1. Izuzetno sam zadovoljan što sam ovo video. Prvi set izgubismo, igra pa recimo ne-pobednička, drugi borbena - povedosmo i holanđanke se vrate i osvoje set tesno. Krene treći - opet naše gube i čini mi se da je sve gotovo. Već sam se razmišljao da u ove kasne sate odem da spavam, međutim naše dobiju poen posle duže pauze (Ana je taj poen dobila fantastičnim spajkom) i nastave tako i osvoje set! Opaa.. ček da vidimo šta će biti!? Četvrti još bolje igraju, e tu sam već znao da će ga dobiti i tako i bi. Treći koji smo dobili nisam ni sumnjao, od početka. Znao sam, naše su tražile ono pobedničko u sebi i našle su ga. Izgleda mi kao da je dovoljno da imaš dve ili tri šampionke u ekipi i ostale se vremenom naviknu i postanu i one! To je fantastična transformacija koja se odigrala za kratko vreme. Podseća me na one dokumentarce gde ubrzano od larve postaje leptir - neverovatna transformacija! Dal je gen, ili sistem, šta već, ali naše su prosto naučile da pobeđuju i ništa ih ne može sprečiti, slabija ili jača ekipa - svejedno je, one pobeđuju. Ne mogu da se načudim. Oduševljen sam.

    Ana i Buša su igrale ali nije bilo dovoljno, kad je ušla i Mina, onda se sve preokrenulo. Mina se iznervirala što ne pobeđujemo i onda je nagazila i dobili smo set. Šta ti je šampionski gen pa to je čudo! I onda njih tri odraše Holanđanke. Posle je Blagojević zamenila Bušu koja se umorila i nastavila da dere, a Ana je imala energije za još jednu utakmicu. Čudo!
    (Mirko, 19. septembar 2019 17:29)

    # Link komentara

  2. Sjajna vest, baš me je prijatno iznenadila, s obzirom da su Holanđanke u najjačem sastavu.
    Iako se ne kladim, bacio sam pogled na kvote pre meča. Na pobedu Holandije je bila 1.07, a na nas 7.50. Čisto da ilustrujem o kakvom je uspehu naših odbojkašica reč.
    (benisio, 19. septembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  3. Ana igra za Srbiju a Milko kosarku za CG? Ako se ne varam oni su brat i sestra?
    (Neinformisan, 19. septembar 2019 12:21)

    Ne varas se. Slika i prilika sta je Milogora uradila od iscezle Crne Gore. Svala cast Ani!
     (Xnodeh, 19. septembar 2019 13:49)

    # Link komentara

  4. Svaka cast devojkama, ali ne preterujte ako ne pratite pazljivo. Nas prvi tim jeste trenutno popunjen na svim pozicijama sa vrhunskim odbojkasicama, npr. imamo fantasticne blokere sada koji su bolji od svih protivnickih a uz to Milena Rasic nije igrala uTurskoj. Smeceri su takodje prva klasa ... i sve su zdrave bez povreda. Medjutim, jedan detalj mora da se istakne a to je da je srce ove ekipe Maja Ognjanovic, tehnicar sa dizanjem lopte kao na tacni, i bez nje ova ekipa je 30% slabija. Videlo se to u proslosti kad je pauzirala. Nema tu uticaja ni selektor ni bilo ko drugi nego samo Majina klasa. Ona je vec u zavrsnoj fazi karijere, jos OI u Tokiju verovatno, tako da nece to ici bas tako lako bez nje. Mislim da bi Maja bila dobro resenje za selektora po okoncanju karijere. Nema euforije ovde, neke repke su izvrsile smenu generacija i bice opasna konkurencija u narednim godinama, ali u principu ne treba se loziti mnogo na zensku odbojku koja i nije neki od primarnih sportova u smislu pracenja od strane navijaca.
     (Demar Derosan, 19. septembar 2019 13:20)

    # Link komentara

  5. Imaš ovakve kraljice uz sebe, a misliš na kilave fudbalere i nabeđene košarkaše. Mada, ništa čudno za Srbiju.
    (Lajavi krelac, 19. septembar 2019 13:19)

    # Link komentara

  6. Probudio sam se da gledam i nisam pozalio. Sjajan preokret nasih odbojkasica.
    Ana Bjelica fenomenalna!
    Holandjanke su prvi set odigrale dobro i zasluzeno dobile, steta sto smo ispustili 2 set jer smo ga odlicno otvorili.
    Jos jednom bravo za devojke.
     (Stefan, 19. septembar 2019 13:07)

    # Link komentara

  7. Ana igra za Srbiju a Milko kosarku za CG? Ako se ne varam oni su brat i sestra?
    (Neinformisan, 19. septembar 2019 12:21)
    A njihova isto rođena sestra Milka košarku za Crnu Goru? U rodu su i sa Nemanjom Bjelicom, nisu rođeni, ali dosta bliski. Sportska familija.
     (Džoni, 19. septembar 2019 12:36)

    # Link komentara

  8. Doktorke odbojkaske igre.Previse jake za ostatak sveta,cak i sa drugim timom.Nestvarno,zaista..
    (Aleksandar jovanovic, 19. septembar 2019 12:26)

    # Link komentara

  9. Ana igra za Srbiju a Milko kosarku za CG? Ako se ne varam oni su brat i sestra?
    (Neinformisan, 19. septembar 2019 12:21)

    # Link komentara

  10. Sta ucini, Bjelice Ana?! Malo ja nju hvalim recima da je malo koja reprezentacija ne bi pozelela za prvog korektora. Nadjite mi jednog koji je trenutno bolji od ovoga sto Bjelica radi. Nema, nestvarna je devojka! Neverovatno je sta nase devojke rade na ovom Svetskom kupu! A sve je protiv nas. Taj prvi mec protiv Brazila je dosao u najgorem trenutku. Devojke tek zavrsile EP, naputovale se, ispraznile, rovite Blagojevic i Mina Popovic... Da se sada igra dobili bi ih. Bolje bi bilo da je tada naisao neki laksi protivnik, to bi pored svega pobedili. Ili Kina ili SAD pa da smo od njih tada izgubili. Medjutim, nase devojke su uprkos svemu kandidat za vrh i sada. Neverovatno. Posle kada neko kaze da smo krs, prosek i sl. bez Tijane, Maje i Brankice. Valjda misle da im time udeljuju neki najveci kompliment. Ne postoje superlativi dovoljni za te 3 nase kraljice osim omalovazavanja kvaliteta drugih devojaka koje su svetski vrh i to pokazuju i na ovom Svetskom kupu.
     (my way, 19. septembar 2019 11:49)

    # Link komentara

  11. Bravo, devojke... Imate šampionski gen.
     (Sale, 19. septembar 2019 11:46)

    # Link komentara