Milojević "ne dâ" Njegoša: Takav smo narod... VIDEO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da boli poraz od Totenhema (4:0) u utakmici Lige šampiona.

SVIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

On je istakao i da može mnogo da se nauči iz meča u Beogradu.

"Zaslužena pobeda Totenhema. Probali smo da odigramo drugačije nego u Londonu, da smanjimo prostor, dobro smo parirali i pokušali da dođemo do pogotka. Imalo smo izvanrednu šansu kod 0:0, kažnjeni smo, a potom još jednu kod 0:1... Više me brinu prinudne izmene sa Gobeljićem i Garsijom, izašao je i Pavkov. Poraz nije prijatan", rekao je Milojević na konferenciji za medije poalle utakmice.

On je dodao da je Totenhem, uz Bajern, nivo iznad Crvene zvezde.

"Možemo mnogo da naučimo. Težimo ka tom nivou, da budemo blizu. Ne zadovoljavamo se samim plasmanom među 32 najbolja tima. Bojim se da novac ima veliku ulogu i da će jaz biti sve veći. Videli ste i da je Galatasaraj primio šest golova od Reala", rekao je Milojević.

On se osvrnuo na ambijent pred više od 42.000 navijača.

"Pokazali smo da smo dostojanstven klub i sa takvim navijačima. Poslali smo lepu sliku što se tiče atmosfere, iako su se gosti pribojavali".

Milojević se nije složio sa konstatacijom novinara da pojedini igrači nisu preuzeli odgovornost.

"To su teške reči. Njegoš Petrović je jedan od najtalentovanijih igrača kod nas, kad će da igra ako ne večeras? Ako je to cena, ja ću da je platim. On je biser srpskog fudbala i trebalo bi da ga gajimo, a ne da ga bacimo. Tu smo gde smo, takav smo narod. Volimo da nemamo banke, a da vozimo Ferari", zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu