1. Grbiću bio si dobar igrač ali ako trender katastrofa.
    (Miko, 11. avgust 2019 22:27)

    # Link komentara

  2. Срећно момци!!!
     (Пера Трта, 11. avgust 2019 11:39)

    # Link komentara

  3. Sve je to super, ali ako se ponovo ne plasiramo na OI realno mora otici, jer je to najbitnije takmicanje za sve manje sportove, a nas drugi put za redom tu ne bi bilo.
     (Rex, 11. avgust 2019 02:40)

    # Link komentara

  4. Grbicu samo ti cuti, pusti momke da igraju. Bio si dobar igrac, los si trener. Evo ja imam zamerku, samo sto je nekima tesko da to shvate. Da je bilo ko na njegovom mestu odavno bi ste ga svi prozivali. Terzic odveo devojke na OI, igrali sa podmladjenom reprezentacijom u LN, pa traze njegovu ostavku. Nikola nije uradio ni deo onoga sto je Terzic, a svi fino o njemu, kao da on nije podlozan kritikama i niko nista ne sme da kaze za njega. Bas me briga za njegove uspehe kao igraca, sada je trener i to ocenjujem.
    (Eh, 11. avgust 2019 00:10)

    # Link komentara

  5. Gospodo, imate neku zamerku jos na Nikolu Grbica? Nije vam ni sada jasno sta je uradio u Ligi Nacija i koliko je to znacajno za nasu odbojku? Mislite da bi Atanasijevic mogao bez odmora onako brutalno da razbije Australiju? Nije trebao Nikola da uvede Aleksu Bataka, Vucicevica i ostale mlade momke u reprezentaciju? Cestitke momcima i Grbicu na pobedi!
    (my way, 10. avgust 2019 23:22)

    # Link komentara