1. I Rockhold, Belfort isto... Ali u Darkovom slucaju tesko, imao je dosta muke i problema i za 93, nekim borcima preterano skidanje kilograma nikako ne odgovara... Drugo, brada bi mu sa 84 bila daleko slabija, a on po meni trenutno previse forsira standup i borbu van klinca, sto bi ga dosta izlozilo ko opasnosti.
    (Crixus, 6. avgust 2019 21:02)

    # Link komentara

  2. Pa Kris Vajdmen van sezone ima i do 105kg. Lyoto,Bisping,Anthony Johnson,Thiago Santos,Sonen,Dan Henderson... Svi su oni imaju oko 105kg i svi su se borili i u 84 i u 93 kategoriji,neki čak i u teškoj tako da je realno da Darko skine na 84. A što se tiče ovog lika @Sta ucini to Dominiče Time??!!?? Ti već 6 put pišeš kako ovo nije sport,kako je bespotrebno,treba zabraniti... Šta tražiš na ovim vestima??? Idi komentariši ligu šampiona.
    (IQ 200, 5. avgust 2019 18:55)

    # Link komentara

  3. @Crixus Slažem se da predlog donekle zvuči sumanuto, ali samo u tvojoj formulaciji. To što Stošić “hoda” sa 105 kg mu nimalo ne olakšava situaciju. Naprotiv, to je možebitno srž problema uzevši u obzir konstituciju protivnika iz vrha njegove kategorije. Ja svakako nisam mislio na klasično skidanje i vraćanje. Darko bi trebalo trajnom promenom režima ishrane da se ustali na 90-94kg i odatle da se spušta na 84 za borbu. Kako god, to je samo neka moja ideja... Darko bi svakako bolje od svih nas trebalo da zna šta mu je činiti. Neka odradi još ovu borbu koja mu je preostala i potom odluči da li mu je potrebna neka radikalna promena i kakva... Sportski pozdrav!
    (Gojko Tomil, 5. avgust 2019 17:36)

    # Link komentara

  4. njegov poraz i nacin borbe govori nam da trenira u pogresnom kampu..menjao je stil borbe iz napadackog u defanzivni cekajuci tu jednu kontru a tako se borio i cro cop ,njegov sadasnji mentor i svi znamo da to nije bilo uspesno u ufc
    darko treba da ide u drugi kamp i vrati se svom stilu borbe!
    (djidjigovedina, 5. avgust 2019 12:08)

    # Link komentara

  5. bolestan sport
    (Sta ucini to Dominiče Time??!!??, 5. avgust 2019 11:02)

    # Link komentara

  6. @Gojko Tomil, da li si ti zaista realan da neko ko hoda sa 105kg skida na 84, decko bi kolabirao, toliko kila ne skida niko normalan, cak ni Cerone...
    (Crixus, 5. avgust 2019 10:45)

    # Link komentara

  7. Ista prica ko Velickovic u UFC-u... Pristup borbi, nacin borbe, stekanje, poeni, ukupni skor. Moguce da dobija neku kantu u narednom mecu, s onda ako kojim cudom dobije novi ugovor, opet par poraza u nizu i onda mu sledi neki PFL, ONE CS, KSW..
    (Crixus, 5. avgust 2019 10:40)

    # Link komentara

  8. Darko bi trebalo da krajnje ozbiljno razmisli o promeni kategorije i prelasku u middleweight. Njegova visina ga čini inferiornim u ovakvoj light heavyweight kakva je ona danas... U top 10-12 boraca (ne računajući Kormijea koji je izuzetak svoje vrste) jedino je Latifi ispod 188cm, a još je i pred penzijom. Zbog viška mišićne mase, ali delimično i masti, Stošićev kardio, brzina i eksplozivnost nisu na potrebnom nivou. Drugo pitanje je može li Darko uopšte sebe da dovede na 84kg... Verujem da može i da treba da pokuša. Sa trenutnom strategijom mislim da ne može da napravi ozbiljan uspeh u UFC light heavyweight. U svakom slučaju, podrška!
    (Gojko Tomil, 5. avgust 2019 09:19)

    # Link komentara

  9. e Stole ili menjaj trenera ili menjaj organizaciju, UFC je NBA za ostale organizacije. Svaka cast Mirku i Drvisu ali treniranje u kucnim uslovima je neozbiljno za UFC. Rakiceve i Stosiceve pripreme su nebo i zemlja. Nece jos dugo ostati u UFC-u ako ne krene da pobedjuje.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aca, 4. avgust 2019 17:26.....
    Zanimljivo da je u svakom sportu vama trener snosi glavnu krivicu ....
    (Kajverson, 4. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  10. e Stole ili menjaj trenera ili menjaj organizaciju, UFC je NBA za ostale organizacije. Svaka cast Mirku i Drvisu ali treniranje u kucnim uslovima je neozbiljno za UFC. Rakiceve i Stosiceve pripreme su nebo i zemlja. Nece jos dugo ostati u UFC-u ako ne krene da pobedjuje.
    (aca, 4. avgust 2019 17:26)

    Slazem se s ovim, sport je previse napredovao da bi se ovako spremao za meceve. Drugi borci treniraju u timovima gde imaju mnostvo sparing partnera, plus putuju u druge kampove gde sticu nova iskustva, bas kao sto je Rakic radio. Plus sto je u podkast iknubatoru Stosic rekao za Rakica nesto u fazonu "nije neki talenat, ali je ogroman radnik" cime je otprilike sam sebe spustio, jer Rakic deluje kao visa liga u odnosu na Stosica trenutno...

    Sto se tice samog meca, protivnik nije nista posebno pokazao,a pobedio bi cak i da Stosicu nisu oduzeta 2 poena (samo sto bi bila podeljena sudijska odluka u tom slucaju), sto znaci da je Darko jos manje pokazao. Plus u trecoj rundi ide da ga rusi, a zna da su mu oduzeta 2 poena i jedino bi mogao da pobedi da su mu sudije dale sve 3 runde. Znaci morao je da ide da zavrsi borbu, a ne da ceka odluku sudija.
    (palop, 4. avgust 2019 18:56)

    # Link komentara

  11. Vidi se da nemaš pojma. Sigurno je bila taktika da ga porazi s lou kikovima, pošto je Mirko visoke protivnike pobjeđivao lou kikovima jer im je teško prici zbog dužine ruku. A darko je pogađao gdje ne treba.
    (www, 04. avgust 2019 18:18)
    to sto je Mirko bio vrhunski borac ne znaci da je i vrhunski trener.
    (aca, 4. avgust 2019 18:53)

    # Link komentara

  12. e Stole ili menjaj trenera ili menjaj organizaciju, UFC je NBA za ostale organizacije. Svaka cast Mirku i Drvisu ali treniranje u kucnim uslovima je neozbiljno za UFC. Rakiceve i Stosiceve pripreme su nebo i zemlja. Nece jos dugo ostati u UFC-u ako ne krene da pobedjuje.
    (aca, 04. avgust 2019 17:26)

    Vidi se da nemaš pojma. Sigurno je bila taktika da ga porazi s lou kikovima, pošto je Mirko visoke protivnike pobjeđivao lou kikovima jer im je teško prici zbog dužine ruku. A darko je pogađao gdje ne treba.
    (www, 4. avgust 2019 18:18)

    # Link komentara

  13. @Luki
    Drugi poraz zaredom, ako izgubi sledecu borbu zavrsio je UFC karijeru, jer je potpisao na cetiri borbe.
    (sasha, 4. avgust 2019 18:07)

    # Link komentara

  14. Tek pocetak je ovo, Stosicevo tek dolazi,sve najbolje, samo treniraj sve ce doci s vremenom
    (Luki, 4. avgust 2019 17:50)

    # Link komentara

  15. Kad ovog teletabisa nije mogao da dobije neka menja profesiju
    (Sasa, 4. avgust 2019 17:46)

    # Link komentara

  16. e Stole ili menjaj trenera ili menjaj organizaciju, UFC je NBA za ostale organizacije. Svaka cast Mirku i Drvisu ali treniranje u kucnim uslovima je neozbiljno za UFC. Rakiceve i Stosiceve pripreme su nebo i zemlja. Nece jos dugo ostati u UFC-u ako ne krene da pobedjuje.
    (aca, 4. avgust 2019 17:26)

    # Link komentara

  17. To je vec drugi poraz redom u UFCju, iako mi je zao mislim da je to manje vise kraj snova o ufc karieri. Veliki se hype stvorio oko Stosica, ocigledno preveliki
    (Petar, 4. avgust 2019 17:18)

    # Link komentara