1. ne vredi on ni ovih 9 miliona po sezoni a kamoli 13.lu vilimas igra za 8 milki a vi procenite ko je daleko bolji igrac
    (mirko, 15. oktobar 2019 12:23)

    # Link komentara

  2. Dečko ima sigurnih 52 miliona dolara za naredne 4 godine počevši od sledeće i njemu je to malo već bi da se kocka. Zanimljiv mentalni sklop.
    A šta se dešava ako se povredi. Koji će onda klub da ga uzme i koji će to klub da mu ponudi veću lovu?
    Umesto da sedi u toploj Kaliforniji sa zagarntovanim ugovorm na još 4 godine on bi da se kladi na sebe.
    Lepo je to. Kladioničar.
    (rebro, 15. oktobar 2019 11:23)

    # Link komentara

  3. Богдановић је изузетно напорно тренира, резултати индивидуалног рада су се видели на СП у Кини. Пред њим је сезона где би требало да се види напредовање у игри и што ће вероватно на крају сезоне резултирати бољим уговором. На крају крајева потребно је и мало среће за успех.
    (A retracment, 15. oktobar 2019 08:09)

    # Link komentara

  4. Smaraci Bogdan je jedan od najboljih bekova na svijetu I jedan od najkompletnijih igraca takodje!! Ne razumijete kosarku uopste, on ne dobija sansu dovoljno, ako dobije dokazace koje Bogi. Covjek je nevjerovatan igrac I covjek. Pisem kao Zvezdas!!
     (the truth, 15. oktobar 2019 08:09)

    # Link komentara

  5. z’brda...Богдановић био лош прошле сезоне?Лош проценат шута?његови проценти су одлични него ти навијаш за фмп па се не разумеш у то.Друго, теби је лоше 14 поена по мечу за играча који је због повреда из репрезентације улазио са клупе?Дражен Петровић је просечно за 6 година у НБА давао 15 поена по мечу а сви причају да је најбољи Европљанин у НБА икад.
    (glisa, 15. oktobar 2019 07:51)

    # Link komentara

  6. ima tu i druga varijanta.. kockaju se i Kingsi. ako Bogdan proradi, a Hild podbaci, uvek će moći Badija da trejduju za neki pik prve runde, lakše će njega unovčiti nego Bogdanovića, jer ovaj ima potpisan ugovor. iskreno, obojica teško ostaju u Kingsima sledeće sezone, nijednoj ekipi ne trebaju dva igrača na istoj poziciji, da dele minute sa tolikim ugovorima!
     (vlade, 15. oktobar 2019 07:36)

    # Link komentara

  7. Ovo su neverovatne cifre. To je apsolutno ludilo. Ovo na hiljade ljudi ne zaradi za ceo život, zajedno.
    (Djulijano, 15. oktobar 2019 06:23)

    # Link komentara

  8. Auuuu koji komentari kao da je kobe brajant u pitanju a sve na osnovu svetskog prvenstva na kom je mils bio za poen losiji od bogdana a mils igrac sa klupe...
     (petarczv, 15. oktobar 2019 03:44)

    # Link komentara

  9. Bogi MVP tim sveta!
    (ElHombre, 15. oktobar 2019 02:11)

    # Link komentara

  10. Često priča ide crno-belo: dobar ili loš, međutim puno je više nijansi.
    Kao prvo, zaboravili smo da je Bogdan bio MVP ruki all star-a, dominirao je pored svih mlađih i nazivno veći šutera i bio je najbolji.
    I uvek to može da bude, da ima visok procenat šuta i da bude u proseku 22-25 poena po meču u sezoni, ali ga ometa što je kao srpski i evropski igrač naučen da ima selekciju šuta i da igra za ekipu - kao i Jokić.
    Američki igrači, posebno šuteri ne rade ništa drugo već se ponašaju kao privatnici, i svi su na isti fazon, bilo da su Hild ili Barns u Kingsima, a i u celoj ligi ih ima mnogo.
    Dakle ako gledate Bogdana, vi gledate ne samo šutera već all-around igrača koji popunjava sve kolone: poene, asistencije, skokove, krađe.
    Ako vam treba takav igrač - on je vaš čovek, ako vam treba revolveraš - može i to da bude, ali je šteta jer može mnogo više.
    Zavisi sve od trenera, GM-a, koncepcije tima i franšize - kako će i šta projektovati.
    Meni je drago što se odlučio da bude hrabar i ako je nekad trebao da to uradi - sad je pravo vreme. Želim da bude još bolji, da bude i lider i skorer i asistent i sve.
    Ako se usudi - on to može da postigne, fali mu samo još veći sportski bezobrazluk i on će to napraviti.
    (Mirko, 15. oktobar 2019 01:56)

    # Link komentara

  11. Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani!
     (Si, 15. oktobar 2019 00:19)

    # Link komentara

  12. Rade

    Ma bogdan je najbolji,samo mu smetaju fox i hild i barns i begli da pokaze puni potencijal
     (cole, 14. oktobar 2019 23:33)

    # Link komentara

  13. Precenjen igrač definitivno!
     (Novosadjanin, 14. oktobar 2019 23:30)

    # Link komentara

  14. 85-90 milki je realnost... Samo hrabro zemljace, Srbija i Crna Gora su uz tebe!!!
     (Nisicanin u Beogradu, 14. oktobar 2019 23:19)

    # Link komentara

  15. Uzeće Bogi 50 m€ garant.
    (Znalac, 14. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  16. # cole
    Kad već porediš poenterske učinke, seti se da je posle 2/3 prošle sezone, do povrede Oladipa, Bojan imao prosečno 15 poena, a Bogdan u tom momentu neposredno pred dolazak Harisona Barnsa 16 poena u proseku. U ukupnom učinku ostalih parametar a Bogdan bio 10ak pozicija ispred na nivou lige. Bojan je nakon povrede Oladipa postao prva opcija u napadu i učinci su drastično skočili, a Bogdan je pored Hilda i Foksa dobio još jednog privatnika na spoljnoj poziciji, pa su proseci opali. Tako da poređenje ti nema smisla, Bojan je vrhunski košarkaš i zaslužio je ugovor u Juti. Bogdan je tri godine mlađi, može da se kocka, a obzirom na njegovu posvećenost i kvalitet, ne sumnjam da će ubosti neki 80 milionski ugovor na 4 godine, sa plej of ekipom. Lično bih voleo Milvoki, jer na poziciji beka imaju Peta Konautona. Sreća se mora i zaslužiti.
    (Rade, 14. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  17. Pa i treba da se kladi. Po trenutnom ruki ugovoru ima 9 miliona po sezoni, a po ovom bi trebalo da dobije 13 po sezoni. Vredi više od toga, kakve ugovore dobijaju razne cepanice on ne bi trebalo ispod 20 da uzme, ali je pitanje koliko je to realno (ili bar koliko je to realno u Sakramentu).
    U svakom slučaju, imam osećaj da bi njemu mnogo više legla neka ekipa gde se više igra na taktiku i pamet (tipa San Antonio, Juta, Indijana, Boston...), a ne poludivlji Kingsi.
    (Powerslave, 14. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  18. Na koga ćeš da se kladiš ako nećeš na sebe ? Napred Bogi
     (majstor, 14. oktobar 2019 22:45)

    # Link komentara

  19. Da je Bogdanu samo i isključivo do love, odavno bi došao u NBA. Ali prvo je osvojio Evropu, gladan trofeja 😁
    Ako izadje na tržište sada, to je način da vidi žele li ga veći klubovi koji dolaze do plej of-a i koliko su spremni da daju za njega. Pametan potez, znala sam da neće želeti da ostane u Kingsima s obzirom da treću sezonu jedva mrdaju s mrtve tačke, a i ne daju mu ulogu lidera.
    Samo cepaj Boco 20+ ove sezone, pa u Spurse, Raptorse ili tako neki klub... 💪
    (Aleks, 14. oktobar 2019 22:38)

    # Link komentara

  20. Bojan je stariji 3 godine,pogledaj mu statistiku u Bogdanovim godinama,a sacekaj Bogdanovu u njegovim

    Sta hoces da kazes,bogdan koji je kako kazu u najboljim kosarkaskim godinama ima slabiju statistiku od igraca koji je u 30-im
     (cole, 14. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  21. srećno Bogdane! Jedno je svetsko prvenstvo a drugo NBA karavan. Prošle godine si bio suvi prosek, prilično loš šut, tih 14 poena po meču i nisu neki pokazatelj vrednosti.
    Ove godine ti želim da bukvalno eksplodiraš i digneš prosek na 20/meču.
    (z’brda, 14. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  22. U svakom slučaju sledeće godine je jedno mesto prazno u Renou. Možda je bolje sačekati, i videti šta će Haas uraditi sa svojim prvotimcima.
     (Alija Sirotanović, 14. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  23. Ajde da pojasnim , posto očigledno nije jasno . Po pravilima NBA lige klub može a i ne mora da ponudi ugovor . U ovom slučaju ako bi Bogdan sada potpisao naredne četiri godine bi igrao bez mogućnosti da potpise veći ugovor ( pravilo NBA). Ako ne potpise sada nego posle 2020 može da dobije duplo veći ( pravilo NBA). Sadašnji klub može da ga zadrži ako izjednači ponudu koju je dobio( pravilo NBA) . Da zaključim , Bogdan u svakom slučaju ima ponenutu sumu sada a i kasnije . Problem je ako sada potpise kasnije neće moći vise . Sve je ovo uradio u dogovoru sa klubom ( Divcem) . Postoji još jedan problem a to je da li će Sakramenti imati prostora da potpise Bogija na 100m koliko je sada maksimum za njega . Hild ove godine može da potpise ono sto će Bogi moći sledece , a veliko je pitanje da li imaju prostora u budžetu . Morave da otopite nekoga ako planiraju da potpisu Bogija na 100m odnosno maksimum u ovom trenutku .
    Svaka priča saće mu neko vise i ostale gluposti jednostavno veze nemaju . Informisite se malo kako to funkcionera preko bare.
    (Sasa, 14. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  24. Na Bogdanovo mesto u sakramentu dolazi vanja marinković. On se ne kladi na sebe
    (Simujle, 14. oktobar 2019 22:21)

    # Link komentara

  25. Ako Badi Hild trazi 100 onda Bogdan vredi barem isto.Treba biti sebican u NBA samo takvi zarade pare i renome.Dok je Bogdan radio sta mu traze treneri Hild je isljucivo sutirao koliko god je hteo i nista vise od toga.Mislim da ce Hild tesko sutirati u onako dobrim procentima ove godine a Bogi ako je pametan neka radi na sutiranju.Ako ove godine bude pokazao da je starter i dobar trojkaa nema zime za njega.
    (Drax, 14. oktobar 2019 22:10)

    # Link komentara

  26. Bojan starter,18 poena po mecu uz dobre procente,indijana prosle sezone igrala plej of
    Bogdan ulazi sa klupe 14 poena po mecu i nije igrao plej of

    Realno je da je Bojan bolji igrac,ali mi to necemo da prihvatimo jer nasi kosarkasi su najbolji
    (cole, 14. oktobar 2019 20:50)

    Bojan je stariji 3 godine,pogledaj mu statistiku u Bogdanovim godinama,a sacekaj Bogdanovu u njegovim
    (aaaaaa, 14. oktobar 2019 21:45)

    # Link komentara

  27. Da, u svakom sl.ima on puno, briga njega, može mu se da bude hrabar u opcijama. I zaslužuje. Super je.
     (Jug...Srbije, 14. oktobar 2019 21:44)

    # Link komentara

  28. Bravo !! Momak ima samopouzdanja koje proističe iz velikooog rada ali i iz talenta i činjenica. Vidi i zna koliko može, a može baš puno.
     (Jug...Srbije, 14. oktobar 2019 21:41)

    # Link komentara

  29. @bskfan sve si lepo rekao, ima samo jedna zackoljica: sledeceg leta je dosta slaba ponuda slobodnih agenata, tako da je velika sansa i za igrace koji nisu superstarovi da uzmu poprilicne pare. Verovatno ce biti jos prilicno primera kao Bogi
    (Dragan Malesev, 14. oktobar 2019 21:25)

    # Link komentara

  30. Minuti se ne zaradjuju dobrom igrom vec masnim ugovorom
    (nix, 14. oktobar 2019 21:16)

    # Link komentara

  31. Bojan starter,18 poena po mecu uz dobre procente,indijana prosle sezone igrala plej of
    Bogdan ulazi sa klupe 14 poena po mecu i nije igrao plej of

    Realno je da je Bojan bolji igrac,ali mi to necemo da prihvatimo jer nasi kosarkasi su najbolji
    (cole, 14. oktobar 2019 20:50)

    Pa ovdje mozes procitati da je jokic bolji od divca, jedno vrijeme je i krstic kotirao bolje od divca, da je teodosic bolji od danilovica, jokic od bodiroge, a bogdanovic da je bolji od djordjevica i stojakovica zajedno samo eto nije imao s kim igrati ko ovi itd..
    Ne treba se zamarati
     (croata, 14. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  32. Bogi se nalazi u slicnoj poziciji kao Beasly u Denveru koji je odbio 10 miliona po godini. Te stvari oko "prve petorke" i "igranja sa klupe" ovde ljudi ne razumeju, misle da je to samo stvar formalnosti, ali nije. Kada jednom obezbedis mesto startera onda imas zagarantovano 30+ minuta po utakmici (u plejofu se minutaza povecava i ide na oko 36 minuta), i budes placen kao starter (obicno ne manje od 15-20 miliona, osim ako nisi ruki ili veteran). Kada ulazis sa klupe onda ta cifra ide dole i samo retko dobri igraci dobiju 15m po godini. Primera radi, jedan Lu Vilijams, kao najbolji sesti igrac lige ima samo oko 8 miliona po godini. Najkrace receno, iako Badi nije duplo bolji igrac od Bogija, dobice duplo veci ugovor, sto znaci da je Bogi tu izgubio barem 40 miliona. Stvar je u tome sto tu sada popravke nema, Bogi je kiksunuo prosle godine i na taj nacin izgubio ogroman novac. Bogi sada moze da odbije 12 m po godini ali treba da zna da tesko moze da dobije vise od 15 miliona, sto znaci da reskira 52 miliona u dzepu zarad 60 miliona na grani. Kada si ograniceno slobodan igrac onda timovi retko ulaze u licitaciju za tog igraca jer na taj nacin "zamrznu novac", i zato se to obicno i ne desi.

    Bogi se kasno probudio, otisao je tamo sa mentalitetom evropskog igraca a nije imao nikoga da mu te stvari objasni unapred. Da sam na Bogijevom mestu uzeo bi tih 52 miliona jer mnogi dobri igraci ne dobiju ni toliko.
    (bskfan, 14. oktobar 2019 21:05)

    # Link komentara

  33. Svaka čast, a koliko je para dovoljno?
    (Žika Pavlović, 14. oktobar 2019 20:36)

    Tržište je jedini "sudija" u pogledu vrednosti nekoga ili nečega u kapitalizmu, i ono određuje koliko neko vredi.
    U ovom slučaju, da bi Bogdan znao svoju pravu vrednost i bio plaćen u skladu sa njom na NBA tržišišu mora da postane "slobodan agent" i izađe na to tržište.
    Nije fer ni da ga Kingsi zadrže za 57 mil ako tržište kaže 87 mil.
    Uvek će moći da izjednače ponudu.
    Tu nema mnogo sentimentalnosti, znači dovoljno je onoliko koliko tržište odredi.
    Tako ti je u kapitalizmu.
     (Raca, 14. oktobar 2019 21:02)

    # Link komentara

  34. Dobra sezona i eto njega na 17-20mil po sezoni...iskreno, poznajuci njegove radne navike mislim da nije neostvarivo.
     (Ivica Toronto ex Vozdovac, 14. oktobar 2019 21:01)

    # Link komentara

  35. Evo zašto gine za reprezentaciju.
    (ulala, 14. oktobar 2019 19:48)
    ---…--
    Kako glup komentar! Pa čak i da mu je to jedini motiv, kakve veze ima?
    Tražiš zamerku igraču što je bio spreman i dobro odigrao turnir!?
     (Kimi Raikonen, 14. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  36. Realno je da Bogdan ima vecu platu od prezimenjaka Bojana. Bolji je igrac.
    Straight Outta München

    Bojan starter,18 poena po mecu uz dobre procente,indijana prosle sezone igrala plej of
    Bogdan ulazi sa klupe 14 poena po mecu i nije igrao plej of

    Realno je da je Bojan bolji igrac,ali mi to necemo da prihvatimo jer nasi kosarkasi su najbolji
     (cole, 14. oktobar 2019 20:50)

    # Link komentara

  37. Pa 3 puta gori igraci od njega imaju duplo jace ugovore od njega.....vise od njega ima Mirotic u Barsi .....
     (Hummel, 14. oktobar 2019 20:49)

    # Link komentara

  38. Мајсторе!
     (rassa, 14. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  39. Svaka čast, a koliko je para dovoljno?
     (Žika Pavlović, 14. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  40. Majstore!
     (majak, 14. oktobar 2019 20:27)

    # Link komentara

  41. Dobra odluka, ali bojim se onih sebicnjaka i nabijaca sopstvene statistike iz Sakramenta. Tu nema igre i tesko je od njih dobiti loptu, pogotovo ako si u dobroj situaciji. Mora da unapredi svoju igru i statistiku, ali sa Foxom i kompanijom tesko ce to ici. Voleo bih da nisam u pravu. Napred Bogdane, sve najbolje.
     (momcilo, 14. oktobar 2019 20:27)

    # Link komentara

  42. Odigro je zicer 👌
    (canis, 14. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  43. znaci Himki sledece godine ,pa Krka pa taksiranje je po Austriji.
    (Where is my sendvic?, 14. oktobar 2019 19:25)

    pa ti nikada nisi gledao kosarku
     (jashtaman, 14. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  44. Dakle puca od samopouzdanja a da li ima i toliko znanja videćemo. Sa srećom.
     (Dvorska budala, 14. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  45. Sa punim pravom to trazi. Ove godine ce imati najzapzeniju sezonu, sut ce ga posluziti, I imace pravo da trosi vise lopti, nego prosle sezone. Realno, Bogdan je u top 10 svetskih sutera trenutno.
    (Pricam pricu, 14. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  46. Joker Bogi u najavi ?
     (neko, 14. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  47. Nikakvo kockanje.
    Čovek zna koliko vredi,veruje u sebe i da nije bilo tako kroz dosadašnju karijeru-ne bi bio tu gde je sada.Vredi bar 10 milki više od cifre koju mu nude.
    Pozdrav od zvezdaša.
    (Вељкo, 14. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  48. To care bezi od tog Divca, taj veze nema
    (Borcan, 14. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  49. Vrijeme je da ovaj momak pokaze svoj nevjerovatan potencijal...Naravno,bilo bi bolje da igra u neki od vodecih Nba klubova,pa da se bori za titulu,ali mislim da ce doci i to vrijeme.
     (Sinke, 14. oktobar 2019 20:07)

    # Link komentara

  50. Srecno momcino!
    (Bslo, 14. oktobar 2019 20:00)

    # Link komentara

  51. Realno je da Bogdan ima vecu platu od prezimenjaka Bojana. Bolji je igrac.
    (Straight Outta München, 14. oktobar 2019 19:24)

    Srpska objektivnost na zavidnom nivou, kao i uvek.
     (Mikii, 14. oktobar 2019 19:59)

    # Link komentara

  52. Kad su Tima Mozgov i Bizmek Bijombo mogli da dobiju ugovore od 16-18m po sezoni moze i Bogdan, cak i ako to ne budu vrhunske ekipe tim bolje jer ce biti lider ekipe.
     (LFC, 14. oktobar 2019 19:55)

    # Link komentara

  53. znaci Himki sledece godine ,pa Krka pa taksiranje je po Austriji.
    (Where is my sendvic?, 14. oktobar 2019 19:25)

    Blago tvom mozgu...
     (železničar, 14. oktobar 2019 19:51)

    # Link komentara

  54. znaci Himki sledece godine ,pa Krka pa taksiranje je po Austriji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Where is my sendvic?, 14. oktobar 2019 19:25)

    Ironično, ti bio presrećan da dobiješ mogućnost da taksiraš u Austriji.
    (Lannister, 14. oktobar 2019 19:48)

    # Link komentara

  55. Evo zašto gine za reprezentaciju.
     (ulala, 14. oktobar 2019 19:48)

    # Link komentara

  56. Pa logicno. Cak i da nesto ne daj Boze podje po zlu on ce dobiti isto dobar ugovor, a s tim malim rizikom sebi moze da obezbedi zaista ugovor kakav i zasluzuje. Mislim nisu ni ovo male pare, ali kada vidite kakve maksimale potpisuju pojedini balvani, evo Kingsi ce Hildu dati skoro pa maksimalan ugovor moze i Bogdan do nekih 20 miliona lagano po sezoni.
     (Turbulencija, 14. oktobar 2019 19:42)

    # Link komentara

  57. Ajmo Bogi u Denver da te Jokic hrani loptama, a ne kao Fox i Hild koji samo kos vide.
     (Twolf, 14. oktobar 2019 19:42)

    # Link komentara

  58. Drugar, ti si jedan nemac pojma i potrosac lopti.
    Secam se prosle sezone kako uvek trazi loptu u prelomnim trenucima, kao on ce nesto da uradi, i na kraju izgubi loptu. Ko tebe plati te pare ne treba da vodi nikakav biznis nikada vise, nego da ide da kopa kanale.
     (Amerikanac, 14. oktobar 2019 19:42)

    # Link komentara

  59. 52 miliona za cetiri godine je potcenjivacka ponuda s obzirom koliko se ovde prica da je bitan za Kingse?
     (poznavalac ©®, 14. oktobar 2019 19:39)

    # Link komentara

  60. Divac ce napraviti kombinaciju sa drugim timom, i izjednacice ponudu...vecu od ove sada od 52 miliona. Istalice se svi, i svima lepo...tako treba. Samo dalje zenu od para!
    (sasa jokic, 14. oktobar 2019 19:37)

    # Link komentara

  61. Hrabra odluka, veruje u sebe momak. I treba da se bori.
     (Migo, 14. oktobar 2019 19:36)

    # Link komentara

  62. Pametan potez,ovo verovatno znaci da ide iz Kingsa,ne zeli da bude u ekipi privatnika,a sigurno moze dobiti i veci ugovor od 13m po sezoni.Moze zasigurno dobiti i 20m po sezoni ako odigra sezonu na vrhunskom nivou,a Kingsi nece davati za Bogdana preko 15m godisnje jer onda nece imati dovoljno prostora u capu da zadrze Foxa,Hielda itd.
     (Lex, 14. oktobar 2019 19:31)

    # Link komentara

  63. Posteno i ja bih tako.
    Ako oces da ostanem, plati kolko treba i daj minute.
    (2CRAZY, 14. oktobar 2019 19:29)

    # Link komentara

  64. Ide Bogdan u Spurse 101%!
    (and1, 14. oktobar 2019 19:29)

    # Link komentara

  65. Vreme je da eksplodiras Bogi!!!! To znamo mi a pre svega i ti da mozes!!!!!!! MVP MVP MVP
    (MyMoon, 14. oktobar 2019 19:28)

    # Link komentara

  66. I treba da se kladi na sebe.
     (TuNekiMali, 14. oktobar 2019 19:26)

    # Link komentara

  67. znaci Himki sledece godine ,pa Krka pa taksiranje je po Austriji.
     (Where is my sendvic?, 14. oktobar 2019 19:25)

    # Link komentara

  68. Realno je da Bogdan ima vecu platu od prezimenjaka Bojana. Bolji je igrac.
    (Straight Outta München, 14. oktobar 2019 19:24)

    # Link komentara