Zvezda ne želi kao Partizan

Fudbaleri Crvene zvezde odbranu Kupa Srbije nastavljaju gostovanjem u Šapcu.

MTIzvor: B92
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Aktuelni šampion Srbije sastaje se sa Mačvom od 16.00 časova, u šesnaestini finala najmasovnijeg takmičenja u zemlji.

Domaći igraju Prvu ligu Srbije, ali to Beograđane ne bi trebalo previše da opusti, ako se uzme u obzir da je njihov najveći rival, Partizan, posle penala eliminisan od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Mačva i Zvezda su se poslednji put na ovom stadionu sastali u avgustu 2020, kada su gosti slavili 3:0, baš kao što su i u martu 2021. pobedili na "Marakani" (4:0).

"Momci su dobro radili i imaju sve pohvale od mene. Sad je trenutak da se rad pretoči u dobru igru i kontinuirane rezultate. Najbitnija je psihologija, jer to je Kup utakmica i dešava se da se u meč uđe sa 70, 80 odsto i da ona stvari ne krenu kako treba, te da bude mnogo teže vratiti se", rekao je Miloš Milojević, trener Zvezde.

Što se tiče forme timova, Zvezda se nalazi na prvoj poziciji na tabeli nacionalnog šampionata sa 26 osvojenih bodova i dve utakmice manje u odnosu na ostale timove.

Crveno-beli su ostvarili ukupno osam pobeda, dok su dva puta remizirali, a o dobrim partijama svedoči i gol razlika 30:5.

Mačva zauzima sedmu poziciju na tabeli Prve lige Srbije, sa 12 osvojenih bodova posle 10 odigranih mečeva.

Zabeležili su tri pobede, isto toliko remija i četiri poraza u drugom po jačini rangu srpskog fudbala. U poslednjoj utakmici, Mačva je na svom terenu remizirala sa ekipom IMT-a bez golova.

Tok meča moći ćete da pratite u LIVE BLOGU B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu