1. U prevodu: ćutite, ne talasajte...da bi Zvezda mogla na miru da krade.
    (Mikele, 11. oktobar 2019 10:27)

    # Link komentara

  2. Prvi put ću odgovoriti nekom partizanovcu, samo mi objasni kako ste nas stigli od 93 pa do danasnjeg dana... Ako ti treba podsetnik pošalji mail pa da ti objasnim... 
    (Aleksandar I, 10. oktobar 2019 16:27) 

    Tako sto su vas vodili razni Vesići, Lukići, Den Tane... 
    Došao Piksi, doveo pravog sponzora (toyota) - ne lažnog (gazprom), doneo 2 duple krune, resio se mafijaških ugovora i dobio bombu u dvorište, pobegao glavom bez obzira. 

    Ista stvar u košarci dok legenda nije promenio ime svoga kluba, a vi prihvatili da navijate za taj klub.
    (neznam pravopis, 10. oktobar 2019 18:10)


    kratko i jasno.
     (neutralni felsh, 10. oktobar 2019 19:57)

    # Link komentara

  3. Za Bakicu:
    "Marakana u vlasnistvu zvezde od trenutka kada je prva lopata zabodena u zemlju."-ma jok,od preistorije je vlasništvo CZ.I ,lopata je deo alata grobara,ostavite nam bar nju,uzeli ste tenk:)
    "JNA od pocetka u vlasnistvu vojske a onda ga neko pokloni Partizanu.
    Nije isto."-a vojska je VLASNIŠTVO DRŽAVE jer je država poslodavac i plaća račune,vojska ne privređuje baš ništa,samo troši.Ako država odluči da pokloni stadion JNA ,a Vojska aminuje i obrnuto,što se "uzbuđavate"?
    "Zvezda placala poreze, odrzavanje a Partizan parazitirao na onome sto je cela drzava i narod placao. A sada, kada je krenula trzisna ekonomija pozeleli da budu gazde vojnog stadiona...."-da je CZ bila tim u zap.Evropi,pa da poverujem-ali CZ je čedo kumunizma gde je DRŽAVA VLASNIK SVEGA I DRŽAVA PRAVI STADIONE I PLAĆA IH-a posle ih po nahođenu poklanja.To što neko misli da je neki vlasnik po imenu CZ iskeširao lovu da kupi pa sruši stadion Jugoslavije i 70 i neke napravi nov stadion,to je bajka.PARE SU BILE NARODNE.Samo su DODELJENE CZ kao državnom klubu.Kao što je Par dodeljen stadion,kad se Vojska raspala.
    Ako se pojavi naslednik vlasnika kluba FK Jugoslavija-on će imati prava na "Rajka" i ako se pojavi naslednik vlasnika BSK-na stadion Par.
    Sve ostalo je platio NAROD-a ne neka CZ i ne neki Par.
    Kao što i dan -danas narod plaća za te iste klubove,direktno ili indirektno.
    (analiza, 10. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  4. Prvi put ću odgovoriti nekom partizanovcu, samo mi objasni kako ste nas stigli od 93 pa do danasnjeg dana... Ako ti treba podsetnik pošalji mail pa da ti objasnim...
    (Aleksandar I, 10. oktobar 2019 16:27)

    Tako sto su vas vodili razni Vesići, Lukići, Den Tane...
    Došao Piksi, doveo pravog sponzora (toyota) - ne lažnog (gazprom), doneo 2 duple krune, resio se mafijaških ugovora i dobio bombu u dvorište, pobegao glavom bez obzira.

    Ista stvar u košarci dok legenda nije promenio ime svoga kluba, a vi prihvatili da navijate za taj klub.
     (neznam pravopis, 10. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  5. M.Miljanjic likes this.

    Nego ajd sto vam drzava sagradila stadion, nego sto vam poklonila i 16ha zemljista okolo i hotel koji revnosno koristite sve ove godine.
    (Ljutice BOGDANOVA, 10. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  6. Nismo platili.
    U stvari, delic smo platili preko ciglica.ali stadion zidan za nas, na nase ime, mi placamo odrzavanje, poreze..

    Vama drzava, u vreme trzisne, poklanja tudj stadion na kome ste bili podstanari. Nista niste ulagali i placali posto smo svi izdrzavali vojsku... a onda se pobavi NEKO i vojnu imovinu, stadion JNA, pokloni podstanaru.

    Prst na celo.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 16:34)

    A i to bi malo nezajezljivom klubu nego im drzava( citaj Mirko Marjanovic) dodeli i Teleoptikov stadion
    (dragan, 10. oktobar 2019 17:58)

    # Link komentara

  7. Danas nije pomenuo Toleta.
     (Diplomata, 10. oktobar 2019 17:51)

    # Link komentara

  8. "Da su zivi pokojni Mitic i Bobek,mozda bi i uspeli da urazume ove usijane glave da prestanu sa saopstenjima i budalastinama,kao i da im za svaki izgubljeni bod neko drugi smestio ali bez njih nema vitestva.Sta reci kad u klubu i upravi imas nekog Pantica ili Vuletica,koji samo sire mrznju i pisu i izjavljuju budalastine a nista bolji nisu ni Vucelic,Vazura,Ilijev,Terzic...Malo bi i novinari trebali da ih ostave po strani i da ne prenose njihove idiotluke,da spuste tenziju.Ovako,ovi potpaljuju a navijaci,pogotovo klinci se loze i nastaje haosOcigledno je i da iz partizana organizuju tzv.botove,koji pisu svakojake nebuloze po svim portalima a zna se ko im to servira,klupska tv,koja se ne bavi svojim klubom,vec najvecim rivalom u ogromnoj vecini slucajeva.Bave se spinovanjima,zamenom teza i glume zrtvu,iako je bas suprotno.Kako objasniti da im na poslednjoj utakmici,sudija oprasta dva penala i umesto da pretrpe ubedljib poraz,oni krive sudiju za poraz,zbog penala koji je dosudjen,iako je postojao."
    (Objektivno)
    Objektivno,niste objektivni.Dosuđen penal nije bio ni kontakt ni faul."Igranje" rukom Natha NIJE penal,znate,po najnovijim pravilima fudbalskim.Ono što se Pavloviću pripisuje kao faul -ajde,neka bude,iako se igrač podvlačio pod njega.Ali,ko može da garantuje da bi taj penal bio gol?
    (analiza, 10. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  9. @Ja vrlo dobro razumem, samo ne razumem da li ste vi tada radili u nekom paralelnom drustvenom sistemu. Privatna vlasnistva, doo, akcionarsko drustvo. Cuj pripada inzenjercima. Pa onda Partizanu pripada deo sveukupne vojne tehnike, ako cemo tom logikom. Da se utvrdi koliko vredi vojska i da se deo uplati Partizanu.
    (Bob Sent Kler, 10. oktobar 2019 16:48)

    Ne pravi se naivan.

    Kakvo privatno vlasnistvo sve do devedesetih?

    Zvezda je bila korisnik, pravno lice na koje su glasile sve dozvole, uverenja, porezi. Kada je sve pocelo da prelazi u privatnu svojinu (stanovi, kuce, lokali, pmacevi...) tako je i Marakana presla u vlasnistvo SD Crvena Zvezda.

    Sa JNA to nije slucaj posto je JNA sto posto, od samog pocetka, u vlasnistvu vojske a Partizan se tu eventualno pominje u nekom internom ugovoru sa vlasnikom, vojskom, kao jedan od korisnika sto ni na koji nacin ne moze biti osnov za sticanje vlasnistva.... Sve dok nije dosao ON.
    (Bane, 10. oktobar 2019 17:15)

    # Link komentara

  10. ""Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC FSS. Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom.U zadnje tri godine
    Crvena zvezda je dva puta bila šampion. I onda je očigledno da se odluke o tome ko će osvojiti titule i trofeje donose na terenu, a ne van njega"”, poručio je Šurbatović."
    "Pre dolaska na mesto zamenika generalnog sekretara FSS više od pet godina obavljao je funkciju generalnog sekretara Fudbalskog saveza Beograda, a bio je i potpredsednik Privremenog organa rukovođenja u FS Beograda. Dugogodišnji je član Skupštine FK Crvena zvezda i direktor FK Radnički iz Obrenovca u vreme njegovih najvećih uspeha."

    Ako Šule,član Skupštine CZ kaže tako nešto,kako da mu ne poverujem?Poštenje izbija iz njega.Inače,niko normalan i ne misli da bilo šta sada dolazi iz FSS-nego dođe u FSS pa se posle razlije po terenu.Ne znam šta kaže na Pinku drug Mrakić,odavno se nije oglasio,već su pustili da se oglasi čovek od 78 i kusur godina,mislim na sudiju Sredojevića ili kako već,koga su jo 84-te god. pretukli u Podgorici a on sa 72 godine bio posmatrač na mečevima,ej,sa 72 godine!
    (analiza, 10. oktobar 2019 17:14)

    # Link komentara

  11. @JNA od pocetka u vlasnistvu vojske a onda ga neko pokloni Partizanu.
    Nije isto.

    Druze, Vojska JESTE PARTIZAN. Jedini ponos Srbije.
    (Araknovci iz Ljutice Bogdanova, 10. oktobar 2019 17:10)

    # Link komentara

  12. Vama drzava, u vreme trzisne, poklanja tudj stadion na kome ste bili podstanari. Nista niste ulagali i placali posto smo svi izdrzavali vojsku... a onda se pobavi NEKO i vojnu imovinu, stadion JNA, pokloni podstanaru.

    Prst na celo.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 16:34)




    Ma, to naviklo da otima.

    Zašto postoje:
    1. Zakon o privatizaciji
    2. Zakon o restituciji

    Odgovor:

    Zato što je "neko" otimao tuđe.


    Šta mislite, ko je taj? Ko ima te navike i manire?

    Neko ko se kleo u jednakost i pravdu,
    a istovremeno puškom otimao,
    da bi sada sebi privatizovao.
    (stadion JNA će biti vraćen FK BSK, kad-tad, 10. oktobar 2019 17:04)

    # Link komentara

  13. Nego, cuo sam da su se ranije skupljale cigle i gradio se Kalemgdan i tako je kkfmp/zvezda dobio terene tamo. 100% istina.
    (Mladici borovi, devojke jele sa severa, 10. oktobar 2019 17:03)

    # Link komentara

  14. Partizan treba namerno da izgubi.
     (Pegasus 35, 10. oktobar 2019 17:02)

    # Link komentara

  15. @ Bane

    Ja vrlo dobro razumem, samo ne razumem da li ste vi tada radili u nekom paralelnom drustvenom sistemu. Privatna vlasnistva, doo, akcionarsko drustvo. Cuj pripada inzenjercima. Pa onda Partizanu pripada deo sveukupne vojne tehnike, ako cemo tom logikom. Da se utvrdi koliko vredi vojska i da se deo uplati Partizanu.
    (Bob Sent Kler, 10. oktobar 2019 16:48)

    # Link komentara

  16. @Opste je poznato da je Zvezda platila Marakanu,samo neznam cijim parama.Vi titule otimate.Posle 73 godine ste se setili da ste "osvojili" titulu posle rata.Izgleda da su svi bivsi zvezdini celnici glupi,samo je Tvorzic pametan.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Roki, 10. oktobar 2019 16:02)

    Marakana u vlasnistvu zvezde od trenutka kada je prva lopata zabodena u zemlju.


    JNA od pocetka u vlasnistvu vojske a onda ga neko pokloni Partizanu.
    Nije isto.

    Zvezda placala poreze, odrzavanje a Partizan parazitirao na onome sto je cela drzava i narod placao. A sada, kada je krenula trzisna ekonomija pozeleli da budu gazde vojnog stadiona....
    (Bakica, 10. oktobar 2019 16:44)

    # Link komentara

  17. @Činjenica je da je histerija i "mobilizacija" krenula kada se Partizan približio na 1 titulu od "stuba srBstva".
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neznam pravopis, 10. oktobar 2019 16:01)

    ...после златне ере Мирка Марјановића и поклон Земунела и препоштене ере Томислава Караџића када смо освојили 6 узастопних титула док су нам предеседници других клубова седели у упарави а председник ФСС уредно седео у скупштини клуба што је јединствен случај у светској фудбалској историји...да председник националног савеза У ИСТО ВРЕМЕ седи у управи једног клуба који, гле чуда, осваја шест титула за редом...
    (Јовандека, 10. oktobar 2019 16:39)

    # Link komentara

  18. Gasi oba kluba. Ili nek se privatizuju...dok je njih biće i plaćenih navijača, grupa, siledžija, droge i dr. Kad se ti čopori razbiju biće i navijača na tribinama.
     (Milan, 10. oktobar 2019 16:35)

    # Link komentara

  19. @Opste je poznato da je Zvezda platila Marakanu,samo neznam cijim parama.Vi titule otimate.Posle 73 godine ste se setili da ste "osvojili" titulu posle rata.Izgleda da su svi bivsi zvezdini celnici glupi,samo je Tvorzic pametan.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Roki, 10. oktobar 2019 16:02)

    Nismo platili.
    U stvari, delic smo platili preko ciglica.ali stadion zidan za nas, na nase ime, mi placamo odrzavanje, poreze..

    Vama drzava, u vreme trzisne, poklanja tudj stadion na kome ste bili podstanari. Nista niste ulagali i placali posto smo svi izdrzavali vojsku... a onda se pobavi NEKO i vojnu imovinu, stadion JNA, pokloni podstanaru.

    Prst na celo.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 16:34)

    # Link komentara

  20. (neznam pravopis, 10. oktobar 2019 16:01)

    Prvi put ću odgovoriti nekom partizanovcu, samo mi objasni kako ste nas stigli od 93 pa do danasnjeg dana... Ako ti treba podsetnik pošalji mail pa da ti objasnim...
    (Aleksandar I, 10. oktobar 2019 16:27)

    # Link komentara

  21. Spusticemo tenzije i pregaziti ih u obe utakmice.
    (Poketino, 10. oktobar 2019 16:22)

    # Link komentara

  22. Ne brine mene u opste ovo forumasko gubljenje vremena. Mnogo vise me brine mrznja i lazi koju zvezdasi , uprava, navijaci sire prema PArtizanu sa SVIH nacionalnih frekvencija, kad god im se ukaze prilika. I tako vec 7 godina. u 99% je to po definiciji klasican govor mrznje ali aj ne kapiraju oni to. Samo zele da izlece svoj ekomplekse vredjajuci sve druge, posto su ih ucili da su mnogo jaki.
    (Delije Tirana, 10. oktobar 2019 16:11)

    # Link komentara

  23. U potpunosti se slazem sa Surbatoviem. Zvezda da odmah prestane sa namestanjem utakmica, sa vrsenjem pritiska na sudije, pranjem novca, politickim pritiscima preko vrha drzavne vlasti. Nakon svega napred iznetog da Partizan odmah prestane sa ukazivanjem nepravilnosti.
    (Cinik, 10. oktobar 2019 15:54

    Zamenio si timove alis sa obzirom na tvoj nik,to i ne cudi.Super sto ste poslali Uefi materijal da ih pregledaju,ako hoce da gube vreme na tako nesto ali ubrzo cete dobiti odgovor da ste upravo vi favorizovani i da ima mnogo vise situacija gde su vama sudije gledale kroz prste nego sto ste osteceni a kod Zvezde je obrnut slucaj.Dosudjena su joj dva penala,koja nisu postojala ali je zato visestruko ostecena za penale koji joj nisu svirani,ponisteb cist gol u derbiju,zaustavljene akcije u situacijama 1 na 1 sa golmanom,zbog nepostojecih ofsajda...i kada vam ljudi iz Uefa to dokazu,krenuce nova vasa izmisljotina u vezi Dejana Stankovica jer imate onog barona Pantica,koji nije sav svoj.
    (Najrealnije, 10. oktobar 2019 16:06)

    # Link komentara

  24. Tako je.
    Nismo isti.

    Nama drzava ne poklanja stadion i tutule ne osvajamo odlukama suda udruzunog rada.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 13:57)

    Opste je poznato da je Zvezda platila Marakanu,samo neznam cijim parama.Vi titule otimate.Posle 73 godine ste se setili da ste "osvojili" titulu posle rata.Izgleda da su svi bivsi zvezdini celnici glupi,samo je Tvorzic pametan.
     (Roki, 10. oktobar 2019 16:02)

    # Link komentara

  25. Činjenica je da je histerija i "mobilizacija" krenula kada se Partizan približio na 1 titulu od "stuba srBstva".
     (neznam pravopis, 10. oktobar 2019 16:01)

    # Link komentara

  26. Da su zivi pokojni Mitic i Bobek,mozda bi i uspeli da urazume ove usijane glave da prestanu sa saopstenjima i budalastinama,kao i da im za svaki izgubljeni bod neko drugi smestio ali bez njih nema vitestva.Sta reci kad u klubu i upravi imas nekog Pantica ili Vuletica,koji samo sire mrznju i pisu i izjavljuju budalastine a nista bolji nisu ni Vucelic,Vazura,Ilijev,Terzic...Malo bi i novinari trebali da ih ostave po strani i da ne prenose njihove idiotluke,da spuste tenziju.Ovako,ovi potpaljuju a navijaci,pogotovo klinci se loze i nastaje haosOcigledno je i da iz partizana organizuju tzv.botove,koji pisu svakojake nebuloze po svim portalima a zna se ko im to servira,klupska tv,koja se ne bavi svojim klubom,vec najvecim rivalom u ogromnoj vecini slucajeva.Bave se spinovanjima,zamenom teza i glume zrtvu,iako je bas suprotno.Kako objasniti da im na poslednjoj utakmici,sudija oprasta dva penala i umesto da pretrpe ubedljib poraz,oni krive sudiju za poraz,zbog penala koji je dosudjen,iako je postojao.
    (Objektivno, 10. oktobar 2019 15:59)

    # Link komentara

  27. U potpunosti se slazem sa Surbatoviem. Zvezda da odmah prestane sa namestanjem utakmica, sa vrsenjem pritiska na sudije, pranjem novca, politickim pritiscima preko vrha drzavne vlasti. Nakon svega napred iznetog da Partizan odmah prestane sa ukazivanjem nepravilnosti.
    (Cinik, 10. oktobar 2019 15:54)

    # Link komentara

  28. Čovek je i juče smirivao tenzije ali ti nisi u stanju to da shvatiš. Rekao je da se sumnjalo na nameštanje i dok je Partizan osvajao 6 u nizu, kao što se sumnja i danas kada Zvezda osvaja. Razumeš? Ne. Tada su sumnjali Zvezdaši, danas vi. Je l ti sad jasno šta je čovek rekao. Sve je isto, samo su uloge zamenjene. Naravno, ti se nećeš složiti, jer ste vi vašu dominaciju potvrdili u Evropi, Zvezda nije. Zvezda je samo uspela da prezimi u Evropi i da pobedi šampiona Evrope. Vi ste za vreme vaše dominacije uspeli da pobedite Šamrok i Zaglebje. Šta, niste ih pobedili? Ništa onda, zaboravi...
    (NoName, 10. oktobar 2019 14:20)

    Kojeg to sampiona Evrope je Zvezda pobedila?Ako mislis na Liverpul,kada ga je Zvezda pobedila,Liverpul nije bio prvak Evrope.
     (Roki, 10. oktobar 2019 15:54)

    # Link komentara

  29. Surbatovic je obrazovan, bio je direktor u Banci Inteza a to ne moze preko veze ili stranke i nikada nije bio vodja navijaca, vise su navijaci koristili njega zbog njegovog obrazovanja. (deki, 10. oktobar 2019 15:22)

    Hahaha slatko si me nasmejao.
    (Dragan, 10. oktobar 2019 15:50)

    # Link komentara

  30. Kada ćeš da shvatis više? Posle zvizduka Sudijske pištaljje nema regularnog Gola !!!!!
    (crni, 10. oktobar 2019 15:16)
    Ne vadite se na tehnikalije, svirao on ili ne, gol bi bio, pa bi bio, jer se sve desilo u sekundi. Mi smo osteceni, a vi kukate ovde od starta sezone. Zvezda dokazuje svoj kvalitet u Evropi protiv najboljih evropskih klubova. Radi ono sto vi nikada niste radili za vreme vase "dominacije" i to ne mozete da prihvatite, pa sad na silu pokusavate da nam narusite atmosferu.
    (Jones, 10. oktobar 2019 15:41)

    # Link komentara

  31. @vojska svoj gradila za PVO? Ili za minsko polje? Gradila je za svoj klub sasvim logicno.
    (Bob Sent Kler, 10. oktobar 2019 15:22)

    Nije gradila vojska vec drzava za potrebe vojske. Za sletove, rekreaciju oficira i sport.
    Stadion u vlasnistvu vojske.
    Da li Partizanu u APR pise vojska ili Partizan?
    Ako ste vojni klub, zasto vam ga onda vojska nije dala vec ON. Vojska se zestoko protivi toj odluci.
    Partizan je bio samo korisnik stadiona JNA i nista vise jer koliko taj stadion pripada tenkovskim jedinicama, PVOu, inzinjercima... toliko pripada i Partizanu. Ni manje ni vise. Ali neko je doneo odluku. Znas ko.
    Vojna imovina se uredno iole trzisnim cenama (naselje Vojvoda Stepa na primer) ali se ne poklanja.

    Razumes?
    (Bane, 10. oktobar 2019 15:39)

    # Link komentara

  32. cz gol u derbiju je cist prekrsaj nad golmanom, uvijek bio i bice.
    Ugazili smo vas, to je cinjenica kao i guranje cz bez imalo srama.
    Inđija, Napredak...
     (Lord, 10. oktobar 2019 15:39)

    # Link komentara

  33. Kafanska komisija u ponoc je poznata institucija koja donosi odluke. Kao i ona nocna sednica na Marakani.
    (Delije u krizi identiteta od 45e, 10. oktobar 2019 15:35)

    # Link komentara

  34. Najveća laž ponovljena hiljadu puta da je Vojvodina teško oštećena u finalu kupa 2011, dali su gol iz čistog ofsajda, Partizanu sviran penal čist kao suza, i onda Vojvodini kad nije sviran penal, Bata Kan-Kan oličenje poštenja naredio povlačenje sa terena.

    Tako je Partizan 20 puta mogao da ode sa terena kakvi su penali svirani Zvezdi, a Partizanu nisu, 22 godine!

    Vojvodina je pod Kan-kanom imala 70 penala za 5 godina, jedino što to malo ljudi prati.
     (©®7, 10. oktobar 2019 15:34)

    # Link komentara

  35. @Ono kad zvezdaši kmeče što Pantić snimq emisije na YOUTUBE KANALU, ALO.

    Izvolite, i snimajte vi emisije o fantastičnim golovima Pavkova iz 2 penala za 2 minuta.
    Ili kako golman Inđije žonglira loptu glavom u 91-om minutu umesto da je pusti u gol aut.
    Ili kako se rasklanja živi zid za "magiju Marina".

    Ih kad se setim kad je Milijaš igrao pa Majo Vujević je svirao po 15 faulova na 20-25m ne bi li ovaj dao gol, pa da ga prodaju u Vulvs, koja je to komedija bila. Pod Toletom.

    Ovi vaši truju sa pozicija u savezu, sudijskim komisijama itd itd, osveta loših đaka na delu...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (©®7, 10. oktobar 2019 15:16)


    Decko,

    ovde se prica o spustanju tenzija i prestanku sirenja mrznje!!!
    Zato se pominje Pantic a ne zbog lepih golova ili ljubavi prema klubu.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 15:31)

    # Link komentara

  36. Još jedan Terzin u FSS a priča o nekoj neutralnosti i smirivanju.Posle derbija ste velika većina pisali kako smo vas nadigrali i čestitali nam.
    Sutra izjava Terze o krađi i sve se okrenulo.Hoću reći da smo isti samo svi gledamo problem na način koji nama odgovara odnosno olakšava poraze.I vi i mi znamo da je Terza sramota za Zvezdu kao i Vučelić za Partizan.Svi smo mi navijači međusobno rodbina,kumovi,prijatelji a toliko jedni na druge bacamo negativnosti da je to već bolesno.Sve ovo gledam i pišem iz daleka jer u takvoj zemlji ne želim da moja deca žive.
    (Kaur, 10. oktobar 2019 15:24)

    # Link komentara

  37. Ljudi sta se svadjate, prvo Savez nije samo zvezdin nego ima i ljudi iz Partizana, Bjekovic, Tumba i Tole Karadzic, drugo Surbatovic je obrazovan, bio je direktor u Banci Inteza a to ne moze preko veze ili stranke i nikada nije bio vodja navijaca, vise su navijaci koristili njega zbog njegovog obrazovanja. Uvek se navlacilo za Zvezdu kao i za Partizan, sto je donekle i logicno imajuci u vidu da je jedan Juve to radio a o Barsi i Realu da i ne pricam. Problem grobara je sto su po njima u godinama njihove dominacije sve bilo posteno a sada je sve namesteno.Covek je lepo rekao, kako smo mi imali pravo da sumnjamo u vase titule nekada, tako mozete i vi sada i to nije nista sporno. Ali sta je vas sprecilo da dobijete Vozdovac ili TSC,pobedili ste ocajnu Zvezdu a ja kad bi znao da je istina ono sto sam cuo ali nemam dokaze, nikada vise ne bi usao na stadion. A cuo sam da se urgiralo odozgo da se Zvezda skloni
     (deki, 10. oktobar 2019 15:22)

    # Link komentara

  38. @ Nikola

    A vojska svoj gradila za PVO? Ili za minsko polje? Gradila je za svoj klub sasvim logicno.
    (Bob Sent Kler, 10. oktobar 2019 15:22)

    # Link komentara

  39. Ono kad zvezdaši kmeče što Pantić snimq emisije na YOUTUBE KANALU, ALO.

    Izvolite, i snimajte vi emisije o fantastičnim golovima Pavkova iz 2 penala za 2 minuta.
    Ili kako golman Inđije žonglira loptu glavom u 91-om minutu umesto da je pusti u gol aut.
    Ili kako se rasklanja živi zid za "magiju Marina".

    Ih kad se setim kad je Milijaš igrao pa Majo Vujević je svirao po 15 faulova na 20-25m ne bi li ovaj dao gol, pa da ga prodaju u Vulvs, koja je to komedija bila. Pod Toletom.

    Ovi vaši truju sa pozicija u savezu, sudijskim komisijama itd itd, osveta loših đaka na delu...
     (©®7, 10. oktobar 2019 15:16)

    # Link komentara

  40. 0
    Sunce moje, zvezda je imala manje suteva nego partizan golova, to je sustina. Jedini ko je opljackan na derbiju je FK Partizan jer je svom golmanu morao da plati dnevnicu i premije a slobodno je Stojkovic mogao taj dan da ode negde na Avalu da rostilja, niko ne bi primetio.(Igor, 10. oktobar 2019 14:49) Zvezdi je ponisten regularan gol pri rezultatu 0:0, sta bi bilo posle, ne moze da znamo, jer smo osteceni. A to sto vam je golman pogresio u jedinoj situaciji koju je imao na mecu, je vas problem. Mogao je slobodno na tom rostilju i sudiju da ugosti, jer bez njega ne bi bilo premija.
    (Jones, 10. oktobar 2019 14:58)
    Kada ćeš da shvatis više? Posle zvizduka Sudijske pištaljje nema regularnog Gola !!!!!
    (crni, 10. oktobar 2019 15:16)

    # Link komentara

  41. "U novijoj istoriji" gospodarov starer pack u svim izjavama za javnost
     (Nemanja, 10. oktobar 2019 15:13)

    # Link komentara

  42. Slika najbolje govori.. A oni nama transparent 15-1.. Sve se ovde vidi...
    (Vetar u ledja.., 10. oktobar 2019 15:13)

    # Link komentara

  43. Sunce moje, zvezda je imala manje suteva nego partizan golova, to je sustina. Jedini ko je opljackan na derbiju je FK Partizan jer je svom golmanu morao da plati dnevnicu i premije a slobodno je Stojkovic mogao taj dan da ode negde na Avalu da rostilja, niko ne bi primetio.
    (Igor, 10. oktobar 2019 14:49)
    Ne pravite se ludi kad niste.
    (Voždovac, 10. oktobar 2019 15:12)

    # Link komentara

  44. @Posle utakmice sa OFK 6:2 (0:2), kada je u prvom poluvremenu trebalo biti 0:5. Igrači OFK samo što sami sebi nisu davali golove u drugom delu.
    Hajde da se ne lažemo, dva penala za 2 minuta da bi Zvezda pobedila, pa o poslednjoj utakmici i da ne pričamo ... i penal protiv Partizana ...
    Smešan je i Šurbatović i slepci koji tvrde da je to fudbal.
    hajde da ćutimo da bi Zvezda bila šampion ...
    NEĆEMO
    (Dejan, 10. oktobar 2019 15:02)

    Може и тако а може као и у финалу купа Партизан - Војводина.
    (Томислав, 10. oktobar 2019 15:10)

    # Link komentara

  45. @Neka se obrati zvezda nekoj kafanskoj komisiji da joj dodeli jos 4 titule i sve ok. Da se smire tenzije.
    (Delije geometri, 10. oktobar 2019 14:42)

    A da se obratimo sudu udruzenog rada?


    Pali li to?
    Reci iz licnog iskustva.
    (Branimir Popović, 10. oktobar 2019 15:09)

    # Link komentara

  46. Najbolje da cutimo dok nas kradete.
    (Pobuna robova, 10. oktobar 2019 13:35) A vama ne sede lopovi u upravi? Svi su vasi bili postenjacine?
    (ko-ometator, 10. oktobar 2019 15:08)

    # Link komentara

  47. Posle utakmice sa OFK 6:2 (0:2), kada je u prvom poluvremenu trebalo biti 0:5. Igrači OFK samo što sami sebi nisu davali golove u drugom delu.
    Hajde da se ne lažemo, dva penala za 2 minuta da bi Zvezda pobedila, pa o poslednjoj utakmici i da ne pričamo ... i penal protiv Partizana ...
    Smešan je i Šurbatović i slepci koji tvrde da je to fudbal.
    hajde da ćutimo da bi Zvezda bila šampion ...
    NEĆEMO
    (Dejan, 10. oktobar 2019 15:02)

    # Link komentara

  48. Neka se obrati zvezda nekoj kafanskoj komisiji da joj dodeli jos 4 titule i sve ok. Da se smire tenzije.
    (Delije geometri, 10. oktobar 2019 14:42)

    Tenzije ce se smiriti ali vasi kompleksi nikada
     (Tito partija crno bela SNS armija, 10. oktobar 2019 14:59)

    # Link komentara

  49. Sunce moje, zvezda je imala manje suteva nego partizan golova, to je sustina. Jedini ko je opljackan na derbiju je FK Partizan jer je svom golmanu morao da plati dnevnicu i premije a slobodno je Stojkovic mogao taj dan da ode negde na Avalu da rostilja, niko ne bi primetio.
    (Igor, 10. oktobar 2019 14:49)
    Zvezdi je ponisten regularan gol pri rezultatu 0:0, sta bi bilo posle, ne moze da znamo, jer smo osteceni. A to sto vam je golman pogresio u jedinoj situaciji koju je imao na mecu, je vas problem. Mogao je slobodno na tom rostilju i sudiju da ugosti, jer bez njega ne bi bilo premija.
    (Jones, 10. oktobar 2019 14:58)

    # Link komentara

  50. Neka se obrati zvezda nekoj kafanskoj komisiji da joj dodeli jos 4 titule i sve ok. Da se smire tenzije.
    (Delije geometri, 10. oktobar 2019 14:42)

    Jes, pa da nas posle optužujete kako smo vam preoteli Sud udruženog rada, koji je baš na zasedanju u jednoj čuvenoj gradskoj kafani doneo vama dve titule.
    To je neotudjivi deo vašeg identiteta, tako da nećemo da diramo u vaše svetinje.
    (Negativni, 10. oktobar 2019 14:58)

    # Link komentara

  51. Naigrao se partizan ovakvih meceva, ne brinite. Ova novija istorija se pominje u drugom taboru, a i kod jos jedne osobe.. Al ne mogu da se setim koje..
     (Nemanja, 10. oktobar 2019 14:57)

    # Link komentara

  52. Nesmem ni da pomislim šta bi se desilo da i Zvezda napravi niz od 6 uzastpnih titula,
    jer nema šanse da su sve Partiznove titule poštene i lepo reče čovek ako vi sumnjate u naše što i mi nebismo u vaše.
    Samo se setite ko je bio Đurić u Partiznu to sada Terzić u Zvezdi sve je isto samo su se uloge zamenile.
    (geak, 10. oktobar 2019 14:56)

    # Link komentara

  53. @Stadion vam je poklonjen kao i nama,mada i jedni i drugi smo te stadione odrzavanjem i ulaganjem zasluzili.
    A sto se tice poklanjanja titule i tu bih se zapitao da li govoris istinu, dve titule u domacem prvenstvu prosle godine te demantuju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (as, 10. oktobar 2019 14:31)

    Nece biti da je isto.
    Kada je zisana Marakana, grasjevinaka dozvola, upotrebna dozvola, svi papiri, dokumentacija...bila ja na Zvezdino ime i zidano je za Zvezdu... uz malecku pomoc "ciglica" a JNA je zidan stopostotno za potrbe vojske od strane drzave bez dinara dobrovoljnog priloga. Vojska odrzavala, vojska nije placala poreze i racune (oslobodjena zakonom) a Partizan bio samo korisnik. I na kraju NEKO korisniku, podstanaru poklanja tudj stadion.
    Dve titule ste dobili odlukama suda udruzenog rada. Dve titule su oduzete drugim klubovima. Zvezdina titula iz 1945. nije nikome oduzeta a odluku je doneo ipak neki sportski organ a ne socijalisticki sud. Sto se mene tice mogli su da tu titulu daju i Spattaku ali pienta je da vese sudske titule i nasa iz 1946. nemaju ni trunku slicmosti.

    Sportski pozdrav.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 14:54)

    # Link komentara

  54. Ako tako govori Jovan Šurbatiović onda je u redu...
    (glasnik, 10. oktobar 2019 14:50)

    # Link komentara

  55. Zvezda ne sme da cuti kad nas kradu, kao u derbiju kad su nam ponistili cist gol i jos pravdaju time kako nismo imali sut. Kao da moras da sutnes 5 puta da bi stekao pravo da ti priznaju gol, a ako das iz prvog, ne vazi. Nije mi jasno zasto iz Vozdovca cute na onaj pokusaj kradje u nedelju. Jesu pobedili zasluzeno, moglu su u ubedljivije, ali su osteceni za dva penala(faul Milenkovica i ruka Natha).
    (Jones, 10. oktobar 2019 14:35)
    Sunce moje, zvezda je imala manje suteva nego partizan golova, to je sustina. Jedini ko je opljackan na derbiju je FK Partizan jer je svom golmanu morao da plati dnevnicu i premije a slobodno je Stojkovic mogao taj dan da ode negde na Avalu da rostilja, niko ne bi primetio.
    (Igor, 10. oktobar 2019 14:49)

    # Link komentara

  56. Nek Zvezda odigra jednu utakmicu bez sklanjanja protivnika i sudijskog nameštanja, pa neće biti tenzije.
    (Perica, 10. oktobar 2019 13:41)

    Odigrala protiv copenhagena, young bojsa, olympiakosa, liverpoola. Mada mozda je i klop naredio da se van dijk skloni. Nikad se ne zna...
    (Kg, 10. oktobar 2019 13:59)
    sa partizanom si zaboravio.
     (pgz!, 10. oktobar 2019 14:47)

    # Link komentara

  57. Partizanovci jeste tacno je da zvezdi se zmuri na jedno oko u srpskoj ligi ali braco oni u evropi beleze neverovatne rezultate. Ej prosle god Lvp,Psz, Napoli i evo ove god dobri opet. Oni nekako imaju to nesto u evropi i pobede nekog velikana i mogu da pricaju narednih 10 god o tome, sto mi ne pobedimo ko nam kriv . Zato ove god ajde da damo sve na evropu pa da imamo i mi o cemu pricati. A vi zvezdasi priznajte da je partizan ove god dobar i da igra lepo i napadacki, brz fudbal i da smo vas rasturili u derbiju. I vi se skoncentrisite u evropi sto vise sad je odlicna prilika i za vas i za nas a prepucavanja u ligi manite. Uostalom ove god liga je konacno malo bolja i daj boze da osvoji neko treci a mi da igramo sa sto jacim u evropi mozda oboje do osmime finala da idemo. Srdacan pozdrav
    (Cisse 9, 10. oktobar 2019 14:45)

    # Link komentara

  58. Neka se obrati zvezda nekoj kafanskoj komisiji da joj dodeli jos 4 titule i sve ok. Da se smire tenzije.
    (Delije geometri, 10. oktobar 2019 14:42)

    # Link komentara

  59. Ali vama nisu ponistili gol,sudija je odmah svirao faul. Niste mi jasni
     (X, 10. oktobar 2019 14:42)

    # Link komentara

  60. I to je generalni sekretar FSS.......sramna izjava juce,kontradiktorne izjave danas.Sramota.I da ja kao navijac slusam takvog coveka.Ko takve uvede u Savez.Mozda onaj sto je u ponoc smenio zvezdinu upravu.
    (Samo se on trebao javiti, 10. oktobar 2019 14:36)

    # Link komentara

  61. Zvezda ne sme da cuti kad nas kradu, kao u derbiju kad su nam ponistili cist gol i jos pravdaju time kako nismo imali sut. Kao da moras da sutnes 5 puta da bi stekao pravo da ti priznaju gol, a ako das iz prvog, ne vazi. Nije mi jasno zasto iz Vozdovca cute na onaj pokusaj kradje u nedelju. Jesu pobedili zasluzeno, moglu su u ubedljivije, ali su osteceni za dva penala(faul Milenkovica i ruka Natha).
    (Jones, 10. oktobar 2019 14:35)

    # Link komentara

  62. Vrlo se lako da srediti ova napeta situacija
    prvo -uvesti Var, tada ofsajd, da li je lopta prešla liniju i da li se igrač bacio sam u bunar i za to dobije penal...neće biti više pitanje sudijskog uverenja, tj da im verujemo na reč...dovoljno od vara...nego lepo pogledaš i vidiš...pa nek traje utakmica do 3eg dnevnika...bolje nego da mi Obradović kaže majke mi nije izašla...
    drugo - pošto se Partizan jedini vidim buni za suđenje, nama neka sude strane sudije, a svim ostalim klubovima koji koliko vidimo kažu da je stanje redovno i odlično, da samo Partizan talasa, inače bi bila idila... njima da nastave da sude Piper i ekipa...
    treće - prestati klubovima davati i jedan jedini eur...i zvaničnim i sumnjivim kanalima... doneti odmah odluku da svi klubovi moraju biti privatizovani u roku od 6 meseci...
    Striktno se pridržavati zakona koji već postoje
    i eto fudbala bez tenzija
     (hoćemo var u "super ligi" povilo, 10. oktobar 2019 14:33)

    # Link komentara

  63. Krademo!? Pa, tek je pocelo, spremite se, jos 10-15 godina da vas "krademo".
    (Stari cigan, 10. oktobar 2019 14:32)

    # Link komentara

  64. Nama drzava ne poklanja stadion i tutule ne osvajamo odlukama suda udruzunog rada.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 13:57)

    Stadion vam je poklonjen kao i nama,mada i jedni i drugi smo te stadione odrzavanjem i ulaganjem zasluzili.
    A sto se tice poklanjanja titule i tu bih se zapitao da li govoris istinu, dve titule u domacem prvenstvu prosle godine te demantuju.
     (as, 10. oktobar 2019 14:31)

    # Link komentara

  65. Jedino posteno prvenstvo je kada u upravi Partizana sede predsednici drugih klubova i predsednik FSS Tole.

    A ako ni to ne upali na scenu stupa sud udruzenog rada.
    (Bakica, 10. oktobar 2019 14:28)

    # Link komentara

  66. Juče najsramnija izjava ovog ovde gospodina a danas da se urazumimo.Gospodine Šurbatoviću ipak vi treba da se urazumite.
     (Ma jok, 10. oktobar 2019 14:27)

    # Link komentara

  67. Djura ce da ti oprosti sto te je tukao, je l tako?... Vucic sam kaze na televiziji 2016. da je "drzavna pomoc Zvezdi visestruko veca nego Partizanu", potrazite ima svuda ta izjava, Mrakic i Babarogic sede u upravi Zvezde?!, 23 godine se ne svira penal za Partizan u derbijima a za Zvezdu i po dva... I onda da se cuti zbog interesa srpskog fudbala? Pa prestanite da saljete sudije da tako ocigledno kradu i zasipate Zvezdu parama poreskih obveznika i niko se nece buniti. Da li je Partizan pravio ikakav problem kada je Zvezda imala bolji tim (sedamdesetih, pocetkom devedesetih)? Ali ovo sada je prevrsilo meru...
     (nebojsa, 10. oktobar 2019 14:24)

    # Link komentara

  68. Čovek koji je nekada bio deo Crvene zvezde, a sada visoki funkcioner FSS, poziva fudbalsku javnost da zažmuri i sa odobravanjem prihvati dosad neviđenu otimačinu... To bi vama najviše odgovaralo, da se svi pravimo da ne vidimo šta se dešava i koliko se jedan klub gura dok se ostalima vezuju ruke. Na svakoj važnijoj funkciji postavili su svoje ljude, Kokeza predsednik FSS, Binić zadužen za sudijsku organizaciju, evo ga Šurbatović gen. sek. FSS... Svi oni su piuni jednog kluba i tu su da legalizuju ovo razbojništvo u domaćem fudbalu.
     (Del Piero#10, 10. oktobar 2019 14:24)

    # Link komentara

  69. Danas smiruje tenzije, a juče ih potpaljuje. Danas Partizan valja jer donosi bodove srpskom fudbalu, a juče ne valja jer ugrožava "njegov" klub. Dokle god ovakvi ljudi bili na bilo kakvim bitnijim položajima u Srbiji, nama bolje neće biti.
    (železničar, 10. oktobar 2019 13:28)

    Čovek je i juče smirivao tenzije ali ti nisi u stanju to da shvatiš. Rekao je da se sumnjalo na nameštanje i dok je Partizan osvajao 6 u nizu, kao što se sumnja i danas kada Zvezda osvaja. Razumeš? Ne. Tada su sumnjali Zvezdaši, danas vi. Je l ti sad jasno šta je čovek rekao. Sve je isto, samo su uloge zamenjene. Naravno, ti se nećeš složiti, jer ste vi vašu dominaciju potvrdili u Evropi, Zvezda nije. Zvezda je samo uspela da prezimi u Evropi i da pobedi šampiona Evrope. Vi ste za vreme vaše dominacije uspeli da pobedite Šamrok i Zaglebje. Šta, niste ih pobedili? Ništa onda, zaboravi...
     (NoName, 10. oktobar 2019 14:20)

    # Link komentara

  70. Konkretno, Partizan da se urazumi posto sva histerija ide sa njihove strane
    (delija, 10. oktobar 2019 13:23)

    Histerije niti bilo kakve tenzije ne bi ni bilo da vi toliko ne kradete. Zar treba ćutimo na vašu otimačinu? Dobar ti je rezon, nema šta. Objektivnost nula.
     (železničar, 10. oktobar 2019 14:18)

    # Link komentara

  71. Pa prestanite da kradete i problem je rešen!
    (Marko Niš, 10. oktobar 2019 13:49)

    Tacno...dosta vise partizanskim kradjama
    (Tito partija crno bela SNS armija, 10. oktobar 2019 14:03)

    Baš me interesuje kako si izvukao zaključak o tome ko krade pa da udariš repliku? Možda ligu sačinjava 16 klubova koji bi da se takmiče u regularnim uslovima? Ili možda grešim ima ih 2, jedan krade a drugi je kao konkurencija, pa sad ovom prvom smeta drugi što se buni na kradju, a ostale izgleda ko...
     (Marko Niš, 10. oktobar 2019 14:16)

    # Link komentara

  72. Izgleda da bi Partizan i ne samo Partizan nego i ostali klubovi trebali da cute dok nas vodjina mezimica krade na svakoj utakmici! Sta reci osim sramota, ovaj do juce visio na sipci na severu, a sad kao spusta tenzije...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 10. oktobar 2019 14:10)

    # Link komentara

  73. A da se JSD obrati sudu udruzenog rada?

    Tamo su stari znanci. Proverena sema da se birokratskom odlukom neutralisu neuspesi na terenu i dobije na poklon titula...
    (Borko, 10. oktobar 2019 14:09)

    # Link komentara

  74. Urazumite se, jer to 15. mesto donosi mnogo evra za čelnike klubova, navijačke frakcije i razne menadžere.
    (Ja, 10. oktobar 2019 14:07)

    # Link komentara

  75. Pa prestanite da kradete i problem je rešen!
    (Marko Niš, 10. oktobar 2019 13:49)

    Tacno...dosta vise partizanskim kradjama
     (Tito partija crno bela SNS armija, 10. oktobar 2019 14:03)

    # Link komentara

  76. @pobuna robova Da, da ćutite. Ćutali ste dok ste vi krali. Tj niste ćutali, pevali ste Toletu.
    (Author, 10. oktobar 2019 14:01)

    # Link komentara

  77. Nek Zvezda odigra jednu utakmicu bez sklanjanja protivnika i sudijskog nameštanja, pa neće biti tenzije.
    (Perica, 10. oktobar 2019 13:41)

    Odigrala protiv copenhagena, young bojsa, olympiakosa, liverpoola. Mada mozda je i klop naredio da se van dijk skloni. Nikad se ne zna...
    (Kg, 10. oktobar 2019 13:59)

    # Link komentara

  78. (Straight Outta München,

    Da je sve po pravilima,sada tvoja zvezda bi bila 4ta na tabeli.Sudije su do ovog 11 kola direktno donele zvezdi bar 5 bodova,indirektno,(preko Partizana) jos 5,i to najmanje.Pa nek se fudbal igra .....
    Partizane podrska !!!Za spas fudbala !
    (Pterodaktil, 10. oktobar 2019 13:57)

    # Link komentara

  79. @Nismo ISTI!!! Samo Partizan!!!
    (VARao vas je neko da ste bitni, 10. oktobar 2019 13:47)

    Tako je.
    Nismo isti.

    Nama drzava ne poklanja stadion i tutule ne osvajamo odlukama suda udruzunog rada.
    (Nikola, 10. oktobar 2019 13:57)

    # Link komentara

  80. FK Crvena Zvezda = FK Srbija :)

    Sve receno... nije potrebno nista vise dodati. :)
    (Objektivno o fudbalu, 10. oktobar 2019 13:57)

    # Link komentara

  81. "u novijoj istoriji..."
    (Globtroter, 10. oktobar 2019 13:51)

    # Link komentara

  82. Pa prestanite da kradete i problem je rešen!
     (Marko Niš, 10. oktobar 2019 13:49)

    # Link komentara

  83. Cudni su ovi grobari...

    Kada drzava poklanja stadion-Hvala Aco
    Kada drzava placa licencu-Hvala Aco

    A kada puknu od (ostecenog) Vozdovca onda drvlje i kamenje. Smeta sto je Surbatovic cigan u FSS ali ne smetaju Tole,Bjeka, Tumba... bitno da se dize galama i pravi pritisak da bi se unapred sprecio neki novi kiks njihovog kluba. A JNA zjapi prazan.
    (Vladimir Peric, 10. oktobar 2019 13:48)

    # Link komentara

  84. Ne ne ne. Ne stavljajte nas u isti kos sa komsinicom. Neka ona smiri histeriju u pokusaju pravljenja nove lazne istorije i neka nas se mana i ne vredja, a mi cemo lako. Nismo ISTI!!! Samo Partizan!!!
    (VARao vas je neko da ste bitni, 10. oktobar 2019 13:47)

    # Link komentara

  85. da biste vi igrali te meceve, ostali klubovi su morali da budu unisteni, osakaceni, ugaseni. i jos se time hvalite...
     (kolac, 10. oktobar 2019 13:46)

    # Link komentara

  86. "Imali smo informacije da će to da se desi"

    "Mi smo bili uvereni da će utakmica da se odigra na radost srpskog življa u Zvečanu i šire", rekao je Šurbatović u Jutanjem programu TV Prva.

    U istom minutu, isti čovek izgovara ove rečenice...
    Kao što neki rekoše, još jedna pobeda... Važno je da se niz pobeda ne prekida... Bravo!!!
     (Vladavina, 10. oktobar 2019 13:44)

    # Link komentara

  87. Ti ces da krades a ja cu da cutim....
     (Ja i Teletabis Pusimo Kanabis, 10. oktobar 2019 13:44)

    # Link komentara

  88. pa kad bi zabranili panticu da izjavljuje sve ono, da poziva da navijaci ustanu da brane klub, a ustvari brane njihove stolice. Liku treba odgledati emisije u prethodnih godinu dana i podneti tuzbu, pa nek se pusi. Ne razmisljaju do kakvih incidenata ove sve moze da dovede, sve dok se ne daj Boze nesto desi.Ali on i Vuletic krivicu nece preuzeti u tom slucaju. Smeta im tenk, smeta Gazimestan, da Zvezda uradi neki veci parking, oni bi se bunili kako oni to nemaju itd itd...
     (sssss, 10. oktobar 2019 13:43)

    # Link komentara

  89. Nek Zvezda odigra jednu utakmicu bez sklanjanja protivnika i sudijskog nameštanja, pa neće biti tenzije.
    (Perica, 10. oktobar 2019 13:41)

    # Link komentara

  90. Jovane, uvek i samo uvek protiv CZ...
    Pa nikad ne stigli do 15. mesta
    (Tiko, 10. oktobar 2019 13:39)

    # Link komentara

  91. Kosovo je,po ustavu Srbije,po rezoluciji 1244,po medjunarodnim normama i pravu,sastavni deo Srbije.Kup je,kod nas i u Evropi,najmasovnije nacionalno takmičenje.Svi klubovi sa Kosova imaju pravo ucesca u kupu.
    Ako je sport bez politike,šta sad tu nije jasno?
    (Djed Gavrilo, 10. oktobar 2019 13:38)

    # Link komentara

  92. Koja glupost, Partizanov najvažniji meč je bio onaj protiv Reala a Zvezdin protiv Olimpika. Ovo je bitno samo da bi im bilo lakše da sutra uđu u kvalifikacije za ono takmičenje koje su nekad osvojili/imali šansu da osvoje. Vama je bitno da bi ste nastavili da se grebete za lovu.
    (Ray Donovan, 10. oktobar 2019 13:37)

    # Link komentara

  93. Konkretno, Partizan da se urazumi posto sva histerija ide sa njihove strane
    (delija, 10. oktobar 2019 13:23)

    Najbolje da cutimo dok nas kradete.
    (Pobuna robova, 10. oktobar 2019 13:35)

    # Link komentara

  94. Danas smiruje tenzije, a juče ih potpaljuje. Danas Partizan valja jer donosi bodove srpskom fudbalu, a juče ne valja jer ugrožava "njegov" klub. Dokle god ovakvi ljudi bili na bilo kakvim bitnijim položajima u Srbiji, nama bolje neće biti.
     (železničar, 10. oktobar 2019 13:28)

    # Link komentara

  95. На који начин да се све уразими када Жељко Пантић бљује отров сваке недеље.
    Како се уразумити када се Вулетић понаша као размажено и увређено дериште коме је битна једино противничка штета?
    Звучи парадоксално и шизофрено али ВАзура, Терза, Вучела... су синоним нормалности у односу на двојцу горепоменутих.

    Држава даје лову и једнима и другима...и стадионе и лиценце. Савез подељен на пола (чији су Бјека, Тумба, Толе... а чији Шурбатовић, Пантела), јужна трибина на три или више делова.

    Не знам да ли је за јаку Звезду потребан јак Партизан и обратно, али ситуација је јако болесна и мора се решавати.
    (Видоје, 10. oktobar 2019 13:25)

    # Link komentara

  96. Konkretno, Partizan da se urazumi posto sva histerija ide sa njihove strane
    (delija, 10. oktobar 2019 13:23)

    # Link komentara

  97. Da se urazumimo ? Mi ? A sta je sa tobom ? Izjavio si :
    "....Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije. Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom", izjavio je Šurbatović, a prenosi Tanjug...."

    Mi da se urazumimo ? Da spustimo tenzije ? Ko je sledeci "glas razuma " ? Savija ?
    (nije bitno, 10. oktobar 2019 13:22)

    # Link komentara

  98. Reče bivši navijač sa severne šipke....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. oktobar 2019 13:03

    Vi grobari ste na sigurnom putu da ugrobarite svoj klub, umesto da gledate kako da popravite situaciju posle poraza od recimo Vozdovca, vama su svi drugi krivi osim vas, kriva vam je CZ sto dajete gol u 91, pa ga onda primite u 96. Kriva vam je CZ koja prizna da ste bili bolji u derbiju. Kriva vam je CZ sto imate 30 frakcija navijaca. CZ ide svojim putem, trecu godinu smo u grupnoj fazi, imamo svake godine pobede u tim grupama. Gledajte u svoje dvoriste.
    Krive vam sudije koje poniste cist gol u derbiju. Samo ste vi ispravni i posteni. Kriva vam je CZ sto platite igraca 1.8 miliona evra pa ga posaljete na pozajmicu. Kriva vam je CZ....
    (Straight Outta München, 10. oktobar 2019 13:20)

    # Link komentara

  99. nisu samo Trepča i Mokra Gora naši klubovi sa KIM.

    naša je i Priština i Lirija i svi klubovi koji su postojali do 1999. godine tamo.
     (Dušan, 10. oktobar 2019 13:19)

    # Link komentara

  100. Kakav licemer. Juce je svojom izjavom dodatno podigao tenzije, izazvao bes i time pokazao svoje pravo lice a danas poziva na smirivanje. On, ej On, bivsi vodja sa severa i politicar u pokusaju.
    (Toske, 10. oktobar 2019 13:19)

    # Link komentara

  101. Pa dobro Partizan onako...
     (4k4.Dex, 10. oktobar 2019 13:18)

    # Link komentara

  102. Do 5.oktobra vodja navijača! a posle u FSS...tragikomedija...cirkus
     (?, 10. oktobar 2019 13:17)

    # Link komentara

  103. Jos jedan poslusnik
    (Steva, 10. oktobar 2019 13:10)

    # Link komentara

  104. “Mi moramo da se ponašamo u skladu sa pravilima.”....
    -Ne razume se u pravila.Vođa navijača ....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. oktobar 2019 13:07)

    # Link komentara

  105. Reče bivši navijač sa severne šipke....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. oktobar 2019 13:03)

    # Link komentara

  106. Za dve do tri godine bice nam bolje!
    gospodare, gospodare koliko ima sati...
     (Mita, 10. oktobar 2019 13:00)

    # Link komentara