1. Za njih jedino rešenje Geršon i Blat oni su Makabi u ovoj eri osvoji li evroligu.

    Šalim se! Makabi je istorija od samog osnivanja. Grk je vodioo olično u Olimpijakosu mada mu zadnja godina bila puna kiksa. Videćemo kako će se snaći. Prvi grk na klupi za trenera Ponos Izraela. O pojačanjima izlišno govorit odmah jer to tek treba videt na terenu..
    (Poštovalac igre, 26. avgust 2019 00:13)

    # Link komentara

  2. Ovaj put bi Maccabi mogao do plej-ofa.
    Dobro odradjen prelazni rok dovodjenjem Otela Hantera koji odlican backup centar uz Tarika Blacka koji ce ove sezone biti jos bolji, vratio se posle dugo vremena iz NBA Omri Casspi, doveden vrlo interesantan igrac na poz.2 Darryl Bryant (bio i zelja Partizana no medjutim ali...) kao i Nate Walters koji je uvek zahvalan za poziciju rezervnog pleja. Naravno i Quincy Acy na poziciji 4 koji ima neosporan kvalitet ali da sacekamo da se vidi kako ce proci njegovo prilagodjavanje na Evropu.
    Od starosedeoca tu su naravno Wilbekin,Calloiaro i pomenuti Black a videcemo koliki ce doprinos dati domaci igraci posebno mladja garda Zoosman i Deni Avdija sada su za sezonu iskusniji. Tu su i za rotaciju reprezentativci Cohen i Di Bartolomeo.
    Naravno velika snaga je tu Sferopulos igrace Maccabi mnogo cvrscu kosarku sad kad on bude spremio ekipu. Bice oni vrlo zanimljivi ove sezone praticu ih sa velikim interesovanjem.
    (FaLcO, 25. avgust 2019 19:39)

    # Link komentara

  3. Opet nista od njih.
     (LFC, 25. avgust 2019 17:10)

    # Link komentara