1. (netko, 18. septembar 2019 14:30)
    kvalitet slike na lajv strimovima ume da bude očajan,zatim nije u reanom vremenu i ume da koči,a najzad ti sajtovi na kojima gledamo strimove su prepuni virusa.recimo na live tv ru kasperski mi blokira veliku većinu linkova pošto registruje viruse.jedino si u pravu za naše komentatore.stvarno ne mogu da ih slušam.što se tiče reprenzetacije javni servis bi bi trebao biti u obavezi da prenosi sve njene mečeve.
    (slobinator, 18. septembar 2019 20:21)

    # Link komentara

  2. To je zato što je Lovren igrao...ček ,pa on nije igrao....kak su onda popili 2 komada?!
    (Maximilian, 18. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  3. Hoćeš da gledaš Premijer ligu moraš da platiš SK, hoćeš LŠ platiš Arenu i na kraju nemaš gde da gledaš reprezentaciju i to moraš da platiš... Tipičan primer jednog kapitalističkog i robovlasničkog društva u kojem živimo... jadno je to, stvarno kao matrix... i nema to veze sa AV, tako je bilo i pre njega, tako će biti i posle, tako je i u celom svetu :)
    (Joker, 17. septembar 2019 23:34)

    eno ti net pa gledaj sta hoces.
    ne treba ti ni arena ni SK rts nit ista, samo malo snalazljivosti.

    nema komentara tokom utakmice na srpskom?
    Ma bas me bre briga, vazno mi je tekmu da gledam a ne da slusam pametovanje tamo nekih koji ime igraca kod koga je lopta ne znaju da potrefe.

    sto se kapitalizma tice, on podstice snalazljivost, ako nesto neces da platis, ili hoces da prodjes jeftinije nadjes nacin za to. ovo kod nas nije kapitalizam nego polu-robovlasnicko drustvo gde se sve tera na vodenicu bogatih da postanu jos bogatiji.
    (netko, 18. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  4. Sinoc penal nije postojao, osim kad je Kulibali rusio Salaha.
    (ime, 18. septembar 2019 08:49)

    Салах је сам пао, није сваки контакт фаул, а поготово није увек фаул над нападачем.
     (мики, 18. septembar 2019 13:16)

    # Link komentara

  5. Dzino

    ne, nisi dobro razumio bas nista osim da sam subjektivan po pitanju liverpula i zaista mislim da trenutno nema jaceg i boljeg tima u svijetu.

    nesto drugo sam htio reci- govorio si o dominaciji, tj dominantnom osvajacu LS ili nekog drugog kup takmicenja. osim francuske 2018 ja ne mogu da se sjetim ijednog turnira ili sezone LS u kojoj je osvajac sve redom "naslozio" gdje niko nije imao zamjerki na sudjenje i na kraju zasluzeno osvojio...pa cak i ovaj jedan primjer moze se nac po koja zamjerka ako cemo da gledamo "kroz mikroskop" Ovreba sam naveo jer mi od svega to prvo palo na pamet
     (rogh, 18. septembar 2019 13:08)

    # Link komentara

  6. Čemu služi VAR ako onakav penal za Napoli dosude? Smehotres
     (TecHiFi, 18. septembar 2019 12:46)

    # Link komentara

  7. Kada mi sve ladje potonu, frka sa zenom, deca jure posao, samo se setim da sam bio na S. NIKOLI u maju 91 i samo se opustim...
     (Zvezdas, 18. septembar 2019 11:59)

    # Link komentara

  8. (Zec, 18. septembar 2019 10:51)

    Kako ce to Salcburg da bude iznenadjenje? To bi znacilo da ce da izbace Napoli, sto je i teoretski jedva moguce s obzirom da je ovaj dobio Liverpula.
    Zna se ko prolazi grupu. Salcburg moze da bude iznenadjenje samo u LE.
    (ime, 18. septembar 2019 11:45)

    # Link komentara

  9. I ove godine će prvak Evrope biti ekipa koju dobije Zvezda u Beogradu.
    Verovatno Bajern, a možda i Totenhem :)
    Mislim, dobićemo i Oly, ali male su šanse da budu prvaci Evrope...
    (pedja 71, 18. septembar 2019 11:38)

    # Link komentara

  10. Hoćeš da gledaš Premijer ligu moraš da platiš SK, hoćeš LŠ platiš Arenu i na kraju nemaš gde da gledaš reprezentaciju i to moraš da platiš...
    (Joker, 17. septembar 2019 23:34)


    Moraš samo internet da platiš, zapravo. Kvalitet slike preko strima uglavnom nije hd, ali stvarno nemam nameru da im plaćam gomilu paketa a zanima me 2% njihove ponude.
    (Mifo, 18. septembar 2019 11:08)

    # Link komentara

  11. @Dzino

    Liverpul ne moze rame uz rame sa Interom? Sta ti pricas covece... Pa Liverpul tri sezone zaredom nije izgubio dvomec u Evropi, prvo u LE, pa onda i u LS dva puta. I sad ne mogu rame uz rame sa "dinastijom" Intera koja je silovala najjadniju Seriju A ikada.
    (opet ja, 18. septembar 2019 10:58)

    # Link komentara

  12. Salcburg je bio vrhunski tim i prsle godine kada je Zvezda prosla dalje, uz mnogo srece. Cenim da ce ove sezone biti iznenadjenje i to pozitivno...
    (Zec, 18. septembar 2019 10:51)

    # Link komentara

  13. (rogh, 18. septembar 2019 10:17)

    Ako sam dobro razumeo, aludiras na sudjenje. Sto mi odmah govori da u nedostatku argumenata ,ali i ocigledno godina , hvatas se tako niste grane i skreces sa poente. Ako cemo o sudjenju, pa kako je LFC prolazio City i Romu pre dve sezone ? 2 kardinalne greske su bile protiv City-a .Ko zna sta bi bilo samo da jedne nije bilo,npr da je priznat onaj cist gol u uzvratu. Dakle i barsa i Inter i Real kao i mnogi drugi su imali trenutaka gde sudije grese u njihovu korist, ali oni su izgradili dinastiju. Real bez obzira sta im se sudilo onih godina je u mnogim trenutcima pokazao snagu, kvalitet, razbijao je protivnika. A tek da ne govorim o onoj gvardiolinoj Barseloni. Bayern je one sezone npr protutnjao ligom sampiona kao brzi voz, plus sve domace trofeje uzeo. LFC nema domacu titulu vec 30 godina, ne moze nista na domacem tlu, tek je uzeo 1 LS, i normalno je da ne moze rame uz rame sa gore spomenutim generacijama. To je poenta citave price. Mozda kroz par godina bude , mozda Klop izgradi ,stvori dinastiju i nastavi sa berbom trofeja, ali trenutno, LFC se ne smatra nekom posebnom silom i generacijom koja ce ostaviti duboki trag u evropskom fudbalu,dakle treba kontinuitet osvajanja sto oni jos nemaju. To su cinjenice, pa sad to sto ti ocigledno njih izbegavas i iskrivljujes, dovoljno govori o tvom subjektivizmu, ali i godinama kao sto rekoh.
    (Dzino, 18. septembar 2019 10:38)

    # Link komentara

  14. "zvezdaši su ponosni na pobedu Red Bula, eto kakav su oni klub nadigrali sutevima u okvir gola 3:40!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kradete od 45e, 17. septembar 2019 23:53)"
    Kako je tesko biti navijac malog lokalnog kluba koji nikada nista nece osvojiti u Evropskom fudbalu, a samo 500 metara dalje imas klub koji je vecno upisan u anale Evropskih i svetskih velikana. I upisan i ugraviran! Sta onda preostaje, pogled u ogledalo i sitna cinicna licna zadovoljstva tipa:"Al' sam im rek'o!"
    (Miskec, 18. septembar 2019 10:35)

    # Link komentara

  15. Svima Vama dragi moji citaoci je jasno da nevolim velike klubove, ali mi nekako uvek zao kad Liverpul izgubi...
     (Šlajmara, 18. septembar 2019 10:31)

    # Link komentara

  16. Dzino

    kompenzacija za 97 bodova uz samo 1 poraz bez trofeja premier lige...tamo nisu imali srece, mnogo bi bilo da ni ovamo 2 sezone zaredom izvise za srecu. bila odbrana alisona ali i prije toga 3-4 zicera manea, sve 1na1. pa u prvom mecu sa barsom svi su se slozili, cak i najveci hejteri lfc, da 3:0 nije odraz onoga sto smo gledali...naravno nakon preokreta (jer su svi, pa i ja vidjeli barsu u finalu) prica se mijenja u to da je liverpul imao srecu...ali srecu nekad treba zasluziti zar ne? sto se tice dominacija svaki osvajac je imao neki krizni period na putu do trofeja, prvo mi na pamet pada cuveni ovrebo
     (rogh, 18. septembar 2019 10:17)

    # Link komentara

  17. Mislim da rade slicno kao Real onih godina kad je osvajao. Mogu slobodno i drugi u grupi da budu jer se ne boje nikoga u nokaut fazi. Barseloni su verovatno usli u glavu nakon onog preokreta, sa Bajernom su vec igrali, sa Sitijem i Totenhemom ne mogu, a Real i PSZ su slicni. Mozda im jedino Juventus ne bi valjao, ali to je samo jedan tim, tako da im je verovatno nebitno da li ce biti prvi ili drugi.
    (jsx, 18. septembar 2019 10:12)

    # Link komentara

  18. Hoćeš da gledaš Premijer ligu moraš da platiš SK, hoćeš LŠ platiš Arenu i na kraju nemaš gde da gledaš reprezentaciju i to moraš da platiš... Tipičan primer jednog kapitalističkog i robovlasničkog društva u kojem živimo... jadno je to, stvarno kao matrix... i nema to veze sa AV, tako je bilo i pre njega, tako će biti i posle, tako je i u celom svetu :)
    (Joker, 17. septembar 2019 23:34)

    Ako nista, odlicna prilika za sve da preispitaju svoje prioritete. Moze se i nesto pozitivno izvuci iz ovoga, a ako ne, onda se mora svesno nasesti.
     (Dex, 18. septembar 2019 10:08)

    # Link komentara

  19. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rogh, 18. septembar 2019 08:23

    Apsolutno se slazem s tobom . Slabo se pamte utakmice u grupama i put do finala, al se zato itekako pamte dominantni prvaci Evrope. Liverpool je prosle sezone druze izgubio 4 utakmice, a npr Barselona samo 1 i LFC je igrao finale. Dakle, sreca igra bitnu ulogu u Evropi. Oduvek je tako bilo. Lfc se provukao kroz iglene usi joa u u grupi. Mozea ti sad pricati babine price, ali Alison je spasao LFC ispadanju jos u grupi protiv Napolija onom neverovatnom odbranom, a onda i protiv Barse. Mada su spanci tu sami sebe pobedili. Ni meni nije jasno sta im jos onaj Valverde radi na klupi. Ali to je sad druga prica. Uglavnom, Evropa ima vladara , ali ne bas dominantnog i jakog. Ne moze LFC u isti kos sa generacijom Barselone, Reala, pa ni Intera i Bayerna zadnjih 10 ak god. To su sve ekipe koje su osvajale sa stilom. Dakle i triplete, dominirali i na domacem tlu, pojedini osvajali i vise LS, tako da LFC ce ostati upamcen naravno kao prvak Evrope 2019, ali ni blizu nije onih najvecih generacija i era . Za tako nesto je potreban kontinuitet, jos trofeja, domacih i evropskih, ali i sa stilom da se osvajaju. A ne da pucaju po nekoliko puta u sezoni .U svakom slucaju , Klop radi sjajan posao. Izdigao je klub iz visegodisnje prosecnosti i svaka cast na tome. Sjajan lik i trener.
    (Dzino, 18. septembar 2019 09:42)

    # Link komentara

  20. Postoji li ljigaviji igrac od onog Manea
    (Monde, 17. septembar 2019 23:56)

    Postoji. Džerard.
     (Adriano_Galliani, 18. septembar 2019 09:37)

    # Link komentara

  21. Hoćeš da gledaš Premijer ligu moraš da platiš SK, hoćeš LŠ platiš Arenu i na kraju nemaš gde da gledaš reprezentaciju i to moraš da platiš... Tipičan primer jednog kapitalističkog i robovlasničkog društva u kojem živimo... jadno je to, stvarno kao matrix... i nema to veze sa AV, tako je bilo i pre njega, tako će biti i posle, tako je i u celom svetu :)
    (Joker, 17. septembar 2019 23:34)

    Druže, to što to ti hoćeš da gledaš toliko fudbala, to je veći problem nego uređenje društva.
     (Adriano_Galliani, 18. septembar 2019 09:34)

    # Link komentara

  22. Meni i dan danas nije jasno kako je Liverpul sa rezervnim timom u polufinalu Lige Sampiona pobjedio 4-0 Barselonu i prosao dalje...Bez Salaha,Firmina,i jos dosta igraca....Pa kako je Valverde posle te utakmice ostao na klupi Barse meni nikad nece biti jasno.
    (Sinki, 17. septembar 2019 23:29)

    Odgovor na tvoje pitanje leži u prvoj utakmici. Bilo je 3:0 za Barsu, a poluvreme je trebalo da bude 1:2.Plus prošlogodišnje brukanje Karijusa u finalu, pa negde je moralo da se vrati.
     (Dag Kristi, 18. septembar 2019 09:24)

    # Link komentara

  23. pa stavrno je vreme da osvoje premier ligu.Ne znam kad ce.Boli ih briga za ligu sampiona.
    (CUPRIJA TOWN, 18. septembar 2019 09:08)

    # Link komentara

  24. Hoćeš da gledaš Premijer ligu moraš da platiš SK, hoćeš LŠ platiš Arenu i na kraju nemaš gde da gledaš reprezentaciju i to moraš da platiš... Tipičan primer jednog kapitalističkog i robovlasničkog društva u kojem živimo... jadno je to, stvarno kao matrix... i nema to veze sa AV, tako je bilo i pre njega, tako će biti i posle, tako je i u celom svetu :)
    (Joker, 17. septembar 2019 23:34)

    Uzmi net i gledaj sve za dzabe, ja danas na kompu nadjem bolju sliku nego na TV...i to sve i fudbal i NBA ma i kriket bih nasao da mi treba...Malo se pomucis da nadjes sajt, bookmark i miran si.
    (Joca, 18. septembar 2019 09:05)

    # Link komentara

  25. Zvezdaši su ponosni na pobedu Red Bula, eto kakav su oni klub nadigrali sutevima u okvir gola 3:40!
     (kradete od 45e, 17. septembar 2019

    Eto šta Zvezda uradi....kakve su posledice....čovek plače godinu dana...bar neko izvinjenje da mu se pošalje....uteha...ništa!!!
    (Kornjača Rade, 18. septembar 2019 07:55)
    Neka ga, valjda ce da ide na pasnjak da gleda partizai protiv az posto ocigledno nema vise od 14 godina...
     (duledudule, 18. septembar 2019 09:04)

    # Link komentara

  26. Prosle godine Liverpul izgubio svaku u gostima.
    Sinoc penal nije postojao, osim kad je Kulibali rusio Salaha.
    (ime, 18. septembar 2019 08:49)

    # Link komentara

  27. Ma to je nista, veceras sledi najvece iznenadjenje ! :-)
    (srbin, 18. septembar 2019 08:38)

    # Link komentara

  28. mogu vam reci da sam se jako potresao zbog sinocnjeg poraza liverpula, vise bih se nasjekirao da su ispali iz liga kupa, ovdje je bitno da prodjes dalje- nakon toga niko ne pamti ni psg ni zvezdu ni napoli. prosle sezone liverpul nije prosao grupu zato sto je imao bolju gol razlike nego zato sto je u posljednjem kolu u direktnom duelu sa napolijem ostvario pobjedu koja mu je bila dovoljna za prolaz...da je trebalo da bude 2:0 bilo bi vjerovatno i to...uostalom pitajte valverdea i mesija ako mi ne vjerujete


    i molim vas nastavite da likujete svakom kiksu liverpula...koji se desi tako...jednom u 5-6 mjeseci jer bez toga sve ove serije pobjeda i preokreti ne bi imali smisla

    sporCki pozdrav
     (rogh, 18. septembar 2019 08:23)

    # Link komentara

  29. Navijači Liverpoola zatrpali Uefu najavama o napuštanju Lige prvaka zbog penala za Napoli. Predlažu igračima da slijedeću tekmu ni ne izađu na travnjak. Muka im je od namještanja i favoriziranja Napolija.

    Da, teško je biti navijač Partizana.
    (Zvezdaš iz Hrvatske, 18. septembar 2019 07:56)

    # Link komentara

  30. Zvezdaši su ponosni na pobedu Red Bula, eto kakav su oni klub nadigrali sutevima u okvir gola 3:40!
     (kradete od 45e, 17. septembar 2019

    Eto šta Zvezda uradi....kakve su posledice....čovek plače godinu dana...bar neko izvinjenje da mu se pošalje....uteha...ništa!!!
    (Kornjača Rade, 18. septembar 2019 07:55)

    # Link komentara

  31. Pa ja o ovom strasnom Napoliju slusam vec jedno 5 godina, da li su bar grupe prosli u nekom trenutku? Dobiju 1-2 jace ekipe u sezoni i to im je plafon. Evo ih na 1/2, 50% sezone zavrseno.

    A Liverpul igrao finale 2 godine zaredom i ljudi i dalje pricaju o nekoj sreci. Kao i 1 season wonder Salah koji busi vec 3 sezone.
    (pepeljara, 18. septembar 2019 07:53)

    # Link komentara

  32. Ton...svaka im cast na pobedi protiv premocnog Genka.Ma Salzburg=Barselona!
    (Trica, 18. septembar 2019 07:05)

    # Link komentara

  33. Mislim da Liverpul nece proci grupu,da nisu imali srece bili bi na sredini tabele u prvenstvu
    (Veli, 17. septembar 2019 23:29)

    Ti si neki saljivdzija, jeli? Znas onu: "Da je moja baba imala onu stvar, bila bi musko...".
    (lokalni idiot, 18. septembar 2019 06:56)

    # Link komentara

  34. Prvak je i prosle godine imao 3poraz u grupi. To govori da ih je sreca bas posluzila
    (kako, 18. septembar 2019 06:46)

    # Link komentara

  35. Meni i dan danas nije jasno kako je Liverpul sa rezervnim timom u polufinalu Lige Sampiona pobjedio 4-0 Barselonu i prosao dalje...Bez Salaha,Firmina,i jos dosta igraca....Pa kako je Valverde posle te utakmice ostao na klupi Barse meni nikad nece biti jasno.
    (Sinki, 17. septembar 2019 23:29)
    Evo ga i dalje na klupi. Sinoc ih je Borusija rastavila, ali su se opet nekako izvukli. Valverde ce izgleda biti na klupi sve dok ih neka manja ekipa ne pobedi sa 5-0.
     (Tn, 18. septembar 2019 06:23)

    # Link komentara

  36. Zasluženo, čestitke Napoliju. A danas: Na priredbi kod Minhena, peva Miler, peva Lewa, Pavkov, Borjan, Nojer, Terza, Qatar, Šeki i još neki...i naravno BEN!!
    (Tulumbaa, 18. septembar 2019 05:43)

    # Link komentara

  37. Uzmes IPTV, sistem se zove infomir, platis 10 eura mesecno i imas sve kanale na svetu.
    (Beogradjanin, 18. septembar 2019 05:40)

    # Link komentara

  38. @kradete od 45e

    Баш свратио до Звездиног музеја пре неки дан да видим она два најбоља пехара што могу да се "украду" - "ушати" и за првака света. Баш је леп осећај бити Звездин навијач, без мржње и љубоморе, већ чисто задовољство због величанствене историје у светским оквирима.
    (Владимир, 18. septembar 2019 04:28)

    # Link komentara

  39. Nadam se da Salzburg i Napoli idu dalje zasluzili su
    (Ikac, 17. septembar 2019 23:41)

    како се то заслужи пролаз после прве од шест утакмица? да ли је ико од вас уопште гледао иједну под утакмица првог кола? по коментарима ми се чини да не. Наполи је победио само због криминално досуђеног пенала. који ће им ВАР ако га не користе.
     (мики, 18. septembar 2019 04:16)

    # Link komentara

  40. Revansirace im se Lpool na Enfildu ,nema sumnje....
    (sportman, 18. septembar 2019 03:17)

    # Link komentara

  41. Nema veze na kraju ce opet osvojiti. Zaista ne vidim tim bolji od Liverpoola u Ligi Sampiona ove godine kao i prosle. Liverpool los na startu i na kraju osvajaju.
    (Jovan, 17. septembar 2019 23:42)


    salah nova truba i milner krljac milenijuma.
     (neutralni felsh, 18. septembar 2019 02:44)

    # Link komentara

  42. Joker

    Nije tako samo kod nas. tako je svuda. Evo npr. Englezi moraju da plate oko 35 funti ako hoce samo LS da gledaju na posebnom kanalu. Moraju da doplate i za Spansku ligu, i za ostale lige.
    (Milan, 18. septembar 2019 01:30)

    # Link komentara

  43. Prvak pao, pao i u Beogradu. Od dva suta u Beogradu, dva usla u gol. Desi se. Corava koka i zrno ubode... Neko dobije i na lutriji. Jedino Srbi od toga prave novost.
    (hm, 18. septembar 2019 01:13)

    # Link komentara

  44. @zvezdaši su ponosni na pobedu Red Bula, eto kakav su oni klub nadigrali sutevima u okvir gola 3:40!
    (kradete od 45e, 17. septembar 2019 23:53)

    Niko nikad nije rekao da smo ih nadigrali, nego da smo ih izbacili, sto je cinjenica, zar ne?
     (Klaxon, 18. septembar 2019 01:02)

    # Link komentara

  45. kako su se nakotili cim je LFC izgubio jednu, ju ju xD
     (Azer, 18. septembar 2019 00:46)

    # Link komentara

  46. Burazer igrao valensiju 2,napolija 1,znaci da necu kladionicu da igram vise..
     (realno, 18. septembar 2019 00:30)

    # Link komentara

  47. Bas smo ih mi namestili da ispadnu! Koliko su dogueali prosle toliko ce i ove godine. Iralijani du krs...kako reprezentacija tako i klubovi...….. Како Кулибали још увијек игра у Наполију ?! Вероватно најбољи штопер на свијету...Наполи страшна екипа.Жао ми је што смо их коштали пролаза прошле године,вјероватно би далеко догурали...
    (pssssst,It is I,Leclerc !, 17. septembar 2019 23:29)
    (tomica chicago, 18. septembar 2019 00:26)

    # Link komentara

  48. Nikad slabija Serija A....
     (pravda365, 18. septembar 2019 00:16)

    # Link komentara

  49. rezime: veceras protiv dortmunda barsi ter stegen igrac utakmice. prva kolo svi igraju oprezno. slavija na gostovanju izvukla remi protiv intera, mada to vise i nije neka senzacija. liverpul ostaje liverpul, sa njim se i dalje nikad ne zna, a ni napoli nije ono sto je do pre decceniju bio. svi se nesto gledaju i procenjuju pa ko koga na brzinu iznenadi uvali mugol. sve u svemu, vezni red nikad nije bio vazniji, vec par godina svi se zatrpavaju visenamenskim veznjacima. tradicionalni veznjaci su generalno (velikom vecinom) losiji pri defanzivi jer za sekund dva kasnije ulaze u pun duel ili cak i faul. retki su oni koje mozes da gurnes suvise dole u zadnju vezu i da odatle ili grunu napred ili povezu koren brzog napada ili zone. danak profilu... nema veze.
     (neutralni felsh, 18. septembar 2019 00:09)

    # Link komentara

  50. Smejurija od penala ,
     (pedja, 18. septembar 2019 00:03)

    # Link komentara

  51. gremline evo prilike malo da se sladis...Napoli je igrao dobro pobedio i svaka cast. Samo treba imati u vidu da Liverpul nece imati problema sa ranim ispadanjem iz LS jer ce sve karte biti na premijer ligi, dok ce Siti ici u suprotnom smeru sto se vec sad nazire...Cinjenica je da su Kalcu samo Napoli i Juventus vredni LS, ovaj muceni inter ne bih komentarisao...Atalanta ima laku grupu ali videcemo ih kako se snalaze sa Sitijem. Noric ih je recimo dobio.
    (sef strucnog staba, 18. septembar 2019 00:01)

    # Link komentara

  52. Da nisu igrali sa Zvezdom u grupi igrali bi minimum.1/4 finale. Strasan tim.

    Ove godine sigurno prolaze grupu. Mada Liverpul moze puno bolje, i mora.
     (Zvizduk u osam, 18. septembar 2019 00:00)

    # Link komentara

  53. Postoji li ljigaviji igrac od onog Manea
     (Monde, 17. septembar 2019 23:56)

    # Link komentara

  54. Nista strasno proce grupu ali ne znam sto barca ne sutira ovog ovo je tuga kako igraju...
    (Mane, 17. septembar 2019 23:55)

    # Link komentara

  55. zvezdaši su ponosni na pobedu Red Bula, eto kakav su oni klub nadigrali sutevima u okvir gola 3:40!
     (kradete od 45e, 17. septembar 2019 23:53)

    # Link komentara

  56. Jos Salzburg da dobije Liverpul i oni se pakuju
     (Anhel, 17. septembar 2019 23:50)

    # Link komentara

  57. @veli Au rodjo, al se ti razumes u fudbal i pratis bas onako studiozno.
     (flip-flop, 17. septembar 2019 23:49)

    # Link komentara

  58. Ovaj var je jedna od većih prevara koja se pojavila,golman barselona izašao sa obe noge pre nego što je rojs sutnuo I nista, ono smešan penal za napoli sta ce var ako svaki sudija može da ga tumači kako hoce,krvnciki start na onom klincu iz celsija u ništa,var dobar jedino za ofsajd.
     (delija, 17. septembar 2019 23:46)

    # Link komentara

  59. Jel to onaj Salsburg sto je Zvezda izbacila iz LS prošle god?
    (Scotland, 17. septembar 2019 23:45)

    # Link komentara

  60. Ide Lpool po PL i usput mozda LE:)...
    (Mister Vo, 17. septembar 2019 23:45)

    # Link komentara

  61. Auu, kakva invazija napacenih, jel vas toliko bole rezultati Liverpula, ajde uzivajte.
    (the 51st state, 17. septembar 2019 23:44)

    # Link komentara

  62. Liverpol je i prosle godine izgubio sve u gostima, Zvezde Napolia i PSG
     (Sandzak, 17. septembar 2019 23:44)

    # Link komentara

  63. Nema veze na kraju ce opet osvojiti. Zaista ne vidim tim bolji od Liverpoola u Ligi Sampiona ove godine kao i prosle. Liverpool los na startu i na kraju osvajaju.
    (Jovan, 17. septembar 2019 23:42)

    # Link komentara

  64. Nadam se da Salzburg i Napoli idu dalje zasluzili su
     (Ikac, 17. septembar 2019 23:41)

    # Link komentara

  65. Prvak pao da je bilo srece prosle godine za Napoli po grupama u gostima kod Liverpula Englezi ne bi ni grupnu fazu prosli. Barsa slaba veceras protiv Dortmunda. Sve pohvale za Valensiju i trijumf u Londonu kao i za Slaviju iz Praga koja je imala bodove na stolu ali su u nadoknadi vremena primili gol i Inter se izvukao. Lajpcig pobeda u gostima u Portugalu sasvim zasluzeno. Tek je prvo kolo videcemo sta ce se desavati u daljem toku LS.
     (Beograd, 17. septembar 2019 23:38)

    # Link komentara

  66. Brihe Felikse kolko ti je albanska mafija dala para?Zašto još uvek moraš da sudiš i da se mučiš?
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. septembar 2019 23:38)

    # Link komentara

  67. Baš dosta iznenadjenje.Češki pogled na žrebanju kuku lele a zamalo i sva tri boda u Milanu.Neki mi za sutra optimistički barem bod ili sva tri a ja u sebi ćut bre baksuze da ne popijemo petardu.
    (NIKOLA, 17. septembar 2019 23:37)

    # Link komentara

  68. celsi raspad
     (sena, 17. septembar 2019 23:37)

    # Link komentara

  69. Ливерпул се прошле године поштено извукао да Марин није искористио своју магију и онако наместио гол Бену и да Алисон није скидао шта је скидао Ливерпул би оверио бостана...Гол разлика их спасила прошле сезоне ове може само да их спаси што немају још једног озбиљног Противника мада неће они лако никог ни Генк ни Салзбург добити у гостима прошле су све три изгубили у гостима кући добили само показатељ да су у гостима били најгора екипа од јачих у групама...Видећемо Драго ми због Наполија коначно ће дочекти нокаут Лш...
     (Лихтенштајн олео олео олеее, 17. septembar 2019 23:36)

    # Link komentara

  70. To su ti englezi hehe. Ne bi me cudilo da partizan pobedi raspalog mancestera.
    (kriticar, 17. septembar 2019 23:34)

    # Link komentara

  71. jedini klub koji nema nikakvu ambiciju u l.š.ove sezone
     (bosna 73, 17. septembar 2019 23:34)

    # Link komentara

  72. Hoćeš da gledaš Premijer ligu moraš da platiš SK, hoćeš LŠ platiš Arenu i na kraju nemaš gde da gledaš reprezentaciju i to moraš da platiš... Tipičan primer jednog kapitalističkog i robovlasničkog društva u kojem živimo... jadno je to, stvarno kao matrix... i nema to veze sa AV, tako je bilo i pre njega, tako će biti i posle, tako je i u celom svetu :)
    (Joker, 17. septembar 2019 23:34)

    # Link komentara

  73. Virdžil panj Dajk kandidat za zlatnu loptu... kuda ide ovaj fudbal...
     (Jakov, 17. septembar 2019 23:33)

    # Link komentara

  74. Manolas i Kulibali su pojam
    (bb, 17. septembar 2019 23:32)

    # Link komentara

  75. A jel' to znaci da je Napoli vec prvak hehe
     (Covek po imenu Uve, 17. septembar 2019 23:31)

    # Link komentara

  76. Nije ni čudo što su izgubili onomad od Zvezde.Dosta slab tim ovaj Liverpul.Pa i Lučani bi ih dobili,možda čak i na Enfildu,da ne pričam šta bi im Partizan radio!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. septembar 2019 23:30)

    # Link komentara

  77. Samo jedno Lpul je imao 3 poraza i prošao grupu Napoli jedan i ispao,isti medjusobni i ovi prodju ovi ispadnu,na kraju čak i osvoje...ovo je mala uteha,al Napoli je pokazao “da se calcio raspada”a da Lpul koji ima 5-0 u PL ipak mora da traži pobedu u Bormutu ili gde vec u Napulju malo teže al procice grupu svakako...
    (gremlin, 17. septembar 2019 23:30)

    # Link komentara

  78. Mislim da Liverpul nece proci grupu,da nisu imali srece bili bi na sredini tabele u prvenstvu
     (Veli, 17. septembar 2019 23:29)

    # Link komentara

  79. Како Кулибали још увијек игра у Наполију ?! Вероватно најбољи штопер на свијету...Наполи страшна екипа.Жао ми је што смо их коштали пролаза прошле године,вјероватно би далеко догурали...
    (pssssst,It is I,Leclerc !, 17. septembar 2019 23:29)

    # Link komentara

  80. Meni i dan danas nije jasno kako je Liverpul sa rezervnim timom u polufinalu Lige Sampiona pobjedio 4-0 Barselonu i prosao dalje...Bez Salaha,Firmina,i jos dosta igraca....Pa kako je Valverde posle te utakmice ostao na klupi Barse meni nikad nece biti jasno.
     (Sinki, 17. septembar 2019 23:29)

    # Link komentara

  81. Jel igrao najbolji igrac sveta fan dajk? hahahaha
     (Gedza, 17. septembar 2019 23:28)

    # Link komentara

  82. Nikad slabiji Salcburg.
     (Ton, 17. septembar 2019 23:28)

    # Link komentara

  83. Zašto Nemački lopov još sudi najznačajnija evropska klupska takmičenja?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. septembar 2019 23:27)

    # Link komentara

  84. Luzerpul!
     (Ogi, 17. septembar 2019 23:27)

    # Link komentara

  85. Ne bi ja puno komenatrisao ovu utakmicu.3 puta vIše je pokazala Slavija iz Praga nego obe ove ekipe...Nego zašto ono Nemačko ***** sad konsutuje sa VAR sobom.Zašto nije dosledan kao i do sad??!!??
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. septembar 2019 23:26)

    # Link komentara

  86. Sve će njih Red Bull da zaje*e...
     (Greatness, 17. septembar 2019 23:26)

    # Link komentara

  87. Ljorente legenda.
     (Ivan, 17. septembar 2019 23:25)

    # Link komentara