1. Saigrac za pozeleti za bekove.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pera Ždera, 27. septembar 2019 14:04)

    Saigrac za nepozeleti u odbrani.
    Sto se kreacije tice, sve je pokazao u reprezentaciji. Slaba ta kreacija kada se igra pametna odbrana i kada nema prostora kao u NBA.
    Jokic je limitiran igrac, kakva zvezda.
    (baron, 27. septembar 2019 22:17)

    # Link komentara

  2. @ ko je ovde lud
    Bravo, dopuna na mestu, vegetarijanstvo jeste tacno, nisam zaboravio ali mi je bilo previse kucanja a premalo vremena zbog posla da sirim pricu.
    Htedoh samo da spomenem sad Bol Bola, zaboravih onolikog coveka, mislim da ove godine nece bog zna sta igrati, i njega treba prvo dohraniti malo pa tek onda. Sto se Donovana Micela tice.... tesko je bas sve pogoditi ako si u upravi... Denver je zrtvovao par godina sledecih bez pika prve runde, tako da ovaj young core koji imaju mora da odigra bar pet, sest godina zajedno i nadaju se tituli, i, mislim da su u pravu.... Samo jos taj Breadley Bill, hell of a player...
     (nevski, 27. septembar 2019 20:19)

    # Link komentara

  3. Kad god napišem da Niksi imaju jako talentovan tim, i uz Nuggetse najmlađi i najbolji u ligi dobijem toliko minusa da to nije normalno. Ali sreća pa će sezona uskoro početi i onda ćemo videti da li sam sa razlogom dobijao ovoliko minusa. Tvrdim da će Bol Bol biti u najboljoj Ruki petorci naredne godine i tvrdim da će Niksi igrati play off. Samo bih voleo da se tad jave ovi što lupaju minuse. Ali oni će tri puta promeniti mišljenje tokom sezone. Jer su to takav tip ljudi...
    (Vuki, 27. septembar 2019 18:43)

    # Link komentara

  4. NBA liga ove sezone ce biti veoma zanimljiva jer nema izrazitog favorita, sto se tice Denvera ovo mi samo lici na pricu jos par klubova kao npr Bruklina ili Klipersa, svi misle da ce preko noci da osvoje titulu, pa neide to tako, npr ovo sto je Toronto napravio pre par meseci desava se jednom u nikad, mnogo stvari i pametnih odluka je doprinelo tituli Reptorsa, nije samo Lenard, Lenard je dosao u godinama formiran i uigran tim, stvari su se poklopile i eto ljudi posteno osvojise, sad svi misle, e i mi cemo tako, vreme ce pokazati da trejdovi i sastavi timova ne dolaze preko noci i titule nepadaju sa neba. I love this game.
    (Voja, 27. septembar 2019 16:24)

    # Link komentara

  5. Ja ne znam da li ja ne vidim nešto ili je to jednostavno medijski "hajp" ili šta ali po meni je Harris bolji od Murray-a i mislim da je prva greška koju su napravili u nekoliko godina bio maksimum za njega. Murray-a bih za Beal-a u sekundi dao. Može i Plamli/Barton u paket ako neće Washington samo Murray-a pa onda već šta još treba za jednake plate, ne razumem se toliko u to. Jeste Murray mlad i talentovan i veliki radnik ali od njega kvalitetan odbrambeni igrač nikad biti neće a ne mogu dva glavna igrača da ti budu ispodprosečni defanzivci i da osvajaš titule. Jedino što on donosi Denveru je doza sportskog bezobrazluka koji ni Jokić ni Harris ni Milsap nemaju. Mislim da MPJ ima, samo ako bude dovoljno na terenu da ga i pokaže ali mislim da ni Grant nema. Ne znam, npr. Beasley bukvalno može da preuzme sve što Murray donosi a za manje para.
    (ne još, verovatno, 27. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  6. Sa Porterom i pogotovo Bol Bolom koji će deliti minute sa Milsapom na četvorci, i sa godinu dana više iskustva, Denver je svakako jedan od favorita.
    (Vuki, 27. septembar 2019 14:10)

    # Link komentara

  7. Da, kosarka danas jeste igra bekova ALI...
    Ne treba Jokica posmatrati kao klasicnog centra u kontekstu izjave da vise nije igra centara... Ta konstatacija se def odnosi na klasican tip dominantnih petica pod kosem (O'Neal itd...)

    Jokic svojim pregledom igre, kreacijom i razigravanjem, pozicijom na terenu svakako jos vise utice tj poboljsava bas tu danasnju IGRU BEKOVA jer sve do jednog od njih cini toliko boljima svojim proigravanjima i uticajem na ptotok lopte generalno. Tako da je ova izjava u najmanju ruku neozbiljna bez prevelikog bavljenja sustinom i onim sto Nikola kao atipican centar jeste - hibrid koji se i te kako uklapa u moderan koncept kosarke i i te kako ga ubrzava, eksploatise. Saigrac za pozeleti za bekove.
     (Pera Ždera, 27. septembar 2019 14:04)

    # Link komentara

  8. nevski, 27. septembar 2019 11:25

    Човек је све објаснио у коментару. Слажем се потпуно. Има ту доста непознаница. Колико су стварно напредовали млади играчи? Да ли ће Портера заобићи повреде? Ако и успеју довести Била, како ће се уклопити? За Гранта сам сигуран да ће се одлично уклопити, то је био пун погодак. За прстен су још превише млади и ја рачунам на титулу за 2-3 године. Неко је споменуо тренера. И то је тачно. Мелоун је у плеј-офу доказао да и он нема тог искуства и да треба још да учи. Пошто му је идол Грег Поповић, надам се да ће нешто покупити од њега.

    У једно сам сигуран. Да им је тренер био Поповић, ушли би у финале запада прошле сезоне и већ ове би их видео као претендента за велико финале. Са каквом само екипом Поповић сваке године уђе у плеј-оф је просто невероватно. Али пошто им Поповић није тренер, рачунам као што рекох да ће тек за 2-3 године освојити титулу. Ове године би требао бити циљ улазак у финале запада. Тиме би доказали напредак сваке године. Све преко тога је бонус.
    (јд123, 27. septembar 2019 13:46)

    # Link komentara

  9. @nevski
    Nisi ti to najbolje istražio za MPJ-a.
    Evo i gde jesi a gde nisi u pravu i šta se tu zapravo dešava? Čudi me da nisi primetio taj podatak kada si već radio istraživanje.
    Da tačno je da cela njegova familija je sklona povredama ali nije genetika u pitanju već je problem što su svi oni kao porodica koja se bavi profesionalnim sportom svi kompletno vegetarijanci!
    Jednostavno ne može profesionalni atleta da jede samo bilje, ne može i.

    Inače Majkl je uveo ribu u ishranu i još neke stvari, naravno denver je prepoznao problem i zato su ga i klupirali na celu sezonu, siguran sam da je mogao da odigra koji meč ali su namerno ostavili telo njegovo da dobije mišićnu masu i da nahrani iste. Ako je slab mišić i ako ne drže dobro mišići onda stradaju ligamenti jer nema šta da ih drži,barem ne u punoj snazi a dovoljno je da oslabi za 5%. Kod pro sportista to je ozbiljan problem, pogotovu što on ima i visinu.
    Nabacio je 7-8 kila čistih mišića!
    E sada videćemo da li je denver uspeo da mu promeni karijeru, jer sigurno da nije uveo hranu završio bi karijeru pre nego što je počeo.

    Sportski pozdrav!
     (ko je ovde lud, 27. septembar 2019 13:17)

    # Link komentara

  10. Slazem se sa kometarima da je to bila velika Denverova greska sto nisu draftovali Donovana Micela, ali decko je izabran tek sa 13.mesta te godine, pa kad pogledamo ko je sve izabran pre njega videcemo da Denver nije jedini koji nije procenio Micelov potencijal. Pritom vec su imali Mareja, Herisa...Ja sa nestrpljenjem cekam da vidim kako ce Grant da se uklopi u rkipu. Mislim da je njegovo dovodjenje sjajan potez. Ocekujem da ako ne odmah onda do kraja sezone bude u prvoj petorci. Milsap bi bio odlican kao vodja mladjih igraca iz druge postave. A i ako Portera Jr posluzi zdravlje to ce biti odlicna i konkurentna ekipa sa ogromnim potencijalom cak i na nikad jacem zapadu.
    (Bona fide, 27. septembar 2019 12:37)

    # Link komentara

  11. LEPO KAŽE ČOVEK .....košarka je IGRA BEKOVA !!!
    Pazite i Đabar je imao Međika !
    O'Nil je imao Brajanta ....Kaltrajt(sic) je imao Letećeg Majla !!!!!
    Biće VELIKI uspeh ako igraju finale Zapada .....VELIKA JE ove godine konkurencija V E L I K A !
    Setite se kakva su NEREALNA očekivanja bila pko reprezentacije , malte ne smo bili i pre pocetka prvenstva u finalu
    sa Amerikancima.... I ?!?
    Nikola je sjajan igrač ali do prstena još treba proći neko vreme !
    (MPP, 27. septembar 2019 12:10)

    # Link komentara

  12. Bredli Bil bi bio pun pogodak sve i da za njega daju Herisa, mada mislim da bi mogli i bez njega, u nekom scenariju za Plamlija i pikove. Grent i Porter mogu lagano da pokriju Mejsonov izostanak.
     (scholes, 27. septembar 2019 11:53)

    # Link komentara

  13. Samo zbog jednog poteza denver nije kandidat za titulu a to je menjanje menjanje pika za kog je utah uzela donovana mitchela za trej lajlsa koji je igrac sa klupe od ive sezone u sparsima... Zamislite taj pik and roll mitchel i jokic.
     (petarczv, 27. septembar 2019 11:41)

    # Link komentara

  14. Svake sezone se dogodi nesto sto niko nije planirao, pa sto ne ostaviti malo prostora i za tako nesto... Mada sanse su jako male.
    (Dsad, 27. septembar 2019 11:38)

    # Link komentara

  15. Ako se ko seca, a, moze se videti u komentarima, pocetkom free agency perioda sam rekao da je sve sto Denveru nedostaje Bredli Bil.
    E sad, koga dati za njega u potencijalnom trejdu.... Geri Heris, Vil Barton i Mejson Plamli, ili, ako zele Denverove pikove, onda sacuvati Herisa... uostalom, mozda do tog trejda ni ne dodje, a, Denver onako inertan u free agency periodu je ipak napravio super posao sa dovodjenjem Dzeremi Granta, videcemo hoce li mali Porter ista igrati i ove godine, jer, guglajuci i prateci americke medije ispada da mu je sklonost ka povredama genetska predispozicija....
    Videcemo vec, sa talentom koji on raspolaze(a ko je video zna) i. bolestan je dijamant, a kamo li zdrav. Mislim da ako bude zdrav, uz Nikolu, Mareja (iako nije stabilan) i ostale, Denver moze do titule u naredne 2,3 sezone...
    Polako, strpljenja samo...
     (nevski, 27. septembar 2019 11:25)

    # Link komentara

  16. Što ovako kasno s tekstovima o Denveru i Jokiću? To se kreće u junu, julu, avgustu!

    Moze već i u januaru, al za sledeću sezonu?!
     (marko, 27. septembar 2019 11:24)

    # Link komentara

  17. Nista nisu pogresili, ali ako bi uspeli da trejduju za Bredlija Bila to bi bila druga prica.
    (Vlada, 27. septembar 2019 10:46)

    # Link komentara

  18. "Morate iz utakmice u utakmicu da menjate plan, i da ga potom odlično primenite. To nekada mladim igračima ne polazi za rukom. "
    Pa to treba trener da primeti, a igrači treba da urade ono što im trener kaže na tajm-autu. Mnogi potcenjuju ulogu trenera, ali on je taj koji treba da primećuje takve stvari i kaže igračima da primene ono što su trenirali, a dobar trener je morao takve stvari da predvidi i da ih uvežbava na treninzima.
    (Dule Astro, 27. septembar 2019 10:45)

    # Link komentara

  19. Pa realno ne još. Ali sam citao da će pojuriti Bredlija Bila. 2-3 godine i takva ekipa ima šanse.
     (Moo, 27. septembar 2019 10:30)

    # Link komentara

  20. Po meni su oni ispustili finale konferencije trenerskom krivicom. Pa u toj poslednjoj utakmici protiv blejzersa su imali skoro trideset razlike i ispustili. Jeste neiskustvo igrača, ali i trenera. Tako da se nadam da su izvukli neke pouke i očvrsli. Plus ove sezone imaju Grenta koji bi trebao dobro da radi sa Nikolom, a priča se i o dovodjenju Bredli Bila koji ima najbolju šutersku statistiku u plejofu 66%, a to je ono gde su i Marej i Heris pali.
    (tocka, 27. septembar 2019 10:29)

    # Link komentara

  21. Sve od reči do reči tačno. Nema tu neke polemike, da bi osvojili prsten, moraju da izbace LAL ili LAC, a i jedni i drugi su jači, pogotovo sa igrom Denvera iz prošlosezonskog plej ofa...
     (očigledno, 27. septembar 2019 10:26)

    # Link komentara

  22. Pa i jesu u pravu, nije ih bas lako rangirati
     (kiko, 27. septembar 2019 10:24)

    # Link komentara