1. ne malerisite... tako ste i prosle godine
    (duh koji hoda, 11. novembar 2019 17:49)

    # Link komentara

  2. ...na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede..
    (Ivan Veljković, 7. oktobar 2019 17:43)

    1. "na jedvite jade"!? Šta si ti gledao? Gol jesu srećno dali, ali ostatk utakmice...ma...kome ja objašnjavam. Čisto informativno, Liverpool na toj utakmici nije nastupio u crvenim dresovima.

    2. Lester je ekipa koja će se ove sezone itekako boriti da uđe u top6 i ubeđen sam da će nekome od tzv. velikih 6 poremetiti planove. Imaju ozbiljan tim, ozbiljnog trenera i vrlo lako se može desiti da pojedeš svoje reči na kraju sezone. Na kraju krajeva, i da je ostalo 1:1, to ne bi bila bruka (i imali bi leppih 6 bodova prednosti).
    (dupli_kantar, 7. oktobar 2019 22:02)

    # Link komentara

  3. Jedna kratka analiza:

    Kada je Liverpul u januaru otišao na plus 7, išli smo u gostima Sitiju koji je imao meč manje.
    Sada je plus 8, i jednak broj mečeva.

    Dalje, Liverpul je odigrao dva meča protiv ekipa iz TOP 6, Siti je odigrao jedan. Ono što je važno, do medjusobnog susreta 10. novembra, Liverpulu će to biti 5. meč protiv TOP 6, i time će završiti sa njima do 2020, a Sitiju tek drugi.

    Dakle, Sitijevih prvih 10 utakmica NA PAPIRU je lako, ali su već ispustili 8 poena.

    Dug je put, tek je oktobar, ali 8 bodova je jako fina prednost za održavanje. Siti je imao povrede, ali i mi igramo 8 utakmica sa rezervnim golmanom, ipak osjeća se da je Siti ranjiv, pogotovo sa odbranom gdje su Fernandinjo i Otamendi, Kanselo koji je više krilo i Zinčenko.

    Liverpul će nakon pauze čekati mečevi: Junajted u gostima, Totenhem kući, Aston Vila u gostima, i Mančester Siti kod kuće. Nakon toga, biće mnoge stvari mnogo jasnije. Siti sljedeći meč gostuje Kristal Palasu.
     (darre, 7. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  4. Ne treba žuriti sa tvrdnjama da je Liverpul već sada šampion Engleske posle 8 odigranih kola i velikih 8 bodova prednosti nad jedinim konkurentom za titulu Mančester Sitijem koji je napravio par neočekivanih kikseva. A zašto ne treba žuriti? Pa zato jer ima još dosta do kraja prvenstva i zato jer je i prošle sezone negde na polovini lige Liverpul imao ogromnih 7 bodova prednosti nad Mančester Sitijem pa svi dobro znamo na koji način se sve to okončalo na kraju. Daleko je kraj prvenstva. Ima još mnogo mečeva do kraja lige. A Liverpul je već sada u poslednja dva kola pokazao da i te kako može da kiksne, na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede! Dakle pitanje je trenutka kada će pljusnuti o tle i to svom žestinom, i samo da Građani malo povežu svoje redove i uđu u onu njihovu prepoznatljivu seriju i eto ih ponovo na vrhu!
    (Ivan Veljković, 7. oktobar 2019 17:43)

    # Link komentara

  5. ako siti opet bude imao 18 pobjeda u drugi dio sezone kao lani liverpul sigurno nece osvojiti ligu osim ako do tad ne stvori prednost od nekih 15bodova sto je suludo...po mom skromnom misljenju i ubjedjenju liverpul je i proslu polusezonu odigrao sampionski, 46osvojenih od mogucih 57 je, uz prednost od 7 bodova iz prve polusezone trebala da garantuje titulu ali se ocigledno protiv nekih stvari nije moglo. liverpul je cijelu proslu sezonu imao 3 REALNA rezultatska kiksa (west ham, lester i poraz na etihadu, bod kod arsenala, celsija, evertona i junajteda te kuci sa sitijem tesko da mozete nazvati kiksom). klopu je sada iskustvo na strani i zna da nece moci da kalkulise i nada se da ce recimo junajted ili celsi otkinuti koji bod sitiju nego se uzdaj u se i svoje kljuse. bez obzira na to ipak mislim da ce liverpulu jos 22 pobjede, uz uslov da bar jedna bude protiv sitija donijeti premier ligu...
     (rogh, 7. oktobar 2019 16:19)

    # Link komentara

  6. Vidim da ovde mmogo njih pise kako je u engleskoj sve regularno i da je prerano za ocenu da li neko moze do titule.
    Ja imam neko malo drugacije misljenje. Jeste tamo sve dosta sredjenije i regularnije, ali ipak.. mislim da marketing igra veliku ulogu. Za Ligu je bila velika stvar da pre par sezona osvoji Lester. Ogromna stvar i ubedjen sam da je bilo pomoci.
    Sada je bitna stvar da posle toliko vremena, decenija, osvoji Liverpul. Jednistavno to su znacajne stvari za imidz lige i mislim da ce imati pomoc na svojoj strani. Ne veliku i mozda ne toliko primetnu ali za vec tako jak i uigran tim mislim sasvim dovoljnu.
     (*profesor*, 7. oktobar 2019 15:42)

    # Link komentara

  7. red je vise da osvoje prvenstvo
     (neko, 7. oktobar 2019 14:56)

    # Link komentara

  8. ima jedna dobra fora 
    junajtedov smajhel 
    je napravio sina koji je osvojio PL 
    a Liverpul jos nije
    (Jamie Vardy, 07. oktobar 2019 13:51)

    Ima jos jedna fora, Liverpul nema Smajhela.
     (Bodibond, 7. oktobar 2019 14:28)

    # Link komentara

  9. Ливерпул шампион,изразит фаворит.
    (артиљерац, 7. oktobar 2019 14:16)

    # Link komentara

  10. neće
     (Bard Živa, 7. oktobar 2019 14:12)

    # Link komentara

  11. Po meni je Siti jači tim, jesu kiksnuli ali nema veze. Moraće i Liverpul da kiksne par puta jer je to neminovno pogotovo u delu oko Božića kada ce se ogledati dužina klupe Sitija koji takodje nemaju nešto jaku klupu, ali svakako jaču od Liverpula. Videcemo na kraju, nisam navijac nijednih, tako da se radujem dobroj borbi do kraja :)
    (kako da ne, 7. oktobar 2019 14:00)

    # Link komentara

  12. Meni je najstrasnije od svega da je onaj Van dajk kandidat za najboljeg igraca na svetu :(
     (Sasa, 7. oktobar 2019 13:55)

    # Link komentara

  13. ima jedna dobra fora
    junajtedov smajhel
    je napravio sina koji je osvojio PL
    a Liverpul jos nije
     (Jamie Vardy, 7. oktobar 2019 13:51)

    # Link komentara

  14. @(rwq, 7. oktobar 2019 12:13)

    Ma,da bre. Izuzetno je kompetitivno igrati LS sa timovima poput Lila,Nice, Njukasla, Totenhema, Volsburga,Hofenhajma, Viljareala,Brage, Sosijedada, Atalante...i to na ustrb Zvezde,Partizana, Sparte Prag, Legije, Steaue... Toliko je komeptitivno da je takav "kompetitivni" UEFA sistem od ekipa poput Ajaksa ili Benfike naravio prosecne evro klubove kojima je uspeh da prodju grupu,a od Celsija,PSZ-a ili cak i Atletiko Madrida (ciji sam simpatizer) napravio SILE. Danasnja deca (mozda cak i poput tebe) ni ne znaju da su to do skoro bili izuzetno prosecni timovi cak i za svoje lige. Uzdigli su se tako sto im je sistem godinama omogucavao da kao drugi,treci ili cetvrti igraju LS i zgrcu milione. A,sve na ustrb sampiona iz ostatka Evrope (istocne,jugoistocne, srednje,severne)
    Ali nemoj da se brines i nerviras, nece UEFA nikada vratiti na staro,kako i treba da bude,jer bi najbogati klubovi momentalno napustili UEFA takmicenja i organizovali svoju ligu.I ovako ih stalno cimaju. Ja to samo pricam onako,da se zna,da mladji znaju da je npr. Totenhem jedna prosecna evro ekipa bez ikakvih ozbiljnih uspeha poslednjih 50 godina kako u Evropi,tako i u PL.
    (Slobodni Klikeri, 7. oktobar 2019 13:07)

    # Link komentara

  15. Ovo kolo u poslednjim sekundama pobeda, prošlo kolo pobeda posle ogromne greške golmana. S druge strane Siti gubi na svom od Vulvsa. Liverpul ako ove sezone ne osvoji titulu može i zvanično da promeni naziv u Luzerpul.
    (Milan, 7. oktobar 2019 12:45)

    # Link komentara

  16. @Slobodni kliker

    A meni pada napamet, kada bi stvarno samo sampioni drzava igrali LS gledali bi svake godine jos 10 krseva poput Zvezde i Partizana i titula bi se selila preko 4-5 klubova (Spanski, Francuski, Nemacki, Engleski, Italijanski sampion) i videli bi mozda 3 dobra duela.

    Ovako, LS je kompetetivan, svima je jasno da su Zvezda i Partizan u rangu 5 engleske i 10te nemacke lige pa moraju na kvalifikacije i dobre duele imate i u grupi, a od cetvrtine finala, kada skart otpadne u osmini, imate gomilu dobrih duela, uz poneko iznenadjenje kada neko od nefavorita ne skartira u osmini.
    (rwq, 7. oktobar 2019 12:13)

    # Link komentara

  17. Ovi su nešto kao Partizan. Lakše im je da uzmu LŠ nego domaću ligu. Jedina razlika je što je njihova liga nenormalno jaka, a kod nas su razlozi sasvim druge prirode.
     (železničar, 7. oktobar 2019 12:08)

    # Link komentara

  18. Navijam za Liverpul, ali ne bih ja otpisivao M. Siti...mislim da oni imaju bolji tim i mnogo duzu klupu.
     (Fenomen, 7. oktobar 2019 12:05)

    # Link komentara

  19. Nista od titule ni ove godine. Sampion je opet Mancesteeer, Siti naravno.
     (Bodibond, 7. oktobar 2019 11:55)

    # Link komentara

  20. Realno još je rano da se priča o tituli ali kao da se stvarno oseti u vazduhu da je ovo ta sezona. Plaši me što je klupa u odnosu na City tanka, šta bi bilo da se recimo neko od napadača povredi, Liverpul ne bi mogao da nadoknadi to nikako. Nadam se da će se kupovati u zimskom prelaznom roku, i City se mora jednostavno pobediti na Anfieldu, kupovi bataliti, igrati samo LS
     (ynwa_montoya, 7. oktobar 2019 11:53)

    # Link komentara

  21. Kao i svake sezone, posle prvih 10-ak kola Liverpool je sampion...lol. Nikad ljudi nece nauciti.
    (rd7, 7. oktobar 2019 11:41)

    # Link komentara

  22. Ја сам то на почетку већ говорио, да Лузерпул узима ПЛ, а Сити ће пробати ЛШ. Једноставно је намјештено. Веееелике паре су у игри људи. Није то Пингпонг лига... Јунајдед, банана, Арсенал банана, Тотенам банана, Сити као губи бодове од бораније, Челси банана, и онда Лузерпул узме - ћао здраво!
     (Галатасарајево, 7. oktobar 2019 11:36)

    # Link komentara

  23. ne lupaj gluposti.

    da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

    nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

    celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 7. oktobar 2019 10:54)
    Celsi ,a ne Celzi.
    (Drug Ostoja, 7. oktobar 2019 11:35)

    # Link komentara

  24. Bas mi pre neki dan palo na pamet da se igra po starom pravilu,samo sampioni drzava, Liverpul jos uvek ne bi video LS,a samim tim ne bi zaradio gomilu para i postao bi klub sredine tabele. Mozda bi cak doziveo i sudbinu Notingem Foresta ili Lidsa. Isto tako ni Junajted ne bi video LS godinama od Fergusona. Takodje ni gomilu para. Isto vazi i za mnoge druge timove iz liga petice koji nikada nisu bili sampioni,a igrali su LS cesto ili redovno i tako im je UEFA omogucila da imaju gomilu para kao da su visestruku sampioni svojih drzava,a ustvari su timovi koji ili nemaju nijednu titulu ili imaju neke titule od pre 40,50,60 godina.
    (Slobodni Klikeri, 7. oktobar 2019 11:31)

    # Link komentara

  25. Sledecih 5 kola su jako bitni...igraju sa Junajtedom, Sparsima i Sitijem (poslednje dve kod kuce)... ako nakon toga zadrze prednost od bar 4-5 bodova, imaju ozbiljne sanse. Inace Siti je imao u ovih 8 kola protivnike koji su osvojili manje bodova do sad od Liverpulovih rivala. Takodje, treba znati da L'pool nema tezak raspored u novogodisnjem ludilu, ali ima u to vreme glupo svetsko prvenstvo za klubove sto ce ih sigurno malo poremetiti. YNWA!
     (Poslednji skaut, 7. oktobar 2019 11:30)

    # Link komentara

  26. I Blekburn je osvojio.
     (Sexisto, 7. oktobar 2019 11:27)

    # Link komentara

  27. Tek je 8mo kolo ljudi
    (AcaPetrovic, 07. oktobar 2019 11:06

    @aca
    sta se ti mesas u fudbal. idi u brazil.
     (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 7. oktobar 2019 11:17)

    # Link komentara

  28. Tek je 8mo kolo ljudi
    (AcaPetrovic, 7. oktobar 2019 11:06)

    # Link komentara

  29. Trenutni golman Liverpoola je prilicna truba, sto nekad izaziva paniku u odbrani. Valjda ce sa Alisonom na golu odbrana biti znatno sigurnija, i to moze da im donese titulu.
    (AlCapo, 7. oktobar 2019 11:00)

    # Link komentara

  30. prošle godine ste izmalerisali.. prema tome, ne pišite više ovakve tekstove (da je 3 kola do kraja, pa da razmem, ali 30).
    (Saša, 7. oktobar 2019 10:58)

    # Link komentara

  31. ne lupaj gluposti.

    da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

    nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

    celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!
     (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 7. oktobar 2019 10:54)

    # Link komentara

  32. @Zare bolje se informisi, Liverpul je prosle sezone imao prednost od 7 poena u 20.kolu, koje je bilo pre duela na Etihadu gde je Siti pobedio i od tada se prednost samo smanjivala. Na 10kola pre kraja Liverpul je imao 1bod vise od Sitija.
     (menadjer, 7. oktobar 2019 10:48)

    # Link komentara

  33. Pa ako sada ne osvoje onda nikad i nece stvarno
     (4k4.Dex, 7. oktobar 2019 10:45)

    # Link komentara

  34. 2 kiksa i to je egal, fudbal je to opustite se ima jos 30 kola do kraja
     (Mikosh, 7. oktobar 2019 10:31)

    # Link komentara

  35. Ima jos mnogo da se igra.
     (Buntovnik, 7. oktobar 2019 10:31)

    # Link komentara

  36. Prosle godine su ispustili 7 bodova 10 kola pred kraj, znaci i ovo stize Siti lagano.
     (Zare, 7. oktobar 2019 10:29)

    # Link komentara

  37. Kako su nezasluzeno dobili poslednje tri utakmice. Celsi, Sefild, Lester. Bas imaju srece.
    (RW#0, 7. oktobar 2019 10:29)

    # Link komentara

  38. @ dzevla
    "igraca u rotaciji"? da nisi pogresio vest? ako nisi vest, termine sigurno jesi.
     (shenlook, 7. oktobar 2019 10:20)

    # Link komentara

  39. @drago Mozete vi da pljujete Van Dajka do mile volje. Meni kao fudbalskom znalcu je dovoljno da vidim na sta lici odbrana Liverpula sad, a na sta je pre Virdzila. Bili su u rangu Arsenala i svako je apsolutno mogao da im da po 2 gola najlaganije. Danas to nije slucaj.
    (sef strucnog staba, 7. oktobar 2019 10:18)

    # Link komentara

  40. Klasicna srpska posla. Imas lepu ekipu, sve pobedjujes i vec si sampion iako prvenstvo nije ni pocelo ili je tek pocelo. Tako smo i mi bili prvaci sveta u kosarci u julu i na kraju gde smo zavrsili....
     (Ivan, 7. oktobar 2019 10:16)

    # Link komentara

  41. Rano je jos pricati o tituli, prosle godine su imali 7 bodova prednosti u 30-om kolu. Sa druge strane deluje da moze da bude sampionska sezona jer Liverpul u proslosti nije znao da pobedjuje u utakmicama kada im lose ide, ove je to drugacije, pobede protiv Sefilda i Lestera tipican primer.
    (Elnino92, 7. oktobar 2019 10:13)

    # Link komentara

  42. Još je rano, mnogo rano.
     (Spartacus, 7. oktobar 2019 10:10)

    # Link komentara

  43. Prevara Van Dijk opet kiksao kao i protiv Napolija. Ako su Salah i Mane najbolji igraci Liverpoola, kako je on dobio nagradu za najboljeg igraca nakon prve prave sezone.
    Lovren ga skoro spasio kao sto je i cijelu pretproslu LP.
    Njega bi za ovo vec vjesali a ovog ni ne spominju.
    Lovren je kikser u dresu Liverpoola ali i Van Dijk je prespor i nije ta klasa za kojeg ga se proziva.
    (drago, 7. oktobar 2019 10:03)

    # Link komentara

  44. I prosle sezone je Lpool bezao isto bodova posle jos vise kola, pa nista. Polako. To je engleska liga, nije ling long. Svako svakom uzima bodove
     (drmr, 7. oktobar 2019 10:01)

    # Link komentara

  45. Naredna 3 kola su bitna
     (ja, 7. oktobar 2019 10:00)

    # Link komentara

  46. Sjetite se sezone kad je Celzi prvih 7-8 kola dobijao sve utakmice sa rezultatima 5:0, 6:0, 7:1 i na kraju nisu uzeli titulu. Cekajte da vidimo da li ce ih poremetiti prvi poraz u sezoni kao prosle godine, a plus nemaju dovoljno igraca u rotaciji za 4 takmicenja.
     (dzevla, 7. oktobar 2019 09:45)

    # Link komentara

  47. Pa prošle godine u decembru ste ih već proglasili šampionima
     (nikola, 7. oktobar 2019 09:45)

    # Link komentara

  48. Baš da se čovek nasekira
     (Dr. Miloš, 7. oktobar 2019 09:43)

    # Link komentara

  49. Ne bih rekao da je prvenstvo u kome svaki tim može da pobedi svaki (primer je pobeda Wolves-a nad City-jem juče) rešena posle 8 kola. Liverpul jeste krenuo odlično ali tek dolaze najveći napori i najteže utakmice i tu je City u prednosti jer ima dužu klupu.

    Nije ovo ling long ping pong liga da se rešava u septembru.

    Pozdrav za sve ljubitelje Premier lige Engleske.
     (Djole23, 7. oktobar 2019 09:41)

    # Link komentara

  50. Има још 30 утакмица...
    (комшо, 7. oktobar 2019 09:29)

    # Link komentara

  51. U englesku se igra barem regularni fudbal, a ne kao kod nas u simbabve kukuruz ligu..
    (Danko, 7. oktobar 2019 09:26)

    # Link komentara

  52. Ovako ste pisali i prosle sezone, da li je isti autor ili nije, ne znam, ali znam da niste bili u pravu...zaista je jos rano za titulu...
     (stanke..., 7. oktobar 2019 09:26)

    # Link komentara

  53. Malo ih i guraju.
     (kro-manjon, 7. oktobar 2019 09:25)

    # Link komentara

  54. Što bi rekao Pantić “svi gube samo Liverpul ne” jedini u evropi. Ups, do juce sam mislio da samo Zvezda u evropi ne gubi, kad tu i Liverpul.
    (Kontraš, 7. oktobar 2019 09:23)

    # Link komentara

  55. Osvojiće kad ode Gvardiola i omatore Aguero i De Brujne - do tad ne
     (Lax, 7. oktobar 2019 09:17)

    # Link komentara

  56. Posto sz opet Siti i Liverpul glavni u borbi za trofej,prednost je Liverpulova.Oscojili su LS,iskusniji su zbog prosle sezone,a Siti bas hoce LS.Lose im ide za sad,a Liverpul igra sampionski-razlog su ovakve pobede(unapred dobijene).Setite se MU sa Fergijem,u derbijima sa jakima bude i ovako i onako,ali zato su na ostalim utakmicama skupljani bodovi i to donosi titulu.
     (reflektor, 7. oktobar 2019 09:15)

    # Link komentara

  57. Duga je sezona .. , čekajte dok prođe Božićno i Novogodišnje nogometno ludilo.
     (bh, 7. oktobar 2019 09:13)

    # Link komentara

  58. Rano je za pricu o titulama. Autora teksta cijenim po mnogim prijasnjim dobrim tekstovima, ali ovaj sigurno nije na mjestu. 8 kola i prica o tituli? Dvije povrede i sve pada u vodu. Liverpool nema dubinu kao City, zamislite 3 kola bez Salaha i Manea!!!! Prvenstvo je maraton, usponi i padovi. Mogao bi i Chelsea biti prvak.
    (Srle, 7. oktobar 2019 09:13)

    # Link komentara

  59. tih srecnika fudbal nepamti
     (Sandzak, 7. oktobar 2019 09:06)

    # Link komentara

  60. Poucen iskustvom iz prosle sezone, kazem da je prerano za donosenje bilo kakvih zakljucaka.
     (., 7. oktobar 2019 09:05)

    # Link komentara

  61. Rano je govoriti da je to "ta" sezona. Nije ni počela sezona kako valja,a neki govore čija će biti titula,drugi odustaju,treći govore da ih ne zanima titula a na prvom su mestu itd. Kako u životu,tako i u fudbalu sve se može okrenuti preko noći...ili kod nas ne može. Videćemo, šteta bi bila da ovako jak L'pul ne osvoji titulu.
     (NSslaninar, 7. oktobar 2019 09:05)

    # Link komentara

  62. Dva su problemcica tu prisutna... Prvi nije to liga bez briga kao nasa da se na 6 bodova prednosti u prvih 8 kola moze planirati titula... A drugi, Liverpool je to, samo je pitanje vremena kada ce poceti da prosipaju bodove protiv malih protivnika, mnogo je ostalo do kraja... U pitanju je liga u kojoj Chelsea na kraju moze uzeti titulu...
    (Petar Pan, 7. oktobar 2019 09:04)

    # Link komentara

  63. Neće ni ove, živi bili pa videli...
     (Princ od jutros, 7. oktobar 2019 09:02)

    # Link komentara

  64. Moze biti, imaju jako veliku prednost, bukvalno za svako kolo su po bod ispred svih. Budu li uspeli da dodju do meca sa Sitijem a da ne izgube ni jedan bod, onda prednost moze biti i do 11 bodova, sto bi vec bilo previse.
     (Neutralan, 7. oktobar 2019 09:00)

    # Link komentara