- Komentari -

Lep ukus ima tursko pivo

Partizan je u 27. kolu došao do svoje 13. pobede u ovoj sezoni Evrolige.

NS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Na ovoj vesti ste se palili na tiitulu el,a sada slavite kup slavice cukteras mesec dana...
    (brana, 1. mart 2024 11:22)

    Nemoj tako, na taj dan su slavili rodjendan tj. 12 godina svog novog kluba...
    (Beogradski Klipersi, 2. mart 2024 11:07)

    # Link komentara

  2. Čestitke Partizanu od starog Cigana,zasluženo!
    E,da smo i mi konkurentni kao što nažalost opet nismo i da smo u borbi za istu poziciju naravno da ne bih navijao za vas,iskreno,ipak je isto takmičenje,nije prirodno,realno.
    Jedino mi je žao što sem Alekse i donekle Danila skoro pa ništa od naših igrača,u tome se morate složiti sa mnom,jer je to ipak činjenica i meni je žao zbog toga zato što mislim da domaći igrači Partizana imaju još par kvalitetnih igrača koji nakon 3 godine zajedničkog igranja pod istim trenerom i skoro istom bazom morali dobijati više šansi od Žoca,pa samim tim i napredovali,a ti momci u najbolju ruku stagniraju,a 3 godine nije malo uopšte.
    Pišem ovo zbog reprezentacije Srbije,jer više odavno nemamo pravu dominaciju,nema više kao nekad izbacivanja dobrih košarkaša kao na traci,a Aleksa je najbolji primer za to.
    Koprivica da je za sve ovo vreme igrao bar po poluvreme,da ga je istrpeo,mlad,greši,normalno,do sada bi već bio respektabilan i formiran igrač!
    Jare slično,u prvom mandatu je bio odličan kao i u Nemačkoj,a sad momak kuburi sa samopouzdanjem a na to dosta utiču i društvene mreže,pa kad momak vidi da ga njegovi pljuju ili zvižde u hali,pa i Džordan bi bio samo malo bolji od njega!!
    Naravno,preterujem,ali shvatate.
    Primer dva igrača koji bi ginuli za Srbiju sigurno,jer znaju šta znači istorija i težina nacionalnog dresa i kakve benefite i iskustvo on donosi.
    Otišao sam daleko.
    Još jednom čestitke.
    (ford, 1. mart 2024 19:04)

    # Link komentara

  3. Zeljko je rekao da nije drzavni projekat, a ne da drzava nije dala pare. Nije lepo da lazes. Ali to cam je valjda usadjeno u stranci.
    (Cenzurisan bez razloga, 01. mart 2024 09:13)


    Nego ko je državni projekat,kada je jasno i detetu ko ima skuplji tim, nego jel usadjeno i Ostoji? šta misliš?
    (jel tako, 1. mart 2024 09:32)

    Po podacima koji su objavljeni u medijima, Zvezda je od drzavnih sponzora i grada dobila 11 miliona za ovu sezonu a Partizan 5. Dakle duplo ste veci drzavni projekat od nas. A sto se tice tima, obrati se gazdi kluba za koji navijas. Neko ulaze u tim a neko u izgradnju stambenih naselja.
    (Cenzurisan bez razloga, 1. mart 2024 13:34)

    # Link komentara

  4. [link]

    Na ovoj vesti ste se palili na tiitulu el,a sada slavite kup slavice cukteras mesec dana...
    (brana, 1. mart 2024 11:22)

    # Link komentara

  5. Da damo sve trofeje!
    Oni ne razumeju sta je sinoc bilo u Areni!
    Malo mi ih zao...
    (Peti, 1. mart 2024 11:03)

    # Link komentara

  6. Sta se bune komunalci , smeta im patetika !? Pa i vi ste sentimentalno vezani za svog gospodara, zajedno na privatnim proslavama mu se divite , volite lice sa poternice i politickog prevaranta sa periferije koki vas je pazario za malu lovu samo to radite diskretno za razliku od nas koji nemamo zbog cega Zeljka da se stidimo, naprotiv a i ovaj Ostoja je mala beba i amater za vase vedete i " legende".
    (Djordje, 1. mart 2024 10:25)

    # Link komentara

  7. Ih kako ste ismejavali Gurovica onomad,sve se vraca sve se placa.
    (laik, 1. mart 2024 10:24)

    # Link komentara

  8. Au brate kao da su pobedili Real a ne goru ekipu id njih. Dobro pobedili ste efes u beigradu vauuuuu
    (4k4.Dex, 1. mart 2024 10:13)

    # Link komentara

  9. Ali kako se partizani lože na kult ličnosti još od 1945, poštovanje za doslednost i istrajavanje, čak se u 2023 zovu Jugoslovensko sportsko drustvo, gori 6 baklji i ne pomišljaju da se modernizuju
    (četnik, 1. mart 2024 07:11)

    Pa da nije tog kulta ličnosti gde bi bio onaj drugi klub danas!? Odgovor se sam nametnuo pre više od deceniju. Da niste prodali obraz i čast privatniku, shvatio bih svu kritiku na naš račun, ovako čisto sumnjam da ćete vi modernizovati bilo šta a kamoli košarku.
    (Zorz Vea, 1. mart 2024 10:09)

    # Link komentara

  10. Nigde nema veće patetike i glumatanja nego na konferencijama partizana, Vujošević je uneo taj trend nastavili su ga ostali, čast izuzecima, najpateticniji klub u univerzumu.To neprestano hvaljenje samih sebe, navijaca, glumatanja žrtve, borbe protiv nevidljivih neprijatelja... sačuvaj me boze
    (Istina, 1. mart 2024 08:45)

    Pojam „patetika“ je grčkog porekla, nastao je od reči pathetikos, i opisuje osobu koja je strastna, osećajna, dirljiva, ganuta, uzbudljiva, ona koja izaziva uzvišena osećanja, snažna, dostojanstvena, svečana, koja izražava strast (na grčkom – patos). Teško da se ne mogu naći primeri da nas drugi hvale, naročito navijače i atmosferu, a što se tiče žrtve ako misliš da Partizan nije svesno skrenut u stranu zarad drugog tj. trećeg kluba nego je sam sebe lošim sportskim odlukama i lošim poslovanjem stavio na marginu osrednjosti onda komentar ne čudi. Kao što čovek kaže, dok je Partizan bio uguran u blato imali su mnogi šanse igrajući protiv gospodskih i velikih klubova da nauče nešto pametno, kad već nisu od Partizana, a koliko je on bio samosvestan svoje veličine dokazuje da je morala skoro čitava jedna država da se uroti protiv njega da bi ga skinula sa trona.
    (Zorz Vea, 1. mart 2024 09:59)

    # Link komentara

  11. utakmica ko utakmica a onda dodje patetika nigde drugde osim na utakmicama igokeje2
    (lokos, 1. mart 2024 08:40)

    Очигледно навијаш за ФМП, убеђујеш себе да је то ЦЗ, иако је газда клуба рекао за дневник да "нико не може да забрани како ће ФМП да се зове", одгледаш целу утакмицу мизерног ривала или ти најгорег од најгорих клубова у свемиру и на све то саслушаш и конференцију за новинаре после утакмице.
    Врхунац свега је то да си сачекао јутро и оставио коментар? Друже шта ли би тек било да обраћаш пажњу на наш мизерни клуб ако овако изгледа кад те је баш брига?

    "Шта би дао да си на мом мјесту? Да те мрзе, а да ти се диве"
    (Шта би дао да си на мом месту..., 1. mart 2024 09:55)

    # Link komentara

  12. Nije smeo da udari na Željka,pogrešio je,proraradio je Srpski inat,tek sad će kk Partizan biti sve jači i jači,sve bolji i bolji..
    (Pa da, 1. mart 2024 09:55)

    # Link komentara

  13. Izvanredna igra Efesa,kad igra Efes ovako i kad je kompletan kao sinoć što je bio,jako ga je teško pobediti i to može retko ko u Evropi,zato je ova pobeda crno-belih izuzetno važna i velika..
    (Šomi, 1. mart 2024 09:46)

    # Link komentara

  14. Kaže lik "da se vrati pobednički mentalitet" ?
    Pa ova ekipa nikada nije ni imala pobednički mentalitet. Imamo gomilu stranaca koji ne doprinose kvalitetu ekipe, to se odražava i na budžet itekako i krajnje je vreme da neko odgovara zbog toga.
    Neki su došli za dobar novac da se zabavljaju, a ko im je to omogućio zaista treba da odgovara.
    Ovaj skup igrača ne može imati pobednički mentalitet nikada jer je sklopljen diletantski.
    A ko je sastavio taj skup?
    Upravo onaj koga toliko svi grobari dižu u nebesa. Smeju nam se panteri zbog tog obožavanja prodavca magle. Izgledamo smešno! Pogotovo ovaj transparent da više verujemo njemu nego ocu... Bože sačuvaj.
    (iskreno, 1. mart 2024 09:40)

    # Link komentara

  15. U predgradju je velika frka obzirom da je 70% komentara njihovo..
    (Baby don't hurt me, 1. mart 2024 09:40)

    # Link komentara

  16. Zbog takvih kao ti cemo uskoro da jedemo kamen.
    Sigurno je pametniji i iskreniji onaj gdin sto kad god je derbi pravi atmosferu linca i rata na svim televizijama,kuka na sudije unapred,a kada mu se jednom neko suprostavi onda je to problem.
    Presmesni ste,ali nije mi vas zao,bas ste takvi kakvi i treba da budete...
    (ada, 01. mart 2024 09:20)

    zvezdin trener ne spominje sudije vas uvek spominjete, presmesni ste ali uvek ste bili licemeri od kada znam za sebe, ali ste takvi i treba da budete takvi sto bi ti rekao
    (Znam vas dobro, 1. mart 2024 09:36)

    # Link komentara

  17. demogra, 1. mart 2024 08:02)

    Zeljko je rekao da nije drzavni projekat, a ne da drzava nije dala pare. Nije lepo da lazes. Ali to cam je valjda usadjeno u stranci.
    (Cenzurisan bez razloga, 01. mart 2024 09:13)


    Nego ko je državni projekat,kada je jasno i detetu ko ima skuplji tim, nego jel usadjeno i Ostoji? šta misliš?
    (jel tako, 1. mart 2024 09:32)

    # Link komentara

  18. dobra igra i važna pobeda. velika podrška najboljem treneru u Evropi gospodinu Željku Obradoviću. Dobićemo Armani i Albu u gostima i sve kući i bićemo sedmi
    (linolada, 1. mart 2024 09:30)

    # Link komentara

  19. Ja vise volim Niško
    (Kali the greek, 1. mart 2024 08:41)

    Mislim da najviše voliš Kriket Ligu Somalije. Tu dva dela istog mutanta igraju finale medjusobno. Kakvo je to uživanje za vas kojima su pred očima ukrali klub, a vi ćutite i još podržavate onog koji vas je ojadio. Bedno.
    (Subotica, 1. mart 2024 09:28)

    # Link komentara

  20. Ali kako se partizani lože na kult ličnosti još od 1945, poštovanje za doslednost i istrajavanje, čak se u 2023 zovu Jugoslovensko sportsko drustvo, gori 6 baklji i ne pomišljaju da se modernizuju
    (četnik, 1. mart 2024 07:11)

    Čim vidim da se neko potpiše kao "četnik", dodje mi da pljunem na ekran. Tako da evo baš bišem ekran mobilnog.
    (Maza, 1. mart 2024 09:25)

    # Link komentara

  21. Nigde nema veće patetike i glumatanja nego na konferencijama partizana, Vujošević je uneo taj trend nastavili su ga ostali, čast izuzecima, najpateticniji klub u univerzumu.To neprestano hvaljenje samih sebe, navijaca, glumatanja žrtve, borbe protiv nevidljivih neprijatelja... sačuvaj me boze
    (Istina, 1. mart 2024 08:45) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Zbog takvih kao ti cemo uskoro da jedemo kamen.
    Sigurno je pametniji i iskreniji onaj gdin sto kad god je derbi pravi atmosferu linca i rata na svim televizijama,kuka na sudije unapred,a kada mu se jednom neko suprostavi onda je to problem.
    Presmesni ste,ali nije mi vas zao,bas ste takvi kakvi i treba da budete...
    (ada, 1. mart 2024 09:20)

    # Link komentara

  22. (demogra, 1. mart 2024 08:02)

    Zeljko je rekao da nije drzavni projekat, a ne da drzava nije dala pare. Nije lepo da lazes. Ali to cam je valjda usadjeno u stranci.
    (Cenzurisan bez razloga, 1. mart 2024 09:13)

    # Link komentara

  23. Ljudi, je li realno, na ovakvu vest, 20 komentara iz Zeleznika? Lecenje pod hitno...
    (banjica, 1. mart 2024 09:08)

    # Link komentara

  24. Kad igra nolo
    (Milos, 1. mart 2024 08:51)

    # Link komentara

  25. Od 26 komentara 17 navijača fuzije iz Železniks.
    (Duh, 1. mart 2024 08:50)

    # Link komentara

  26. i to vam je tako
    Da,da i zvezda je dobila isti taj Efes bez problema ,ali je bez problema i bez blama gubila od Albe i Asvela.
    (Bruks 021, 1. mart 2024 08:49)

    # Link komentara

  27. Nigde nema veće patetike i glumatanja nego na konferencijama partizana, Vujošević je uneo taj trend nastavili su ga ostali, čast izuzecima, najpateticniji klub u univerzumu.To neprestano hvaljenje samih sebe, navijaca, glumatanja žrtve, borbe protiv nevidljivih neprijatelja... sačuvaj me boze
    (Istina, 1. mart 2024 08:45)

    # Link komentara

  28. Generalno SUPER utakmica, jer je pobeda bila neophodna. Bez Nanelija, sa Smitom za koga se ne zna sto je dosao i Jaramaza koji je cele sezone jedna od najslabijih karika. Plus Smajli rovit, njegovih par minuta je nazalost donelo izjednjacenje, pad protoka lopte i fluidnosti u napadu, da nismo imali ekstra inspirisanog Aleksu, ko zna sta bi bilo. Mozda i poraz, jer su se bili bas razgoropadili. Ipak, zakljucak je pobeda, koja je najbitnije krunisana sjajnim napadom i odlicnom odbranom. Dace ovo krila svim igracima, i ako pregaze rivala u Aba ligi, i Milano je otvorena knjiga, gde se uz standardno veliki broj navijaca mozemo dobro pobiti.
    Sad se lomi sezona, juce su bili kakvi i treba, nadamo se da je forma tempirana i da cemo u punom gasu uci u play-off, gde onda nikome nece biti svejedno.
    Gledao sam raspored, ako, ali AKO pobedimo Milano i Albu i sve kuci, mi smo sigurno 5-6. Ako izgubimo Real ili Milano, opet imamo velike sanse za 6to mesto. Ali ako izgubimo tipa Real i Milano, plus Barsu gde se poraz podrazumeva, onds ce sezona stati u utakmicama protiv Baskonije i Olimpijakosa, i zavrsetak sezone ce biti kilav kakva je cela godina bila, i kroz iglene usi mozda udjemo u top 10.
    Dakle, dva su scenarija:
    1. Skoro sve pobedjujemo i idemo u play-off,
    2. Bice toplo - hladno, pa razigravanje, gde na jednu utakmicu svasta moze biti.
    (Aki, 1. mart 2024 08:42)

    # Link komentara

  29. Ja vise volim Niško
    (Kali the greek, 1. mart 2024 08:41)

    # Link komentara

  30. utakmica ko utakmica a onda dodje patetika nigde drugde osim na utakmicama igokeje2
    (lokos, 1. mart 2024 08:40)

    # Link komentara

  31. Ajoj, vidi komentara. Ala im je teško palo... :D
    (Richard Fish, 1. mart 2024 08:38)

    # Link komentara

  32. Vrhunska utakmica oba tima!
    (Richard Fish, 1. mart 2024 08:38)

    # Link komentara

  33. Hvala navijacima svih timova u Srbiji koji prate i komentarisu nas PARTIZAN,20000 Grobara ,nase rukovodstvo,trenera-VELIKI SI PARTIZANE!
    (i svakog novog dana, 01. mart 2024 08:15)

    Veliki si Ostoja!!
    (York, 1. mart 2024 08:32)

    # Link komentara

  34. Hvala navijacima svih timova u Srbiji koji prate i komentarisu nas PARTIZAN,20000 Grobara ,nase rukovodstvo,trenera-VELIKI SI PARTIZANE!
    (i svakog novog dana, 01. mart 2024 08:15)

    veliki si ostoja
    (aha, 1. mart 2024 08:30)

    # Link komentara

  35. Hvala navijacima svih timova u Srbiji koji prate i komentarisu nas PARTIZAN,20000 Grobara ,nase rukovodstvo,trenera-VELIKI SI PARTIZANE!
    (i svakog novog dana, 01. mart 2024 08:15)

    vi bas volite sami sebe da hvalite...
    (majko mila, 1. mart 2024 08:28)

    # Link komentara

  36. Hvala navijacima svih timova u Srbiji koji prate i komentarisu nas PARTIZAN,20000 Grobara ,nase rukovodstvo,trenera-VELIKI SI PARTIZANE!
    (i svakog novog dana, 1. mart 2024 08:15)

    # Link komentara

  37. Turneja 4 skakaonice 3 2 1
    (Gost iz Srbije, 1. mart 2024 08:02)

    # Link komentara

  38. pa sad ako se u sledece dva kola izgubi od barse i armanija, pa i da dobiju sve u zadnja 4 kola najvise sto mogu, je 9-10 mesto, sto znaci da ce ti trebati 1-2 pobede na gostujucem i play in i na sve to i da izboris play of ides na real, koga na 3 dobijene tesko neko moze da dobije. Al srecno, ako zeljko nastavi da prica da drzava nije dala, sledece godine ce imati budzet 5 miliona to su panter i ledej samo pa da vidimo gde ce naci jos 20 miliona, ali dobro njegov problem
    (demogra, 1. mart 2024 08:02)

    # Link komentara

  39. Nemanja Nedović: ,,Znamo jedan tim kojem je efes bio prekretnica sezone".
    (Grobari to smo mi, 1. mart 2024 08:01)

    # Link komentara

  40. Opet ih lozite da osvajaju Evroligu, a i Zvezda je dobila isti ovaj Efes bez problema...
    (I to vam je tako, 1. mart 2024 07:57)

    # Link komentara

  41. Partizan ce biti 6. na kraju sezone, steta opet za 2 pobede, virtus i bajern, mozda bi mogli da se napadne i 4. ali sta je tu je.
    (crna ovca drustva, 1. mart 2024 07:47)

    # Link komentara

  42. utakmica ko utakmica a onda dodje patetika nigde drugde osim na utakmicama igokeje2
    (sta reci, 1. mart 2024 07:40)

    # Link komentara

  43. Ne pratim košarku.
    Ali ovi više nisu crno-beli samo po dresovima.
    Ukoro će biti crni i crnji.
    (Milan, 1. mart 2024 07:38)

    # Link komentara

  44. Ovo je bolesno 20 vesti o pobedi nad Efes, ovakvi naslovi, vi kolektivno na lecenje svi!
    (Aleksej, 1. mart 2024 07:16)

    # Link komentara

  45. Volim Žoca više nego Tita i oca
    (gedora, 1. mart 2024 07:16)

    # Link komentara

  46. Neodoljivi povratak u prošlost, ovako su partizani nekad tapšali Titu sad Žocu
    (werty, 1. mart 2024 07:15)

    # Link komentara

  47. Prevelike emocije i očekivanja uvek dovode do prevelikog razočarenja, obiće se o glavu ovaj kult ličnosti koji je zabeležen samo kod komunista
    (koliba, 1. mart 2024 07:14)

    # Link komentara

  48. Samo da se vrati pobednički mentalitet, treba nam ili Monako ili Barsa. I da se niko ne povredi.
    (antiprotivan, 1. mart 2024 07:13)

    # Link komentara

  49. Naš sveti Obradović je najzaslužniji za sve. Sa njim u rat ako treba
    (blicaj, 1. mart 2024 07:13)

    # Link komentara

  50. Ali kako se partizani lože na kult ličnosti još od 1945, poštovanje za doslednost i istrajavanje, čak se u 2023 zovu Jugoslovensko sportsko drustvo, gori 6 baklji i ne pomišljaju da se modernizuju
    (četnik, 1. mart 2024 07:11)

    # Link komentara

  51. Vise crni nego beli.Posmatrajuci fotku,izgleda da je Partizan iz Konga,a ne iz Srbije.
    Ubijate nase talente....vracaj stari skolu sa kojom smo bili sampioni....
    (Brigate Rosse, 1. mart 2024 07:11)

    # Link komentara

  52. Čestitke Partizanu na pobedi i želim da budu na kraju u Top 10 jer po prikazanom u Evroligi to i zaslužuju.
    (Bogdan, 1. mart 2024 07:08)

    # Link komentara

  53. Kada izgubi prebacivanje na neke druge stvari,da se ne Prica o poraz, kada pobedi patetika, ljubav prema navijačima, stavljanje sebe u prvi plan, glumljenje žrtve, mnogo je jadan
    (sta reci, 1. mart 2024 07:04)

    # Link komentara

  54. Kada izgubi prebacivanje na neke druge stvari,da se ne Prica o poraz, kada pobedi patetika, ljubav prema navijačima, stavljanje sebe u prvi plan, glumljenje žrtve, mnogo je jadan
    (sta reci, 1. mart 2024 07:03)

    # Link komentara

  55. patetika svaki put na konferencijama, glumljenje žrtve bas liči na nekog...
    (nema sta, 1. mart 2024 07:00)

    # Link komentara