1. Da je Milicicu dozvoljeno toliko da sutira bio bi all star.
    (pertinaks, 30. jul 2019 10:16)

    Jao kad cujem ova pravdanja tipa " bio bi najbolji al mu nisu dali". Ako nemaš više od 14 godina, onda u redu, ali ako imaš, krajnje je vreme da shvatiš da stvari u životu ne funkcionišu tako, pogotovo u profesionalnom sportu. Što pre to bolje po tebe.
     (Cigla u zidu, 31. jul 2019 16:54)

    # Link komentara

  2. Upravo zbog ovakvih stvari Melo i nema ekipu (odnosno ne igra) skoro godinu dana, a nešto se i ne otimaju za njega i ovog tokom leta.
    On je ladno ubeđen da je u top 30% igrača lige. A šta on to ima? Bolje je reći šta nema.
    Nema efikasan šut, nema osećaj za timsku igru, nema zrno odbrane u sebi. Nema svest o tome gde je, ko je, šta je i u kojoj fazi karijere se nalazi.
    Jedino što ima je preveliki ego. Kome on takav treba sa 34 godine?
    Taj isti Vejd ne samo što je šampion i svi ga gotive širom lige nego što mu nije bio problem da ulazi sa klupe i da igra šta i kako mu se kaže. Vejd i Karmelo "who, me?" Entoni ne mogu nikako da se porede.

    Oproštajne sezonu se zaslužuju i stiču, ne poklanjaju i traže, isto kao i poštovanje, a čudno baš da Melo nema nijedno.
    Koji bi to tim mogao da mu da oproštajnu sezonu?
    Denver samo ako je lud, imaju odličnu, mladu i pre svega timski orijentisanu ekipu, ne treba im ovaj da ih otruje u svlačionici. A i nisu se nešto lepo rastali. Osim toga, broj 15 je igrom slučaja zauzet tako da ne bi ni mogli da mu povuku taj broj.
    Niksi su ga, sasvim suprotno, jedva oterali, ne vidim da bi ga sad vratili da mu pumpaju ego... mada bi se lepo zaradilo, svakako.
    Da mu neki tim gde nikad nije igrao odaje počast na taj način... malo je reći da je to glupo. Mogla bi Atlanta s obzirom da nema poraz sa njima :D

    Ukratko, Karmelo je žrtva sebe samog, svog previsokog mišljenja o sebi i nedostatka želje ili sposobnosti da shvati da nema više 25 godina.
    (Powerslave, 31. jul 2019 16:29)

    # Link komentara

  3. Evo sam prva napadačka opcija sa 45 u studenjaku na NBG u prva 3 basketa pošto ove nove generacije imaju 2 leve ruke i noge i visak kila a nisu sigurni ni oko pravila.
    (Adrijan Dentli, 31. jul 2019 16:17)

    # Link komentara

  4. Nikakav on nije igrač bio, klasični solista bio i ostao, zato ga niko i neće više, niti će ostati u pamćenju.
    (JPR24, 30. jul 2019 18:04)

    # Link komentara

  5. @mirko ne moze iz dva razloga: izdao je denver a okacice broj 15 sa jokicevim imenom
    (oxoxoposum, 30. jul 2019 18:03)

    # Link komentara

  6. "Tokom karijere je ostvario prosek od 18,5 poena uz 7,5 skokova i 1,1 asistencija po meču" je apsolutno netačan podatak

    Melo u karijeri ima 24p, 6.5 skokova i 3 asistencija po meču
     (Timmy Turner, 30. jul 2019 17:26)

    # Link komentara

  7. Legenda kaze da jos trazi pekaru u koju ga je Bodiroga poslao po burek :D Sala, sve u svemu vrhunski kosgeter, ali ga ja nikad nisam cenio toliko kao neke druge, zbog sebicnosti
     (Zhol, 30. jul 2019 17:14)

    # Link komentara

  8. Ostaće upamćen po tome što je bio na draftu odmah iza Darka Miličića i što je trejdovan za Tadiju Dragičevića.
    (Mile, 30. jul 2019 16:44)

    # Link komentara

  9. Možda bi mogao Denver da ga uzme na jednu godinu za neku siću, i da mu okače dres i to je to.
    Nije nešto specijalno postigao u Denveru, ali je bio veliko ime i ostao je par godina, što bi moglo da bude osnova za tako nešto, iako je daleko od postignuća prethodnih legendi Denvera, a ni njih nema previše.

    Mogli bi dodatno da ojačaju aspekt tradicije i kontinuiteta kluba, ka čemu i inače teže.
    Dal' bi im se to uklopilo u trenutno razmišljanje i seleri kap - to je već pitanje za njih.

    Igrački ništa ne bih očekivao od njega, iako je bio fantastičan igrač u svojim najboljim godinama i jedno od najvećih imena svoje generacije.
    (Mirko, 30. jul 2019 15:56)

    # Link komentara

  10. Mela kao igraca volim, cenim i postujem. Izuzetan suter, nezaustavljiv. Pratim ga od pocetka karijere i moram reci da mi je zao sto je dosao u ovu situaciju ali iskreno i realno gledano sa je kriv i ne zasluzuje drugu sansu jer koliko treba biti glup da sebi dozvoli tako nesto? Ne razumem ga. Ja imam 37 i igram basket amaterski dobar sam suter preko ruke i cepam trojke preko ruke i daleke dvojke u padu ali kada igram sa mladjima od 20 i nekoliko oni vode glavnu rec a ja budem druga ili treca opcija u napadu. To mi ne pada tesko i zato kazem da ne razumem Mela u cemu je problem da prihvati svoje godine.
    (15Melo7, 30. jul 2019 13:53)
    tako i ja, u mladjim danima igramo basket dva na dva i uvek budem druga opcija u napadu a sada kad igram dva na dva sa klincima koji su po 15,20god mladji uvek budem treca opcija u napadu.
     (aca, 30. jul 2019 14:55)

    # Link komentara

  11. Fun fact:

    Iz draft generacije Karmela Entonija samo su ostala dva aktivna igrača.
    Kajl Korver i Lebron Džejms!
     (basketball reference, 30. jul 2019 14:46)

    # Link komentara

  12. najbolje ga je Bilaps opisao. Bio je srecniji kada postigne preko 30 poena a ekipa izgubi nego da ekipa pobedi a on da 20. I onda se javlja neki pametnjakovic koji kaze kako ce nebeski narod da objasni kako je Karmelo sebican. Ne moze biti sebicnini.
     (aca, 30. jul 2019 14:38)

    # Link komentara

  13. Vejd je zaduzio Majami zato su mu priredili takvu oprostajnu sezonu, ne znam koga je Melo zaduzio?
     (aca, 30. jul 2019 14:36)

    # Link komentara

  14. Melo je legenda lige i zasluzuje oprastajnu sezonu kao veliko ime. Najraznovrsniji napadac kojeg sam gledao, neko ko je offanzivno odlicno koristio svoje telo i spejsing. Sa druge strane neko ko kosarku kao igru ne razume na nivou koji se od njega kao ultratalenta i napadacke zveri ocekivao. Pri tome, slabog karaktera, nedovoljno borben, neko koga saigraci ne postuju. Porediti ga sa Vejdom je smesno, posto je Flash jedno od najvecih imena u istoriji igre, neverovatan igrac, mentalna gromada, istinski vodja. Zapravo iako je vest o Melu hocu da kazem da mi Flash vec sad nedostaje, tim pre sto je poslednju sezonu odigrao bas bas dobro i videlo se da u njemu ima snage i vestine za bar jos dve sezone. Ali umorio se i zasito. Srecna penzija Munjo.
    (box, 30. jul 2019 14:32)

    # Link komentara

  15. Mela kao igraca volim, cenim i postujem. Izuzetan suter, nezaustavljiv. Pratim ga od pocetka karijere i moram reci da mi je zao sto je dosao u ovu situaciju ali iskreno i realno gledano sa je kriv i ne zasluzuje drugu sansu jer koliko treba biti glup da sebi dozvoli tako nesto? Ne razumem ga. Ja imam 37 i igram basket amaterski dobar sam suter preko ruke i cepam trojke preko ruke i daleke dvojke u padu ali kada igram sa mladjima od 20 i nekoliko oni vode glavnu rec a ja budem druga ili treca opcija u napadu. To mi ne pada tesko i zato kazem da ne razumem Mela u cemu je problem da prihvati svoje godine.
    (15Melo7, 30. jul 2019 13:53)

    # Link komentara

  16. Sad će nebeski narod da objasni svima kako je Carmelo sebičan, nikakav timski igrač i kako je prevara od košarkaša
     (neki veliki dr, 30. jul 2019 13:51)

    # Link komentara

  17. Karmelo & Darko Milicic brothers for life.
    (kvisko, 30. jul 2019 13:42)

    # Link komentara

  18. Zaista ne znam kako mozete da uporedjute Vejda i Mela. Vejd je sampion, fajter, neko kome su ekipa i pobeda uvek bili ispred svega... a Melo strasno talentovan, ali klasican nabijac statistike, nikad sampionski igrac. I sad bi Melo oprastaj kao Vejd, mislim, moze... ali u nekom drugom zivotu.
     (Srbija, 30. jul 2019 13:13)

    # Link komentara

  19. ko westbrook, sutira na mecu 1/12, i ostvari tripl dabl, naravno u porazu svog tima...i onda ga porede sa jokicem...tako i melo, da 34 poena, tim izgubi on zabelezi 2 asistencije i I'm the man. Pa on samo moze u kinu da ode da menja dresove.
    (wlado, 30. jul 2019 13:03)

    # Link komentara

  20. Vejd i Melo dva različita profila igrača. Ovaj je otišaoo sa parketa kako dolikuje sa "prstenom" u dresu Majamija a Melo nikad ni blizu tome.

    Inače dvojica vrhunski igrači!" Al nažalost jedan je uspeo a drugi ne da ostvari svoj cilj.

    Mislim da će mu to najveća biti mrlja za Karmela što nije shvatioo na vreme to. Bio bi upamćen kao Vejdi i ostale zvezde sigurno da je svoj ego ostavio po strani.
    (Basketaš, 30. jul 2019 12:55)

    # Link komentara

  21. Citat: "dovoljno je samo reći 1.1 asistencija po utakmici u celoj karijeri...toliko..."

    Dovoljno je reći da svoje 'znanje' i komentare baziraš na onome što pročitaš 'pre 2 minuta'. Ovi što ti daju pluseve su isti kao ti. To što je navedeno u tekstu je greška i predstavlja statistiku sa All Star mečeva a ne u karijeri.

    Karmelo u karijeri beleži u proseku 24p oko 7 skokova i nešto preko 3 asistencije.
    (Vladimir, 30. jul 2019 12:17)

    # Link komentara

  22. Otkud njemu 1.1 asistencija po utakmici?
    (Verovatno mu ispadne lopta, pa je pokupi njegov igrac i poentira, 30. jul 2019 11:48)

    # Link komentara

  23. Pa on ni u svom prajmu nije bio boljo od 60-70% igrača... Najgora vrsta igraca ikada. Harden em da mnogo vise poena em cesto ima dvocifren broj ass a ovaj 1 asistencija u proseku po utalmici?!? Wtf
     (petarczv, 30. jul 2019 11:29)

    # Link komentara

  24. Al ga je ukanalio menadzer hoce da igra kosarku da bi menjao dresove?!? Hahahaha pa zato ga niko nece ni za dzabe...
     (petarczv, 30. jul 2019 11:27)

    # Link komentara

  25. Da ima oprostajnu sezonu kao Vejd nema sanse, narocito posle prethodne sezone i svega ovoga... Cak i da je bio bolji igrac (a po meni svakako nije) i jedan od najboljih poentera ikada, nema tu harizmu pravog sportiste i sampiona koju je imao Vejd, koju je imao Kobi i koju ima James... Da se razumemo, covek je obelezio 15ak godina u NBA i zasluzuje postovanje, ali tek kada ostavi ego po strani i sam shvati gde mu je mesto, a svakako nije uz sve ove gore navedene, mozda i nadje tim gde bi odigrao sezonu... Svako bi bilo bolje nego da zavrsi u Kini npr
     (baobab, 30. jul 2019 11:25)

    # Link komentara

  26. @Tokom karijere je ostvario prosek od 18,5 poena uz 7,5 skokova i 1,1 asistencija po meču.

    Haha, prosek 18.5 poena u karijeru, a prošla sezona mu bila prva u karijeri da je imao ispod 20 poena u proseku.
    (bBb, 30. jul 2019 11:22)

    # Link komentara

  27. I taj oprostaj treba da se zasluzi.
     (Jon Bon Jovijev techa, 30. jul 2019 11:01)

    # Link komentara

  28. Mala ispravka, Melo u karijeri ima prosek oko 24 poena i 6,5 skokova. Podatak koji ste objavili je prosek na all star mečevima.
     (Filip, 30. jul 2019 10:56)

    # Link komentara

  29. Denver je prošle godine totalno nerazumno uzeo malog Tomasa. Nažalost on sada više nije za NBA ali od svih timova je najmanje bio za Denver - privatnik koji je rupa u odbrani.
    E pa mogli bi slično da uzmu u oproštajnu sezonu i svog, a ne igrača Bostona. Melo ne može biti mentalno gori od Ajzeje, a ipak je pozicija koju nemaju, i može da izbalansira makar ponekad ako/kad Bartona opet uhvati ludilo. Bonus ako nešto i odigra, mada realno nema tu neke koristi. Ipak u dugoj sezoni sigurno će biti i povređenih i nepotpun roster. Ali pre svega kao emotivni gest, a i da deluju kao tim sa pedigreom.
    (znanje-imanje, 30. jul 2019 10:51)

    # Link komentara

  30. Što kao Vejd, zar ne bi bilo bolje da se kao Majkl oprosti tako što će da odigra još dve sezone za neki slabiji tim. Ionako je razlika između Vejda i Majkla mnogo manja nego između Mela i Vejda.
    (Uroš, 30. jul 2019 10:48)

    # Link komentara

  31. dovoljno je samo reći 1.1 asistencija po utakmici u celoj karijeri...toliko...
     (kontrasinusna flajferica, 30. jul 2019 10:47)

    # Link komentara

  32. Trenutno je mozda bolji od 60-70 igraca
    (Tosve, 30. jul 2019 10:38)

    # Link komentara

  33. Eto nek ode kod Lebrona za sicu pa nek se oprosti sa prstenom ?
     (rada, 30. jul 2019 10:30)

    # Link komentara

  34. @mare

    Statse ?
    nema sta,svjetski smo ljudi..
    Sta je Vestbruk ? sta je leflop ? klasicni nabijaci statistike..
     (MADRIDISTA, 30. jul 2019 10:27)

    # Link komentara

  35. Covek koga pratim od 2002. godine. Jedan od najcistijih skorera ikada. Vrhunac karijere (pored nastupa u USA timu) je plejof sezona 2008/09 i finale Zapada protiv Lejersa.
    Kako je presao u Njujork - dve i po dobre sezone, posle je sve otislo niz vodu.
    Greota sto nikada u glavi nije presekao da vise nije isti igrac kao nekad i prihvatio manju rolu. Nadam se da ce ga neko od timova potpisati da moze da zavrsi karijeru kako dolikuje velikim igracima.
    (jocamelo7, 30. jul 2019 10:18)

    # Link komentara

  36. Da je Milicicu dozvoljeno toliko da sutira bio bi all star.
     (pertinaks, 30. jul 2019 10:16)

    # Link komentara

  37. Samo još da shvati da je njegovo vreme prošlo...
    (!?, 30. jul 2019 10:03)

    # Link komentara

  38. Klasičan volume shooter i ništa više.
    Uvek igrao za svoje statse i ništa nije osvojio, teški privatnik i egoista.
     (mare, 30. jul 2019 09:53)

    # Link komentara

  39. Sta god da se desi ostace veliki egoista, ali takodje jedan od meno omiljenih NBA igrača.Neće biti ni prvi ni poslednji veliki igrač bez prstena ako ga u medjuvremenu ne osvoji.
     (Quincy Miller, 30. jul 2019 09:51)

    # Link komentara

  40. Tvoja karijera je gotova,nije zelio da shvati da su dosli mladji i bolji,sad bi bio dobar 6.igrac ali ego mu ne dozvoljava.2003g pred draft mnogi "poznavatelji" su navijali da ovaj bude prvi pick ispred Kinga
    (Nbalive, 30. jul 2019 09:49)

    # Link komentara

  41. Melo-drama
     (milan, 30. jul 2019 09:47)

    # Link komentara