- Komentari -
  1. Бранко Лазић је оличење аматеризма у КК Црвена звезда. Његова "незаменљивост" и чувена одбрана у последњих 10 и кусур година представља оличење свих неуспеха у Европи. Кад имаш таквог пацера у тиму, наравно да Ф4 можеш само да сањаш, а и у Топ 8 смо само једном ушли што је бедан успех за 10 година играња Евролиге. То је успех на нивоу статистичке грешке. И ћорава кока убоде неко зрно. Није, наравно, једини проблем Бранко Лазић. Њега сам поменуо само као пример који сликовито указује на то какве незналице раде у клубу. Довољно је да видиш Бранка Лазића и да се запиташ шта ови траже у Евролиги. А проблема има још много. Већ другу сезону за редом један тренер спроводи припреме, бира играче, ако их у опште и бира, и започиње сезону, а онда после месец дана долази други тренер. То је циркус. Сваке сезоне се промени 80-90% играча. Битно је само да је ту све време миљеник навијача, а заправо највећи антиталенат у историји кошарке, Бранко Лазић. А што се тиче Небојше Човића, на свако његово саопштење коментари су забрањени на свим порталима. То је човек, који је изјавио да је Црвеној звезди најбитнија АБА лига иако је 12 000 сезонски продао јер људи желе да гледају Евролигу, а притом још добар део навијача бојкотује АБА лигу. Циркус!
    (Марко, 11. mart 2024 14:25)

    # Link komentara

  2. A niko da se zapita zasto onda oni takvi dominiraju isti broj godina u Srpskoj kosarci i Balkanskoj ligi? Nista nije sumnjivo? Naravno da navijacima istih nije, ali ostalima!?
    (Zapitate li se kako, 9. mart 2024 12:43)

    # Link komentara

  3. Ovo je tako besmislen i nekošarkaški tekst. Da Zvezda nije svih ovih sezona igrala Evroligu ne bi bilo ni uspeha u ABA ligi, kupu i KLS. Igranje u Evroligi privlači sponzore, igrače. Na kraju krajeva šta podrazumeva dobar rezultat u Evroligi? Samo prvo mesto. Ostali su manje-više isti.
    (Mika, 9. mart 2024 10:47)

    # Link komentara

  4. Zvezdin kostur: Mitrovic - Lazic - Nedovic - Davidovac polako ali sigurno pada ispod relevantnog Evroligaskog nivoa.

    Nije pitanje koje ces strance pogoditi ili promasiti, oni dodju i odu, nekad oduseve, nekad podbace, uglavnom ne uticu posebno. Pravo pitanje je kad je Zvezda (a i Partizan) stvorila poslednjeg pouzdanog igraca za reprezentaciju koji nosi i svoj klub. Lidera.

    Bjelica je zavrsio karijeru. Jovic i Kalinic kraj uskoro. Teo zavrsava, premda sa stilom. Bogdan i Micic jos 2 do 3 godine. Onaj trans iz Manile nije sistem, nego Borisina borba za zivot.

    Zvezda treba da vrati Petruseva i oko njega da gradi tim. Ako je on taj covek. Igrac jeste.
    (Petar, 9. mart 2024 01:16)

    # Link komentara

  5. Nije loša decenija, loše pola vijeka.
    (Nbc, 8. mart 2024 18:46)

    # Link komentara

  6. 10 pobjeda su mogli da ostvare samo sa domaćim igračima. nisu ni morali da dovode strane skupe plaćenike
    ([], 8. mart 2024 16:38)

    # Link komentara

  7. Evroliga ove sezone za Zvezdu je završena ali ostaju u igri još dva trofeja, nacionalni šampionat i ABA liga.
    (Bogdan, 8. mart 2024 13:25)
    Hahahaha…”nacionalni sampionat”…kao sto je PINK nacionalna televizija
    (Zufer, 8. mart 2024 16:36)

    # Link komentara

  8. Prvi komentar objasnio kako se laze u crvenoj reziji.
    (NR, 8. mart 2024 16:20)

    # Link komentara

  9. Samo jedna stvar zaboravljena Duško Ivanović kao najveci promašaj koji je i napravio kostur ove gubitnicke ekipe. Posle bilo kasno da se ispravi.
    (Igor Marjanovic, 8. mart 2024 16:05)

    # Link komentara

  10. U spisak promašaja ubeležiti i Nedovića. On nema pojma, ponekad nešto uradi kao protiv Partizana ona trojka a i to posle šuta od 0/6. Ništa lošiji od njega nije npr Tobi koji je reper za Zvezdine promašaje.
    (Johan nil, 8. mart 2024 15:49)

    # Link komentara

  11. A da pogledamo iz drugog ugla...Evroliga razmatra da Partizanu dodeli dugogodišnju licencu,u nju su i ušli preko veze...Zvezda večito ima taj pritisak da mora da osvoji Aba ligu da bi igrali Evroligu...to iznuruje svaku ekipu i fizički i psihički u proteklih 10 godina...Gotovo da ni jedna ekipa u Evroligi nije pod tim pritiskom...Verujem da bi priča bila mnogo drugačija da je bilo koja ekipa Zvezde u prethodnoj deceniji imala bar trogodišnju licencu...
    (Sale, 8. mart 2024 14:05) # Link komentara

    Na osnovu cega ove godine igra EL?
    I TAKO 4 PUTA.
    (Karaburac, 8. mart 2024 15:25)

    # Link komentara

  12. Da bi se napao F4 Evrolige treba ti bar 5-6 vrhunskih evroligaskih igraca (koja su igrala bar 2-3 sezone u EL na visokom nivou) u svom zenitu (25-30g). Ko od Zvezdinih igraca ove sezone spada u vrhunske uopste a potom i u zenitu? Po mom slromnom misljenju za vrhunske: Teodosic, Nedovic, Hanga, Gedraitis i Nejpir. Prva tri su prosla zenit, Nejpir se nije snasao tako da jedino Gedraitis bi mogao da bude uracunat u oba kriterijuma iako i on ima toplo-hladno periode. Bolomboy je jedino prijatno iznenadjenje jer decko nije bio nosioc igre/poena u svojim prethodnim timovima. Dakle sa dva odlicna igraca u zenitu (Giedraitis, Bolomboy), 2-3 odlicna van zenita (Teo, Neda i Hanga) uz Mitrovica i plejadom osrednjih za evropske kriterijume (ostali domaci + Tobi) i nekoliko zalutalih (Gilespie, Smart) -play-in bi bio jako dostignuce. Treba ozbiljan play umesto Smarta, ozbiljna trojka kao Kalinic plus odlicna 5ica (2-Rokas i 4-Joel) i da se raskrsti sa par domacih igraca uz adekvatne zamene (domqce i strane) kako bi to bio play-off tim.
    (Bojan, 8. mart 2024 14:44)

    # Link komentara

  13. Kakav tekst!Konačno da neko napiše pravi, nepristrastan tekst!
    Evroliga ogoli sve i prikaže realno stanje!
    (Žera, 8. mart 2024 14:18)

    # Link komentara

  14. Konačno, hrabar tekst, da neko otvori oči!!?
    (Krcun, 8. mart 2024 14:14)

    # Link komentara

  15. A da pogledamo iz drugog ugla...Evroliga razmatra da Partizanu dodeli dugogodišnju licencu,u nju su i ušli preko veze...Zvezda večito ima taj pritisak da mora da osvoji Aba ligu da bi igrali Evroligu...to iznuruje svaku ekipu i fizički i psihički u proteklih 10 godina...Gotovo da ni jedna ekipa u Evroligi nije pod tim pritiskom...Verujem da bi priča bila mnogo drugačija da je bilo koja ekipa Zvezde u prethodnoj deceniji imala bar trogodišnju licencu...
    (Sale, 8. mart 2024 14:05)

    # Link komentara

  16. FIBA kup sledeće godine i tamo sa ovim timom će biti borbe za drugu fazu.
    (Prle, 8. mart 2024 14:03)

    # Link komentara

  17. (Bora, 8. mart 2024 12:19)
    Boro doktore, takvi kao ti ce nas spasiti u svakom smislu.
    (Jesi za pivu?, 8. mart 2024 14:02)

    # Link komentara

  18. Evrokup nananannanananana
    (ada, 8. mart 2024 14:00)

    # Link komentara

  19. Zato sto su opozicija.
    (DD, 8. mart 2024 13:58)

    # Link komentara

  20. zvezda je nas Himki.
    (antiprotivan, 8. mart 2024 13:55)

    # Link komentara

  21. Shvativši kud plovi ovaj brod, još u prvom delu sezone sam poželeo da se na leto okupimo u najjačem sastavu. I da se selekcija obavi isključivo po zaslugama. Rekao sam prijateljima da bih voleo da u sezoni 2024-25, igrali makar i u EuroCup-u, što da ne, nastupamo kao prava Zvezdaška družina. Letnji prelazni rok podrazumevao bi povratak nekoliko aktera na Mali Kalemegdan, pre svih Kalinića, Marjanovića, Jovića, Blažiča i Dženkinsa. Trebalo bi videti gde je Zirbes i u kakvom stanju, proveriti Dangubiča da li je voljan za još jedan pokušaj, i po svaku cenu nahvatiti Markusa Vilijamsa, da nas još malo uveseljava. To bi ujedno bio i omaž sezoni 2014-15, kada je prekinuta dominacija Partizana u KLS i ABA. Mislim da bi nam ta ekipa donela zabavu i neopisive trenutke, ali i da ne bi zabeležili više poraza nego ovosezonski sastav proklamovan kao dream team.
    (Nebo7, 8. mart 2024 13:51)

    # Link komentara

  22. Звезда би ове године сигурно прошла на завршни турнир Евролиге само да је у свакој утакмици имала суђење као против Партизана у Нишу.
    (Раде, 8. mart 2024 13:29)

    # Link komentara

  23. Evroliga ove sezone za Zvezdu je završena ali ostaju u igri još dva trofeja, nacionalni šampionat i ABA liga.
    (Bogdan, 8. mart 2024 13:25)

    # Link komentara

  24. Analiza i završna konstatacija nisu ni blizu dobre! Ove sezone smo kiksnuli, prethodnih smo bili solidni obzirom na budžete i kvalitet ostalih ekipa! Najbolji smo bili kad su nam okosnicu činili domaći igrači i kada smo mogli da zadržimo kostur ekipe makar 2 uzastopne sezone! Stalno menjanje trenera i stranih igrača donosi rizik da pogrešiš! Još veće promašaje u poslednjih 10 godina su imali Pao i Armani!
    (severnjača, 8. mart 2024 13:21)

    # Link komentara

  25. Očajna analiza, jedna od najgorih na portalu do sada. Ali imajući u vidu šta se citira, nije ni čudo.

    Selekcija tima jeste očaj, ova sezona je ispod očekivanja i to jeste činjenica. Postoje objektivni i subjektivni razlozi, a neka se time bavi onaj ko treba. Decenija apsolutno nije loša ako se uzme u obzir budžet i mogućnosti poredeći sa timovima koji su redovni u EL. Lepo je imati ambicije, sada je to dodatno pojačano zbog komšijske euforije iz poslednje dve sezone, ali treba biti i realan.

    Da može i treba bolje - svakako je tako i neka se nadležni pobrinu učeći iz ovih iskustava, ukoliko uopšte budu u prilici da formiraju tim za EL dogodine.
    (Neko Tamo, 8. mart 2024 13:17)

    # Link komentara

  26. nije decenija brate,vec lose postojanje.
    (Micko, 8. mart 2024 13:02)

    # Link komentara

  27. Ocajna analiza.....sem ove sezone sve je bilo manje vise dobro, pa nemamo mi budzet od 30 miliona pa da ocekujemo final 4. Proslogodisnji tim je bio respektabilan, greska je bila slab trener na startu, zameniti Kampaca i Vildozu za Tea i Nejpira je ozbiljno neznanje, pa cak i Martina i Bentila, za Tobija, Gilepsija, Davidovac je za domacu ligu, Lazic i Lazarevic za rukoment. Kukamo da nema docaih igraca a nismo istrpeli Simonovica. Yago Dos Covic nam je vazan igrac, realno to i govori o sezoni. Ono sto vredi je Bolomboj, Gedraitis i Mitrovic. Tea svi kao hvale a on je glavni problem, igra kad hoce, kako hoce, koliko hoce, ponekad je dobar uglavnom prosecan. Problem je sto On ne polaze racune, ne snosi odgovornost.....
    (E, 8. mart 2024 12:43)

    # Link komentara

  28. Prosto je...kako smo sejali tako sad zanjemo...Top 17 nasa realnost
    (Aster Blistok, 8. mart 2024 12:42)

    # Link komentara

  29. Prvo sto sam pomislio je to da se nismo ni lozili na top 8. A onda sam se setio da je prvi covek kluba obecao napad na 4 trofeja za ovu sezonu. Slucajno ili ne,obecanje je dato pred izbore.
    (Truefi, 8. mart 2024 12:39)

    # Link komentara

  30. Zvezda od 2014 nije ni imala budzet da se takmici sa najskupljim timovima u evropi A od 2015 do 2017 smo pravili uspehe neverovatne sa obzirom na budzet. Napisali ste vest samo da bi citirali recenicu iz munja a nije tako jednostavno , povrsno gledanje na stvari, to je kao da kazete kakvi su uspesi partizana u evrokupu do Obradovica? pa nikakvi
    (Zvezdas, 8. mart 2024 11:40)

    Kažeš nikakva, a samo nesrećnim spretom okolnosti nisu otišli prošle godine na F4, vrlo verovatno bi i osvojili Evroligu jer su bili u nevidjenom naletu forme. Ovo što si napisao samo šteti našem klubu, jer kada imaš problem, onda mu pogledaš u oči i pokušaš da ga rešiš, a ne da upireš prstom u druge i pišeš "nema veze i oni su loši". Mi deset godina tumaramo. Nije nama Partizan kriv za to. Sami smo krivi.
    (Bora, 8. mart 2024 12:19)

    # Link komentara

  31. G17+
    (CACAK1324, 8. mart 2024 12:11)

    # Link komentara

  32. E da je samo decenija
    (Loša decenija !?, 8. mart 2024 11:59)

    # Link komentara

  33. Vau, a sta je tacno ko mogao da ocekuje sa ovakvim timom? Sve ono sto je iole valjalo je bilo povredjeno u svim glavnim utakmicama, a sada je i najbolje da se ne cimamo i cuvamo ovo malo zdravih preostalih igaraca za bitnije borbe u ABI. Nemamo apsolutno nista od bilo koje pobede sada, sem da grobarima opet pomazemo da dodju na Top 8/10, da bi onda slusali kako nas zajebavaju zbog toga.

    Nema sta, dok god mi ne mozemo jednog a kamoli dva ili tri kljucna igraca iz sezone u sezonu da zadrzimo a da to nisu srpski veterani na kraju karijere i skloni povredama, nemamo mnogo cemu da se nadamo, sta god maliciozno groblje pricalo o budzetima i slicno...
    (Sabre, 8. mart 2024 11:54)

    # Link komentara

  34. Samo jedna osoba tu deceniju vedri i oblači u Zvezdi, hvali se dostignućima kojih nema i pravda se mržnjom prema svemu što asocira na Partizan.
    (Žika, 8. mart 2024 11:52)

    # Link komentara

  35. Hahaha. Žešće loša decenija prijatelju 😆
    (basketaš, 8. mart 2024 11:49)

    # Link komentara

  36. Meni država digla porez skoro duplo a Zvezdi se daje 11,5 miliona za sezonu. Gde piše da novac koji plaćam sme da ide na propale fudbalske i košarkaške klubove?
    (GG, 8. mart 2024 11:48)

    # Link komentara

  37. Na prvom mestu losih odluka je besomučno menjanje trenera kojima Gojko sisa bira i dovodi poluigrače, i tako u krug.
    (Hemofarm, 8. mart 2024 11:48)

    # Link komentara

  38. A kako je najbolju trener univerzuma prošao u Monaku?
    (Gluposti, 8. mart 2024 11:43)

    # Link komentara

  39. I biće im loša dok god se za sve pita Gojko sisa!
    (Cone, 8. mart 2024 11:42)

    # Link komentara

  40. Zvezda od 2014 nije ni imala budzet da se takmici sa najskupljim timovima u evropi A od 2015 do 2017 smo pravili uspehe neverovatne sa obzirom na budzet. Napisali ste vest samo da bi citirali recenicu iz munja a nije tako jednostavno , povrsno gledanje na stvari, to je kao da kazete kakvi su uspesi partizana u evrokupu do Obradovica? pa nikakvi
    (Zvezdas, 8. mart 2024 11:40)

    # Link komentara