1. nemogu sloziti sa ocenama kao,da jih lično grobar pisao pa ovde je svakome bilo jasno,da je radonjic bio naš najbolji pokretač em je pravovremeno ubacio 2,lopte ljajicu koji jih prosledio do mitra em izuzetno se borio i pomagao odbrani oba gola potekla lično od radonjiča kod drugog gola uspeo je uhvatiti loptu u samom uglu sem njega nije bilo igraca,koji bi bio sposoban,da uopste stigne do te lopte i proigra ljajicu koji ulazi u prazan prostor a radonjic odradio najveci deo posla,drugi gol opet radonjič koji opet daje u prostor loptu ljajicu i treci gol trebao je postici mitar jer upravo radonja je dao loptu kao na tacni mitrovicu da sa 4.metra pita golmana gde,da mu smesti svoj 3,gol nisam mogo verovati,da mitar ono nije pretvorio u zgoditak i to nas nakraju utakmice gotovo koštalo,da litvanci nisu izjednacili a uz sve to radonja je izuzetno pomagao odbrani i vršio pritisak na njihovu zadnju liniju radonjic sa daleko najvise pretrcanih kilometara ljajic do onog pasa kojim ga uposlio upravo radonjic nije ni postojao a u samom pocetku ljajic je omasio zicer ispred gola litvanaca.
    (slaviša šmigič, 15. oktobar 2019 16:26)

    # Link komentara

  2. Kada ce ovi nasi strucnjaci da shvate da je Kostic idealan bek????!!!! A trazi se toliko ta zamena za Kolarova!!
     (Alex, 15. oktobar 2019 13:34)

    # Link komentara

  3. Mitrovic kao špic je jako koristan i daje golove u utakmicama ovakvog tipa ali čim dodju jači protivnici on beskoristan...
    (s, 15. oktobar 2019 02:15)

    A ne pitaš se zašto ? Ne vidiš da nije problem Mitar, već fakat sto imamo samo Tadića koji zna da izmisli nešto, a sam, ne može ni on sve !
    (JPR24, 15. oktobar 2019 09:59)

    # Link komentara

  4. Zapamtite. Bice bolje kada Kolarov ne bude vise pozivan u reprezentaciju. Dobar igrac, ali jednostavno kvari tim kao pojava cak i kad cuti i ne prica. Bolje neki dobar decko pa nek je i Rodic da se pravi tim i takva atmosfera.
    (Princ, 15. oktobar 2019 09:39)

    # Link komentara

  5. Dmitrović nas je više puta izvlačio, sjetite se utakmice prve protiv Portugala, tako da zaslužuje šansu. Oba beka, i Miletić i Mladenović, ova utakmica je pokazala da nisu na reprezentativnom nivou ni čak ni kad igramo protiv jako slabog protivnika. Tumbaković je dobro procjenio da Kolarov može da igra zadnjeg, ima mirnoću ali nije pouzdano riješenje, naročito protiv ozbiljnijih protivnika i jer nam pozicija lijevog beka škripi (po meni jasno je da je i kiskara Rodić je bolji od Mladenovića). Najbolja postavka odbrane bi bila (s obzirom da Ivanović se ne vraća u repku) Maksimović desno, Nastasić i Milenković u sredini i dosta ofanzivniji Kolarov levo, s tim da Maksimović manje ide naprijed da centralni bekovi pokrivaju i Kolarovovu stranu jer on zna da ispadne i sporo se vraća. Veliki problemi su i na sredini. Tu nam obično igraju previše defanzivan dvojac koji nemaju mnogo uticaja na napad, te bih najbolje nekog zadnjeg vezistu tu upario sa SMSom koji je konačno u boljoj formi. Naprijed Kostić i Tadić i Mitrović nema konkurenciju u špicu. Jović igra u boljem timu i ima veće fudbalsko znanje od Mitrovića ali on je školski primjer kad 2 i 2 nije 4, jednostavno ne grize dovoljno ili nije još sazrio. Ostaje mijesto desnog krila, gdje smo najupražnjeniji, gdje je Radonjić jedini izbor trenutno (mada on više voli lijevu stranu), brz igrač ali nema osjećaj za potez, vrlo često griješi jer da predug pas, ne šutira na vrijeme, ali trenutno na tom mjestu nemamo bolje riješenje.
    (Ranzo, 15. oktobar 2019 08:40)

    # Link komentara

  6. E pa rezime je da dok se igra na ovakav nacin fudbal gde je Mitar prvi igrac reprezentacije, bicemo 2 liga fudbala kao sto je i on sa Fulamom.
     (Njami, 15. oktobar 2019 07:30)

    # Link komentara

  7. Rajkovic

    Gobeljic Milenkovic Maksimovic Kolarov


    Milivojevic Matic Tadic Milinkovic-Savic

    Jovic Mitrovic


    ovo je ekipa koja bi morala istrcati na teren ali sta vrijedi i to ako nema sistema i taktike. Tumbakovic stvarno slabo ovaj posao radi.
     (fudbaler, 15. oktobar 2019 05:23)

    # Link komentara

  8. Mitrovic kao špic je jako koristan i daje golove u utakmicama ovakvog tipa ali čim dodju jači protivnici on beskoristan...
     (s, 15. oktobar 2019 02:15)

    # Link komentara

  9. 1. Dmitrovic je po kvalitetu 4. golman reprezentacije iza Rajkovica, Vanje Milinkovica-Savica i Stojkovica.
    2. Miletic je prosek, Gobeljic ocajan, Rukavina da ne pricamo. Nemamo pravog desnog beka! Milenkovic moze igrati tu poziciju, treba probati. U zameni bi bilo najbolje vratiti Baneta Ivanovica, moze on jos barem 2 godine.
    3. i 4. Stoperi. Nastasic, Pavlovic, Nikola Maksimovic, Milunovic, Veljkovic. Mozda probati Nastasica i Pavlovica. Subotic igra solidno u Berlinu. Ima 30 godina. Za Stefana Mitrovica je Van Dajk licno.
    5. Levo Kolarov. Mladenovic i Rodic slabe zamene. Mozda ce Aleksa Terzic napredovati, treba ga pratiti
    6. Ne trebaju nam 2 zadnja vezna.. Dovoljan je 1, Matic ili Milivojević.
    7. Centralni vezni ili tzv. "Box to box" , mora i moze Sergej Milinkovic Savic. Maksimovic na klupu kao njegova zamena.
    8. Tadic desno krilo. Gacinovic, Stevanović i eventualno Radonjic i Darko Lazovic u zameni
    9. Ljajic levo krilo. Kostic u zameni.
    10 i 11. U napadu Mitrovic i Jovic. Zamene Prijovic, Joveljic i Stuparevic
     (miljan k, 15. oktobar 2019 02:03)

    # Link komentara

  10. Bar vi realno sagledašte golmana. U drugim novinama dobro da nije dobio 10
    (Delija, 14. oktobar 2019 23:41)

    # Link komentara

  11. Pokusao sam da gledam ali nisam izdrzao tu gnjavažu, prebacio sam da gledam Ukrajinu i Portugal dobar fudbal.
     (Pavle Srbin iz R.Srpske, 14. oktobar 2019 23:30)

    # Link komentara

  12. danas realno radonjic igrac utakmice kod oba gola u akciji pritiska njihovu zadnju liniju i sve sto je proslo je proslo upravo preko radonjica cak i veliku sansu koju je dao na tacnu mitrovicu trebao je mitrovic ono lagano,da resi ljajic dobar ali neigra odbranu ima tehniku i taj trio radonjic ljajic mitrovic je iradio svoje.neke greske u zadnjoj liniji mogle su u par navrata,da nas kostaju bodova.radonjic mora,da bude starter pa to se vidi iz satelita kao mrav svuda ga ima i pravi velike probleme u napadu suparnickim ekipama posebno je brz sa loptom u nogama welt klase rekose nemci za radonjica na nemackoj reporterskoj televiziji.
    (slaviša šmigič, 14. oktobar 2019 23:30)

    # Link komentara

  13. "Da li iko više sme da postavi pitanje o tome ko je prvi špic reprezentacije Srbije?"
    Evo ja pitam: da li je zabranjeno igrati sa dva špica?
    Hvala!
     (Kninska kobra, 14. oktobar 2019 23:28)

    # Link komentara

  14. Miletic i Mladenovic bas slabi, jednostavno nemaju kvalitet za reprezentativni nivo. Kolarov nesiguran kao centralni, mnogo je korisniji kao bek. Maksimovic i Milivojevic, sta reci, u napadu beskorisni u odbrani slabi. Sve u svemu, ne pronadjemo li uskoro dobitnu kombinaciju u odbrani, crno nam se pise.
     (navijac, 14. oktobar 2019 23:26)

    # Link komentara

  15. Mi smo jedno veliko nista na fudbalskoj mapi Evrope/svijeta!
    (siki, 14. oktobar 2019 23:20)

    # Link komentara

  16. kolko je placen selector za to
     (Milisav, 14. oktobar 2019 23:19)

    # Link komentara