1. Ako pitate Saleta Djordjevica, i te kako ima smisla. Kod njega je Jokic sesti ili sedmi igrac na klupi.
    (Dusko, 26. septembar 2019 13:00)

    # Link komentara

  2. Ako je Jokić na 8. onda je Bjelica sigurno u prvih 5.
    (Sale Đorđević, 23. septembar 2019 12:44)

    # Link komentara

  3. Još je i dobro prošao, ipak je to rezerva Birčeviću.
    (Ostin A, 23. septembar 2019 12:43)

    # Link komentara

  4. I ja se slazem sa covekom,nema smisla da bude na 8.mestu...samo sto ne treba da bude realno ni u prvih 20!
    (ivannyc, 20. septembar 2019 23:30)

    # Link komentara

  5. Mislim da se i sami kosarkasi u NBA pale na ove titule, do neke 27-28 godine, posle svi zele samo prsten.
    (delboj, 20. septembar 2019 22:47)

    # Link komentara

  6. Durant najbolji igrac poslednjih godina u NBA,ovaj nas mozda uz srecu moze da konkurise za jednog od najboljih centara sto bi bio uspeh,ali kao licnost i generalno mi nije neki igrac i nije se iskazao u reprezentaciji,mozda nije dobro koriscen ali to i nije opravdanje.Neuporediv sa npr Saletom kakav je igrac bio i jos nekima...Molim vas ne preterujte sa tim momkom,i da ga stavljate ispred nekih kosarkaskih legendi koje su prelamale neke istorijske utakmice.
    (Kaia, 20. septembar 2019 22:23)

    # Link komentara

  7. Mene je sramota kad se sjetim da je, u Saletovoj reprezentaciji, najbolji centar na svijetu sluzio kao rezervista na cetvorci...
    (Sasha, 20. septembar 2019 22:04)

    # Link komentara

  8. (Usa, 20. septembar 2019 18:31)
    a ti jesi li u prvih 10 u zgradi u bilo cemu????
    Zvezda -jang bojs, 20. septembar 2019 18:58)

    Ti si neki klinac. :(-
    (Kobe, 20. septembar 2019 21:43)

    # Link komentara

  9. Nama niko nije dobar, naročito ako nije igrao u jednom od Titovih blizanaca.

    Prvo su govorili da je debeo. Posle kada je počeo da skače i deli asistencije govorili su da je to slabo jer se u NBA sve računa u asistenciju i da će Teo imati 10-15 po meču. Naravno, kada ni to nije prošlo onda su govorili da će ga pojesti u plejofu jer se tamo igra ozbiljna odbrana. Onda Jokić u plejofu razbije sve redom. Očigledno da ni to nije dovoljno, već je sada cela NBA sprdnja te je glavna tema kako Jokić u Evropi ne bi uspeo.

    Baš me interesuje šta će pričati kada bude MVP.
    (CarloNS, 20. septembar 2019 21:16)

    # Link komentara

  10. Za sve one koji pitaju zasto Jokić nije bolje iskorišćen na SP. Da biste izvukli 100% od nekog igrača, a pogotovo ako hoćete da napravite sistem u kojem je on glavni, potrebno je vreme. Jokić se pridružio reprezentaciji početkom avgusta i ostalo je jako malo vremena da se uklopi sa saigračima. Ranije ili je odbijao da igra ili je imao mizernu ulogu (OI 2016). O njegovom "bas me briga da igram odbranu" drugom prilikom.
    (DV, 20. septembar 2019 20:58)

    # Link komentara

  11. (ne blamiraj se, 20. septembar 2019 19:45)

    Admiral je uzeo titule 1999. i 2003. Jeste Dankan bio MVP ali je i on u prvoj imao solidan ucinak od 15p i 10s. u plejofu. A od ostalih navedenih, samo Hakim je uzeo titule, a upravo on je i zaustavio i Juinga, i Seka, a i Admirala (koji samo nije imao srece sto su u istoj konferenciji pa nije stizao do finala bez Dankana).
    (..., 20. septembar 2019 20:53)

    # Link komentara

  12. @Vince Karter
    KAT je talentovaniji igrac od Jokica samo nema srece sa ekipom sve ima sut za 3, fadeaway, post igra..to sto pricaju soft pusti te price..ako se razumes u kosarku..
    Drugo Shaq i Hakeem su klasa iznad.. ali ovi ostali nikako!!!
    (Marko, 20. septembar 2019 20:21)

    # Link komentara

  13. Odnos prema Jokicu je dobar pokazatelj razlike izmedju nas i amera. Za razliku od nas koji pljujemo po Jokicu, pogledajte samo sta o Jokicu kaze i kakav savet mu daje iskusni Richard Jefferson. Na kritike njegove igre i opasnost da se njegova igra ogranici na igru "normalnog centra" Jefferson kaze:

    "Neka ne slusa nikoga. Iako mlad, on je vec najbolji "passing center of all-time". Imali smo visoke igrace koji su mogli da urade nesto slicno, kao Karim, Shak, Sabonis, ali to sto radi Jokic nikada ranije nije vidjeno. Njega ne treba porediti ni sa kim niti ga treba posmatrati kao normalnog igraca, njemu treba omoguciti slobodu u igri da bi videli na koji nacin on moze da unapredi igru."

    Dakle, za Dzefersona je on igrac koji moze da promeni nacin igranja kosarke, a za nas je on samo obican deran iz Sombora koji mora da se uklopi u kalup i bude kao i svi ostali.
    (bskfan, 20. septembar 2019 20:16)

    # Link komentara

  14. Vidim u komentarima da ima dosta ljudi koji evidentno ne prate NBA, jer ko god je malo pratio Nagetske mogao je da vidi da je Jokic cudo od igraca, i jedan od najboljih koje smo ikad imali (naravno ne jos po ostvarenjima, ali svakako po talentu). Zasto takav igrac nije iskoriscen na Svetskom prvenstvu i zasto nismo upeli da kapitalizujemo nadmoc na centarskim pozicijama je pre svega pitanje za selektora. Naravno da je Jokic mogao bolje da odigra (posebno u odbrani), ali mnogo je veci problem sto igra nije postavljena na nacin koji njemu omogucava da igra onako kako ume. Kada je dobijao priliku da igra ledjima bio je solidno efikasan, ali to na zalost nije bilo cesto na ovom prvenstvu. Posebno je steta sto protiv argnetine nismo forsirali igru na centre, jer apsolutno smo bili nadmocni i fizicki i po kvalitetu. Jasno je da niko tu ni priblizno ne bi mogao da cuva Jokica 1-na-1, a udvajanja bi otvorila prostor za sutere. Prica ovog prvenstva je da nismo uspeli da iskoristimo prednosti tamo gde ih imamo, sto je pre svega stvar postavke igre
    (Dacmen, 20. septembar 2019 19:48)

    # Link komentara

  15. Nema krstenog centra!???
    Embid ti je druze najdominantniji centar od Saqila, KAT je najbolji suter medju centrima ikada 42% za 3... Entony Davis alooooooo... dali si svestan sta pricas????
    Centarska linija nije bila jaca jos od sredinom 90tih..
    I na kraju Jokic
    (Marko, 20. septembar 2019 18:44)

    U jednom trenutku 90-tih istovrememo su igrali Hakem, O'Neal,Admiral,Juing. + mnogi kor


    solidni centri

    Svi oni su igrali finale NBA lige,osvajali titule. Nije Admiral, ali on je imao najslabiju podrsku.

    Embid je okej kao centar, ali se mnogo povredjuje i pitanje sta ce biti sa njim. KAT ne moze da plasira svoj tim u playoff, a tamo ima samo 27% za tri poena.

    Entoni Dejvis nije centar. Nego pf. Jokić treba da potvrdi proslu sezonu, što ce biti mnogo teško sa pojačanim zapadom.

    I na kraju kad bude dominacija opet centara u NBA, opet će biti glasanje za njih na all- staru.

    A zašto Marko nije svestan sta piše? Alooooo, zato sto je " Nemač Pojma". Aloooo čoveče?
    (ne blamiraj se, 20. septembar 2019 19:45)

    # Link komentara

  16. @Marko samo ti broji statistiku u Soft eri podredjenoj brojkama i ofanzivnoj igri. U tih centara sto si nabrojao nekadasnje cetvorke su bile bolje posebno u odbrani. A ovi sto pricaju kako Jokic nije igrao na svojoj poziciji i udaljen od kosa?? Zar on nije vrhunski igrac? Ne moze da se snadje na cetvorci? U Nba kao igra u reketu? Ne prijatelji. U nba je reket otvoren i bekovi protrcavaju gde on ima lagana dodsvanja,a izgleda da je i sa Janisom ista slucajnost :)) a taj KAT ti je toliko soft u poredjenju sa Garnetom koji je PF da je to smesno...posle ukidanja handchekinga 2004 vecini su porasli procenti...ne uporedjuj!Dirk Novicki srebro i bronza sa Nemackom i mvp!
    (vince carter, 20. septembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  17. OVA SEZONA NBA je najinteresantnija i najneizvesnija u novijoj istoriji te prestižne lige . SADA će se videti prava vrednost NIKOLE & DENVERA ....Bice bar duplo teže ući u plej of a o finalu koferencije da ne peičamo ! MVP - Ako udje medju 5 !!!! TO ĆE BITI FANTASTIČAN USPEH !
    (MPP, 20. septembar 2019 19:07)

    # Link komentara

  18. Nije ni blizu drugog najboljeg igraca. Bolji od njega su Lebron, Curry, Kawhi, Harden, Durent kada se oporavi, a ima tu jos igraca poput Lilarda itd. U prvih 10 mooozda.
    (Usa, 20. septembar 2019 18:31)
    a ti jesi li u prvih 10 u zgradi u bilo cemu????
     (Zvezda -jang bojs, 20. septembar 2019 18:58)

    # Link komentara

  19. Samo da je Kalina igrao i da je Jokic igrao na svojoj poziciji mi bi se prosetali do finala i na kraju bi u top-10 poteza prvenstva bilo 3-5 jokicevih asistencija gde Kalina krivi obruc zakucavanjem.
    Ili samo da je igrao peticu i da nas Sale nije uveo u kontra ritam nepotrebnim pripremnim utakmicama kojih smo odigrali vise nego utakmica na SP. Neka neko proveri koliko pripremnih su igrale reprezentacije ESP, ARG, AUS, USA...Nekada je tempiranje forme bio nas zastitni znak
    Denver sa Nikolom na parketu je tim za vrh zapada a bez njega ekipa koja tankuje. Eto koliko on doprinosi timu i saigracima.
    (Leti vreme, 20. septembar 2019 18:58)

    # Link komentara

  20. Nagrada za najkorisnijeg igrača ide u ruke košarkašu koji čini saigrače boljima

    Antetokumpo ne čini saigrače puno boljima, Jokić ih čini mnogo boljima
     (g, 20. septembar 2019 18:55)

    # Link komentara

  21. @Miskov bot
    Zato je Jokic u playofu kad se igraju ozbilne odbrane imao prosek 2513/9 uz Kawaia Lenarda najbolji igrac playofa Nba lige...za Antetokumpa se slazem videlo se u playofu ali za Jokica nikako..a ti mozes da places do sutra dok te ljubomora izjeda.
    (Nemanja, 20. septembar 2019 18:53)

    # Link komentara

  22. Legenda kaže da Jokić još uvek traži burek po koji ga je poslao Skola, ništa od njega-provaljen je.
     (Dogodine u Lazi, 20. septembar 2019 18:45)

    # Link komentara

  23. Nema krstenog centra!???
    Embid ti je druze najdominantniji centar od Saqila, KAT je najbolji suter medju centrima ikada 42% za 3... Entony Davis alooooooo... dali si svestan sta pricas????
    Centarska linija nije bila jaca jos od sredinom 90tih..
    I na kraju Jokic je medju najboljim igracima NBA lige nije to takmicenje medju centrima, on je medju 8-10 najboljih IGRACA u NBA, dali ste svesni kakav je to uspeh!!!
    (Marko, 20. septembar 2019 18:44)

    # Link komentara

  24. Citajuci komentare vrhunskih strucnjaka ovde, mislim se koja je budala Jokic uopste bio sto je i dolazio da igra za reprenzetaciju. Nikola druze batali ti igranje za Srbiju, posto ces ovde dobijati samo pljuvacinu i nista drugo. Ovo ovde (u komentarima) su sve same moralne gromade i vrhunski profesionalci u svojim oblastima i nisi im ni za prineti....
    (DaniloVB, 20. septembar 2019 18:42)

    # Link komentara

  25. No pitajte Djordjevica jel ima smisla, nije mogao ni da prepise od Malonea kako da ga postavi... Toliko o treneru. A Jokara ce TEK da razbija, tek ste se resio sala od bureka, provalio fazon igre u NBA i dosta ojacao!
    (dzo, 20. septembar 2019 18:40)

    # Link komentara

  26. Ima smisla, jer i u nasoj reprezentaciji nije uradio nista.
    Stampa je naduvala njegove uspehe.
    maunt5
     (maunt5, 20. septembar 2019 18:38)

    # Link komentara

  27. Nije ni blizu drugog najboljeg igraca. Bolji od njega su Lebron, Curry, Kawhi, Harden, Durent kada se oporavi, a ima tu jos igraca poput Lilarda itd. U prvih 10 mooozda.
    (Usa, 20. septembar 2019 18:31)

    # Link komentara

  28. Kako je igrao na prvenstvu ne bi me cudilo da bude 108 kandidat za MVP
    (Pero, 20. septembar 2019 18:29)

    # Link komentara

  29. kada se pogleda,koju je poziciju igrao i ko mu je bio selektor(trener) i saigraci,dobro je i igrao...mnogi ,kao Pedja Stojakovic nisu hteli.
     (realan, 20. septembar 2019 18:24)

    # Link komentara

  30. Zasto nema smisla??? Nije li i osmo mesto za MVP listu sjajno? Gospodo, nije to srbijanska liga!!!
     (otrov, 20. septembar 2019 18:15)

    # Link komentara

  31. Jokić nije ni u top 30 igrača u NBA kakav on MVP?
    To što danas nemaš krštenog centra u NBA je posebna tema
    (dl, 20. septembar 2019 17:09)

    NBA sad i pre 20 godina nije za poredjenje. Centri kao sto su Hakim, Admiral, Shaq se vise ne radjaju. Posle njih je ostala praznina 10 mesta. Nesto kao u tenisu.
     (Admiral, 20. septembar 2019 18:01)

    # Link komentara

  32. taman sam se ponadao vi opet o jokicu,dosadni ste s njim...
    (adje, 20. septembar 2019 17:53)

    # Link komentara

  33. I Spanci su bili osmi favoriti, pa su osvojili svetsko prvenstvo.
    (Kuki, 20. septembar 2019 17:47)

    # Link komentara

  34. prevara od igraca,uskoro ce se videti
     (Boki89, 20. septembar 2019 17:44)

    # Link komentara

  35. Jokić nezgrapni kiklop izvikan u Srbiji. Šta je pokazao?
    (Šta ti je šovinizam, 20. septembar 2019 17:37)

    # Link komentara

  36. Kako može neko biti kandidat, a sezona nije ni počela? Kako mogu da predvide kako će on igrati? Skroz besmisleno.
     (ja, 20. septembar 2019 17:25)

    # Link komentara

  37. Jeste on je 8 igrac po kvalitetu u ligi ko sto je Srbija lider u regionu. Videlo se sve u Kini. I sto se tice njega a bogami i i drugih NBA zvezda pocev od Janisa preko ostalih USA igraca. Cim se igra malo jaca odbrana nesto nema tih partija od 40 poena 12 skokova i 10 asistencija. I ne mislim tu samo na Jokica, vec na sve izvikane NBA starlete.
    (Miskov bot, 20. septembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  38. @Alx, verovatno tebi ide bolje pisanje na kineskom nego na Srpskom...Ne kontam zasto ga ne koristis...
    Mozda nisi Kinez?
    Pa vidi strucnjak, ni Jokic nije krilo.
     (Neko, 20. septembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  39. Pa i nema smisla, treba da bude dvadesetosmi kandidat za MVP. Po meni Gortat, Iguadala i Irving su veci favoriti za MVP.
     (Bodibond, 20. septembar 2019 17:22)

    # Link komentara

  40. По чему то нема смисла? Реално, 8. место је и одлично, када се погледа ко је све испред њега.
     (igor, 20. septembar 2019 17:17)

    # Link komentara

  41. Kako je odigrao SP i cetiri kljucne utakmice koje je igrao na poziciji 5,mnogo mu je i to 8.mesto.
    (Trica, 20. septembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  42. Nama u reprezentaciji treba trener koji ce znati da izvuce maksimum iz NBA igraca, zato ja mislim da je Kokoškov pravo rešenje.
     (Dr. Haus, 20. septembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  43. Imam neki osecaj, da Joka u ovoj sezoni osvaja dabl MVP.
    (VojaVucic, 20. septembar 2019 17:10)

    # Link komentara

  44. Jokić nije ni u top 30 igrača u NBA kakav on MVP?
    To što danas nemaš krštenog centra u NBA je posebna tema
     (dl, 20. septembar 2019 17:09)

    # Link komentara

  45. Ove godine ce biti mvp, garant..
     (zvezdas, 20. septembar 2019 17:02)

    # Link komentara

  46. Kako je igrao na svetskom i to mu je mnogo.
    (Alx, 20. septembar 2019 17:02)

    # Link komentara

  47. Sad kada napadnu momka zbog SP hahah a čovek igrao i menjao Birčevića na 4.Igrao sa 120 kg 20 metara u fazi napada od koša.Ja još jednom da se vratim na svetsko prvenstvo.Tuga je da nismo iskoristili ovog igrača!Hernagomes ispade za njega doktor košarkaše a mahač peškirima u NBA kada Jokić dominira....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 20. septembar 2019 17:02)

    # Link komentara

  48. Koliko su prosle godine svi podcenili taj Denver sad se plasim da isti ih precenjuju.
    (Dylan Dog, 20. septembar 2019 16:59)

    # Link komentara

  49. Boga mi ima smisla.
    (Milojko, 20. septembar 2019 16:56)

    # Link komentara