- Komentari -
  1. @klo Zašto nisi njen fan? Zato što ne igraju Živković i Antonijević? Zato što bez nje zlato na SP ne bi videli nikada?
    (Kris, 10. septembar 2019 10:42)

    # Link komentara

  2. @my way Sa Bušom na čelu ekipe?
    (Kris, 10. septembar 2019 10:41)

    # Link komentara

  3. @myway
    Ne vidim izbacen sastav za WC, kad je data izjava da ne idu te devojke? Moguce da cemo i bez Blagojevic, jer je povredjena. No, prve dve utakmice su nam sa Brazilom i Amerikom, nadam se da ce umesto poljuljanog samopouzdanja da bude pobeda u nekoj od te dve utakmice, zbog manjka utakmica peotivnica i tek u tom slucaju se slazem za taj vrh,tj. bronza bi bila zlatnog sjaja :D
    (Stamp, 9. septembar 2019 20:35)

    # Link komentara

  4. A sto nisi fan Maje Ognjenovic ako se moze znati?? Da li uopste neko moze da ne bude njen fan. Da li nekome moze da bude antipaticna igracina i legenda kao sto je Maja?? Molim za odgovor sta fali Maji igraci.
    (Suki, 9. septembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  5. Ovo je vest za naslovnu stranu.
    Šteta što to niko ne razume.
    (Stranac, 9. septembar 2019 19:50)

    # Link komentara

  6. Avion iz instambula jos nije poleteo ……………… ..
    (xx, 9. septembar 2019 19:22)

    # Link komentara

  7. Evo vec od 14. igramo Svetski kup, takmicenje koje je po FIVB bodovanju u rangu Svetskog prvenstva. Nase devojke putuju bez Tijane, Brankice, Maje, Stefane i Silvije Popovic. Sve ekipe iz svetskog vrha osim nas ce dati maksimum, u to nema nikakve sumnje. Mi smo ispraznjeni osvajanjem evropske titule. Situacija je dakle takva, a ja vam pored svega toga kazem da cemo i tamo biti za sami vrh. Zivi bili pa videli...
    (my way, 9. septembar 2019 18:17)

    # Link komentara

  8. Ima jedan ceuperak plavi,zamisli gde...
    Zbog te kike sam poceo da pratim zensku odbojku...
    (bas slusam caneta, 9. septembar 2019 18:00)

    # Link komentara

  9. Neverovatna je prica nase zenske odbojske reprezentacije.Kada je Aleksandar Boricic ubedjivao Zorana Terzica da postane trener odbojkasica Crvene zvezde 1998.godine,ovaj je to uporno odbijao.Bio je u stilu "ma kakve devojke,nema sanse da radim sa zenema,samo muska odbojka dolazi u obzir!".Ali Boricic,stari vuk,nije odustajao.Ubedjivao je,ubedjivao i ubedio Terzica da po prvi put u zivotu dodje u dodir sa zenskom odbojkom.Odmah je krenuo da pravi zapazene rezultate.Cetiri godine kasnije Boricic je opet izvukao kec iz rukava."Preuzmi Zorane zensku reprezentaciju,ti si pravi covek za to!".Terzic se ovoga puta nije toliko neckao,vec se navikavao na zensku odbojku.U tom trenutku,te 2002.godine,zenska reprezentacija jedva da je i postojala,bila je negde oko 30-og na mesta na svetskoj rang listi.U dubokoj senci muskaraca koji su u tom trenutku bili olimpijski i evropski prvaci,te jedna od najvecih sila sveta.Cetiri godine trebalo je Terzicu da zensku reprezentaciju stavi na mapu sveta,senzacionalno,ni iz cega,uzeo je bronzu na SP 2006.godine i zadivio nasu sportsku javnost.Evo nas sada 17 godina od kako je preuzio tim.Srpska zenska odbojkaska selekcija je jedan od najdominantnijih timova ikada u nasem sportu,uz standardne vaterpoliste i kosarkase iz perioda 1995.-2002.Kraljice su uzele tri uzastopna zlata! Nedodirljive su! Ubedljive! Ultradominantne! A Zoran Terzic koji je jedva uopste i pristao da udje u zensku odbojku,postao je doktor iste! HVALA VAM KRALJICE I KRALJU ZORANE!
    (Xnodeh, 9. septembar 2019 17:44)

    # Link komentara

  10. @ Jumko
    I šta sa tim? Radni dan je, skoro počela škola. Ko god dodje super. Makar i jedna osoba da bude na dočeku. Nego najbolje od svega je što ti jedva čekaš doček. Hteo da bude zlonameran a ispao pacer. Kako kažu klinci,mozga bez.
     (Smeh, 9. septembar 2019 17:44)

    # Link komentara

  11. Iako nisam fan Maje Ognjenović, čini mi se da će njenim odlaskom uslediti pad. Slično kao kod muškaraca kada je Nikola Grbić otišao.
     (klo, 9. septembar 2019 17:31)

    # Link komentara

  12. Izvinjavam se, ako se bude moralo doci, kao na fudbal u subotu, mozda bude i vise, cak 5 hiljada dusa! Hahaha...
     (Jumko, 9. septembar 2019 17:30)

    # Link komentara

  13. Jedva cekam danas na doceku da vidim 3 hiljade ljudi, u vrh glave!
     (Jumko, 9. septembar 2019 17:20)

    # Link komentara