Voždovac nokautirao Partizan u 96. minutu!

Fudbaleri Voždovca pobedili su Partizan na gostovanju rezultatom 2:1 u 11. kolu Superlige Srbije.

LNIzvor: B92
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Superliga Srbije, 11. kolo:

Partizan – Voždovac 1:2 (0:1)
(Pavlović 91 -- Nikolić 28p, Dević 96)

stadion: FK Partizan, Beograd
sudija: M. Marković

Partizan je gubio tokom većeg dela utakmice, uspeo da izjednači, ali neposredno pred poslednji sudijski zvižduk pretrpeo poraz.

Crno-beli su napadali gotovo svih 90 minuta i samo u tri navrata imali padove u koncentraciji defanzivno, što ih je na kraju koštalo sva tri boda.

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Brežančić (Šehović 45+9), Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Natho – Tošić (Lakčević 80), Marković, Stevanović (Suma 46) - Asano Trener: Savo Milošević.

Voždovac (4-2-3-1): Ilić – Lasickas, Cvetković, Mikić (Mihajlov 76), Hajdin – Nikolić, Purtić (Dević 54) – Stanisavljević, Zličić, Mašović (Daničić 86) – Stojčev Trener: Radomir Koković.

Crno-beli su prekinuli niz od četiri pobede u svim takmičenjima, te upisali prvi poraz posle deset mečeva nepobedivosti.

Partizan je u meč ušao ofanzivno i napadao više neg rival. Imali su par solidnih prilika, ali nisu opasnije pretili golu Ilića, sve do 17. minuta kada je to uradio Tošić.

U 27. minutu viđena je potpuna "ludnica".

Urošević je katastrofalno odreagovao i poklonio loptu gostima, da bi jedan od napadača te ekipe pao u kaznenom prostoru posle duela sa Stojkovićem.

Voždovac nije uspeo da dođe do gola i izgledne šanse, a sudija Marković je odlučio da prekine akciju posle promašaja "zmajeva" i da pokaže na belu tačku.

Meč mogli ste da ispratite i uz naš LIVE BLOG.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Crno-beli su žustro protestvovali, najviše Stojković, ali Marković nije promnio odluku.

Loptu je na belu tačku stavio kapiten Nemanja Nikolić i ostavio golmana domaćina bez ikakvih šansi.

Ludilo prvog poluvremena se nastavilo kada su navijači Partizana rešili da ubacivanjem baklji skrenu pažnju na svoje nezadovoljstvo zbog odluke sudije.

Meč je prekinut tri puta, što zbog "bakljade", što zbog pogrdnog skandiranja, a onda je i poluvreme produženo čak devet minuta.

Ilić je nastavio da briljira, pa se na pauzu otišlo sa 0:1.

Prvu priliku u drugom poluvremenu videli smo u 47. minutu, kada je Marković odlično šutirao, Ilić još bolje branio, a onda rezervista Suma ostao kratak.

foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Crno-beli su napadali i napadali, ali nisu uspevali da stvore velike šanse, dok je ostale njihove pokušaje dobro uspevao da suzbije golman Ilić, uz pomoć svojih defanzivaca.

Ogromnu priliku imao je Marković u 82. minutu, kada ga je Asano ostavio samog pasom petom, ali je nije iskoristio. To je mogao da kazni Daničić pet minuta kasnije, ali je Stojković bio na visini zadatka.

Partizanu se ofanziva isplatila u 91. minutu. Tada je sjajni Natho pronašao Pavlovića, koji je bio sam kao "duh", te glavom doneo izjednačenje.

Crno-beli su potrčali do centra igrališta ne bi li što pre nastavili meč i pokušali da dođu do pobede, ali im se onda desio novi šok.

U šestom minutu nadoknade "sevnula" je kontra Voždovca, ali su tada crno-beli uspeli da se vrate u odbranu, ali su "zmajevi" nastavili sa napadom.

Odbrana Partizana je ponovo katastrofalno odreagovala, a sve je to ispratio Marko Dević, koji je ni iz čega ostao sam pred golom Stojkovića i pogodio za veliku pobedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu