Pecarski želi da napusti Partizan

Talentovani srpski košarkaš Marko Pecarski nezadovoljan je svojim statusom u klubu i zatražio je raskid ugovora od uprave crno-belih.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Koliko lupetanja na jednom mestu... KO MOZE DA TVRDI DA PECARSKI NIJE DOBIO SANSU U KKP???? PA 2 GODINE JE U KKP I SVE JE OD NJEHA ZAVISILO!!!!
    ALI DECKO NIJE DOVOLJNO RADIO SAM NA SEBI,I JOS NIJE ZA SENIORSKU KOSARKU,MOZDA NIKADA NI BITI NECE...PRIMER MUSLIJA...
    PECA JE SUPERIORAN U ODNOSU NA VRSNJAKE PRE SVEGA RASTOM I FIZIKALIJAMA,ALI SA SENIORIMA SE TO GUBI. PONEKA TROJKA I SKOK U ODBRANI I NAPADU ALI RETKI JER SE LOSE GRADI,TO JE SVE.ODBRANA LOSA,NOGE SPORE GLUPAVI FAULI KAO GAGIC.NAPAD LEDJNA TEHNIKA I PIK PRAKTICNO NE POSTOJI. SAMO TROJKA.PA DA LI NEKO SUMNJA DA REALNO OVAJ IGRAC MOZE ALI GA NEKO NE PUSTA.ON JE IMAO DOSTA SANSI,JEDNA DVE MALO BOLJE IGRE U KLS I TO JE SVE.
    NAZALOST AKO SE NESTO KRUPNO NE PROMENI ONCE KAO DJEKIC PROCI,ALI TO ON SA SOBOM MORA DA MENJA.
    STA MISLITE ZASTO GA JE BAJERN PUSTIO PARTIZANU?
    (Miodrag, 22. avgust 2019 11:05)

    # Link komentara

  2. Zbog ovakvih stvari polako izumire košarka na ovim prostorima, kupuju se polovnjače, a mladi igrači sjede na klupi. Da su Kukoč, Divac i ostali imali takav tretman, nikad ne bi postali to što jesu. Svi traže instant rezultat, niko nema strpljenja za mladog igrača. Neki pišu ovdje kako nema kila, a ljudi moji, sjetite se Kukoča prije NBA. Ne kažem da je Pecarski Kukoč, nego da je zaslužio šansu. Igrao bi on meni 30 minuta, pa kud puklo. Na klupi sigurno neće napredovati. Zato pravac Mega, jedino tamo može imati pravi tretman. I da, puno je bolji igrač od oca.
    (WillyWonka, 21. avgust 2019 07:46)

    # Link komentara

  3. Bolje da potraži neki manji klub, FMP Zvezda naprimer.
    (Žlezdoklop, 20. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  4. PECARSKI je samo jos jedan u nizu igraca koji su zrtvovani za uspeh.Da bi se moglo igrati protiv Zvezde, dovode se stariji igraci, i ono mladjih sto ima, cim stigne prvi poraz morace nazad na klupu. KKP je imao sjajnu sansu sa Nikolicem,ali je radi Zvezde doveo Refnroa, niti je dobio Zve
    (sasa the red baron, 20. avgust 2019 14:05)

    # Link komentara

  5. Bezi sine od raspale ekipe koja ce i ove godine biti Zvezdi ,Buducnosti i Cedevita -Olompiji ..topovsko meso.
     (Misa, 20. avgust 2019 13:47)

    # Link komentara

  6. njemu bi u ovom trenutku bilo najbolje da predje u neki klub gde nema prevelikog pritiska (tipa Mega ili tako nesto) gde ce imati minutazu 30+ i slobodu u igri. i sto je jos vaznije da angazuje nekog personalnog trenera - eksperta za kondiciju. on jeste neverovatno talentovan ali da bi uradio nesto u seniorskoj kosarci morace jos jako puno da radi na sebi. nije tu Trinchieri nista kriv, on je odlican trener ali je doveden sa jednim jasnim ciljem: da pomogne Partizanu u povratku u Evroligu - sto na terenu, sto van njega. posto iz prvog pokusaja to nije uspeo a nije prosla ni varijanta sa wild cardom ove godine ce pritisak biti jos veci i jednostavno to nije situacija kada moze da razigrava mladog igraca koji usput fizicki i nije spreman.
    (sLOVEnac, 20. avgust 2019 13:45)

    # Link komentara

  7. Sigurno se sećate ćaleta njegovog on je bio deo generacije kad je partizan igrao Kup šampiona 1987 godine na fajnal foru al su ga izgubili i činio tandem sa Riki Smitom koji mu je dobar priljatelj ostao. Uzeo grčko državljanstvo igrao za Aris,Panionios,Panatenikos,Kantu,Šole i Hinhon.

    Ima grčki Kup i Evroligu 95 godine kao sa Arisom Fiba Evropski Kup.

    Njegov sin baš ništa pokazao nije a vrlo mlad odnosno trebao bi "gene" povukao na ćaleta. Šteta što takav talenat propada a bio među najboljim u mlađim kategorijama svog uzrasta. Mislim da nije trebao uopšte u partizan đođe nego je trebao u neki drugi klub manje poznat pređe.
    (Poštovalac igre, 20. avgust 2019 13:21)

    # Link komentara

  8. Greška u koracima sine. Škola, škola... koledž u USA, pa posle radi šta hoćeš. Volja ti košarka, volja ti posao lepo plaćen.
     (LUDI NASTA, 20. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  9. Njega da je pametan Covic da dovede ove godine u Fmp da igra jadransku ligu a sledeće godine kad ode Simanic da dođje na njegovo mesto.
    (Ivan, 20. avgust 2019 11:06)

    # Link komentara

  10. Previse lik juri za statistikom dok je u mladjim selekcijama. Ruku na srce, talenat veliki jeste...
     (Mare, 20. avgust 2019 10:46)

    # Link komentara

  11. red star bro
     (kalcokera i trokorak bili, 20. avgust 2019 10:15)

    # Link komentara

  12. cinjenica je da klub ovim gubi ono sto je krasilo Partizan ceo zivot, a to je razvijanje mladih.
    (nickslaughter, 19. avgust 2019 23:32)

    Prestanite se obmanjivati. Nikad vi niste stvarali mlade igrace, vec ste drugima otimali talentovane momke i kitili se tudjim perjem. Gde su vam ti talenti danas u klubu? Beze od vas.
     (NN, 20. avgust 2019 09:17)

    # Link komentara

  13. Зашто је Мега тако лако испустила Пецарског? Сви млади играчи се боре да дођу и Мегу, а Пецарски после једне сезоне одлази - зашто?
    (Звездан, 20. avgust 2019 09:13)

    # Link komentara

  14. Ovaj je na majku povukao sto se tice ateticizma.
    (delboj, 20. avgust 2019 09:03)

    # Link komentara

  15. Jos jedan dokaz koliko je ova uprava bruka i sramota za klub kao sto je Partizan. Jos jedan dokaz koliko nemaju pojma sta rade, nemaju plana ni ideje osim da Partizan ne bude konkurentan dovodeci neke trecerazredne strance koji su pre 10 godina bili najbolji blokeri NCAA ili najbolji asistenti druge italijanske lige i slicno. Sramota je ovom decku uskratiti pravu sansu da pokaze sta zna, istrpiti ga ipak ima samo 19 godina, a posebno sto je sin jedne nase legende. Toliko o (ne)ljudima koji vode Partizan. Za rwzliku od silnih baba Vangi ona ovom portalu ja verujem da Marko ima svoje mesto u seniorskoj i ozbiljnoj kosarci i verujem da ce to i pokazati, nazalost ne u Partizanu. Ovu sezonu su trebali da mu daju veliki prostor na poziciji krilnog centra, da on bude prva opcija, samo tako se postaje veliki igrac. A strucnjaci predvodjeni najavecom trenerskom prevarom su to izgleda zakljucili na osnovu 3 minuta koliko su mu dali prostora. Sramota!!!
    (stoler, 20. avgust 2019 08:50)

    # Link komentara

  16. Divac,Radja,Kukoc,Bodiroga,Drazen su u njegovim godinama vec igrali za A selekciju.U mnogo jacoj konkurenciji.Toliko o njegovim godinama.Posto vidim dosta komentara da je previse mlad i zato ne igra.Ako je pametan,oticice u Megu,makar i na pozajmicu.Tamo mu je minutaza sigurna,a to je mladom igracu najvaznije.Kod Milojevica u ABA ligi davace 15 poena po mecu.
    (Miroslav, 20. avgust 2019 08:41)

    # Link komentara

  17. Steta, da ne zavrsi samo kao Djekic i mnogi drugi koji brzo polete. Takodje, zao mi je sto KKP nema vise hrabrosti da forsira mlade igrace.
     (helm, 20. avgust 2019 08:27)

    # Link komentara

  18. Mislio da će imati više vremena da peca
    (Falcao, 20. avgust 2019 00:02)

    # Link komentara

  19. Kao dobro obavešten, odgovorno vam tvrdim da dečko neće postići ništa u seniorskoj košarci. Ogroman talenat i apsolutno ništa više. Voljni momenat nula, atletika nula, strast i borbenost nula. Realno gledano Dule veliki bi ga oterao odavno iz Partizana. Da ne pričamo o tome da u vremenu kad je rezultat ultra prioritet, takvima i nije mesto u klubu.
    (Boki, 19. avgust 2019 22:50)

    Ne razumem šta znači ovo "kao dobro obavešten"? Znači ti imaš obaveštenja iz budućnosti pa znaš da on ništa neće postići u budućnosti? Ajde nam i javi šta ćemo uraditi na SP, kao dobro obavešten. Nije baš da mu je atletika nula, Jokić je u Megu došao a da nije mogao skleka da uradi. Pecarskom treba neki trener da ga malo prodrma i probudi tu strast, borbenost i šta si još napisao sve, jer malom talenta stvarno ne nedostaje. Dule ga ne bi oterao iz Partizana, već bi ili Dule od njega napravio igrača ili bi mali sam posle Dula odustao od košarke. On je još ranije trebao da ode u Megu, odnosno da ostane u Megi, tamo nema pritiska oko rezultata,a Miloje dobro radi sa visokim igračima.
     (Heteria, 19. avgust 2019 23:39)

    # Link komentara

  20. I u pravu je dečko. Što da sedi na klupi, a najtalentovaniji igrač u generaciji.
    (tocka, 19. avgust 2019 21:39)

    Jeste najtelentovaniji, ali i Milenko Tepic je svojevremeno bio najtalentovaniji. Problem je u tome sto je mali lenj i nezainteresovan. Svi koji prate Partizan znaju sa koliko zelje igra. A ako ceneko proceniti da li je spreman da igra u prvom timu onda je to Trinkijeri. A ako treba da verujem tebi, i svima vama koji mislite da ga Partizan ugnjetava, onda bolje da prestanem da pratim kosarku. Zapitajte se malo, zasto bi neko kanalio igraca od kojeg moze da zaradi mnogo u buducnosti?
    (MOE32, 19. avgust 2019 23:32)

    # Link komentara

  21. Marko je najveci talenat srpski, vatreni navijac Partizana od malih nogu, beogradsko dete i neverovatno je kakav je tretman imao od kluba bez jednom dobijene konkretne sanse za dve godine. Najlakse je iznositi neproverene informacije zasto nije igrao, cinjenica je da klub ovim gubi ono sto je krasilo Partizan ceo zivot, a to je razvijanje mladih.
    (nickslaughter, 19. avgust 2019 23:32)

    # Link komentara

  22. Ako mu je,kada je bio glup da uopste dolazi u taj klub.Logicno je bilo da mu nece davati sansu,nego da pokriju sebe,kao doveli su velikog talenta.
    (Realno, 19. avgust 2019 23:29)

    # Link komentara

  23. Sad ce u Megu.
     (radio43, 19. avgust 2019 23:22)

    # Link komentara

  24. Jednostavno je fizički nedorastao za seniorsku košarku..... Partizan bi trebao da ga pošalje na kaljenje negde gde bi imao minute i da napreduje fizički, to bi idealno bilo sa Milojem u Megi
     (misa87, 19. avgust 2019 23:14)

    # Link komentara

  25. али ови што причају о физичкој спреми и одбрани коју треба да игра дечко од 18-19 година... људи уозбиљите се. само леброн, гарнет и коби су били физички спремни са 18 година, а они су светски феномени.
    коју је спрему и одбрану у тим годинама имао бјелица, јокић, теодосић, богдановић, боби... било који наш играч икада. знате ли на шта су ребрача или даниловић личили у тим годинама? на мученике мучне.
    ако звезда и партизан не могу или не умеју да пруже шансу клинцима, нек их пусте. крај приче.
     (чика, 19. avgust 2019 23:14)

    # Link komentara

  26. Decko je super talentovan, ali... Kao sto neko kaze ovde slabo se vidi njegov napredak i borba za tim istim napretkom i dokazivanjem. Prestigli su ga mnogi u fizickoj spremi i snazi, sto je za njegovu poziciju nedopustivo, mora u teretanu, da nabaci malo misica i snage, da poradi na agresivnosti, odbrani itd... decko je svetla buducnost evropske i svetske kosarke, ali mora da radi nije dovoljno samo biti talentovan. Za svoj uzrast je i dalje manje vise dominantan i iznad svih, ali sta on moze da trazi sa evropskim i domacim jakim kosarkasima na njegovoj poziciji, apsolutno nista! Mlad je(premlad), perspektivan i ima puno prostora da napreduje i ne treba da zuri nigde, nego da iskoristi sve moguce resurse i kosarkase koji dolaze i prolaze kroz Partizan da uci od njih. Evo primera Vanje Marinkovica, najveci talenat 5-6 godina, a nije napredovao skoro nista, sto ne znaci da od odlaska iz Partizana nece, licno mu iskreno zelim preporod i veliki uspeh! Ne moze Pecarski sa 19 godina i za sada ovakvom konstitucijom u ABA ligi i evropskim takmicenjima da bude nosioc igre na svojoj poziciji, moze da bude treca opcija, i da koristi svoju sansu maksimalno. Treba da stekne, snagu, skocnost,brzinu, da sazre psihicki i da skupi dovoljno iskustva da bi se nosio sa svim izazovima koji se stavljaju ispred Partizana i njega. Svakako je izbor njegov, ali se nadam da ce izabrati mudro i pametno po njega, pa sta god to bilo.
    (Ant, 19. avgust 2019 23:13)

    # Link komentara

  27. Ne lupajte gluposti... Jel vi uopšte vidite razliku između juniorske i seniorske košarke..?
     (Petar, 19. avgust 2019 23:06)

    # Link komentara

  28. Bese KKP platio obestecenje 100k evra za nhegov prelazak?
     (bvb, 19. avgust 2019 23:05)

    # Link komentara

  29. To što je dominirao u mlađim kategorijama, dominirao je visinom. U paru sa Petruševim. Među seniorima toga nema. Izgleda zaista nemoćno. Želim mu sreću u odabiru i daljoj karijeri, mada mislim da bi mogao poput Nikolića da zglajzne na neku pozajmicu godišnju.
    (mr čović i dr terzić, 19. avgust 2019 23:01)

    # Link komentara

  30. Kao dobro obavešten, odgovorno vam tvrdim da dečko neće postići ništa u seniorskoj košarci. Ogroman talenat i apsolutno ništa više. Voljni momenat nula, atletika nula, strast i borbenost nula. Realno gledano Dule veliki bi ga oterao odavno iz Partizana. Da ne pričamo o tome da u vremenu kad je rezultat ultra prioritet, takvima i nije mesto u klubu.
     (Boki, 19. avgust 2019 22:50)

    # Link komentara

  31. Trinkijeri ima velikog i vrhunskog iskustva u radu sa mladim igracima,covek zna sta radi,.a Pecarskom zelim sve najbolje u nastavku karijere!.
     (Mikloš Salamander, 19. avgust 2019 22:49)

    # Link komentara

  32. kada je on dolazio u KKP koliko se secam bila je neka teska situacija gde nisu mogli da registruju igrače ili nije bilo sredstava.. u svakom slučaju ovaj mali je tada najavljivao da ce da bude lider tima ako se od njega traži. tada me je bas zacudila takva izjava golobradog tinejdžera koji je izgleda jos uvek pun sebe i misli da mu je ime i nekadašnja dominacija nad decurlijom dovoljna da bude u startnoj postavi jednog ozbiljnog kluba...
     (blanko, 19. avgust 2019 22:48)

    # Link komentara

  33. Пика доту сваку ноћ са мном на серверу.
    (Хаузер, 19. avgust 2019 22:48)

    # Link komentara

  34. Marko nije dobio nikakvu sansu ove godine u Partizanu a zaslusio je i te kako.Najbolji mladi evropski igrac sa puno potencijala i kosarkaskog znanja.Bitno je da strucnjaci iz Partizana dovode narkomana i mladog i perspektivnog Peinersa.Prica se da je radio celo letu naporno u Spaniji sa specijalnim trenerima tako da ce sledece sezone definitivno pokazati sta zna,dok ce Partizan sa druge strane i te kako zazaliti i valjda ce konacno shvatiti kakvog bisera su imali.
    (modernabaka, 19. avgust 2019 22:47)

    # Link komentara

  35. Novi Bane Djekic, da 20 poena primi 30. Za ozbiljnu kosarku mora da se igra odbrana, zato ni kod jednog trenera u Partizanu nije imao minutazu i nikad nece
    (gabriel, 19. avgust 2019 22:03)

    A vi igrate ozbiljnu kosarku? :D
    (Sabre, 19. avgust 2019 22:36)

    # Link komentara

  36. U Megu na kaljenje!

    Jos nije za nivo kosarke koji u ovoj sezoni treba da igra Partizan.
    (Austrofil, 19. avgust 2019 22:34)

    # Link komentara

  37. Pričao Novica za knjigu Crno Bela Ideologija...da nikada nije video na treninzima da nekoga toliko boli uvo...
     (No one, 19. avgust 2019 22:20)

    # Link komentara

  38. A Trinki dovodi svoje igrače kroz kombinu...tale se svi a Pecarski nema za njega minuta to je to
     (bg, 19. avgust 2019 22:08)

    # Link komentara

  39. Kada smo uzeli zlato decko je bio proglasen za mvp sampionata...Ko je pratio utakmice video je kolika je bila uloga tog igraca u ekipi...Tesko je bilo predvideti njegov dalji razvoj u klubu gde trener nema osecaj za napredak domaceg igraca niti ga to interesuje...Opcija odlaska je najbolja po igraca u takvoj situaciji...barem klubova za razvoj domacih igraca kojima se sansa ukazuje imamo...
     (Dejan CZ, 19. avgust 2019 22:07)

    # Link komentara

  40. Ne može KKP da razigrava mladjariju navijači žele trofeje.
    Ti staviš njega u petorku to je igrač manje...
    Jedan je Dončić..neka ide Pecarski da se kali gde je manji pritisak...idi u Albu, u Bilbao...tako nešto
     (gl, 19. avgust 2019 22:07)

    # Link komentara

  41. Mega je za njega Meka.
    Ne mora da igra za klupske rezultate i trofeje, već samo za svoju statistiku.
    Radi samo na sebi i odatle možeš uz pomoć Miška i Vlada pravo u NBA.
    Kad može Vanja...
    (SrbEUin, 19. avgust 2019 22:06)

    # Link komentara

  42. Šta reći... Momak koji ima talenta, ali nema radnu etiku. Prijatelji kažu da svake noći visi do 3 ujutru na društvenim mrežama i on-line igricama. Na takav način, sigurno neće daleko. U momentu kada su u tim došli zavidni igrači na centarskim pozicijama, bolje mu je da ćuti, skuplja fazone, a minuti će doći sa napretkom...
    (Sinovac, 19. avgust 2019 22:06)

    # Link komentara

  43. Novi Bane Djekic, da 20 poena primi 30. Za ozbiljnu kosarku mora da se igra odbrana, zato ni kod jednog trenera u Partizanu nije imao minutazu i nikad nece
    (gabriel, 19. avgust 2019 22:03)

    # Link komentara

  44. Igrac koji briljira u mladjim selekcijama, u ofanzivnom smislu, u odbrani ga nema na mapi. Licno u seniorima ga ne vidim na 5, fali visina i masa, a ni na 4 fali pokretljivost. Medjutim od njega bi mozda i postao dobar igrac, ali ono sto je evidentno njemu najvise fali volja i trud. Ko je imalo pratio karijeru ovog decka, zna o cemu pricam. U svakom slucaju ne moze se zameriti Trinkijeriju sto mu nije dao sansu, jer jos nije stasao za seniore a ocigledno se nije dokazao na treninzima. Nabolja opcija za obe strane, a moj imenjak da se uozbilji pa.moze i postane igrac.
    (Marko, 19. avgust 2019 22:00)

    # Link komentara

  45. Njega je Partizan otkupio od Bajerna za 100.000 eur.
    Proglasen je za cudo nevidjeno, a na kraju ga je italijan zaboravio.
    Najveci talenat srpske kosarke u poslednjih par godina.
    Ili je on lazni talenat ili je italijan lazni trener.
    Birajte, sta vam se vise svidja
    (MilanChe...Ge..., 19. avgust 2019 21:57)

    # Link komentara

  46. Sa energijom i pamecu koju je pokazivao kada dobije sansu,tesko da bi dobio na basketu i svog oca.
    (Ranko, 19. avgust 2019 21:56)

    # Link komentara

  47. Svako ko je gledao decka u Partizanu je svestan da ima ogroman talenat ali i da je mrsaviju od africkog maratonca. Pecarski je igrac manje protiv prosecnih krilnih centara, decko nije cuo za teretanu.
     (Jaran, 19. avgust 2019 21:54)

    # Link komentara

  48. Cudi me.
     (Kukatilo, 19. avgust 2019 21:53)

    # Link komentara

  49. U svakoj situaciji bih podržao mladog Pecarskog ali sada ne mogu. Otkako je došao u Partizan, Marko Pecarski je pokazao dobar potencijal u napadu ali i strašne mane u odbrani. Odbrana se i da popraviti ali njegov voljni momenat u treningu je katastrofalan. Neverovatno je da tako mlad igrač za dve godine uopšte ne napreduje u fizičkoj spremi i u igri u odbrani. Evidentno je da on ne radi sam dovoljno na fizičkoj spremi, pripremi utakmice i voljnom momentu. Marko je pre dve godine bio dominantan u svojoj generaciji a već sada daleko zaostaje nad tim igračima u pogledu kojih je dominirao. Bilo bi mu pametnije da pogleda utakmice svog oca Miroslava Pecarskog i da vidi sa kojim žarom je igrao a mnogo je talentovaniji od svog oca. Za mesto u timu se moraš boriti ali ne na taj način što ćeš bežati već tako što ćeš se boriti za mesto u timu. Ako to ne može da shvati onda je bolje da prekine sa igranjem košarke.
    (Cinik, 19. avgust 2019 21:48)

    # Link komentara

  50. Njega i Jankovića u paketu kod Dragutinovića.
     (Dino, 19. avgust 2019 21:48)

    # Link komentara

  51. Правац Збезда
     (Тата, 19. avgust 2019 21:46)

    # Link komentara

  52. Decko je dvostruki evropski sampion, biran za Nike hoop summit kao jedan od 20 najtalentovanijih igraca sveta... Znaci cenjen je svuda sem kod nasih velikih strucnjaka i tuzno je sto takav potencijal gubi vreme ovde uopste. Totalno ocekivan potez
    (pacha, 19. avgust 2019 21:43)

    # Link komentara

  53. Подршка младом кошаркашу.
     (joj, 19. avgust 2019 21:41)

    # Link komentara

  54. Marko strašan talenat, dvostruki Eveopski šampion i MVP proslogodisnjeg prvenstva. Ako on ne može da dobije priliku, koji naš mladi igrač može da se nada minutima? Činjenica je da nije dobio pravu priliku već dve sezone, Muta ga je pustio da počne derbi sa 17 godina a Trinkijeri mu ne da 5 minuta na 20 razlike protiv Cibone.. Ko je ovde lud?
     (ElMasnou, 19. avgust 2019 21:39)

    # Link komentara

  55. I u pravu je dečko. Što da sedi na klupi, a najtalentovaniji igrač u generaciji.
    (tocka, 19. avgust 2019 21:39)

    # Link komentara

  56. Steta.
    Veliki talenat, ali telo na nivou kadeta i energija ranjene kornjace ne prolaze u seniorskoj konkurenciji.
     (Srdjan Djumic, 19. avgust 2019 21:34)

    # Link komentara

  57. Naravno da je nezadovoljan. Prvo je bio starter, pa je dosao Trinki madjija koji ga smestio iza klupe, i doveo igrace (strance) koji ce mu igrati. Samo ti vezbaj Pecarski, od prezimena se ne zivi.
     (Nikola, 19. avgust 2019 21:34)

    # Link komentara

  58. Nema mesto pored nedodirljivog Gagica.Logicno...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 19. avgust 2019 21:31)

    # Link komentara