Lekler: Da se više nikad ne ponovi...

Šarl Lekler, vozač Ferarija, kaže da je u ekipi "sada sve jasno", posle timskih naredbi tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Rusije u Sočiju.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Da, Francuz je dobar. Ali jos jako mlad i neizgradjena licnost. Shvatice vremenom. Seb je bio uvek solidan. Ali nikako kao Shumi. Medjutim, Shumi je popularizovao tu igru vozaca 1. I 2. Tako da niko nema prava da pametuje o toj temi.
    A Hamilton jeste izuzetan vozac. ALI, opet to ali: da ne sedi u dominantnom Mercedesu i da nema bezrezervnu podrsku celog tima koji radi bolje nego svajcarski sat-ne bi to bilo to.
    (Kimijev fan, 16. oktobar 2019 13:50)

    # Link komentara

  2. LEkler nije hteo da vrati Fetelu uslugu u Monci, kada mu je Fetel dao zavetrinu. Onda mu je Fetel u Rusiji vratio udarac. Fetel nikad ne udara prvi, to da zapamtite!
    (mn, 11. oktobar 2019 23:06)

    # Link komentara

  3. Da.....sad je sve jasno...o boze kakve izjave (kvazi) odraslih ljudi. ako, glup tim, glupi vozaci, zato i jesu tu gde su- nigde.
    (alo bre, 10. oktobar 2019 20:54)

    # Link komentara

  4. Lekler treba da izvuče pouku iz ovoga i da više nikad ne blokira rivale zarad sebičnog Nemca. Gas do daske, od starta do pobede. Da je to uradio u Sočiju, završio bi trku kao prvi. Zašto bi on bio talac Fetela, kad Nemac očigledno nema potreban kvalitet da se ravnopravno bori sa vozačima Mercedesa, za razliku od Leklera.
    (Mladen, 10. oktobar 2019 16:03)

    # Link komentara

  5. lekler je mlad,a ovi to koriste da ga zavlace i igraju igrice sa njim
    (naduvana veverica, 10. oktobar 2019 15:47)

    # Link komentara

  6. Najveći talenat koji se skoro pojavio od mladih lavova u F1, rang Alionsa i Kimija kada su se pojavili! Ej kada on Feteta i Hamiltona odere sa neverovatnih pola sekunde prednosti na prošlim kvalifikacijama, to je za rubriku verovali ili ne. To je najbolji pokazatelj kakav je vozač i u kakvog će šampiona izrasti.
    (eve, 10. oktobar 2019 14:56)

    # Link komentara