1. @Greatness

    Dok ti "amateri", kako ih nazivas, osvajaju titule, Junajted propada i sledecu titulu nece videti pre minimum 15 godina posta, a 7 je vec proslo... A reci za najboljeg strelca u istoriji veznih igraca Evrope da je bio los igrac je elementarno nepoznavanje fudbala.

    Sto se tice vesti, povrede muce Celsi od starta sezone, bila bi steta da i ovo bude dodatni teret u ovim neprilikama jer ukoliko bi Frenk imao zdrav tim sa Kanteom, Rudiger, Loftus Cikom i klincima, imali bi barem 3-4 boda vise na tabeli do sada.
     (BlueFortress, 14. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  2. Frenk Lampard pa nije toliko star doduše sad ima 41 godinu al" u periodu 2001-2014 godine kad je igrao za Čelzi je imao tu negde oko 22,23 do 35 ili 36 godine se bavio igračkim fudbalom. A bio igrao za Vest Hem Junajtedom jer mu otac bio menađer tu je započeo fudbalsku karijeru i potpisao profesionalni ugovor. Igrao za Svonsi,Mančester Siti,Njujork Siti..Imao preko 106 nastupa za svoju zemlju Englesku a prošao mlađe kategorije..

    Sad nije loš kao trener Darbi Kaunti od ove godine Čelzi to je zadužio mnogo navijače i tajjj klub..⚽️⚽️
    (Poštovalac igre, 14. oktobar 2019 16:07)

    # Link komentara

  3. @Greatness I gde ste sad? A da 12. na tabeli. Gubite od Crystal Palasa, West Hema, Newcastlea...
    Dok Chelsea i pored zabrane transfera je na dobrom putu i ima mnogo bolje mlade igrace onaj Rashford je cist prosek ali za tebe je on novi Pele verovatno a i videcemo vaseg eksperta Ole Gunara, posle Januara ako zadrzi posao bice cudo!
    (BlueBlueBlue, 14. oktobar 2019 15:25)

    # Link komentara

  4. Greatness, 14. oktobar 2019 14:17

    .. plasticno prosJecno velicanstveni sa OT-a vrsni poznavaoce zute stampe, koliko mogu da primetim, ti si jedan od gomile osoba ovde, koji svakog dana veceraju i sa Lampardom i sa Abramovicem, pa znaju kakvi su oni ljudi i sta su im zelje ..
    ..bas ti zavidim!...
    (!!!!!!!, 14. oktobar 2019 15:11)

    # Link komentara

  5. Jedini igrac koji valja u ovom plasticnom timu je Kante, svi ostali ispod prosjeka, nije ni cudo sto smo ih pregazili na OT. Lampard izvikan i kao igrac i kao trener a i kao osoba s obzirom da je varao zenu dok je bila trudna. Abramovic vise nema zelju da ulaze cim je dopustio amaterima da mu vode i igraju u timu.
    (Greatness, 14. oktobar 2019 14:17)

    # Link komentara