- Komentari -
  1. Нема Партизан кризу игре већ резултата. Партизан је јефтинији од свих екипа осим можда Жалгириса. Тако да Жоц извлачи максимум. Све ће искоро доћи на своје место.
    (ТОПСРБ, 11. mart 2024 18:34)

    # Link komentara

  2. Ipak mislim da oni lose treniraju,vec drugu godinu su zajedno a nemaju ni jednu akciju uigranu,ili dodavane na visoke igrace spora lopta sa visokim radijusom svaki brzi odbranbeni to procita dodavanje po sirini terena ßdodavanja iz auta grese? nista uigrano Amaterski! Avramovic Andjusic Kozminsky Ponitka svi dosli povredjeni u Partizan.Kratko pre isteka ugovora poce ce dobro da igraju da se prodaju! do tad im je dobro dobio izgubio ?
    (Max von Laberg, 9. mart 2024 22:36)

    # Link komentara

  3. Nažalost, Partizan je doneo veoma pogrešne odluke tokom prelaznog roka. Dantea je zbog NBA ponude teško bilo zadržati, ali je sasvim realno, da su sada mogli igrati Avramović-Madar-Naneli-Ledej-Lesor, koji imaju i znanje i energiju.
    (Iv, 9. mart 2024 19:49)

    # Link komentara

  4. Nažalost, Partizan je doneo veoma pogrešne odluke tokom prelaznog roka. Dantea je zbog NBA ponude teško bilo zadržati, ali je sasvim realno, da su sada mogli igrati Avramović-Madar-Naneli-Ledej-Lesor, koji imaju i znanje i energiju.
    (Iv, 9. mart 2024 19:37)

    # Link komentara

  5. srećan šabaz svima koji slave
    (nba86, 9. mart 2024 14:28)

    Bravo za komentar, u moru komentara o kvalitetu igre, sastava i trenerskih odluke jedan ovako "inteligentan" i "duhovit" komentar, jos jednom, bravo!
    (nenad, 9. mart 2024 19:27)

    # Link komentara

  6. Porazi Partizana su psihološke prirode. Prošle godine su egal završnice dobijali, sada ih gube. To je tako u sportu i u životu, kada uđete u sličnu poziciju, uglavnom ili uvek dobijate ili uvek gubite. Da ne bi došli u egal završnicu morate da prelomite meč ranije. To je suština izlaska iz krize. Ni Partizan ni Armani nisu prelomili do kraja, ali je Partizan izgubio. U utakmici koja nije imala takmičarskog značaja, jer su ovi ispred mnogo odmakli, a ovi iza ne prilaze. Sada, osim Barse gde se očekuje poraz, sledi 5 utakmica od kojih se očekuje da bar u 4 Partizan pobedi. To vodi u plej-in, a onda je sve u Božijoj ruci. Sportski pozdrav!
    (B.Živković, 9. mart 2024 17:14)

    # Link komentara

  7. Partizan nije tim,oni su tri grupe igraca.Ponitka se vise bori i od rodjenih srba ali oni mu ne dodaju loptu.Andjusic je mnogo stetan sve mu je vaznije odtoga da se podredi timu.Avramovic je opterecen sporednim stvarima,sam sebi stvara pritisak zato ne uspijeva biti lider vec cesto u vaznim momentima je gubitnik.Panter je dobio velike pare ali nije ih opravdao kao ni ulogu kapitena,za mene je totalni promasaj.Savic je vrlo lose odradio izbor ovih glumaca.
    (Max von Laberg, 9. mart 2024 16:28)

    # Link komentara

  8. Ledej sinoc, Douzer protiv Bajerna, Panter protiv Virtusa itd. itd. Dakle sve vanserijski i iskusni igraci koji prave grube takticke greske u zavrsnicama. Ne verujem da ne razumeju trenera. Ali ne znam koji je razlog da ne postuju nacrtano? Ok, neki put protivnik osujeti to sto je trener nacrtao ali ima i drugih opcija koje cesto cela dvorana vidi a igrac krene da glumi heroja, ili stvarno ne vidi? Razumem da je pritisak ogroman i da je ulog veliki ali su te greske preceste i dovode celu sezonu u pitanje. Da smo dobili Bajern, Baskoniju, Virtus... ne bi sinocni poraz bio bitan. Ipak je Armani odlican tim. Borili bismo se za 6. mesto do kraja. Ovako, bice tesno. Tesko je kad igras dobro a gubis zbog sopstvenih gluposti. Ne samo u zavrsnici, nego u celoj utakmici. Sinoc dve ciste kontre zavrsavamo izgubljenim loptama (Panter i Ledej). 13 poseda vise a mi ulazimo u egal zavrsnicu. Stvarno neobjasnjivo.
    (Cenzurisan bez razloga, 9. mart 2024 16:27)

    # Link komentara

  9. @ Partizan će na kraju ligaškog dela biti 9ti. I budite uvereni da će se ovih 5 poraza na jednu loptu vratiti u Play-In i Top 8 mečevima.
    (M4X, 9. mart 2024 13:52)

    Porazi na jednu loptu se na duge staze statistički "vrate" kad je razlog sreća. A kod Partizana se ne radi o tome, več o lošim odlukama i soliranju. Svaki poraz je bio potpuno zaslužen i posledica ne jedne, več niza loših odluka u poslednjem minutu.
    (milan11, 9. mart 2024 16:18)

    # Link komentara

  10. Partizan je prošle godine mogao lagano da ode na F4, ove godine je sastavio lošiji a skuplji tim. Zvezda odavno maši u skautingu i to ih košta plasmana u EL.
    @Budo
    Neće Rusi skoro, ostali isto teško, možda Abu Dabi i Dubai, EL je postala skup hobi, liga za koju se ne bih iznenadio da se raspadne.
    (shone, 9. mart 2024 15:58)

    # Link komentara

  11. ova ekipa partizana je skup bezmozgasa,koje greske prave tokom utakmice a vrhunac svega je da ledej ne doda ansjusicu da sutne trojku,a sta tek reci za poteze pantera svaku utakmicu,doziera koji svaki put doda loptu protivnike u ruke,smajlagica koji vise ne lici ni navijaca a kamoli na igraca...takva ekipa ne moze da pobedi nikog na gostima,ove sezone svaka cast avramovicu i naneliju a sav taj haos na terenu se desava ko da nemamo trenera u ekipi a iskreno i nemamo ga
    (nesa80, 9. mart 2024 14:22)
    Bravo momče sve si objasnio.
    (Medison, 9. mart 2024 15:32)

    # Link komentara

  12. Ekipa je u “grč” modu i to se vuče od dolaska Obradovića. Lesor i Egzum su se nekako nosili sa time i zato je bilo uspeha, dok Dozier, Kaminski ne mogu da se nose s tim. Ako dovedeš dva proverena igrača koji su mentalno slabi da se nose s pritiskom, oni vuku i ostale nosioce igre za sobom, a kamo li ove domaće ultra nestabilne tipa Jaramaza, Trifunovića, Smailagića i Andjušića. Tu je jedino Avramović bolji po tom pitanju, ali njegova psiha je već priča za sebe.
    (Porter, 9. mart 2024 15:29)

    # Link komentara

  13. Ekipa i trener ove sezone,cista nula.Mogu bajke da se pricaju,ali ovo i veceras vidjeno,ne pije vodu.Partizan je trebao utakmicu da dobije i to ubedljivo.U cetvrtoj cetvrtini igraci Milana su disali na skrge,ali nazalost glupi potezi nasih igraca su im davali ,,vestacko disanje''.Utakmica koja je morala u cetvrtoj cetvrtini da se rutinski privede kraju,je izgubljena.Iako su igraci najveci krivci,uvek trener za sve to ,,placa danak'' svuda u svetu pa i kod nas.Mislim da nema prevelikog igrackog kvaliteta u nasim redovima,a da su neki poput Pantera,odavno procitani od protivnickih igraca,i onda je ovaj sled dogadjaja,sasvim normalan.Mislim da u Evroligi,ne zasluzujemo prolaz dalje,a u Aba ligi mislim da nemamo sanse protiv Zvezde,jer ce biti domacini na vise utakmica,i to je nasa ,,tuzna'' realnost.I jos nesto,ako Obradovic ode sa klupe,mislim da u KK Partizan,sledi katanac,ali vreme ce pokazati.
    (Sasko, 9. mart 2024 14:56)

    # Link komentara

  14. Stvari mogu da se promene kada Željko shvati u kojoj meri je Punter štetočina
    (Europljanin intelektualac, 9. mart 2024 14:42)

    # Link komentara

  15. Partizan nema rutinu da zavrsava egal tekme kao prosle godine. Nedovoljni su Aleksa i Zek da sami nose tim. Sinoc je nedostajao Naneli. Ne treba kritikovati Zeka kod zadnjeg napada, jer je celom tekmom zasluzio taj zadnji sut, posebno onim kosem i bacanjem za 83:83, pitanje da li je bilo vremena za pas u desno u zadnjem napadu ... ok, mora da se nastavi sa radom, plej in je jos uvek realan, tako da bi eventualni ulazak u top8 posle toga bio ponovo veliki uspeh i rezultat za svaki respekt.
    (Demar Derozan, 9. mart 2024 14:36)

    # Link komentara

  16. Greska je u naslovu, treba da pise partizanovo vreme istice, ne vreme istine
    (Jb, 9. mart 2024 14:32)

    # Link komentara

  17. salo, dulo, gagi i pali se mašina tzv "parni valjak", ako nece d upali, morace avangarda d pogura
    (nba86, 9. mart 2024 14:30)

    # Link komentara

  18. Hajdemo se setiti da su dvije utakmice dobijene na cudan nacin na jednu loptu...Panata i Monaco...
    (Mikica, 9. mart 2024 14:29)

    # Link komentara

  19. srećan šabaz svima koji slave
    (nba86, 9. mart 2024 14:28)

    # Link komentara

  20. ova ekipa partizana je skup bezmozgasa,koje greske prave tokom utakmice a vrhunac svega je da ledej ne doda ansjusicu da sutne trojku,a sta tek reci za poteze pantera svaku utakmicu,doziera koji svaki put doda loptu protivnike u ruke,smajlagica koji vise ne lici ni navijaca a kamoli na igraca...takva ekipa ne moze da pobedi nikog na gostima,ove sezone svaka cast avramovicu i naneliju a sav taj haos na terenu se desava ko da nemamo trenera u ekipi a iskreno i nemamo ga
    (nesa80, 9. mart 2024 14:22)

    # Link komentara

  21. Partizan zapravo pravi dobre rezultate poslednje tri godine, može se reći odlične, obzirom da ekipa igra bez trenera. Ovaj prevarant je sve samo ne trener. Kad na neznanje i diletantizam nazovi trenera dodaš socijalnu inteligenciju koja je ravna nuli, imaš ovaj horor koji gledamo i kome kraja nema. Bar 20 do 25 dobijenih utakmica je izgubio. Da ima obraza davno bi otišao bez pozdrava. Ali...
    (Goks, 9. mart 2024 14:16)

    # Link komentara

  22. Na kraju sezone se obavezno pozdraviti sa Panterom i Obradovićem. 2 najveće štetočine u 21 veku što se tiče Partizana…
    (Goran Loznica, 9. mart 2024 13:57) # Link komentara

    Rekao sam ti vec pet puta, dogovoreno.
    Reci jos koju zelju imas?
    Ok panteru?
    (Zeljko, 9. mart 2024 14:14)

    # Link komentara

  23. Top13 na kraju
    Bez trofeja
    Dosta skuplji od zvezdinih top16
    Zvezda bi cak bila bolje plasirana tro i topic su malo utakmica igrali
    (Kali the greek, 9. mart 2024 14:12)

    # Link komentara

  24. Шабан направио ЧЕТИРИ КОРАКА и шутирао, а судије проверавају линију!
    Видео човек да је и Берон својевремено прошао са 4 корака, па наставио низ!!!
    (Cile, 9. mart 2024 14:05)

    # Link komentara

  25. Partizan će na kraju ligaškog dela biti 9ti. I budite uvereni da će se ovih 5 poraza na jednu loptu vratiti u Play-In i Top 8 mečevima.
    (M4X, 9. mart 2024 13:52)

    # Link komentara

  26. Sam Ostoja je rekao da imaju medju 8 najskupljih timova u Evroligi, ko je sad kriv?
    (Pitanje, 9. mart 2024 12:27) # Link komentara

    Pa izmedju 8 i 11 i nema neke razlike. Ima jos dosta da se igra.
    Vas budzet i nije nesto manji pa.... to tebe ne interesuje vazan ti je Partizan, jel tako?
    (Dusan Uros, 9. mart 2024 12:58)

    Jeste razlika I do dobrih 5 miliona eura. Zvezda je pré 4 godine imala 4,5 miliona buđzet na plate,I ti pričaš koja je razlika u budzetima, lepo smo videli listu od pré neki dan da je Partizan na osmom mestu sa budzetom od preko 20 miliona a Zvezda 15 I nešto.
    (Čemu panika ?, 9. mart 2024 13:40)

    # Link komentara

  27. EL je prejaka za srpske drzavne projekte koji su i ove sezone ostvarili ocekivane rezultate. Koliko jos potrositi i koliko stranaca treba da prodje kroz Beograd da bi se odrzavali klubovi u elitnoj ligi. Nek igraju FIBA ligu sampiona i razvijaju domace igrace s obzirom da su drzavni klubovi. Srpska kosarka nije sto je nekad bila i forsirati ucesce klubova u EL je bacanje para. Dokle to? Kad se Rusi vrate i kad se nekoliko novih klubova ukljuce u takmicenje ionako vise nece biti mesta ni za CZ, ni za Partizan
    (Budo, 9. mart 2024 13:02) 

    Pa što ih onda država ne proda, pa da ih kupi neki biznizman I da sam ulaže u dovođjenju skupina igrača, ne nego država kasira dobre pare na Zvezdu I Partizan, tj kasira samo od Zvezde nažalost.
    (Čemu panika ?, 9. mart 2024 13:37)

    # Link komentara

  28. Samo razvoj domaćih igrača, bez obzira na plasman. U jendom trenutku će našim igračima kliknuti kako da pobede skupe strance. Pobediće motivacija srpskog tima a ne mešavina od tima.
    (zare, 9. mart 2024 13:24)

    # Link komentara

  29. Imam utisak da je Zeljko izgubio autoritet kod stranaca jer se konstantno dere a ovi ne daju na sebe. Ledej je uprppastio posledji napad iz cistog inata, zaleteo se u protivnicku odbranu a imao je samog Andjusica. Sta god bude u finisu sezone, sledi cistka tokom letnje pauze.
    (Serbissimo, 9. mart 2024 13:22)

    # Link komentara

  30. Panteri mi makar ne igramo rekreativno 10 kola pre kraja kao vi!!!

    Od Barse krece serija!
    (Grobar, 9. mart 2024 12:17)

    I Salo i plej i da se Gagi vrati iz povrede i pali se masina...
    (Mirotic opet urnise, 9. mart 2024 13:20)

    # Link komentara

  31. Na kraju sezone pozdraviti se sa Panterom.Ove sezone on je jedno teško razočaranje.
    (hobotnica, 9. mart 2024 13:07)

    # Link komentara

  32. EL je prejaka za srpske drzavne projekte koji su i ove sezone ostvarili ocekivane rezultate. Koliko jos potrositi i koliko stranaca treba da prodje kroz Beograd da bi se odrzavali klubovi u elitnoj ligi. Nek igraju FIBA ligu sampiona i razvijaju domace igrace s obzirom da su drzavni klubovi. Srpska kosarka nije sto je nekad bila i forsirati ucesce klubova u EL je bacanje para. Dokle to? Kad se Rusi vrate i kad se nekoliko novih klubova ukljuce u takmicenje ionako vise nece biti mesta ni za CZ, ni za Partizan
    (Budo, 9. mart 2024 13:02)

    # Link komentara

  33. Sam Ostoja je rekao da imaju medju 8 najskupljih timova u Evroligi, ko je sad kriv?
    (Pitanje, 9. mart 2024 12:27) # Link komentara

    Pa izmedju 8 i 11 i nema neke razlike. Ima jos dosta da se igra.
    Vas budzet i nije nesto manji pa.... to tebe ne interesuje vazan ti je Partizan, jel tako?
    (Dusan Uros, 9. mart 2024 12:58)

    # Link komentara

  34. Trener veze nema. Samo dobro što zna je da se dere.
    (Realno, 9. mart 2024 12:49)

    # Link komentara

  35. Prvo, Dante i Lesor su izgleda mnogo više značili nego Ledej i Panter.
    Drugo, Madar je takođe znao da pravi razliku jer je jedini plej koji je igrao za Partizan u prethodne 3 godine. Aleksa ima borbenost i srce, ali nije neko ko zna da kontroliše utakmicu, da stane na loptu i da podeli asistenciju.
    Treće i ustvari možda i najbitnije, nešto ne štima na relaciji Željko-igrači. I tu postoje dve opcije:

    1) Ili ih Željko pušta da "sami" donose odluke u neizvesnim završnicama
    2) Ili možda čak i gora opcija, da im Željko govori šta da se radi, ali da ga igrači ne slušaju

    Iskreno, ne znam koja od ove 2 opcije je gora, ali da nešto nije u redu to se vidi iz aviona. Teško će Partizan čak i do plejina, a ako nekim čudom i budu deseti, mislim da imaju minimalne šanse da prođu u razigravanju za top8.
    (Kole, 9. mart 2024 12:34)

    # Link komentara

  36. Sam Ostoja je rekao da imaju medju 8 najskupljih timova u Evroligi, ko je sad kriv?
    (Pitanje, 9. mart 2024 12:27)

    # Link komentara

  37. Panteri mi makar ne igramo rekreativno 10 kola pre kraja kao vi!!!

    Od Barse krece serija!
    (Grobar, 9. mart 2024 12:17)

    # Link komentara

  38. Lepa utakmica.
    (Dzi, 9. mart 2024 12:08)

    # Link komentara