1. "Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски."
    (@гихт)
    Vidite,meni nije problem da Par izgubi ili odigra x ako je sve to posledica SAMO onog što je bilo na terenu.Nisam gledao meč,priznajem.Odgledao sam snimak dosuđenog penala i primljene golove.Odbrana bila veća opasnost po gol Par od napada Vož.
    Ono penal NIJE.
    Ono je čisto bacanje u šesnaestercu.Stojković nije pipnuo napadača,bar iz za sada dostupnih uglova.
    Sada samo zamislite da je TAKAV penal sviran protiv CZ na NJENOM terenu.Da je igrač protivnika pao u šesnaestercu jer ga je golman popreko pogledao i da je akcija NASTAVLJENA i kada nije dat gol,op,penal protiv CZ(da,čuo sam da postoji prednost i da se svira faul ako NIJE ostvarena-da li je ovde bio cilj dati gol Par pa kad nije pao gol tj ostvarena prednost,da svirnemo penalčić?).Ako ne bi krenuo Treći svetski rat pet minuta posle toga,bio bih u čudu.
    Inače,ako ste navijač Vožd imate prava da zamerate eventualno nečestitanje,ali ako ste navijač CZ onda nemate prava-jer ,kako su beše iz CZ ćestitali Par posle zaslužene pobede u derbiju?
    Samo me zanima da li će ovo biti penal-da li će "facijalna ekspresija2 Stojkovića odlučiti je li bio penal ili ne,šta kaže gospoda iz sudijske organizacije?
    (analiza, 7. oktobar 2019 17:18)

    # Link komentara

  2. Ja bi to sve na sud. Uefa da vrati bodove. Daj novaca predsednice da pokrenemo tuzbu u Strazbur
    (ja bi, 7. oktobar 2019 16:32)

    # Link komentara

  3. sto odmaras igrace pred dvonedeljne pauze?? svaki put kad odmaras (zbog cega ih odmaras) ti gubis...
    sto ti levi bek igra kao desni?
    (sheriff, 7. oktobar 2019 12:42)

    # Link komentara

  4. Kad ce saopstenje? Vozdovac da se spremi da odgovara na sudu sto su bas morali pravnikov klub da pobede...
    (ko-ometator, 7. oktobar 2019 10:47)

    # Link komentara

  5. Gledam fudbal 30 godina i nisam nikad video da igrac sam sebe onako pogodi loptom. Liga nam je krs, igraci amateri, ne postoji nikakva razlika medju igracima s tim sto partizan i zvezda imaju svoje novinare koji pisu hvalospeve o igracima koje klub dovodi. 90 posto ekipa u ligi igra bunker protiv zvezde i partizana. Ja bih uveo da se za 0:0 daje 0 bodova i caooo. Igraj na bod ako hoces. Mafija nam vodi drzavu pa samim tim i sport. Unapred se zna ko uzima titulu u fudbalu. Velike se pare tu vrte. E sad zasto sudije ne sude posteno to je velika sramota, verovatno ih neko kontrolise!
    (Perica, 7. oktobar 2019 09:16)

    # Link komentara

  6. pošto je jutro pametnije od večeri da, kao grobar, konstatujem par stvari:
    1.zaslužena pobeda Voždovca,po šansama i taktici generalno.utakmicu je izgubio Savo,još u odabiru igrača i taktici,ali dobro,normalno je da se negde i nekad i izgubi.partizanu fali centarfor,kao ovaj Dević,napr.sigurno su mogli da ga dovedu,a nisu.e sad umesto da pišu saopštenja,bolje neka se pripreme za prelazni rok. i dalje ima da se igra,na kraju krajeva,dobij sve i osvoji titulu
    2.normalno je da se izgubi, sem kada igra zvezda.toliki strah imaju sudije da zvezda neće pobediti da sviraju i navlače da je to za nevericu.zvezda zaslužila pobedu protiv napretka,ali brate...čemu onakav penal...
    pa zvezda kad je bila prvak Evrope je gubila kad-kad,a ova danas ne može/ne sme šta li
    (neeko, 7. oktobar 2019 09:14)

    # Link komentara

  7. Nemojte tako po Grobarima.Oni su imali burnu nedelju,bre pobedili Astanu vrhunsku ekipu,zatim Sava glumio u pozoristu,pa slavili 74ti rodjendan,a igrali su protiv Vozdovca bas kao da su svi igraci. Zatim je duo Tompus-Vucela end KockaOkrugla-Vuletic, tuzio Zvezdu disciplinskoj komisiji FSS. Sve u svemu KARMA.
    (GrobarskeMagle, 7. oktobar 2019 08:57)

    # Link komentara

  8. Читам коментара дежурних ботова и жалим их. Ти психићи штанцују своје тупаве агитпроповске коментаре, а рецимо, нису се потрудили ни да одгледају утакмицу (ваљда је важно да испуне норму и зараде тај свој буџетски динар). Јер, да су одгледали утакмицу видели би константну иницијативу Партизана, доста лепих акција и гомилу стопроцентних шанси после којих је лопта завршавала у оквиру гола, избацивана је са гол линије од одбрамбених играча или је погодак врхунским одбранама спречавао сјајни голман Вождовца. С друге стране, тешко је играти после онако досуђеног пенала, где је судија јасно показао намеру да покраде и по нечијем налогу оштети Партизан. Тај пенал, потпуно је пореметио ток утакмице. а нажалост Партизан нема попут Звезде два квалитетна тима (једва је скрпио и ових 11 са којима је Сава направио одличан посао и то сада покушава да се поништи по сваку цену!). Дакле, Партизан је у синоћном поразу створио више стопостотних шанси и имао више лепих акција, него Звезда у целом досадашњем току сезоне! Наравно, ботови то не виде, али има ко види, па отуда се и шаљу "специјалци" одевени у судије, како би усвињили и поништили резултате нечијег рада. Ми, Партизановци, уопште се не заносимо освајањем титуле ове сезоне, јер одлично знамо да је то у оваквом односу снага унутар државе немогуће. Нас тренутно занима да Сава направи добар тим, да играмо за гол више, да нападамо и гледамо леп фудбал. А ви наставите да се бавите подметачинима и прљавштинама.
    (Пуна подршка Сави и играчима!, 7. oktobar 2019 08:37)

    # Link komentara

  9. Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
    Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol ?
    Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...
    (TIGER, 07. oktobar 2019 00:35)

    Tudjim pobedama? Druze, mi smo dobili Olimpijakos, mi se radujemo nasim pobedama. Vi se radujete tudjim.
    (nista o nicemu, 7. oktobar 2019 07:56)

    # Link komentara

  10. mozda je partizan skuplji 3 puta od vozdovca, ali je vozdovac bio opasniji I bolji. mozda je zvezda skuplja 2 puta od partizana, ali je partizan bolji. mozda su totenhem I mancester 10 puta skuplji od zvezde I partizana, ali to u fudbalu vise ne znaci puno! pravi razliku, ali ne znaci puno. vise ikad nego pre, svako moze svakog da dobije I partizan I zvezda moraju da imaju cilj u evropi da pobede mancester I totenhem, pogotovo sto su ovi u najvecim krizama u istoriji njihovih klubova. neka nam budu inspiracije lokalni timovi koji su mnogo slabiji od partizana I zvezde, nego sto su zvezda I partizan od manu I spursa, a koji im prave probleme.
    (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 7. oktobar 2019 07:12)

    # Link komentara

  11. Bravo za vozd!
    (nmd, 7. oktobar 2019 01:28)

    # Link komentara

  12. Lelek moze da pocne, xaxaxa...
    (djole, 7. oktobar 2019 01:18)

    # Link komentara

  13. (Ivan Veljković, 6. oktobar 2019 23:49)

    Koga i krivite za Indjiju? Sudiju valjda?
    (Ne brukaj se, 7. oktobar 2019 01:01)

    # Link komentara

  14. Partizanu ce biti upitno i 3 mesto.
    (Goran, 7. oktobar 2019 00:54)

    # Link komentara

  15. Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
    Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol 😀
    Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...
    (TIGER, 7. oktobar 2019 00:35)

    # Link komentara

  16. Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.
    (Sale, 6. oktobar 2019 20:49)

    Nije to kompleks to je GROBARSKI INAT.... Osvajamo titulu na kraju godine a vi cete da kukate kao 2017-e
    (NUSKNVP +++, 7. oktobar 2019 00:27)

    # Link komentara

  17. ???
    (son, 7. oktobar 2019 00:23)

    # Link komentara

  18. Kaže Savo nemoguće je da se bore za titulu u ovakvim okolnostima.I ja kažem to isto Savo.Ne možete da se borite za titulu ako vaš štoper ima dve leve noge pa asistira protivniku na pet metra kao na tacnu.
    (Delija Momak, 7. oktobar 2019 00:12)

    # Link komentara

  19. Kakav dan, prvo teško dobijen Napredak klub koji je pobedio Partizana ali sudijskim odlukama uzeo samo bod, drugo Primorska arhivirana kao loš dan, i za kraj oni koji šire noge u živom zidu i igraju 3x iz 1-2 rešili da mršu spuste na zemlju.
    Pa neprocenljivo za sve ostalo tu je MasterCard.
    Bravo danas je pobedio sport u odnosu na forum, komentare, pritisak... koliko dao Vuletić?
    (Smogovci, 6. oktobar 2019 23:53)

    # Link komentara

  20. Partizan više napada na sudiju nego na gol protivnika.
    (To vam je moto, 6. oktobar 2019 23:52)

    # Link komentara

  21. Partizani, veoma ste loše odigrali ovu utakmicu! I zasluženo izgubili. I za to jednostavno nemate opravdanja! Ne možete nikoga kriviti za ovo večeras, niste uspeli da na svom terenu izvučete ni bod protiv Voždovca kome ste postali prava mušterija u ovo skorašnje vreme, počeo je gotovo redovno da vas pobeđuje i na Krovu i u Humskoj i to je činjenica za koju vam niko sem vaše očajne igre nije kriv! Posle odlične partije protiv Astane večeras ste odigrali katastrofalno i tu vam mi nismo krivi. Ovo vam je stiglo kao otrežnjenje posle pobede u Derbiju i dobre igre u Kazahstanu da vas spusti malo na tle, da shvatite da ste prosek ekipa koja povremeno bljesne, a u koju je uložen ozbiljan novac. Idemo opet na plus 4 hehehehehe!
    (Ivan Veljković, 6. oktobar 2019 23:49)

    # Link komentara

  22. Partizan uništi tenkiste, pa Radnički u nišu, pa Astanu tamo (koja je bolji tim i od Nišlija i od Voždovca) i onda ne može da izađe na kraj sa 'moćnim' Voždovcem. Taj isti Voždovac gubi bodove od ekipa iz donjeg dela tabele bez problema. Sava bez ikakvih emocija stoji uz aut liniju ceo meč. Boljeg pokazatelja od toga nema.

    Uzgred, mislim da ekipa Voždovca nema s tim ništa. Došli da odigraju kako znaju i mogu.
    (mr čović i dr terzić, 6. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  23. Pre vise od 5000 godina, zato se to i ne pamti, u sezoni 2016/2017, grobari od cetvrtog-petog kola kukanje, bogoradanje, plakanje, namesteno, sudije, ne vredi da se igra, bla truc, bla truc... Zbog Grofovih gluposti Zvezda izgubi titulu, odjednom oni giganti fudbala, pobedili nepravdu, vrh, najbolji, legendarni, niko im nista ne moze, avangarda, vise nije namesteno...Jel i ove godine 'vatate na istu foru?
    (kaligula, 6. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  24. Oni su za mene šampioni uvek, jer imaju dušu a na žalost su razjedinili GROBARE najbolje navijače na svetu, uz pomoć policije i ucena starijih vođa...
    (GrobiNS, 6. oktobar 2019 23:32)

    # Link komentara

  25. Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски.
    (@гихт, 6. oktobar 2019 23:24)

    # Link komentara

  26. U zmajevom gnezdu ?
    (Dinastija Ling, 6. oktobar 2019 23:22)

    # Link komentara

  27. Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota
    (Sasko, 6. oktobar 2019 19:22)

    "pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas" :) dooooobro...
    (MT Vračar, 6. oktobar 2019 23:13)

    # Link komentara

  28. (Konstatacija, 6. oktobar 2019 22:42)
    vi ste sve pa puni kvaliteta ko barsa,da vam nema sudija bili bi daleko iza partizana...kako ste vi svi realni i objektivni kad partizan izgubi,odmah tu nesto objasnjavate kako mi nemamo rotaciju,igrace,...a kad dodje derbi nema vas nigde...manite nas tog vaseg kvaliteta zvanog sudija i pametovanje.te price vi pisete ovde masovno da bi opravdali ove silne lopovluke.toliko ste realni,objektivni,fudbalski znalci...da cak pisete i obrcete kako je danas zvezda ostecena a partizan poguran.bolje pisi-zvezda ima ogromnu pomoc sudije a ne tu strucno da nam objasnjavas sve i svasta
    (nesa80, 6. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  29. E ste mi peti kućo?
    (lol, 6. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  30. Loša taktika trenera ili tročlane komisije koja sedi iza Sava, nije trebalo jurcati sa drugim timom, strpljiv dosadan fudbal ali uzeti bodove. A to što komšiluk misli da treba svirati penal ili slobodan udarac na 16 m, zato što je zvezda bila bolja celu utakmicu, to je druga stvar.
    (Saca, 6. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  31. Za mene ovo nije nikakvo iznenadjenje jer sam pre neki dan napisao ovde u komentaru,da partizan do kraja prvog dela,tj.nakon zavrsenih 15 kola,nema sanse da dobije Vozdovac,Cukaricki i Vojvodinu i tek ce gubiti.Preterano su poleteli,nemaju taj kvalitet,sto se moglo i videti veceras.Fakticki,Sadik je jedini spic i cim on ne igra,nema ko drugi da uskoci,fakticki su igrali bez spica.Takodje i odbrana je trula,iako mozda ne izgleda tako po broju primljenih golova ali ko poznaje fudbal,moze jasno da vidi.Pocev od golmana pa preko bekova i stopera,nema nikakvog kvaliteta.Jedino sto nesto vredi jesu Tosic i Natko a mali Stevanovic je zrtva jer japanac mora da igra a mali je deset puta bolji igrac od njega.
    Bespotrebno dizete prasinu jer vas niko nije ostetio veceras.Penal cist a jedino je sudija propustio da dosudi jos jedan nakon faula Pavlovica nad Stanisavljevicem.Vozdovac je promasio jos 3-4 zicera i trebao je da vas demolira sa 5 ili 6:2.Da ste nesto vredeli,izjednacili bi mnogo ranije ali apsolutno vam niko nije kriv za poraz,osim vas samih.
    (Konstatacija, 6. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  32. Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
    (Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

    Ne izmisljaj. Izgubili smo od autsajdera onaj mec na JNA
    (Hahahahahaha, 6. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  33. bgd

    ma jeste gari osam komada dobijamo,što samo....
    tako ste pisali i za bajern...idi roni suze dok ti oči ne pobele,posle utakmice sa vozdovcem!!!
    (panke, 6. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  34. Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
    (sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

    Vi ste se radovali kad nas je prošle godine nalupao tim čija prva tri igrača vrede pola milijarde evra.
    Naslađujete se pred svaku našu evropsku utakmicu (a mi vas razočaramo), svaki naš pozitivan rezultat je ili sreća ili nameštaljka, nikad ne pobedimo zato što smo igrali dobro... baš ste onako... realni
    (zvezdaš, 6. oktobar 2019 22:30)

    # Link komentara

  35. E moji grobari. Džaba je sudija poništio čist gol Zvezdi u derbiju u 70-om minutu. I ovde je oprostio dva crvena kartona Stojkoviću (jedan zbog napravljenog faula u gol šansi i jedan zbog divljhanja posle dosudjenog penala). Pa što to ne iskorististe?
    (Sir Oliver, 6. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  36. Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
    (Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).

    Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.
    (xxx, 6. oktobar 2019 21:11)

    Mislis kada se ne preiznaju DVA REGULARNA GOLA ? Bena i Milunovica ?!
    Aha, pa onda ok...laku noc maleni
    (Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  37. Pa sto niste rekli Vozdovcu da su partizani u formi. Da su znali ne bi oni ovako.
    (Ivan, 6. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  38. Puno gresaka veceras i puno promasenih zicera..i desi se normalno poraz.nista atrasno..idemo dalje.treba podrzati ovaj tim..prioritet treba da bude liga evrope i sto duze igrati u njoj..a prvenstvo srbije ne treba ozbiljno shvatati jer je to i onako komedija koja polako prerasta u rijaliti.
    (Kg.bg., 6. oktobar 2019 22:15)

    # Link komentara

  39. Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
    (Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

    I Liverpul, Real, Barsa...
    (EUFORIJA, 6. oktobar 2019 22:09)

    # Link komentara

  40. kradja? ne predjoste centar :)
    (neutralni felsh, 06. oktobar 2019 21:01)

    Gol smo vam dali iz vaseg sesnaesterca :-)
    (O3on, 6. oktobar 2019 22:06)

    # Link komentara

  41. Date gol u nadoknadi, zurite da dodjete do pobjede, sudija da vam pomogne produzi utakmicu - vi izgubite hahahahha

    PRICELESS!!
    (sale, 6. oktobar 2019 22:03)

    # Link komentara

  42. A jesu poleteli...uznemirili su i Liverpul, Real, Juventus...
    (Fenomen, 06. oktobar 2019 20:38)

    ...Mancester ne moze da se sastavi...
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  43. Grobari kukaju da je namesteno. Pa ko vam brani da spakujete 3 komada Vozdovcu?
    (nista o nicemu, 06. oktobar 2019 20:51)

    Eh, nemoj sada o tim rezervnim varijantama.
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  44. E ajde bre vise prestanite sa tim cviljenjem i prepucavanjem. Istina je da Partizan ima bolji prvi tim od Zvezde i to se videlo u derbiju. Istina je da je to zahvaljujuci nekolicini izvrsno selektiranih iznad prosecnih igraca, Natchu, Tosicu, Sumi, kao i Asanu, Sadiqu i Zdjelaru koliko god ih omalovazavali. Istina je da je tim zahvaljujuci tome potpuno neizbalansiran, jer su svi ostali igraci i na terenu i na klupi ispod prosecni, sem malog Stevanovica koji je jos zelen. U ispod prosecne racunam i Stojketa i Markovica. I sta ocekujete, da ovih 6 gore navedenih glavnih igraca imaju svezinu za non stop 2 utakmice nedeljno, plus neko i izostane poput Sadiqa i Zdjelara danas, ili da mu nije dan? Pa nemojte se ljudi zavaravati. Bio penal ili ne Partizan bi trebalo da resava ovakve utakmice u prvoj 45 minuta uz penal fore, ali jednostavno nije bilo svezine, lopta je bezala, sve na silu...
    S druge strane Zvezda ima dva kompletna prosecna izbalansirana tima plus samo Marina koji se izdvaja. Zasto je to tako, moze da se diskutuje. Ali to je ono sto u prvenstvu donosi prevagu, poput Cityja, Bayerna ili Juventusa na primer, koji godinama dominiraju u prvenstvu upravo zahvaljuci tome
    (Kiza, 6. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  45. To je taj premoćni Partizan, 'nate.
    (ferdinand, 6. oktobar 2019 21:45)

    # Link komentara

  46. @slavisa smigic
    Problem je jer Stojkovic nije pokupio igraca vec je igrac folirao i pao za sta je trebao da dobije zuti karton, zato se Stojkovic i bunio.
    (kako da ne, 6. oktobar 2019 21:44)

    # Link komentara

  47. Kućo, koji ste na tabeli? Opet sve isto kao pre derbija :)))))
    (ferdinand, 6. oktobar 2019 21:35)

    # Link komentara

  48. Savo odlazi!
    (disident, 6. oktobar 2019 21:33)

    # Link komentara

  49. Drakaris, izgoreše
    (g, 6. oktobar 2019 21:31)

    # Link komentara

  50. Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
    (Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

    Nije ni Liverpul izgubio, a ni Juventus.
    Liverpul u 95.min iz penala. Samo radi istine.
    (Pravopis, 6. oktobar 2019 21:26)

    # Link komentara

  51. Kuku lele.
    (Dusanovo carstvo!, 6. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  52. ok verovatno nije bio penal koji je napravio Stojkovic ali bio je kada je Pavlovic laktom u glavu udario fudbalera Vozdovca u sesnaestercu to sudija nije video ili mozda nije smeo da vidi. Kuka Zvezda,kuka Partizan a drkaju male klubove.Zamislite da neki drugi klub,recimo Vojvodina ili Radnicki iz Nisa osvoje titulu pa propala bi drzava skroz jer je titula rezervisana samo za Zvezdu ili Partizan a ostali klubovi da ponekad uzmu kup ali samo po neki put.
    (koshke1977, 6. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  53. Uskoro dolazi Totenhem a onda nece biti Stoilka ovog Markovica i ostalih pa ce da padne lepih 5-0.Taman i da se vrate u formu.
    (BGD, 6. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  54. Što tiče fudbala,igra se na pobedu,na gol više.Apsurdno je kukati na sudije,Savez,na teorije zavere i slično ako iz dvadesetak šuteva na gol ne postignete pogodak više od protivnika.Čak i nerešene utakmice sa više golova su dobre za gledaoce.
    (pc,Niš., 6. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  55. Ovaj insert iz 94. minuta sve govori. Coveka pogadja lopta u rame, ruka uz telo i svi skacu i traze penal a on cak i nije u 16. To je ta grobarska realnost. A lepo je sto im se sve vratila posle par minuta. Onaj odozgo deli pravdu bas po meri.
    (Bicu Slobodan, 6. oktobar 2019 21:19)

    # Link komentara

  56. partizan je krs tim govorim ovo mesecima, trener nije za komentarisanje. Maksimum 3. mesto u ligi.
    (Serbi, narod najstariji!, 6. oktobar 2019 21:18)

    # Link komentara

  57. Gazi mali partizan
    (Falcao, 6. oktobar 2019 21:17)

    # Link komentara

  58. Mnogo sreće za Voždovac i klasičan bus parkiran tokom cele utakmice. Ne valja vam Sadik? E, sada vidite da nedostaje. Asano ne može da zadržava loptu, dok Sadik drži loptu i nosi dvojicu na ledjima. Marković? Dečko nikada nije imao neki kvalitet, svaka čast kako je došao do Liverpula jer pas nema, šut nema, tehnike bez. Ima trk koji mu i ne znači protiv bus taktika protiv Partizana. On kad treba da doda loptu, da se prekrstiš tri puta da je doda lepo iako je igrač na 10 metara od njega. Nema veze jer razlika je sada 4 boda što je ništa jer ima još mnogo da se igra iako znamo svi da će Zvezda teško nešto izgubiti, naravno ne zbog kvaliteta nego...Da ne dužimo. Mladi Pavlović blista zadnjih skoro 2 meseca, tako mlad, odlično čita igru, iznosi loptu, bilo grešaka u početku sezone ali cela odbrana još nije bila na nivou, sada dečko pokazuje kvalitet. Ako nastavi sa pravim razvijanjem, Srbija dobija najboljeg štopera.
    (kako da ne, 6. oktobar 2019 21:17)

    # Link komentara

  59. Molio bih navijace kluba sa JNA da budu malo realni.Penal je bio,utakmica se igrala 96 min,izgubili ste i? Bili ste bolji od Zvezde u derbiju,pobedili.Pobedili ste i Astanu( valjda se tako zove),bili ste bolji.Zvezda je pobedila u 96 min,ostecena je tokom utakmice.Imali ste igraca vise protiv Alkmara, jedva ste izvukli bod,Zvezda igraca vise protiv Olimpijakosa i ubedljivo pobedila.Ne razumem i dalje, koji je vas problem?
    (ljovisna, 6. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  60. Изванредно пето место.
    Бравоооо!
    (Горан, 6. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  61. Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".
    (ja., 06. oktobar 2019 20:34)

    Samo slabovid ili pristrasan može da kaže da nije bio penal.
    (Gordon Bennett, 6. oktobar 2019 21:14)

    # Link komentara

  62. Ok, pobedili posle kradje, nema veze. Iduće prvenstvo ne počinjati bez VAR-a
    (Salaso, 6. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  63. Srećan rođendan još
    jednom!
    (Ha,ha,ha...., 6. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  64. Obožavam srpski fudbal! Obožavam kad posle utakmice krenu sa 356.788 saopštenja, kad se Vladimir Stojković (dobio Nobelovu nagradu za poštenje i stav) "bori" za "pravdu". Obožavam saopštenja profe iz redova 32 Zagorske divizije, doktora Zvezdana Terzića, moralne gromade Save Miloševića... najviše se nadam ovakvim situacijama, jeste penal, nije penal, pipnuo, nije pipnuo. Ma uživancija ljudi kad najmoralniji, pošteni, ponizan pred bogom, klub priča o poštenju (Loptar Mateus se krsti).
    (Moralan kao Tole, 6. oktobar 2019 21:12)

    # Link komentara

  65. PREKINUTI PRVENSTVO!!!!
    (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 6. oktobar 2019 21:12)

    # Link komentara

  66. Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

    Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
    (Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.
    (xxx, 6. oktobar 2019 21:11)

    # Link komentara

  67. Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
    (navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

    Pa zato su i izgubili, jer su gledali Zvezdu umesto u to vreme da budu na zagrevanju!
    (Gordon Bennett, 6. oktobar 2019 21:11)

    # Link komentara

  68. Grobari, da nije ovo 3 za 3? Da vam Voždovac vrati kad bude frka?
    (zvezdaš, 6. oktobar 2019 21:10)

    # Link komentara

  69. Partizan, najveća sramota Srbije.
    (Čist Penal, 6. oktobar 2019 21:10)

    # Link komentara

  70. Zvezda 18 suteva od toga 8 u okvir gola
    Partizan 16 suteva od toga 8 u okvir gola
    … VS
    Napredak 0 suteva
    Vozdovac 6 suteva od toga 4 u okvir gola

    Pitam vas ko je imao jaceg protivnika, ma da statistika hoce da zavara!?

    ps: Navijam za Srbiju!
    (Vuk, 6. oktobar 2019 21:10)

    # Link komentara

  71. @slavko vrekic
    Kapiram te buraz,odlepio si i sta ces sad,jbg.
    Bice bolje za nekih trideset godina,brzo ce to,znas kako kazu da vreme brzo ide..
    (ford, 6. oktobar 2019 21:09)

    # Link komentara

  72. Sve su ovo SRPSKA POSLA!!!
    (kikirikisemenke, 6. oktobar 2019 21:09)

    # Link komentara

  73. Sramote jedne i vi iz Partizana i vi iz Zvezde. I bravo za Vozdovac i Napredak i vecinu ostalih klubova. Pa zar moraju svi da vam se sklanjaju da bi vi pobedili? Stidite se. I za vasu nemoc je uvek neko drugi kriv a vase brljotine ne gledate.Sudija veceras je kriv sto nije iskljucio Stojkovica i Milosevica i sto nije prekinuo utakmicu kad je pogodjen pomocni sudija. Dokle bre vise samo Partizan i Zvezda?
    (POPE, 6. oktobar 2019 21:09)

    # Link komentara

  74. Dobar je Marin, šteta što nije igrao u derbiju...
    A, igrao je?
    Možda, kod Ostoje u džepu :)
    (jox, 6. oktobar 2019 21:08)

    # Link komentara

  75. Placite oci moje,
    lakse ce srcu biti,
    Niko ne zali nas dvoje,
    suze ce zaborav skriti.
    (g4, 6. oktobar 2019 21:08)

    # Link komentara

  76. Cxevu

    ne osvajaju se bodovi i prvenstvo samo pobedom u derbiju,pa ti i dalje likuj!!!
    (panke, 6. oktobar 2019 21:06)

    # Link komentara

  77. A sta bi vi ? Endehaziju ??
    (Slobodan, 6. oktobar 2019 20:53)


    A zašto, šta fali, pa oni su nam dali najviše legendi kluba, pogledaj samo naše najveće legende ko su bili, a tek ko nam je sve od legendi endehazije igrao u prvim danima istorije kluba, kakvi su to nogometaši bili ihh
    (anti šajber, 6. oktobar 2019 21:06)

    # Link komentara

  78. Nije to bilo toliko lose veceras i pored pomoci sudije Vozdovcu. Ipak su imali dovoljno vremena da postignu golove. S tim da je ovo revolveraski mec kada se toliko otvorite. Partizan ima samo jednu ok postavu i kada nekoga nema ili ga Sava odmara sve izgleda losije i panicno. Ove zamene danas nemaju iskustva i utakmice u nogama pa su i gresili. Zao mi je Sehovica ovo se dogadja a cekao je dugo sansu ,vidim na slici da place ali ne treba da se predaje .Nadam se da ga Sava nece unistiti jer je srcan igrac. Na jesen obavezno naci jos jednog centarfore po mogucnosti visok i jak i jos jedan zadnji vezni i bice to mnogo bolje.Partizan tesko na dva fronta.
    (zemunski kej, 6. oktobar 2019 21:05)

    # Link komentara

  79. ciganija od države, ciganija od suđenja....
    njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
    a i protiv nas
    (anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

    Ne sekiraj se...sve će to Sud udruženog rada jednog dana pozlatiti.
    (Negativni, 6. oktobar 2019 21:04)

    # Link komentara

  80. Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
    (navijac, 06. oktobar 2019 20:36). Ja vecu glupos nisam skoro procitao!!! Igraci Partizana pratili utakmicu u Krusevcu a samo dva sat razlike je bilo izmedju te dve utakmice !! Reci samo gde su to pratili na zagrevanju ili u svlacionici??
    (Crvena Zvezda 30, 6. oktobar 2019 21:04)

    # Link komentara

  81. Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
    (sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

    Već smo više puta videli kako ne bi...
    (Gordon Bennett, 6. oktobar 2019 21:04)

    # Link komentara

  82. Ovo je razlika između Partizana i zvezde. Dok Partizan u domaćoj prepoštenoj ligi može da igra gomilu nerešenih utakmica, kao i da izgubi najnormalnije, ovi drugi jednostavno ni nerešenu ne smeju da imaju. Ali ne zato što su toliko dobri, baš naprotiv...
    Domaća liga je odavno izgubila smisao, zaista ne razumem zašto se uopšte i igra.
    (železničar, 6. oktobar 2019 21:04)

    # Link komentara

  83. sekunde su odlučivale da danas kiksnu i zvezda i voždovac!
    (mladići borovi, devojke jele, 6. oktobar 2019 21:03)

    # Link komentara

  84. Momci su se borili, svaka im casrst, osecao se umor u ekipi ali protiv sudija, drzave i danas odlicnog Vozdovca danas se nije moglo.
    Previse smo gresili i osvetilo nam se.
    Glavu gore idemo dalje.
    P. S. Delije jos igraju u Krusevcu izgleda...
    (lemi, 6. oktobar 2019 21:03)

    # Link komentara

  85. Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.
    (ganska logika, 06. oktobar 2019 20:59) Što znači da bi Totenhem izgubio od Hofenhajma 14:0
    (Kontraš, 6. oktobar 2019 21:03)

    # Link komentara

  86. ja sam partizanovac i lopova u fudbalu ima na pretek... ipak, za 97 minuta ste na svom terenu postigli 1 gol i mozete da kukate do sutra. uostalom, gde pise i za nas i za zvezdu da smo unapred pobednici? liga ionako nije nekog kvaliteta, jos kada bi se protiv nas (i njih) svi unapred predavali, bolje da ne igramo fudbal uopste. cim izgubimo i mi i zvezda, odmah je "lopovluk" u pitanju, nikako cinjenica da su drugi bili bolji ko god da su. to potcenjivanje je glupost i bezobrazluk. ne secam se kada ste poslednji put rekli da je protivnik bio bolji.
    (petar, 6. oktobar 2019 21:02)

    # Link komentara

  87. Profa je vec za tastaturom. Pise prvo na latinskom pa prevodi na srpski
    (Davor, 6. oktobar 2019 21:02)

    # Link komentara

  88. Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti... 
    (LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20) 

    Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
    (Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)


    kradja? ne predjoste centar :)
    (neutralni felsh, 6. oktobar 2019 21:01)

    # Link komentara

  89. Zaista prijatno vece...ptice veselo cvrkucu na Vozdovcu...
    (Fenomen, 6. oktobar 2019 21:00)

    # Link komentara

  90. marek hamšiković, 06. oktobar 2019 20:44)

    dzaba si sve pisao.
    ko vas ne zna skupo bi vas platio...
    marjanovic...tole...vujosevic...
    (est, 6. oktobar 2019 21:00)

    # Link komentara

  91. Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.
    zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.
    Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.
    (ganska logika, 6. oktobar 2019 20:59)

    # Link komentara

  92. Ahahaha igralo se dok Voždovac ne da gol ahahaha
    (veljko, 6. oktobar 2019 20:59)

    # Link komentara

  93. ciganija od države, ciganija od suđenja....
    njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
    a i protiv nas
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

    Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

    Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
    (Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58)

    # Link komentara

  94. Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
    (Artpar partizan, 6. oktobar 2019 20:58)

    # Link komentara

  95. Ni ja Slavisa ne razumem koliko si ti nepismen. Al vidim vrhunski si poznavalac fudbala
    (hm, 6. oktobar 2019 20:58)

    # Link komentara

  96. Doktor Marin je još mlad, imaće priliku da se pokaže u nekom narednom derbiju pa i da uputi možda neki šut u okvir gola.

    Ili u Evropi, u nenameštenim utakmicama, da obori rekord od 19 prenosa lopte na polovinu protivnika, postavljen u časnom porazu od Bajerna.
    (za sramotu ne znaju, 6. oktobar 2019 20:58)

    # Link komentara

  97. Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
    (Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)

    Koju kradju?! Svaki kontakt u pet metara sa golmanom je faul. Stojke je u tom trenutku imao loptu u rukama. Imate materijala za jos jedan mit.
    (Toto-glup-ko-tocilo, 6. oktobar 2019 20:57)

    # Link komentara

  98. Sudija produzi 6 minuta da bi pobedili a oni izgube :D
    (Urke, 6. oktobar 2019 20:57)

    # Link komentara

  99. Nisam hteo, omaklo se.....
    (Marko Devic, 6. oktobar 2019 20:56)

    # Link komentara

  100. kriv je marin za sve.
    (sumadinac, 6. oktobar 2019 20:56)

    # Link komentara

  101. Partizanu se sve vraća a grobarima povraća.
    (miško, 6. oktobar 2019 20:56)

    # Link komentara

  102. ha ha ha .
    i sta sada sudija kriv da nije produzio 6 min partizan bi imao bod .
    njima covek nikako da ugodi.
    (sumadinac, 6. oktobar 2019 20:56)

    # Link komentara

  103. Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
    (navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

    Zvezda je imala 22 suta a Napredak 1.
    Zvezda je imala.vise kornera i veci posed lopte.
    Zvezda je 2 puta pogodila okvir gola.
    Zvezda je imala sanse, Napredak nije.
    Napredak je trebao da ostane sa deset igraca, cist crveni kao kuca i penal za Zvezdu u prvom poluvremenu. Lazes sebe
    (jastucnica, 6. oktobar 2019 20:55)

    # Link komentara

  104. Uredu je da se s vremena na vreme odigra slabije i da se izgube bodovi u prvenstvu,to je normano.
    Nije normano da vam sudije sude dva penala za pet minuta,penale van šesnaesterca ili kad god vaš napadač padne u šesnaestercu,da se igra dok vi nedate gol, da vam se protivnički golmani sklanjaju sa gola i slično. Ponavljaju se situacije kao iz crtanog filma ili nekakve parodije na fudbal u kojoj jedan tim mora da pobedi po svaku cenu. Partizanu mora biti jasno da pored ovakvog stanja u našem fudbalu i u našoj državi i društvu,on nema nikakve šanse da se uključi u borbu za titulu. Ustvari ne znam ni jedan klub na planeti koji bi u ovakvim uslovima uzeo titulu u Srbiji ispred Zvezde. Ne znam kakvo je stanje u ligi Severne Koreje i koji je omiljeni klub Kim Jong Una ali ako takav postoji onda verujem da ima sličan tretman kao i Zvezda u našoj ligi.
    (sjfhj, 6. oktobar 2019 20:55)

    # Link komentara

  105. Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!
    (Realista, 06. oktobar 2019 20:34). Plakaćemo ako vi nekada uputite neki šut u okvir gola, u derbiju.
    (xxx, 6. oktobar 2019 20:54)

    # Link komentara

  106. golman partizanaje je trebao dobiti crveni prvo za penal kad pokupio igraca i još jedan za uletavanje u sudiju stvarno nerazumem kako je nekima dozvoljeno ponašanje kao što to radi golman,stojkovič.
    (slaviša šmigič, 6. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  107. Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.
    (pivljanin, 6. oktobar 2019 20:11)

    Пријатељу, Гуарани живе у Гран Чаку (Парагвај) а не у Амазонији.
    (rajko, 6. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  108. Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
    (ja, 06. oktobar 2019 20:11)
    A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni
    (Koja, 6. oktobar 2019 20:26)
    A vi ste trebali da pobedite TCL i Napredak, odoše 4 boda, pa pobeda u derbiju, koliko je to bodova A vi još i od Voždovca izgubite kod kuće, koliko je to ukupno bodova??????????
    (LOVRA VEREBI, 6. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  109. Namesteno.Igrac samo namerno moze onako da doda loptu protivniku.
    (realno., 6. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  110. ciganija od države, ciganija od suđenja....njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)a i protiv nas
    (anti šajber, 06. oktobar 2019 20:40)

    A sta bi vi ? Endehaziju ??
    (Slobodan, 6. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  111. Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
    (sjdjds, 6. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  112. Al pljuste golovi u 96. minutu danas :-)))

    Ono kad ti produze tekmu da pobedis a ti izgubis....

    Stize karma za derbi.
    (Car, 6. oktobar 2019 20:53)

    # Link komentara

  113. Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. oktobar 2019 20:26)

    Sa prvim delom se apsolutno slažem, međutim hoćeš da kažeš da Partizan nije stvarao dosta izgledih šansi? Napadali smo sve vreme, i kreirali dosta prilika, realizacija ostaje problem, plus katastrofalna greška mladog igrača na samom kraju, i to je to, kakvoj istini da gledamo u oči, izgubili smo i to je to, čestitke Voždovcu i idemo dalje...
    (MT Vračar, 6. oktobar 2019 20:52)

    # Link komentara

  114. Voždovac je zasluženo uzeo bodove. Igrači su pokazali tehniku i pokretljivost.
    (/, 6. oktobar 2019 20:52)

    # Link komentara

  115. Savo najbolji trener u ligi
    (mrki, 6. oktobar 2019 20:52)

    # Link komentara

  116. Grobari kukaju da je namesteno. Pa ko vam brani da spakujete 3 komada Vozdovcu?
    (nista o nicemu, 6. oktobar 2019 20:51)

    # Link komentara

  117. Kako je lepo slušati ove zalopojke.
    Plačite i dalje, jedino ste bravi u tome.
    (bez reci, 6. oktobar 2019 20:51)

    # Link komentara

  118. PRVENSTVO JE ODAVNO ZAVRSENO (JOS U PRVOM KOLU )...SAVO TREBA DA FORSIRA MLADE KLINCE I STVARA TIM ZA NEKO BOLJE VREME ....
    (zoran, 6. oktobar 2019 20:50)

    # Link komentara

  119. Rodjendansko slavlje jos traje. ;))))
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:50)

    # Link komentara

  120. U iščekivanju saopštenja, latinskih citata, Ciceronovih beseda, Njegoševog umovanja, pretnji istupanjem iz lige (iako je danas utakmica trebalo da bude prekinuta), vracanjem pasoša i sličnim uobičajenim dogodovstinama - pijem pivce sa prijateljima, gledam Patriotse i čekam Barsu...
    (veliki strumf, 6. oktobar 2019 20:49)

    # Link komentara

  121. Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.
    (Sale, 6. oktobar 2019 20:49)

    # Link komentara

  122. Auuuu...A u Humskoj...MUUUK!!!
    (Stevanbas77, 06. oktobar 2019 20:12)
    To je ljudski i normalno, mene više brine muk komentatora koji je prenosio kad je Šehović pogrešio. “A jao...”
    (budboksnama, 6. oktobar 2019 20:49)

    # Link komentara

  123. Pocinje zima
    (alex, 06. oktobar 2019 20:34)

    Duga i hladna ?
    (Že, 6. oktobar 2019 20:48)

    # Link komentara

  124. Opusteno, glodari su navikli na debeo minus.
    (prozor, 6. oktobar 2019 20:48)

    # Link komentara

  125. Bolje od vozdovca izgubiti ,to ih castimo za titulu sto su nam doneli, nego od zvezde.
    (pfc, 6. oktobar 2019 20:47)

    # Link komentara

  126. Samo u našoj ligi postoji jedan klub koji ne zna za poraz (osim kad igra sa Partizanom) :) Mislim da to sve govori :)
    (Janko, 6. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  127. Sudija produzi 6 minuta utakmicu da Partizan da gol, kad ono 1:2
    (Paja, 6. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  128. Pritisak na sudije nije problem, nisu ga zapalili, samo opekli. Istog trenutka sudija je trebao da svira kraj i 3:0 za goste. Dva tima koja ispadaju,treba tražiti medju sklanjalicama Partizanu, Mačva, Indjija, Rad i Javor.
    (miško, 6. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  129. Koliko su oboleli, sad ce i Strazburu da se zale
    (ho ho, 6. oktobar 2019 20:45)

    # Link komentara

  130. Vozdovac je nekoliko puta iz 3-4 kontakta sa loptom izbacio citavu odbranu i stvorio situaciju 1na1 sa Mustafom. Da onaj klinac nije bio sebican u 90-tom kada je golman odbranio resili bi vas mnogo ranije. Penal cist kao suza i jedina greska sudije je sto odmah nije svirao vec nakon suta na gol. Da je postovao pravila crveni bi pokazao jer zadnji igrac rusi igraca Vozdovca pred praznim golom
    (Leti vreme, 6. oktobar 2019 20:45)

    # Link komentara

  131. (Ivan, 6. oktobar 2019 20:21)
    Није тачно. Једноставно није желео да каже ништа исхитрено, јер имао је разлога много тога да каже. Судије кроје првенство по мери унапред проглашеног шампиона. Већ су Звезди намакли 5 нерегуларних бодова. Овакво првенство је смејурија. Кад се поштено изгуби увек треба честитати победнику. Али овде је један судија прво доделио 3 бода Звезди, а други свирао измишљени пенал за Вождовац и усмерио даљи ток утакмице. Очито је нешто труло на нивоу судијске организације.
    (alex56, 6. oktobar 2019 20:45)

    # Link komentara

  132. Navijači Crvene zvezde su najgori ljudi na kugli zemaljskoj.Oni se javljaju I slave posle onakvog penala u Kruševcu,posle nadoknade od 5 minuta iako je rezultat bio 0:0,Boaći šutira ka golu Napretka I prebacuje gol I sudija svira korner,umesto gol aut,onda,svaki ama baš svaki duel Napretkovih I Zvezdinih igrača on svira faul za Zvezdine,znači u životu nisam video veće navlačenje za jedan tim.Posle krenu priče kako se igra dok Partizan ne pobedi I sl.Oni srama nemaju,oni su ukrali 3 boda Inđiji I 2 boda Napretku ali nikom ništa,tera se dalje,najskuplji tim u istoriji srpskog fudbala da ima ovakvu protekciju kod sudija,pa to je neverovatno.Partizan danas jeste slabo igrao,ali kako ti možeš da igraš kad sudija svira onakav penal za Voždovac pri rezultatu 0:0.Znači bruka I sramota u kojoi ligi mi igramo,ovako da se otvoreno krade,pa ovo nema nigde,I posle se smeju Pantiću kad kaže da ovde ne bi ni Real bio prvak pored državnog mezimčeta CZ I njenih sudija.Takođe,juče je I Tsc oštećen protiv Radnika I nepostojećeg penala za Radnik koji im je doneo pobedu,Dakle,kolo u kome su odlučili da oštete Partizan za 2 boda,a možda I 3 I Tsc isto tako,eto ako vam je zanimljivo da Partizan ne bude u trci sa Zvezdom za titulu I da Tsc bude skinut sa vrha,onda ne znam,pitanje je zašto se titula odma ne dodeli Zvezdi I pre početka sezone I ujedno dopiše ona iz 1765. godine.Sve je bio u pravu Dule Vujošević kad je govorio,a neki partizanovci mu se smejali.
    (marek hamšiković, 6. oktobar 2019 20:44)

    # Link komentara

  133. Ver ar maj dragons? :DDDD
    (marko, 6. oktobar 2019 20:43)

    # Link komentara

  134. Momci i treneru, PONOSAN SAM NA VAS! Rezultat me najmanje interesuje, po ko zna koji put se osecam najponosnijim covekom na svetu! Ne trebaju nam bodovi, titule, lazni penali, crveni kartoni i ostalo! Nakon utakmice Zvezda - Indjija je sve bilo jasno, danas to dobija potvrdu, jos je rani deo sezone i bice jos ovakvih situacija i treba se naviknuti. Ja samo zelim da izadjete na teren, izginete za klub, odigrate najbolje sto mozete i da sutra mozete da se pogledate u oci medjusobno. Linglong liga se za mene zavrsava danas sto se rezultata tice, ja cu idalje ici na utakmice da vas podrzim kada god budem bio u mogucmosti za to. Odigrajte Evropu najbolje sto umete, ponizite ih opet i u sledecem derbiju i kazite sebi - dali smo maksimum a nama je sve jasno!
    Savo a i ostali igraci, nema potrebe da se pravdate, sve vidimo, sve cujemo, sve znamo i sve razumemo - PONOSNI SMO NA VAS!
    VOLIM PARTIZAN???
    (Slavko Vrekic, 6. oktobar 2019 20:43)

    # Link komentara

  135. Da istrazi komisija ovaj postupak igraca Partizana.Partizan je prodao utakmicu.
    (aca, 6. oktobar 2019 20:43)

    # Link komentara

  136. Rodjendan propo
    (puce, 6. oktobar 2019 20:43)

    # Link komentara

  137. Samo vi cuvajte Sumu, i Savo da ga ubaca u igru uvek u zadnji 15-20 minuta. On nema pojma da odigra celu utkmicu, takodje i.Tosic.
    (Milorad, 6. oktobar 2019 20:43)

    # Link komentara

  138. Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.
    (Danijel RS, 06. oktobar 2019 20:20)

    Smij se smij uvek se smij....
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:41)

    # Link komentara

  139. ciganija od države, ciganija od suđenja....
    njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
    a i protiv nas
    (anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

    # Link komentara

  140. Evo ja vam oprastam samo kad ste Zvezdanu pobedili
    (Merlin, 6. oktobar 2019 20:40)

    # Link komentara

  141. Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela 
    (MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10) 

    Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??
    (prijepolje, 06. oktobar 2019 20:19)

    Он и није али партизаи јесте...
    (Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 20:40)

    # Link komentara

  142. Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
    (gremlin, 06. oktobar 2019 20:09)

    Ali vi ste KRALI, prijatelju, i, slazem se, posteno izgubili!!!
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:39)

    # Link komentara

  143. A jesu poleteli...uznemirili su i Liverpul, Real, Juventus...
    (Fenomen, 6. oktobar 2019 20:38)

    # Link komentara

  144. Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...
    (LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20)

    Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
    (Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 20:38)

    # Link komentara

  145. Haha placi mala placi ostao sam na 0 bodova hih
    (zokidjango, 6. oktobar 2019 20:38)

    # Link komentara

  146. I nema veze sto Partizan nema veze ja bicu kraj tebe
    (Dragisa, 6. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  147. Cia snajka, cia... Kad ce saopstenje profe. Cekamo latinske citate!
    (simpatizer, 6. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  148. A gde su sada ovi sto kazu da Partizan namesta?
    (Joffrey, 6. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  149. Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
    (navijac, 6. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  150. Šta kaže cenjeni profa Vuletić? Kad će saopštenje?
    (F10, 6. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  151. Zvezda namesta a bogami i partizan sam sebe ubija...
    (Kg, 6. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  152. Mnogo ste se prepalili od derbija.Valja vam hladan tuš.
    (Luka Brajović, 06. oktobar 2019 20:11) Ovo u 96. minuti je bio "Zlatni tuš"
    (m.m.m., 6. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  153. grobari ne gubite glavu , ipak ste pobedili evropskog velikana astanu
    (lijade, 6. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  154. Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!
    (Realista, 6. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  155. Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".
    (ja., 6. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  156. Pocinje zima
    (alex, 6. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  157. (Zvezda) Voždovac će izdržati, ali vas ćemo opet da deremo i to je to.
    (zvezdoprc, 06. oktobar 2019 20:16)

    A ta "(Zvezda) Voždovac", kako ga nazivaš igrao protiv FK Crvena zvezda kao da im je poslednje, pobedio na krovu tržnog centra i sam(a) sebi oduzeo titulu pre dve godine. Bravo, logika na nivou!
    (Zoki kaze, 6. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  158. Što tolka nadoknada, izvukli bi x da je manje bilo ahahahaha
    (SkankHunt42, 6. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  159. 96. minut... Najopasniji.
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:33)

    # Link komentara

  160. Zašto ćutite?
    (Užasi postmoderne, 06. oktobar 2019 20:17)

    Uleteo im produzetak. ;))))
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:32)

    # Link komentara

  161. Kao sto rekoh pre neki dan u najavi kola rutinska pobeda Vozdovca ako sve bude bilo posteno...tako se i desilo,i evo nas opet na -4...
    (Riko, 06. oktobar 2019 20:12)
    Ono kada 2 sata ranije odigra tvoj tim utakmicu i u 97 min.sudija da gol glavom za tvoj tim i javljaš se posle toga i filozofiraš...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 20:32)

    # Link komentara

  162. Nema veze, bitno da smo gane zveknuli a i opet ćemo
    (sax, 6. oktobar 2019 20:31)

    # Link komentara

  163. sudija produžio,da pomogne partizanu ali ništa voždovac je mogao,da unušti 3.boda posle 2 prilike 1 na 1 sa stojkovićem za penal nema dileme igrač je gurnuo a stojkovič po nogama i trebao je dobiti crvenog ne samo žutog vočdovac igro sjajno partizanu posed a voždovcu mrtve šanse ispred gola partizana izašli čak 5.puta ispred golmana partizana.sad očekujem plakanje i žestok pritisak ljudi iz partizana sad,će vučela opet sad,da tuži zvezdu zbog poraza od voždovca i to zasluženog moglo je biti i više,da su bili malo koncrentisaniji kad su izlazili sami ispred stojkoviča.niti pomoč sudije nije pomoglo partizanu bey saidika i natka partizan je nula od ekipe.
    (slaviša šmigič, 6. oktobar 2019 20:31)

    # Link komentara

  164. Razlika izmedju Titovih blizanaca:
    Zvezdana dobija namestene utakmice 🤬
    Partizanka ih gubi 🤣🤣🤣
    (Vojvodina Srpska Borusija, 6. oktobar 2019 20:31)

    # Link komentara

  165. Eh taj 96. minut...
    (mile rizik, 6. oktobar 2019 20:30)

    # Link komentara

  166. ROOOOKAAAAJ!!!
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:30)

    # Link komentara

  167. Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)
    (ВељаЦЗВ, 06. oktobar 2019 20:11)

    Da je isti minut, da ga tetoviram... Negde...
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:30)

    # Link komentara

  168. Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
    (Deki, 06. oktobar 2019 19:59)


    Kad nisam umro od smeha, grobari pa vi ste rodjeni manipulatori, zvezdas sam ali hahahhahahaha
    (Gist, 6. oktobar 2019 20:30)

    # Link komentara

  169. Dok smo trazili kalcopoli u srpskom fudbalu smejali ste se a sada kada se okrenulo kolo srece vise vam nije smesno nego kukate...
    (ljube, 06. oktobar 2019 20:00)

    Aj da se ne lazemo,nikada vi niste trazili kalcopoli vec ste hteli da preuzmete FSS i sve fudbalske institucije da binradili ovo sto radite danas.
    (as, 6. oktobar 2019 20:30)

    # Link komentara

  170. Namešteno, kakva sklanjalica, odbrambeni namerno asistirao, a ne čekaj, to je bio Šehović...
    prethodno nije sviran penal Voždovcu, pa pre toga hteli da biju sudiju što im nije dao penal za ruku uz telo van kaznenog. Nikad veličanstveniji ofanzivni Partizan, mašinerija, poezija fudbala, ofanzivni Partizan je pleonazam, parni valjak će svakom da uvali pet komada. Ne bez zezanja, srećan rođendan VVV i svim frakcijama žele FK Voždovac u 96-om i Marko Marin u 97-om..
    (budboksnama, 6. oktobar 2019 20:30)

    # Link komentara

  171. Sve čestitke Voždovcu na zasluženoj pobedi uz fer igru!

    Igrao je Voždovac hrabro kao i Inđija protiv Zvezde. Međutim, mi možemo samo da sanjamo dva penala u zadnjih pet minuta. Iskreno, ne bih ni voleo takvu pobedu. Partizanovcima to ne priliči.

    Zvezdaši više od 40 godina potenciraju gol Nenada Bjekovića protiv Olimpije u 96. minutu. A šta je ovo danas braćo Zvezdaši? Sudija produži utakmicu 5 minuta i dozvoli slobdan udarac u 96. minutu. Prebrojte ovakve situacije u zadnjih pet godina (penali na kraju utakmice i produžene utakmice dok ne date gol). Desila se i partizanu protiv Borca iz Čačka, ako se ne varam, kada je Bambi dao gol iz slobodnjaka u produžetku. Ali u produžetku!

    Što se Sava tiče, ne razumem taktiku u kojoj među 18 igrača nema nijednog centarfora. Bolje je bilo da tu stavi omladinca, a ne da troši mladog Šehovića koji od ovoga neće da se oporavi barem do kraja sezone. Bolje je bilo, čini mi se laički, da je Lutovac igrao desnog beka. Nije bio u protokolu, pa je moguće da je povređen. Nema veze. Idemo dalje.

    Napred Partizan!
    (Bojan, 6. oktobar 2019 20:29)

    # Link komentara

  172. 79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
    (Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

    Није промашио лопту. Обавезно посети очног лекара!
    (Марко, 6. oktobar 2019 20:29)

    # Link komentara

  173. Voždovac vraća Zvezdi ukraden titulu. Neko to izniveliše za Božju pravdu. Kradu, otimaju, prekidaju, sudije pivredjuju pa dokle više grobari grobarski. Sava "gospodin".
    (miško, 6. oktobar 2019 20:29)

    # Link komentara

  174. Lopatari se spremaju za sneg
    (macak ima brkove, 6. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  175. -4 prijatno i dovidjenja
    (roles, 6. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  176. STA URADI DEVICU MARKO!?
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  177. Још један Звездин судија је досуђивањем непостојећег пенала усмерио даљи ток утакмице. Вождовац није крив за то и честитам му на томе што је издражаи све нападе. Победоносни гол није резултат неке велике игре Вождовца него катастрофалне грешке младог играча.
    Што се тиче претходне утакмице Напредак-Звезда, судија је на све могуће начине утицао да Звезда победи. Досудио звезданаестерац, а онда гомилу слободних удараца, од којих последњи у 97. минуту (иако је утакмица продужена само 5 минута). Поред тога, није склонио Звездиног играча из живог зида који је ометао живи зид и директно утицао на постизање гола. Нека се радују тзв. делије што им је до сад поклоњено 5 бодова (3 против Инђије и 2 против Напретка). Свако поштен може одмах да види да је првенство већ сад нерегуларно.
    (alex56, 6. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  178. A taman pomislih Partizani nepobedivi naredne 2.g....mislim Suma, Natko... itd mislim kakav sastav, kad ono....?!?
    (Samo CZ, 6. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  179. Dr Vladimir Vuletić ima li ga negde. Ajmo profo sa tužbama...
    (Kosta, 6. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  180. Zasto Devicu bezobrazno u 95 min?
    (Rolo Martins, 6. oktobar 2019 20:28)

    # Link komentara

  181. Nije ovo nikakvo cudo,desava se dodje takav dan da te nece gol,odigras lose,nemas srece bilo sta i izgubis.
    Zvezda ima iste takve dane ali njima to u takvim situacijama resavaju sudije i umesto da izgube bodove oni i to dobiju.I zato je titula za Partizan nemoguca misija.
    Cestitam igracima Napredka,igrali su borbeno,srcano i posteno i zasluzeno dobili.Sto se tice penala ja na osnovu snimka nisam ubedjen da je postojao ali ne mogu da sto posto kazem i da nije bio penal.Nek bude posteno pa neka i gubimo.
    (as, 6. oktobar 2019 20:27)

    # Link komentara

  182. Este li mi dobro kuco?
    (smart tv, 6. oktobar 2019 20:27)

    # Link komentara

  183. Bez sadika partizan prosecna ekipa hhahahaaa hhahahaaa hahahaha ha hahahaha hahaaa hahahaaaaa
    (igor, 6. oktobar 2019 20:27)

    # Link komentara

  184. Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
    (BGD, 6. oktobar 2019 19:53)

    Eto, sam si dao odgovor na pitanje zašto nam je reprezentativni fudbal u kanalu. Samo grobari se forsiraju.
    (Ganci, 6. oktobar 2019 20:27)

    # Link komentara

  185. Velika zavera protiv Partizana se nastavlja. Sudija produzava utakmicu sve dok Partizan ne primi gol.
    (cz, 06. oktobar 2019 20:14)

    Hahahaaaaa, taj rad!!!
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  186. Pitam se koliko godina imaju svi koji ostavljaju komentare ovde? Ako imate preko 21, promašili ste život.
    Prepucavanja ko je jači, uz koga je vlast itd, a reprezentacija prima 5 komada od Ukrajine. Nije ni bitno ko će da uzme titulu u banana ligi, fudbal nam je mrtav ljudi. Pogledajte ljude u upravama, u savezu, dosta više prepucavanja. Zvezda nema igru, muče se, bez nekog crvenog kartona ili penala ne mogu, Partizan igra napadački, ali nema igrače, glavnom napadaču trebaju potporne noge da ne pada dečko. Bojkot našeg fudbala je nešto najbolje što možemo da uradimo.
    (Tba, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  187. Bilo mnogo ladno, da se ponisti utakmica i uvede grejanje pa tad da se odigra jel jasno???
    (Simi, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  188. Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.
    (marko, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  189. Tešite se komšije zbog ovog poraza! Bolje je i izgubiti ovako nego nameštati kao vi. A derbi nije anuliram, pobeda u derbiju je pobeda! ;)
    (Cxevu, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  190. TOTOTOOOOTOTOOOOOOOOO, DAJTEEEE UEFUUUUUU, STO PRODUZIIIIIII KMEEEEEKMEEEEEE
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  191. Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
    (ja, 06. oktobar 2019 20:11)
    A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni
    (Koja, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  192. Udri Karmo! Svemirski balans mora da postoji!
    (Vlada, 6. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  193. Gore glavu momci, ponosni smo na vas, jer ne kradete.
    (zvezdoprc, 06. oktobar 2019 20:12)

    Hahahahahhahahahahahahahahhaha
    (petarczv, 6. oktobar 2019 20:25)

    # Link komentara

  194. Davno sam ja napisao lako je pobediti Zvezdu, povedi ti Napredak, Radnik, Voždovac.Analogno dosadašnjim pisanjima stručnjaka na vašem portalu, Parzitan je pobedio Zvezdu 2:0,Zvezda Voždovca 3:1 a kako sad stojimo kad je Partizan izgubio od Voždovca kod KUĆE,2:1.
    (LOVRA VEREBI, 6. oktobar 2019 20:25)

    # Link komentara

  195. Gde je sad onaj sto je rekao da ima dojavu i da ce biti iz 1 u 2, nadovno sa rezultatom 3:1?

    Zna se ko ovde voli da krade...A i laze...
    Pozdrav
    (VAR, 6. oktobar 2019 20:25)

    # Link komentara

  196. Aaaaaaa, pa ovo mora da boli, ali mnogo boli, mnogo, mnogo, mnogoooo hahahahha. Prvo se ponadaju da smo mi kiksnuli, a jos na kraju oni izgube, isto u zadnjoj sekundi, auuuuuu patnjaaaaa, ogromna patnja ahahahaha
    (nostalgija, 6. oktobar 2019 20:25)

    # Link komentara

  197. Ko se zadnji smeje najsladje se smeje, a navijaci Zvezde samo nek se smeju....
    (CasaDePapel, 6. oktobar 2019 20:24)

    # Link komentara

  198. Lose mnogo Lose
    (dragan, 6. oktobar 2019 20:24)

    # Link komentara

  199. Cim se istumba tim,to je pravo mucenje.ali partizan nema tu pomoc da mu se navuce pobeda kada ne ide.dva penala u 92 i 95 min ili nesto slicno.partizan je bio ocajan,ali nepostojeci penal je odlucio dalji tok utakmice.krivo mi je sto nije posteno,pa ko zasluzi neka bude prvak.realno partizan nema tim za sampiona,ali ni zvezda neigra nista,ali pobedjuje sve,ovako ili onako.
    (Miki, 6. oktobar 2019 20:24)

    # Link komentara

  200. Vozdovac ozbiljna ekipa. Svaka cast.
    (seki, 6. oktobar 2019 20:24)

    # Link komentara

  201. Eto, da nisu izgubili u 96. mogli su k’o i Zvezda pobediti u 97. minutu...
    (bobrock27, 6. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  202. Savo podnesi ostavku .... sta ti radi japanac od milion evra, sehovic je rupa nad rupama, suma umislio da je ronaldinjo ...
    (BlackJack, 6. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  203. zamalo vozdovac da kiksne
    (mile, 6. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  204. Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

    Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mirko, 6. oktobar 2019 18:41)

    Jel to onaj Tadić što je doveo Gazproma I što je pucao penale na Rajku?
    (marek hamšiković, 6. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  205. e ste mi peti kuco?
    (anonymous, 6. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  206. Nije nam dosudio na 1:1 cist penal, napad sledeci primamo drugi gol...ovo je kriminalna liga. P.s. Penal za Vozdovac nije smeo da dosudi jer je pustio prednost,i igrac kome je pustena prednost je uputio sut ka golu, znaci nije smeo da vraca na penal...a i da li ga je Stojkovic uopste pipnuo je veliko pitanje.
    (Milan, 6. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  207. Ljudi kako god ali obozavam vas kolko visite i uzivate na nasim vestima. Nek gubi partizan ako vam je to smisao zivota. Srecni mi vi bili. Sportski pozdrav
    (realno, 6. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  208. Klasičan kompleks nize vrednosti kod Partizana. Napaljeni samo protiv Zvezde a gube bodove protiv „malih“. I sledeći derbi mozete dobiti ali titulu mozete samo da sanjate i sami ste krivi. Sudije, saopštenja i kuknjava su obične gluposti. Loši ste gubitnici i mučno je slušati više vaše kukumavčenje i da ste zrtve. Srbija čeka novo saopštenje!!
    (Sava, 6. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  209. E to vam se cigancici zove kiks koji vi niste videli godinama. Znate, u svim ligama na svetu postoji tako nesto kada timovi igraju svaki treci dan. Cisto vam kazem da znate ako niste culi za taj pojam. Ova liga je gotova pre nego sto je i pocela i ne vredi gubiti zivce na nju. Treba samo gledati derbi jer je samo on i realan da se vidi ko je gde.
    (kile, 6. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  210. vozdovac je najjači!!!
    (panke, 6. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  211. Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
    (gremlin, 6. oktobar 2019 20:09)

    Тачно. Лепо је што си то схватио после свих тих година лоповлука за време Томислава Караџића. Има наде за вас Гробаре! Ипак, оно што сте тада радили неће остати некажњено.
    (Марко, 6. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  212. Gol za Zvezdu u 96, a Partizan izgubi u 96 minuti.

    Srbendo, hoces li spavati nocas? Koliko sam srecan sto ces da places nocas :)
    (Straight Outta München, 6. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  213. Ni milion puta ponovljena laz nece nikad postati istina... Nije bilo nikakvog kontakta, i penal je apsolutno izmisljen, ali Vozdovac je zasluzeno odneo bodove, i to je fudbal, a ne kao oni sramotni preokreti koje sebi namestaju rupasi... U svakom slucaju imperativ je Evropa, da se nadmecemo fudbalski pa kom opanci kom obojci, a ovo Stasi-Sekuritatea prvenstvo je zaista samo jadna slika drustva i drzave u kojoj smo, na zalost, rodjeni...
    (Violeta Markovic Ljubicica, 6. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  214. Lopatari zvali zmaja na rođendan??
    (Kum Žoržo, 6. oktobar 2019 20:21)

    # Link komentara

  215. Utakmica produžena šest minuta
    (Druškan, 6. oktobar 2019 20:08
    zeznuo ih sudija.realno je bilo da produži 3.iščupali bi bod
    (slobinator, 6. oktobar 2019 20:21)

    # Link komentara

  216. Koje pljačka je u jednom danu zvezdi i voždovcu po penal na štetu partizana
    (week, 6. oktobar 2019 20:21)

    # Link komentara

  217. Milosevic posle prvog poraza u prvenstvu pokazao pravo lice. Nece da izadje na intervju. Voli da prica samo kada je se pobedjuje.
    (Ivan, 6. oktobar 2019 20:21)

    # Link komentara

  218. i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

    ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

    ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.
    (Tole Karadžić, 06. oktobar 2019 20:05)
    ČOVEČE,TI PATOLOŠKI LAŽEŠ...JA SAM UVEREN DA TI VERUJEŠ U SVE ŠTO SI REKAO...
    (prijepolje, 6. oktobar 2019 20:21)

    # Link komentara

  219. Partizan sad da istupi iz lige zbog ovoga
    (Fk Partizani Tirana, 6. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  220. (Šaomi) I dao je gol Voždovac, šta ćemo sad!? Svoje krađe ne možete tako lako da pravdate i skrivate, sve je jasno još od 2012.godine.
    (zvezdoprc, 6. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  221. "Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli"
    (Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

    "Postoji, njihovi navijaci"
    (007, 06. oktobar 2019 18:54)

    Deco, sto se lozite? Sta vas muci?

    Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...
    (LondonCalling, 6. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  222. Ovaj Markovic je totalno neupotrebljiv.Ocajna igra tima.
    (Pera Grobar, 6. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  223. Bolje castan poraz nego onakva pobeda
    (Buntovnik sa razlogom, 6. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  224. Ahahaha kakav samo kvalitet partizan ima. Odbrambeni igraci koji namestaju cist gol protivnicima na 3 metra od gola promasujuci celu loptu. AHahahah vrhunski kvalitet, svaka cast decko kog da si. Odlicno sto se zavrsilo ovako, da su izgubili 1-0 bilo bi - namesten penal, linglong liga, bla bla, ovako se videlo koliko zaista vrede. Bez pozajmljenih i kupljenih crnaca ne bi prosli ni drugo kolo kvalifikacija za ligu Evrope. Isto vazi i za zvezdanicu. Ma srbi ne znaju da igraju fudbal i tacka. Bolje ulozite sve sto imate u kosarku, vaterpolo i odbojku, a fudbala se manite vec jednom za sva vremena, jer ste smesni.
    (TsTsTs, 6. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  225. Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.
    (Danijel RS, 6. oktobar 2019 20:20)

    # Link komentara

  226. Стојковића заменити под хитно. Пенал није био али човек губи компас у задње време, скроз је лош. Партизан солидан, Вождовац бољи.
    (Ђенерал, 6. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  227. navijam za partizan ali svaka cast vozdovcu,posteno,pobeda.prava takmicarska utakmica,kako lete po terenu za razliku od prethodne utakmice.kamo srece da svi tako igraju.ako hocete posteni fudbal gledajte partizan a one druge batalite.draze su ovakvi porazi nego onakve pobede
    (nesa80, 6. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  228. A je l će Stojke sad konačno da vrati pasoš?
    (Samo da pitam, 6. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  229. Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela
    (MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10)

    Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??
    (prijepolje, 6. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  230. opet je kriva zvezda, naravno
    (dejan, 6. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  231. Ovi se sklanjanu samo CZ.
    (Zli, 6. oktobar 2019 20:18)

    # Link komentara

  232. Nekom je 96-i minut majka nekom maćeha. Šta ćemo, tako je.
    (MENTALAĆ, 6. oktobar 2019 20:18)

    # Link komentara

  233. Xaxaxaxa cepaj Vožde... Au glodari pa fabrika papira vam nece biti dovoljna za suze koje cete proliti ove veceri. Nista od titule ni ove godine a bogami dugo ni od lige sampiona... Nema veze izboricemo vam to 15. mesto na UEFA rang listi pa cete i vi u kvalifikacije moci kao drugoplasirani. Do tada samo preko malih ekrana pratite elitu...
    (Milance, 6. oktobar 2019 20:18)

    # Link komentara

  234. Zvezda iskoristila svojih 7 minuta, Partizan na žalost nije!
    (Sedma sreća, 6. oktobar 2019 20:18)

    # Link komentara

  235. I vaša liga, kao i naša hrvatska iste. Kad je nepošteno suđenje prema Hajduku onda je paljba i kad treba i netreba, a kad taj isti hajduk dobije utakmicu na račun lošeg suđenja i štetu protivnika onda šute. Cinizam na maksimalno. Hajduk se gura ove godine i kod nas, a od Gzire United ispali u prvom kolu europa lige, i stvarno su loši i propali, ali ih se gura. Kod vas vidim isto Zvezda se gura i sada odjednom kada je u njihovu korist suđenje onda više nema sudačke mafije i slično i nema više osuđivanja sudačke organizacije. Niti je zvezda niti hajduk zaslužio pošteno suđenje, i nisu zaslužili se žaliti jer nisu ništa bolji od drugih. Kada je u njihovu korist onda je sve u najboljem redu.
    (R32, 6. oktobar 2019 20:18)

    # Link komentara

  236. Prvo Marin, pa onda Sehovic.
    U posljednjoj minuti.
    Kakva besana noc za pastorcad.
    (Šurda, 6. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  237. TOP...CIRKUS SE NASTAVLJA...Shodno tome da je I mesto rezervisano,valja se boriti za drugo jer,ako bude malo srece,imacemo 2 predstavniku kvalif.za LS... Ne vredi se sekirati i komentarisati ostalo...
    (prijepolje, 6. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  238. Nije lepo smejati se tuđoj nesreći... koja se za malo desila ali pravda je ipak došla u 95 min tako da je Parazitizan zasluženo osvojio 0 bodova.
    (Saša, 6. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  239. Čist penal nije sudjen Voždovcu pre drugog gola. Čisto da se ne zaboravi.
    (Mikula, 6. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  240. Zašto ćutite?
    (Užasi postmoderne, 6. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  241. Jel vam jasno zasto ne osvajate titulu?! Godinu dana se ostrite samo za Zvezdu, iscrpljenu bitkama u Evropi! Sa druge strane nama svaka utakmica u prvenstvu znaci samo tri boda i nista vise! I vredno ih skupljamo!
    (kadinjaca ipak pala, 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  242. (Zvezda) Voždovac će izdržati, ali vas ćemo opet da deremo i to je to.
    (zvezdoprc, 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  243. Karma je čudo, džaba otimanje i pritisak na sudije.. - 4,brrrr,steže mraz oko Humske...
    (piki, 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  244. Ahahahahahaaaa idemo zmajeviiii
    (antiJSD, 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  245. E tako,vracanje na fabricko i na mesto gde ste zasluzili posle kradje u derbiju!!! Koliko se to bese igralo da bi opet izgubili namestenu utakmicu?
    (baki, 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  246. Ocajna igra Partizana, ovde nisu cista posla. Izgleda da pored sudija i sam Partizan pomaze Zvezdi da lagano osvoji titulu. Zbog cega Savo opet izvodi kombinovani tim!? Ostavio na klupi Miletica, Sadika, Zdjelara, Sumu... Ista greska kao u Krusevcu i naravno rezultat uzasan. Da li je to slucajno ili ipak mora da se kiksira da Zvezda ode na pristojnu razliku? Sumnjivo je da posle onakve igre protiv Astane, pre toga Zvezde pa i Az danas igra bude ovako ocajna. Igraci stoje ceo mec, igraju bez zara, bez volje, otaljavaju, nisu tu cista posla
    (Admiral, 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  247. Zaslužena pobeda Zmajeva...
    trebalo je prekinuti još kod bakljade...
    (Prekid na Jna, 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  248. Idemooooo ahahahaha
    A sad plač kmee kmee
    (SkankHunt42, 6. oktobar 2019 20:15)

    # Link komentara

  249. Triada se pojavila i u fudbalu zivela srbija
    (omar, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  250. Gledao sam Vozdovac protiv CZ znaci ljudi se nisu sastavili sa loptom,odigrali bez kapi krvi,veceras da izginu,tako I treba.Zasluzena pobeda uz nepostojeci penal.O Krusevcu ne treba trositi reci.
    (nik sloter, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  251. Aj sad panteri nazad u rupe svi ste vi znali da dolazi iz dvojke u keca
    (urosRuma, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  252. A posle Astane bilo kako igraju najbolji fudbal u Evropi....
    (Milan, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  253. Kakvo partizansko sudjenje , sramota , ne bi bili ni u play offu bez sudija
    (prvak sveta, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  254. Oooooooo zmaju, ooooooooo zmaju, ooooooo
    kakav je to zmaj??? A gde je vatra????
    (Kornjača Rade, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  255. Trpajjjjjuuuuuuuuu Zmajevi sa Dusanovca!
    (bg, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  256. Velika zavera protiv Partizana se nastavlja. Sudija produzava utakmicu sve dok Partizan ne primi gol.
    (cz, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  257. -4C° dolazi zima, zima....biće slina, kijanja i kašljanja.... zima, zima...nije mi do smejanja.
    (Kornjača Rade, 6. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  258. Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
    (BGD, 06. oktobar 2019 19:53)

    ...pa zato nam je i reprezentacija tu gde je..
    (mrp, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  259. -4
    (komedijo, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  260. vratilo im se za derbi!
    (svarog, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  261. Kmeeeee kmeeeee kmeeeee nikad jaci vozdovac
    (tima, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  262. Plači mala plači....
    (MIRO, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  263. Lepog li dana.
    (Lepi Fika, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  264. Анулиран дерби. Хвала момцима са крова. 👏👏👏
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  265. I vas mec produzise 5 minuta ..... Ali vi ga primiste xaxaaxxaxaaxax
    (Urox, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  266. Gore glavu momci, ponosni smo na vas, jer ne kradete.
    (zvezdoprc, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  267. Kao sto rekoh pre neki dan u najavi kola rutinska pobeda Vozdovca ako sve bude bilo posteno...tako se i desilo,i evo nas opet na -4...
    (Riko, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  268. Ono kada izgubis namestenu utakmicu, u kojoj sudija ne svira 2 penala u korist protivnika.:)
    (Gru, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  269. Ajde sada krenite ponovo sa saopštenjima hahaha!!!
    (Sava, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  270. Nerešeno najrealnije ! ccccccc, ajmo grobari plačite malo !
    (ZeZ, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  271. Auuuu...A u Humskoj...MUUUK!!!
    (Stevanbas77, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  272. Pu što su bezobrazni, pozoveš ih na rodjendan, a oni ti pokvare veselje.
    (LOVRA VEREBI, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  273. Remizirali ??? Hahahaha
    (prvak sveta, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  274. Sada kreće kuknjava grobara koji uživaju u ulozi žrtve.
    (Zipped, 6. oktobar 2019 20:12)

    # Link komentara

  275. Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)
    (ВељаЦЗВ, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  276. Ccc e partizane gdje ti gubis bodove
    (ms, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  277. Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki, 6. oktobar 2019 19:59)

    Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.
    (pivljanin, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  278. Mnogo ste se prepalili od derbija.Valja vam hladan tuš.
    (Luka Brajović, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  279. Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
    (ja, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  280. hahahahahahahahaha kakav fels unazad
    (Ampi PsyTrance, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  281. Nikad jači Voždovac, nikad slabiji Bayern!
    (Vladimir, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  282. Bravo za Voždovac!
    (Nišlija, 6. oktobar 2019 20:11)

    # Link komentara

  283. ha ha partizan... pa mi ni namesteno ne mozemo da dobijemo..pritiskamo publikom klupom rukovodstvom ..samo nam fudbal nije u prvom planu...
    (bg, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  284. Opala! Napred Zvezda i zivela Srbija!
    (Mihajlo, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  285. Nedosudjen penal za vozdovac na kraju, koji se ne dovodi u pitanje u normalnim okolnostima. Pravda je zadovoljena vec posle tridesetak sekundi.
    (Ivan, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  286. Nikad jači Vozdovac
    (redstarfun, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  287. BUSI HAHA BUSI HAHA
    (Sto ne moze niko mozes ti, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  288. Srecan rodjendan grobari od Vozdovca i Marka Marina.
    (Vucko, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  289. Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela
    (MiodragCZ, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  290. Zvezda dala gol u 97. Partizan primio u 96. Ima li šta lepše??? :)))
    (veliki strumf, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  291. Gaziiiiii Zvezda sampion
    (Acko, 6. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  292. Ono kad grobari uporedjuju doktora Marina sa nekim tamo Natkom hehe
    (Cizmic, 6. oktobar 2019 20:09)

    # Link komentara

  293. Ahahahhahahaahajahaha
    Parna sila. Karma je cudo
    (zex, 6. oktobar 2019 20:09)

    # Link komentara

  294. Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
    (gremlin, 6. oktobar 2019 20:09)

    # Link komentara

  295. Ode dzigerica grobarima hahahahahahahah nikad lepsi dan
    (petarczv, 6. oktobar 2019 20:09)

    # Link komentara

  296. MURAMMMMMMMM......
    (CUPRIJA TOWN, 6. oktobar 2019 20:08)

    # Link komentara

  297. I napisah ja beogradski blizanci

    Utakmica produžena šest minuta
    (Druškan, 6. oktobar 2019 20:08)

    # Link komentara

  298. 15 minuta im ukupno produženo, ejjj!? I posle se grobari žale na Zvezdinih 5. E muko moja..
    (Mikula, 6. oktobar 2019 20:08)

    # Link komentara

  299. Nije vam ovo Astana iz Kazahstana!
    (Šaomi, 06. oktobar 2019 19:58)


    jos bolje receno: nije nam to zvezda :)
    (neutralni felsh, 6. oktobar 2019 20:07)

    # Link komentara

  300. Natho Mladić, majstor
    (Hoze Žmurinjo, 6. oktobar 2019 20:07)

    # Link komentara

  301. i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

    ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

    ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.
    (Tole Karadžić, 6. oktobar 2019 20:05)

    # Link komentara

  302. .... хахаха 6 минута, па смејурија
    (Кики, 6. oktobar 2019 20:04)

    # Link komentara

  303. Vec dva sata smaraju kako dajemo gol u 90om i ljudi izjwdnace u devedesetom hahahahahahahahaha
    (petarczv, 6. oktobar 2019 20:04)

    # Link komentara

  304. Dok smo trazili kalcopoli u srpskom fudbalu smejali ste se a sada kada se okrenulo kolo srece vise vam nije smesno nego kukate...
    (ljube, 6. oktobar 2019 20:00)

    # Link komentara

  305. Izdrzi Vozdovac uz vas smo!
    (Zvezda., 6. oktobar 2019 19:59)

    # Link komentara

  306. Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
    (Deki, 6. oktobar 2019 19:59)

    # Link komentara

  307. Nije vam ovo Astana iz Kazahstana!
    (Šaomi, 6. oktobar 2019 19:58)

    # Link komentara

  308. Treba napustiti teren.Em smo pokradeni em su nas prebili.Da vidimo dal ce i ovaj sudija ici u zatvor kao i onaj od pre godinu dana.Naravno da nece jer je ovaj odradio zadatak
    (BGD, 6. oktobar 2019 19:57)

    # Link komentara

  309. Partizan nema pojma! Da nema pritiska sa svih strana i korerktnijeg suđenja Voždovac bi dao još koji gol.
    (Šaomi, 6. oktobar 2019 19:57)

    # Link komentara

  310. 79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
    (Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

    Pa izvinio mu se hahahaha...
    (UGASENO JSD psrtizai, 6. oktobar 2019 19:57)

    # Link komentara

  311. Izdrzite jos malo zmajevi hahahaha !
    (UGASENO JSD psrtizai, 6. oktobar 2019 19:56)

    # Link komentara

  312. Ljudi dokle prepucavanja vise.Ovo je katastrofa od fudbala I jednima I drugima se svira I produzava vreme dok nedaju gol. Sramota...
    (Miki83, 6. oktobar 2019 19:55)

    # Link komentara

  313. Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
    (BGD, 6. oktobar 2019 19:53)

    # Link komentara

  314. Tosic je katastrofalan
    (tree, 6. oktobar 2019 19:53)

    # Link komentara

  315. 79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
    (Blue Moon 1812, 6. oktobar 2019 19:53)

    # Link komentara

  316. Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

    Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 6. oktobar 2019 18:59) Jok more, povremeno izjavi kako mu se svidja neko musko, pa se vrati da komentarise fudbal...neumoran.
    (budibogsnama, 6. oktobar 2019 19:52)

    # Link komentara

  317. Tole vrati se mole te grobari
    (Saric, 6. oktobar 2019 19:51)

    # Link komentara

  318. Oduvek se malo navlacilo za Partizan, malo za Zvezdu, nazalost takvo je stanje... Ali sve je to nebitno. Kao velikom Zvezdasu mi je drago sto smo pobedili golom Marina, a ne nezasluzenim penalom Bena. Ali jedino bitno je to da budemo 15. za sezonu 2021/2022, i bitno je da pokusa i Zvezda i Partizan da otkinu koji bod Tottenhamu i Unitedu, mislim da i jedni I drugi mozemo da prodjemo grupe, ili barem Zvezda da bude 3. I Partizan prodje pa da doguramo sto dalje.
    (Mare, 6. oktobar 2019 19:49)

    # Link komentara

  319. Koliki pritisak na sudije, trebalo je ovaj Partizan ugasiti dok je bilo vreme
    (Coda, 06. oktobar 2019 19:07)

    Gde ti vidis pritisak na sudije? Ne baljezgaj.
    (Bodibond, 6. oktobar 2019 19:46)

    # Link komentara

  320. Vidite li koliko fali "neznalica" Sadik?
    (PieptDePui, 6. oktobar 2019 19:45)

    # Link komentara

  321. Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
    (Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

    Postoji, njihovi navijaci
    (007, 06. oktobar 2019 18:54)

    Ništa ogavnije od Ultra kop doo ne postoji i niko od vas ne sme ništa da pisne zato što ste devojčice.
    (Trip, 6. oktobar 2019 19:44)

    # Link komentara

  322. Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
    (Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

    Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

    Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."
    (NoName, 06. oktobar 2019 19:22)

    Rekoh "cudo"...
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 19:44)

    # Link komentara

  323. Faul nad golmanom u petercu, a nije imao kontrolu nad loptom, zar ne? Čist faul, bez razmisljanja. Dobra sudijska odluka.
    (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:44)

    # Link komentara

  324. Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
    (Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

    A jesi li ti gledao utakmicu.Na YT imas snimak gde kada je sviran prekrsaj sat pokazuje 94, 47.Udarac mora da se izvede po pravilnoku.Igraci napredka nikako da nameste zivi zid.Sudija daje zuti karton.Marin daje gol.96, 51
    (Johny Walker, 6. oktobar 2019 19:44)

    # Link komentara

  325. Ovaj golman ovih crvenih kao da je Macvanov sin.
    (ValterNBG, 6. oktobar 2019 19:43)

    # Link komentara

  326. Koji protisak na sudije, Partizan je nesto najgore sto postoji u srpskom sportu.
    (Nadja, 06. oktobar 2019 19:34)

    hahahahahaaaaaaa....vrhunac bezobrazluka. Ono kad nemas obraza, pa si zaslepljen mrznjom prema Partizanu.
    (ja, 6. oktobar 2019 19:43)

    # Link komentara

  327. @ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
    Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

    Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
    (Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
    To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...
    (Gepekovanje je laž!, 06. oktobar 2019 19:27)

    Sto se tog mamlaza tice, przio bih ga sa svim tim pravdoljubivim vesnicima, pa neka su u Zvezdinom dresu sto puta! Mozemo mi da se prepucavamo oko utakmice, ali to sto pojedini rade, kao sto je bacanje baklje na sudiju, je za robiju, ljudi! Izem ti sport kad covek ostane bez oka.
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 19:42)

    # Link komentara

  328. Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

    Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
    Nismo isti!!!
    (E moji ganci!!, 6. oktobar 2019 19:05)

    Sta vam je ukrao taj pomocni sudija? Ne vidim ni da vam je glavni nesto ukrao,osim sto je ostetio Vozdovac za penal Pavlovica nad Stanisavljevicem.Zasto nisi gadjao Jovanovica u derbiju kada je ponistio cist gol Zvezdi i time ukrao pobedu? Naravno da nismo isti i hvala bogu na tome sto nisam grobar.
    (Podsetnik, 6. oktobar 2019 19:41)

    # Link komentara

  329. Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.
    (ValterNBG, 06. oktobar 2019 19:31)

    A ovo.pratis
    (Autolakirer, 6. oktobar 2019 19:40)

    # Link komentara

  330. Još jednom, iz utakmice u utakmicu, Asano najveća prevara u istoriji crno-belih a Tošić nije više za profesionalni fudbal. Sa njima u timu Partizan ima 2 igrača manje.
    (Đura, 6. oktobar 2019 19:39)

    # Link komentara

  331. Nego, zasto Masovic nije hteo da resi utakmicu nego ceka 5 sekundi da se vrate igraci partizana? Bice da se ceka prelaz iz dvojke u keca....
    (Ivan, 6. oktobar 2019 19:38)

    # Link komentara

  332. Hhahahaahhaha igrac Vozdovca NE SME da da gol, ling long liga!!!
    (Czv, 6. oktobar 2019 19:38)

    # Link komentara

  333. Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
    (Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

    A jesi ti gluo svaki dan ili samo sad? 2 min. je trajalo nameštanje zida. Faul je bio u 95. minutu. Bitno je samo da se piše nešto a?
    (SkankHunt42, 6. oktobar 2019 19:37)

    # Link komentara

  334. vlajzi
    ako kazes da je bila prekinuta 15 minuta onda je sudija trebao da svira kraj,3:0 za Vozdovac i - 3 boda za Partizan takav je propis.
    (Goran, 6. oktobar 2019 19:36)

    # Link komentara

  335. Koji protisak na sudije, Partizan je nesto najgore sto postoji u srpskom sportu.
    (Nadja, 6. oktobar 2019 19:34)

    # Link komentara

  336. Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.
    (BGD, 6. oktobar 2019 19:13)

    Ha,ha,ha... a o kojim je to igračima reč? Miletić, Rukavina? A Živković jedva čeka da vam izađe u sustret s obzirom kako ste se poneli prema njemu. Uz to i ne igra.
    (oberin martel, 6. oktobar 2019 19:32)

    # Link komentara

  337. Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.
    (ValterNBG, 6. oktobar 2019 19:31)

    # Link komentara

  338. Čitam Ilić briljira, svaka cast i dalje deliš lekcije ! Bravo Sale, jos ti nema ravnih u Partizanu!
    (poznavalac ©®, 6. oktobar 2019 19:27)

    # Link komentara

  339. @ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
    Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

    Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
    (Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
    To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...
    (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:27)

    # Link komentara

  340. Ako pogledate utakmicu Crvena zvezda - Kopenhagen...potpuno identicna situacija kod penala za goste.
    (Edukacija 2, 6. oktobar 2019 19:27)

    # Link komentara

  341. Hahaha nas pljuju za produzetak a oni vec sad 9 u prvom poluvremenu hahahah
    (baki, 6. oktobar 2019 19:15)

    Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
    (Vlajzi, 6. oktobar 2019 19:27)

    # Link komentara

  342. Joy
    Ne bakljom ali nije ni bitno, to nije bilo namerno za razliku od vaseg nabijanja baklji u usta
    (urosRuma, 6. oktobar 2019 19:25)

    # Link komentara

  343. Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

    Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
    (Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

    Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.
    (Sofronije, 6. oktobar 2019 19:13)

    Ко реалан би навијао за Партизан?
    (Марко, 6. oktobar 2019 19:24)

    # Link komentara

  344. Partizanu i Zvezdinim protivnicima sudije ne daju da pobede i to je cinjenica.
    (Bodibond, 6. oktobar 2019 19:23)

    # Link komentara

  345. Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota
    (Sasko, 6. oktobar 2019 19:22)

    # Link komentara

  346. Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
    (Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

    Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

    Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."
    (NoName, 6. oktobar 2019 19:22)

    # Link komentara

  347. Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10) # Link komentara

    Isto ono što i roditelji Aleksandra Radovića. I isto ono što i roditelji Brisa Tatona.Nije te sramota da se javljaš, Jugosloven. Obraza vi nemate.
    (Sofronije, 6. oktobar 2019 19:22)

    # Link komentara

  348. Стојковића треба да буде срамота за овакво понашање мада је то немогуће јер он нема ни стида ни срама. Направио је прекршај над играчем Вождовца и пенал је чист као суза. Нарочито треба да га буде срамота после догађања на дербију када је над њим свиран прекршај у истој ситуацији у којој није свиран прекшај над Манојловићем у дербију 2017. Данас Гробари прозивају Вучића, а сутра ће друг Вучелић да се захваљује том истом Вучићу. То најбоље показује какав је то клуб и какви су му навијачи.
    (Марко, 6. oktobar 2019 19:21)

    # Link komentara

  349. Сребендо ал си се расписао. Иди на стадион и бодри клуб за који навијаш
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 6. oktobar 2019 19:21)

    # Link komentara

  350. 9 minuta nadoknade i to prvo poluvreme hhahahahaahah
    (Zezus, 6. oktobar 2019 19:19)

    # Link komentara

  351. Molio bih one koji komentarisu da procitaju Fifa pravila koja vaze i u nasoj ligi...Na strani 40-oj...Podnaslov “prava i duznost sudije”...tacka 11 pise...да допусти развој игре када екипа против које је учињен прекршај може да искористи предност и да казни изворни прекршај ако се очекивана предност не оствари...
    (Edukacija, 6. oktobar 2019 19:19)

    # Link komentara

  352. totalno neregularni uslovi, taman za prekid utakmice..napaljenci sa stojketom na čelu jure sudiju po terenu, samo što ga ne linčuju, sa tribine pomoćnog gadjaju bakljama dok savo milošević preti delegatu i psuje sudiju.. najstrašnije da je to sve zbog ispravno dosudjenog penala !!
    (paja, 6. oktobar 2019 19:18)

    # Link komentara

  353. @E moji ganci!! Naravno da nismo isti... Ti si bolestan.
    (Kojot, 6. oktobar 2019 19:17)

    # Link komentara

  354. za neznalice i decu koja pišu besmislice ovde - ne postoji prednost u 16-ercu, već se prekršaj sudi ili ne..
    (trn, 6. oktobar 2019 19:16)

    # Link komentara

  355. Sudija je prekršio elementarno pravilo pustivši prednost kod penala što nije moguće!!!
    (Walt, 06. oktobar 2019 19:04)

    Kakva sramotna laž. Prednost se UVEK dozvoljava, u svakoj situaciji.
    (NoName, 6. oktobar 2019 19:16)

    # Link komentara

  356. @ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
    Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

    Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
    (Joy, 6. oktobar 2019 19:16)

    # Link komentara

  357. Jel to Partizan hoce da otme prvenstvo? Nece da moze!
    (bg, 6. oktobar 2019 19:16)

    # Link komentara

  358. kakv pritisak na sudije pa ovo je sramotno ...da sam na mestu sudija prekinuo bi utakmicu i kaznio sve su u ovome ucestvovali !
    a publiku ne vredi ni komentarisati ...treba zabraniti da dolazi iko do kraja sezone!
    (НС, 6. oktobar 2019 19:15)

    # Link komentara

  359. Hahaha nas pljuju za produzetak a oni vec sad 9 u prvom poluvremenu hahahah
    (baki, 6. oktobar 2019 19:15)

    # Link komentara

  360. Partizan ce pre da osvoji ligu evrope nego ovu lakrdiju od lige. Ljudi ne gledajte ovo ne gubite zivce...
    (kile, 6. oktobar 2019 19:14)

    # Link komentara

  361. Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.
    (Janaćije, 06. oktobar 2019 19:06)

    Citaj pravilnik fudbalske igre.Sudija i kod faula pusta igru.Kada se akcija zavrsi on svira prekrsaj.Isto kod prekrsaja za penal.Sudija pusta akciju do kraja ako nema gola svira penal.To ce svaki sudija pa makar bio pocetnik da ti kaze.Ako ne verujes izguglas Pravilnik fudbalske igre u PDF izdanju.Sve lepo napisano
    (Autolakirer, 6. oktobar 2019 19:14)

    # Link komentara

  362. Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.
    (BGD, 6. oktobar 2019 19:13)

    # Link komentara

  363. Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

    Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
    (Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

    Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.
    (Sofronije, 6. oktobar 2019 19:13)

    # Link komentara

  364. Opaaaa, 9 minuta nadoknade!?
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:56)
    jel ti uopste gledas utakmicu ?
    9 min zbog onih prepirki i baklji .Mozda je 9 malo previde al 6/7 skroz okej
    (pgs!, 6. oktobar 2019 19:12)

    # Link komentara

  365. čist penal...
    (pogled
    Za vas je svaki čist samo protiv vas je izmišljen razmišljanje panjeva koji su navikli da pobedjuju uz penal i igru dok nedamo gol
    (Koja, 6. oktobar 2019 19:11)

    # Link komentara

  366. Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
    Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
    (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

    # Link komentara

  367. stojkovic crveni??? sramota
    (bg, 6. oktobar 2019 19:10)

    # Link komentara

  368. Koliki pritisak na sudije, trebalo je ovaj Partizan ugasiti dok je bilo vreme
    (Coda, 6. oktobar 2019 19:07)

    # Link komentara

  369. Kad se pusti prednost, to ne znaci da ekipa koja je dobila prednost mora da postigne gol, nego da mora da nastavi akciju! U ovom slucaju Voždovac je nastavio akciju ušao u stopostotnu sansu i nije iskoristio prednost. To je to, nema vraćanja na faul. Da igrac Vozdovca nije došao do lopte, nego igrac Partizana tek onda bi mogli da polemisemo da li je bio penal ili ne! Ovako, kardinalna sudijska namerna, verovatno tražena pogresna odluka na stetu Partizana!
    (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:06)

    # Link komentara

  370. Prvo sudija pusta prednost a igrac vozdovca promasuje prazan gol. Nakon promasaja sudija svira penal. Na snimku je ocigledno da je igrac poceo da pada pre kontakta a uhvatio se za noge gde ga stojkovic nije ni pipnuo. Kontakt je bio samo telom i nedovoljno da bi nekoga srusio. Znaci 2 vezane greske sudije. Ja samo ne znam gde ovi ljudi vide da je bilo jos 2 penala za vozdovac i da sudija gura partizan ili je to ono standardno spinovanje da se utakmica zvezde i njihovo sudjenje stavi pod tepih
    (kile, 6. oktobar 2019 19:06)

    # Link komentara

  371. Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli
    (Gogsi, 06. oktobar 2019 18:52)
    Kono čemu vi o penalima . Penal pa penal , jeste bio nije bio ... neverovatni ste .
    Nije bio ni onaj sto je dosudjwn vama ni ovaj proti nas . Pa ti sad vidi
    (Sasa, 6. oktobar 2019 19:06)

    # Link komentara

  372. Poluvreme produzeno dok partizan ne da gol ali ni to ne pomaze
    (Napred Zvezdo, 6. oktobar 2019 19:06)

    # Link komentara

  373. Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.
    (Janaćije, 6. oktobar 2019 19:06)

    # Link komentara

  374. Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

    Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
    Nismo isti!!!
    (E moji ganci!!, 6. oktobar 2019 19:05)

    # Link komentara

  375. ovakav pritisak na suđenje nisam u životu video bruka i sramota,od početka sezone samo kukaju i vrše pritisak
    (vlado, 6. oktobar 2019 19:04)

    # Link komentara

  376. Grobari ne uzbudjujte se, ovo smo mi opet namestili..
    (iceman, 6. oktobar 2019 19:04)

    # Link komentara

  377. Sudija je prekršio elementarno pravilo pustivši prednost kod penala što nije moguće!!!
    (Walt, 6. oktobar 2019 19:04)

    # Link komentara

  378. Samo u našoj ligi ima da golman pravi penal i dobija žuti za to a pri tom zadnji igrač...tuga šta se radi.
    (Lobanja, 6. oktobar 2019 19:04)

    # Link komentara

  379. Pastorcad u novoj epizodi.Zasto nas sudija toliko krade, da li ce doci prelaz, kako je koki unistio partizai, da li je klupa partizaia na celu sa Savom izvrsila dovoljan pritisak na sudije.Pogledajte samo na 02, pastorcaddd
    (duledudule, 6. oktobar 2019 19:03)

    # Link komentara

  380. Savo ko ti je dao za pravo da odmaras fudbalere.....Ko ti je dao novac za Asana .....Tosic najgori vec 10 utakmica...onaj gol u Derbiju da izuzmemo .
    (Ja i Teletabis Pusimo Kanabis, 6. oktobar 2019 19:02)

    # Link komentara

  381. Komentator ladno izjavljuje "pa daj šta treba da se desi da Btežančić izađe da NE PRIMIMO GOL" toliko o objektivnosti prenosa utakmice koju gledaju i Zvezdaši i Pattizanovci a i svi ostali.
    (Šaomi, 6. oktobar 2019 19:01)

    # Link komentara

  382. Ma može i 90 minuta poluvreme, ipak se bodovi moraju uzeti.
    (F10, 6. oktobar 2019 19:01)

    # Link komentara

  383. Nije ni čudo što se povredio Brežančić kad dovodimo polu fudbalere,rekreativce.Ako se protivnik ne povuče i pusti utakmicu,ovi igrači nemaju snage za više od 60 minuta,a sad već evo 55 samo u prvom poluvremenu..
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 19:01)

    # Link komentara

  384. U prvom trenutku sam mislio da je cist penal,posle snimka mislim da nije ali posle pustene prednosti,nema sanse da vrati penal.
    (kralj, 6. oktobar 2019 19:01)

    # Link komentara

  385. Hvala ti Boze sto nisam navijac Partizana
    (Gidra, 6. oktobar 2019 19:00)

    # Link komentara

  386. Zasto sudija ne da crveni Stojkovicu i kulturnom i finom Milosevicu???
    (Pitam, 6. oktobar 2019 19:00)

    # Link komentara

  387. '53 minut, sramota šta promaši Voždovac. Ovo je moguće promašiti samo namerno. Fudbal nam tone.
    (Mirko, 6. oktobar 2019 19:00)

    # Link komentara

  388. 28

    Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)
    Zamišljam...
    Al šta da je poslušnik po nalogu drugih? Da ga veličaju? Ili da se odnose prema zaslugama? Samo pitam jer si pošten i brižan?
    (Marko Niš, 6. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  389. Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
    (Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

    Postoji, njihovi navijaci
    (007, 06. oktobar 2019 18:54)

    Taj rad. ;)
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  390. Savo nastavio sa glupiranjem
    (h, 6. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  391. Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

    Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...
    (matori, 6. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  392. Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.
    (Ivan, 06. oktobar 2019 18:53)

    Ne sumnjamo, prijatelju.
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:58)

    # Link komentara

  393. Nije mi jasno sta Stojkovic glumi? Izigrava medveda koji zamislja da je zsdticen.Protiv Zvezde promasio loptu a glumio faul.Ovde je bio u kontaktu sa igracem Vozdovca a van peterca je igrac.Tako pravila kazu.Clan 43 stav 3.
    (Krug dvojke, 6. oktobar 2019 18:58)

    # Link komentara

  394. Au ala su se upalili terzini botovi.
    Nije ih sramota Kruševca.
    Ako, vratiće se sve.
    (lopovska kradja, 6. oktobar 2019 18:58)

    # Link komentara

  395. Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.
    (Nikola, 06. oktobar 2019 18:49)
    Na usporenom snimku se lepo vidi da ga nije pipnuo!Pogledaj usporen snimak i sve će ti biti jasno!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 18:57)

    # Link komentara

  396. Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:28)

    A sta to nema veze sa sportom?Udaranje Bena u 16?
    (matori, 6. oktobar 2019 18:57)

    # Link komentara

  397. Malo je 9m.Treba da igraju do pobede grobara.
    (miroslav, 6. oktobar 2019 18:56)

    # Link komentara

  398. Opaaaa, 9 minuta nadoknade!?
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:56)

    # Link komentara

  399. Pod hitno ukinuti i Zvezdu i Partizan ili izbaciti u BG zonu.Pa ovo vise nije normalno ponasanje tkz.navijaca ,pustite nas prave zvezdase i partizanovce da dolazimo na stadion i bodrimo nas klub a ne da budemo taoci dilera droge i huligana.Muka mi je da ih slusam ko je dobio vise para od drzave i prepucavanje sa politicarima koji su na vlasti.Sudije da sude posteno ne bi dobili pola utakmica u prvenstvu ni jedni ni drugi.
    (Vlada, 6. oktobar 2019 18:56)

    # Link komentara

  400. Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
    (Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

    Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:55)

    # Link komentara

  401. Nad Stojkovićem je sviran faul u derbiju, a nad golmanom Vozdovca nije,a identični prekršaji.
    (Radojica, 6. oktobar 2019 18:55)

    # Link komentara

  402. Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
    (Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

    Postoji, njihovi navijaci
    (007, 6. oktobar 2019 18:54)

    # Link komentara

  403. Stojkoviću vrati pasoš hahaha
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 18:54)

    # Link komentara

  404. Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.
    (Ivan, 6. oktobar 2019 18:53)

    # Link komentara

  405. ulaze u svlacionicu vozdovca sa recenicom


    sta ste se rastrčali
    (dacho, 6. oktobar 2019 18:53)

    # Link komentara

  406. Evo i Pavloviću oprošten crveni karton i nije dusuđen penal za Vozdovac. Inače , svi kazu da je ovo iz 2 u 1 i kraj 3:1.
    (VUK, 6. oktobar 2019 18:52)

    # Link komentara

  407. Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli
    (Gogsi, 6. oktobar 2019 18:52)

    # Link komentara

  408. Sudija je prekrsio dva pravila fudbalske igre...prvo...nije moguce da postoji penal protiv Partizana...drugo pravilo...i ako postoji penal protiv Partizana nikako ne sme da se sudi. Ako ne verujete meni, pitajte golmana Partizana.
    (Fenomen, 6. oktobar 2019 18:52)

    # Link komentara

  409. Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

    Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
    (Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51)

    # Link komentara

  410. Beogradski blizanci kad gube utakmica traje do 123 minuta, tako grobari no sikiriki.
    (Druškan, 6. oktobar 2019 18:50)

    # Link komentara

  411. prazne tribine a toliko cirkusa. neverovatno.
    (NS Jesen, 6. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  412. @zvezdale 2:0
    (Poz iz BG-a, 6. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  413. Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.
    (Nikola, 6. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  414. Partizan mora biti kaznjen.
    (Aleksej:,,Kk Partizan uzrok pada zivotnog standarda”, 6. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  415. Stavje pisalo na transparentu
    (Nikola, 6. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  416. Cist penal ponisten Vozdovcu
    (buco, 6. oktobar 2019 18:48)

    # Link komentara

  417. Savo Milosevic bruka Balkana
    (Cile, 6. oktobar 2019 18:48)

    # Link komentara

  418. @Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.
    (Ivan kg, 06. oktobar 2019 18:26)

    Dobro zapazanje, ja sam gledao, i Vozdovac se tada vecinu utakmice setao po terenu! Ovde trce kao da im zivot zavisi. A tek penal, evo sad gledam snimak ponovo, Stojkovic ga nije pipnuo! A koliko ja znam pravila, kada se pusti prednost i ta prednost iskoristi, nema vise nazad.
    (navijac, 6. oktobar 2019 18:48)

    # Link komentara

  419. Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
    (poznavalac ©®, 6. oktobar 2019 18:48)

    # Link komentara

  420. Vozdovac vodi, a kvota na Partizan 1.7. Sve je jasno, ovo opet ide 2-1
    (Gossa placa Zeljko, 6. oktobar 2019 18:46)

    # Link komentara

  421. Zašto je sudijama zabranjeno da Stojkoviću pokaže crveni karton? Prvo je zaslužio crveni karton zbog rušenja ihgrača u gol šansi čime je napravio penal. Pa njegovo divljačko nasrtanje i vika na sudiju je svuda u svetu čist crveni karton. Pa posle njega i Savo Milošević nasrće na sudiju, ne dobija ni žuti karton. Agresivna privatizacija medija i propaganda koja se u medijima vodi protiv sudija i u korst Partizana je jedan od najvećih minusa i našeg fudbala i našeg društva. Narod sklon podela koji se ranije delio na Karadjordjeviće i Obrenovićevce, posle na komuniste i četnike, danas se ovom agresijom i mržnjom (pokrenutom od stgrane Mirka Marajanovića, Toleta i Duleta Vujoševića u čije je vreme Partizan privatizovao i sport i medije) i dalje unazadjuje i usmerava u medjusobnu mržnju umesto u kreativnost.
    (Sir Oliver, 6. oktobar 2019 18:46)

    # Link komentara

  422. Sad će neki penal svirati ili go iz ofsajda...
    (veljko, 6. oktobar 2019 18:45)

    # Link komentara

  423. čist penal...
    (pogled sa Avalskog tornja, 6. oktobar 2019 18:44)

    # Link komentara

  424. Kako igraci Partizana udaraju igrace Vozdovca mučki a sudija nista ne vidi.
    (rista, 6. oktobar 2019 18:44)

    # Link komentara

  425. Penal je čist, ali ako si se odlučio da pustis prednost nema vraćanja na taj faul...pritom ovaj promašio zicer.
    (kez, 6. oktobar 2019 18:44)

    # Link komentara

  426. Opa... Da li ćemo to svedočiti novom, čuvenom, regularnom, partizaijevskom prelazu?
    (zvezdale, 6. oktobar 2019 18:43)

    # Link komentara

  427. Je li grobari je li nije bio penal za Vozdovac posto nije bio ni za Zvezdu?
    (Paja Patak, 06. oktobar 2019 18:35)
    Sine,dobra dioptrija tebi treba....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 18:42)

    # Link komentara

  428. Ljudi kako je uopšte moguće da je ovo penal?
    (Poz iz BG-a, 6. oktobar 2019 18:42)

    # Link komentara

  429. Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
    (Ivan, 6. oktobar 2019 18:42)

    # Link komentara

  430. Nije ga Stojković srušio, sam je pao i na poklon dobio penal.
    (Bane, 6. oktobar 2019 18:41)

    # Link komentara

  431. Komentator kaže pa ne znam da li je Stojković napravio penal. Da li ovo realno? Odneo igrača ušao u njega penal čist ko suza. A za Stojković crveni karton i tri utakmice kazne zbog onakve reakcije. Crveni karton i za Miloševića na klupi. Strašno samo kukate nerealni grobari jer vam nema Toleta da progura.
    (Šaomi, 6. oktobar 2019 18:41)

    # Link komentara

  432. Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

    Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.
    (Mirko, 6. oktobar 2019 18:41)

    # Link komentara

  433. Sta je sporno popisati 200-tinjak ljudi iz coska istoka i izreci im zabranu godinu dana?
    (zainteresovan, 6. oktobar 2019 18:40)

    # Link komentara

  434. Molim Uefu da nas kazni do kraja Evropa kupa bez publike. Jer ovi navijaci ne zasluzuju da gledaju evropske meceve!
    (Marko PFC, 6. oktobar 2019 18:40)

    # Link komentara

  435. Ovo u Tole ligi nikad ne bi svirali penal. Kukuuuuuuu suze lijeeem
    (NO1E, 6. oktobar 2019 18:40)

    # Link komentara

  436. Sta je sporno popisati 200-tinjak ljudi iz coska istoka i izreci im zabranu godinu dana?
    (zainteresovan, 6. oktobar 2019 18:40)

    # Link komentara

  437. Da nije zalosno, bilo bi smesno, ovo nije ni p od penala...
    (Rade, 6. oktobar 2019 18:39)

    # Link komentara

  438. Pre toga je napadač Voždovca promašio manje-više prazan gol, a sudija, kada je video da gola neće biti, je odlučio da pokaže na belu tačku. 
    (Mikii, 6. oktobar 2019 18:38)

    # Link komentara

  439. Bez brige, bice penal i za vas...ako treba produzice se utakmica i do zore...Stojkovic je trebao dobiti crveni karton...sudija se pogubio...postoje uslovi za prekid utakmice.
    (Fenomen, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  440. Penal za Vozdovac, pa dobro bre da li je ovo realno? Jos sudija cekao da vidi da li ce lopta otici u gol aut ili ce ostati u polju. Ko odredjuje ove sudije? Ovo je zalosno sta se radi.
    (Bodibond, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  441. Стојковић - дипломирани кловн.
    (Dragi Ivić, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  442. Ne treba igrati ovu lopovsku ligu
    (ja, 06. oktobar 2019 18:30) Vi najaviste bojkot jos proslw godine. Sta bi sa tim?
    (Dusanovo carstvo!, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  443. To je taj fini i kulturni Savo...
    (ccc, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  444. Sram te bilo Milosevicu bruko jedna ti ces da se deres na sudiju!!!
    (Stojke, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  445. hahahhahaha Penal za Voždovac hahahahhah daj još 2-3 penala, malo je jedan.
    (Bard Živa, 6. oktobar 2019 18:36)

    # Link komentara

  446. Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
    (Wlada, 6. oktobar 2019 18:36)

    # Link komentara

  447. Kaakaaaav slobodnjaaak MARKAAA MARINAAAA !!!!
    (sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 6. oktobar 2019 18:36)

    # Link komentara

  448. Je li grobari je li nije bio penal za Vozdovac posto nije bio ni za Zvezdu?
    (Paja Patak, 6. oktobar 2019 18:35)

    # Link komentara

  449. I sad će da vrište da nije bio penal, već vidim...
    (xyz, 6. oktobar 2019 18:35)

    # Link komentara

  450. Partizan iz 2u1.
    (sasho, 6. oktobar 2019 18:33)

    # Link komentara

  451. Ne treba igrati ovu lopovsku ligu
    (ja, 6. oktobar 2019 18:30)

    # Link komentara

  452. Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 18:28)

    # Link komentara

  453. Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.
    (Ivan kg, 6. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  454. Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 6. oktobar 2019 18:20)

    # Link komentara

  455. Hahahaaaa, prebacili Napredak na vesti zebrica... Inace su vise tamo, pa da se ne muce!
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  456. Хајдемо, мајстори ! На нама је да их стално пратимо у стопу, да им на табели дишемо за врат и да их тиме терамо на нове и нове намештаљке, на нове и нове судијске крађе док једног дана све не дође на наплату. Напред Партизан!
    (Sudija Djokic centarfor sampiona, 6. oktobar 2019 18:17)

    # Link komentara

  457. Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  458. Ajmo crno-beli!
    (Mr. Bojangles, 6. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara

  459. Mislim da Partizan treba da povede večeras 2-0,i izađe sa terena,svako kolo misliš da ne može niže,ali oni kopaju toliko duboko,da se dno i ne nazire. Ne treba igrati ovu ligu,treba povesti svaku utakmicu,i izaći sa terena. Samo ih treba omlatiti u derbiju,pa neka slave ovakve titule.Nekada će ovo zlo otići iz Srbije,a onda će mnogi dobijati.
    (dejan, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  460. 4:0
    Konacno malo fudbala, ovo namesteno u krusevcu, amaterizam cist
    (Sadiq, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  461. Zvezda 1-0, sreca prati hrabre
    (Czv, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  462. Sad da pokazemo Vozdovcu ko igra najbolji fudbal u Evropi!!
    (Grobar, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  463. Зашто терају ово дете, Павловића да игра?
    Дечко има срчану ману због које му је и пропао трансфер у ЛаЦИО. Не сме да се професионално бави спортом.

    зар треба дете да не дај боже страда због алавости менаџера и управе?
    (Моника, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  464. Momci ako ste gledali današnju utakmicu u Kruševcu sve vam je jasno,gledajte da prođete grupnu fazu Lige Evrope,a ovo takmičenje zvano LingLong liga zanemarite.
    (marek hamšiković, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  465. Zvezda u poslednjoj sekundi, boli grobari a?
    (Zizu, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  466. Sta je ovo? Hiljadu navijaca u pet frakcija. Zar se tako podrzava tim?
    (gole, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  467. Ako sudija bude sudio kako treba (a ne kao u Krusevcu kada su igrali i Partizan i Zvezda) grobari mogu da se nadaju jednom bodu.
    (Marko UF, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  468. Dobismo u Krusevcu na nacin kao Partizan u Toletovo vreme... a ove sezone u Krusevcu sudija nas castio pobedom a grobare bodom.

    Realno.
    (Baza, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  469. Mora se svaka utakmica nameštati.Jer komšinica je neumoljiva u tome.Bruka od suđenja u Kruševcu
    (ujka sa Fontane, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  470. Ботова и једних и других ко комараца лети а то што нам ова сезона гине за 15 место то нико и не гледа па кад на крају сви будемо играли то 3 такмичење схватиће те шта су појединци попут мене писали...
    (ААА, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara