1. Melo bi da bude zvezda, a realno nije ni senka igrača koji je bio, samo mu to ne dopire u glavu. Njemu je uvek lična statistika bila ispred tima. Što se tiče Farida, on je kao veliki potencijal dobio ogroman ugovor od Denvera, ali za 7 godina nije napredovao ni milimetar. Pored toga, kruže priče da je lenj i nema radnu etiku. Zaradio je dovoljno, može u penziju.
    (CarloNS, 26. septembar 2019 22:25)

    # Link komentara

  2. играчи којима се већ годинама не игра баскет и не би да се озноје, али би да узму који милион, ако може. а у нба све може, па ћемо видети.
    за фарида се слажем да нема шут, а уз то је и глуп као тоцило, што је већи проблем
    једино крофорд је озбиљан човек, али је матор доста. ипак мислим да он има понуде, јер таква легенда и професионалац треба свакој екипи као ментор млађима, али он можда чека неку фенси варијанту (лејкерси, њујорк...) за лрај каријере или да иде у пензију одмах. не верујем да му је до тога да се у задњој сезони са 40 година, за објективно мале паре, понижава у неком финиксу као прошле године...
     (веверица, 26. septembar 2019 17:49)

    # Link komentara

  3. Klipatrik, Noa, Bruer, Deng trenutno ne bi našli angažman ni u ozbiljnom evroligašu, kakav crni NBA. Deng u poslednje 3 godine nije odigrao dve utakmice. Misterija je Farid, po meni kandidat za najboljeg 6.igrača lige, ali očigledno da ostali vide nešto što mi ne. Džej Aru je vreme za Kinu.
     (Dag Kristi, 26. septembar 2019 16:32)

    # Link komentara

  4. Svi navedeni su potrosena roba i vise bi stetili nego koristili ekipama. Kraford ima 40 godina ejjjj, dosta je bilo. Kome treba sebicni Melo koji bi samo da se ispucava a pritom pogadja 30% za dva i non stop pijani/naduvani J.R. Smith?
    (Marko, 26. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  5. @ Munja @@

    Šta pričaš da bi Farid legao Kingsima. Imaju Baglija juniora na 4, koga su uzeli i preskočili Dončića, šta će im Farid, četvorka koja nema šut i ne igra nikakvu odbranu? Farid može da igra neku neozbiljnu atraktivnu košarku za gledaoce i zabavu,a ozbiljnu takmičarsku, jok!!!
    (Mika Gušter iz Ritopeka, 26. septembar 2019 14:58)

    # Link komentara

  6. Farid decko odjednom u sasvim desetom planu i to ne njegovom krivicom,znaci bez ikakvog razloga je skrajnut.Ko sve igra u NBA a kao njega niko nece.
    (Back in Black, 26. septembar 2019 14:33)

    Krilni centar bez šuta nisu traženi u današnjem NBA. I meni je drag igrač ali realno igra u pogrešnom vremenu...
    (press any key, 26. septembar 2019 14:52)

    # Link komentara

  7. A taj koji angažuje Džej Ar Smita, taj GM je za otkaz. Igrač mozga bez. Pa ukucajte u YT njegovo ime i imate fajl pod imenom "JR Smith's history of mental blunders"
    Odgledate to i nakon toga mi date odgovor da li bi ste želeli da ga imate u svom timu kao navijač?
     (-ko je ovde lud-, 26. septembar 2019 14:41)

    # Link komentara

  8. Da vam odgovorim vezano za Farida.
    Problem je veliki za ekipe (svoje), dečko je rupa u odbrani, promaja bukvalno. Aj to nego što nema šut uopšte, fazon bog ga čuva dalje od koša a samo ga dobro zagradiš i on je ćao.
    On samo skače kao da je pojeo Kengura ali bez odbrane i bez spejsinga on realno nema šta da traži u NBA.
    Za njega je Kina obećana zemlja kad vam kažem!
    Tada kada je on bio u USA timu još uvek se tada nije igrala "pace and space" igra pa je bez šuta mogao da se provlači sedeći na tzv "dunker spot" i sakrivajući ga u odbrani na lošem napadaču.
    @Munja druže on nikada nije bio solidan u Hjustonu, da okej sa Hardenom u ekipi kada ga čuvaju njih 7 (petorka i +2 sa klupe - šalim se) i naravno da je uvek sam i Harden samo baci loptu u njegovom pravcu i to je to, zakucavanje.
    Osim toga nema ništa.
    A Sakramento da dovede njega? Jel si ozbiljan?
    Prvo WCS je Centar a Farid je PF, može da igra centra u small ball postavi kao recimo Hjuston što često igra.
    Pored Marvin Begli III, Bjelice, Giles-a + imaju i Lydona. A na centru što imaju Dedmon-a? Koji je 3 klase iznad WCS!
    Plus očigledno je da Marvin Bagley III će polako ali sigurno na centra da se pomera, šta će im Farid??? Đe logika?
     (-ko je ovde lud-, 26. septembar 2019 14:35)

    # Link komentara

  9. Farid decko odjednom u sasvim desetom planu i to ne njegovom krivicom,znaci bez ikakvog razloga je skrajnut.Ko sve igra u NBA a kao njega niko nece.
     (Back in Black, 26. septembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  10. Kenet Farid nema ugovor jer se ne uklapa u moderan NBA. četvorka koja ne može da šutira i ne igra odbranu. U NBA je sve manje igre pod košem, što je velika šteta.
    (ahagar, 26. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  11. Joakim Noa, verovatno najveća prevara u zadnjih 50 godina. Najzad su ga prepoznali...
    (Istina leči...., 26. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  12. Svi iz Denvera.:-)
     (sasa, 26. septembar 2019 14:15)

    # Link komentara

  13. Kori Bruer I Dzamal Kroford su interesantni po meni. Ostali ili kvare ekipu ili takvih ima koliko hoces. Melo??? Pa videli smo u prethodne dve sezone koliko on trenutno vredi. Dzej Ar? Pa taj baca lopte u svoj kos. Imao je srecu sto je "dobar" sa Lebronom pa je ubo ugovor za Kavse.
    (Milan Kosanovic, 26. septembar 2019 14:11)

    # Link komentara

  14. Kenneth Faried, od igrača koji ima zlatnu medalju sa SAD timom i koji je trebao da bude franšizni igrač Denvera (pre nego što je Jokić došao), do toga da još nema ugovor za narednu sezonu.
    (Silver Surfer, 26. septembar 2019 14:10)

    # Link komentara

  15. Ja ne znam šta se dešava sa Faridom. Dečko sasvim pristojne brojke imao u Denveru, šutnu ga, ima solidnu sezonu u Hjustonu, šutnu ga i potpišu Rajana Andersona koji je bivši već jedno 5 godina. Mislim da bi ok legao Kingsima zato što je Koli Stajn otišao.
    (Munja, 26. septembar 2019 14:05)

    # Link komentara

  16. Gde li si ih zagubili pa ne mogu da ih nadju
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. septembar 2019 14:04)

    # Link komentara