Ništa od LŠ – Partizan bez tri boda u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine i Partizana odigrali su 2:2 u utakmici šestog kola plej-ofa Superlige Srbije.

NSIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Superliga Srbije plej-of 6. kolo:
Vojvodina Partizan 2:2 (1:1)
Milošević 22, 46 – Rikardo 18, Kolorado 51
Stadion: Karađorđe
Sudija: Milan Mitić

Golove za Partizan su postigli Rikardo u 18. minutu i Andreas Kolorado u 51, dok je za Vojvodinu oba gola postigao Jovan Milošević, prvi u 22. a drugi u 46. minutu igre.

To znači da je Partizan i definitivno ostao bez drugog mesta i kvalifikacija za Ligu šampiona, crno-beli će ovu sezonu Superlige Srbije završiti na četvrtom mestu koje im donosi kvalifikacije za Ligu konferecija.

Dobar početak utakmice na stadionu Karađorđe, kao i uvek kada igraju Partizan i Vojvodina.

Domaći su igrali otvoreno i to je odmah uticalo da gledamo dobru utakmicu u Novom Sadu. Partizan je pripretio prvo preko Meniga čiji je udarac završio na mestu gde se spajaju prečka i stativa.

Posle toga je i Rikardo pripretio Careviću, ali je njegov udarac otišao pored gola.

Nakon ovih prilika za Partizan, znalo se da gol visi u vazduhu, a Partizan je poveo u 18. minutu preko najboljeg strelca u Superligi Srbije Rikarda Gomeša. Sjajnu je loptu dobio napadač Partizana od Meniga, i onda iskosa sa leve strane uputi topovski udarac koji je završio u gornjem levom uglu gola Vojvodine.

Nije se dugo čekali na izjednačenje. Samo četiri minuta kasnije je Jovan Milošević poravnao rezultat posle greške fudbalera Partizana ispred svog kazenog prostora.

Do kraja prvog dela utakmice nismo videli puno prilika deluje da su se ekipe istrošile posle furioznog početka utakmice.

Drugo poluvreme je šokiralo fudbalere i navijače Partizana.

Samo što smo krenuli sa centra tako je Vojvodina došla do preokreta. Lep su dupli pas odigrali Milošević i Vukčević, a strelac prvog gola je upisao i drugi, tako što je izašao sam ispred gola Partizana i lako savladao Popovića.

Kako je Vojvodina izjednačila rezultat brzo u prvom, tako je i Partizan u drugom poluvremenu ekspresno uzvratio.

Lep pas je Dijabate dao ka Rikardu, napadač Partizana se nije najbolje snašao, srećom po crno-bele na odbitku se nalazio Andreas Kolorado koji je loptu poslao u praznu mrežu Vojvodine.

I kada je Partitzan trebao da svim snagama krene ka golu Vojvodine, usledio je pad igre. Partizan do kraja meča, a do njega je imao više od 40 minuta stvorio samo jednu šansu i to pred sam kraj meča kada je Šehović pripretio. Pokušavao je Duljaj izmenama da razmrda ekipu uveo je svežu krv, ali rezervisti večeras na Karađorđu nisu napravili prevagu.

Da problem bude još veći na povredu se požalio Slobodan Urošević, koji je morao pre vremena da završi utakmicu zbog povrede zadnje lože.

Poslednje kolo Partizan će igrati protiv Voždovca, a Vojvodina protiv TSC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu