Virtuelni selektor -
Igra: Virtuelni selektor

Kao što samo ime igre kaže u ulozi ste selektora košarkaške reprezentacije na Svetskom prvenstvu u košarci 2019.

Na početku igre raspolažete sa 800 poena koje možete da potrošite na dvanaest igrača koji će činiti vašu ekipu.

Za razliku od drugih sličnih menadžerskih igrica, u Virtuelnom selektoru nema izmena - izaberete dvanaest igrača uklopljenu u budžet i nadate se što boljem njihovom učinku.

Ucešce u igri je gotovo neograničeno, a verovatno ćete želeti da pokušate sa više timova, da biste obezbedili da budete što konkurentniji tokom turnira (pogotovo ako znate da kasnije ne morate ništa da kalkulišete, već samo da pratite rezultate).

Vaši igrači moraju pokrivati svih pet košarkaških pozicija (plejmejker, bek, krilo, krilni centar, centar), a iz jedne reprezentacije možete birati maksimalno dva igrača. Igrači su vrednovani po njihovim individualnim karakteristikama, kao i po značaju koji imaju za reprezentaciju u kojoj igraju.

Kada sastavite i prijavite ekipu ostaje vam da pratite učinak igrača koje ste odabrali. Učinak igrača u realnoj utakmici će se kalkulisati po određenom algoritmu i dodavati vašem bodovnom saldu ukoliko se igrač nalazi u vašem virtuelnom timu.

VAŽNE NAPOMENE:

Imena timova koja sadrže uvredljive nazive, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju biće obrisani.

Jednom prijavljeni igrači u ekipi se ne mogu menjati do kraja takmičenja.

Tok igre direktno će zavisiti od učinka igrača koje ste izabrali. Poeni za svakog igrača ažuriraće se neposredno nakon svake utakmice na turniru. Bodovanje će biti izvedeno po sledećoj šemi:
postignuti poeni + skokovi + asistencije + ukradene lopte + blokade - promašaji - izgubljene lopte.
Ukupan učinak vase ekipe činiće suma učinaka svakog od vasih igrača.

Primer: Ako je učinak igrača: 25 poena, 4 asistencije, 5 skokova, 2 ukradene lopte, 2 blokade, 10 promašaja, 5 izgubljenih lopti, broj poena koji donosi vasoj ekipi je: 25 + 4 + 5 + 2 + 2 - 10 -5 = 23. Dakle, na ukupan broj poena dobijate još 23.

Vaši igrači dobijaju poene samo za one utakmice koje nisu ni počele u trenutku prijave. Za utakmice koje su počele ili su već odigrane dobijaju 0 poena, bez obzira na učinak na terenu.

Srećno!

Prijavi tim