- Komentari -

"Kec u rukavu" Zorana Terzića

Osvajanje Evropskog prvenstva u bilo kom timskom sportu ne može biti individualni uspeh, ali...

Luka Nikolić Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Viidi Katarinu Lazović..kao beba kad plače. :)
    (remax, 10. septembar 2019 01:16)

    # Link komentara

  2. И ово је било:
    15000 Турака звижди. А Мина Поповић леденог осмеха сервира и узима поен :)

    Цуре, све, свака вам част!
    (Јабучило, 9. septembar 2019 22:30)

    # Link komentara

  3. Tijana je iz Nevesinja.
    (ako ćemo realno, 09. septembar 2019 08:58)

    I kakve veze ima odakle je? Srpkinja je. Moze biti i sa Jupitera. Provetri malo lobanju...
    (Sandzak ne postoji, samo Raska, 9. septembar 2019 09:16)

    Да управо тако, узгред погрешио је. Девојка је из Требиња, не из Невесиња.
    (Младић, 9. septembar 2019 09:56)

    a jeste indijanci, djevojka je iz bileće
    (bomber, 9. septembar 2019 20:11)

    # Link komentara

  4. Luka, da li je moguce da ste prevideli da nas je sredinom 4.seta sa par vezanih losih prijema servisa upravo Bianka izbacila iz ritma. Do tada smo mljeli Turkinje I vodili u trecem uzastopnom setu 3-4 razlike...
    (Milutun, 9. septembar 2019 12:55)

    Vi ste ih Milutine MLJELI? Sta znaci MLJELI? i od kad je Milutin zensko ime? nisam primetio neku Milutina na terenu!?
    (Ziko, 9. septembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  5. Super je Buša. Lepotica prava!
    (Dexterinho, 9. septembar 2019 19:18)

    # Link komentara

  6. Tijana Bošković i njena sestra su imale na stolu Ugovor reprezentacije koju smo pobedili u finalu samo na čeku da upiše iznos koji želi!Naravno odlučila se za Srbiju !......
    (Lura 2010, 09. septembar 2019 10:41)

    >>> Па како бу се онда презивале? Бошкоглу? Наравно да на то нису пристале, а ту новац не игра улогу. Уосталом, кажу да Тијана зарађује €850.000 годишње.
    (А. Петров, 9. septembar 2019 17:33)

    # Link komentara

  7. Bianka mi je zivot spasila.Srcka je htela da me udari kod 9-6!Hvala joj sto sam ziv :))))
    (Mada mi je Stefana br. 1 :)))), 9. septembar 2019 17:27)

    # Link komentara

  8. Aplsolutno tačno, sve do poslednje reči. Ima boljih, ima koji su dali i veći doprinos, ali na kraju bez Bianke - "krava bi prosula mleko" - sve prethodno bi bilo džabe.
    U tom smislu treba ovo i shvatiti - tako kako i jeste.

    Svaka čast Bianka! Na čast, ponos, radost i sreću roditelja i čitave nacije!
    (Mirko, 9. septembar 2019 17:19)

    # Link komentara

  9. Dare
    Stvarno nista ne znam, za razliku od tebe i ocigledno ne shvatam, kako su uspeli da ne izgube ni jedan mec, a da pritom nisu menjali Busu. Eto, ako bi to ikako mogao da mi objasnis, posto ti shvatas i razumes se u to. Ona je bila startna postava u svim vaznim mecevima, izlazila samo da se odmori i odmah se vracala. Igrala sa Brankicom koja je bolji napadac, od primaca. Ja bar priznajem da ne znam kako neko moze biti los, ako iznese celo EP, kao startni primac i pritom ni jedan mec ne izgube, dok ti nikako da objasnis sta hoces da kazes. Da li ima kvalitetnijih od Buse? Ima sigurno. Da li su te ekipe pobedile? Nisu. Od prijema sve krece, kapiras? Znaci da je ona toliko losa Maja nista ne bi mogla da uradi, a samim timni Tijana. Tako da, u pravu si, uopste ne razumem ni sport, ni odbojku, alogika mi nije jaca strana. Jedino sto razumem jeste, povedile su, Busa je ostala hladna na kraju 5 seta, uradila nesto sto ni Tijana ni Maja nisu mogle, vratila ekipu u zivot. Tako da, slozicu se sa tobom, ovde jedino ti razumes ono sto ti pises.
    (Ne znam, 9. septembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  10. @Ne znam Ne shvataš sport, a ne odbojku. Ako Buša ne prima dobro, izadje i udje druga. Pričam o ovom EP, a i o prošlom SP. Ako Tijana ne udara dobro, tj ne vrši dobru korekciju, nema druge. Ako Maja ne diže dobro, nema druge. Bušu može da menja i Blagojević i Milenković. Za Maju i Tijanu NEMA zamene. Veoma prosto, ali ti ne razumeš, a misliš da nešto razumeš. Dobar ti je nik, NE ZNAM
    (Dare, 9. septembar 2019 16:48)

    # Link komentara

  11. @Dare

    Jel ti i spavas ovde? Ili ti je zivot stvarno toliko prazan da ti je jedino ostalo da botujes do besvesti.
    (ha ha, 9. septembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  12. Dare
    Uspori malo, spusti loptu... Ja te zaista razumem. Meni je smetao Luburic posle EP, 2017. Ovo sto ti sada pises, isto to sam ja za njega tada. I dalje imam isto misljenje o njemu, ali necemo sada o muskarcima, uskoro ce i oni, pa neka im je Bog u pomoci sa Jovovicem. Bianka mozda nije kvalitet,mozda je losija od nekih drugih, ali kada je prosle godine uleteta u vatru, posle povrede Milenkovic, dobro je odigrala. Sada je isto bila hladna kada je to bilo najpotrebnije. Tada je bilo dovoljno da uzmu zlato i sada je dovljno da uzmu zlato. Mozda ima boljih od nje, to svakako, ali opet je bilo dovoljno da nasa reprezentacija bude jedina neporazena na ovom EP prvenstvu. Mislim nije nista lose uradila. Sada, ocekivati da protiv Turske na domacem terenu,pobede 3:0, da je ona zbog svog prijema kriva za to, mislim da je ipak preterano. Uostalom, vreme ce pokazati, mozda si u pravu za sve sto kazes. Mene trenutno mnogo vise nervira Tijana. No nije vazno, vazno je da su pobedile😁😁��
    (Pa...., 9. septembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  13. Zna li neko koje je nacionalnosti Bianka Busa? Ne zvuci mi madjarski, a posto je rodjena u Vrbasu, moguce da je rusinka. Poput Fejse, a Rusini imaju cudna prezimena.
    (Sale, 09. septembar 2019 09:27)

    Idi proveravaj nacionalnost kod pokatolicenih hrvata i poturcenih bosnjaka. To ce ti biti puno zanimljivije i imaces ruke pune posla...
    (Sandzak ne postoji, samo Raska, 9. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  14. Biankin tata je pilot Vojske Srbije, i danas je leteo nad Beogradom u Orlu bombarderu Nj-22, ponosan i lep, stasit covek, cerka je ista on !! Veliko Bravo za finu Srpsku porodicu!
    (Vesa, 9. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  15. Drugovi pljuvaci i kvazi odbojkaski strucnjaci. Busa je sampion Evrope i sveta, a vi osvajajte svakakva prvenstva na Soniju i nastavite da budete uvek u pravu.
    (Dusan, 9. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  16. @monostatos

    kad sve to stize sa 17 godina ???
    (pera zdera, 9. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  17. Malo je falilo da ona Karakurta bude kec iz rukava. Razlete se ko Razija nekada. Ukrade joj Bjanka šou.
    (Bob Sent Kler, 9. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  18. @my way Ne treba da igra umesto njih, nego da igra svoje. Da je bila kako treba celu utakmicu počistili bismo ih 3:0. Svaka čast za servis, prijem osrednji kao i uvek. Ti ako nisi neki rod njen onda na neku kliniku za uzalud zaljubljene..
    (Dare, 9. septembar 2019 15:32)

    Au, decko, tebi je Busa ozbiljne probleme nabila plus si jos zesce bezobrazan. Devojka je medju najuspesnijim primacima prvenstva. To kaze statistika koja kod prijema ne laze i to je uspela u sistemu igre gde pokriva Brankicu. Ni juce zamisli uopste nije bila losa. No dobro, presao si put od katastrofalne igracice kojoj nema mesta u reprezentaciji i koja je uzasna u zavrsnicama kada je najpotrebnije do ovih baljezgarija sada. Napredak:) Aj' vozdra!
    (my way, 9. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  19. Duka
    Koliko ja shvatam odbojku,ni jedna ekipa ne moze bez primaca. Tako Maja ne bi mogla nista, ako nema primaca. Tijana isto, jer igra na poziciji korektora. Dakle, sve krece od prijema. Ne znam sta da ti kazem, mozda nije kvalitet, kako ti kazes, ali ipak je ona deo ekipe koja je osvojila zlato na SP , a sada ponovo i na EP. Po mojoj logici ne moze prosecna ekipa osvojiti sve to. Mozes imati dobrog pojedinca, ali ako ostali ne igraju dobro, taj pojedinac nista ne znaci. Pogledaj Italiju. Kada je Egonu u skladu sa sobom, sve je u najboljem redu. Kada Egonu nije na nivou, sve ostale klonu. Svaka od ovih devojaka je posebna na svoj nacin, svaka je imala ulogu, a Busa je igrala celo prvenstvo. Ako je vec toliko losa, kako su onda uspeli da budu jedina reprezentacija koja nije izgubila ni jedan mec? Ne vrede nista Maja, Tijana, Brankica, ako je prijem uvek uzasan, a za Brankicu svi znamo da je bolji napadac, od primaca. Tako da zaista ne razumem tvoju konstataciju da je ona ocajna. Da tako nesto kazes za srednjeg blokera, ili korektora ima smisla, ali to kazes za osobu koja je primac i koja je iznela celo EP. Eto, meni tu nista nije logicno.
    (Ne znam, 9. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  20. @my way Ako može Maja na kraju utakmice onako da blokira, onda bi i Buša mogla da digne koju loptu. Ah da, još joj prijem škripi.
    (Dare, 9. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  21. @my way Možda će i Bianka nekad biti vrhunska igračica kao Maja i Tijana. Možda hoće, možda neće. Bez Maje i Tijane reprezentacija ni u prvih pet na svetu. Sa njih dve prve. Buša će već na OI da ima podeljenu minutažu sa Milenković.
    (Dare, 9. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  22. @my way Ne treba da igra umesto njih, nego da igra svoje. Da je bila kako treba celu utakmicu počistili bismo ih 3:0. Svaka čast za servis, prijem osrednji kao i uvek. Ti ako nisi neki rod njen onda na neku kliniku za uzalud zaljubljene..
    (Dare, 9. septembar 2019 15:32)

    # Link komentara

  23. @my way Bez Maje, Tijane i Branke, Buša bi bila deveta na EP. Njih tri bez Buše bi bile sigurno u finalu! Poyyyy
    (Dare, 9. septembar 2019 14:22)

    Eh, nije dovoljno sto prima umesto Brankice nego jos treba i da dize umesto Maje i smecuje umesto Tice i Branke? Nego, ti rece kako je ona katastrofa u zavrsnicama i nigde je nema kada treba. Opet te neke halucinacije muce? :)
    (my way, 9. septembar 2019 15:25)

    # Link komentara

  24. Devojka jeste odigrala neverovatu ulogu u finalu. Sve čestitke njoj... Jedino ne vidim zašto se pominje u kontekstu nekoga ko je osporavan. Čak i ako jeste, ona je ovde poene zaradila servisom, a to je samo jedan segment igre i igrača.
    (Crni Dragan, 9. septembar 2019 14:56)

    # Link komentara

  25. (Kiza, 09. septembar 2019 13:29)
    Jel tebi on (Terzić) duguje neke pare?
    (Ranzo, 9. septembar 2019 14:49)

    # Link komentara

  26. Fudbal je fudbal najgledaniji sport u Srbiji kao i u svetu sve ostalo je u poređenju sa fudbalom baš ništa.
    (Trajko, 9. septembar 2019 14:39)

    # Link komentara

  27. fantastičan tekst,ali nema tu bas nikakvog mesta za teodosica,najiskrenije.
    (Aleksandar, 9. septembar 2019 14:24)

    # Link komentara

  28. @my way Bez Maje, Tijane i Branke, Buša bi bila deveta na EP. Njih tri bez Buše bi bile sigurno u finalu! Poyyyy
    (Dare, 9. septembar 2019 14:22)

    # Link komentara

  29. (Kiza, 9. septembar 2019 13:29)

    Kad covek procita tvoj komenta vidi da pises napamet usput i izmisljas. Koji je tvoj problem?
    (uzzaaassss, 9. septembar 2019 14:22)

    # Link komentara

  30. Bravo za autora članka, Bjanka je zaslužila ovo, pa i više od toga. Sve one pljuvače i nazovi stručnjake, demantovala je još na prošlom SP kada je u finalu izdržala ona silna bombardovanja italijanskih serverki, a sjajnim servisima i onom nestvarnom odbranom prelomila i dovela do zlata. Naravno, naše zlatne devojke su odigrale i tada i sada nešto što je na ivici stvarnog, veličanstveno, ne zna čovek prosto šta da kaže nego da ih voli. Ali, ova devojka je zaslužila da se pomene, takva mirnoća kod ključnih momenata, a tek kakva preciznost i umešnost u trenutku kada sve skoro izgubljeno. Nije ova devojka samo kec iz rukava, kako je navedeno, ona je i tada u Japanu a i sada igrala skoro cele mečeve i to pod izuzetno teškim teretom. Na kraju, pozdrav svim pljuvačima našeg selektora Zorana Terzića i ove devojke. Budi ponosna Bjanka, ovo je tvoj trenutak.
    (Goran, 9. septembar 2019 11:48)

    Gorane, nije Bianka bez veze bila kapitenka srpske juniorske reprezentacije, vec bas zbog tih kvaliteta o kojima govoris. Tek ce se nju jos cuti. Videcemo.
    (Buduci lider, 9. septembar 2019 13:45)

    # Link komentara

  31. Super prva fotografija, 3 devojke se smeju, a jedna PLAČE od srece.
    (fotografija, 9. septembar 2019 12:03)

    Ama, to Lazovicka place kao dete kad mu uzmu igracku. Mnogo mi lepo to izgleda.
    (Buduca velika zvezda svetske odbojke, 9. septembar 2019 13:40)

    # Link komentara

  32. Devojke dvostruke evropske, svetske sampionke, olimpijske vicesampionke, i onda nsjpsmetnija nacija na svetu pocne da filozofira kakk yo nista ne valja, igracie su lose, trener uzas... Pa imali ovaj narod grama zdravog mozga, da li smo stvarno toliko prokleti nije mi jasno.
    (Vldblk9@, 9. septembar 2019 13:40)

    # Link komentara

  33. Za strucnjake,nacin rada selektora je ocajan ali posto imamo igracica za dve selekcije moze mu se a rad mu je sledeci,da bi igrali za rep.... morate dati postotak od sledeceg ugovora posto vam se dize cena one koje nedaju metla i zato uvek imate da najbolje koje znaju da su to nece da daju i onda dobiju pedali.Ta ista Djerisilo je otisla a sinoc komentarise i iz njene generacije jos dve a posle Sanja i Brakocevic pa vi filozofirajte kako hocete.Prosetali bi smo se da smo kompletni a ovako on kao iz muke pravi rezultate sto i jeste samo ko sledeci otpada.Uvek dovede mladju koja ima ogromni potencijal a onda te iste kad naprave rezultate nece da daju kad postanu vrhunske igracice i onda kao povredjene i neigraju vise nikad.Veliki smo rasadnik talenata i uvek se nadje jedna dve mlade koje ubaci kad ove odu!
    (Kiza, 9. septembar 2019 13:29)

    # Link komentara

  34. Морам да кажем да сам за ову одбојкашицу сазнао читајући коментаре који су били изразито негативни. И онда кад сам је видео јуче у финалу како ломи Туркиње, запитао сам се, Боже зашто си нам дао овакве феноменалне спортисте да се радујемо, а нисмо их заслужили као нација. Ни њу, ни остале грације, ни кошаркашице, ни кошаркаше, ни новака.Нисмо заслужили никог. Треба колективно да сви узму друга држављанства и играју тамо где ће их више ценити.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joj, 9. septembar 2019 13:00)

    Jeste, ima cak i na ovom clanku negativnih komentara i zato sam uvek hvalio i branio Busu. Medjutim, to je velika manjina internet hejtera koja nikad nije bila, niti ce biti narod. Videces veceras na doceku kakva ce reakcija biti normalnih ljudi koji vole odbojku kada Bjanka bude izlazila! E, to je uzorak vecine, to je srpski narod i on zasluzuje i Busu i ostale nase sampionke i sampione, vrhunske sportiste koje Srbija ima, bas kao sto i oni zasluzuju podrsku svih nas!
    (my way, 9. septembar 2019 13:28)

    # Link komentara

  35. @ znanje-imanje
    Mrzelo me da čitam tvoj roman. Pročitah samo na kraju da Terzić nema pojma i da ima samo sreće? Nego ko si ti? Trener kog kluba, koje reprezentacije? Koji su tvoji uspesi u odbojci? Kada navedeš te podatke onda te možemo shvatiti ozbiljno u suprotnom si samo mali klovn koji nije ni smešan već žalostan.
    (Smeh, 9. septembar 2019 13:13)

    # Link komentara

  36. Terza je tata odbojke i valjda je svima zapušio usta za vjek. To kome poklanja medalje iritira ali ide samo na njegovu dušu. Posao radi za 10. Bravo devojke!
    (detektiv kokni kol, 9. septembar 2019 13:05)

    # Link komentara

  37. Морам да кажем да сам за ову одбојкашицу сазнао читајући коментаре који су били изразито негативни. И онда кад сам је видео јуче у финалу како ломи Туркиње, запитао сам се, Боже зашто си нам дао овакве феноменалне спортисте да се радујемо, а нисмо их заслужили као нација. Ни њу, ни остале грације, ни кошаркашице, ни кошаркаше, ни новака.Нисмо заслужили никог. Треба колективно да сви узму друга држављанства и играју тамо где ће их више ценити.
    (joj, 9. septembar 2019 13:00)

    # Link komentara

  38. Luka, da li je moguce da ste prevideli da nas je sredinom 4.seta sa par vezanih losih prijema servisa upravo Bianka izbacila iz ritma. Do tada smo mljeli Turkinje I vodili u trecem uzastopnom setu 3-4 razlike...
    (Milutun, 9. septembar 2019 12:55)

    # Link komentara

  39. Duka
    Verovatno postoji razlog zasto je Tijana van reprezentacije. Da nisu dosli do finala, da nisu jedina neporazena selekcija na ovom EP, da nisu postigle sve sto jesu, posle Tijane Malesevic, onda bi tvoj komentar imao smisla. Svi mi imamo nekog igraca koji nam se svidja, pa nam je zao ako ne igra, ili vise nije u reprezentaciji, to je skroznormalno. Medjutim, ako rezultati postoje, a ovde postoje, ne mozes pisati da neko nesto ne zna. Razumem da si povredjen zbog toga sto ona ne igra, ali Busa je dokazala da joj je mesto u timu. Isto i Milenkovic. Ne moze svaki prijem biti idealan, niti svaka akcija uspesna. Posebno u finalu, kada se ne igra protiv prosecnih ekipa. Ja zaista ne znam sta ljudi ocekuju? Da su u finalu pobede Tursku 25:0 25:0 25:0? Alo ljudi uspele su, uspele da preokrenu 5 set, da se izdignu i pobede. To je za respekt, a ne za kritiku i omalovazavanje. Pogotovu ne Buse, koja je bila kljucni covek tog preokreta.
    (Ne znam, 09. septembar 2019 12:15)
    Nije stvar dali se meni neko sviđa, Tijana je bolja od obe, njemu može da dune sutra pa da izbaci i Brankicu iz reprezentacije, i nebi mu bilo prvi put, on je poznat po tome. A što se tiče rezultata, ispade da je Buša pobedila Tursku, e pa nije, da nije bilo Brankice, Tijane i Maje nebi ni stigli do petog seta. Sa te tri igračice svako bi osvajao medalje, one su van serijske igračice i najbolje na svetu na svojim pozicijama. I onda one pokrivaju prosečnu igračicu kakva je Buša, a koliko je dobra Buša najbolje govori klub i liga u kojoj igra.
    (Duka, 9. septembar 2019 12:49)

    # Link komentara

  40. Realno je dobro odigrala zavrsnicu meca,ali treba isto reci da je bila citav mec najslabija karika ubjedljivo..
    (Rs, 9. septembar 2019 12:47)

    # Link komentara

  41. A zašto je taj "veliki stručnjak" od selektora posle Olimpijskih igara u Riju izbacio Tijanu Malešević iz prve postave? i zamenio je sa Milenković, i Bušom na toj poziciji. U tom trenutku je Tijana bila bolja od obe, a i danas je Tijana bolja od Milenković i Buše zajedno. Dok god tako radi uvek ću biti protiv njega.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 9. septembar 2019 11:52)

    I naravno ispasces budala kao i sada. On moze da izbaci i Mesija licno , ali ako covek ima rezultate to znaci da je u pravu. Ti imas pravo da budes protiv coveka sa ovolikim uspesima i medaljama , ali onda si budala.
    (Hahahahahaha, 9. septembar 2019 12:46)

    # Link komentara

  42. Aloo, zašto bi Terzić vraćao Maju u 34 godini za Svetsko prvenstvo.???
    Ajde stručnjaci, dajte odgovor. Bez Maje ne mozemo da pobedimo Kinu u najjačem sastavu, Ameriku u najjačem sastavu.
    A to što smo osvojili EP bez nje u Azerbejdžanu je pohvalno ali isto tako treba reći da Italija i Turska nisu bile ni blizu ovog nivoa, tako da smo mogli i bez Tijane maltene da ga osvojimo.
    (ttt, 9. septembar 2019 12:37)

    # Link komentara

  43. A zašto je taj "veliki stručnjak" od selektora posle Olimpijskih igara u Riju izbacio Tijanu Malešević iz prve postave? i zamenio je sa Milenković, i Bušom na toj poziciji. U tom trenutku je Tijana bila bolja od obe, a i danas je Tijana bolja od Milenković i Buše zajedno. Dok god tako radi uvek ću biti protiv njega.
    (Duka, 09. septembar 2019 11:52)

    Samo tako "pravi Srbine"! Bitno je da tvoje ljubimice, možda drugarice, a čini mi se i neke igračice od čije igre bi i ti imao koristi - igraju!
    Rezultat nije važan!
    Taj "veliki stručnjak" već godinama donosi trofeje i njegova se odluka ne preispituje dok god je tako!
    SRAM TE BILO!
    (Staka Zulu, 9. septembar 2019 12:37)

    # Link komentara

  44. mladen@
    Tako je.
    To pricam sve vrijeme.
    Da se nisu pojavile Tijana i Brankica,ne bi vidjeli ova poslednja 3 zlata.
    Svaka cast i Maji i ostalim djevojkama,ali Tijana je broj 1 ove ekipe,iza nje Brankica....
    Terzic spomenik da im podigne.
    20 godina je selektor i imao je samo jedno zlato sa EP u Beogradu,a sada 3 u 3 godine.
    Hoce li i ovu medalju pokloniti predsedniku?
    (krajisnik, 9. septembar 2019 12:36)

    # Link komentara

  45. Mladene, a zamisli Srbija ode na Olimpijadu bez Maje Ognjenovic??
    Tijana neka digne spomenik Maji, sve nagrade je uzela zahvaljujući i svom talentu a isto tako i svojoj saigračici koja je hrani loptama. Da li je Tijana toliko nagrada uzimala u klubovima (Ezačibaši). Jeste jednu, kada je opet Maja bila tu. Neka osvoji Ligu Šampiona npr.
    Ljudi, realizacija napada je treći kontakt. Vazniji su prijem i organizacija napada.
    Ne mozemo do zlata ni bez Tijane a još više bez Maje.
    Sada će neko reći kako smo bez Maje uzeli Evropsko prvenstvo. Lako, pre 2 godine Italija nije bila to što je bila, Turska nije igrala pred domaćom publikom, Holandija nije bila tako jaka a da ne pričam o Ruskinjama.
    Maja je ta koja nosu ovu reprezentaciju već 15 godina. I pre 15 godina smo osvajali medalje, tada niti Tijana niti Brankica nisu bile tu ali svakako sa njima smo jači.
    (suki, 9. septembar 2019 12:34)

    # Link komentara

  46. @Sale

    Pa Srpkinja šta može da bude kad igra za Srbiju i rodjena u Srbiji. Ubiše nas te podele.
    (Nenad, 9. septembar 2019 12:27)

    # Link komentara

  47. Valja napisati da je 4 godine bila u Partizanu, kao i Tijana Bišković..tek da se upotpuni tekst.
    (Jug...Srbije, 09. septembar 2019 10:13)

    Sram te bilo nemoj da spominjes partizan znas da ga ovaj gore ne voli..... Inace malo ljudi zna da je miljkovic partizanovo dete, djokovic je partizanovo dete, skoro svi kosarkasi su nasi breee malo nas je al smo odabrani soj
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (logican sled okolnosti, 9. septembar 2019 10:20)

    vrlo odabran. bar se djokovic izvukao.
    (vrg, 9. septembar 2019 12:27)

    # Link komentara

  48. "srpske odbojkaško-nestručne javnosti."

    Ovo je najbolja fraza koju sam u životu pročitala u medijima, znači baš takvi su uvek najglasniji, bukvalno može odbojkaško da se zameni bilo kojim sportom i dobićemo sliku prosečnog komentatora.

    Bravu za Bianku i ostale devojke, naravno, ima nas i koji ne osporavamo nego podržavamo. I veliko bravo za B92 za ovaj tekst i za to što je napokon i odbojkaško prvenstvo dobilo svoj poseban deo.
    (e svaka čast, 9. septembar 2019 12:26)

    # Link komentara

  49. sve pare koje idu fudbalskom savezu,da se da ovim devojkama mene bi bilo sramota,da izadjem na ulicu ali oni nemaju srama jer su si nakupili love dok ljubitelji fudbala mora,da se snalaze kraj sa krajem,da izguraju mesec a usput plate karte,da hledaju antifudbal
    (slavisa.kostugrlu@gmail.com, 9. septembar 2019 12:22)

    # Link komentara

  50. Bilo koja rijec je suvisna da se opise ovo sto rade odbojkasice...Duboki nakon djevojkama, treneru Terzicu i svima u strucnim stabu zaista ste nevjerovatni! Ono sto mi je sinoc bilo fascinantno jeste i publika, zaista nevidjena atmosfera za jedan odbojkaski mec..Bez najmanjeg incidenta, svaka cast domacinu, samo su dali jos veci doprinos sinocnjem spektaklu..Jos jednom bravo djevojke! Sportski pozdrav svima.
    (Beranac, 9. septembar 2019 12:21)

    # Link komentara

  51. ja mislim da je najveca snaga ovog tima bas to sto su tim, takvo pozrtvovanje i takvo bodrenje jedne druge ja nisam video ni kod jedne druge reprezentacija...igraju u stilu svi za jednu, jedna za sve..zato i pobedjuju
    (Don Quixote, 9. septembar 2019 12:21)

    # Link komentara

  52. Duka
    Verovatno postoji razlog zasto je Tijana van reprezentacije. Da nisu dosli do finala, da nisu jedina neporazena selekcija na ovom EP, da nisu postigle sve sto jesu, posle Tijane Malesevic, onda bi tvoj komentar imao smisla. Svi mi imamo nekog igraca koji nam se svidja, pa nam je zao ako ne igra, ili vise nije u reprezentaciji, to je skroznormalno. Medjutim, ako rezultati postoje, a ovde postoje, ne mozes pisati da neko nesto ne zna. Razumem da si povredjen zbog toga sto ona ne igra, ali Busa je dokazala da joj je mesto u timu. Isto i Milenkovic. Ne moze svaki prijem biti idealan, niti svaka akcija uspesna. Posebno u finalu, kada se ne igra protiv prosecnih ekipa. Ja zaista ne znam sta ljudi ocekuju? Da su u finalu pobede Tursku 25:0 25:0 25:0? Alo ljudi uspele su, uspele da preokrenu 5 set, da se izdignu i pobede. To je za respekt, a ne za kritiku i omalovazavanje. Pogotovu ne Buse, koja je bila kljucni covek tog preokreta.
    (Ne znam, 9. septembar 2019 12:15)

    # Link komentara

  53. Otkrovenje ovog prvenstva je Mina Popović!!!
    Devojka je eksplodirala i na svim utakmicama dala ogroman doprinos!
    Nažalost o njoj slabo ko piše!
    (Dare, 9. septembar 2019 12:15)

    # Link komentara

  54. Super prva fotografija, 3 devojke se smeju, a jedna PLAČE od srece.
    (fotografija, 9. septembar 2019 12:03)

    # Link komentara

  55. "Jos jedan dokaz da statistika nije merilo kvaliteta. Tijana jeste dobra, ali kad se desavaju ovakvi momenti i kad ti zena preuzme ovoliku odgovornost na sebe i razbije u ovakvom momentu, onda je ona mvp a ne onaj ko je postigao najvise poena. Ili u uslovima Maje Ognjenovic koja je najbolja odbojkasica sveta provereno dokazano, koja namesta poene koleginicama .. ne moze da bude mvp jer njena pozicija organizatora igre ne podrazumeva veliki broj postignutih poena, a sama je skocila u blok za mec loptu i osvojila jedini svoj poen u finalu. Jasno je da neko mora da postize poene ali svako moze da osvaja poene na onako servirane lopte od Maje Ognjenovic. Izvinite, jesmo osvojili zlato, ali Tijana nije zasluzila titulu najbolje kad su ove zene podnele daleko veci pritisak i presudile mec onda kad je bilo najpotrebnije."(podredjeni timu koliko da izguraju zvezdu dana, 09. septembar 2019 11:11)

    Evo prijatelju ovako, neka Srbija ode na Olipmijadu bez Tijane. Zamisli sitauaciju - Srbija u Tokiju bez Tijane, pa mi reci : uzecemo medalju? Hocemo li zaista? I nije ona MVP zbpg jedne utakmice - valjda je pre toga odigrano jos 7.
    (mladen, 9. septembar 2019 11:57)

    # Link komentara

  56. A zašto je taj "veliki stručnjak" od selektora posle Olimpijskih igara u Riju izbacio Tijanu Malešević iz prve postave? i zamenio je sa Milenković, i Bušom na toj poziciji. U tom trenutku je Tijana bila bolja od obe, a i danas je Tijana bolja od Milenković i Buše zajedno. Dok god tako radi uvek ću biti protiv njega.
    (Duka, 9. septembar 2019 11:52)

    # Link komentara

  57. Brate moj napaćeni...Koliko samo vrsnih stručnjaka u Srbiji... internet ratnika,spremnih da svojim znanjem objasne svima odbojku...košarku...fudbal... Ne brinem ja za budućnost,svaki komentator ovde je vrsni poznavalac svega... Možda nikada nisu šutnuli loptu.. možda ne znaju baš sva pravila... možda nikada nisu ništa trenirali... ali brate... kako sve znaju... kako otvaraju oči... ma uživanje čitajući...
    (Voja, 9. septembar 2019 11:52)

    # Link komentara

  58. Bravo za autora članka, Bjanka je zaslužila ovo, pa i više od toga. Sve one pljuvače i nazovi stručnjake, demantovala je još na prošlom SP kada je u finalu izdržala ona silna bombardovanja italijanskih serverki, a sjajnim servisima i onom nestvarnom odbranom prelomila i dovela do zlata. Naravno, naše zlatne devojke su odigrale i tada i sada nešto što je na ivici stvarnog, veličanstveno, ne zna čovek prosto šta da kaže nego da ih voli. Ali, ova devojka je zaslužila da se pomene, takva mirnoća kod ključnih momenata, a tek kakva preciznost i umešnost u trenutku kada sve skoro izgubljeno. Nije ova devojka samo kec iz rukava, kako je navedeno, ona je i tada u Japanu a i sada igrala skoro cele mečeve i to pod izuzetno teškim teretom. Na kraju, pozdrav svim pljuvačima našeg selektora Zorana Terzića i ove devojke. Budi ponosna Bjanka, ovo je tvoj trenutak.
    (Goran, 9. septembar 2019 11:48)

    # Link komentara

  59. Zna li neko koje je nacionalnosti Bianka Busa? Ne zvuci mi madjarski, a posto je rodjena u Vrbasu, moguce da je rusinka. Poput Fejse, a Rusini imaju cudna prezimena.
    (Sale, 09. septembar 2019 09:27)

    Otac Bušman, pa se zato preziva Buša a majka Italijanka, vatreni navijač Juvea, tj bianco nerih i stoga ime Bianka
    (iggy, 9. septembar 2019 11:38)

    # Link komentara

  60. Jos jedan dokaz da statistika nije merilo kvaliteta. Tijana jeste dobra, ali kad se desavaju ovakvi momenti i kad ti zena preuzme ovoliku odgovornost na sebe i razbije u ovakvom momentu, onda je ona mvp a ne onaj ko je postigao najvise poena. Ili u uslovima Maje Ognjenovic koja je najbolja odbojkasica sveta provereno dokazano, koja namesta poene koleginicama .. ne moze da bude mvp jer njena pozicija organizatora igre ne podrazumeva veliki broj postignutih poena, a sama je skocila u blok za mec loptu i osvojila jedini svoj poen u finalu. Jasno je da neko mora da postize poene ali svako moze da osvaja poene na onako servirane lopte od Maje Ognjenovic. Izvinite, jesmo osvojili zlato, ali Tijana nije zasluzila titulu najbolje kad su ove zene podnele daleko veci pritisak i presudile mec onda kad je bilo najpotrebnije.
    (podredjeni timu koliko da izguraju zvezdu dana, 09. septembar 2019 11:11)

    Mi bez Tijane ne bi bili isti tim, tacno je da je na ovom prvenstvu bila na malo slabijem nivou od onog na koji nas je navikla, i tacno je da je Maja doktor nauka ove igre, ali bez Maje smo vec uzele jedno EP, a bojim se da bi bez Tijane to bilo nemoguce. Svakako to i nije toliko bitno, vazno je da su devojke pre svega tim, i jos jedno veliko bravo za njih!
    (xxx7, 9. septembar 2019 11:32)

    # Link komentara

  61. Moj utisak je, pored fantastične utakmice, i veoma odlična i korektna turska publika.
    (Svarožić, 9. septembar 2019 11:21)

    # Link komentara

  62. Tijana Bošković je naslednica čuvene Kubanke Regle Tores :)
    (Savko, 9. septembar 2019 11:19)

    # Link komentara

  63. (Zvezdinho, 9. septembar 2019 10:16)
    Nije prijem bio sigurniji sa Bojanom Milenkovic, naprotiv, ali ona je devojka imala predugu pauzu i niko "A" ne sme da joj kaze. Ne bi ni ulazila da se Jelena Blagojevic nije povredila.
    (my way, 9. septembar 2019 11:16)

    # Link komentara

  64. Ključna reč je nezampaćena atnosfera za žensku odbojku i u njoj ovakav mentalni sklop naših igračica. Bravo
    (Vuja, 9. septembar 2019 11:16)

    # Link komentara

  65. Terzic je poslednji covek kome trebaju sve ove titule da se pripisu. Nema taj blage veze sa trenerskim poslom. Ima godinama skup igracica koje su dominantne u odnosu na druge, i to je to.
    (oscar, 9. septembar 2019 09:03)

    Vidi se da ne pratis odbojku, a i blago receno da nemas pojma.
    (uzzaaassss, 9. septembar 2019 09:2

    Jos bih samo dodao da je jedan obican diletant i IQ mu je ravan sobnoj temperaturi a najvece dostignuce mu je kada mu puste komentar koji moze biti proglasen za najgluplji ove godine.
    (Cubaka, 9. septembar 2019 11:15)

    # Link komentara

  66. Znanje- imanje
    Preskocicu tvoje analize drugih trenera, zadrzacu se na Terzicu. Ok, neka bude kako ti kazes, da on nema pojma i da samo na srecu ubode, kako to majke ti, na srecu ubode sve ovo do sada? Razumem sreca jednom, ali da ne idemo daleko, sreca na OI srebro, sreca na EP, zlato, sreca na SP zlato, sreca na EP, zlato, odbrana titule. Prolazak na kvalifikacijama za OI. Treba tu bas puno srece, da se tako dobro zavrsi. Mogu da razumem da ga zbog necega ne volis, ali da kazes kako on ne zna sta radi, da je to sve samo sreca, e to stvarno ne mogu da razumem. Video si u muskoj odbojci, nije dovoljno okupiti zvezde, treba i neko ko zna da ih vodi i zna sta radi. Ocigledno devojke imaju dobru komunikaciju sa njim,ma sta ti ovde napisao, obostrano postovanje, da nije tako ne bi ni one ovako igrale, ne bi bilo te energije.
    (Da,da, 9. septembar 2019 11:13)

    # Link komentara

  67. Jos jedan dokaz da statistika nije merilo kvaliteta. Tijana jeste dobra, ali kad se desavaju ovakvi momenti i kad ti zena preuzme ovoliku odgovornost na sebe i razbije u ovakvom momentu, onda je ona mvp a ne onaj ko je postigao najvise poena. Ili u uslovima Maje Ognjenovic koja je najbolja odbojkasica sveta provereno dokazano, koja namesta poene koleginicama .. ne moze da bude mvp jer njena pozicija organizatora igre ne podrazumeva veliki broj postignutih poena, a sama je skocila u blok za mec loptu i osvojila jedini svoj poen u finalu. Jasno je da neko mora da postize poene ali svako moze da osvaja poene na onako servirane lopte od Maje Ognjenovic. Izvinite, jesmo osvojili zlato, ali Tijana nije zasluzila titulu najbolje kad su ove zene podnele daleko veci pritisak i presudile mec onda kad je bilo najpotrebnije.
    (podredjeni timu koliko da izguraju zvezdu dana, 9. septembar 2019 11:11)

    # Link komentara

  68. @oscar
    Tuzno je da jos nisi ukapirao da je u svakom sportu najvazniji trener...
    (Novak, 9. septembar 2019 11:09)

    # Link komentara

  69. Prekoputa je čovek koji je svoj (kud i kamo slabiji) tim spremio, pa i tempirao pik forme. A onda je i spremio utakmicu. Pa je onda tu utakmicu kako se nepredvidivo i odvijala prilagođeno vodio, i to tako da utroši ceo svoj tim. Ama baš sve obratno od ovog našeg svećnjaka.
    Ne vidite da Terzić veze nema? Da ili ne radi ništa ili da retko nešto i srećom nabode? Dakle ili ne znate odbojku ili niste baš lucidni. Ili oba.
    (znanje-imanje, 9. septembar 2019 10:42)


    Kud i kamo slabiji tim???
    Kakav su tim pokazali su juce, a pokazuju i vec dvocifren broj godina unazad.
    A ako mislis na individualni kvalitet - budi komotan pa nam objasni kako je to Spanija kud i kamo slabija od Srbije.

    Rubio, Ljulj i Ribas slabiji od Jovica i Micica?
    Klaver i Ernangomesi slabiji od nase nepostojece cetvorke i Bjelice i Lucica?

    Gasol slabiji od Milutinova/Raduljice/Marjanovica?

    Fernandes kud i kamo slabiji od Bogdanovica/Gudurica?


    Dakle, pokazi (jos jednom) to briljantno kosarkasko znanje (imanje), te komotno predstavi kako je to Spanija kud i kamo slabija (ako uopste slabija) od Srbije.

    Makar nisi napisao da su imali srece. I to je valjda nekakav pomak unapred.
    (One night in May, 9. septembar 2019 11:01)

    # Link komentara

  70. Veliki uspjeh! Svaka cast nasim curama!
    (120, 9. septembar 2019 10:59)

    # Link komentara

  71. Valja napisati da je 4 godine bila u Partizanu, kao i Tijana Bišković..tek da se upotpuni tekst.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jug...Srbije, 9. septembar 2019 10:13)

    Eto, ovako je napisana citava istorija JSD. Ovo je eklatantan primer kako oni pisu svoju istoriju.

    Klub se zvao ZOK Partizan Vizura u sezoni 2013/2014.

    Pre i posle toga je OK Vizura, kako je i danas.

    Dakle, u toj sezoni 2013/2014 Tijana Boskovic i Bianka Busa su provele 4 sezone u Partizanu.

    Eto, tako je napisana cela istorija "najtrofejnijeg sportskog drustva na svetu".
    (ViscoSalejo, 9. septembar 2019 10:52)

    # Link komentara

  72. Svaka cast na tekstu. Samo bih dodao na tezu da je Brankica bila najbolji akter meca cinjenicu da joj to omogucava upravo Bjanka Busa. Blokeri rade svoj posao, Maja svoj, Tijana svoj, a Brankica je ogromnog dela svog postedjena jer ga radi Busa. I to ga radi na taj nacin da je medju najboljim primacima prvenstva uprkos takvoj postavci igre. U napadu je juce procentualno bila uspesnija i od Brankice i od Tijane. Naravno da nasim gromovima ne da ne treba nista zamerati nego zasluzuju samo komplimente, ali isto tako i sa jos vise razumevanja se treba odnositi prema ponekoj gresci Bjanke na prijemu. A tih je gresaka kao sto rekoh bas malo bilo na celom sampionatu. Ni jucerasnja njena statistika na prijemu nije bila losa, a mora se priznati i da su Turkinje odlicno servirale. Nego, iz nekog razloga nestrucna javnost misli kako prijem mora biti ne samo bez greske nego uvek i idealan, dok smec primera radi moze i da ne prodje sto je potpuno pogresno.
    (my way, 9. septembar 2019 10:49)

    # Link komentara

  73. Dobra u napadu. Loše prima servise a to joj je osnovna uloga. Uz libera najgora u finalu. A što se tiče onih servisa niko se ne pita a da nije do njihovih primača ?
    (kickers, 9. septembar 2019 10:47)

    # Link komentara

  74. @jug srbije, Kako ne spomenu da je Terzić igrao u Zvezdi i bio njen trener...
    (ranac, 9. septembar 2019 10:43)

    # Link komentara

  75. @One night in May
    Mešaš babe i žabe pa još crkve i mrkve. Dakle lucidan si kao i ovaj blaženi @Wild West, nesvestan svoje nesvesti.
    Milojević ima i puno sreće ali ne da je pametan i zna već je bez konkurencije najbolji trener u istoriji srpskog fudbala. Muslin je specifičan zaguljen lik, čiji je mental odlično nalegao na naš (anti)fudbal na guzove - pri ne-ve-ro-vat-noj konstelaciji najsrećnijeg žreba u istorji fudbala. Čim se neko (srečom prekasno) dosetio da polomi Tadića tu je bio kraj. Muslin je slepa ulica, mada je sa ovim slepcima to i svaka druga. Eto nisu postavili ni Milojevića za selektora. Đorđević je kao ona NovoZelandska Haka - motivišući grunt. I dobro mu koristi iz arogancije što ne ferma nikog, pa kad npr. naši centri iz NBA počnu sa "oćupiškimnećupiškim" on ih izproziva i ovi se smire.
    Ali da Sale ne zna - to zna svako ko zna. Isto ide daleko - dok su mu zvezde raspoložene. Isto ako ne ide ili ne radi ništa - ili pogoršava. A isto prvo izakava za sastav spram svog ega.
    I upravo svako sa imalo mozga to može da vidi baš i kroz ovu utakmicu. Prekoputa je čovek koji je svoj (kud i kamo slabiji) tim spremio, pa i tempirao pik forme. A onda je i spremio utakmicu. Pa je onda tu utakmicu kako se nepredvidivo i odvijala prilagođeno vodio, i to tako da utroši ceo svoj tim. Ama baš sve obratno od ovog našeg svećnjaka.
    Ne vidite da Terzić veze nema? Da ili ne radi ništa ili da retko nešto i srećom nabode? Dakle ili ne znate odbojku ili niste baš lucidni. Ili oba.
    (znanje-imanje, 9. septembar 2019 10:42)

    # Link komentara

  76. Tijana je iz Nevesinja.
    (ako ćemo realno, 09. septembar 2019 08:58)
    Tijana je iz Bileće!Ako već ne znaš nemoj ni da izmišljaš.
    (besna glista, 9. septembar 2019 10:41)

    # Link komentara

  77. Poštovani SRBI!

    Uopšte nije bitno ko je odakle , bitno je sa kakvim žarom nosi grb reprezentacije. Tijana Bošković je rođena u Trebinju samo zato što nije bilo porodilišta u Bileći.
    Bileća je mali ponosni grad u RS i jako je ponosna na Tijanu koja je pravi reprezent tog naroda, tj.naroda koji voli Srbiju više od sebe.
    Tijana Bošković i njena sestra su imale na stolu Ugovor reprezentacije koju smo pobedili u finalu samo na čeku da upiše iznos koji želi!
    Naravno odlučila se za Srbiju !Svaka čast svim devojkama a naročito Tijani I Brankici koje davaju i srce i dušu za Srpsku reprezentaciju a vrlo dobro se zna odakle su potekle!
    Napred SRBIJA!
    (Lura 2010, 9. septembar 2019 10:41)

    # Link komentara

  78. Terzic je poslednji covek kome trebaju sve ove titule da se pripisu. Nema taj blage veze sa trenerskim poslom. Ima godinama skup igracica koje su dominantne u odnosu na druge, i to je to.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (oscar, 9. septembar 2019 09:03)
    U petom setu pri losem rezultatu za nase Terzic zove time out. Objasnjava mirnim glasom nasim odbojkasicama da grese jer stalno napadaju dijagonalu i da ih Turkinje tu zatvaraju odlicno blokom. Kaze: Probajte paralelu, ostavljaju tu prostor i za kuvanje. Sledeci napad, Brankica kuva u paralelu i krece preokret. Nisam odbojkkaski strucnjak ali je meni ovo bilo bas za respekt.
    (pera, 9. septembar 2019 10:38)

    # Link komentara

  79. Bianka, udaj se za mene. (Uh bre, oženjen sam i imam troje dece, zaboravih :)
    (Monostatos, 9. septembar 2019 10:36)

    # Link komentara

  80. Buša je imala ona fantastična 3 servisa za redom u vrlo nezgodnom trenutku. Hladnokrvna je kao Džordan. Svaka čast. A sad o nacionalnim penzijama. Od 60-e za žene i 65-e za muškarce u redu ali 100-155k od 40-e koja budala je to izglasala? Da im penzije zaradjuju ljudi sa 60+ NE to nije u redu!
    (Dečiji zabavnik, 9. septembar 2019 10:24)

    # Link komentara

  81. Valja napisati da je 4 godine bila u Partizanu, kao i Tijana Bišković..tek da se upotpuni tekst.
    (Jug...Srbije, 09. septembar 2019 10:13)

    Sram te bilo nemoj da spominjes partizan znas da ga ovaj gore ne voli..... Inace malo ljudi zna da je miljkovic partizanovo dete, djokovic je partizanovo dete, skoro svi kosarkasi su nasi breee malo nas je al smo odabrani soj
    (logican sled okolnosti, 9. septembar 2019 10:20)

    # Link komentara

  82. Zna li neko koje je nacionalnosti Bianka Busa? Ne zvuci mi madjarski, a posto je rodjena u Vrbasu, moguce da je rusinka. Poput Fejse, a Rusini imaju cudna prezimena.
    (Sale, 09. septembar 2019 09:27)
    Uh brate, zasto ti je to bitno? Da neces da je prosis pa ti nezgodno zbog tvojih ako nije ''nasa''? :P To brojanje krvnih zrnaca je bas svojstveno za Balkan i ne vodi nigde. Je l' igra svim srcem za ovu zemlju? Igra. Je l' skromna devojka na mestu? Jeste. I vise od toga. Je l' se starletizuje kroz sport. Ne, ni blizu. Onda? P.S. Biankin otac je pilot RV Vojske Srbije pa je taj patriotski momenat kod nje (njih) jos izrazeniji. Napred Bianka, volim te!!
    (prelepa si :), 9. septembar 2019 10:16)

    # Link komentara

  83. A sad nesto sto je autor zaboravio da napise. Nije pomenuo sa smo imali jako los prijem zbog Buse koju su konstantno napadale. 3 set je izvukla Bojana Milenkovic jer kad su se turkinje priblizile Bojana je zamenila Busu i prijem je bio mnogo sigurniji. Ali svi imaju plus i minus, mi imamo mnogo veci minus jer nas se vecina i ne bavi profesionalnim sportom. Ali ovu medalju je osvojila Busa, da nije njenih servisa bilo turkinje bi sigurno uzele medalju. I treba biti realan, malo nas ima. Populacija nam je stara. Oko 1 milion do 1.5 milion pretenduje da budi vrhunski sportisti. Baza odbojkasa mislim da nije veca od 100-200 hiljada i opet uspevamo da budemo najbolji i medju najboljima godinama. O uslovima rada i klubovima da ne pricam.
    (Zvezdinho, 9. septembar 2019 10:16)

    # Link komentara

  84. Valja napisati da je 4 godine bila u Partizanu, kao i Tijana Bišković..tek da se upotpuni tekst.
    (Jug...Srbije, 9. septembar 2019 10:13)

    # Link komentara

  85. Bravo, djevojkoo! Zato vas volio zbog vašeg truda, zalaganja... SRCE NA TEREN! ???
    (bluestar, 9. septembar 2019 10:12)

    # Link komentara

  86. Споменик, споменчину да јој подигну све девојке са Терзићем на челу! Сервирала им је победу у 4. сету, спасила у тајбрејку! Као што рекох када стане, када не иде, када је моментум на турској страни са ареном препуном напаљених домаћих навијача, ту је наш life support систем Бјанка Буша. MVP формално неће бити, али без икакве дилеме она то јесте! Људи, критике које видex и на рачун Маје, Тијане, Бранкице, па све те девојке су нам толико радости донеле. Праве хероине, наше светске, 2 пута заредом европске шампионке, олимпијске вицешампионке... Није лако никога победити у финалу, то је специфична утакмица увек у којој квалитет не пресуди увек. Још 2 пута на турниру незгодног домаћина. Наше девојке јесу најјаче и заслужено су одбраниле трон! Честитке од срца, хвала, наклон до пода, шампионке наше огромног срца!
    (my way, 9. septembar 2019 10:12)

    # Link komentara

  87. Terzica za selektora u fudbalu!
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 9. septembar 2019 10:10)

    # Link komentara

  88. (znanje-imanje, 9. septembar 2019 09:21)

    I Sale je imao srece da uzme tri medalje i uvek bude medju 4 tima na 4 takmicenja.
    I Muslin je imao srece da ekipu iz IV sesira odvede direktno na Svetsko.
    I Miloje ima srece vec dve sezone, pa ulazi u Ligu sampiona.
    I Terza ima srece pa uzima zlato vec trecu vezanu godinu.

    Neki ljudu uporno insistiraju da je to sreca...zato nikad nista i ne osvoje, jer veruju da o tome odlucuje sreca, a ne znanje, rad i talenat.
    (One night in May, 9. septembar 2019 10:04)

    # Link komentara

  89. "Bianka je prošle godine na Svetskom prvenstvu u Japanu – tokom celog turnira – bila žestoko osporavana od strane srpske odbojkaško-nestručne javnosti".

    U prevodu "strucnjaka" koji komentarisu vesti sa ovog sajta
    (iggy, 9. septembar 2019 10:02)

    # Link komentara

  90. @Morem plovi
    Uf zlobni čoveče , šta napisa? 08.09.2010 četvrt finale protiv španije, polufinale EP 2009 protiv slovenije i najbolja poslednja četvrtina jednog čoveka uz Bodirogu u finalu 2002. Pa sam nas je odveo u finale
    (Milan, 9. septembar 2019 10:01)

    # Link komentara

  91. Tijana je iz Nevesinja.
    (ako ćemo realno, 09. septembar 2019 08:58)

    I kakve veze ima odakle je? Srpkinja je. Moze biti i sa Jupitera. Provetri malo lobanju...
    (Sandzak ne postoji, samo Raska, 9. septembar 2019 09:16)

    Да управо тако, узгред погрешио је. Девојка је из Требиња, не из Невесиња.
    (Младић, 9. septembar 2019 09:56)

    # Link komentara

  92. @znanje-imanje

    Šta si ti sad napisao, hahahaha. Au prijatelju...

    Binka, ženio bih te, a pre toga se baš potrudio oko tebe, bilo bi nam mnogo lepo, samo da si 5-6cm niža! Ali dobro, ne može se dobiti sve u životu.. Živa bila!
    (Wild West, 9. septembar 2019 09:55)

    # Link komentara

  93. bravo devojke šampionke naše.
    želim vam uspeh i zdravlje u daljem životu.
    (Belmont, 9. septembar 2019 09:52)

    # Link komentara

  94. Svaka čast svima! Jako smo ponosni na vas!
    (Milan, 9. septembar 2019 09:51)

    # Link komentara

  95. @Sale

    Srpkinja.
    (Ljubisa livac, 9. septembar 2019 09:50)

    # Link komentara

  96. @Sale

    Sprkinja.
    (Ljubisa livac, 9. septembar 2019 09:49)

    # Link komentara

  97. @Mislio sam da je Terzicev kec u rukavu nas predsednik. Nadam se da ce nastaviti tradiciju i pokloniti mu jos jednu medalju. Pobedi sine.
    (hermarco, 9. septembar 2019 09:14) #

    Kada su sportisti poklanjali medalje, dresove, zahvaljivali...drugim preCednicima, to ti je bilo OK?

    Daj mani nas politike i pusti nas da uzivamo u uspehu nasih devojaka.
    (bodibond, 9. septembar 2019 09:48)

    # Link komentara

  98. Lep tekst, ali poredjenje sa Teodosicem ga je dosta degradiralo, jer taj nikad nista nije odlucio, sta vise pamte ga po sebicnosti i losom igrom kad je bilo najpotrebnije.
    (Morem plovi, 9. septembar 2019 09:47)

    # Link komentara

  99. Bravo Terza, sada na redu Liga Šampiona!
    (Nikola, 9. septembar 2019 09:44)

    # Link komentara

  100. A sta si ti filozofe ikada u zivotu uradio?
    Ajde molim te reci nesto bitno sto si ti sam ili sa nekim timom ljudi ostvario na svetskom ili Evropskom nivou?

    Osim servisa,ona nema nista drugo...igra na poziciji primaca,a prijem je nasa najveca boljka...videlo se to i u finalu...kada su turkinje stvarale prednost,nas prijem je bio uzasan,to je i komentator zapazio..Svaka njoj cast,prelomila je 5i set,ali je na prijemu uzasna i to je realnost..
    (WeBad, 09. septembar 2019 09:33)
    (skk, 9. septembar 2019 09:42)

    # Link komentara

  101. Zasluzna je za pobedu isto kolilo je zasluzna i za dobijena dva seta od strane turkinja. Bila je ocajna na prijemu ali izvukla se na kraju tako da se losa igra tokom prijema zaboravlja
    (Buntovnik sa razlogom, 9. septembar 2019 09:41)

    # Link komentara

  102. Osim servisa,ona nema nista drugo...igra na poziciji primaca,a prijem je nasa najveca boljka...videlo se to i u finalu...kada su turkinje stvarale prednost,nas prijem je bio uzasan,to je i komentator zapazio..Svaka njoj cast,prelomila je 5i set,ali je na prijemu uzasna i to je realnost..
    (WeBad, 9. septembar 2019 09:33)

    # Link komentara

  103. I ja sam bio jedan od tih koji je osporavao izbor Buse.Velicina trenera jeste u tome da oseti kvalitet igracice i ovom prilikom kapa dole Terzicu Busi ali kapa dole i svim devojkama dale su sve od sebe.Moram pohvaliti Mihajlovicku koja je dosta teskih i odlucujucih poena donela.Zaista pored Tijane ona je motor ove reprezentacije
    (Mr, 9. septembar 2019 09:30)

    # Link komentara

  104. pokazala je "Miloša Teodosića" - ??? Uspeh devojaka dovoljno je veliki i znacajan sam za sebe. Ovo poredjenje je uvredljivo.
    (ne, 9. septembar 2019 09:29)

    # Link komentara

  105. Terzic je poslednji covek kome trebaju sve ove titule da se pripisu. Nema taj blage veze sa trenerskim poslom. Ima godinama skup igracica koje su dominantne u odnosu na druge, i to je to.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (oscar, 9. septembar 2019 09:03)

    Vidi se da ne pratis odbojku, a i blago receno da nemas pojma.
    (uzzaaassss, 9. septembar 2019 09:28)

    # Link komentara

  106. Sjajna kad je bilo najpotrebnije! Svaka čast - i trebalo se vratiti nakon što je izašla iz igre prethodno. Inače, na YouTube ima nekoliko intervjua sa njom na (odličnom) engleskom dok je igrala za Hemik iz Poljske. Vredi pogledati, jer š pokazuje kao izuzetno simpatična i dobar sagovornik.
    (Ivan M, 9. septembar 2019 09:28)

    # Link komentara

  107. Zna li neko koje je nacionalnosti Bianka Busa? Ne zvuci mi madjarski, a posto je rodjena u Vrbasu, moguce da je rusinka. Poput Fejse, a Rusini imaju cudna prezimena.
    (Sale, 9. septembar 2019 09:27)

    # Link komentara

  108. @Terzic je poslednji covek kome trebaju sve ove titule da se pripisu. Nema taj blage veze sa trenerskim poslom. Ima godinama skup igracica koje su dominantne u odnosu na druge, i to je to.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (oscar, 9. septembar 2019 09:03)

    Probaj da se setis nase zenske odbojke pre Terzica, ponovo procitaj sta si napisao pa ako se ne osetis pomalo glupavo ponovi svoj komentat.
    (Nikos, 9. septembar 2019 09:26)

    # Link komentara

  109. Ovako pioniri pišu tekstiće za plusiće. Slično kao nekad i Saša Ozmo posle Novakove titule... a onda je propuštao desetine komentara tipa "vau kakav tekst slažem se 200% baš si razvalio". A nikada, ali nijednom nije propuštao komentar nekog ko i nije bio impresioniran. Naročito ne ako je to bio smislen i obrazložen komentar.
    Bianca je izvrsna a pogotovu to kako je od devojke 1 nedovoljno elastične i 2 nedovoljne eksplozivnosti, 3 nedovoljnog skoka i 4 nedovoljne koordinacije uspela dovde da stigne. Jedino što je oduvek bilo očito to je izvrsna glava, pametne oči odmah sve govore. Pa kako je sve drugo redom popravljala tako je sve bliža bila vrhunskom nivou. Pogotovu je (kao i kod Malešević donedavno) glava bitna za tu poziciju u našem timu. To i nije primačka dijagonala, mi pre igramo sa 2 korektora pa zato i 2 libera - mesto da se baš iznerviraš i skroz mučiš svaku utakmicu.
    Ali iako jeste ona super nije se Bianca desila pa nam pobedu donela. Mi smo tu utakmicu, što pogrešnom orijentacijom tima, što prezasićenom Tijanom, što dokusurivanjem Tijane Majom i Terzićem a nadasve nemenjanjem i ostalim neumećima Terzića upravo izgubili. I kada smo je izgubili još se desio i taj očajan (ne)prijem serve, da ode odmah preko.
    Kad ono - BUM! - pade laka lopta njima u sred polja! Da se to nije desilo ništa od titule, taj i poen ali i psiho-brejk prenategnutih turkinja. Jeste i tada bio potreban vrhunski kunst ove lepotice - ali je da zablista preduslov bio izuzetan asteroid sreće.
    (znanje-imanje, 9. septembar 2019 09:21)

    # Link komentara

  110. Ne samo što je "džoker" iliti "kec iz rukava", već je i preslatka!!!
    (Garri Garrincha, 9. septembar 2019 09:18)

    # Link komentara

  111. @ oscar

    Onda da igraju same jer im selektor nije potreban jer su dominantne u odnosu na druge?
    (ArtuDitu, 9. septembar 2019 09:17)

    # Link komentara

  112. Da li razni pljuvači uopšte imaju normalan misaoni proces.Gospodo zadnjih pet takmičenja pet medalja,zadnja tri takmičenja tri zlata.Ne to nije normalno to nije uobičajeno za naše sportiste(sem vaterpolista).Jednog dana u budućnosti tek će se vrednovati ovaj neverovatni uspeh a nadam se da još nije kraj.Tokio 2020 bilo koja bukvalno bilo koja medalja je nemerljiv uspeh ovih naših lavica i gospodina Terzića.
    (Ponos Srbije, 9. septembar 2019 09:17)

    # Link komentara

  113. Bravo za Busu! Bravo za tekst! Autor je strucno I sa odlicnim uvidom u odbojku i finaklnu utakmicu napisao odlican tekst.
    (Ksenija, 9. septembar 2019 09:17)

    # Link komentara

  114. Maja, Maja, Maja je ta. Kicma reprezentacije toliko dugo. Najbolji dizac sveta godinama.
    (nina, 9. septembar 2019 09:17)

    # Link komentara

  115. Tijana je iz Nevesinja.
    (ako ćemo realno, 09. septembar 2019 08:58)

    I kakve veze ima odakle je? Srpkinja je. Moze biti i sa Jupitera. Provetri malo lobanju...
    (Sandzak ne postoji, samo Raska, 9. septembar 2019 09:16)

    # Link komentara

  116. pa svaka devojka je pruzila svoj maximum u finalu...ne treba sad traziti ko je bio najbolji,odbojka je timska igra i uvek se pojavi neko ko treba da povuce i odigra par dobrih poteza,svaki poen je bitan od svakog igraca,tako da tu niko nije ZAPOSTAVLJEN!nego su sve dobro odigrale i u pravom momentu uradile sta treba,Busa je prelomila jer ima vrhunski servis,i posle su sve zajedno pobedile,tu i trener ima ogromnu ulogu jer on vodi ekipu,svaka cast Bjanki vratila nas u zivot, ali i Mini,Brankici,Stefani,Tijani...celom timu i strucnom stabu,tako da ne treba nikog posebno izdvajati jer indvidualne nagrade nisu toliko bitne u kolektivnom sportu,pogotovo kada se pobedi...ceo tim je to zasluzio,individualne nagrade su zasluga cele ekipe i trenera...
    (dd, 9. septembar 2019 09:14)

    # Link komentara

  117. Mislio sam da je Terzicev kec u rukavu nas predsednik. Nadam se da ce nastaviti tradiciju i pokloniti mu jos jednu medalju. Pobedi sine.
    (hermarco, 9. septembar 2019 09:14)

    # Link komentara

  118. I LEPA JE ZA 10!!!!
    (Radjoni, 9. septembar 2019 09:08)

    # Link komentara

  119. Ako je selektor reprezentacije Zoran Terzić verovao u nju i davao joj priliku da igra, verovatno je znao zašto to radi. Ne mogu da zamislim sebe da me trener ili selektor, svejedno je, gurne u vatru u kojoj nikad nisam bio a takmičenje ni manje ni više nego svetsko prvenstvo, kako bih se osećao znajući očekivanja svih. Uspela je da se uklopi u ekipu, prevazišla je one faktore koji utiču negativno na igru i stekla neprocenjivo iskustvo, koje će joj značiti na sledećem takmičenju. Svaka joj čast. Sve je izdržala.
    (Zdenko, 9. septembar 2019 09:06)

    # Link komentara

  120. Одличано речено "bila žestoko osporavana od strane srpske odbojkaško-NESTRUĆNE javnosti."
    Не само што је донела 4 поена за редом на крају 5. сета, него је то исто урадила и у 4. сету, мада екипа није искористила вођство.
    Занимљиво је како је хала бесно звиждала на сервисе Михајловићке, препознајући њен залет и јачину ударца, али нису препознавали Бианкину пласирану серву и звиждали су као и остали нашим одбојкашицама.
    (драганд, 9. septembar 2019 09:06)

    # Link komentara

  121. Tako to radi dobar selektor,zna svakog svog igraca i koristi njegov potencijal maksimalno,svaka cast za Terzica i devojke
    (Luka, 09. septembar 2019 08:54)

    Terzic je poslednji covek kome trebaju sve ove titule da se pripisu. Nema taj blage veze sa trenerskim poslom. Ima godinama skup igracica koje su dominantne u odnosu na druge, i to je to.
    (oscar, 9. septembar 2019 09:03)

    # Link komentara

  122. Bušila je kada je bilo najpotrebnije!
    (Hiltika, 9. septembar 2019 09:01)

    # Link komentara

  123. Najezila sam se. Bravo za tekst. Busa je pokidala, zasluzuje posebnu nagradu za hrabrost.
    (njadu, 9. septembar 2019 09:00)

    # Link komentara

  124. Tijana je iz Nevesinja.
    (ako ćemo realno, 9. septembar 2019 08:58)

    # Link komentara

  125. Brankica je MVP.
    (ranac, 9. septembar 2019 08:57)

    # Link komentara

  126. Tako to radi dobar selektor,zna svakog svog igraca i koristi njegov potencijal maksimalno,svaka cast za Terzica i devojke
    (Luka, 9. septembar 2019 08:54)

    # Link komentara