1. Samo da se upišem u komentare .
    97 minut :)-samo mi pomenite neki Partizanov 97 min ako sada smete.
    (mi u 97-om min. juče izgubismo a vi pobediste)
    I da dodam:još jedan dosuđen "penal" za CZ.
    I još jedan dosuđen "penal" protiv Par.
    (analiza, 7. oktobar 2019 17:24)

    # Link komentara

  2. @Milanche
    Nije Napredak "zasluženo izvukao bod" protiv Partizana NEGO je besomučno pokraden kod rezultata 2:1.
    Čist penal (u ovoj sezoni najčistiji) nije sviran i crveni karton za Pavlovića.
    Kada pokušavaš da budeš objektivan bar neka to liči na nešto a ne da preskačete svoje krađe.

    Da se ne zaboravi da je taj Napredak samo u poslednjih 4 sezone pokraden protiv Partizana bar 10 puta. Svaku utakmicu. Slobodno proveri sve se vidi.

    Rekoh već ništa nije mnogo preko tuđih leđa.
    (Smogovci, 7. oktobar 2019 10:12)

    # Link komentara

  3. Slobinator@ Hajduk je te godine (1976) imao sve u svojim rukama. U poslednjem kolu je trebalo da pobede na Karaburmi i osvoje titulu, ali nisu pobedili vec su bili blizi porazu nego pobedi. Niko im nije kriv. I jos jedna stvar, oni su dobili Partizan te godine 6:1 na JNA, ali su u Splitu izgubili od tog Partizana (0:1) Arandjel Todorovic strelac.
    (Slobo, 7. oktobar 2019 10:05)

    # Link komentara

  4. (slobinator, 6. oktobar 2019 23:47) Kako si samo duhovit, mada opet prazna prica. Kada bi ja poceo o sipkama, colicima, praistoriji i svim vasim kradjama kroz vase postojanje trebalo bi mi slova da bih morao da podelim u minimum pet objava. Dosta bre vise sa vasim lazima, uvek ste i vecno bili a danas posebno mezimce drzave, one stare i ove nove. Zahvaljujuci bratstvu i jedinstvu od koga se ovde svaki dan perete ste i postali prvaci Evrope, devedesetih o kojima pricate ste uzeli samo dve titule manje a nije da se nisu otimali igraci, setimo se samo Darka Kovacevica koji je vec bio u Partizanu pa volsebno zavrsio kod vas, posle vam je taj okoreli Partizanovac tadic dao najbolji sponzorski ugovor u istoriji naseg fudbala, ovaj nesretni vesic vam je u klubu od 2000., trebali da nastavljam? O penalima koji nam nisu sudjeni skoro 30 godina u derbijima, golovima u vazduhu ili iz gol auta, kome vio prodajete postenje? Hajduk 1976.? Kakve to veze ima sa vama? Sajber i cika miljan izmislise penale da vam na silu dodele titule, i ti se ovde pravis duhovit. Mislim, smesan jesi, ali duhovit nikako.
    (stoler, 7. oktobar 2019 08:38)

    # Link komentara

  5. Nije bio penal, nije bio faul.
     (NIKAD JACI KAIRAT, 7. oktobar 2019 04:57)

    # Link komentara

  6. Ne kapiram vas. Svi placu kako je navlacio na Zvezdu, a igrač Napretka nabada Bena u glavu nekaznjeno. Ko je tu tacno ostecen? I kakve veze ima sto je gol pao kad je pao kad je sam faul bio bukvalno 2 minuta pre gola.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 6. oktobar 2019 23:14)

    Pa ako si gledao utakmicu onda bi trebalo da znas o cemu svu pricaju. O tome sto je svaki duel faul za Zvezdu, sto Zvezdin igrac uleti djonom u naseg igraca i dobije faul, sto Boaci sutne glavom pored gola i dobije korner, sto u 90-om minutu Ivanovic ima loptu Zvezdin igrac ga obara sa ledja sudija pusta igru, sto svaki put kad krenemo u kontru pomocni dize zastavicu, sto igrac Zvezde stoji u zivim zidu i ako po novim pravilima ne bi smeo. To znaci navlaciti za nekog, penal je nesto sto jednostavno znas da ce se desiti kad tad i tako se osecaju svi "manji" klubovi u ligi i njihovi navijaci i zato nema publike na stadionima, jer se titula dobija na izborima ciji covek dodje na celo drzave ta ekipa osvaja sve, a vas umesto da je sramota zbog svega toga vi likijute, i raspravljate ko je vise ukrao i time se ponosite, pa eto zato tako i prolazimo kao drustvo.
    (Elnino92, 7. oktobar 2019 00:31)

    # Link komentara

  7. Sve se lepo vidi na snimcima. Ovo je smejurija od lige. Ajmo odmah da damo Zvezdi pehar, da završimo totalnu blamažu.
    (Mir, 7. oktobar 2019 00:23)

    # Link komentara

  8. Potpuno zasluženo je Zvezda danas pobedila u Kruševcu i tu nema dileme! Na stranu sudijske greške kojih je bilo protiv obe strane danas, ali odigrali smo mnogo mnogo bolje od Kruševljana i veoma zasluženo pobedili! Pa ljudi, imali smo sijaset stopostotnih šansi, i zaista bi bilo nepravedno da nismo pobedili! I eto srećom nagrada za Zvezdinu dobru igru danas je stigla u 97. minutu kada je Marin odlučio pobednika! Veoma značajni bodovi iz Kruševca su osvojeni! Bravo Marine majstore, bravo Zvezdo! Sjajna pobeda!
    (Ivan Veljković, 6. oktobar 2019 23:55)

    # Link komentara

  9. (Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 6. oktobar 2019 22:07)
    pričali mi moji stari jer sam tad imao tek 7 godina,a i slušao sam posle komentar čuvenog Jordana Ivanovića na radio Beogradu.Elem legenda kaže da su se 1976.godine za titulu prvaka borili Hajduk iz Splita i Partizan.predhodno su tog proleća partizani izgubili od hajduka sa 6-1 na svom lavoru kada je trener splićana Ivić izjavio bićemo prvaci ako nam to dozvole.Usput su Partizani izgubili i od Zvezde opet na svom lavoru sa 4-1,ali eto nekako je to poslednje kolo odlučilo prvaka.Legenda kaže da je postojao neki sudija Maksimović koji je sticajem okolnosto navijao za partizane.pošto je Hajduk remizirao u beogradu protiv ofk beograda 1-1,ostao je samo onaj lakši deo da partizani pobede u Ljubljani.Međutim slabo je to nekako išlo.meč u Beogradu je već uveliko bio završen,igrači otišli na tuširanje,a u ljubljani se polako smrkavalo što zbog zalaska sunca,a više navijačima partizana.Ali sudija Maksimović je bio uporan u svom zadatku,igrati od sumraka do svitanja dok partizani ne daju gol.i dade ga bjeka u sto i nekom minutu i partizani posle 10 godina uzeše titulu.posle su sličnu praksu ponovili 1986 opet posle 10 godina jer su u staroj jugi samo na 10 godina uzimali titule,ali za te njihove fore je znao Slavko Šajber pa im je tu ujdurmu poništio,ali se toga prisetio Tole pa se za vreme njegove vlasti igralo dok partizani ne postignu gol.Eto tako su mi pričali moji stari.ako su lagali mene i ja lažem vas
    (slobinator, 6. oktobar 2019 23:47)

    # Link komentara

  10. O bezoblicnoj masi bez identiteta pise lik koji se potpisuje sa crvena zvezda 1913 iako niko na planeti ne zna sta mu ovo znaci. Valjda bi neke titule iz kraljevine trebale da pripisu njegovom timu sa identitetom. Mislim, rade to oni, pripisuju sebi neke imaginarne titule a usta puna postenja.
     (stoler, 6. oktobar 2019 22:48)

    # Link komentara

  11. ...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
    (Tba, 6. oktobar 2019 20:13)

    Treba mnogo da se promeni, ali evo i ovde se menjaju stvari - i Partizan i Zvezda igraju evropi i pobeđuju tamo, a u našem prvenstvu izgube ili pobede jedva pred kraj.
    Prošlo je vreme kad si mogao da se šetaš kroz utakmice, sad svi igraju fudbal i svako može da dobije ako uloži puno truda i volje i htenja, i znanja naravno, i ko što vidimo - dešava se to.
    (Mirko, 6. oktobar 2019 22:24)

    # Link komentara

  12. U prosloj prosloj drzavi, prvak se postajao sa 45-50 bodova u 36-38 kola!! Uz 15-17 pobjeda i 10-12 nerijesenih utakmica!! Ispadalo se sa 25-30 bodova kao zadnji u ligi.

    E kad bude takvo prvenstvo, kad bude 'dozvoljeno' da se odigra nerijeseno, mozda i bude nesto od lige...

    Ne znam kako ali mafija se mora izbaciti iz klubova... Na duze staze (koje lopingere sibicare ne interesuje), kad slabiji timovi mogu doci do bodova protiv jacih, raste popularnost... Stvaraju se mnogo bolji igraci... Odnos prema protivnicima se mijenja pa se ne desavaju Petah tikve i ostali, ni na klupskom ni na reprezentativnom nivou...
    (sale, 6. oktobar 2019 22:11)

    # Link komentara

  13. Terzic je zapravo putem telekineza navodio loptu u mrezu. Kokeza je pre utakmice stavio cip u umove protivnickih igraca. Samim tim, Kokeza je privremeno hipnotisao igrace, pa je Marin zabio loptu u gol.
    (Zagonza, 6. oktobar 2019 22:09)

    # Link komentara

  14. U kojoj poslednjoj crni vi vreme je isteklo jer je utakmica produžena
    5(pet)minuta i vreme je isteklo a sudija je produžio utakmicu još 2(dva)
    minuta kako bi Zvezda mogla da pobedi,on bi je u svakom slučaju produžio do
    sutra ujutru dok Zvezda ne postigne pogodak.
    (Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 6. oktobar 2019 22:07)

    # Link komentara

  15. slobinator, 06. oktobar 2019 20:37)

    Пријатељу мој не труди се! Они имају паралелни универзум у ком су они били прваци Европе, у ком Звезда никада није победила поштено, где је 0-0 победа, где је јсдп српски клуб и где су они неки симбол отпора властима!
    Уствари су једна безоблична маса без икаквог идентитета и интегритета!
     (Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 22:05)

    # Link komentara

  16. )majstore, vrati snimak. FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
    (Dzoni, 06. oktobar 2019 19:37) Faul je sviran!! Bilo bi u redu i da se izvede bez ijednog sekunda utakmice vise, zar ne?


    To sto je trebalo 2 minuta da se saceka da bi sudija omogucio optimalne okolnosti za izvodjenje dosudjenog slobodnog udarca, jer se "digla atmosfera", to nije do onoga sto izvodi udarac. Zato je 47. minut i zabelezen. Dakle, sudija nije trebao da svira kraj dok se ne izvede dosudjen faul za vreme utakmice. Tako i bi.
    (Dusanovo carstvo!, 6. oktobar 2019 22:04)

    # Link komentara

  17. Samo kasnite braco Srbi.Ovako je bilo kod nas posle 1993 kad je gazda fudbala u MK bio popularni kriminalac Zingo
    (Vasko, 06. oktobar 2019 20:02) Ne kasnimo. Imali smo mi dooobar period sa Marjanovicem 90-ih, a bogme i sa Karadzicem 2000-ih. Ovo sada je nepodnosljivost grobara da je Zvezda veci klub. Oni su "avangarda", razumes? Kao, npr. Espanjol u Barseloni. Dakle, po definiciji broj 2.
    (Dusanovo carstvo!, 6. oktobar 2019 21:53)

    # Link komentara

  18. Spasi nas čovek j.. Nego evo i Partizan izgubio, ne bi bilo strašno ni da smo samo bod osvojili.
    (Mirko, 6. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  19. Napredak je predlozio da od sledece sezone bude dozvoljeno 12 stranaca u protokolu....Pa da li je realno da sa toliko skupljim timom mora sudija da navlaci?
    (vanja grubac, 6. oktobar 2019 21:46)

    # Link komentara

  20. igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
    (trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
    Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
    (Tba, 06. oktobar 2019 20:13)

    Da... Nisi grobar, cak malo vise simpatises zvezdu, zar ne?
     (Sremac, 6. oktobar 2019 21:44)

    # Link komentara

  21. Svakom je u ovoj ligi jasno, ali se mnogi prave ludi. Istovremeno, TSC je drastično oštećen protiv Radnika, takođe izmišljen penal, da se slučajno ne desi da neka ekipa izvan Beograda dođe u situaciju da možda osvoji titulu.

    Napredak iz Kruševca je za mene heroj dosadašnjeg toka prvenstva. Protiv Partizana su zasluženo izborili bod, to bi im pošlo za rukom i protiv Zvezde, da nije bilo sudije. Pitam se sa kakvim pravom delioci (ne)pravde mogu da obezvređuju mukotrpan rad i trud takozvanih “malih”, a po sportskom moralu i uslovima u kojima igrau velikih ekipa kao što su TSC I Napredak Kruševac.
    (Milanche, 6. oktobar 2019 21:37)

    # Link komentara

  22. (slobinator, 06. oktobar 2019 20:44)

    nepostejeci penal za vas i Vozdovac, mislim da je dosta od ekipe.
     (Toto-glup-ko-tocilo, 6. oktobar 2019 21:30)

    # Link komentara

  23. @tba: pa zvezda je skoro kiksnula protiv partizana i ne treba joj regularan gol sa te utakmice da bi osvojila titulu...
     (lal, 6. oktobar 2019 21:12)

    # Link komentara

  24. Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tba, 6. oktobar 2019 20:13)
    pa gde su su to majke ti večeras gurali zvezdu? poništili joj čist gol.nisu dosudili penal i crveni,sumnjiv start nad garsijom sa leđa u situaciji oči u oči sa golmanom.penal i da nije bio ben ga je promašio.faul u poslednjem napadu je postojao.odlučila marinova majstorija.da li si gledao meč ili pišeš bez veze? ah da setio sam se.nije bio korner za zvezdu.boaći poslednji igrao sa loptom
    (slobinator, 6. oktobar 2019 20:44)

    # Link komentara

  25. (Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 19:37) Kad je to tacno bilo i koliko puta ste prezimili? Ajde kad lupetas nabroj?
    (stoler, 6. oktobar 2019 20:05)
    jesi li ozbiljan?.ajde samo ono što ja pamtim.polufinale keš 1971,polufinale kpk 1976,finale kupa uefa 1979,četvet-finale keš 1981 i 1982,četvrt-finale kpk 1986.četvrt.finale keš 1987,prvaci evrope 1991,zvanično treći 1992.prezimili u ligi evrope 2018.bilo je i polufinale keš 1958 čini mi se kada su izginuli igrači mančester junajteda i neko polufinale šezdesetih.šta si ovim hteo da kažeš?
    (slobinator, 6. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  26. Koja bre naša Liga ovo je teška manguparija najveći mangupi su Zvezdaši
    i sudijska organizacija.
    (Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 6. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  27. majstore, vrati snimak.
    FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

    Znaci isteklo je vreme, sam kazes?
    (123, 06. oktobar 2019 19:59)

    pa sad je na vasoj utakmici igrano do 96. minuta i 30. sekundi. Ne pravite se ludi. Gde se prekida poslednji napad, jer je proslo 5 sekundi od predvidjenog, a isto tako bilo i prekida u samoj nadoknadi? Minimum minut je trebalo da ide preko, tako da, tih 5 sekundi nije sporno. Nije ovo kosarka!
     (Dzoni, 6. oktobar 2019 20:15)

    # Link komentara

  28. igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
    (trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
    Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
     (Tba, 6. oktobar 2019 20:13)

    # Link komentara

  29. i mi da budemo 15 u evropi pa nas treba izbaciti iz iste
     (boki89, 6. oktobar 2019 20:05)

    # Link komentara

  30. (Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 19:37) Kad je to tacno bilo i koliko puta ste prezimili? Ajde kad lupetas nabroj?
    (stoler, 6. oktobar 2019 20:05)

    # Link komentara

  31. Samo kasnite braco Srbi.Ovako je bilo kod nas posle 1993 kad je gazda fudbala u MK bio popularni kriminalac Zingo
    (Vasko, 6. oktobar 2019 20:02)

    # Link komentara

  32. majstore, vrati snimak.
    FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

    Znaci isteklo je vreme, sam kazes?
    (123, 6. oktobar 2019 19:59)

    # Link komentara

  33. Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.
    (RW#0, 06. oktobar 2019 19:42)

    Očigledno da nisi prestao da pratiš, čim si pročitao vest, a i iskomentarisao, pa makar i s' vremna na vreme.
     (Zoki kaze, 6. oktobar 2019 19:55)

    # Link komentara

  34. Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.
    (RW#0, 6. oktobar 2019 19:42)

    # Link komentara

  35. Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
    (Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

    Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
    (Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

    Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?
    (Dovla, 06. oktobar 2019 18:31)

    majstore, vrati snimak.
    FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
     (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

    # Link komentara

  36. Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.
    (neno, 06. oktobar 20

    Мислиш оно када смо сваке године европско такмичење завршавали у пролећним месецима?
     (Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 19:37)

    # Link komentara

  37. @sumadinac Kako da prate u poslednjih 20 god kad nemaju toliko?
    (Author, 6. oktobar 2019 19:37)

    # Link komentara

  38. Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?
    (ValterNBG, 6. oktobar 2019 19:11)
    Pa pustio bi penal,nego ga je onaj simulant fiknuo preko gola.Kad penal moje pao,sledi pomeranje zivog zida u levo,kao i golmana,desba strana prazna i Marin plasirao u prazan gol,a komentator kaze da je Marin sutirao u golmanov ugao,a golman na stranu gde je zivi zid (iza zida)?!
    Do duse,na zivom zidu nije pisao "Izvo'lte"
    (Doktori za kradju., 6. oktobar 2019 19:36)

    # Link komentara

  39. ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (idibegaj, 6. oktobar 2019 19:13)
    A dokle cete vi da se zalite? Pa ispade da je Zvezda losija od svih ekipa u ligi, ajde saberite se vise, mlatite praznu slamu, u svemu vidite teoriju zavere, jos toliko skandalozno napisete komentar, da se stice utisak da je sudija licno dao gol. Koga bre zanima tvoj komentar, eto ti si kao nesto vazan. Ajde tisina, cuti i pati!
    (nostalgija, 6. oktobar 2019 19:28)

    # Link komentara

  40. Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
    (Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

    Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom,

    Jos kad bi nekako mogao Bojan Nikolic da vam sudi bilo bi ekstra bas. A sudiju stvarno treba oterati u zatvor to se slazem ali na zalost nema ko posto sudi po naredbama tih ljudi koji bi trebalo da ga osude.

    Inace Krusevljani svaka cast za borbu carapani su ponosni sa ovakvin sudijom 0-1 je kao da smo pobedili. Bravo
    (Elnino92, 6. oktobar 2019 19:28)

    # Link komentara

  41. hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
    (nele, 6. oktobar 2019 18:40)
    Idite pa obavestite...ahahahahaha!!
    Nananananana LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA!!
    (Qantas, 6. oktobar 2019 19:23)

    # Link komentara

  42. @Ivan kg
    Ево ја ћу да ти одговорим.
    Наравно да се не стидимо,нити титула,које су све апсолутно заслужене,нити сумњивих пенала које Звезда нит' је тражила нит' је желела победу на овај начин.Те пенале је ,претпостављам,тражио неко из руководства ФК Партизан, (Ко је рекао да је креатор те идеје лик кога је лакше прескочити него обилазити?!)јер су свесни да на иоле поштен начин не могу никако да буду прваци.Овако имају алиби,ето судије,на свакој утакмици, досуђују апсолутно непостојеће казнене ударце за Звезду и онда,јадни ми,са оваквим суђењем немамо никакве шансе да будемо прваци. А управа ФК Партизан даје све од себе и они нису криви за лоше резултате.
    А сад што се тиче ових сумњивих пенала који се у задње време досуђују за Звезду... Руководство Црвене Звезде би требало да инсистира да се
    утврде све чињенице о тим пеналима и због чега
    су досуђени.
     (Рајко, 6. oktobar 2019 19:22)

    # Link komentara

  43. igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
     (trn u oku, 6. oktobar 2019 19:21)

    # Link komentara

  44. Navijac sam Zvezde otkad znam za sebe,76 sam godiste,secam se Zvezde protiv Barselone i onog loba Maradone na Marakani,od tada dalje secam se mnogih utakmica i u prvenstvu Jugoslavije,u evropskim takmicenjima pa sve na ovamo.Nije Zvezda danas igrala lose,ali nikako nismo uspeli da damo gol.E sad da se radujem golu Marina ne mogu,jer nije bio faul,nije bio ni penal na Benu,bilo je jos nekoliko situacija gde nam je sudija poklanjao faulove pa cak i nepostojece kornere.Sa druge strane u prvom poluvremenu mogao je da svira i penal za Zvezdu i da iskljuci igraca Napretka.Sudije kao da sami zele da naprave od utakmice farsu,ja ovakve pobede ne volim koliko god da volim Zvezdu a volim je mnogo.Dosta mi je tih sumljivih penala,faulova...ali ne samo u korist Zvezde,jer u proslosti se ovako sudilo Partizanu mnogo godina.Ja bi voleo da vec jednom prestane navlacenje za bilo koga,da prestane da se prica o sudjenju,o tome kako je bilo koji klub povlascen,voleo bi da se prica o fudbalu,o utakmici,pa evo pogledajte sve komentare,na prste jedne ruke nabrojacete komentare koji se ticu samog fudbala.Stvarno je vise dosta ovog besomucnog komentarisanja svake utakmice pa dal igra Zvezda ili Partizan.Mislim da su oba kluba istoriski prevelika da bi se uvek samo otome pricalo.Nadam se,mada bas i ne verujem da ce se to u skorije vreme promeniti.
    (Dejan, 6. oktobar 2019 19:19)

    # Link komentara

  45. Samo rokaj do titule ahahahahaha !!!
     (UGASENO JSD psrtizai, 6. oktobar 2019 19:19)

    # Link komentara

  46. (Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.
    (neno, 6. oktobar 2019 19:18)

    # Link komentara

  47. Koliko li je grobara samo polomilo televizor kada ga je zavukao Marin. :)
     (Vucko, 6. oktobar 2019 19:16)

    # Link komentara

  48. ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala
     (idibegaj, 6. oktobar 2019 19:13)

    # Link komentara

  49. Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

    Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


    seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)
    (neutralni felsh, 06. oktobar 2019 18:59)

    Neki sto vicu drz'te lopova, sto govore da se sampion zna, a posle prosipaju krilatice tipa "ni namesteno ne umeju da osvoje", nad kojima bi se i Rasel zamislio. Sve je i tebi jasno, ali volis da mudrujes. Onako, neutralno.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 19:12)

    # Link komentara

  50. Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?
    (ValterNBG, 6. oktobar 2019 19:11)

    # Link komentara

  51. Imaju li ovi ljudi stida? Pa sta je ovo hahaha
    (vuk, 6. oktobar 2019 19:10)

    # Link komentara

  52. Igrac Zvezde djonom na covek u poslednjim sekundama meca, a sudija svira faul za Zvezdu..??? A sta tek reci o penalu..???

    Imal neko stida u ovoj zemlji..?? Ovog Milojevica nije blam da ovo gleda iz nedelje u nedelju.?? Imaju li igraci bilo kakvu kichmu, obraz, kucno vaspitanje, bilo sta sto bi trebalo krasiti zrelog coveka..??

    JEZIVO...!!!

    Golman Indjije i onaj sudija su jos na slobodi..??? Drustvo tone svi se prave ludi.
    (Marko, 6. oktobar 2019 19:08)

    # Link komentara

  53. Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
    (Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

    Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 19:06)

    # Link komentara

  54. Obilic je za vas olicenje postenja!
     (Bela vrana, 6. oktobar 2019 19:03)

    # Link komentara

  55. A Degenek sto je dao cist gol to nista a?
    (BokanMilov, 6. oktobar 2019 19:01)

    # Link komentara

  56. Niko ne primećuje da je prilikom izvođenja slobodnog udarca u živom zidu Napretka stajao igrač Zvezde. Po novim pravilima to nije dozvoljeno, sudija je morao da poništi gol i ponovi sl. udarac!
    (Nenad, 6. oktobar 2019 19:01)

    # Link komentara

  57. Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

    Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


    seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)
     (neutralni felsh, 6. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  58. Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.
    (Strahinja, 06. oktobar 2019 17:40)

    Ma šta ti je, pogledaj ko je predsednik saveza, ko sedi u sudijskoj komisiji, ko sedi u upravnim odborima drugih klubova... Imaju tačno 3 utakmice koje nisu nameštene, a za te 3 se delegira specijalac i gotovo.
     (Šruder protiv Šredera, 6. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  59. Koja smejurija od lige !
     (Mirko, 6. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  60. Novi jadan pokusaj grobarskog spinovanja,na isti nacin ste pobedili Borac pre 2 godine u Cacku,ali tad je naravno sve bilo regularno...
    (Anonimus, 6. oktobar 2019 18:58)

    # Link komentara

  61. Deco, bežite što pre iz ove zemlje.
    (dobri vuk, 06. oktobar 2019 18:30)

    Trebalo ti 7 godina da shvatiš?
     (Mirko, 6. oktobar 2019 18:55)

    # Link komentara

  62. 97' ahhhhaa.. a sudija produzio 5'
    (Au, 6. oktobar 2019 18:55)

    # Link komentara

  63. ovi grobari kao da poslednjih 20 godina nisu pratili fudbal tj. njihove utakmice.
     (sumadinac, 6. oktobar 2019 18:55)

    # Link komentara

  64. A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje?
    (Author, 06. oktobar 2019 18:42)

    Sta ces..nije igrac kriv sto namerno pravi penal i crveni za svaki slucaj da zvezda pobedi a sudija to ne vidi bas u tom trenutku.
     (Petar, 6. oktobar 2019 18:54)

    # Link komentara

  65. Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
    (presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)

    Je l' onoj od 16 metara? Ta ti je varljiva, ide cik-cak.
     (Šruder protiv Šredera, 6. oktobar 2019 18:54)

    # Link komentara

  66. Ufff, je l nama ovo stvarno potrebno..
     (E, 6. oktobar 2019 18:53)

    # Link komentara

  67. Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
    (Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

    A evo i Terzini se javljaju. Opušteno ljudi, ne morate da akate tastaturu, imate 23 kluba u džepu koji glasaju kako Terza sa Kokezom zasvira.
     (Šruder protiv Šredera, 6. oktobar 2019 18:51)

    # Link komentara

  68. Treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je Zvezda ozbiljno
    oštećena i da joj je poništen čist gol zbog navodnog ofsajda.Jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu Zvezde.Imali smo i situaciju koja je prokomentarisana ovde na sajtu 'kada je Zvezda napadala, El Fardu Ben je ulazio u kazneni prostor rivala, a sa leđa mu je dotrčao Miroslav Bjeloš, fudbaler ekipe iz Kruševca i, može se zaključiti, namerno ga udario laktom u glavu.
    Taj momenat nije uspeo da vidi sudija Nikolić, pa je Napredak ostao sa 11-oricom na terenu'Ja bih još dodao da je ujedno to trebao biti i penal za goste JER SE SVE DEŠAVALO U 16 METARA DOMAĆINA!
    Tu je i sporni start nad Garsijom sa leđa u situaciji 1 na 1 sa golmanom Napretka.Pošto je Ben promašio penal za koji se navodi da nije postojao,a Zvezda još 2 puta pogodila okvir gola,pravdu je zadovoljio Marin u 96.minutu
    (slobinator, 6. oktobar 2019 18:51)

    # Link komentara

  69. hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
    (nele, 06. oktobar 2019 18:40)

    Naravno. Lakat u lice i sudija kulira. Lopovi!
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:50)

    # Link komentara

  70. Grobar sam ali cist crveni i penal je trebao biti dosudjen Zvezdi zbog udaranja Bena, malo realnosti nije na odmet.
    (Ivca, 06. oktobar 2019 18:30)

    Ima i normalnih grobara, kapa dole!
     (Baki, 6. oktobar 2019 18:50)

    # Link komentara

  71. Šta očekivati od lige gde je predsednik saveza ovaj koji jeste i predsednik najtrofejnijeg kluba ovaj koji jeste ? U normalnim zemljama takvima se zna mesto !!! Samo privatizacija ljudi, sto pre, onda će barabe i kriminalci moći samo da gledaju utakmicu !!!
    (karving, 6. oktobar 2019 18:50)

    # Link komentara

  72. Odlicna Zvezda, imamo igru ali promasili smo dosta, steta sto sudija nije video ono udaranje Bena da zavrsimo utskmicu u prvom poluvremenu
     (Moris, 6. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  73. prvo poluvreme zvezda bolja i ok sudjenje.

    U drugom poluvremenu je sudija poceo da navlaci, pa da gura i na kraju me cudi da nije pokazao na centar samoinicijativno. Bilo je toliko jadno za gledanje da ja nemam reci.
    posle sve muke i guranja, napredak u kontri 88mi min, lik izmisli faul.
    2 min posle igrac dobija pas i izlazi prakticno 1 na 1, sudija dize ofsajd.
    (bio sam na istoku, sve se desavalo neposredno ispred mene bio je bar 2m iza linije, ono je sramotno)

    PS
    Zamislite da dodjete u KS, kao jedno od tezih gostovanja. 90 posto stadiona navija za zvezdu, sudija te >>>> u zdrav mozak i krade bezocno. I opet na kraju svi srecni.

    Nema nama spasa definitivno.
    (wbtb, 6. oktobar 2019 18:48)

    # Link komentara

  74. Samo slijepi nije vidio u zadnjih 20 min kako sudija navlaci za czv. Mada i slijepi bi ono vidio, a najjace kad je svirao onaj korner a ono niko oko lopte...ma doktorski nema sta...
     (kad, 6. oktobar 2019 18:48)

    # Link komentara

  75. Da li znate da se visoko podignuta noga karakteriše kao faul? Da li znate da se otvoreni đon karakteriše kao faul? Vulić je u 96.minutu uradio obe stvari- bio je to visoko podignuti otvoreni đon. Faul je sviran za Zvezdu. Penal ne vredi ni komentarisati.
    (baljesta, 6. oktobar 2019 18:46)

    # Link komentara

  76. Glup bio onaj Stoilković, izmišlja penal, umesto da nadoknađuje dok Zvezda ne da gol. To je legalnije...
    (Granota, 6. oktobar 2019 18:46)

    # Link komentara

  77. Da li vas je bar malo sramota?? Kakav penal I kakav namesten slobodnjak.
    (OMG??!!, 6. oktobar 2019 18:45)

    # Link komentara

  78. @kako_vas_nije_sramota
    Tako je doslo vama na naplatu sve sto ste radili od ‘92. do pre par godina ali uskocila drzava da vas spase...
    (Vetar u ledja.., 6. oktobar 2019 18:44)

    # Link komentara

  79. A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje? I Degenek što nije bio u ofsajdu? Grobari, to ne vidite, ali vidite faul u 5:15 min nadoknade, zaboravljajući da se svuda u svetu čeka završetak napada da se svira kraj. Meni vas žao zbog Pantića i ovih vaših što vas lože i skidaju odgovornost sa sebe...
    (Author, 6. oktobar 2019 18:42)

    # Link komentara

  80. Penal čist ko grobarske suze ahahahaha
     (SkankHunt42, 6. oktobar 2019 18:41)

    # Link komentara

  81. Ekipa Napretka nije uputila sut ka golu zvezde!! Zasto takve ekipe uopste igraju??

    A, cek, pa tako nesto je skoro bilo i u derbiju...
    Nista onda.

    Sportski pozdrav.
     (lopovska kradja, 6. oktobar 2019 18:40)

    # Link komentara

  82. To su te cuvene pobede zvezdanesterke,penal,golman se sklanja u 100 om minutu
    (Miki, 6. oktobar 2019 18:40)

    # Link komentara

  83. hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
     (nele, 6. oktobar 2019 18:40)

    # Link komentara

  84. Ne radi se o tome da li se pomaže Zvezdi ili Partizanu, već o tome da ostali klubovi ostaju oštećeni stalno. Inđija, Napredak... zašto?
     (Strasno, 6. oktobar 2019 18:39)

    # Link komentara

  85. SRAMOTA IZ KOLA U KOLO....OVO PRVENSTVO TREBA PREKINUTI...VISE NEMA SMISLA....
    (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 06. oktobar 2019 18:

    Требало је престати онда, када је фудбал умро у Љубљани у 100-том минуту(тада није постојала надокнада) или кад је суд удруженог рада постао кључни фактор а последња шанса за фудбал је била када је Толе правио титуле везане као кобасице...
    Тада није било потребно угасити фудбал, јел' тако препоштени партизани!
    Тражили сте-гледајте!
     (Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 18:38)

    # Link komentara

  86. Kao neutralni posmatrac, ovo je sramota od sudjenja i igre, zasto se ova liga uopste igra? Ovaj sudija je sramota za svoju profesiju...
    (Beduin, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  87. Kakvoj poslednjoj sekundi? Poslednja sekunda je bila na 95:00 i tad je trebao kraj da se svira a ne da se igra dok zvezda ne da gol.
    (Petar, 06. oktobar 2019 18:13)

    Faul je bio u 94:47 dok se postavio zivi zid i dok se izveo udarac proslo je minut ipo i to je to ne znam sta vam nije jasno?!
     (petarczv, 6. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  88. Produžio 5 al’ dosudio slobodni u 7 min nadoknade, da bude legalno!
    (z’brda, 6. oktobar 2019 18:35)

    # Link komentara

  89. Zvezda odigrala dobar mec protiv bunkera,stvarala sanse,bila bolja,sasvim zasluzena pobeda.Nije sviran penal u prvom poluvremenu,verovavatno nije smeo drugi put da pogresi pa svirao nepostojeci penal iz straha.Produzeno 5 min,u medjuvremenu bio prekid za +30 sec zbog zutog klupi Napredka,sve regularno faul bio u 95 i 15sec...i moralo se pustiti izvodjenje slobodnog udarca.
     (urke, 6. oktobar 2019 18:35)

    # Link komentara

  90. Ovo je za istragu,ova liga nema nikakvog smisla!
    (ja bre, 06. oktobar 2019 18:28)

    Naravno. Lakat u facu i nikom nista.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:34)

    # Link komentara

  91. Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
    (Zvezda Sampion, 6. oktobar 2019 18:33)

    # Link komentara

  92. Gol u 97. minutu. Ah, dobra stara domaca liga, igra se dok Zvezda ne postigne gol. Verujem da je i sudija odahnuo nakon gola, nije mu bas bilo svejedno pri pomisli da ce morati da pusti da se igra preko 100 minuta. :D
    (Swift, 6. oktobar 2019 18:32)

    # Link komentara

  93. Ne vazi gol.
    Marin je Nemac.
    I duvao je vetar u golmanovu stranu.
     (Vuleticev bot, 6. oktobar 2019 18:32)

    # Link komentara

  94. Ekipa Napretka nije šutnula na gol ili tačnije u pravcu gola 97 minuta, niti jedan jedini pokušaj šuta na gol protivnika i to na domaćem terenu. Ko ne veruje neka pogleda statistiku. Onako laktanje i prebijanje nisam akoro video, poginuše da odigraju nerešeno. Sudija svira nepostojeći penal a onaj lakat u glavu Benu pred kraj poluvremena ne svira kao penal, ono je bilo za direktno isključenje. Sudija je dozvolio tuču. Zvezda je izdominirala na njihovom terenu i dala majstorski gol baš kako treba protiv ovakvih mesara.
    (Ratko, 6. oktobar 2019 18:32)

    # Link komentara

  95. ugasiti nasu ligu,fubdal u srbiji,ovo je smesno,cirkus
    (milan, 06. oktobar 2019 18:22)

    A sta je smesno,majke ti? Odlicna, borbena utakmica kakve nije bilo odavno. Sudjenje odlicno sa obzirom na pritisak koje sudije imaju kada sude Partizanu i Zvezdi... Dve greske sudije, nedosudjen penal za Zvezdu u prvom kada je onaj udatio Bena laktom, i greska za penal, Ben je odlicno simulirao a sudija naseo...
    Jedina zamerka igracima Napretka, ljudi biju pa ne pitaju za milost. Ali dobro...
     (Davle, 6. oktobar 2019 18:32)

    # Link komentara

  96. Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
    (Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

    Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
    (Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

    Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?
     (Dovla, 6. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  97. @fenomen srama nemaš
    (ahaha, 6. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  98. Sramota.
     (Darko, 6. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  99. Strasno i pomalo smesno
     (zverko, 6. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  100. Ova komedija od lige više nije ni smešna već jadna. Utakmica se ne može završiti dok zvezdana ne postigne gol. Šta reći već jadno
    (Bane, 06. oktobar 2019 18:16)

    Rece navijac kluba koji je 40% golova dao u nadoknadi vremena...
     (petarczv, 6. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  101. A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
    (Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

    Taj rad. Svaku u 97. minutu da zavrsimo, mozda samo bez onakvog penala... A i onaj njihov trebalo da bude iskljucen.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  102. Grobar sam ali cist crveni i penal je trebao biti dosudjen Zvezdi zbog udaranja Bena, malo realnosti nije na odmet.
     (Ivca, 6. oktobar 2019 18:30)

    # Link komentara

  103. Srbendo jel si na jna ili si otisao jel boli... aaaaa
    (GM, 6. oktobar 2019 18:30)

    # Link komentara

  104. Deco, bežite što pre iz ove zemlje.
    (dobri vuk, 6. oktobar 2019 18:30)

    # Link komentara

  105. Jel nekoga sramota?
    (Jo, 6. oktobar 2019 18:30)

    # Link komentara

  106. A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
    (Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

    I ti se nakon svega onoga ponosis ovakvim komentarom??? Zato i nece nikad da nam bude bolje, nevazno sad o relaciji Zvezda-Partizan. Srami se!
    (hvala sto glasate za br.1, 6. oktobar 2019 18:29)

    # Link komentara

  107. otkud partizanu toliko novca,da primira suparnicke ekipe a dobro svi znamo da je napredak dugogodisnja filijala partizana nesečam se,da su toliki avtobus pored gola i izgunili na terenu protiv partizana,kao što su danas iygunili protiv zvezde.
    (slaviša šmigič, 6. oktobar 2019 18:29)

    # Link komentara

  108. Ovo je za istragu,ova liga nema nikakvog smisla!
    (ja bre, 6. oktobar 2019 18:28)

    # Link komentara

  109. Ahahahahahaha, i penal koji ne postoji i sedam minuta i svako kolo nesto novo se izmisli. Cekamo sledecu nedelju da vidimo sta moze jis da se izmisli. Sigurno ce biti spektakl.
    (Dule, 6. oktobar 2019 18:28)

    # Link komentara

  110. Treba li komentar - Kome treba ovakva liga?
    97' GOOOL ! Zvezda vodi
    Strelac je Marko Marin, koji je u sedmom minutu sudijske nadoknade uspeo da savlada Miloševića.
    17:56
    94' Napredak umalo do gola...
    17:52
    Još pet minuta fudbala u Kruševcu...
    (Sima, 6. oktobar 2019 18:28)

    # Link komentara

  111. Ajde bre kmekavci pa bar 6 utakmice su vam produžene dok ne pobedite zdnje 2 godine tako da uopšte igrate Evropu.
    Pozdravio vas Tošić protiv Borca u Čačku , 2min preko nadoknade uz kontra faul, to se zove karma sada.
    Samo da čujem da nije bilo tako.
    Ko vam kriv što kradete bar za drugo ili treće mesto pa vam se sve vraća.
     (Smogovci, 6. oktobar 2019 18:27)

    # Link komentara

  112. Ala kukaju glodari kako to boli kad ga šukne Marin u 96. hhhahahaah
     (Djole, 6. oktobar 2019 18:27)

    # Link komentara

  113. Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.
    (Dejan, 06. oktobar 2019 18:09)

    Isto tako je uvedeno novo pravilo i vec duze vreme se primenjuje...dozvoljeno je udarati igrače Zvezde u glavu...
     (Njaah, 6. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  114. sudija opet??
     (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 6. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  115. Pre nego sto grobari krenu da kukaju i placu neka pogledaju udaranje Bena bez lopte... bravo Zvezdo samo tako nastavi
     (Nikola, 6. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  116. Ja ću sve sporne snimke našeg prvenstva da spakujem na email i da pošaljem fifi i uefi. Toliko jedan o ičan gradjanin može da se bori za pravdu
     (week, 6. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  117. Ovo je već tužno... Nikada nije bilo jadnije. Linglong.
    (Sundjer bob, 6. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  118. Rutinski...a "prepošteni" mali komšija kme, kme, kmee...a kad ste nosili toletovu zastavu na tribinama onda je sve bilo "pošteno"...jel grobari
     (Duka, 6. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  119. Napredak citav mec 0 suteva ka golu, Zvezda dve precke i jos 6 100% sansi i neko ovde prica nismo zasluzili da pobedimo??? A ovaj gol na kraju je karma za grobarske botove, jos samo za vas promasili taj nepostojeci penal da ne kmecite al dzaba...
    (Dnevna doza Milojevog hejtera, 6. oktobar 2019 18:25)

    # Link komentara

  120. Pope
    Pa znaci priznajete kradju i opravdavate jos timw sto je nama sudija doneo bodove?
    Reci samo kada i kako to?
    Jel nepostojećim penalom i umesto daula u napadu u 95 faul za nas kao za vas malopre?
    Sram vas bre bilo
     (urosRuma, 6. oktobar 2019 18:25)

    # Link komentara

  121. Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.
    (acakg, 6. oktobar 2019 18:24)

    # Link komentara

  122. Po igri zasluzena pobeda,trebala je Zvezda da pobedi najmanje sa 3:0.
     (Goran, 6. oktobar 2019 18:24)

    # Link komentara

  123. Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.
    (acakg, 6. oktobar 2019 18:24)

    # Link komentara

  124. Sve ste videli osim crvenog za Bjelosa to niko ne spominje.
     (branko, 6. oktobar 2019 18:24)

    # Link komentara

  125. Ma idemo breeeeeee P.S pozdrav za Toleta
     (antiJSD, 6. oktobar 2019 18:24)

    # Link komentara

  126. Dobro je ! Kladio sam se u 500 dinara da ce Zvezda da pobedi golom u zadnjih pet minuta penalom ili iz idealnog slobodnjaka. Dzabe se polomise ovi igraci Napretka nema sanse da izvuku bilo sta. Sada ce slicno da sude i Partizanu zbog reciprociteta.
    (zemunski kej, 6. oktobar 2019 18:23)

    # Link komentara

  127. TOOOOOTOTOOOTOOOOOOOOO!!!!!!!
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 18:23)

    # Link komentara

  128. Sampioni, zasluzeno vise od igre Zvezde. Dve stative posed lopte bila bi šteta da nije uzela bodove
    (Mirko, 6. oktobar 2019 18:23)

    # Link komentara

  129. A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
     (Fenomen, 6. oktobar 2019 18:22)

    # Link komentara

  130. ugasiti nasu ligu,fubdal u srbiji,ovo je smesno,cirkus
     (milan, 6. oktobar 2019 18:22)

    # Link komentara

  131. ja nikada bolje sudjenje u korist jednog tima nisam Video, covek je ucinio sve ali sve da zvezda da gol. svaka ti cast maistore . i uspeo si.
    (Zoran Jovic, 6. oktobar 2019 18:22)

    # Link komentara

  132. tuga I smejurija pogotovo penal
     (lazzar, 6. oktobar 2019 18:22)

    # Link komentara

  133. Na divljem zapadu su za krađu vešali ljude,mislite o tome!
     (Igor, 6. oktobar 2019 18:21)

    # Link komentara

  134. Namesteno, vidi se iz aviona
    (Steva, 6. oktobar 2019 18:21)

    # Link komentara

  135. 98min.?!
     (Fast, 6. oktobar 2019 18:21)

    # Link komentara

  136. prva velika greska sudije ponistavanje gola zvezde druga velika greska penal i trece zašto penal nešutiraju boači ili marin zasto u igri nema ivaniča koji je dosad igrao odlično svaku utakmicu vulič ili je spor ili nespretan nekoliko puta ide toliko sporo na loptu,da mu je uzimaju igrači napredka od svih zadnjih veznih dokazano,da ivanič igra najbolje zadnjeg veznog čak bolje od jovančiča,da o vulicu nepričam i nakraju menjamo boačija koji može trčati a nemenja se vulič koji jedva stoji na nogama.pavkov je najbolji igrač za tazbijanja bunkera kakvog je igrao napredak koga neinteresuje drugo sem,da nabije avtobus ispred gola a napred neiteresuje jih sreča,da je marin toliko inteligentan pa je prevario golmana inače u yveydi nema igraca koji yna izvesti slobodnjak jako,da lopta pada poslednji koji je to ynao uraditi je milijaš.boači daleko najbolji igrač uz marka marina ali nemamo zadnjeg veznog a ivanič je jedini koji tu poziciju zna igrati i to dobro.
    (slaviša šmigič, 6. oktobar 2019 18:20)

    # Link komentara

  137. UEFA ce morati uloziti mnogo pameti u nadoknade vremena posto se sav ocigledni kriminal desava bas u tom periodu. Upropastice fudbal kad ovako providno navlace. A I Marin ce im oprostiti sto im je dao gol...
     (Petar Pan, 6. oktobar 2019 18:20)

    # Link komentara

  138. Ovde kod nas u cirkus ligu,ni Barsa ne može biti prvak..državna mezimica je Bog i batina..ajde iskreno zvezdasi..bez šale sada, zar vas nije sramota..!!
    (Danko, 6. oktobar 2019 18:20)

    # Link komentara

  139. Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
    (Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

    Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
     (Dzoni, 6. oktobar 2019 18:20)

    # Link komentara

  140. zvezda protiv Indjije i danas ukrade brutalno 5 bodova i sve je ok????? Izvinite, ali to nije malo za bilo koje prvenstvo!!! Dokle vise sramotnog fudbala.
    (Kantona, 6. oktobar 2019 18:20)

    # Link komentara

  141. Smogovci. Paa da ima Boga, zato je Ben onoliko promasio penal
    Drugo kakav crni faul on sudi u 95 minutu, pa sram te bilo i sve vas sto se hvalite ovakvim pobedama
     (urosRuma, 6. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  142. Najsladje, u golmanovu stranu! U poslednjem minutu! Bravo! Polako se i kockice sklapaju, danas smo odigrali najbolju utakmicu u prvenstvu, od protoka lopte, do sansi... bice to jos bolje, samo da se iskristalise 11 startnih igraca... i da se smanji sa kombinovanjem tima... na zimu se resiti viska (kako god, pozajmice, prodaje...)... ...bilo bi pozeljno i pojacanje na sredini terena!
    (Marko, 6. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  143. Haha...kakav dobar primer srpskog fudbala...kad nema penala onda je gol u 97-om minutu.
    Za sta drzava daje vise ovoliki novac? Samo pomaze mafijase.
    (GradjaninEU, 6. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  144. Igra se do treceg dnevnika.
     (nik sloter, 6. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  145. Država cela zna !!!
    (ON, 6. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  146. Da li je moguce koliko se navlaci za Zvezdu? Sramota
     (Borkes, 6. oktobar 2019 18:18)

    # Link komentara

  147. Dosta je bilo,kriminalce treba uhapsiti.Ovo se ponavlja svakodnevno u svim porama društva.
     (Igor, 6. oktobar 2019 18:18)

    # Link komentara

  148. A zaborvili ste vaše penale, i produžetake po 20 minuta dok ne date gol i to godinama, kako vas bre nije sramota. U ostalom ne navijam za nikoga, boli me briga i za Zvezdu i za Partizan, pobeđivali, gubili isto mi se fata, samo niste samokritični, malo gledajte u vaše dvorište.
     (Milorad, 6. oktobar 2019 18:18)

    # Link komentara

  149. Meni nije dobro.
    Ne znam sta vise da pisem.
    Dal da tvitujem UEFI?
    Ali opet, kako se to radi?
     (VVV bot, 6. oktobar 2019 18:18)

    # Link komentara

  150. @Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.
    (Bodibond, 06. oktobar 2019 18:13)

    Pa što onda nije pustio neki raniji nego je čekao poslednji šut da pusti? Jesi smešan
     (Leonida, 6. oktobar 2019 18:18)

    # Link komentara

  151. Prva liga Ugande je regularnije takmičenje, toliko se ova miljenica favorizuje da je ovo postalo besmisleno takmičenje. Penal za zvezdu je potpuni hit.
    (Eros, 6. oktobar 2019 18:17)

    # Link komentara

  152. Grobari vama su u Krusevcu sudije donele bod.Brzo ste zaboravili? Nama je danas ponisten cist gol(pogledajte snimak) a nije sviran penal nad Benom i iskljucenje posle muckog udaranja pesnicom. Imate obraz djon.
     (POPE, 6. oktobar 2019 18:17)

    # Link komentara

  153. Zavrsite prvenstvo da ovo više ne gledamo. Sram te bilo Bojane Nikolicu kako si ljudima ukrao bod.Ima li smisla uopšte igrati fudbal u Srbiji protiv Zvezdane (izuzev utakmice protiv Partizana)?
     (keys 5 rotciv, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  154. Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
    (Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

    Врати снимак, биће ти јасно.
     (Звездин весник, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  155. SRAMOTA
     (nik sloter, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  156. Ovu ligu treba zakonom zabraniti.Pa ovog fudbalskog kriminala nema na kugli zemaljskoj.
     (Aco81.rs, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  157. SRAMOTA IZ KOLA U KOLO....OVO PRVENSTVO TREBA PREKINUTI...VISE NEMA SMISLA....
     (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  158. I ovi pobedili Olimpijakos 3:1 ahahhahahahaha.
    (Tribislav, 06. oktobar 2019 18:12)
    Jok! Vi ste... ahahahahaha
     (Eazy, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  159. Ova komedija od lige više nije ni smešna već jadna. Utakmica se ne može završiti dok zvezdana ne postigne gol. Šta reći već jadno
    (Bane, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  160. Kakav penal ovo je prevazišlo i film!
    Mnogo kradete, a ovamo Topetovo vreme a vi goo u 97 min.!
    Sramota!
     (Stefan, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  161. Čuj "iščupala", poklonjena, kraj ne sme da se svira dok se ne da gol.
     (No one, 6. oktobar 2019 18:16)

    # Link komentara

  162. Kako bre jos 5 minuta fudbala a u 7. minutu nadoknade?
    (Bob Sent Kler, 6. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara

  163. Smehotresna olimpijada... Hahahahahaha...
    (Sima, 6. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara

  164. Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
    (dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

    Ti si navijač CZ, ali iz Malog mokrog luga i malog komšije sa brda.
     (@Laki, 6. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara

  165. Ja Grobar... Brat Ciganin.... Kaže Sudija POSTAVLJEN da se bruka... Penal, navlačenje.... OVO JE KRIMINAL... doduše priznao moj brat... Sramota ga ovog... Ostali cigani je li vas sramota?
    (GrobarNP, 6. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara

  166. pobedismo....tuga..jad...i beda....neka si se Terziću ti nakrao,i neka ste doveli ove panjeve od igrača....kakvo mučenje od igre....sreća protiv inđije,sreća i danas...kako vas bre nije sramota...igramo sporo,uvek lopta u nazad...daješ 100.000€ tiršovoj...ha,ha...pa naravno i ja da sam uzeo molione što da se malo ne otvorim....gde su bre pare od dve lige šampiona,kakvo kamenje nam igra...samo je pitanje trenutka kad nas grobari prestižu na tabeli i ode titula....ako ne pre u derbiju sigurno....nikad ali nikad nismo igrali očajniji fudbal....pusti me lige šampiona,i tu je odrađeno tri za tri,živi bili pa videli....
    (zoran69, 6. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara

  167. Sve mi je jasno, da se navlaci po malo za Zvezdu ali ovoliko. Pa ljudi da li je moguće da ovoliko kradete... kako vas bre vise nije sramota.
     (bocardo, 6. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara

  168. Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
    (Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

    Mene kao navijaca Zvezde jeste sramota zbog ovoga konkretno, ali se ne stidim ni pred jednim navijacem Partizana, jer su oni poslednji koji mogu da moralisu. Zvezda i Partizan su Kurta i Murta, tako da mogu da pocrvenim samo pred navijacem Napretka, Indjije itd.
     (Kakadu, 6. oktobar 2019 18:14)

    # Link komentara

  169. Koliko imaju stranaca??????
     (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


    Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
    (Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

    To su teme za pilićare. U Ligi šampiona ljudi se time ne bave.
     (Mirko, 6. oktobar 2019 18:14)

    # Link komentara

  170. Neverovatno kakvo tendenciozno sudjenje, izmisljeni penal, faulovi, zuti kartoni a na drugoj strani ni faul da se svira. Nije problem da je Zvezda bolja (vazi za sve "veće" klubove) nego je problem sto manji klubovi ne mogu uopšte da naprave neki uspeh osvajanjem boda ili pobede upravo zbog ovakvih stvari i to vec preterano ociglednih. Svi kiksnu u Evropi, evo danas i City, Barsa, Real ali kod nas to ne sme jer eto, neko misli da je to u interesu razvoja srpskog fudbala i dubokog džepa.
     (Nikola, 6. oktobar 2019 18:14)

    # Link komentara

  171. Hajde sto je penal sramotno dodeljen nego je i onaj slobodnjak iz 96 minuta ( a nadoknada 5 minuta!!!) nepostojeci, tu je bio faul za Napredak.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 18:14)

    # Link komentara

  172. Bice zanimljiva borba za drugo mesto jer su ovi dogovorili sve utakmice u prvenstvo do kraja.SRAMOTA
     (BP, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  173. Sve komentari iz Humske.. Kakva dijagnoza.. Ali evo nije dao gol iz penala i sta sad? Kako je bilo u derbiju? Nema veze cist ponisten gol Partizan je bio bolji.. Primenite isto ovde...
    (Vetar u ledja.., 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  174. bruka produzio osam minuta da bi dali gol
     (morem plovi, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  175. Meni nije jasno zasto Partizan ucestvuje u ovom cirkusu od lige i time daje legitimitet kradjama NARODNOG kluba.
    (Peppino, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  176. Kakvoj poslednjoj sekundi? Poslednja sekunda je bila na 95:00 i tad je trebao kraj da se svira a ne da se igra dok zvezda ne da gol.
     (Petar, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  177. Gledam utakmicu i ne mogu da verujem kakvo sramotno sudjenje "sudije", stvarno smo spali na najnize grane. Covek besramno svira nebuloze za zvezdu, svira onakav penal, ljudi moji ja i dalje ne verujem sta gledam. Ima li iko u ovoj zemlji, u Evropi da ovo vidi i sankcionise. Pa ovde se pred kamerama krade, sta li nam tek ostali rade iza ledja?
    (Smoki, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  178. Polako samo. Možda nema pravde u ovoj zemlji, ali ima Boga, a on sve vidi.
     (Luke Babbitt gravedigger, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  179. Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 18:13)

    # Link komentara

  180. I ovi pobedili Olimpijakos 3:1 ahahhahahahaha.
    (Tribislav, 6. oktobar 2019 18:12)

    # Link komentara

  181. Rekao bih SRAMOTNO (ne zbog gola) ali kome?!?!?
     (prijepolje, 6. oktobar 2019 18:12)

    # Link komentara

  182. Marko Marin! I tačka. Napredak je imao jedan šut van okvira gola , dok je Zvezda imala tačno 22 udarca na gol. Ko može ovdje da se ljuti... Ne damo titulu!!
     (Mladen cg, 6. oktobar 2019 18:12)

    # Link komentara

  183. Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
    (Uros, 6. oktobar 2019 18:12)

    # Link komentara

  184. Poslednja sekunda petog minuta nadoknade je sedma minuta
     (predrag, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  185. Trebalo je poništiti gol jer je strelac bio Nemac.
    (dnevna doza ispodprosečnog jugoslavena, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  186. Kakva država, takvo i suđenje... Više se iznervirao sudija kod promašenog penala, nego Ben...
     (povilo, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  187. Marko MAESTRO Marin,hvala ti legendo sto si dosao u Zvezdu!
    (Delija, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  188. Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
    (Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

    Naravno da nije. Od ovoga nema slađe.
     (SkankHunt42, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  189. Sve posteno po Terzi!
     (nik sloter, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  190. Lopovi! Dokle vise...
    (Mikri, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  191. Koja bre poslednja sekunda, sudijsko vreme produzeno za minut.Da nije MArin dao gol igralo bi se ocito sve dok Zvezda ne pobedi.
    (undertaker, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  192. igra se dok zvezdanaesterac ne da gol!!!
     (realno, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  193. Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
    (dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

    Ma ni tri VAR ne mogu pomoći. Samo bi nas još više pokušavali da prave budalama. Da je uprava naša Partizanova, nastavak prvenstva bi trebali da idraju sa omladinskim timom.
     (Grr, 6. oktobar 2019 18:11)

    # Link komentara

  194. Opet sudije sude protiv Zvezde, dokle više... Ovako stvarno više ne može.
    (FMP 1913, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  195. Pa sta kukate grobari dragi, pa eto nismo pogodili penal, nije nam sviram čist crveni karton i penal u 15. Minutu. Sad je problem verovatno što je 96. minut a nema veze sto ovi nisu izbacili loptu dalje od gola, još će biti da je i Vulic napravio prekršaj. Ovo je sramota igra Napredka sa taktikom kao vašom protiv nas prošle godine, samo tuča i udaranje i seckanje igre. Zbog ovakvih stvari i odgovlacenja treba uvesti zaustavljanje vremena u fudbalu, jer realno ova utakmica je trebalo da se produži 12 minuta.
     (kvota 1.01, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  196. dajte im titulu
    zalosno je za gledanje ovoliko namjestanje.
    (boki, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  197. Jel krenula kuknjava grobara?!
     (ernesto che, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  198. jadno sudjenje cak i slobodnjak je diskutabilan
     (alfonso, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  199. Kada se uzme u obzir statistika, igra, prilike, Zvezda je zasluzila da pobedi. Penal nije postojao iako je bilo kontakta, ali je majstorija maestra Marina donela zasluzena 3 boda.
    (Mare026, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  200. Braćo Srbi!!! Odavno je nebitno ko za koga navija... Ovo je bolesno kako se sudi u korist zvezde,a jos bolesnije je da neko ima obraz da kaze kako je sve ok... MAJKO BOŽJA OVO NEMA NIGDE!
     (MONTEVIDEO, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  201. Kalcokera
    Eto vam danas dali jos 2 boda
    Pa ovo je smejurija postala
     (urosRuma, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  202. Sramota
     (Haris, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  203. Dokle više
     (palac, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  204. 2P odlično, ukupno 22 šuta na gol, prečka, stativa, promašen penal inekoliko extra šansi ali neće u gol. Na kraju majstor doneo pravdu.
    Milojeviću dosta one dosade ova igra mora svaku domaću utakmicu neće nas sreća uvek pratiti a kada ovako stvaramo šanse nešto mora ući!
    (Zvezda šampion, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  205. ako je ben promasio samo da ne kukaju.
    faul je postojao i marin resio utakmicu sada mogu svi samo da ga mrze..
     (sumadinac, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  206. Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
    (dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

    Penal je cist kao suza nezavisno od toga za koga navijas.
     (Mirko, 6. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  207. Zivi zid pistavljen tako da je pola gola na izvolte. Golman stoji u uglu u kojem stoji Marin. Marin sutira na mesto na kojem je jedino logicno da moze da sutne. Golman stoji u tom uglu, ukopan u mestu, silno iznenadjen...kao da je lopta nekog zakacila i promenila pravac.

    Ovo mora da se prijavi nekome. Ne znam kome...nisam pravnik ali mora da se prijavi nekome ko je nadlezan za ovakve stvari.
     (boki, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  208. Prvo se Zvezdi svira nepostojeci penal, koji zbog neke pravde nije realizovan, onda se produzuje sudijsko vreme, i umesto za Napredak svira slobodan udarac za Zvezdu.Kakav kriminal i kakva banana drzava.
    (apsurdistan, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  209. kad ne pomogne penal, onda se pušta da se igra dok ne padne gol. 3 min posle nadoknade. Ovakvo prvenstvo nikad nije bilo. Možete sad izgovor tražiti da je i kod Toleta bilo tako, samo za ove druge. Al ovako da se pomaže nekom kad je nemoćan da pobedi, to nije bilo nikad ovako. Sav smisao je fudbal izgubio u Srbiji.
     (sakupljač minusa, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  210. :):):):):):):):) Mislim, sta reći :):):):):):):)
     (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  211. Nema većih nameštaljki u Evropi nego u našoj ligi.
    (Boris, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  212. Sta je ovo?
    Kad ne bi bilo namestanja ni zvezda ni partizan ne bi olako dosli do titule, najmanje 3 4 ekipe bi bile u igri......
    Nebitan je rezultat losa igra brine.
    Da li je realno da ni na jednom mecu nema makar pristojne igre ? Kvalitet naseg fudbala je no comment.
     (Borisa88, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  213. Kako u poslednjoj sekundi kad je produzeno 5 minuta, a faul dosudjen na 95:15?Igra se dok Zvezda ne da gol.
    (Sima, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  214. Samo da pitam grobare jesu do kraja gledali haahahahahhaah
     (Vlada, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  215. Sad ce svi da hvale Marina a sto je sudija navlacio nikom nista, slobodan udarac nije ni postojao
    (pera, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  216. Volim te Zvezdoooooo
     (Sasa, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  217. Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.
     (Dejan, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  218. GROBAR!!!
    Zasluzena pobeda Crvene Zvezde...
    Bila je bolja i trebaloje ranije da rese utakmicu...
    Napretku svaka cast na borbenosti, narocito golmanu...
    Zamerke domacinu na kriminalnom napadu...
    SUDIJA BRUKA I SRAMOTA...
    ANTIPROPAGANDA FUDBALA...
    ZASTO JE KOD NAS O AKO SUDJENJE I NAVLACENJE,JE POSEBNA PRICA...
    NIKO NEMA PETLJU I HRABROSTI DA ZAKACI OVU TEMU...
    U SVETU GUBE BODOVE I UTAKMICE FAVORITI SVUDA,SAMO KOD NAS...
    NA SVAKIM NASEM PRENOSU IZ OVE NASE LIGE ODZVANJA LOPOVI,LOPOVI...
     (pedja cacak, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  219. sedmi minut sudijske nadoknade!!! ping pong zvezda
     (mikiiii, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  220. Toooooo !!!
    (Milan, 6. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  221. Bez srama i stida će odbraniti titulu... I treba da budu prazne tribine svuda, bojkotovati savez na sve moguće načine, kao navijači Partizana na derbiju i Voše sad u petak.
     (NSslaninar, 6. oktobar 2019 18:08)

    # Link komentara

  222. nisam ostrascen ali stvarno ne kapiram sta ce Zvezdi ova pomoc kad i ovako ima 25 dobrih igraca. odgledati od 60 minuta, pogledajte koliko slobodnih udaraca bez kontakta je svirao za Czv (2-3). penal skoro bez kontakta, a u 93 minutu nema faula na 16m od gola Czv za Napredak tokom kontre.
     (SubmisivniDominator, 6. oktobar 2019 18:08)

    # Link komentara

  223. Nije u poslednjoj sekundi već dva minuta nakon vremena koje je određeno kao produžetak. Bruka i sramota. Ping pong cirkus liga.
     (Đura, 6. oktobar 2019 18:08)

    # Link komentara

  224. Topalovići karma jel tako?
    Prečka, stativa, ziceri i na kraju ima Boga.

    Uh, pućiće te od muke, ne interesuje vas ni Voždovac u ovo ste danas uložili energiju, htenje... ono MULO.

    A sad na miru pogledati neko širenje nogu u živom zidu.
     (Smogovci, 6. oktobar 2019 18:08)

    # Link komentara

  225. ljudi brukamo klub ovakvom igrom i sa ovim sudijama koji nam odmazu vise nego sto pomazu sa ovakvim sudjenjem.
     (djenka, 6. oktobar 2019 18:08)

    # Link komentara

  226. Ne znam samo kako vas vise nije sramota...
     (darkoj, 6. oktobar 2019 18:08)

    # Link komentara

  227. Strašno. Strašno.
     (krki, 6. oktobar 2019 18:08)

    # Link komentara

  228. Dobro bre ljudi dokle vise, pravi navijac crvene zvezde koji voli zvezdu ovo ne zasluzuje, pa daj i oni okoreli navijaci da se pogledaju u oci mogu da kazu da ovo vise nema smisla, moze da se odigra lose, moze da se padne u formi, moze da se izgubi(ili ne moze) ali dokle vise da nas ovako providno guraju sudije, penal nad Benom i ono faul u 95 minutu, ma daj ne zezajte me, ono je Vulic napravio faul, zato nam ovoliko ljudi i dolazi na Marakanu u prvenstvenim utakmicama. Nismo ovo zasluzili da gledamo.
    (Chuki, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  229. Tako se igra, do kraja, pecka, stativa, penal, pobeda!
     (Mirko, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  230. Svaka čast Marko!!!
    (Denis, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  231. Sudija nadoknadio +5 minuta, gol postignut u 90+7min. Pamentom dosta.
    (qq, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  232. Najsladje!
     (Max, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  233. Filijala ???
    (Mesecina,mesecina...., 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  234. Pa dali vas je barem malo sramota ovakve pobede?Nepostojeci penal,nepostojeci korner.Nesviranje faula za Napredak na sredini terena u nadoknadi vremena.Nakon isteka 5og minuta jos se igra i na kraju faul.Sramota!!!!
     (jos jedan, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  235. 5 minuta sudijske nadoknade a Marin daje gol u 97....sramota od lige.
     (Boris, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  236. Ben u padu inicira kontakt i penal,na kraju igrac Napretka ide da izbaci loptu,Marin na nju ide djonom,igrac napretka ga udara i prekid za zvezdu.
    Zivi zid i golman postavljen u levo,desna strana slobodna.Marin suta pored zida i daje gol.
    (Nije prijateljska, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  237. jel se igra dok miljenica ne pobedi.Znači malo jedan penal, zar vas nije ni malo sramota.
     (?, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  238. koja smejurija sta je radio sudija zadnjih 20 minuta.pravio je sou na terenu.svi su se lepo zabavljali u publici.ja neznam ko moze da navija za taj lopovski klub zvani crvena zvezda.eto vam titula pa uzivajte u njoj
    (nesa80, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  239. neverovatno koja kradja!!!!!!!
     (peca, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  240. Gol postignut posle isteka nadoknade od 5 min i to posle poklonjenog slobodnjaka, tj kontra faula. Ovu ligu definitivno treba ugasiti jer stvarno više nema smisla takmičenja u istoj.
     (železničar, 6. oktobar 2019 18:07)

    # Link komentara

  241. Kao veliki navijač FK Partizan moram reći da je ono bio čist penal za Crvenu Zvezdu...
     (Grobarče, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  242. Zar vas bar malo nije sramota?
     (matori 2, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  243. Radujte se 90 +7 min ...ccc
     (Trile, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  244. Au kakva sudijska krađa...
    Poslednjih 20 minuta nije dosuđen nijedan faul u korist Napretka. Zvezdanaesterac se bio za udžbenike,kao i poslednji faul, gde igrač Zvezde ide otvorenim đonom.
    Sve u svemu, ponavlja se priča iz kola u kolo...
    (Sinovac, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  245. Strasno kako se gura Zvezda, to ne postoji ni u Severnoj Koreji! Sudi se nepostojeci penal, Boaci glavom izbacuje loptu u gol aut sudija svira korner, svaki dodir se svira faul za Zvezdu i kada sve to ne pomaze onda produzi mec 5 min pa kad i to ne pomogne onda se igra dok ne daju gol! Prvenstvo je toliko besmisleno i namesteno u korist Zvezde da mi zaista nije jasno zbog cega ostale ekipe (koje nisu Zvezdini poltroni) ne istupe pa eto im neka vezu 50 titula, lopovi
     (Admiral, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  246. Kako u poslesnjoj sekundi kada je nadoknada 5 minuta a gol (posle nepostojeceg faula) postignut u 97. minutu?
    (Ivan kg, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  247. Ciga-liga je sramota za fudbal i sport uopšte.
    (Diogen, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  248. Sramota!!!
    (Nesoje975, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  249. Evo ja ko neutralac iz Sarajeva cu reci ovo..Zvezda je jedno 30 puta bolja od Napredka, ali nigdje ni u jednoj ligi u evropi se ne stima ko Zvezdi .Penal ni u snu, Ben sam udario od nogu igraca, kod gola, igrac zvezde djonom igrao i dobio faul.Nigdje se toliko boljoj ekipi ne stima ko Zvezdu..Vasa liga je najveci curkus u evropi.
     (Mr_Melbourne, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  250. ahahahaahahahha c i r k u s...
     (kez, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  251. Sad će inteligentni Miloje stručnjak da da izjavu:
    Jednostavno, mi smo ušli u utakmicu jednostavno, i jednostavno, nije bilo jednostavno.

    Komplikovano hahha
     (Miloje stručnjak, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  252. Nema sanse Zvezda bod da izgubi kad igra za nju Bojan Nikolic,u prvenstvu mislim da je najstandarniji.Ima vise sudjenja Zvezdi neko neki igraci odigranih utakmica.
     (as, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  253. Ju,ju,zvezda u svom stilu kao cele godine,igralo bi se dok ne postignu gol,banana republika.
    (imuni na zakon, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  254. ben promasio. sto bi rekao ben valas lopta nikad ne laze
    (ulicni pas, 06. oktobar 2019 17:39)

    rasheed wallace, a ne ben wallace
     (iceman, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  255. sedma minuta nadoknade? haahhaahah
     (Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  256. jao sad će lavina komentara a napredak nije imao šut ni van okvira gola...
     (veverac, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  257. Kada igrac zvezde uleti djonom, faul nad njemu, nova pravila ping pong lige smejurije...
    (haos, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  258. Ne nije namesteno, ni malo! Opet resava najbolji igrac zvezde iz Subotice, Nikolic.
     (ivan grozni, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  259. Pa ovo je komedija.
    Sudija nije hteo da svira kraj dok Zvezda ne postigne gol.
    Bruka.Napredak je drastično oštećen.
    (Aleksandar, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  260. Ima li ikakvog smisla igrati ovu ligu.
     (zvezdanesterac, 6. oktobar 2019 18:06)

    # Link komentara

  261. cigani cigani cigani
     (anti šajber, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  262. Ovaj sudija je sramota za ligu,ocena nula I to toliko velika da ja nemam reci.Apsolutno svaki kontakt je svirao za zvezdu ali svaki bez obzira ko je napravio faul.Gledao sam drugo poluvreme I ono sto je svirano je tolika sramota da ovaj jadni komentator na Areni ne zna sta da kaze.Ne osvaja se titula ovakvom kradjom,sramotna je,inace po igri je zasluzen rezultat.
     (kralj, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  263. Nije bio penal i neka nismo dali go,mozda je Degenekov go regularan al kad nesto ne sude nama to niko i ne spominje ,faul nad Vulicem cist,u pocetku sam mislio da je obrnuto al se jasno vidi da ovaj Baka pravi faul.Pobjeda cista kao suza dobar fudbal.Samo sto me brine da iz igre jako tesko dajemo golove.
     (pedja, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  264. Xaxxaxxax ovo nema u Zimbabveu!
    (Siniore Galente, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  265. Daj da se dogovorimo i da ovi više i ne igraju,a da im samo pišu pobede. Da ne brukamo više i ovako ojađen i izbrukan naš fudbal.
    (Janaćije, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  266. Ovo sto se radi u ping pong ligi nema smisla vise. Do kada da se gura zvezda na ovaj nacin, sramota. Poklon penal i poklon slobodan udarac.
     (Dalbire, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  267. Palim TV, 89' 0:0, razmišljam kad bih imao opciju da brzinski uplatim 1000€ online da će gost pobediti, vidim 5+ nadoknada....i imam šta da vidim.
     (cirkus, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  268. Posle Lige šampiona baš loše igramo, igrači nam nemaju toliko dobru formu za izlaganje ovakvim uzastopnim naporima, što je za kritiku, šta rade kondicioni treneri i ima li ih uopšte???
    (KAZNA KRU, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  269. Sudija produzio 5,ustvari dok mezimce ne da gol
     ("Sine daj gol i on ga dao...", 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  270. Sramotna igra!!!! Miloje pa tvoji igrači dva pasa ne mogu da povežu. Mislim da je vreme za kofere dok nije kasno.
     (Ja II, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  271. produžena utakmica 5 minuta, Marin postigao gol u sedmom!
     (inkasa, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  272. Covek ne sudi penal za Zvezdu i cist crveni za Napredak u prvom poluvremenu. Pa onda u drugom sudi sumnjiv penal.. Ali Marko Marin resava pravedno za one stative i precke!
     (CzBg1989!, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  273. Pitanje je dana kad će ponestati sreće
     (Neplivač, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  274. U dvadeset i osmom minutu sudijske nadoknade? Uf dobro je. Da ga nije dao do jutra bi igrali!
    (Josarian, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  275. Zvezda pobedi iz faula u napadu u 97. minutu (produzeno 5 min.), tako su hteli da umuvaju gol i Partizanu (bez suta na gol), samo sto to nije Napredak. Sve ce se ovo jednog dana vratiti sa kamatom, ova namestanja ce doci na naplatu kad bude najvise bolelo.
     (kako_vas_nije_sramota, 6. oktobar 2019 18:05)

    # Link komentara

  276. Ajmo Zvezdo! Samo tako, po grobarskom dugogodišnjem receptu: 97. minut! Ovo mora da ih boli, maznuli smo im šemu.
     (@Laki, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  277. Jadno vam je ovo zvezdaši...
    (Igor, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  278. Golman Napretka sve branio 94 minuta a onda primi smesan gol iz slobodnjaka.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  279. Kad penal ne pomaže tu je blanko produžetak.
     (kabal, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  280. Evo, cisto kao suza se vidi kad je sudija podplacen, od ovoga cistije ne moze da bude, fauli, penal, produzetak vremena, da dodje sad onaj strucnjak za sudjenja i da pocne da prica mislim da bi mu trebalo jedno sat vremena da obrazlozi jedno 50 gresaka sudija
    (Ivan, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  281. ali ceka ih jos jedna utakmica sa.Partizanom. Kako misle tu da.izvuku nereseno? i da dobiju sve ostale tu im izmice titula
     (pope, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  282. Маааааарко Марин!
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  283. Bruka i sramota, istupiti iz lige i kraj.
     (Maysonsi, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  284. hahahahahahaha igra se dok zvezda ne da gol
     (pandinho, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  285. Šta je ovo? Produženo za 5, igrali 7?
    Koliko je sve ovo providno i neregularno, toliko sve gubi smisao.
     (Dawkins, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  286. Kakvo drugo poluvreme kakvo sudjenje Nikolica ovo je vise stvarno previse toliko nepostojecih faulova, kornera ne sviranje faulova za igrace Napredka o penalu da ne govorim pa onda istekao vec 95 minut normalno ne svira kraj vec svira igracu Napredka faul iako je Vulic napravio faul stvarno sto je mnogo mnogo je.
     (Blue Moon 1810, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  287. DANASNJE SUDJENJE OVOG NAZOVI SUDIJE NIKOLICA JE NAJVECA KRADJA U ISTORIJI SRSPKOG FUDBALA!!! Penal, izmisljeni faulovi, nesvirani faulovi protivniku, izmisljeni korneri, produzenje vremena dok se ne da gol i na kraju kao slag na tortu, umesto opasne igre on svira prekrsaj za zvezdu!?!? Zasto Partizane igras ovu ligu samo se pitam!!!
    (navijac, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  288. Polako,neka im ova pobeda,neka pobedjuju na ovaj nacin utakmice,pa cemo im opet doci u rupu i razmontirati ih potpuno.
     (Lex, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  289. Bravo, prva ljubavi.
    Trebalo je ranije da se resi, ali moze i ovako.
     (pedja 71, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  290. Igra se dok mezimica da bar jedan !!!!
    jasno....
     (Merak nema cenu, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  291. Uopšte nije sedmom minutu nadoknade faul je bio pre isteka vremena
     (Velja, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  292. Standardno. U ping pong ligi ni Barselona im ne bi otkinula bod. Pa ovo je stvarno preterano. Ne znam kako ih nije sramota vise. Najodvratnija ekipa u istoriji univerzuma.
    (NeLePFC, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  293. Sramota!
    (Miodrag, 6. oktobar 2019 18:04)

    # Link komentara

  294. Sigurno će zasedati sudijska komisija sada hehe. Umesto zuti za zvezdu sto je isao djonom, zuti za Napredak i slobodnjak na 18 u sedmom minutu nadoknade od pet minuta hahhha

    Ovóga mi krsta! Haha
     (Srbija teritorija, nikad država, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  295. Za koga je bio faul kod gola Marina??? U 97 minutu?
     (Sadiq, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  296. Produži 5 minuta, daju gol u 97! :D
     (Veseli, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  297. Ben sam padne a sudija svirne penal, dajte im titulu. Ej bree, sudija pokaze 5 minuta naknade a igra se 7 minuta, dajte Zvezdi titulu, nema vise smisla pratiti ovo.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  298. Strašno, ali stvarno! Kakva sramota, ukinuti ligu! Ovo nema nigde!
    (Dragan, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  299. Igralo se plus 5 minuta a ovaj dao gol u 97.-mom. Dno, sramota me a zvezdas sam.
    (NYC, NY, USA, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  300. sramota za penal
     (jakov, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  301. Da nije zalosno, bilo bi smesno..
     (nikola, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  302. MARKO MARIN !!!
     (Saške, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  303. Sve apsolutno gubi smisao... Zvezda namešta utakmice u Evropi, a neće u ovoj jadnoj ligi... Ali prosla su i mnogo teža vremena. I ovo zlo će se jednom lane zvati...
    (KgING, 6. oktobar 2019 18:03)

    # Link komentara

  304. Marin sutira u 96:11 sekundi a produžetak 5 minuta...
    (gremlin, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  305. ...opa Marko...
    (Trenutno..., 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  306. 5 minuta nadoknade (igra se dok Zvezda ne da gol)
    (DeusJ35, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  307. Haha najsladje 95 min doktor Marko Marin!!!
     (vele, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  308. Tako je bre MarinKO :) , u 97’ da ih vise boli ...
    (srb.rs, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  309. sta reci , ima li smisla igrati fudbal u srbiji vise , uvedite sms glasanje za osvajaca titule ionako je sve u ovoj zemlji rijaliti.
     (cedapk, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  310. U zivotu svom veci lopovluk nisam video! Sedim u kladionici sa 4 zvezdasa. Svi zivi pljuju sa mnom kao da su Grobari. Sramota epskih razmera! Ugasite prvenstvo i dodelite im 3 titule, posto ste prosle godine samo 2.
    (hvala sto glasate za br.1, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  311. Iz nedelje u nedelju teško ponižavanje srpskog fudbala od strane crvene zvezde.
     (vičer, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  312. Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
    (Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41

    Zasto? Vidi pod Tole.
    (Straight Outta München, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  313. Volim je Ben promasio penal, stigla pravda.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  314. Grobari na aparatima hahahahahahha...
     (zvezdas-rajvoSa, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  315. Ово је већа крађа од Инђије.
    (Никола, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  316. Kakvo sudjenje,kakva bruka i sramota....cemu ova liga,cemu?
     (Milan, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  317. Klasično vređanje inteligencije. Partizan da ima pameti istupio bi iz ove lakrdije od lige. Bruka i sramota.
     (Luke Babbitt gravedigger, 6. oktobar 2019 18:02)

    # Link komentara

  318. Stojkovic be like: Nije presla gol liniju
    (Daki, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  319. poslednji faul obostrani djon al ajd ..

    jeste videli kako se postavio zivi zid, koliko su igraca stavili i koliko je pomeren levo i gde je stajao golman Napretka ?
    (Predrag, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  320. Da se zna da je utakmica produzena 5 minuta, a da je gol postignut u 98.
     (ciki, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  321. Al vas boli...
    (Student, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  322. Sramota šta se svira kao penal.. kad će taj VAR?
     (apolo, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  323. Hehehe kako ce se ovo sve vratiti Zvezdi s kamatama...
    (Zigzaga, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  324. Igra se dok zvezdana ne da gol. Kakva sramota. Fudbalska himna treba da nam se zove "Bože svašta".
     (Đura, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  325. Kakv gol Marina. Nema stajanja dok sudija ne svira kraj.
     (AXON, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  326. I naravno u 137 minutu zvezda daje gol... idemo
    (Dželjana, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  327. Hahaha ovo nema ni u Indiji
     (Onako bzv, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  328. Igra se dok zvijezda ne pobjedi.
     (Aleksa, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  329. Ovo zahteva drastične mere. Ne sme se više ovo dozvoliti, ne treba samo ćutati, treba reagovati protiv ove mafije.
    (ja, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  330. Ding Dong kukuruz, prva liga Somalije e to je naš fudbal....
     (Princ od jutros, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  331. Zbog ovakvih stvari Srpski fudbal je medju najgorima u Evropi.
     (sin lovca na medvede, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  332. 98'
    Igra se dok sudija ne kaže da je dosta ili zvezda ne da go
     (?, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  333. 100 minuta
     (cokipkijg, 6. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  334. Faul Marina na Bahi a sviraju faul za Zvezdu,penal takodje sprdnja... Zasto se igra ova liga uopste?
    (xxx, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  335. Svaki komentar je suvisan!
    (miki, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  336. Naopako djok zvezdinog igrača a faul za Zvezdu!!Sram vas bre bilo sve skupa!Severna Koreja vam nije ravna!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  337. Još 5 minuta? A gol u '97? Kako?
     (Dovla, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  338. Moze li sladje? :)
     (vp, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  339. Cemu ovo? Brate izgubite konacno ko ljudi bodove, bice i nama bolje jer ce se igraci probuditi. Ovako cemo ih naviknuti na sudijsko guranje, i onda u Evropi problemi.
    (Dejan, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  340. Ljudi nek se zove Uefa ovo nije više zdravo sta se radi. Ovakve prevare, faulovi, penali, korneri nepostojeći.
     (Slavko Vrekic, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  341. Шта рећи.
     (Госпођица Милета, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  342. bruka od nameštanja
     (ujka sa Fontane, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  343. evo da priznam.penali.produzeci..mislim da smo gori od partizana 90tih i pod toletom.Ako ne bar isti.
    tuga.
     (est, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  344. Od danas da se uvede pravilo dva penala po utakmici. Pa će oni da vide svoga boga.
    (Vivi, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  345. 95,igrac Napredtka dobije djon od igraca cz,zatim zuti,a cz slobodnjak i pobedu!Strasno,sram vas bilo!!!
     (dure, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  346. Ovo je najsramotnija utakmica koju sam u životu gledao. Hahaha braćo zvezdaši kako je vama dobro :D
    (dane, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  347. Zvezda ooo…oo !
    Zvezda ooo…oo !
    Zvezda ooo…oo !
     (Don 'Wardaddy' Collier, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  348. Ljudi moji, koje namestanje, koja sramota... Sudija u 96nmin sudi ne postojeci faul... Ovo nema ni u Severnoj Korei...
     (Zlatne ruke sinko, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  349. Maaaariiiiin! Slavi Kruševac!
     (poznavalac ©®, 6. oktobar 2019 18:00)

    # Link komentara

  350. Ovako je najsladje, samo da se Srbenda iznervira...
    (Straight Outta München, 6. oktobar 2019 17:59)

    # Link komentara

  351. Bravo Marin, groblje u depresiji !!
    (sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 6. oktobar 2019 17:59)

    # Link komentara

  352. Gooo…oo llllllllo Mariiiiiiin sve se vraca
     (Sandro., 6. oktobar 2019 17:59)

    # Link komentara

  353. Kakva je ovo sramota za domaci fudbal
    (seljak iz pazove, 6. oktobar 2019 17:59)

    # Link komentara

  354. Stigla ih kletva Indjije. Realno Napredak 0-0
    (Djuks, 6. oktobar 2019 17:59)

    # Link komentara

  355. Sudija sutiraj slobodnjak!
    (Todor strasni, 6. oktobar 2019 17:59)

    # Link komentara

  356. Samo da vam jos sudija utjera loptu u gol
     (Mladen, 6. oktobar 2019 17:58)

    # Link komentara

  357. kakvo navlacenje,koja kradja pa ovo ni u Severnoj K
    oreji nema,stvarno vredjanje inteligencije i ljudi,ovo vise nema smisla
     (nikolaknez, 6. oktobar 2019 17:57)

    # Link komentara

  358. Da se svira sledeći!
    (Josarian, 6. oktobar 2019 17:57)

    # Link komentara

  359. Sta su se ovi rastrcali ????
    (Borat iz predgradja, 6. oktobar 2019 17:54)

    # Link komentara

  360. MILOJE ODLAZI!
    (giga, 6. oktobar 2019 17:54)

    # Link komentara

  361. Ovakvu utakmicu kad bi uefa gledala zabranila bi Zvezdi doživotno da igra.
     (Slavko Vrekic, 6. oktobar 2019 17:53)

    # Link komentara

  362. Vidi se Napredak u igri zvezde.
    (Bekinho, 6. oktobar 2019 17:53)

    # Link komentara

  363. Ovi ni namestenu utakmicu ne mogu da dobiju.
    (Bekinho, 6. oktobar 2019 17:52)

    # Link komentara

  364. Sine, sviraj još jedan.
    (Superhik, 6. oktobar 2019 17:51)

    # Link komentara

  365. Nema veze, sad ce jos jedan penal po potrebi, moze i osamnaesterac.
    (Fred, 6. oktobar 2019 17:50)

    # Link komentara

  366. Gade mi se vise ove sudije.
     (Slavko Vrekic, 6. oktobar 2019 17:49)

    # Link komentara

  367. Čekamo saopštenje Terzića....
     (mrsoje, 6. oktobar 2019 17:48)

    # Link komentara

  368. Da li imate srama?
     (Gosha, 6. oktobar 2019 17:47)

    # Link komentara

  369. Hahahahaha promašio penal, znaci bez penala ništa ne može..ali ne brini zvezdo moja..igra ce se dok se ne postigne gol...
    (Danko, 6. oktobar 2019 17:47)

    # Link komentara

  370. Kad je teško... penal!
    (Limenka, 6. oktobar 2019 17:47)

    # Link komentara

  371. pred sudijinim ocima,onaj sto se ofarbao u plavo,sutira glavom,promasuje,sudija ladno pokazuje korner?!
     (dure, 6. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  372. Penal kao kuca!ako poredimo s onim protiv indjije..
    (KKP, 6. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  373. Daj još jedan penal, ovaj omaši...
     (Bard Živa, 6. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  374. Ovaj penal... Ja ne znam odakle i ovoliko publike na stadionima
    Nepostojeći faulovi, korneri... Uzas
    Severna Koreja
     (stevica, 6. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  375. opa opa! evo sudije u pomoć, ne može zvezda da da gol, može sudija... sve čisto regularno... nema kod nas lopova
    (autocorrect off, 6. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  376. Daj još jedan penal, ovaj omaši...
     (Bard Živa, 6. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  377. e ako je omasio
     (est, 6. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  378. Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
     (dzeks, 6. oktobar 2019 17:45)

    # Link komentara

  379. Penal cist kao suza??? Jel tako.... ajd zdravo
     (pablo, 6. oktobar 2019 17:44)

    # Link komentara

  380. Kako sprdnja i kakav penalty vrijeđanje zdravog razuma što je uvo što igram ovakvu ligu
     (week, 6. oktobar 2019 17:44)

    # Link komentara

  381. sudije nam ukrale 8 bodova
    a dale nam 2

    saldo -6
     (kalcokera i trokorak bili, 6. oktobar 2019 17:43)

    # Link komentara

  382. Svaka čast za Bena. Očigledno ga je bilo sramota i videlo se da je pokopao loptu. Kad već sudija nema kičmu i stid Ben nam pokazuje šta je i kako treba biti čovek.
    Ovo vise nije smešno. Mene kao starog poštovaoca fudbala sramota ovog sto vidjam iz nedelje u nedelju
    (OFK uništen nikoga briga, 6. oktobar 2019 17:43)

    # Link komentara

  383. Kakav smešan penal! Sramota!!! Ali zato Ben!
    (Dragan, 6. oktobar 2019 17:43)

    # Link komentara

  384. Kako vas nije više sramota, sve vas iz fudbalskog saveza?? Da li mora ovolika pomoć Zvezdi iz kola u kolo. Ogadili ste svojim lopovlucima sve. Ovo treba da bude jedna vitezka igra i pravedna. Obraz djon.
     (Slavko Vrekic, 6. oktobar 2019 17:43)

    # Link komentara

  385. I evo ga penal,i to kakav,hahahah,Bena faulirao neki komarac...Bojan Nikolic sudi Zvezdi dve za redom!!!
     (Mitar iz Dubiča, 6. oktobar 2019 17:43)

    # Link komentara

  386. Nije problem biće još jedan penal.
    (penal kanal liga, 6. oktobar 2019 17:42)

    # Link komentara

  387. Sramota za dosudjen penal!!!
    (markokraljevo, 6. oktobar 2019 17:42)

    # Link komentara

  388. Klasican zvezdanesterac... Sramota...
    (Nemanja, 6. oktobar 2019 17:42)

    # Link komentara

  389. Zvezda je pet puta bolja na terenu,nema gola I onda sudija svira Benu ono sto ni njegova majka mu ne bi svirala,sreca za Napredak sto ovaj masi ali sramota I za sudiju I za vas gani.
     (kralj, 6. oktobar 2019 17:42)

    # Link komentara

  390. Ajde penal...
     (GornjiM, 6. oktobar 2019 17:42)

    # Link komentara

  391. Evo PENAL ali ni to niste dali...još 10 min...dal izdržava bunker????
    (gremlin, 6. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  392. ljudi evo stvarno ne znam vise kako ih nije sramota da onako padaju i sta sudije sviraju. covek ga nije dotakao ali bukvalno dotakao! bruka i sramota
    (Ne pa ne, 6. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  393. Penal za zvezduuu, hocemo penal za zvezduuu.. necu jedan, necu dvaaa
     (ho hi, 6. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  394. Sviraj 3 penala za svaki slučaj, jer ste tako u mogućnosti...
     (Princ od jutros, 6. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  395. Auu kakva namestalka. Ni p od penala ahahahah
    (neko iz mase, 6. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  396. Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
    (Ivan kg, 6. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  397. Penal ?????? Nema ni P od penala.
     (Goran S, 6. oktobar 2019 17:41)

    # Link komentara

  398. ajmo drugi penal,crveni za Napredak...e pa sram vas bilo..
     (sektor 3, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  399. Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.
    (Strahinja, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  400. Ljudi moji kakvi se penali sviraju za ovu zvezdu to je vec skandalozno! Sramota! Pravda je zadovoljena promasajem.
     (kile, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  401. Kakav penal ovo je vrhunac svega .. ali ima boga
     (dc, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  402. Valjda Bena bilo sramota pa promašio, ali biće još
     (neko iz mase, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  403. A drugi penal kad će?
     (tekno, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  404. Докле више са овим пеналима?!?! Звезду треба избацити у Београдску зону па нека јој тамо суде ове судије...
    (Крле, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  405. Igrac ovog mesarskog tima udara Bena pesnicom u glavu i nema penal ni crveni?!
    (napred zvezdo samo napred, 6. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  406. Hahaha Ben pada igrac ga ni ne gleda okrenut ledjima. Penal smesniji nego onaj na 20m.
    (Sima, 6. oktobar 2019 17:39)

    # Link komentara

  407. Cist penal je bio nad benom
    (nikola, 6. oktobar 2019 17:39)

    # Link komentara

  408. Penal je pravedno promasen. Nije bilo penala ali Zvezda mnogo bolja.
     (zex, 6. oktobar 2019 17:39)

    # Link komentara

  409. ben promasio. sto bi rekao ben valas lopta nikad ne laze
     (ulicni pas, 6. oktobar 2019 17:39)

    # Link komentara

  410. Пенал?
    Има Бога.
    Пс, кад се уводи ВАР?
    (Никола, 6. oktobar 2019 17:39)

    # Link komentara

  411. Penal kako dosla tako i otisla ahahahah
     (Sadiq, 6. oktobar 2019 17:39)

    # Link komentara

  412. Biće penal
     (neko iz mase, 6. oktobar 2019 17:38)

    # Link komentara

  413. kakav sramni penal je dosudjen za zvezdu,pa to je sramota nevidjena!
    (bob, 6. oktobar 2019 17:38)

    # Link komentara

  414. Ahahahahahahaha
    Ovo penal???
    Ahahahahahahaha
    (čovek, 6. oktobar 2019 17:38)

    # Link komentara

  415. Hahahhahahahaha kakav sramotan penal ponovo ali karma....
     (Downtown, 6. oktobar 2019 17:38)

    # Link komentara

  416. Penal,-Sramota!
     (Snake, 6. oktobar 2019 17:38)

    # Link komentara

  417. Hahah opet penal
     (week, 6. oktobar 2019 17:38)

    # Link komentara

  418. Hahahaa penal, a kako bi drugacije. Ovako smesan penal ni u cirkusu ne bi svirali, bruka i sramota, lopovska liga!!!
     (Admiral, 6. oktobar 2019 17:38)

    # Link komentara

  419. evo ga evo ga penalti penalti
     (ulicni pas, 6. oktobar 2019 17:37)

    # Link komentara

  420. 2017 ste izgubili namestenu titulu!To nikom jos nije uspelo!Vozdovac je u "namestenoj"utakmici odrao cz!
     (dure, 6. oktobar 2019 17:36)

    # Link komentara

  421. Ovako i Indjija nije mogla da primi gol pa izgubila zbog nepostojecih penala, strahujem da ce Napredak doziveti isti ili slican scenario.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 17:35)

    # Link komentara

  422. Pre će Reprezentacija luksenburg da bude evropski prvak, nego da zvezda igra sada nereseno ili da izgubi protiv Kruševac..!!
    (Danko, 6. oktobar 2019 17:34)

    # Link komentara

  423. Zvezda je najveci tim na Balkanu i jedini koji je upisan medju najvece u Evropi... Kiksaju Real, Barsa i svi ostali najveci, a tako i Zvezda....Kad dodje takav period, koji se bas rijetko desava, tu onda mali timovi traze svoju sansu i velicaju svoje uspjehe sto je i razumiljivo, kad si mali sve ti djeluje veliko i grandiozno.....
     (Bidon, 6. oktobar 2019 17:34)

    # Link komentara

  424. Još nema zvezdanesterac ??? Ali uskoro će da reši to sudija..
    (Mare, 6. oktobar 2019 17:33)

    # Link komentara

  425. ovi iz napretka kad bi mogli nekako da stanu a da ne bude sumnjivo...ha,ha,...ling long
     (tom pus, 6. oktobar 2019 17:32)

    # Link komentara

  426. Koja igra za Napredak?! Ee sad kad je on izasao tek sad Krusevljani nece dati gol, samo da sacuvaju mrezu do kraja, ali kad je mogao Frajburg da uzme bod Dortmundu, Hofenhajm Bajernu sva 3, sto ne bi Napredak danas uzeo barem bod? U stvari znam.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 17:30)

    # Link komentara

  427. U kojoj minuti pada penalčić ?
    (JPR24, 6. oktobar 2019 17:30)

    # Link komentara

  428. treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je zvezda ozbiljno oštećena i da joj je poništen čist gol.jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu zvezde
    (slobinator, 6. oktobar 2019 17:29)

    # Link komentara

  429. Ne brinite bice penal za zvezdu, oce neko da se kladi?
     (salerno, 6. oktobar 2019 17:28)

    # Link komentara

  430. Sad će penal, barem jedan.
     (Del Piero#10, 6. oktobar 2019 17:28)

    # Link komentara

  431. Zašto se ne sklanjaju ovi igraci Napretka?!Vec sat vremena Zvezda niti je dala gol niti je bio penal.Cudo!!!!
    (Jon Bon Jovi, 6. oktobar 2019 17:25)

    # Link komentara

  432. Miloje, da li si raspakovao kofere..
    (Panta SD, 6. oktobar 2019 17:25)

    # Link komentara

  433. Dosadno do koske,a Boaci sto je pustio stomace,hit
    (Kraljevina Mirijevo, 6. oktobar 2019 17:21)

    # Link komentara

  434. E evo 60 min nuka nula. , pa ne moze ovo ovako, morace sudija da reaguje
     (Sadiq, 6. oktobar 2019 17:21)

    # Link komentara

  435. 55' i još nema zvezdanajsterca!?
     (Del boy, 6. oktobar 2019 17:17)

    # Link komentara

  436. Toliko odvratno i providno...
     (+41, 6. oktobar 2019 17:17)

    # Link komentara

  437. Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
    (presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)
    Isto kao i penal na 20 m od gola...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 16:19)

    # Link komentara

  438. Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.
    (Kosjan, 06. oktobar 2019 16:10)
    Ko je spomenuo Partizan?
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 16:18)

    # Link komentara

  439. Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

    Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 6. oktobar 2019 16:17)

    # Link komentara

  440. Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
     (presmesno, 6. oktobar 2019 16:16)

    # Link komentara

  441. Jos jedan ponisteni gol zvezde... mediji cute jos jednom.
     (Relax, 6. oktobar 2019 16:15)

    # Link komentara

  442. Napredak nema motiva da napadne.
     (Bodibond, 6. oktobar 2019 16:14)

    # Link komentara

  443. Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

    Da da, to je ta prica...isto ste pricali 2017.Ko o cemu...
     (Dexim, 6. oktobar 2019 16:13)

    # Link komentara

  444. Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

    Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.
     (Kosjan, 6. oktobar 2019 16:10)

    # Link komentara

  445. Gde je to Degenek bio u ofsajdu??
     (Trancer, 6. oktobar 2019 16:10)

    # Link komentara

  446. Petrovic nam je kao Segundo Kastiljo...
     (mikac357, 6. oktobar 2019 16:05)

    # Link komentara

  447. Aj neki penal na 30 metara
     (Sadiq, 6. oktobar 2019 16:04)

    # Link komentara

  448. Uporedite proslave golova igrača Bajerna protiv Totenhema i zvezde.
    Protiv zvezde nisu ni proslavljali gol, kao da ih je neko puškom isterao na teren.
    Samo kažem. Ništa kompleks.
     (nemam kompleks, 6. oktobar 2019 16:04)

    # Link komentara

  449. Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 6. oktobar 2019 16:03)

    # Link komentara

  450. Jel ovo prijateljska ili prvenstvena?
     (Sadiq, 6. oktobar 2019 16:02)

    # Link komentara

  451. Ovo nam je otprilike i najjaci sastav, samo Kanjas umesto Petrovica..
     (fancy, 6. oktobar 2019 16:02)

    # Link komentara

  452. Velika Zvezda, veliki navijaci... Ne moze 5% svih navijaca na celom svetu da napuni Arenu i Marakanu, a igramo najveca klupska takmicenja! Velikan Zvezda!?
     (Jumko, 6. oktobar 2019 16:01)

    # Link komentara

  453. Напред Звезда леее! ✊😲
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 6. oktobar 2019 16:00)

    # Link komentara

  454. Koliko imaju stranaca??????
     (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


    Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
    (Kornjača Rade, 6. oktobar 2019 16:00)

    # Link komentara

  455. Poznat je i pobednik, još pre početka prvenstva.Jedino nisu poznata pravila, gde je linija šesnaesterca, gde gol -aut linija , da li su tri kornera penal.
    (ntt, 6. oktobar 2019 15:50)

    # Link komentara

  456. Ne pratim desavanja u nasem fudbalu,ali kad sam pogledao danas tabelu,vidio sam da je Backa Topola na prvom mjestu...Bas sam se iznenadio.:)E volio bi da neko drugi osvoji titulu,dosta je vise bilo Partizana i Zvezde...I drugi klubovi igraju fudbal,a ne samo oni.I nikad necu shvatiti ove ljude sirom Srbije i Crne gore koji navijaju za Partizan i Zvezdu,a ne za klub iz svog grada.
     (Sinki, 6. oktobar 2019 15:48)

    # Link komentara

  457. srecno zvezdo!
     (zvezdas, 6. oktobar 2019 15:45)

    # Link komentara

  458. Сад сам погледао изјаву тренера Напретка, Рогана. Ретко писмен човек у нашем фудбалу. Дао човек изјаву која тако одскаче од свих шаблона, граматички исправну и лепу за слушање...
     (Brooklyn boy, 6. oktobar 2019 15:45)

    # Link komentara

  459. Uvek prijateljska utakmica
     (pld, 6. oktobar 2019 15:43)

    # Link komentara

  460. Koliko imaju stranaca??????
     (tttt, 6. oktobar 2019 15:42)

    # Link komentara