Bes Miloševića je urodio plodom – Partizan deklasirao Vojvodinu!

Fudbaleri Partizana su savladali Vojvodinu sa 4:0 na svom terenu u 15. kolu Linglong Superlige Srbije.

SVIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici trenera Sava Miloševića su odlično odgovorili na njegovu burnu reakciju posle poraza u prethodnom kolu na gostovanju Čukaričkom i tokom celog meča sa ekipom iz Novog Sada su bili bolji rival.

Ovim trijumfom se Partizan približio trećeplasiranoj Vojvodini na bod zaostatka, ali ima i utakmicu manje.

Domaći tim je, pred više nego polupraznim tribinama stadiona u Humskoj, od početka nametnuo svoj ritam igre, dok su gosti pokušavali iz kontranapada da stvore šanse.

Superliga Srbije, 15. kolo

Partizan – Vojvodina 4:0 (2:0)
(Natho 29p, Natho 43, Zdjelar 48, Sadik 69)
Sudija: Miloš Đorđić
Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić (od 77. L. Pavlović) – F. Stevanović, Natho (od 59. Suma), Asano – Sadik (od 74. Ivanović).
Vojvodina: Rockov – Veselinović, Đurić, Saničanin, Devetak – Drinčić, Đurišić (od 61. Topić) – Đuričin, Bojić, Eze (od 61. Gemović) – Matić (od 61. Nikolić).

Nešto oštriji pristup u duelima sa protivnicima je koštao fudbalere Vojvodine, pošto je u 29. minutu dosuđen jedanaesterac posle prekršaja Mladena Devetka nad Bojanom Ostojićem u kaznenom prostoru.

Siguran realizator najstrože kazne je bio Bibras Natho, koji je u 43. minutu posle sjajne akcije i dodavanja Umara Sadika postigao svoj drugi pogodak u prvom poluvremenu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

I drugo poluvreme je startovalo u sličnom ritmu, Partizan je napao protivnika od prvog sudijskog zvižduka, što je kao rezultat donelo evrogol Saše Zdjelara u 48. minutu.

Posle dve asistencije Sadik je i sam uspeo da se upiše u listu strelaca, fantastično je prevario protivnika u 69. minutu i uputio neodbranljiv udarac u gol čuvara mreže Vojvodine Emila Rockova.

Gosti su potpuno podbacili, zabeležili su samo jedan udarac u okvir gola, a najveću šansu je propustio Ognjen Đuričin, koji je ispred sebe imao prazan gol posle nesporazuma Bojana Ostojića i Vladimira Stojkovića.

Vojvodina je pretila i preko Nikole Drinčića, odnosno njegovih dobro poznatih slobodnih udaraca i šuteva sa velike razdaljine, ali je svaki od njih Stojković uspeo da odbrani.

Pred fudbalerima Partizana je gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Evrope, a može da ih raduje i to što je naredni protivnik poražen u domaćem šampionatu od Bornmuta.

Tok meča ste mogli da pratite na našem sajtu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu