte jer takav sigurno postoji.
    Ovako, dobićeš odgovor kakav i zaslužuješ.

    Dakle, Novak je izgubio finale RG od Nadala a pri tom i taj jedan set sa 6:0 iz istog onog razloga zbog kojega je Federer izgubio finale 2008 French Open od Nadala sa rezultatom 6-1, 6-3, 6-0, zadovoljan?
    Što se tiče Kirjosa pa eto, Fed nikada nije pobedio Agasija a igrali su 3 meča, ove druge igrače protiv kojih tvoj ljubimac ima negativan skor neću ni da pominjem a gubio je i od tinedžera.

    Prema tome, ako su činjenice koje si naveo merilo ko je najbolji možemo li onda ista pravila primeniti na sve ostale tenisere?
    Nadam se da sada primećuješ koliko je tvoje pitanje pre svega glupo, sarkastično i podlo.
    Naravno da ne primećuješ, za tebe je već kasno, podsećaš me na Džokera iz istoimenog filma, ma preslikan.
    (Lik, 17. oktobar 2019 13:36)

    # Link komentara

  73. Ljudi shvatite da su ova antisrpska propaganda i ljubomora Zapada prema Đokoviću više od sporta i da vuku svoje "korene" još od Nikejskog sabora i stavljanja u prvi plan latinskog jezika i kulture.
    (teoretičar zavere, 17. oktobar 2019 13:31)

    # Link komentara

  74. Veritas

    To ne može biti istina. Ja sam ovde čitao da za Đokovića navijaju u najzabačenijim selima u S. Koreji, Tanzaniji i Jemenu. To što tamo nemaju struju, televizor i internet ne sprečava ih da vole tenis i srBskog GOAT-a!
    (teoretičar zavere, 17. oktobar 2019 13:20)

    # Link komentara

  75. Novak je njeno dete i razumljivo je da je pristrasna. Ipak, kada pogledamo istini u oči, Rodžer je najpopularniji i najomiljeniji teniser u celom svetu. Prema njenim shvatanjima ljubav navijača prema sportisti treba da bude proporcionalna njegovom uspehu. Pa ne ide to tako. Nije uspeh jedino merilo. Igra tu " neki peti kec ". Nekog jednostavno voliš a neko ti je antipatičan, bez obzira na uspehe. Ne znam zašto je porodici Djoković toliko stalo da Novaka vole isto koliko i Rodžera, sve im je malo, sve bi hteli više pa čak i da ih na silu vole i stalno traže neko objašnjenje zašto nije najomiljeniji. Nije im dovoljno što ceo svet poštuje njegove uspehe.Ni Nadal nije uspeo da bude omiljen kao Rodžer pa neće ni Novak. Ne vole ljudi širom sveta Rodžera zato što je " zapadnjak ", kako neki uporno forsiraju tu teoriju, već zato što je Rodžer Federer. To se ne kupuje, ne nameće silom ili rezultatima.Jednostavno je tako.
    (Dragana, 17. oktobar 2019 13:20)

    # Link komentara

  76. Ovo sto du ljubomorni na Djokovica, kod njih kada komsija kupi nesto oni su na infuziji po nedelju dana, ljubomora je cudo
    (Fistik, 17. oktobar 2019 13:18)

    # Link komentara

  77. ...
    Poredjenja radi, Kralj Federer je tokom karijere imao samo jednog trenera ( Pola Anakona) i do pre sezonu-dve jednog jedinog sponzora opreme, Najk, a onda je potpisao ugovor sa Uniklo. To govori da i od tog "najveceg" postoji jos veci ikada.
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:29)

    1) Bože, koja gebelsovska politika kod ove dvojice federerovaca, koji dolaze na B92. Federer imao 1 trenera? Zadnjih skoro 10 godina gledamo Stefana Edberga, Severina Lutija i Ivana Ljubičića u RF boksu, ali ne, oni nisu treneri, već statiraju u kukuruzu. Pola Anakona je RF otpustio sredinom 2010. A i da nije, kakve veze ima broj trenera sa titulom "najvećeg"? Da li je uspehe postizao RF ili njegovi treneri?
    2) Ista budalaština je i sa brojem sponzora. Kakve to veze ima sa bilo kojim sportom?
    (Milan_PT, 17. oktobar 2019 13:17)

    # Link komentara

  78. hidra

    Molim te, daj napisi bar okvirno koliko on to daje i za sta. To su valjda informacije od javnog znacaja, ne bi ti valjda napisao bez cinjenica, napamet? Daj prosvetli nas, pa da ga svi hvalimo. P. S. Ne racuna se ono sto je dugovao 25.maju, pa drustvenu firmu zbog toga preoteli neki imaginarni privatnici.
    (zemlja gruva, 17. oktobar 2019 13:15)

    # Link komentara

  79. Diraju joj dete? Ccccc, pa ima li ko da im naredi da moraju da ga vole? Boga mi, ako se gledaju samo ovakvi clanci i ovi komentari, mi smo narod sa veeeeelikim problemom.
    (ilija cvorovic, 17. oktobar 2019 13:12)

    # Link komentara

  80. Штета што не каже, не сме да каже а зна да је то зато што је Србин, зато што долази из Србије.

    Овако, не наводећи то, штити Запад. А зна истину. Знају и они, они који јесу тај Запад.

    Новаку срећно све надаље а мами Дијани браво и свака част за синовљеве успехе. и њени су.
    (nikol dž. femija, 17. oktobar 2019 13:12)

    # Link komentara

  81. 3 X 40 - 15 ! Ha Ha !!!
    (Nelson, 17. oktobar 2019 12:59)

    # Link komentara

  82. Cane

    Federer je u Šangaju pred meč sa Gofanom LIČNO prišao sobarici u hotelu, izvadio 250 USD iz džepa, zločesto se nasmešio i platio joj da uđe u sobu Iznera i karminom napiše antisrpski grafit na ogledalu u kupatilu! To je uradio kako bi tim činom mržnje dao sebi i Izneru dodatni motiv. Posle se hvalio Mirki i Hilari u privatnoj prepisci na Viberu! Čuo sam tu priču iz prve ruke!
    (teoretičar zavere, 17. oktobar 2019 12:50)

    # Link komentara

  83. Najjace mi je od svega kada neko napise, "sta ti imas od Djokovica pa toliko navijas za njega, hoce da ti da neke pare?" Naravno da niko nece dobiti nista, ali mene jednostavno cini srecnim kada, ne samo Novak nego bilo ko od nasih sportista pobedi, osvoji nesto, takav sam covek, raduje me i ispunjava to, sport me cini srecnim...
    (Vidak, 17. oktobar 2019 12:47)

    # Link komentara

  84. @Bodibond ...a zašto Federer uporno gubi u svom dvorištu (Wimbldon) finala od Đokovića uz prisustvo bogate rulje iz celog sveta i tvojih suza kraj malog ekrana tv prijemnika???
    (ZeZ, 17. oktobar 2019 12:47)

    # Link komentara

  85. Svima je potpuno jasno da to "navijanje" za Federera posebno u UK i USA prevazilazi normalne navijačke granice, ali i njihova (anti)propagandna mašina je najjača na svetu. Bez Federera će se to svesti u normalne okvire primerene sportu.
    (Cane, 17. oktobar 2019 11:55)

    Cane, ta tvoja (anti)propagandna masina koju (po tebi) imaju UK i USA ne samo da je slabija od Ruske, Kineske ili neke druge, (nas majusne i jadne na Balkanu da i ne pominjem), nego se cak pitam da li je opste vise i ima. Prosecan Englez a pogotovo Amerikanac nema apsolutno i stoprocentno blage veze ni gde je Srbija (clanak je o Noletu, koliko vidim).
    Ljudi su okovani u okove posla, otplacivanja hipoteka, stednje za novi auto, novu kuhinju ili kupatilo, odmor... tako da ih ostalo ne zanima bas mnogo. Politika bas jako malo. Tenis jos manje.
    Tih nekih 1-2 % koji (emotivno i navijacki) prate tenis u svakoj od ove dve zemlje, su u proseku mozda maaaalo bolje obrazovani , ali imaju iste probleme kao i siromasni (ovi gorepomenuti, u okovima).
    Pozdrav sa trulog zapada, gde nemaju pojma ko smo.
    Serbia=Siberia=Syria ... sve im je isto.
    (Veritas, 17. oktobar 2019 12:42)

    # Link komentara

  86. 7 000 000 000 ljudi na svijetu. Svi nesto mlate. Neku lopticu, loptu, trče, skaču. I pored svih njih, ovaj naš car najbolji na kugli zemaljskoj. Alooo…oo !!!!! To mnogo boliiiii i tek će. Ali jaki su hejteri izdržaće nekako.
    (Globtroter, 17. oktobar 2019 12:13)

    Kako to da je najbolji kad ce od 4 novembra biti 2. teniser na ATP listi? Onda ce Nadal biti najbolji odavde pa do planete Namek, i nazad.
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:24)

    Значи потврдио си да је бар до 4. Новембра најбољи на свету?
    (Кам, 17. oktobar 2019 12:40)

    # Link komentara

  87. Jej johnny johnny, novak te slomi... nije lako... a balerina ni u polufinale ne moze da udje
    (gligor, 17. oktobar 2019 12:39)

    # Link komentara

  88. Smatra se da je tenis aristokratski sport.
    (pilgrim, 17. oktobar 2019 12:38)

    # Link komentara

  89. Za ove likove sto pisu da je Novak najbolji imam jedno pitanje, ako je najbolji zasto je Novak izgubio finale RG od Nadala pa jos i sa 6:0 onaj jedan od 3 izgubljena seta, zasto protiv Kirjosa ima 4 izgubljena i NIJEDAN dobijen set u 2 dosadasnja susreta, i na kraju ali ne i najmanje bitno, zasto je izgubio od Cicipasa u Sangaju ili Medvedeva u Sinsinatiju? Izgleda da postoje i bolji teniseri od tog "najboljeg tenisera danasnjice".
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:37)

    # Link komentara

  90. Postoji li danas Srbin koji daje više u humanitarne svrhe od Đokovića? Srećno majstore!
    (Hidra, 17. oktobar 2019 12:25)

    Ana i Vlade Divac
    (Luka, 17. oktobar 2019 12:33)

    # Link komentara

  91. onda udjes na vest i usput se jos potrudis da ostavis komentar. Ako to nije mazohizam...
    (Gg, 17. oktobar 2019 11:40)

    Ako nije mazohizam,a nije onda je to ironija, dabome.
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:31)

    # Link komentara

  92. Bez icije pomoci je dosao do vrha, i plus je sputavan tokom cele karijere, zbog toga je nakveci ikada!
    (Bosko, 17. oktobar 2019 11:57)

    Bez icije pomoci je dosao do vrha, samo je promenio 5 trenera ( Vajda, Ivanisevic, Beker, Ancic i Henman, pa vratio Vajdu pre 2 godine), i 4 sponzora opreme ( Adidas, Serdjo Takini, Uniklo i La Koste). Poredjenja radi, Kralj Federer je tokom karijere imao samo jednog trenera ( Pola Anakona) i do pre sezonu-dve jednog jedinog sponzora opreme, Najk, a onda je potpisao ugovor sa Uniklo. To govori da i od tog "najveceg" postoji jos veci ikada.
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:29)

    # Link komentara

  93. Novakova majka očito nije gledala Šangaj,jer da jeste, vidjela bi da Federer u Kini ,ali i u Japanu i Indiji od svih tenisera tamo ima najveći broj fanova,što znači da nije samo Zapad "zao" što ne voli njenog sina.
    (Naravno, 17. oktobar 2019 12:26)

    # Link komentara

  94. Tek kad naš Nole završi karieru shvatićemo kakva je on veličina bio. Kad se budemo radovali ulasku nekih naših novih tenisera u prvih 100 na ATP. Tek tad. Postoji li danas Srbin koji daje više u humanitarne svrhe od Đokovića? Srećno majstore!
    (Hidra, 17. oktobar 2019 12:25)

    # Link komentara

  95. Bez pomoći domaće Teniske federacije , prosto nije bilo novaca da se uloži u mladog igrača Djokovicevog kalibra. To su ogromne svote.
    Sve porodica , dok nije uspeo sam.

    Tek će ga poštovati jednom kada završi karijeru. Veliki, veliki Novak Đoković!
    (Minerva, 17. oktobar 2019 12:24)

    # Link komentara

  96. 7 000 000 000 ljudi na svijetu. Svi nesto mlate. Neku lopticu, loptu, trče, skaču. I pored svih njih, ovaj naš car najbolji na kugli zemaljskoj. Alooo…oo !!!!! To mnogo boliiiii i tek će. Ali jaki su hejteri izdržaće nekako.
    (Globtroter, 17. oktobar 2019 12:13)


    Mislim da nece izdrzati, tolike godine pisu komentare, dozivljavaju stresove...jednom mora da pukne
    (Zezus, 17. oktobar 2019 12:24)

    # Link komentara

  97. 7 000 000 000 ljudi na svijetu. Svi nesto mlate. Neku lopticu, loptu, trče, skaču. I pored svih njih, ovaj naš car najbolji na kugli zemaljskoj. Alooo…oo !!!!! To mnogo boliiiii i tek će. Ali jaki su hejteri izdržaće nekako.
    (Globtroter, 17. oktobar 2019 12:13)

    Kako to da je najbolji kad ce od 4 novembra biti 2. teniser na ATP listi? Onda ce Nadal biti najbolji odavde pa do planete Namek, i nazad.
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:24)

    # Link komentara

  98. Jezivo je kakav smo mi narod, i koliko ljubomore, pakosti nosimo u sebi. Koliko smo uglavnom neuspesni u poredjenju sa svetom, a koliko nam smeta kad neko, narocito ako je nas, uspe. Ok je ako uspe malo, ali ako uspe puno to nikako ne valja. Sta da se tu prica kada kod nas ima ljudi koji ga prozivaju za porez, ne znajuci osnovna pravila o porezu i gde se placa. To nema nigde. Tako da nije ni cudo sta nam se sve desava kroz istoriju, kad smo takvi. Mali i ljigavi a glumimo velike. Majka prica ko majka, i to radi sasvim korektno. Nema nijedna rec u njenom intervjuu da je netacna. Novak je cudo, iz svih razloga koje vec znamo a narocito sto nije nimalo lako biti Novak, tj igrati i dominirati u vreme Federera i Nadala. Oni su bozanstva u ocima vecine, narocito Federer (verujte mi, zivim vec 40 god u inostranstru i znam kako ga vecina gleda) i Novak je "kriv" sto je dokazao da oni ipak nisu bozanstva.
    (steta sto smo takvi, 17. oktobar 2019 11:36)

    da, ne znaju ljudi da je ljubomora prvi korak prema neuspjehu, pametan članak, čuvajte i uzivajte uz Noleta dok možete...pitanje i za slijedeće generacije da će sličnoga gledati ...
    (purger, 17. oktobar 2019 12:22)

    # Link komentara

  99. Zavera! Jedino Đoka ima prave navijače koji su spremni da pišu "ćevapi" po sebi i preplivaju Atlanski okean iz ljubavi prema njemu. Federer nema nijednog jedinog navijača već samo plaćene botove. Botove na tribinama Artur Eša, botove na portalima u Srbiji, botove na ulicama Londona, botove na plažama Majorke i botove koji prerušeni prodaju kokice oko Melburn parka!
    (teoretičar zavere, 17. oktobar 2019 12:15)

    Nisi u pravu, Fedeks ima i nas, istinske, prave navijace.
    (Bodibond, 17. oktobar 2019 12:22)

    # Link komentara

  100. Bas steta sto ne postoji neki sajt samo za kompleksase i frustratore pa da oni tamo izlazu svoje intelektualne iskrice.

    Kakav je to osecaj kada ti zvizdi ceo London i Njujork a ti uz inat podignes pobednicki pehar....

    Srbin na krovu sveta tolike godine!?

    Budimo ponosni!
    (Trgovac, 17. oktobar 2019 12:22)

    # Link komentara

  101. 3x 41-15, jao mama Dijanice bezobraznice tacno znas da pomenes ono najbitnije i ono sto najvise pogadja one koji ne vole Noleta :) svaka cast!
    (No1e, 17. oktobar 2019 12:19)

    # Link komentara

  102. Sada treba posebno da se sprema za mlade lavove željne skalpova velikih. Rafu i Rodžera sad dobija žmureći. A i za Vavrinku, koji je motivisan uvek protiv Noleta na velikim takmičenjima.
    (radnik, 17. oktobar 2019 12:18)

    # Link komentara

  103. Nisam nikad ima ništa protiv Novaka nit ću ikad imat al" što ima protiv jeste što mediji pišu prevelike hvalospeve o njemu kao da ovo društvo nema dovoljnih muka i briga što se bore svakidašnjom problemima u životu. To meni smeta a verujem većini. Inače svaka čast Novaku i majci njegovoj oni su primer tj svetla tačka u celoj toj porodici.
    (Poštovalac igre, 17. oktobar 2019 12:17)

    # Link komentara

  104. Svima je potpuno jasno da to "navijanje" za Federera posebno u UK i USA prevazilazi normalne navijačke granice, ali i njihova (anti)propagandna mašina je najjača na svetu. Bez Federera će se to svesti u normalne okvire primerene sportu.
    (Cane, 17. oktobar 2019 11:55)

    Zavera! Jedino Đoka ima prave navijače koji su spremni da pišu "ćevapi" po sebi i preplivaju Atlanski okean iz ljubavi prema njemu. Federer nema nijednog jedinog navijača već samo plaćene botove. Botove na tribinama Artur Eša, botove na portalima u Srbiji, botove na ulicama Londona, botove na plažama Majorke i botove koji prerušeni prodaju kokice oko Melburn parka!
    (teoretičar zavere, 17. oktobar 2019 12:15)

    # Link komentara

  105. Gospođo hvala Vam što ste osim lično sebi sina i Srpskom narodu podarili Novaka takvog čoveka junaka kakav se neće desiti u narednih vek dva.Neka vas sve prati sreća zdravlje na svakom koraku.
    (misko, 17. oktobar 2019 12:15)

    # Link komentara

  106. 7 000 000 000 ljudi na svijetu. Svi nesto mlate. Neku lopticu, loptu, trče, skaču. I pored svih njih, ovaj naš car najbolji na kugli zemaljskoj. Alooo…oo !!!!! To mnogo boliiiii i tek će. Ali jaki su hejteri izdržaće nekako.
    (Globtroter, 17. oktobar 2019 12:13)

    # Link komentara

  107. Igrati vise od 2-3 godine je za Noleta sa ovako fizicki 'zahtevnom' igrom kao sto je njegova je apsolutno nemoguce. Ne moze nikako da se poredi sa igrom kratkih poena. Oni mogu i do 40-te, a neki i vise (na pr. Karlovic).
    Ipak, igraci koji igraju (uglavnom) sa osnovne linije i duge razmene (nista apsolutno lose u tome nema, ne zelim da budem pogresno shvacen :-), poput Noleta, Nadala, Agasija, ne mogu telesno a ni kondiciono to da izdrze tako dugo. Naravno, svako telo je razlicito, genetika isto tako, ali nadam se da ce Nole biti PRVI koji ce pokazati da moze i DUZE. Ipak, nekako ... nisam bas veliki optimnista. Eto..
    (Veritas, 17. oktobar 2019 12:07)

    # Link komentara

  108. Jos bar 5 godina ce Djokovic traume da nanosi hejterima
    (Jakov, 17. oktobar 2019 12:06)

    # Link komentara

  109. Bez icije pomoci je dosao do vrha, i plus je sputavan tokom cele karijere, zbog toga je nakveci ikada!
    (Bosko, 17. oktobar 2019 11:57)

    # Link komentara

  110. Za tenis je bitno da Đoković i Nadal igraju bar još 2-3 godine nakon što Federer konačno ode. Neće ni oni tada naroćito dominirati, ali će prisustvom obezbediti popularnost tenisa kao sporta u periodu kada treba da se oslobodi korumpiranosti, tolerisanja dopinga i favorizacije Federera.
    Svima je potpuno jasno da to "navijanje" za Federera posebno u UK i USA prevazilazi normalne navijačke granice, ali i njihova (anti)propagandna mašina je najjača na svetu. Bez Federera će se to svesti u normalne okvire primerene sportu.
    (Cane, 17. oktobar 2019 11:55)

    # Link komentara

  111. Secam se kada je Djokovic postao 16. igrac sveta tad je bio niko i nista, cela Srbija ga je dizala u nebesa, cim je krenuo redom sve da osvaja, ljude je pocela da jede ljubomora...
    (Markos, 17. oktobar 2019 11:55)

    # Link komentara

  112. Mozete misliti kako ce tek biti za par godina kada se povuce, nece ga ni spominjati. To boli svakog normalnog coveka.
    (NS#1, 17. oktobar 2019 11:33)

    Normalan covek ima svoj zivot, vodi racuna o sebi i svojoj porodici, ne zanima ga Nolo iz Monaka. Znam, tesko je vama da to shvatite.
    (Mikii, 17. oktobar 2019 11:52)

    # Link komentara

  113. Tata Srki i mama Dijana. Kako su bili slatki na pocetku Nolove karijere. Gospoda ljudi. Njih ne interesuju pare samo Nolov uspeh.
    (Darkwood, 17. oktobar 2019 11:50)

    # Link komentara

  114. Dijana je car. Kada je ona u lozi i ja osecam da Nole ima dodatnu energiju. Preblem nastaje kada je i Srdjan u lozi, on isisava Noleta vise nego sto Dijana moze da donese, kad njega vidim znam da ce Noletu biti extra tesko jer mora i sa njim da se nekako bori...
    (sasha, 17. oktobar 2019 11:49)

    # Link komentara

  115. U poredjenju sa ocem mu, Nolova matera jos i zvuci okej. Necu joj zaboraviti cuvenu bezobraznu izjavu posle pobede Djokovica nad Federerom: "Kralj je mrtav, ziveo kralj", ali dobro, euforija je to, pa i da covek razume. Ali, Nolov otac i narocito stric...bolje da se ovde zaustavim.
    (Mikii, 17. oktobar 2019 11:49)

    # Link komentara

  116. toliko pate što nije voljen da je to neverovatno
    (neki veliki dr, 17. oktobar 2019 11:43)

    # Link komentara

  117. Ne moze se ziveti od familije Djokovic
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kukatilo, 17. oktobar 2019 10:50)

    I onda udjes na vest i usput se jos potrudis da ostavis komentar. Ako to nije mazohizam...
    (Gg, 17. oktobar 2019 11:40)

    # Link komentara

  118. Jezivo je kakav smo mi narod, i koliko ljubomore, pakosti nosimo u sebi. Koliko smo uglavnom neuspesni u poredjenju sa svetom, a koliko nam smeta kad neko, narocito ako je nas, uspe. Ok je ako uspe malo, ali ako uspe puno to nikako ne valja. Sta da se tu prica kada kod nas ima ljudi koji ga prozivaju za porez, ne znajuci osnovna pravila o porezu i gde se placa. To nema nigde. Tako da nije ni cudo sta nam se sve desava kroz istoriju, kad smo takvi. Mali i ljigavi a glumimo velike. Majka prica ko majka, i to radi sasvim korektno. Nema nijedna rec u njenom intervjuu da je netacna. Novak je cudo, iz svih razloga koje vec znamo a narocito sto nije nimalo lako biti Novak, tj igrati i dominirati u vreme Federera i Nadala. Oni su bozanstva u ocima vecine, narocito Federer (verujte mi, zivim vec 40 god u inostranstru i znam kako ga vecina gleda) i Novak je "kriv" sto je dokazao da oni ipak nisu bozanstva.
    (steta sto smo takvi, 17. oktobar 2019 11:36)

    # Link komentara

  119. "Međutim, kada je postao broj jedan, to kao da nisu mogli da podnesu. Ne znam, i ja patim zbog toga." 

    Освојио 16 ГС, трећи је на листи по недељама на првом месту АТП листе, зарадио 100+ милиона од турнира, али ето мора да се тера мак на конац.
    (Мишко, 17. oktobar 2019 11:21)

    Ne mora nikakav mak na konac da se tera, vec je ljudima krivo sto im sin ne dobija ono sto je pre vise od jedne decenije zasluzio, a to su ljubav i postovanje. Ne vidim nikakav problem sto ih to "boli". Novak je jedan od najvecih sportista svih vremena, a pritom je ljudina i na i van terena(ne, ne moramo svi da volimo slanje srca i slicne stvari), ali to ne umanjuje njegovu velicinu. Ponasaju se prema njemu kao da je neki solidan igrac i to sve u jeku njegove najvece dominacije. Mozete misliti kako ce tek biti za par godina kada se povuce, nece ga ni spominjati. To boli svakog normalnog coveka.
    (NS#1, 17. oktobar 2019 11:33)

    # Link komentara

  120. Aman vise.Novak je najbolji i tacka.Ali prestanite ostali iy blize i sire porodice da delite emocije savete preporuke kako jesti,kako se obuci kad je hladno a kako na plazi,sta treba da radimo.Niko ovde nije zedan viska informacija.Sjajnom sportisti smetate.
    (mile, 17. oktobar 2019 11:30)

    # Link komentara

  121. Evo, i majka kaze da mu treba još GS titula da postane najbolji ikad.
    Al biće i to, za 2 godine :)
    (Vlad Rad, 17. oktobar 2019 11:23)

    # Link komentara

  122. Veliki Novak !
    (Nicky boy, 17. oktobar 2019 11:21)

    # Link komentara

  123. "Međutim, kada je postao broj jedan, to kao da nisu mogli da podnesu. Ne znam, i ja patim zbog toga."

    Освојио 16 ГС, трећи је на листи по недељама на првом месту АТП листе, зарадио 100+ милиона од турнира, али ето мора да се тера мак на конац.
    (Мишко, 17. oktobar 2019 11:21)

    # Link komentara

  124. Nole je sampion i bice svetska sportska legenda ali zaista bismo trebali oladiti sa tom pricom kako nas ceo svet mrzi, poceli smo se uzivljavati u to...
    (Borac, 17. oktobar 2019 11:20)

    # Link komentara

  125. A sto je toliko bitno sto ga ne vole ?! Ipak ne prilici najboljem teniseru sveta da kuka o ovome vec nekoliko godina unazad....
    (Bojan, 17. oktobar 2019 11:08)

    # Link komentara

  126. И ја сам одувек имао утисак да се Новак посебно спрема за мечеве против Надала и Федерера, нарочито на грен слемовима. То се увек осећало на терену.
    Али зато се против ових "јуноша" превише често опусти, буде деконцентрисан, чак постане малодушан и... зато су му сви узели "скалп" (Циципас, Хачанов, Зверев, Тим, Медведев). Мораће да поради на томе. Верујем да ће у првом следећем мечу против Медведева бити наоштрен. А ако опет уследи пораз... онда ће моћи да се каже да долази време нових.
    Биће занимљиво на АО. Биће џа или бу!
    (sempervivum, 17. oktobar 2019 11:07)

    # Link komentara

  127. da, da, da...mi smo najbolji, najpametniji, najpošteniji, najpravedniji, najstariji narod na kugli zemaljskoj, ali nas zli Zapad uvek sabotira jer je ljubomoran na nas...
    (blablabla, 17. oktobar 2019 11:05)

    # Link komentara

  128. @(dnevna doza prosecnog Srbende jeste, al je ne slusam
    (Slobodan Zika Jalovina, 17. oktobar 2019 11:00)

    # Link komentara

  129. Ovo je priča ispričana već 100 puta u poslednjih 10 godina. Dajte nešto novo.
    (Banjica, 17. oktobar 2019 11:00)

    # Link komentara

  130. Ja ovu ženu toliko poštujem da bi mi sjedila na svakom meču u loži dok ne obori sve rekorde. Kad je ona tu on je najmirniji!
    Ništa žena, braća, otac, stric...Samo ona. Ovi se svi samoreklamiraju i šlepaju uz njega, Dijana nikada. Ne možeš joj naći ružan i neprimjeren pogled za sve ove godine.
    (Radovan VI, 17. oktobar 2019 10:59)

    # Link komentara

  131. Ljubi ga majka, samo sto znojav pije ladne vode c c c c
    (Slobodan Zika Jalovina, 17. oktobar 2019 10:43)

    Напусти интернет.
    (Мијалко, 17. oktobar 2019 10:58)

    # Link komentara

  132. Rodila majka!
    (konto, 17. oktobar 2019 10:57)

    # Link komentara

  133. Sreća vas pogledala kada se on rodio. Takav čovek se rađa jednom u 100 godina.
    (SSSS, 17. oktobar 2019 10:57)

    # Link komentara

  134. A daj, volite ga, vidite da ljudi pate ...
    (Fon Ligeštul, 17. oktobar 2019 10:55)

    # Link komentara

  135. Od ovih Djokovica ne moze vise da se zivi...Ajde sto o njemu pisu, ali zar bas mora o njegovoj majci, ocu, stricu, braci i siroj familiji? Koliko vas zna ko je npr stric Ivane Spanovic ili Milosa Teodosica i cime se bavi i sta je rekao? I da li je u drustvu politicira i ministara leteo prvim letom AirSerbia do Njujorka????
    (steva, 17. oktobar 2019 10:53)

    # Link komentara

  136. Sasvim prizeman intervju. Normalni ljudi koji se, ipak, retko sreću među jet-set likovima, gde su, priznao to neko ili ne, Đokovići zasluženo dospeli.

    Novače, neka te posluži zdravlje. Novi uspesi ako dođu odlično, ako ih ne bude i za ovo do sad možemo reći samo : MALO LI JE !!!!

    Hajde sad, Jumkoi, Mkiii, Bodibondovi, Dr Rodickovi, CroFedovi, King Rodžerovi i ostali MenaĐeri poĆnite da plaĆete. Ima materijala za krokodilske suze!
    (Zoran, 17. oktobar 2019 10:53)

    # Link komentara

  137. Klasična srpska keva. Moje dete je super a ovi mangupi ga ne voleo svi su protiv njega. Koga briga
    (Bob, 17. oktobar 2019 10:52)

    # Link komentara

  138. Đokatore je idealna kombinacija roditelja. Na majku je britkog uma, odlučan i istrajan a na Srkija prgav i bezobrazan taman koliko treba. Čak je i izgled povukao malo od oboje.

    Elem, siguran sam da će igrati bar do 35, to mu je i kondicioni minumum. Posle ko zna, mada ne verujem da bi dopustio da ga nakon toga mnogi dobijaju da bi čekao poneki GS. Rodžer je tu unikat.
    (detektiv kokni kol, 17. oktobar 2019 10:52)

    # Link komentara

  139. Ne moze se ziveti od familije Djokovic
    (Kukatilo, 17. oktobar 2019 10:50)

    # Link komentara

  140. Na ovom portalu nolovci nam govore kako njega svi na svetu vole. Da, ima 32 godine i ako publika nije zavolela Nola do sada, neće nikada. Ne možete je na silu naterati.
    (Johnny, 17. oktobar 2019 10:49)

    # Link komentara

  141. Svaki put kada se bliža porodica oglasi, meni Novak poraste u očima. Iz ovakve malogranštine da se razvije u jednu naizgled korektnu osobu stvarno je neverovatan uspeh, veći od njegove teniske karijere.
    (Petar, 17. oktobar 2019 10:49)

    # Link komentara

  142. Ljubi ga majka, samo sto znojav pije ladne vode c c c c
    (Slobodan Zika Jalovina, 17. oktobar 2019 10:43)
    Je l’ tebe opomenula tvoja majka da znojav ne pišeš komentare?
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. oktobar 2019 10:47)

    # Link komentara

  143. Ljubi ga majka, samo sto znojav pije ladne vode c c c c
    (Slobodan Zika Jalovina, 17. oktobar 2019 10:43)

    # Link komentara